Seg fredag

Seg jäkla fredag och jag är verkligen sugen på något men vet inte vad och inget kul på tv heller, tradit!

Jaja sällskap har jag iallafall ocj det är jag glad över , kanske blir en tidig kväll ja vi får väl se helt enkelt!


Världens bästa

Världens bästa älskling :)


Så typiskt

En väldigt seg morgon och när man bara vill ligga kvar i sängen blir man såklart kissnödig och måste gå upp så typiskt men det lär nog ändå inte bli många knop gjorda idag känns det som då jag fortfarande inte har piggnat till men det kommet kanske :)

Blev himla sugen på rulltårta också så funderar på om jag ska baka en det går ju faktiskt rätt så snabbt, ah vi får se :)

Ska fortsätta med det jag är bäst på idag, ingenting :)


Jag blev med bil

Lille Bettan är hämtad och jag är så jäkla nöjd med mitt val :)


Än är den inte slut :)

Nyss hemkommen från Sarah, har spenderat min dag med henne och kimbo, blev en sväng till lager 157 i Höganäs, käk på aldas och en glass. Är mycket nöjd med dagen och än är den inte slut :)

Snart kommer min stora plutt hem och då blir det iväg på lite skojigheter, det kommer upp senare :) sen ut till mamma och Jonny och hämta hem mina papper osv.
Handla ska vi också hinna med, jag lär va slut ikväll men då sover man gott och i morgon är det fredag wiie:):)

Nä ska byta om nu hej hopp :)


Sjuka drömmar

Härligt att få sova ut lite idag kan jag säga fast jag har drömt sådana sjuka saker som jag knappt fattar själv men men :p
Har inte ett skit planerat idag mer än att tita på bil i eftermiddag ska bli spännande och jag håller tummarna såklart :)
Samtidigt som det är riktigt skönt att inte ha något planerat så är det ju samtidigt ganska så tråkigt men inget jag orkar bry mig speciellt mycket om just förtilfället iallafall..
 
Tror även att min telefon får åka iväg på en liten lagning snart eftersom "hemknappen" fungerar lite som den själv vill, sjukt irriterande iallafall men känner jag mig själv rätt så lär det dröja ett tag till.
Ska fixa ihop lite lunch nu!

Kan det vara så ?:)

Vill bara klockan ska gå så jag kan gå och lägga mig, blev ingen vila innan idag så jag är riktigt trött nu ska bli skönt med några timmar på kudden helt enkelt.
Onsdag redan i morgon, dagarna går snabbt minsann och dar men jag klagar inte tycker bara det är bra så blir det helg fortare.
Kan det även vara så att jag hittat mig en bil, vi får väl se i morgon när vi ska titta på den hoppas hoppas att den är precis så som jag vill då blir jag allt lycklig :)


Min lilla skrutt

Börjar känna ögonlocken blir tyngre och tyngre tror det blir lite vila på soffan ett tag innan jag ställer mig och gör pannkakor.

Morgonen tillbringa jag med mamma på sjukhuset och när vi va klara där blev det en runda hem till dem och bara mös, saknat min lilla skrutt också alltså min katt ;) hade kunnat stannat där mycket längre men hade nog slutat med att jag inte hade orkat köra hem så som sagt lite vila nu innan jag sätter igång igen !


Höst eller sommar?

Så fort det blir mörkt ute så kommer även kylan och samtidigt som jag tycker det är för jäkla kallt så tycker jag ändå det är rätt mysigt faktiskt, att bara svepa in sig i en go tjock filt i soffan när det är kallt ute myyysss :)

Snart dags att hoppa i säng upp tidigt i morgon och iväg med mamma hela förmiddagen :)
Resten av veckan har jag för en gångs skull inget planerat mer än några telefon samtal och sådär som är rätt viktiga men annars ingenting, skönt samtidigt som det är tråkigt men det löser sig väl..
Några minuter till framför tvn sen Godnatt!


Mycket men inte allt!


Godmorgon

Kanske dags att resa på sig och gå upp och få i sig lite god frukost, ser att solen lyser så kanske skulle gjort något annat idag än städat, vi får se !

Älskar att ligga ocj dra mig i sängen men snart får det vara nog, godmorgon föresten :)


Det går för fort

Vi hade ingenting planerat men ändå blev det en massa gjort inte helt fel det heller, har till och med kollat bil idag men det var inget för mig så blir att leta vidare vet väl egentligen inte riktigt vad jag är ute efter och jag börjar tappa intresset eftersom där inte är något som jag verkligen gillar men en vacker dag dyker där nog upp något.

