Prova innan man säger någonting!!

Åkte hem till Sarah och Martin inna och kolla på deras nya radhus, mega fint och jag blev såå sugen på att också skaffa radhus, kanske eller kanske inte ?? Vi får helt enkelt se vad som händer längre fram hihi :) Åkte hem och städa lite här hemma, och när älsklingen kom hem så åkte vi ut på Jysk för jag hade sett en tvättkorg jag ville ha. den vi hadde va väldigt sleten, av plast och till och med isönder så behövdes en ny. Så betala den 150 spänn, billigt o bra och skulle åka hem då älsklingen fick syn på en spelstol som han har tjatat om hur läänge som helst, så slutade med att han köpte en och jag tyckte det var jätte onödigt men klart att han får köpa det han vill ha :) Kom hem och han packa upp den och jag satte mig i den MEGA SKÖN , jag vill också ha en hahaha så imorn ska han åka ut o köpa en till mig med hahaha :)

Det bästa av allt är att det är ju högtalare i den med skit bra ljud så plugga in datan där så kan man sitta skönt medans man surfar omkring på nätet , kanon :)

Så nästa gång ska jag nog prova saker och ting innan jag säger något, ha :P

Ska fortsätta med maten nu också och god efterrätt blir det också :)

Skulle bara ha remuladsås men blev kakor, redbull och cola också MUMS så till efterrätt blir det en neger i snöstorm :p hahhahahha :)

PUSS PÅ ER!


Flo rida- club can´t handle me

Sååå jäkla bra låt :) Glad blir man utav den också, wihoooo :):)


Det kallas söndag

Herregud vilken dag alltså, har inte rest mig ur soffan mer än när det verkligen har behövts typ när jag behövde kissa men sen fick det va nog tog mig upp och gjorde lite middag och har precis tagit mitt underbara bad så nu känner jag mig både fräschare och piggare.

Kan ju undra om det var jag eller André som var ute igår hahaha :p Blir bara lite mys framför en bra film med Cola och Chips, om jag nu får ner något vill säga, sjukt ont i magen också.

ahh nog om gnäll för denna dagen, vi hörs i morn :) Bye!!







sleten

Kan ju säga att jag somna gott när jag väl kom hem i morse men vakna dock tidigt utav att solen sken in genom rullgardinen men lyckades vända på mig och sova någon timme till :) Vakna igen vid 1 och kände mig pigg men jag hade nog fel, ligger här på soffan och känner mig allmännt sleten usch =( Har lust att att krypa ner i sängen igen men det får vänta .

Blir bara en skön hemma dag idag, ska ta mig ett bad och lite sånt mysigt tänkte jag ;)


Trallallaa =)

Hej Hopp mitt i natten :)

Sittr på jobb just nu och har det väldigt lugnt för tillfället, snart hem och sova ju skönt ska det blii och jag hoppas Andre åker iväg tidigt i morn så jag kan få sova ifred ett tag för det behövs när man jobbat natt :)

En lite snabb uppdatering så här på morgonkvisten eller mitt i natten, ja kalla det vad ni vil haha :P

Godnatt säger jag iallafall för om 3 timmar snarkar jag skönt på kudden :)


Nova Lund

Skulle ju åkt ut till mammsen innan idag men jag sega till mig så vänta på älsklingen istället så åkte vi ut där tillsammans, öppna lite post och sådär och sen blev det en runda på familia också, handlade dock ingenting vilket är bra får hålla mig liite iaf :P I morgon ska vi ut på Nova Lund så kanske hittar något skojigt där :)
Blev Mcdonalds till middag, inte så värst gott men kan bero på att jag fortfarande är mätt efter tacosen som jag åt till frukost haha :)
Nej, från och med måndag ska jag sluta äta massa skräp mat och sluta äta ute och istället laga maten, brukar dock vara duktig på att laga mat nästan varje dag men vissa dagar orkar man bara inte och skulle det hända så ska jag nog ta och beställa en sallad istället som faktiskt är väldigt gott det också :)
Ska försöka iallafall och sen hur det går ja det återstår att se :)

Känner mig mega rastlös också så vill bara hitta på någonting men vet inte vad som vanligt men något ska göras iallafall !! :)


Fredag

Godmorgon haha, gick faktiskt upp för en timme sen typ skönt var det o bara sova o ligga o dra sig hur länge som helst, måste ju ändå vända på dygnet så gott jag kan liksom eftersom jag ska jobba natt i morgon så skada ingen precis :) Men börjar ångra mig att jag tog den där natten, men man vet ju aldrig vad som händer om man får något eller ej så kan inte säga så mkt om det nu precis.

nästa helg ska jag iallafall vara ledig det har jag bestämmt, har jobbat två helger i rad nu och det är lite tråkigt faktiskt.

