Fläskfilé och..

Lördag idag och jag har inte fått känna av det ett dugg, sov till halv 6 på kvällen fattar det inte riktigt men skönt var det iallafall :)

Var ju trött som satan ett tag på jobb då vid 4 tiden ungefär men sen när man väl satte igång så piggna man ju till, kom hem och åt en bulle och gick o la mig.

skit ont i halsen och känner mig allmänt hängig, tror även att jag hade feber i morse så blir inget jobb för mig i natt, hemma kväll och lugnt och skönt tror jag behöver det faktiskt så man inte behöver stanna hemma så länge. Suger lite faktiskt men vad ska man göra ?

Har nyss ätit en skit god middag, fläskfile, hasselbackspotatis, stekta champinjoner, sallad och beasås och grönpeppar sås. Den bästa middagen på länge, trodde inte jag skulle lyckas med potatisen men det gjorde jag och jag är så jäkla nöjd :) Så ska vi bjuda på middag så vet ni vad som serveras haha :) Men först ska vi ha plats till det så jag hoppas verkligen vi får den där lägenheten som vi satte upp oss på det hade varit det bästa :):)

Vi får väl se, ska klämma i mig en snickers glass till nu bara för det är såå gott och kolla lite film och bara mysa :)

Ha en fin lördag Pusss :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Då bjuder du på middag snart då , hahah :P Skämt och sido !:P

2011-01-09 @ 13:26:16
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0