4 avsnittet av ghost wispers på tv, svin bra det där programmet, lite gotte har vi framför oss så det lär inte bli många knop gjorda här mer idag.
Måndag i morgon igen helgerna går för snabbt tycker jag, måste ringa lite samtal i morgon med, städa och sen ?! Ja det vettifan, inget planerat så får väl ta dagen lite som den kommer helt enkelt.

Nu är reklamen slut så därför är även detta inlägg det !


Hel nöjd med dagen

Har nyss klivit in genom dörren här hemma och ska strax krypa ner under täcket men innan dess är det rätt skönt att varva ner lite först.

Var ju som sagt på 1års kalas för kimbo idag, blev en massa paket och tårta och kakor och direkt efter det åkte vi till nästa, Andres morfar och fick god mat där med så snacka om att jag var propp mätt där efter :)

Åkte vidare därifrån hem till Sara och Rickard och såklart lilla Julia, en trevlig kväll med mycket prat :)

Jag är hel nöjd med denna dagen så det ska faktiskt bli rätt skönt att få blunda i några timmar nu och i morgon har vi ingenting planerat och det kan à skönt det med , eller hur ?

Godnatt på er :)


Grattis på 1års dagen

Idag säger vi grattis till kimbo som fyller 1år, tänka sig vad tiden har gått snabbt och jag minns denna dagen som om det vore igår, så lycklig jag var för Sarah& Martins skull att deras älskade guldklimp hade kommit till världen!

Klockan 15 är det dags för kalas och efter hans kalas så åker vi vidare till nästa kalas som är för Andres morfar. Är ju uppe med tuppen idag med så vi får väl se om vi får något gjort innan :)

Ha en bra lördag alla ni för det kommer jag ha :)


Bästa dagen

Den här dagen har varit den bästa på länge och den har även spenderats med den bästa .
Har verkligen haft fullt upp hela dagen med allt mellan himmel och jord, fått smaka på hemmabakat av sarah och har varit på en liten promenad med Kimbo och Rocky, myspys hihi :)
 
Eftersom klockan ringde redan halv 7 i morse var jag gansaka så slut när jag väl kom hem, la mig och sov en lite stund som jag alltid gör nu förtiden haha men det är så skönt :) nyss intagit middag och ikväll händer det nog inte så mycket faktiskt och det är ganska så skönt det med.
 
Tusen tack till dig sarah för idag och för att du ställer upp och verkligen finns där alltid, ALLTID ! Du vet att du betyder allt och jag är så stolt över att ha dig som vän !
 
 
 

Uppe med tuppen

Sängen var lite sådär extra skön i morse när klockan ringde hade inte alls någon lust att gå upp men det va bara upp och hoppa och göra sig klar så snabbt som möjligt.
Andre blev lämnad på jobb och jag kände riktigt hur trött jag blev när jag körde hem men inte ska jag sova för det, frukosten är nere så liiite vila på soffan innan jag beger mig iväg till Bjuv.

Det sämsta med att va uppe så tidigt är att där inte finns ett skit att titta på tvn :/


Trött i huvudet

Den här kvällen gick så jäkla snabbt så jag knappt hann med, har haft att göra och jag är så trött i huvudet av alla siffror och grejer så det är sjukt. I morgon är det upp tidigt, köra andre till jobb sen hem och få i mig lite frukost och leta fram papper och sen vidare hem till mina föräldrar för att få ordning på vissa saker och i morgon hoppas jag hantverkarna kommer så det blir gjort det de ska göra så man slipper tänka på det.

Ska äta lite chokladpudding och kolla en film innan det är läggdags. Natti!!


En tidig morgon

En regnig morgon och då vill man gärna ha lite sovmorgon är så härligt att ligga i sängen och höra regnet smattra på fönstret men så blev inte fallet idag då andre skulle till tandläkaren och vi skulle ha hantverkare som skulle komma så jag klev upp och följde med han istället. Hoppas att de har varit där hemma när vi kommer hem så kanske man slipper dem de andra dagarna :)

Sista semester dagen och någonting måste göras vi får väl se vad det blir :) ska gå på jakt efter en tidning nu!


För första gången på länge

för första gången på skit länge så sitter jag vid datan och skriver, egentligen fattar jag inte riktigt varför jag skulle ha en ny när jag knappt använder den men det är ju såklart bättre att ha en som fungerar när det väl ska liksom.
 