Snart hem till Mamma och ta min post och lite sånt där också annars blir det nog en lugn fredag känns det som :)


Ingenting

Åkte och kolla på lägenheten och hade väldigt höga förväntningar på att den skulle vara fin men det slokna bara hyresvärden öppna dörren, möttes av en lukt som inte ens går att beskriva, kläder slänga över allt, ostädat och fullt mes snus på golv, fönsterbräder ja typ över allt. Badrumet skulle ha badkar men där var en mini dusch där man knappt kunde få plats med en person liksom. Tvättstugan var iallafall jätte fin men det är ju inte där man ska bo. så nej det blev ingenting med det här och för den delen vi hade aldrig fått plats med dem sakerna vi har här i ettan och tanken är ju att vi ska få MER plats. Men men det kommer flera får jag väl hoppas :)

Solat, varit i stan och på center syd har vi också hunnit med :) nu är det svensk maffia på tv och det ska jag kolla på så ha en bra kväll :)


en timme kvar

Igår jobbade jag som sagt från 06.45-21.45 och var helt slut efter den dagen. Morgonen börja mindre bra när man väl kom ut från lägenheten och såg att det var snö, inte mycket men iaf skulle även skrapa rutorna vilket knappt gick eftersom allt satt som sten så stod säkert där ute i 10 minuter och jag börja känna att klockan bara tickade på, är ju van nu vid att inte behöva skrapa rutorna och sånt skit och då har det bara varit att sätta sig i bilen och köra liksom men allt tog längre tid och jag var lite sen men det gjorde inget eftersom alla andra också var det haha :p

Hade en kanon bra förmiddag på första avdelningen, lugnt och skönt och när jag kom in på andra avdelningen var det samma sak där, så även om man jobba länge så blev det inte allt för jobbigt iallafall.

Kan ju säga att när jag väl sluta och kom ut från sjukhuset, första gången på hela dagen så var det riktigt skönt. piggna till ordentligt så tror nästa gång det blir så här måste jag gå ut och ta lite luft för att orka .

Kom hem och somna gott iallafall och diag är Andre ledig eftersom vi ska iväg om en timme och kolla på lägenheten :) Hoppas att den är fiin nu , hoppas, hoppas , hoppas :):) Dock var den inte riktigt som jag tänkt mig runt om, balkong och jag hade hellre velat ha uteplats men nära till stan och nära till jobb och ja nära till mycket så man ska väl inte klaga så mycket haha :p

Har även hunnit med att vara på city gross och stor handla, behövdes verkligen ska jag säga så har precis ätit två mackor med jordgubbs sylt på, en apelsin och lite mariekex som jag har fastnat för haha så är mätt i magen men känner att jag börja bli lite nervös :p

Ja usch skriver mer ikväll om jag hinner om hur det gick emd lägenheten :)

Pusss!


Livet är underbart

Nu är här städat och lika skönt varje gång när det är rent. Gav mig även på avloppet i badrummet som inte luktade allt för gott och såg inte allt för roligt ut men nu är det rent iallfall så kan hoppas det luktar lite bättre nu förhoppningsvis, tog inte lång tid förra gången innan det satte igång igen, tråkigt men så är det ibland. Vet när jag bodde hemma och Jonny skulle rensa avloppen inne i mitt badrum, det lukta satan så han fick göra det typ en fredags kväll när jag var ute och festa haha men han var snäll nog att göra det när jag inte var hemma iallafall.

Har precis satt mig i soffan med ett stort glas safft och jag lär inte resa mig förrän älsklingen kommer hem, då ska vi iväg på en lite tripp.
Har även satt igång Jay smith album och det är lika bra fortfarande, helt sjukt. brukar alltid tröttna på låtarna så fort eftersom jag tjatar ut dem men han är fortfarande bra :)


Fick även tänkt en massa nu när jag gick omkring och städa, fan vad jag känner mig lycklig just nu, livet är verkligen på topp och jag ska hålla både fingrar och tår på Torsdag och det hoppas jag att ni också gör, för vår skull.
Ibland känns livet bara så fantastiskt bra och jag ÄLSKAR den känslan, tror dem flesta gör det faktiskt :)
 
Underbart !!


Helsingborgs hem ..

Ser man på , när man precis suttit och funderat på om man ska ta och köpa sig en lägenhet så ringer dem från helsingborgs hem och då ska vi på visning på torsdag, hoppas verkligen att det är någonting. Det ska till och med ligga på bottenplan så hoppas det är uteplats för det gör det hela mkt bättre. JA vi får se på torsdag helt enkelt :):)

Låg och snoza liiite för länge också, tryckte av och tryckte av och rätt som det var hade jag fått sms av jobb, upp leta upp kalendern och sen ringa fick en dag i morgon så i morgon jobbar jag från 06.45-21.45 , skojjigt eller hur?? Haha neej inte direkt men så får det bli ibland bara lite synd att det inte är samma avdelning men skit i det, pengarna behövs iallafall :)

Bra börjab på morgonen, sitter och trycker i mig chips men det är gott så jag ska äta några till och kolla DH :)


Ny bostad


Stod påklädd och skulle åka iväg för att träffa Josefin när det ringer på dörren, stod och kolla genom det lilla titthålet men såg ingenting eftersom det var helt mörkt, stod och fundera om jag skulle öppna eller skita i det eftersom jag inte såg vem det var, väntade lite till men besluta mig för att öppna dörren, kunde ju vara något viktigt liksom. Öppnade och där stod André med en stor bukett med rosor till mig. Lite förvånad jag blev och självklart jätte glad :) Tio stycken mega stora röda rosor, fan vad jag älskar honom !!

