Sova? JA, tack !

Då är man på jobb :) Skoj men guuud vad jag är trött :) får väl sova när jag kommer hem igen helt enkelt. Hörs sen :)

Äntligen hemma :)

Då har man kommit hem med ett par nya byxor , en tröja och ett halsband :) känns riktigt bra och guuud vad mycket jag hittade men man får ju hålla lite i pengarna faktiskt .

Åkte även ut till Mamma och Jonny en runda och hem till Andres föräldrar och nu har vi nyss kommit hem. Håller på att fixa lite käk och sen får vi se vad som händer, va meningen att vi skulle festa lite men blev inte så, jobb i morgon och jag börjar 06.45 usch usch :P men kommer nog bli skoj ändå :)

Nej nu ska jag ta tag i maten så hörs vi kanske i morn :) Bye :)


Svedala

Mot svedala outlet :) wiho hoppas jag hittar något fint och hoppas älskling hittar någon bil också :) Hörs sen bye :)


Tillökning :)

Vi har fått tillökning här hemma :) Världens mysigaste lilla Rocky, hittade en hund på blocket och bara ville ha den och sen tänkte jag att jag kanske kan få låna rocky ett litet tag och kela av mig lite och det fick jag :) Tack världens bästa Sarah för att jag får låna honom :D

Sitter här och myser framför IDOL och jag säger bara fy fan vad JAY är bra , att han skulle sjunga backstreetboys va lite oförväntat men han gjorde det super bra :) rysningar i hela kroppen :)

NU ska jag kolla vidare och kela med mina älsklingar här hemma :)

Puss på er!


IDOL

Är vad det blir nu, hoppas att JAY går vidare :D:D
Ni tittar väl ni också ? :)


Härlig eftermiddag :)

Då var man hemma från stan igen, har haft en trevlig eftermiddag med sara :) Åkte ju och hämtade henne efter jag var klar med tvätten och sen gick vi en runda för hon skulle handla paket och lite sånt, hittade en tröja som va skit snygg men det var den inte när man fick på sig den, eller jag vet inte riktigt :P haha köpte inte den iallafall!!
Fikade på espresso house också och där inne satt Johan som sara skulle träffa sen vid 15 så det passade ju perfekt :)
Körde hem till Martin för att dem skulle iväg ju så satt mest där och lekte social medans alla andra satt och drack vin , åh :( blev såå sugen haha :P ajja, har nyss kommit hem iallafall och här står min Älskling och lagar fläskfile och klyftpotatis med bea sås och sallad till :) och inte nog med det han har köpt MARABOU choklad till mig också Vit choklad något nytt och det ska jag mysa ner mig med i soffan sen lagom till IDOL :) Kommer bli en mysig kväll fast det rycker i njurarna efter lite alkhol haha :)

Längtar till den 20:e gör jag också nu , ska bli skiiit kul :D:D

Nu ska jag duka , hej hej :)


Är igång

Då är man igång med tvättandet ohc inte nog med det så regnar det en massa också, skit tråkigt =/
Kollar just nu Våra Bästa År och bara tar det lugnt, ska göra ve mig också men det tar efter klockan 11 när jag varit ute i tvättstugan igen!
Sen ska jag ner i stan med världens bästa Sara, inte det bästa vädret men strunt samma. :)


Tvätt, tvätt tvätt !!

Då är det dags att packa ihop sin tvätt och bege sig ut i tvättstugan , blörk ! Men måste få det gjort :)
Hörs om ett tag :)


Brun ;)

sådär då är man lite brunare :) skönt!
snart duschen och sen säger jag godnatt helt enkelt :)


Stressigt!!!

Hue, är helt slut efter jobb , blev lite stressigt och jag hatar o stressa pajjar så mycket och inte nog med det varför kör vissa människor sååå sakta ?? :S

Sitter just nu och väntar på min middag som är klar om en halv timme, börjar bli enormt hungrig nu så jag hoppas det går fort :)

Sola sen som sagt och sen blir det bara tv!


jobbe jobb.


