Är det nordpolen?

Idag har jag inte gjort ett skit på hela dagen förutom att jobba och det har varit otroligt skönt. Det känns som jag kommit till nordpolen med nästan 9 minusgrader och det är svin kallt o vara ute, antagligen för att man är van vid att ha den temperaturen på natten och morgonen men inte mitt på dagen. men man får ju pälsa på sig ordentligt och just nu känns det som att jag vill ha en stor päls mössa o krypa in i haha :) iallafall till o från jobb då ingen ser mig :P

Sovit har jag också gjort o det var verkligen skönt, har varit svin trött idag så det var behövligt kanske man kan vara uppe liiite längre ikväll. Ingen träning idag inte utan jag kör på zumban i moron istället :)

Ska njuta av min redbull nu :) Bye!


Måndag

Sjukt seg måndag men förhoppningsvis är det bara denna veckan jag jobbar på mitt städjobb och sen ska jag ha tjänstledigt om det går som jag vill och då lär jag jobba morgon, kväll och natt kommer va död men nu jäklar kör vi :)

Sarah kom hit efter att hon hade varit på OP, åkte hem till henne och hämta Rocky eftersom jag envisades med det haha :) Har suttit här ett tag och snackat och hon fick ta sig ett bad :) Nu har dem precis gått eftersom att Sarah inte måde bra och nu har ingen aning om vad jag sak göra.

Kanske vila lite innan det är dags för träning halv 5 , hade varit otroligt skönt eftersom jag är extremt trött. hatar måndagar, verkligen!

Vi får väl se, ska fixa något att äta nu iallafall !!

 

 


Hemlighet

guuuuuuuuud, jag håller på att spricka.

vet en hemlighet som jag inte får lov att säga men jag skulle så gärna vilja skrika det rakt ut för det är så jäkla underbart bra :):)

Blev ingen julskyltning idag inte, åkte hem till mamma och jonny och hade det mysigt där :) fick en massa kakor, clementiner, pepparkakor och lussebullar så kändes faktiskt lite mer som att det snart är jul :)

Nu är jag hemma iallafall och nyss fått i mig lite middag :) I morgon är det dags för jobb och träning igen skönt :) plus att sarah kommer hit :) Blir en kanon bra dag :)


Helt ensam

Gårdagen blev extrem mysig faktiskt, åkte till både väla och rusta men vi hoppade över att sola, lika bra så mitt ärr blir bra på ryggen, bytade plåster igår och det syns knappt någonting alls. Kollade IDOL och käkade gott och sen var det sängdags eftersom jag skulle upp tidigt till utvecklingsdagen med jobb, men jag åkte aldrig dit.

Hade fruktansvärt ont i min arm när jag vakna och jag har verkligen inte en aning om vad jag ska göra , somnade om efter jag hade pratat med chefen och vakna igen halv 12 . Det i armen har släppt lite grann vilket är skönt.

Och nu sitter jag här hemma helt själv, Andre är på julbord med sitt jobb och jag skulle egentligen till Mamma och Jonny och äta och lite sånt där men körde aldrig dit , vågade faktiskt inte eftersom det snöar som fasiken plus att min bil verkar inte va helt hundra.

Stod på knutpunkten ett tag innan andre skulle gå och när jag väl skulle starta bilen funkade det inte alls :S som tur var hade vi en snäll tant bakom oss som hjälpte till plus att taxi chaffören ställde sig mitt ivägen så att ingen kunde köra förbi just då, hur snälla som helst och tur att det finns sådanan människor också. Så nu sitter jag här och kollar på 2 och en halv man och har precis fått i mig hamburgare o pommes, wi vilken middag :p haha.. Ska kolla en film och mysa ner mig i soffan med lite glass :)

 


Sträckt armen?

Har segat till mig riktigt rejält här hemma =/
Mörkt börjar det också bli så kanske därför jag blev så himla trött. Får ta och skärpa till mig nu för vi ska till rusta o sola och jag måste in på väla o ha en mössa så jag slipper frysa om huet :)

Och min arm känns helt mongo :S Varje gång jag lyfter den eller böjer den så gör det så ont så jag känner det ut i fingrarna , sträckt mig kanske i morse ?? Tror det känns så här då är det någon som vet får ni gärna berätta TACK !!

jaja, får väl göra mig klar nu så vi kommer iväg :)


Akta dig för hunden!!



-Du får akta dig för min hund
-Varför det??

-Den sticks..
-Sticks??? Bits menar du väl?

-Nej, den sticks..
-VA???

- JA, den sticks, det är en spets !!

=)





Sluta växa och åldras vid 6 månader

Håller på att tvätta för fullt här hemma, dock har jag inte så mycket vilket är otroligt skönt eftersom jag hatar att tvätta!!
Känner mig lite rastlös också men samtidigt dö trött, är sjukt kallt ute idag men det snöar inte som igår, lite tråkigt då hade jag gått ut o hoppat i snön naken så jag blev sjuk och slapp gå på den där utvecklingsdagen i morgon, vilket jag tycker är så onödigt iallafall för min del MEN det lär inte hända att jag blir sjuk och går jag inte dit får jag mig en ordentlig varning och det tänker inte jag riskera så det är bara att promenera upp ur sängen halv 8 i morgon bitte och slänga på sig ett smajl och köra dit.


Min träningsvärk har släppt lite också men inte helt, gör riktigt ont när jag går i trappor eller ska sätta mig ner och mina armar ska vi inte snacka om , känns som jag vredit hela min högra arm, usch hoppas det är borta till söndag då jag ska träna igen, wiho :) Kommer bli en träningsnarkoman känns det som för det är riktigt härligt och man mår såå bra efteråt ELLER så kommer jag bara ge upp det som alla andra gånger snär jag har börjat träna eller börjat på någon sport, haha vi får väl se hur det går får ta en dag i taget helt enkelt innan jag säger för mycket eller för lite.