Åkte iväg och träffa Josefin iallafall, snacka lite coh så och sen åkte jag hem och hämta André och köpte pizza och pringles chips som jag var så sugen på. Pizzan var sjukt god och chipsen kunde varit godare haha så är det alltid när man är sugen på något och man väl får det.

Maten har smällt i magen och jag sitter just nu och kollar lite på lägenheter, ska man kanske köpa en lägenhet istället för att sitta och vänta på att det ska hända något på Helsingborgshem som verkar vara väldigt sega, hm ska kolla lite med olika banker också om lån mm och sen får vi väl se vad som händer.

Ska ta mig ett varmt bad nu tänkte jag och sen blir det nog en film och sova :)

I morgon har jag inget planerat men hoppas på att det händer någonting iaf. Semester ska planeras in också så jag vet hur jag kan jobba i sommar. Ska även ta mig ner till kontoret och lämna min ledighetsansökan. Så ja låter som jag har lite o göra ändå, skönt !

nej ett bad va det.

Pusss!!

 


Helgen

Då var helgen över och jag har jobbat mig igenom denna precis som jag ska göra nästa. I fredags var vi iallafall och solade ju kom innan för dörren och sen var det bestämt att vi skulle bowla med sara och hansson, slängde mig i duschen och gjorde mig klar lagom tills dem var här.
Bowlingen gick mindre bra men roligt var det iallafall :)
Lördags var jag så shopping sugen så åkte ut på center syd och köpte mig en mysig tjocktröja så nu är jag lite nöjd iallafall. Käkade även god kinamat och sen vilade jag och sen stack jag till jobb, så såg ungefär söndagen ut också. Inte så värst roligt men så blir det ibland.

Idag har jag och älsklingen 1 och ett halvt år, tiden går fort va?? :) haha.. Ja den gör ju det, ska äta ute idag ahr vi bestämt men inget mer än så , känner mig seg som sören men det brukar man göra när man jobbat natt.


Måste iaf göra mig klar nu för nu ska jag iväg och träffa Josefin som jag inte sett på en evighet!


Jag lyckades

Med min bakning, bullarna blev toppen bra , känns skönt även om jag ändrade lite i receptet hehe. Inte torra alls och jag hoppas inte de blir det heller när dem väl har svalnat. Va ju vanliga släta bullar och dem har ju en tendens att bli torra om man använt för mkt mjöl.
Kanon bra jobbat :):)

btw så kanske man får jobba natt i helgen också, aldrig fel även om det är bättre om det är mitt i veckan men men så blir det ibland :)

Snart kommer andre hem också, sloning står på schemat eftersom vi inte gjorde det igår. Även hemmalagade hamburgare men det vet han inte om än ha ;P

Ha en trevlig fredag !


J*la bakning

Jag skulle ju baka, gick dock inte så värst bra. Plocka fram allting och jag visste vi hade jäst hemma men den hade visst blivit gammal så var bara att plocka in allting igen och sen skulle man visst inte ha kesella utan keso, AHhhh trötta mig haha, kanske e rätt bra att kolla receptet ordentligt innan man sätter fart. Jag åkte iallafall till Lidel och köpte hem en massa som jag behövde plus lite till.
Kom hem och slängde ihop degen men helt pltösligt räckte visst inte mjölet, gud detta är nog inte min dag haha :(
det står iallafall och jäser nu så jag hoppas att det blir bra ändån, detta var egentligen bara en lite test för att se om jag kunde eftersom min älskling snart fyller 25 så hade jag tänkt baka istället för att köpa allt, blir billigare och förhoppningsvis godare plus att det är rätt kul att stå i köket o hålla på en massa :)
Så förhoppningsvis så blir det kanon bra nästa gång :)

Nu ska jag bara vänta en kvart till sen har det nog blivit klar och sen ska det bara in i ugnen :)

Fredag

Vaknade nyss och fan vad skönt det va att sova ut för en gångs skull :) ska snart in i duschen o fräscha till mig lite och sen ska jag städa lite och baka lite hade jag tänkt mig :) får väl se hur långt jag kommer med det!
Fredag idag också och det är riktigt härligt , wiho.

Skriver mer sen, Bye

Självförtroendet är på topp!