Har spenderat denna dagen ute hos mamma och tvättat och efter några timmar där ute så strunta vi i det och åkte hemåt ovh eftersom jag har världens bästa mamma så fixa hon med det sista så vi slipper göra det i morgonbitti så himla gött :)
Åkte inom Bårslöv och hälsa å familjen Nielsen/Magnuson, blev en stund där ute och vidare mot city gross och handla lite till middan som blev så jäkla god, kött pommes beasås och sallad med melon i MMMMM :) mätt och belåten ligger jag på soffan och surfar runt lite och älsklingen är ute och kör MC.
 
Onsdag i morgon redan, tiden går undan fast jag trodde det var tisdag igår var helt bombsäker på det men nej :p skönt det för bara en semester dag kvar och sen börjar allvaret igen dock inte för min del riktigt än men får nog allt bli ett samtal till jobb och fråga om de kommer ihåg mig haha :p även om André börjar jobba igen på torsdag så har jag att göra, dock lite lugnare på torsdag men när fredagen väl är kommen så är det full rulle hela helgen och jag gillar det :)
 
ska ägna mig åt tvn ett tag nu så ha en bra kväll !
 
Jag älskar dig min bästaste Sarah!

Vågorna som slår mot strand kanten

Ännu en dag har spenderats på stranden och som vanligt somna jag gott där finns det något bättre än att somna ute och höra hur vågorna slår mot strand kanten, underbart :)

Hemma sent idag med så fick bli smörgåstårta till middag och ärligt så var det inte alls så gott mycket bättre när man gör det själv men nu är man mätt i magen och lär somna gott ska ju upp tidigt i morgon så lär nog bli kudden snart om jag tror rätt :)

Så med det säger jag Godnatt !


En suveränt bra kväll :)

Igår kväll mötte vi upp Sarah & Martin plus en massa annat folk och var ute och körde halva natten lång och det var verkligen en toppen bra kväll även om jag va trött som en gnu i slutet så var det ändå roligt och alltid lika kul att träffa nytt folk :) suveränt!

Idag klev vi upp efter tolv har inte hänt mig på jag vet inte hur länge men det var verkligen skönt, klädde på oss och åkte till stranden fy fasiken va kallt det var i vattnet men blev ändå ett dopp :)

Blev lite käk hoa svärföräldrarna och nu är vi hemma och redo för film :)

Tack alla inblandade för en toppen dag igår :)


Lustigt

Hela lördagen har gått och jag har inte gjort ett skit mer än legat framför tvn, lyckades även somna någon timme så eftersom jag har tagit det så lugnt hela dagen taggar jag inför ikväll istället sitter i skrivande stund och väntar på andre som är på väg hem från Påarp, han satt i bilkö stort suck tradigt värre när jag sitter här och väntar :p men förhoppningsvis dyker han väl upp snart så vi också kan ut och glida lite men som jag sa igår varför har vi inte hans bil för så mkt roligare det hade varit.. Men det ska nog gå ändå det är ju trotts allt BMW vi sitter i så ska inte klaga direkt, i förgår körde vi förbi en Volvo med icke svenska personer och det lustiga var att där sitter dem i en Volvo V70 och vi som är svenskar i en BMW det kändes inte riktigt som det stämde brukar nämligen vara tvärtom :)

På tal om något annat så tycker jag det här vädret är allt bra lustigt, vet ju inte vad man ska ta på sig för varmt är det men ändå inte hade underlättat om det var antingen eller..

Äntligen kom han hem så nu har jag inte tid med detta hej hopp :)


Lugn dag

Idag har det varit en väldigt lugn och skön dag har inte gjort så mycket men ändå så har vi inte varit hemma på hela dagen. Det har lämnats bil och det har körts bil, upp till skogen och rund tur där, hem och sov någon timme och har precis gått upp blir lite käk och sen ut och köra lite ikväll skulle jag tro.

I morgon lär det bli ännu mer körande både på dagen och kvällen, alltid mycket folk ute denna helg med tanke på Vallåkra träffen men den skippar vi detta år, synd att andre har lämnat in sin bil just denna helgen liksom men vi står inte utan iallafall :)

Ska duka fram lite till vår middag nu ha det bra hej :)


Köpenhamn

Har precis landat hemma i soffan efter en hel dag i Köpenhamn, varmt som tusan men en mycket trevlig dag med god mat och bra sällskap :)

Ska njuta framför en film nu sen blir det väl sängen antar jag då jag känner mig rätt sliten efter denna dagen, vilken tid det tar ändå att ta sig hem först tåg sen båt och sen taxi även om det tar tio minuter en kvart att gå hem från stan men mina ben ocj fötter ska minsann få vila nu ikväll!