Äntligen är det Fredag och IDOL , hoppas att JAY är lika bra denna gången som förra men knappast att han kan vara bättre än sist för då var han AS BRA :) hörde något om att han skulle sjunga Lady gaga så får väl se hur det går ikväll.
Innan det kör igång ska jag hinna sola och göra lite käk till oss och försöka komma till RUSTA och köpa en adventsljusstake och samtidigt som jag skrev det kom jag på att det är julskyltning i stan på söndag det får man ju inte missa fast det inte brukar vara så himla skoj men nu ska jag ner så är det bara :):)

Just nu sitter jag och kollar på Tyra banks show, aa jag vet dö tråkigt men det är det som kommer efter våra bästa år hahha ..
Där är iallafall en familj som ha rfått en dotter med ett svårt handikapp, hon slutade växa när hon var 6 månader och är nu 16 år gammal, helt sjukt, och åldras gör hon inte heller utan hon ser ut precis som hon gjorde när hon var 6 månader.
rätt intressant att se faktiskt men nu har jag tyvärr inte tid för jag ska till tvättstugan IGEN =(


Bloggdesign

Som ni ser har jag gjort en ny bloggdesign, vet inte om jag är riktigt nöjd än men nu pallar jag inte sitta här längre, ska iväg o köpa skor och sträcka på benen :)

Byyyyee :)

Fruktansvärd

Det var ett riktigt hårt pass igår på gymmet, bodypump var det vilket består utav att man ska lyfta en massa vikter, till en början tänkte jag att detta kommer ju inte bli så jobbigt men jag hade SÅ fel, jag svettades som en gris kämpa som aldrig förr och idag har jag en fruktansvärd träningsvärk i mina ben men det är helt klart värt det och egentligen är det rätt skönt att ha träningsvärk för då vet man att man har gjort någonting, men gud vad jag va slut igår kväll , blev bara dusch och sen däcka jag haha :)

Nu blir det paus fram till Söndag då vi ska på det igen klockan 11 på morgonen =/ =)
jaja det kommer nog gå bra, lär va helt slut på måndag eftersom jag inte får så mycket helg, hela lörddagen är det utvecklingsdag så den ska spenderas med jobb mellan 9-17 och nej inget kul alls och jag känner inte direkt för det heller men betalt får man och man är ju tvungen så har inte så mkt att välja mellan.

har precis fått i mig lite potatisplättar och sallad och ikväll kör vi på en kycklingsallad ibland är man lite nyttig hahah oftast inte ;P






Världens bästa

Hade inte tänkt mig att mitt samtal skulle gå så smidigt men det gjorde det, måste säga att jag har världens bästa chef, verkligen :)
Lär få tjänstledigt några månader för att kunna jobba på sjukan men dem måste bara hitta en vikarie och jag hoppas det går snabbt :)
Detta känns riktigt bra faktiskt.

Vi har även fått en massa snö, eller ja inte en massa men en del iallafall så fick ta med mig två skor til jobb, mina sletna uggs på morgonen o mina gympa skor när jag väl kom in , lite jobbit men bättre det än att jag skulle bli jätte blöt om fötterna.
Har dock hittat ett par jag vill ha på skopunkten och Andre hitta ett par han skulle ha på jobb vilket är bra kanske man kan hitta ett par till som man får gratis :)
Vi får se på Fredag om jag köper dem eler inte, vill egentligen ha gympa skor när jag går där och städar eftersom det är skönast och man blir inte så varmt om fötterna heller men måste ju ha ett par skor som jag kan gå i både till och från jobb och under tiden jag är där, palla böka en massa liksom..

Dessa var iallafall inte så höga gick bara upp till anklen och den var fodrad så tror jag satsta på dem helt enkelt :)

Måste slänga i mig någonting att äta nu också för snart är det träning igen :) Bodypump denna gången :)
Yogan igår gick ju faktiskt bra men var skit jobbigt speciellt för min rygg men hade man gjort det ett antal gånger till och ofta så tror jag att min rygg hade blivti bra igen :) Kändes lite fjantigt att stå där med rumpan i luften samtidigt som man har händerna i, denna ställning hette då hunden och jag fick bara för mig att säga VOFF där mitt i allt , vilket jag inte skulle för jag höll själv på att dö av skratt hahaha :P ajja bra gick det iallafall och skönt med inte så jätteanstängd träning!

See yaaa :)


Har bestämt mig nu!!

Sådär nu är bilen besiktad vilket är skönt slipper man bry sig om det på det senaste året :) Bilen gick igenom men min skyltbelysning funkade inte så det var det ända jag skulle fixa på mitt eget ansvar så det är ju inga problme :)

sara var ju snäll och följde med så fick träffat henne också :)
Nu ska jag bara ta det lite lugnt här hemma och strax börja med lite mat innan det är dags för träning !!

Och ja, nu har jag bestämt mig hur jag ska göra, ska ta ett snack med chefen idag o hoppas på ett bra svar helt enkelt!!

Känns härligt

Igår var jag ju som sagt på SATS och tränade, det var riktigt härligt faktiskt och jag ska faktiskt dit idag igen och då är det dags för yoga haha :) I morgon kör vi på Zumba förhoppningsvis om det fanns någon plats :) Riktigt skönt att få röra på sig men dock känns det som jag inte hinner med så mycket om dagarna, vill bara åka ut till Mamma men jag vet inte när det känns riktigt tråkigt faktiskt.