Nu drar jag och jobbar ännu en gång i dag, sov morgon i morgon OYES det gillar vi :)

Ska även sticka ner och sola en stund också, behövs och det är skönt men man luktar apa efteråt det är nog det ända negativa och felet är att även om jag duschar så känns det som lukten sitter kvar, Uääe :(

Får väl skrubba mig extra noga denna gången haha !

 


Cancer!

På blogg.se förstasida så står där ju i ena hörnet vilka personer som är mest aktiva och sådär och tryckte på den som låg på 1:plats , vilken handlade om en Mamma som skrev om sin dotter som hade fått cancer, fastnade direkt och börja läsa, sida efter sida och tårarna börja bara rinna, guud säger jag bara det är riktigt hemskt när sådant här händer och det borde inte få lov att hända men tyvärr gör det ju det. Vet ju själv hur det är att se en person bara bli sämre och sämre och sämre och tillslut blir det för mycket och personen dör. Hade en kille i min klass när jag gick i 8:an som gick bort i cancer och jag hade min moster som också gick bort i cancer plus min morfar så tro mig, jag vet hur det är !

Det gör verkligen ont i hela kroppen när man läser om sådant här, men tycker det är så starkt av denna tjejens föräldrar att vilja och orka skriva allting på en blogg där vem som helst kan gå in och läsa samtidigt som jag tror att det kan vara ganska så skönt att få ur sig allting till folk man inte känner.

Ni kan ju själv gå in och läsa HÄR!


Jag överlevde

Hemma från doktorn igen, och jag överlevde, shoho :) haha nej men träffade doktorn och jag träffade även en kirug som skulle ta bort mina leverfläckar så därför fick jag en ny tid på Torsdag klockan 13 för att ta bort den första, hon tyckte inte det va snällt mot mig om hon skulle ta båda på samma gång, aww :P
Hoppas på att det kommer bli bra iallafall, den andra ska vi diskutera då hur vi ska göra!

Har precis fått i mig en ost macka och ett stort glas Oboy med daim smak, mm :) visst är det gott ?? :)


Tur

Tur man har en vän som redan har tagit bort en leverfläck så man kan lungna nerverna lite haha :) dags att göra sig klar och köre ner mot stan :) hoppas även på en grtis parkering :)

Bye!


Home

Nu har jag äntligen kommit hem, sitter här med datan i knäet kollar våra bästa år och dricker en kall redbull :) Light självklart :)
Funderar på att göra något att äta innan jag ska till läkaren. men har brist på fanatasi, finns det någon som har något förslag på vad man kan laga ?


Godmorgon allesammans :)


Då var det dags för jobb, hoppas på att det går fort som sören för jag har ingen lust alls med det idag.
Ska även till doktorn sen klockan 13 och kolla mina leverfläckar, hoppas dem tar bort de :)

Vi hörs sen bye!


City gross

Sådär nu har vi varit och handlat, känns skönt att ha kyl och frys fulla igen :) provade och scanna på city gross också , dem har ju börjat med det där också och det gick ju super bra och fort gick det och kanon när man ska stor handla, har ju koll på hur mycket allt kostar hela tiden, kanon !
dock är det lite tråkigt när man är tvungen att plocka upp alla varor igen, men det slapp vi denna gången och jag hoppas vi slipper de andra gångerna vi ska stor handla :) men varje gång lär man ju inte slippa undan, så är det väl bara !

Har slått mig ner i soffan och ska kolla lite tv innan det är dags för sängen !


Vänner är verkligen viktiga i var människas liv.

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall  förhålla dig till denna person.
När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt.
De har kommit för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd.
För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.




Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!



De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig.



Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.

Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.



Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det Det är äkta! Men bara för en period.



Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.


Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller
för resten av livet.





Vi två :)


då och nu !

 




Back home

Yees i am :) Kallt som sören ute men det är nog bara för att det blåser, tur man kan vara inne då ju ;p
har precis fått i mig lite frukost :) och ska snart börja röja här hemma för det behövs !!

Ikväll ska vi även stor handla , hoppas på en massa rabatter och shit :) det bästa .

Hörs sen , ciao!