Idag har jag bara tittat mig i speglen typ 100 gånger fler än vad jag brukar haha :P Va hos Sarah igår ju och fixa mitt hår, blev super duper bra fast min rumpa inte levde efter alla dem timmarna och det gjorde nog inte hennes rygg heller eftersom hon stod upp. Fruktansvärt drygt och jag sa till dig sarah jag aldrig mer skulle be dig om detta men jag ljög nog, förlåt ! Eftersom det blev såå bra så lär jag nog fråga igen men det lär dröja haha :)

Härligt det är att vara super nöjd, idag har jag även jobbat, kom dit i morse halv 7 som vanligt när man jobbar en A tur men där stod inte Helena på tavlan , antagligen har dem bokat in dubbelt och så kan det gå ibland men jag fick ju jobba ändån, vara lite extra hjälp och har lärt mig saker som jag inte hade så mkt koll på innan, har tex lagt om tre sår idag , två bra och ett mindre bra :) Är stolt över mig själv som klara det så bra faktiskt, kul!

Har landat i soffan här hemma nu, tvn är på och cocacolan står framför mig, skönt att bara kunna sitta ner och slappna av ett tag, ska alldeles strax börja på maten så den är klar när älsklingen kommer hem från jubb. Efter blir det solning och lite sånt tjafs :) I LIKE!

Måste även till SATS snart, har sagt det 1 miljon gånger snart men nu får jag nog ta tag i kragen och släpa mig dit får väl även släpa med min chef på städjobbet som inte heller har varit där sen sist vi tränade, typ i december eller något sånt där HAHA , dålig stil !

Livet rullar på och jag är så fruktansvärt glad över hur bra allting går just nu , en härlig känsla när man bara känner att självförtroendet är på topp :)

Nej maten var det ja , ciaoo :)


Sommar , tack!





Äntligen

Älsklingen kom hem igår så åkte vi hem till Mamma och hälsa på, även till hans föräldrar och sa hej så jag kom ut en lite sväng iallafall vilket va super skönt, blev även mcdonalds till middag för vi kom hem senare än vi trodde vi skulle göra, lite ångest men gott som fan va det :)
Tog mig även ett härligt bad och lite sånt gott !!

Inatt har jag sovit grymt konstigt, har hostat mig igenom natten, ont i halsen o allting o inte förrän på småtimmarna där vid 4 somnade jag gott och tur jag inte skulle upp kl 6 för då hade jag varit helt slut. Hoppas verkligen denna natten blir bättre och inget hostande eller något sånt.

Har nyss duschat och ska strax börja göra mig klar och sen köra hem till Sarah och fixa mitt hår, äntligen :) hoppas det blir braa :)

Dags att öka tempot lite så ha en bra dag :)


Detta suger!!!!!

Måste bara säga att detta suger fett mycket, ända sedan jag tog tjänstledig så har jag jobbat som en dåre eller ja rätt mycket iaf och fått planera in när jag skulle varit ledig och allt sånt dära men nu står allting still. Har iallafall fått en dag till i nästa vecka men nu är det denna veckan och jag vill jobba. suger riktigt rejält att bara sitta hemma och ruttna. Gjorde det igår och det var skit najs ett tag men sen blev jag extremt rastlös och idag ja då har jag haft rocky iallafall, varit ute på en lång promenad med honom , lekt, lagat mat och suttit lite vid datan. Nu har han åkt hem och jag fick träffa sarah och hennes mamma så fick någon att snacka med en lite stund men nu sitter man här själv igen och är rastlös som bara den. Jag vill göra någonting. som tur är kommer älsklingen snart hem, kanske kan dra med han på någonting roligt ? :)

I morgon har jag iallafall dagen planerad, ska träffa sarah och fixa till mitt hår, hoppas det blir bra =) och på torsdag ska jag jobba, ÄNTLIGEN!!

Men sen är det helg och då måste det hända någonting annars lär jag gå i taket eller något sånt dära haha..

Usch nej detta är inget kul, kanske inte ska ha tjänstledigt något mer utan gå tillbaka till mitt eget jobb fast att jag inte vill det, även om det bara är 4 timmar på morgonen så kommer man iallafall iväg och gör någonting och man tjänar sina pengar som man ska. Får nog ta mig en funderare ganska så kvickt.

Aah ska inte sitta här o klaga mer ville bara skriva av mig, ska ta fram dammsugaren nu och göra lite nytta :P

 


Just a dream !

 
Satt och kolla på Ellen på kanal5 och fick höra en bra låt med Nelly , just at dream heter den och nu när jag försökte hitta en bra version att lägga upp här hitta jag denna remixen med eminem, han är fan KUNG :) Lyssna och njut för visst är den bra ??