Idag ska jag besikta min bil också och jag hoppas att det kommer gå bra :) skit väder har vi också fått, regn blandat med snö och jag hann knappt sätta fote utanför porten innan jag va dyngsur om mina fötter =/ inte så bra att ha tygskor på sig men dem är jäkligt sköna iaf , aa får väl försöka hitta mig någonting annat som jag kan ha när jag jobbar, kan inte gå i stövlar då dör jag av varme haha :P får väl ta itu med det på typ Fredag då jag än så länge inte ska göra något speciellt efter jobb.



Bilder säger mer än tusen ord

                                       


SATS

Godmorgon !

Gick upp för en timmesen och jag är fortfarande mega seg, jobbade dubbelt i fredags så det är därför jag inte har jobbat idag helt enkelt!

Ska snart börja ta tag i disken från i lördags eftersom jag inte orkade med det igår !!

Vid halv 5 tiden är det dags att packa ner sina träningskläder och bege sig till SATS och köra ett härligt spinning pass, HUE jag lär ju dö, har inte tränat på hur länge som helst och min kondition är den sämsta så lär ju inte tycka att det är så himla härligt när jag väl sitter där men efteråt brukar det alltid känns jätte skönt.

Ska bara provträna där denna veckan med jobbet faktiskt, chefen tränar ju där så det är hon som har fixat allting, ganska kul faktiskt att sticka dit med dem men hade varit lite roligare om det hade varit folk i min ålder också haha :P ajja det kommer säkert bli kanon bra :)

Nu är det dags att sätta fart så man får något gjort den här dagen!

bye!


Haket

Näe det blev ingen julskyltning, är för trött för det, har bara legat på soffan hela dagen och mått lite halv dåligt och så får det va ibland, dock är det skit tråkigt !!
Hämtade mat nere på Haket iallafall, var riktigt gott :)
Blir bara lite tv och sen sängtime helt enkelt, alltså inte många knop gjorda denna dagen !!

Vilken kväll

Kvällen igår blev kanon bra :) Hade så jäkla roligt :) Vi var först hemma hos mig och drack lite och spela lite kort och sådär och dem flesta som var här inklusive mig själv hade inte druckit på väldigt länge sådäröfr var vi väl alla lite lätt påverkade haha för alla blev väl en aning fulla :) Speciellt lilla Sarah haha :)

Tog taxi till bowligen och jag kan säga att jag spela inte mycket o när jag väl spela så åkte klotet bara i rännan haha så sådär bra gick det, vet egentligen inte vad jag syssla med haha men vi alla fick oss ett gott skratt när Sarah satte sig mitt bland alla kloten hahaha :) Shit, det där var en bra kväll :)

Åkte ner till stan men var inte så värst roligt så jag och sara gick och mötte Andre och Hansson och sen käkade vi lite och sen blev det taxi hem, somnade gott med spannen sidan om mig i fall i fall liksom :) som vanligt mår man itne så bra när man väl lägger sig för att sova, usch.

Och för er som inte hänger med så var här 3 sara igår, sara hagman, sarah och sara nilsson haha :P lite rörigt :)

Ska ligga här på soffan ett tag till och sen blir det nog julskyltning på råå om jag orkar :)

Ps. Jag duschade bara en gång igår haha :p


Taggad till max :)

Sitter här hemma och lyssnar på JAY SMITH från IDOL, fastna som fan för han igår när jag hörde hans version av madonna , så sjukt bra och jag blir helt överlycklig när jag hör denna , har redan tjatat ut den haha :) får en sån härlig känsla i hela kroppen, låten går rätt in i hjärtat , härligt :)

 

Taggad som fan är jag också till ikväll då det blir fest här hemma och sen bowling med tjejerna :) ska spela lite xbox kinect nu med älsklingen som står här o viftar haha :) sen duschen och fixa mat och sen e det verkligen duschen och dags att göra ve sig :)

Kommer bli en kanon bra kväll :) OYEEEAAA :)


Ännu mer Jay smith




Ännu mer Jay Smith :) Så sjukt bra :)

JAAAAAYYY SMIIIIITTHH :)


Jag ser det snöar

Jag ser det snöar jag ser det snöar, wiho eller inte, hade varit bättre om det hade varit snö och inte snöblandat det är ju bara jobbigt, hoppas det är vitt i morgon när jag vaknar :)

Nu är jag hemma från jobb och ska snart ner till stan och äta lunch med mamma och sen är det jobb igen, så slipper jag det på måndag, skönt!

ikväll blir det Idol och mys som vanligt när det är fredag :P Sola ska jag också hinna klämma in även om jag egentligen inte borde pga att jag tog bort min leverflcäk, men stygnen är tagna och har jag plåster på så skule det gå bra :)

I morgon är det lördag och det står fest på schemat, tjejkväll här hemma och sedan ska vi bowla, kul :) måste verkligen ha en större lägnhet snart, börjar bli en aning jobbigt när man vill ha folk hemma men det inte riktigt får plats så vi får helt enkelt trycka ihop oss i morgon :)

Lagom förbannad är jag på mitt jobb också, hur f*n kan man få mindre i lön när man har haft semester än vanligt fall. De vill ha det till att jag har 71 kronor i timmen när jag har semester vilket är Väldigt mycket mindre än vad jag har i normalt fall, finns väl inte en jävel som tjänar så lite när man har semster ??!! Inte ens en polack..

Jag vet att det man tjänade förra året när man jobba ihop sina semsterdagar påverkar lönen man får när man sen ska ha semster men inte en chans att det är så lite .. Hoppas att dem har något bra att komma med och jag hoppas verkligen att dem hör av sig idag, om inte så får jag nog tänka till ordentligt, kanske dags att säga upp sig helt enkelt!

men först får jag ge dem en chans att förklara varför det är så helt enkelt. och nej, jag är inte med i facket, tyckte inte det behövdes men just nu börjar jag ångra mig litegrann. Aja, jag får väl vänta och se vad som sker.