Godmorgon

Nu är det dags att slänga på sig lite kläder, sminka sig , borsta tänderna, fixa håret och slänga på sig jackan och skorna och köra ner till stan :) fick iallafal någon timmes sov morgon vilket är otroligt skönt :)

Hoppas att denna dagen är givande iallfall :)

Bye bye !!


Då blev det kvällen,

lalalala, Godnatt alla , sov gott :)


Anna anka och desperata hemmafruar :)


skönt, det var inget problem med min lön :) skönt att få lite extra pengar som man egentligen inte skulle haft, gött att jobba en massa extra :) nästa månad blir det ännu mer, wii vad jag längtar :)
kollar just nu på i form med Anna Anka, och herregud vilken gnäll spik det är som är med, hon har fått chansen att få vara med i ett program med en sån känd person som Anna Anka så gnäller hon bara, visst det är väl inte det lättaste men jag tycker man borde satsa allt om man får komma till LA och få chansen att bli smal så borde man ju ge allt !! tycker jag iallafall.

och idag är det också mina älskade deperata hemmafruar :)
Följde varje avsnitt förr men nu har jag missat en massa avsnitt, det blir säkert bra !

Ha en trevlig kväll !

 

 


Klart !

Sådär klar på jobb och dags att bege sig hem till Mamma för att hämta min löne spec. massa fix med den eftersom det är första lönen och inte samma bank och jag vet inte allt som skulle göras.. men hoppas på att det blir bra iallafall till nästa månad :)

blir en lugn kväll annars med tv, mat och ett bad tänkte jag :)

en bild som jag tog ute hos mamma för ett tag sedan :) fin va?? :)


hopplöst

Gick ut till bilen lite tidigare i morse för jag tänkte att jag kunde vara där lite tidigare idag men NEJ då , det var is på mina rutor på bilen och inte lite heller, stod där säker i 20 minuter innan det gick att köra iväg, höll på att bli tokig för ingenting hände hur mycket jag än höll på att skrapa, hopplöst!!

ajja, halt som attans var det också men skit i det jag kom till jobb sen efter många om och men :) och nu är det sol som varmer ganska så gott!

Har varit nere i stan idag med Mamma och käkat lunch, blev på en grekisk resturang idag men dock ingen greksisk mat, entrecote med klyftpotatis och bea sås , super gott :) men som vanligt har mamma jätte brått, hon har ju dock bara en halv timme lunch så jag förstår henne men man hinner knappt svälja maten förrän man ska gå ;p
haha men trevligt är det iallafall den lilla stunden :;)

Nu ska jag bara sitta här i soffan och inte göra ett dugg, ska jobba sen vid 16 igen så slipper jag det i morgonbitti, skönt :) kanske ska passa på att städa i morgon också för det behövs verkligen!!
enda dagen i morn jag har tid så då får det bli då helt enkelt :)

ska fortsätta kolla på reprisen av top model på tv 3 nu  :)


Grattis till den lilla :)



Idag säger vi GRATTIS till min lilla kusin Fredrik på hans 2 års dag :)

 


Natti natti

Nu ska jag bädda ner mig och få min skönhets sömn ;)

Sov gott alla !!


längtar lite till vintern

goddagens!

Åter igen är det måndag och som vanligt segt att gå upp på morgonen och det blir inte lättare av att det bara blir mörkare och mörkare heller..
längtar lite till vintern faktiskt med en massa snö men längtar dock mindre till när det ska försvinna och det fryser på och blir svin halt =/ usch..
sitter just nu här hemma bara och tar det lite lugnt, ska möta mamma sen vid 14 och sen blir det hem till dem en runda idag också :)


breakaway

Den här låten är så otroligt bra, hörde den först i Idol förra fredagen och fastna totalt för den så nu är det eran tur att lyssna :)

 



btw, har inte haft någon stor lust att skriva här alls, har varit ute hos mamma nästan en hel vecka och passat huset och har jag inte varit hemma så har jag jobbat så det är ganska fullt just nu, vilket är skönt men börjar känna mig helt slut , kanske en förkylning på väg här med, hoppas inte!
I morgon är det jobb igen som gäller bara denna veckan också sen blir det lite lugnare eftersom det är november lov och sånt där , då jag ska ner till Malmö och jobba ;( ush , bäst att vara försiktigt så man inte får ett skott i pannan eller något :p :/

Ikväll ska vi iväg och kolla på en bil och sen blir det bara sängen så man kommer upp i morgon när klockan ringer 05.20 :( buhu!