Hoppas ni alla haft en trevlig dag, fredag i morgon igen tiden går fort när man har roligt :)


Mummmms :)

Igår när jag var hos Sarah så fick jag smaka en mini riskaka och det var svin gott så vart tvungen att köpa såna jag med så nu ligger vi i sängen framför tvn och knaprar på dessa :)

Blev helt slut efter denna dagen även om vi strunta i tvätten i morse så har det ändå blivit en massa gjort. Jag Fredde och andre åkte ut till center syd och äntligen hitta jag ett par jeans så dem lär jag leva i för så sköna var de :)

I morgon blir det en tripp till Köpenhamn med min älskade, Fredde & Linda kommer bli en mysig dag och äntligen röd pölse wiiiii:) haha ser fram emot det iallafall !

Nä fy törstig blev jag så nu ska jag sluta skriva hej på er !

P.s mina tankar går till Sarah & Martin och resten utav deras familj, en tung och jobbig dag för de idag :( en Bamse kram till er !


Pikatten

I morse när jag vakna så gjorde jag bara mig klar och sen körde hem till Sarah, spenderade dagen där ute och hämtade sen upp andre för lite mat sen har det varit full gång med både besök hos hans föräldrar, mormor & morfar och morbror & moster. Har varit en underbart bra dag!

Det är skönt att få komma hem och sätta sig bekvämt i soffan för att snart göra kudden sällskap i morgon ska vi upp halv sju för att tvätta, pikatten!

Har även lite saker jag hade behövt fixa i stan så får se ifall det blir en sväng ner dit också.

Näe nu ska jag njuta framför tvn med den bästa i mitt liv <3


Händelserik dag

Det hände lite idag iallafall, var ute hos alex i strövelstorp ett tag, tittade på bil till mig, en runda på cykelbollen och prata med lite folk där, en runda på väla och tillslut hälsa vi på Fredde, Andres bror och sist men inte minst så har vi röjt här hemma så nu ser här fint ut igen och tro mig det behövdes så skönt när det är gjort !

Blir lite middag strax och sen iväg och hämta bil så jag kommer någonstans i morgon tur man har snälla människor runt omkring en :)

I morgon har jag en date med Sarah, alltid lika kul att träffa henne, en människa som verkligen får mig att må toppen bra :)

Son sagt middag nu så vi hörs hej hopp :)


Två timmar

En otroligt seg eftermiddag har det varit och det har varit rätt skönt faktiskt då jag var svin trött i morse när jag skulle till jobb så som vanligt så blev det två timmars sömn så jag hoppas innerligt att jag somnar ikväll med.
Eftersom ingen av oss haft en tanke på middag så får det bli utemat idag helt enkelt ska faktiskt slänga på mig lite andra kläder och bege mig iväg strax.

Ledig nu ett tag igen, härligt men som sagt vad ska man hitta på ?! Lär ha myror i brallan om inget annat men man får väl ta dagen som den kommer och se vad som dyker upp!


Äntligen finns det tid

Va rätt skönt att va tillbaka på jobb idag och tiden bara flög iväg så jag hoppas det går lika bra i morgon :)

Åkte ut på Sofiero kiosken och åt glass innan super gott och ännu godare va mina S som jag även köpte det var allt längesedan :)

Somna gott i någon timme när vi kom så nu ska jag bara göra mig klar och senhem till svärföräldrarna för lite grillat :)

Som sagt en jobb dag kvar och sen ledig vad ska man då hitta på?! Andre ska ju fixa växel låda så jag får allt roa mig på eget håll, lär nog få myror i brallan tror jag :p men det löser sig en sak är säker att jag ska träffa folk som jag inte har träffat på ett tag blir ju lätt så när det är fullt upp hela tiden men nu äntligen finns det tid :)

Nä ha en bra kväll !!


Vår resa !

Eftersom inte det andra inlägget skulle bli allt för långt så kör vi på fortsättningen här istället så jag kan få berätaa om resten utav vår resa :)
 