Nu är det dags att göra sig klar så jag är i tid i stan :)


En lista

Pepparkakor - Lussekatter

Skumtomtar -
Knäck

Ischoklad -
Marsipan

Köttbullar
- Prinskorv

Julkorv -
Julskinka

Lax
- Sill

Revbensspjäll - Janssons frestelse

Paradis - Aladdin

Rullsylta -
Pastej

Glögg -
Julmust

Rödbetssallad -
Dopp i grytan

Ris à la Malta -
Risgrynsgröt

Äppelmos -
Senap

Hemma
- Borta

Utomlands -
Sverige

Ge - Få

Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor & Sjömansmöss

Chokladkalender - Paketkalender

Plastgran -
Äkta

Arne Weise  - Ernst

En stor risk, ska jag ta det eller inte ??

Usch usch usch, idag är jag trött, nästan för trött faktiskt =/ vill bara lägga mig och sova någon timme, hade verkligen behövts men jag ska iväg klockan 13 idag också för att ta bort mina stygn, förhoppningsvis går det fort så kanske hinner hem o sova ett litet tag ändå. ah vi får väl se vad jag gör sen.

Igår var jag på möte på vård och omsorgsförvaltningen i Helsingborg, hade sökt en massa jobb på en massa vårdboende här runt omkring men det blev hemvården istället här i stan, så det är skönt men hade jag fått välja hade jag hellre gått tillbaka till hemvården i mörarp/påarp där jag redan har jobbat innan. Men helst utav allt hade jag ju velat va på ett vårdboende men det kan man ju inte säga när man sitter där, då får man helt enkelt ta det som finns faktiskt!

så just nu står jag med 3 jobb eller ja 2 detta sista är inte riktigt klart ännu. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra, står med mitt fasta jobb på städfirman och en timanställning på sjukhuset och jag vill ju helst jobba inom vården men eftersom jag har jobb sen innan så jobbar jag ju varje morgon vilket hindrar mig från att tacka ja till sjukhuset. Så frågan är nu om man ska ta en stor risk att ta tjänstledigt från mitt städjobb och se hur mycket jag kan jobba på sjukhuset eftersom jag då kan tacka ja till både morgnar,kvällar och nätter och med tanke på att jag får minst ett sms om dagen om att dem behöver hjälp så kanske det är värt att chansa, men känner mig väldigt tveksam ändå eftersom jag är trygg i det jag har och vet att pengarna rullar in varje månad det är ju inte säkert att jag får jobba så mycket på sjukhuset som jag tänkt mig och då kansek jag står där utan pengar och vad fasiken gör man då ??

ahh, det är svårt det hära, får nog tänka igenom det riktigt ordentligt först fast det känns som jag redan har gjort det =/
Skit svårt är det!!

Nu ska jag gå och kissa och byta om och sen köra ner till stan :)





ULLARED Morgan :)

Igår åkte jag som sakt till Ullared med Sarah, camilla, fredrika och emily :) 5 tjejer i en bil på väg till ullared, då vill nog ingen kille vara med haha :)
Iallafall käkade först fruksot hemma hos Camilla innan vi stack och en sen var det en lååång väg dit :) Tur det inte fanns någon kö när vi kom dit iallafall så det var bara rakt in och efter 10 minuter hade jag plockat på mig liite för mycket men det är väl därför man är d'r eller hur ??

Fick lite saker till hemmet, julklappar och lite till mig själv :) som vanligt kommer man på en massa saker efteråt som man hade behövt men man får väl åka dit igen haha :9

Det bästa av allt var ju att Sarah ringde mig och sa att jag skulle komma och möta henne, vilket jag gjorde och hon asa iväg mig och jag fråga om det var Morgan som var där och JA det var han också haha :) Var bara tvungen att fråga om jag fick ta en bild och det fick vi :) hihi. skämdes gjorde vi väl en aning haha men det var skoj :)

Nu är det våra bästa år och sen ska jag packa in lite julklappar och sen möte klockan 13, hoppas att det kommer går bra :)

 




Kanon bra kvälll :)

Åkte ut till familia för att älsklingen skulle kolla skor, fanns inga så vi åkte hem till mamma istället, hämtade therese och per och körde dem till stan ( Min morbror och hans sambo ) , körde sedan till Lund för att kolla skor men hitta ingenting där heller, tråkigt när man har hittat något man vill ha men inte i rätt storlek också finns dem ingenstans =/ Åkte hem och ställde bilen och tog sedan bussen ner till stan och mötte upp therese och per igen, dem hade satt sig på dickens för att kolla fotbollen skulle egentligen till O´learys men där va fullt med folk, satte oss och drack någon cider eller ja, 3 stycken och det snurra i mitt huvud bara efter dem haha och nu är vi hemma och klockan är bara 21.19 haha, ska jag bara sitta här nu ??? ja det är frågan, just nu sitter vi här med varsin data och lyssnar på musik, mötte grannen i trappen som hade Halloween fest bara sådär 3 veckor efter, han stod där i drakula dräckt haha :p såg jäkligt roligt ut :)

Klockan 02 ska vi iallafall till ekebo och hämta Andres kusin och klockan halv 2 i natt kommer HIF till Helsingborg och eftersom dem vann cupen så blir det FEST FEST FEST :):):) o

och på tal om det är jag meeeega fest sugen :P

Yeees, denna kvällen blev helt kanon bra :) synd bara att stockholmarna ¨ker hem i morgon :( Men ser ju självklart framemot nästa gång man får se dem :)

Ska försöka hitta på något nu så ha en bra kväll alla pusss och krram :)