Vi hörs en annan dag, ciao !

Snutt


ÄNTLIGEN

Ja nu är det äntligen Fredag, som jag har längtat. Har jobbat som ett svin denna veckan och det känns som jag inte hunnit med någonting men nu är det äntligen helg och som jag ska sova ut i morgon :) Söndag är det dock dags för jobb igen men börjar ju inte förrän halv 2 så har ju tid på mig innan jag ska dit sen kommer veckan va fullspäckad med jobb igen, kul men sjukt jobbigt för det känns ju som man inte gör annat, än jobbar, äter och sover men så får det ju vara tills man har kommit in i det hela, funkar inte o få en timanställning och sen bara tacka nej varje gång de behöver hjälp, eller hur?

Idag blir iallafall en lugnt dag, Rocky kommer hit om en timme typ och sen ska vi väl hem till mormor och fika lite grann, hoppas bara på att hon är hemma :)

Ikväll blir det Idol, tacos och solning, såå skönt ska slappa så mycket jag bara kan, känner mig helt slut i hela kroppen =/

Just nu är det våra bästa år på tv, ett skit program som man fastnar i hur fort som helst men skulle man missa några avsnitt gör det inte så mycket för nästa gång man kollar så har det inte kommit mycket längre haha, kommer ihåg när jag var mindre och alltid kollade på det när jag var sjuk och stannade alltid hemma en extra dag bara för att kunna kolla på programmet fast jag mådde bra haha :P men sen märke mamma det så då var det bara att gå till skolan .

Det lär väl fortsätta i säkert hur många år till , kan ju undra hur många avsnitt det finns kvar :p

Tv nu , ha en bra helg !


Stockholms helgen.

Har haft en super duper bra helg i Stockholm :) bilresan var dock lite dryg men det fixa vi bra ändå :) Kom upp i Fredags kväll och fick en god middag och en massa skoj med barnen och fick även träffa min kusin Robin för första gången :) :)
Somnade som en stock på kvällen, redan klockan 22 på kvällen haha, men var helt slut efter resan och allt så det var bara bheövligt och tur var väl det att man gick och la sig så tidigt för man blev ju väckt på ett klockslag som jag inte visste fanns på en lördag haha :) Så det var bara till att gå upp och klä på sig och sen var dagen i full gång. Dop stod på schemat denna dagen och det var faktiskt mitt första dop som jag varit på och som jag kommer ihåg, när min andra kusin döptes var jag inte så gammal och jag minns det knappt.
Var lite smått nervös precis innan det skulle börja men allting gick faktiskt väldigt bra :) och efteråt var det tårta, kakor och kaffe och fick smaka på världens godaste muffins, mums så nu ska det bakas här hemma :):)

Åkte till ekerö och fota lite på kvällen också och körde runt lite på ön, sen blev det middag och ännu mer lek :) på söndagen tog vi en lång runda och efter det satte vi oss i bilen och åkte hem, var så trött så jag somnade i bilen nästan direkt och sen var det bara gasen i botten för jag ville hem och sova och skönt var det :) så idag har jag varit ledig och fått sova ut vilket behövdes :)

Känns skönt att vara hemma men väldigt tråkigt också, från sto och stim till lugnt och stilla , det tar väl några dagar innan man har kommit in i sin vardag igen helt enkelt. Hade gärna stannat i stockholm några dagar till men det får bli senare i år :)
saknar att höra "poooopppaa" nu när man är hemma igen och skanar att den lilla bebisen i famnen men det är inte så lång tid kvar tills man får se dem igen, tur är väl det :) en hel helg med familjen är verkligen det bästa som finns :)











Mormor och lille Robin ( Kolla in älg tofflorna , super söta )



Fredrik



Håller på att klä på Robin





En jätte fin bild på Therese och Robin



Micke häller upp vattnet
















Stolt gudmor till Robin :)

Fler bilder lär komma senare..


RSS 2.0