 


<3



Fan vad jag älskar dig mitt hjärta ! :)

Vi människor

Godmorgon , godmiddag eller godnatt =)

Har faktiskt varit vaken ett tag så ni inte tror jag ligger och sover hela dagen. fast jag hade kunnat gjort det men nu har jag helt plötsligt en hund att ta hand om och då fungerar inte det riktigt. Gick upp hyfsat tidigt och skulle gå ut med han och det roliga är att han springer runt benen på en hela tiden o tror att man bara ska resa sig ur sängen och gå direkt ut o kissa, NEJ vi människor måste också kissa först, klä på oss och gärna piggna till i huvet innan man går ut haha. Yrvaken som en knast va jag iaf och klampa ut med honom och det var faktiskt riktigt skönt att vara ute o gå när man precis vaknat , piggna till som attans men direkt när jag landa i soffan igen så kände jag dragningskraften till sängen.

det var nämligen såhär, igår åkte vi ut till Sarah o Martin eftersom hon fyllde år, lämnade blommor och ett kort och stanna en stund och krängde två kakor :) och när vi skulle gå fick vi den lille med oss hem :) och vi klagar inte alls :):)

Men idag ska han åka hem igen och det är lika tråkigt varje gång men man vänjer sig efter någon dag igen att här inte e någon liten.
Men iallafall ska göra mig klar nu och gå ut en lång runda med honom kan vara skönt faktiskt :)


Familjen är det finaste man kan ha!

 














Familjen är det bästa man kan ha, älskar er alla!


Alexandra burke- All night long

Sitter här och blir lite fest sugen, vilket är roligt eftersom det är Måndag . Halllå kunde

jag inte blivit det i helgen istället liksom, aja det är kanske bara idag :)

 


Jul på tivoli i köpenhamn

















Lite bilder från när vi var i köpenhamn under jul. Glömt lägga upp bilderna och kände för att dela med mig utav några därifrån.


Dagen med stort D

Ja just det idag är det dagen med det stora D och än så länge har allting flötit på som det ska, jag har tvättat klart för idag även om det var sjukt segt i morse o komma upp eftersom jag ännu en kväll inte kunde sova, förstår inte det så fort jag kommer ner i sängen så blir jag mega pigg och bara vänder o vrider på mig , har nog inte lyckats somna innan 1 någon natt nu på hur länge som helst och det suger lite!

Ska snart göra ve mig och diska upp från middagen igår och sen bege mig ut för att hitta en present till sarisen, eller ja jag vet ju vad jag ska köpa så slipper springa runt som en dåre :p

Så ser min dag ut än så länge :)


I morgon gäller det!

Söndag kväll och jag måste säga att helgen har gått sjukt snabbt, den bara flög iväg men kan bero på att jag jobbade fredag kväll. Igår kom Andrés föräldrar hit och vi åt semla och vi lät även dem testa på vårat kinect haha var skit kul att se någon annan stå där ;P fick oss ett gott skratt :)
PÅ kvällen blev det tacos och sen åkte vi hem till Pia och Peter ( Andrés morbror) , kolla film och bara snacka med alla som var där :) KOm hem vid halv 1 och sen somna vi gott båda två. Helt sjukt vad trött jag är om dagarna, kan bero på vädret det är ju bara mörkt och trist hela tiden men det positiva är att det är plus grader och regn typ hela tiden så snön är på väg bort och jag hoppas att det snart är vår :)

Idag har vi varit på väla en sväng, varit hos mamma och jonny, varit o handlat och precis solat så nu är jag faktiskt brun igen känns skit gött :):) Och ännu bättre är det att vi har hittat ett ställe som är skit bra. Håller just nu på att laga soppa , ska bli sjukt gott med en knäckemacka med ost på till MUMS :)

I morgon ska jag upp 06.00 och tvätta herregud men skönt att ha det gjort faktiskt. Efter det ska jag iväg och fixa en lite hemlis för i morn är det en stor dag, SARAH fyller år wiho :):)
och inte nog med det så är det en stor dag för mig själv, i morn gäller det och fan jag ska satsa allt även om det kommer bli hårt!!

Ser fram emot i morgon faktiskt för att se hur allting går :)

Nu är det nog dags att duka fram lite här hemma och slå på tv4 och solsidan ! Vi hörs PUSS!!


Snart är det dags

Fick iväg skickat mina byxor, känns skönt att tjäna en slant istället för att bara kasta dem även om det inte var så mycket så är det bättre iaf.
Har även varit o solat med älsklingen, skönt som attans och brun börjar man bli redan efter två gånger ME LIKE :)

Måste även ta tag i träningen igen, måste ner på SATS och snacka lite med de tror jag så jag kommer igång igen :) en personlig tränare hade inte varit fel!

PÅ måndag är det också en stor dag i mitt liv, ska göra någonting som jag har funderat över väldigt väldigt länge och som jag vet kommer få mig att må såå jäkla bra i slut ändan, kanske inte i första taget men det steget måste man ju ta sig över helt enkelt. Kommer inte att berätta förrän jag har lyckats och det ska jag banne mig göra också. Ville knappt berätta det för dem som vet för det gör bara det jobbigare så jag hoppas ingen säger någonting om det , inte än iaf jag måste ju ta det i min egen takt ! Detta kommer iaf bli sjukt bra i slutet och det vet jag ..

Nu ska jag trycka i mig en glass och dricka min cola och sen krypa ner i sängen för i morgon är det jobb igen, halv 2 till kvart i 10 , PUH :P

Godnatt!