Gåsamiddag med familjen :)

Godenmorgen allihopa :)

Har äntligen vaknat och känner mig dö pigg, skönt som fan :)
Igår var vi ute hos Mamma och Jonny på gåsamiddag :) det var full rulle i hela huset när vi kom men middagen var super god och det kändes som jag åt för en vecka haha :) Fick äpplekaka till efterätt och sen var det kakor och kaffe :) en trevlig kväll med hela familjen :) Dock var jag slut i huvudet när vi väl kom hem, tar på kraftorna o leka flygplan halva kvällen haha :)

Idag tror jag att vi ska ut på familia så andre kan köpa skor som han har tjatat om nu ett tag :p möjligtvos blir det en runda till Danmark eller så stanna vi bara hemma i Sverige :) Vi får väl se vad det blir :)

Ska ta och få tort mitt hår och sen slänga på mig lite kläder så vi kommer någonstans idag !

hungrig är jag, måste nog köpa lite mat , men är så trött på frukost finns ju ingenting som jag tycker är speciellt gott :( Det får lösas helt enkelt!

Wild dragon

I morse var sängen sådär extra skön som den är ibland (oftast:P) och det var svårare än någonsin att ta sig upp, men det gick jag jag körde till jobb trött som ett as och förkyld som satan fortfarande, är trött på det nu!
Har haft möte och lite sånt idag också och kom hem för en timme sen, skulle egentligen åka o handla men jag palla inte =/ , funderar på att sova en stund men borde egentligen inte.



Nej får väl ta och rycka upp mig på något sätt, öppna precis en wild dragon som är en energi dryck precis som redbull men smakar lite mer och är nästan ibland godare och den är billigare! Har ni inte testat så gör det, finns på typ Maxi och sådana ställen ;)



dumlemuffins

Ja nu har jag gjort det iallafall, det blev inte alls som jag ville. Sött som sören, lite segt när man väl fick dumle i munnen och smaka dock inte så mkt dumla som jag hade tänkt mig. Stod att dem skulle vara inne i 10 minuter men det skulle nog vara lite mindre tid för dem blev lite brända på huvudet. ajja det är första gången jag gjorde det så vet inte om det blir bättre nästa men tror faktiskt inte att jag baka det fler gånger . Vi får väl se !!

Sensation White 2010

I helgen är det sensation white i köpenhamn, hade varit kul att åka dit en gång till. Första gången jag var där var för två årsedan och jag har inte haft så roligt i hela mitt liv, kommer ihåg den dagen som det var igår. Sov hos Sarah och Hans och på morgonen skulle Sarah lämna Rocky hos hennes mamma, jag skulle följa med men vakna inte i tid och då satt Sarah redan i bilen så jag slängde på mig kläder och sprang ner och följde med. Sen var det bara tillbaka hem till dem och börja duscha och göra ve sig, dem två bodde i en etta då , tänk själv tre personer i en lite etta och dessutom två tjejer haha :P men det löste vi bra ändå

Sen kom sara, victor jocke och baloo hem till dem och vi började för festa klockan 11 på morgonen öppna jag min första öl, haha !!

Ssen tog vi bussen ner till knutpunkten, folk tittade på oss som vi vore dumma eller något, tänk själv där kom 7 personer helt vit klädda med vars en öl i handen mitt på dagen :) sen var det båt och tåg , hoppade av på fel station med tåget så fick springa en massa fram och tillbaka och sen när vi väl kom till rätt ställe så skulle vi ju hitta själv stället som sensation var på. Där stod en bil parkerad vid trottoaren och ut klev en massa tanter, skit bra tänkte vi och hoppade in i bilen och trodde det var en taxi, kör oss dit sa vi och han körde. Jag satt där bak och börja undra varför han inte hade någon taxameter och att det inte såg ut som en taxi och NEJ det var ingen taxi heller, haha det var en vanlig man som antagligen hade släppt av vänner/familj innan vi hoppade in haha, undra vad han tänkte , ett gäng galna svenskar som hoppar in i hans bil hahaha :P

väl framme käkade vi burger king ( Shit vilket minne jag har ;P) och sen satte det igång, vi hade ju inte samma ingång alla så det blev lite fel när vi väl kom in , eftersom vi hade VIP biljetter så skulle vi ha armband och massa s¨ånt som vi inte hade fått i början sen satte vi oss och drack lite upp i VIP , gratis dricka ingick ju i vår biljett, Öl, vin och vatten och tro mig det var det värt, det var inte många öl som slank ner sedan under kvällen utan det var vatten både i kroppen och över haha för fy satan vad svettig man blev, dansa som aldrig förr och jäklar vad kul jag hade :) Ville inte ens åka hem när det väl var slut, även om det också var väldigt skönt eftersom man var fruktansvärt trött efter hela dagen. Väl hemma klockan 06.30 på morgonen så hämtade Tommy oss och vi åkte till Mcdonalds och käkade allesammans, sen bar det hem till Sarah och Hans igen och bara doog på soffan !!

Det var den kvällen, även om det var sura miner och gnäll från vissa så var det ändå en jäkligt bra kväll och ett minne för livet som verkligen ska göras om :)



Jag och sarah sydde våra benvärmare själv, eller rättaresagt jag klippte lite och sarah sydde allt för jag inte kunde haha :) Duktig är hon iallafall :)



Hans leker Bög eller något och victor dricker öl ;P



Inte riktigt redo här inte :)







Synd som tusan att vi inte tog fler bilder men måste verkligen ta vara på dessa iallafall :)








En dag närmre

FREDAG , wiho :)

Japp ännu en jobbedag är slut redan och tanken var att jag skulle baka lite men fixade lite käk och satte mig i soffan och blev sååå seg , typiskt. man ska aldrig sätta sig ner bekvämt blir ju bara trött !! Får väl försöka hitta min energi någonstans .

Ikväll blir det en sväng till väla och lite sånt smått, hoppas jag somnar som en stock ikväll, pallar inte ligga och vrida och vända på mig en natt till .

vi hörs sen :)

P.S Mitt plåster på ryggen har släppt, vilket känns mega obehagligt och jag kan inte sätta på ett nytt själv eftersom händerna inte når och det är svårt att se, varför skulle det just sitta på ryggen av alla ställen ??? :S Får hoppas att linnet håller det på plats till klockan blir 5 då jag har en chans att få hjälp! Vilka problem, vilka problem :)

Dålig

Både Mamma och Jonny kom hem så jag har äntligen fått se dem :) var ett tag sedan kändes det som. Åkte sen hem och hämta Andre och sen blev det biltema och jula en runda och har precis käkat middag, falukorv och makaroner nog gott eller inte :p

Precis kollat klar på Anna Anka också, man känner sig lite dålig när man ser sådana program och en del i mig säger nu jävlar ska jag också träna och äta rätt medans en annan säger nej du äter inte så fel , du behöver bara röra på benen ibland haha .. hade behövt träna men vet inte var och vet inte med vem och vet inte när .. ajja det får komma en annan dag :) hihi.

Nu är det DH så har inte tid att sitta här, ciao!!!


taggad till tusen

Tjena!!

Vaknade i morse och förväntade mig nästan att det skulle vara snö ute eftersom det var sånt himla snack om det igår plus att det var snöblandat när jag gick och la mig, men nej då, där var ingen snö och glad är jag för det HURRA :) Kunde man köra bil som en normal människa till jobb, annars vågar jag knappt köra eller jo om det är rakt fram men inte när det svänger eller när jag är tvungen att stanna haha, usch litar inte riktigt på mina däck även om dem är relativt nya, neej till nästa vinter ska jag ha en annan bil som jag kan känna mig trygg med :)

Egentligen långt där inne så hade det varit ganska mysigt med snö faktiskt, fast då skulle det kommit mega mycket och sen inte börjat töa bort direkt och sen blir det minus och då fryser allt och det blir snor halt över allt, hmm välkommna till Skåne :p
Vi får väl vänta och se vad det blir för väder helt enkelt.

idag har jag iallafall jobbat, gick rätt bra men känner mig rätt seg i huvudet eftersom jag fortfarande är förkyld så jag ringde till sjuka huset eftersom jag egentligen skulle varit där i morgon och sa jag inte kunde. 4 timmar på mitt vanliga jobb är inga problem, men 8 timmar och en massa sjuka patienter, neej det är inte rätt mot någon utav oss faktiskt så får ta min tur på Lördag kväll helt enkelt och hoppas på jag mår bättre då .

Eftersom att jag nu inte skulle jobba i eftermiddag så åkte jag hem till mamma, dock ingen hemma mer än katten så har legat och kelat med henne nu hur länge som helst, saknar ju henne enormt mycket och ibland känns det som jag aldrig har tid att åka ut hit :(
så man får helt enkelt passa på när man har tid över.
Börjar dock bli lite drygt för har ingenting att göra och vill bara mamma ska komma hem så jag får se henne :)

Funderar på om jag ska ta och baka i morgon, dumlemuffins , det kan väl vara gott ?? Vi får se i morgon om jag ens pallar haha .
Längtar som f*n till på Måndag, är riktigt taggad till att slåss med alla kärringar och deras kundvagnar, och Morgan, jaa han måste man väl ändå träffa på och Ola-conny, haha vilket namn egentligen hahaha :) usch nej lite taskigt kanske.. (hahaha). lär väl asgarva om jag skulle få syn på dem haha :p

Ska väl ta och göra någonting nu, försöka få upp min katt kanske så jag kan leka med henne, HA ! Lycka till :p hon är som jag, när det är vinter och kallt ska man sova och jag håller med till hundra :D
Börjar även stirra ig blind på min telefon, någon tant som har ringt mig förra veckan, angående jobb och jag har ringt tillbaka hur många gånger som helst men personen är ju ALLTID på möte oavsett tidpunkt. Har lämnat ett meddelande så hoppas ju på att hon ringer upp någon gång när hon får en lite lucka, hade ju varit snällt så man får reda på vad det är hon egentligen vill .



Guuuud vad jag saknar dig min lille voffsing :(





lock för örat

Sådär nu har älsklingen kommit hem och vi har båda fått mat i magen :)
Under tiden vi käkade kollade vi också på tv och jag har fått lock för mitt ena öra så när vi satt här och åt så sa jag
- f*n jag hör ingenting..
älskling- Oj, vi kan skruva upp så du hör något.. (Tar kontrollen och höjer FÖÖÖR mycket :p)
Jag- neej , jag hör tvn men ingenting på mitt ena öra hahha :p

ajja , lät skit kul iallafall hahhaha :)

Ska äntligen gå in i duschen vilket jag har velat göra på hela dagen men jag behöver ju hjälp, måste tejpa för mitt plåster på ryggen så det inte blir vått och det är liiite svårt att göra det själv :(

Så nu ska jag hoppa in hejsvejs :)

hahah humor :p

En snopp säger till sina kulor: Kom igen grabbar! Jag ska ta er på en fest ni aldrig kommer glömma!
Du ljuger din jävel!!!
Du kommer att gå in själv och sen får vi hänga utanför å banka på tills festen e slut som vanligt!

en massa att göra.