Super bra

Hade den bästa jobbe natten på länge med dem bästa människorna =) tiden gick super fort vilket var skönt eftersom jag blev skit trött vid 4 tiden när allting lugnade ner sig. Kom hem vid halv 8 och kröp ner i sängen och har sovit som en gud :)

Ska snart börja göra ve mig för jag måste till posten och skicka iväg mina byxor som blev sålda , har även betalt mitt löshår så jag hoppas det blev rätt och att det dyker ner i brevlådan snart :):) Wii, tur Sarah finns som kan hjälpa mig en massa :) Och på tal om henne får ju säga ett stort grattis till henne o martin som fick sitt lilla hus :)

Vi hörs!


Min dag

Idag klev jag glatt upp ur sängen klockan 6 i morse NOT!! Haha , ögonen ville knappt öppna sig och när klockan ringde fatta jag typ nada om vad som höll sånt fruktansvärt liv tills jag upptäckte det var mitt larm på telefonen, klev iallafall upp som en jävla zombi och gick ut till tvättstugan, JA jag hade bokat tvätt tid mellan 06-10 på morgonen bara för jag kände att jag måste gå upp tidigt någon dag så jag evt att jag klarar av det fortfarande, har inte jobbat dag nu på länge så. Iaf tvätta min tvätt, slappa i soffan under tiden för att inte somna, va klar vid halv 9 och la mig för att vila en lite stund innan jag skulle ut till Mamma, vakna 12 !!

Tog på mig och körde iallafall och väl framme satte jag mig och la över allt på datan på min hårddisk så ifall något skulle hända med datan så vet jag att alla bilder e i säkert förvar, eller ja en extern hårddisk kan ju också gå sönder men det hoppas jag inte , inte än iaf.

Kela lite med min katt och lite sånt innan mamma kom hem, prata lite med henne och sen åkte jag hem, lagade mat och nu ahr vi nyss solat. Just nu sitter jag här helt själv, rätt skönt men tråkigt så det är tur Andre kommer hem snart igen :):)

Ska även in i duschen och sen sova, i morron jobbar man natt och sen kväll torsdag o fredag så lär inte få ut så mkt av dem dagarna men det gör ingenting jag har ju hela helgen på mig ;p

Då får vi även besök, läängtar :)

Detta var lite om min dag kanske inte så intressant men nu är det skrivit iallafall :)

P.S Håller alla fingrar och tår för Sarah och Martins skull och hoppas att ni också kan göra det =)


Varför drömmer man drömmar

Godmorgon, har precis tagit mig en skön dusch vilket behövdes och ska strax göra ve mig och åka ut till mamma och jonny men först vill jag berätta något hemskt som jag drömde i natt.

Drömde att lilla Rocky var dålig, han hade fått någonting i hjärnan som gjorde att han inte mådde bra. Jag hade träffat Sarahs föredetta ute som sa till mig - Du vet att Sarah ska avliva Rocky?!

Jag skrek Neeeej rakt ut och fick panik och försökte få tag på Sarah men det var för sent hon ringde mig och sa att nu är allt över. Jag hade ingen aning om att det var så illa och jag blev så ledsen och jag vaknar av att tårarna bara rinner och även nu när jag är klar i huvudet och vet att det inte är sant så sitter gråten i halsen. Alla som känner mig vet vad den lilla hunden betyder för mig !

Vaknade säkert 3 gånger för att skicka sms till Sarah o fråga om det var sant, men då var klockan mitt i natten så det gick ju inte.

Usch kan undra ibland varför man drömmer sådana här drömmar, har varit rörigt i huvudet hela natten känns det som, drömt en massa konstigt. Tror att det är en massa tankar under dagen som gör att det kör ihopa sig på natten något i den stilen iallafall..

Hoppas att denna natten blir bättre och inga hemska drömmar tack :)


Fläskfilé och..

Lördag idag och jag har inte fått känna av det ett dugg, sov till halv 6 på kvällen fattar det inte riktigt men skönt var det iallafall :)

Var ju trött som satan ett tag på jobb då vid 4 tiden ungefär men sen när man väl satte igång så piggna man ju till, kom hem och åt en bulle och gick o la mig.

skit ont i halsen och känner mig allmänt hängig, tror även att jag hade feber i morse så blir inget jobb för mig i natt, hemma kväll och lugnt och skönt tror jag behöver det faktiskt så man inte behöver stanna hemma så länge. Suger lite faktiskt men vad ska man göra ?

Har nyss ätit en skit god middag, fläskfile, hasselbackspotatis, stekta champinjoner, sallad och beasås och grönpeppar sås. Den bästa middagen på länge, trodde inte jag skulle lyckas med potatisen men det gjorde jag och jag är så jäkla nöjd :) Så ska vi bjuda på middag så vet ni vad som serveras haha :) Men först ska vi ha plats till det så jag hoppas verkligen vi får den där lägenheten som vi satte upp oss på det hade varit det bästa :):)

Vi får väl se, ska klämma i mig en snickers glass till nu bara för det är såå gott och kolla lite film och bara mysa :)

Ha en fin lördag Pusss :)


Inga roliga människor

Är lagom seg idag, jobbade natt till idag ju så därför sov jag ända till halv 5 sköönt som attans. Börjar bli förkyld också kände jag redan i natt när näsan började rinna och kände mig allmänt rung i huvudet så kan bero på det också att jag är så seg som jag är , ska sitta här en timme till och sen bege mig till jobb :( tråkigt nog är det inga roliga människor jag ska jobba med på hela helgen och det suger ju lite men skit i det, det får fungera ändå helt enkelt!
Tur det kommer lite glada människor på morgonen :)

Hoppas att jag mår lite bättre i morn så jag orkar med en natt till!!

Ska ha lite mys med min älskling nu innan det är dags att gå. så ha en trevlig helg !!


Riktigt bra kväll

Middagen hos mormor är över, fick super god mat, förätt med lax , sallad och någon röra till det, huvudrätt oxfile och fläskfile med klyftpotatis och brunsås och till efterätt var det citronformage och frukt skiit gott åt så jag höll på att spricka :) Tryckte även i mig lite choklad efteråt bara för det såg så gott ut och då kläcker mamma ur sig vi ska äta kakor snart, JAHA nog snällt att dem sa något haha så var bara att trycka i sig två kakor och sen fick det inte plats mer :)

Var en skit trevlig kväll faktiskt :):) kom hem för en timme sen och nu sitter jag här as trött och vill bara sova men får vänta liiite till så jag inte vaknar klockan 10 o e jätte pigg i morn fast det tror jag inte kommer hända ändå :P

Tomt som sören är här hemma också nu när lille Rocky har åkt hem , lite tråkigt är det faktiskt . Kanske dags att köpa en egen hund snart , käns nöstan som det MEN det är ändå inte lille Rocky o han är ju liksom bäst :P

Jag och mina funderingar haha men så är det ibland , låt det gå någon dag till så har jag vant mig vid att här e tomt :)

Nej, tvätta bort sminket och borsta gaddarna och krypa ner i sängen, JAJAMEN :):)

 


Middag hos mormor

Vaknade av att det var väldigt mkt snö ute nu igen, tog på mig och gick ut med Rocky, körde värsta traktorn ute på cykelvägen och ploga i mega fart så det var bara att gå ut o ställa sig mitt ute i all snö, idioter! Det är en cykelbanan bör man inte köra lite saktare då när där finns, barn, hundar, katter människor o allt annat liksom.

Gick sedan hem till Dansk och hälsa på , stanna där ett tag och sen kom Sarah och hämta upp oss, åkte till konditoriet och köpte budapest bakelse till os alla tre plus en biskvi till mig GOTTE :) Var dock för mkt grädde så fick lite ont i magen men det är de helt klart värt!

Nu har sarah och rocky precis kört härifrån och jag ska bara skriva klart detta och sen bege mig in i duschen för sen är det middag hemma hos Mormor som gäller :)

Försöka vara vaken så länge det går idag så jag kan sova minst till 14 i morgon. Just nu känner jag inte alls för att jobba natt hela helgen men så är det ibland bara till att gå dit och se glad ut helt enkelt!

Ha en bra Onsdag :)


Så var denna dagen över

Har haft en skit bra dag med Sarah, åkte hem till henne o satt o snacka lite och sen blev det ner till stan en runda och sen till biltema och sen lämnade hon av mig :):) Och i morgon får jag träffa henne igen , GÖTT :) I morgon är det även middag hemma hos mormor och rocky ska åka hem :( buhu.

Åh jag hade behövt jobba lite känner jag, har blivit lite slö utav att bara gå hemma nu men snart är det igång, torsdag klockan 21 00 och då kommer det nog kännas tvärt om tror jag för det gör det alltid :p


Nu ska vi iallafall hålla lite kväll, kolla lite tv och äta gott och blandat som älskling köpte till mig, gotte :):)

Ha en skönt kväll :)


Tradera

http://www.tradera.com/auktioner/heeleena_87

Gå IN HÄR TACK :)


Världens bästa hund

Igår så hämtade vi världens bästa hund, lille Rocky :) Sarah är fan bäst som låter mig ha honom så här bara , Tack till dig :)
Kollade Alice i underlandet igår, en skit bra film faktiskt, synd bara att jag inte såg den på bio i 3D det hade varit fett häftigt faktiskt men men det kommer väl fler filmer :)

Vaknade av en blöt nos i huvudet i morse men då var klockan typ mitt i natten tror jag så somnade om och det gjorde Rocky också sidan om mig, Mys :)
Vaknade igen vid 10 att han ville kela en MASSA, det bästa sättet man kan vakna på faktiskt att en sån lite goding kommer och kelar hihi , gick upp och gick ut med honom iallafall och nu har jag precis tagit mig en dusch. Håller även på att fixa lite käk så jag är mätt i magen innan jag ska hem till Sarah och snacka massa skit.