Godmorgon eller Godeftermiddag kanske jag ska säga, men det är morgon för mig eftersom jag nyss har gått upp. Strålande sol är det ute men det är kallt ändå, tur jag slapp gå upp i morse och skrapa rutor och sånt skit. men i morgon är det dags för jobb igen iallafall som jag känner nu, hostar dock så jag nästan spyr och är lite täppt men här kan jag ju inte sitta .
Blir en massa jobb dessa dagar, städa två gånger i morgon, jobb på sjukhuset på onsdag, torsdag är det mitt vanliga plus möte, fredag blir det städning två gånger och sen hem till mamma och jonny på gåsamiddag MUMS :) plus att mina kusiner kommer ner här på Onsdag så då vill jag ju hinna träffa dem också, Åh ge mig lite semester haha :p
Lördag blir det jobb igen och sen söndag då ska jag bannemig vara ledig så är det :)

Ajja det är så min vecka ser ut än så länge iallafall :)


Vinner man inte , förlorar man oavsett plats.

Jävla skit, Malmö tog guld och HIF gjorde inte ett ända mål, spela halv dåligt faktiskt så man kände ju sig lite besviken. Fick iallafall se matchen på tv , gött :) Ajja 2:a plats är väl inte dåligt det heller men vinner man inte förlorar man oavsett vilken plats man hamnar på så är det ju. Så hade de vunnit hade det varit bätte.

Har precis fått i mig en super god kebab tallrik och det var också den sista på ett tag, har blivit lite mycket skräpmat på sistonde vilket inte alls är bra, så fort jag är frisk så blir det ut och röra på fläsket igen. Stannar hemma från jobb i morgon, behöver en extra dag att bli helt frisk och jag hoppas det är mycket bättre i morgon så jag kan komma igång igen .
Och inte nog med det nästa Måndag åker jag till ULLARED, wiho :) Ska bli skoj faktiskt :):)

Nu blir det tv och sen ska jag krypa ner under täcket så Godnatt på er allesammans :)

Krossa malmö

Nu är det snart dags att hålla alla fingrar och tår för att HIF ska vinna :) :) Börjar ju nästan bli lite nervös, haha. Synd man inte är på Olympia så man kan se matchen men man får väl hålla koll på Facebook och på hd.se :)

Synd man inte har canal + så man kunde sett matchen hemma :/



HOPPAS VERKLIGEN ATT MALMÖ FÅR SIN SKIT IDAG OCH ATT HELSINGBORGS IF VINNER HELA SKITEN, OYEEEEEAAAAAAAA :D:D



Bring it on !!

Då har man kommit ut en lite sväng också, vilket var skönt :) Har fått i mig lite tacos som är såå gott :) handlade även lite gott gott till ikväll :) men typiskt nog blev jag jäkligt sugen på popcorn Mmmm :D

Bring it on är på tv så jag ska ta och kolla klart på den .
Hejsvejs :)

Lördag

Då var det Lördag igen, skönt :) men hade varit ännu skönare om jag hade varit pigg och kunde hittat på någonting. Idag har jag inte lyft ett finger, bara suttit i soffan och kollat film hela dagen, skönt men just nu känner jag mig rätt så rastlös faktiskt.
Börjar må lite bättre och det är ett stort plus iallafall :) Kan ju hoppas man är hyffsat pigg till måndag så man kan jobba .

Detta lär bli en väldigt väldigt lugn helg iallafall och det kan vara skönt det också.


Låt mig vara!

Har äntligen kommit iväg till affären och apoteket, vilket behövdes. Är helt slut i huvudet så det finns inte, försökte vila en stund innan men precis när jag lyckades somna klampar där in någon genom dörren så det var bara att stiga upp igen!!

Orken finns inte någonstans och jag har inte ens lust att tänka på att jag MÅSTE laga något att äta, Jag MÅSTE sitta här uppe hela kvällen och glo på tv , finns inte så mkt annat att välja på när man bor i en 1:a !! Its sucks big time !!
Så är det alltid när jag är sjuk, vill vara för mig själv, ingen som pratar eller håller en massa oväsen runt omkring mig, bara ligga i min säng och ha det tyst och skönt o bara kunna sova omvartannat .

Men eftersom vi är två så går det inte och man får ju faktiskt mötas på mitten där.

Vi får väl se hur det blir ikväll helt enkelt!
Idol är det iallafall och jag håller som vanligt på JAY :)

Vilken morgon

Vilken jäkla morgon, vaknade 05 43 för att vara exakt och kände hur stopp det var i mina lungor och satte igång o hosta, en jäkla massa, Andre gick till jobb och jag låg här och vände och vred på mig och fortsatte hosta men lyckades somna om. Vaknade igen vid 9 tiden och det var samma sak igen, blir så trött på det här och jag hostar så jag hade kunnat spytt. Nä nu vill jag bli frisk !!

Och dessutom håller jag på att tvätta, tur det inte är så mycket iaf då går det fort :)
Måste ta mig till apoteket också och till affären , behövs handla lite smått men får väl se om jag orkar ta mig dit senare eller om jag väntar på Andre, vi får se.


Kinamat :)

Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem så jag kan få lite mat i magen . Stod länge med frysen öppen och fundera på vad jag skulle ta fram, tog fram torsk för tänkte att det är både nyttigt och bra för magen men ringde till Andre och sa jag inte ville ha det egentligen då han föreslog att vi skulle käka kina mat och det lät ju hur bra som helst så det får det bli idag :) MUMS :D
Och i morgon är det fredag så vad ska man ddå göra för något gott ??
Är det någon som har något bra förslag så kom gärna med det TACK :)


Ny opererad !

Japp, nu är jag hemma igen och allting gick super bra :)
Det ända som kändes var bedövningen och sen var det inga problem, kände ju ingenting och höll nästan på att somna haha ;P blev duktigt nervös där ett tag faktiskt , kändes inte så bra att vara vaken och höra och se runt omkring sig men inte ha en aning om vad som hände på min rygg men som tur var gick det bra .