Rocky stannar en natt till , MYS MYS MYS :):)




Tvätt

Godmorgon!

Är i full gång med tvätten, sjlvklart fungerar inte vår torktumlare som hör till våra tvättmaskiner så tog en annan hoppas ju verkligen inte att det är någon som börjat tvätta där just nu, ska snart ut en tredje runda så lär ju märka det då .
Ska ner i stan idag också, andre ska lämna in sin telefon och jag ska kolla lite saker :) sen får vi väl se vad som händer resten utav dagen.

I morgon Tisdag ska jag ju då träffa Sarah :):)
Onsdag är det middag hos mormor på kvällen
Torsdag ska jag soooova, träffa Josefin och sen börjar jag jobba 21.00 och slutar söndag 07.00 PUH! Gott att jobba natt iallafall då man tjänar lite mer faktiskt, tråkigt att det är över helgen men så är det iband, ledig måndag iallafall har jag bestämt och sen har jag en natt till sen är det rätt lugnt som det ser ut nu men man vet aldrig, missa en massa idag eftersom jag stod i tvättstugan när jag fick sms från jobb, gäller liksom att vara snabb så man är först till o tacka ja till det man vill ha, hann inte denna gången men fick 1 dag iallafall och som tur är vet jag att det kommer fler :)

Nej ut i tvättestugan nu Tjjaaa :)

Ge mig större , tack !

Idag har varit en riktigt fixar dag, ja igår också då vi började plocka bort skrivbordet som vi ändå aldrig sitter vid plus motions cyklen som ska säljas, börjar bli fullt i förådet nu också, AAAHH tyder på att vi behöver flytta tror jag :P Känns just nu som vi bor i en gaderob typ, bara en massa förvaring nu eftersom vi var på IKEA innan idag och köpte en ny malm byrå, en dubbel denna gången också så nu står där två stycken på raken här, stort blev det i rummet, kläderna får plats och vi är nöjda så det är ju huvudsaken :) Ville få upp lite i köket också som vi köpte men då hade vi inga skruvar så får vänta snällt tills i morgon helt enkelt :)

Fint är här iallafall nu men skulle verkligen vilja ha något större, snart!! Får hålla koll typ varje dag eller något och se om det händer något, det bästa hade varit med ett hus men det får vänta :):)

Har känts som Måndag hela dagen så har varit en aning förvirrad, lite mer än vanligt då alltså :p
Längtar till Tisdag också då jag ska träffa Sarah, var länge sen man såg den tjejen så det ska bli kul, saknade henne en aning på nyår faktiskt :( :)

Just nu sitter jag här med hörlurarna på huvudet och lyssnar på musik, Älskling sitter och spelar så tvn är upptagen men det gör mig inte ett smack faktiskt. har dessutom lagt ut mina j*la kläder på tradera försvinner dem inte där så får jag väl kasta dem för dem lär ju knappast gå på mig igen :(

Ajja, nu ska jag surfa vidare lite innan det är dags för sängen eftersom vi ska tvätta i morgon, blö !!

Ha det bra !


Märkeskläder till salu !




Dessa Lee jeans har jag använt några få gånger och är i storleken 26/31 pris:200kr

Lee jeans använda typ 3 gånger, dock lite slitna längst ner i kanten på ena byxbenet. Storlek 27/33 Pris:200kr




Fornarina jeans i en modell som kallas Venus. Aldrig använda, i storlek 25 Pris: 500kr




Fornarina jeans, aldrig använda, i storlek 25 Pris: 500kr



Lång kofta från Gina tricot, aldrig använd i storlek S. Pris: 150 kr



Zoul tröja från MQ, storlek S Pris: 80 kr

Är det någon som är intresserad så säg gärna till, priset kan självklart diskuteras :)

 


Till salu

Nyårsafton var nog det lugnaste jag varit med om på väldigt väldigt länge vilket var super skönt, trött på att man ska supa skallen av sig bara för att det är nyår liksom så detta passa mig utmärkt.
Satt hemma hos Andrés föräldrar med Fredde och Louise , fick super god mat, spela lite wii och drack lite :) Sega till oss ordentligt vid 2 så då tog vi på oss och gick hem, skönt faktiskt fast att det blåste . Somna gott och vakna upp idag och mådde utmärkt plus att det var sol ute och snön höll på att töa bort :)

Har varit och hämtat min bil också eftersom jag körde bort igår och nu håller vi på och fixa en massa här hemma, slängt ut en massa i förådet och sen är det en del som ska ut på blocket, bla en motionscykel, en tvätt maskin och lite Lee och fornarina jeans som jag inte får på mig längre. Så är det någon som känner redan nu att dem är intresserade så hojta till TACK :):)

Får ta och hjälpa till lite här nu :) Ska även lägga över alla bilder från kameran på datan idag så det lär nog dyka upp lite nytt här nu, känns lite tråkigt med samma bilder hela tiden !!


RSS 2.0