Så nu får man inte lyfta tungt eller något sånt eftersom jag är ny opererad som läkaren sa haha :p kallar hon det opererad så visst :p
Får säga till dem på jobb att hjälpa mig lite så mitt ärr blir fint :)

ska tillbaka igen om två veckor och ta bort mina stygn och sen boka en ny tid för nästa !

Ska bädda ner mig på soffan ett tag nu och bara ta det lugnt och hoppas jag blir frisk :)
Skulle sitta fint med något o äta också men har ingen lust att laga något eller äta något, känner inte mig sugen på något speciellt iheller, som vanligt när jag är förkyld och det är riktigt tråkigt faktistk !!

Vi får höras senare helt enkelt.

skynda, skynda.

Godmorgon :)

Nu måste jag slänga på mig lite kläder och sticka så jag kommer i tid till farbror doktor.


Vad har du för svar ..

Fick bli ris och curry sås till min kyckling, dock hade vi ingen mjölk så fick blanda ihop min egen curry sås, gick inte så bra, åt några tuggor och sen var det inte gott längre . får väl slänga i mig en eller tre mackor sen helt enkelt. Känner mig helt slut, shit som man kan förändras bara på några timmar :(
Lär väl vakna i morgon och må röv men jag ska inte jobba något och det är skönt ska ju till doktorn och ta bort min leverfläck i morn, hoppas det går bra :):)

Måste ju säga att det är ganska tråkigt att sitta här helt ensam ändå :(
Hoppas timmarna går snabbt ..

och jag måste bara tillägga en sak, det finns vänner som väljer att ljuga för en eller kanske dra en vit lögn som man säger, men hur som helst kan man inte stå för saken så är det väl en lögn eller har jag fel??
Varför påstå att man är en vän som står en nära om man inte vågar säga som det är??
Man får reda på sanningen på något sätt ändå och det fick jag denna gången. Men det lär komma en dag då det kommer att komma upp och då ska det bli kul att se vad du har för svar!!
Turen är väl ändå den att jag VET vilka som jag har nära, trodde jag hade en person till men tydligen inte, synd!

sådär, känns skönt att få skriva av sig lite faktiskt :)

Nu ska jag hålla kväll :)


Hosta

Åh, min hosta har bara blivit värre, mådde inte alls bra i morse och har fått träningsvärk i benen från igår men slängde i mig en panodil och begav mig till jobb :) har varit en lugn dag på jobb faktiskt och jag hoppas dem ringer mer , för jag vill jobba :) men måste nog också se till att jag inte blir sjuk, lite hostig är sin sak men jag har inte tid att ligga pall död hemma liksom , nej ush :( får vila dessa dagar och hoppas att det blir bättre :)

Ikväll jobbar André länge och jag ska bara ligga här och ta det lugnt för mig själv, rätt skönt ibland faktiskt även om jag saknar honom när han inte är hemma.
Ska nog lägga mig i ett varmt bad senare också. Kyckling står på menyn idag men vad jag ska göra med den vet jag inte rktigt än.

Tv ett tag nu så vi får höras senare. Bye!!


Malmö arena

Åkte som sagt till MAlmö i morse, skulle jobba på malmö arnea ju och fy satan det var skiiit jobbigt haha :( Känner mig inte riktigt bra heller, helt slut i kroppen och hostan börjar komma, vill inte bli sjuk, inte nu!!
Iallafall var tillbaka i Helsingborg vid 3 tiden och sen åkte jag bara rakt hem och la mig på soffan och kände mig allmänt sliten. Tänk själv att springa på en arena en hel dag upp och ner , upp och ner i alla trapporna där , usch men nu är det gjort iallafall :)

I morgon ska jag iallafall jobba på sjukhuset igen :) Skoj hoppas bara att jag inte mår sämre .
Sen torsdag får jag äntligen sova ut wiho :D det behövs kan jag lugnt säga !!

Nu blir det lite tv och mina depserata hemmafruar som varje tisdag och direkt när det är slut ska jag sova :) Hade kunnat gått och lagt mig redan nu men kan man det klockan 8 på kvällen???

Ajja, hörs väl i morn ha det najs :)

 

 


Låt det gå undan

Godmorgon alla ni som är vakna !!

Nu bär det snart av till Malmö, ska ju va där idag och jobba :(

Hoppas tiden går fort!!

Tjatja :)

 


Connie Talbot

 


Jaaaaa :)

Goddagens :) Var så jäkla trött igår när jag kom hem från jobb så jag visste inte var jag skulle ta vägen.
Åkte till kvidinge och kollade bil iallafall och sen bara hem och dog framför tvn med lite pommes från max :) Tur dem finns ibalnd alltså :)
Vaknade i morse en timme senare än vad jag brukar gå upp och kände mig mega förkyld men det har släppt lite nu som tur är, har haft utbildning hela dagen och imorn bär det av till Malmö hela dagen, skjut mig!! hhaha komiskt för det är ju just det dem gör där, PANG PANG !! :( hihi.

Ajja, onsdag ska jag iallafall jobba på sjukhuset, närsjukvården :):) ska bli skoj, den bästa personalen och den bästa avdelningen än så länge iallafall :) har även fått samtal från vård och omsrogsförvaltningen så får ringa dit i morn och höra vad dem vill :) Hoppas på något bra iallafall :) Hoppas hoppas :)

Kallt som sören är här hemm aockså och jag är super hungrig kanske får slänga ihop något litet att äta :)

Jepp det ska jag göra och dricka julmust MUMS :D:D


RSS 2.0