Dagen efter bröllopet var det en väldigt lugn dag som ni säkert kan förstå och när måndagen var kommen var det dags för oss att åka igen, denna gången mot Borås för André skulle köpa en ny växel låda till sin bil vilket gick ganska så snabbt, det ända tråkiga var att vi åkte från strålande sol och värme till spöregn så man knappt såg vägen men fram kom vi ändå.
Vi fortsatte mot Göteborg och checka in på hotell för en natt, gick och åt kinamat på kvällen och sen bra la oss i varsin säng på hotellet och bara tog det lugnt, upp tidigt igen dagen efter och intog en enorm frukost buffé och sen körde vi vidare til kungsbacka för att handla lite kläder, hittade inte mycket men ett par stövlar fick iallafall följa med med.
Vi passade även på att ta Ullared på vägen hem efter lite tjat från mitt håll då såklart :p as mycket folk så det tog sin lilla tid innan vi hitta parkering men vi slapp stå i kö och det är jag glad för, handlade bara lite som behövdes här hemma och sen åkte vi hem till mamma&jonny och tog hand om min lilla katt som var själv hemma såklart blev hon överlycklig av att vi kom :) passade på att låna tvättmaskinen där också, ett mysigt avslut på vår lilla tripp.
 
Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga men jag vettifan, såklart att det är skönt att vara hemma men man saknar ändå det här med att ha en massa folk runt omkring en och någonting att göra i princip hela tiden men samtidigt var det super skönt att få komma hem till sitt igen även om vi möttes av en råtta i trappuppgången när vi kom hem, ja ni hörde rätt en råtta på andra våningen och jag är glad för att André gick först då den sprang över hans sko och jag skrek ju som bara fan samtidigt som jag hade händerna fulla med både täcke, kudde och en massa väskor och grejer och grannen kom ner och undra vad vi höll på med och jag vart liv rädd, fyfan !!!
 
Igår var även det en lugn dag här hemma då vi tvättade halva eftermiddagen och sen blev det en tripp till väla och sen en sväng hem till Sarah & Martin, idag är även sista dagen med lugnt och skönt för i morgon är det tillbaka till verkligheten igen och jobb står på schemat både lördag och söndag och sen ska jag bannemig var lite ledig med min älskade, vi har ju ändå lite saker som vi vill ha gjort :)
 
Något jag måste göra är att hitta mig en bil men det är inte så lätt som jag trodde det skulle vara och snacka om att jag blev ledsen när min gamla röda bil körde förbi oss innan idag för visst saknar jag bettan ändån ;)
 
Nu ska jag hålla fredag med lite kladdkaka och vanilj glass och njuta utav denna kvällen !
 
 
 
 

Vår resa !

Eftersom inte det andra inlägget skulle bli allt för långt så kör vi på fortsättningen här istället så jag kan få berätaa om resten utav vår resa :)
 
Dagen efter bröllopet var det en väldigt lugn dag som ni säkert kan förstå och när måndagen var kommen var det dags för oss att åka igen, denna gången mot Borås för André skulle köpa en ny växel låda till sin bil vilket gick ganska så snabbt, det ända tråkiga var att vi åkte från strålande sol och värme till spöregn så man knappt såg vägen men fram kom vi ändå.
Vi fortsatte mot Göteborg och checka in på hotell för en natt, gick och åt kinamat på kvällen och sen bra la oss i varsin säng på hotellet och bara tog det lugnt, upp tidigt igen dagen efter och intog en enorm frukost buffé och sen körde vi vidare til kungsbacka för att handla lite kläder, hittade inte mycket men ett par stövlar fick iallafall följa med med.
Vi passade även på att ta Ullared på vägen hem efter lite tjat från mitt håll då såklart :p as mycket folk så det tog sin lilla tid innan vi hitta parkering men vi slapp stå i kö och det är jag glad för, handlade bara lite som behövdes här hemma och sen åkte vi hem till mamma&jonny och tog hand om min lilla katt som var själv hemma såklart blev hon överlycklig av att vi kom :) passade på att låna tvättmaskinen där också, ett mysigt avslut på vår lilla tripp.
 
Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga men jag vettifan, såklart att det är skönt att vara hemma men man saknar ändå det här med att ha en massa folk runt omkring en och någonting att göra i princip hela tiden men samtidigt var det super skönt att få komma hem till sitt igen även om vi möttes av en råtta i trappuppgången när vi kom hem, ja ni hörde rätt en råtta på andra våningen och jag är glad för att André gick först då den sprang över hans sko och jag skrek ju som bara fan samtidigt som jag hade händerna fulla med både täcke, kudde och en massa väskor och grejer och grannen kom ner och undra vad vi höll på med och jag vart liv rädd, fyfan !!!
 
Igår var även det en lugn dag här hemma då vi tvättade halva eftermiddagen och sen blev det en tripp till väla och sen en sväng hem till Sarah & Martin, idag är även sista dagen med lugnt och skönt för i morgon är det tillbaka till verkligheten igen och jobb står på schemat både lördag och söndag och sen ska jag bannemig var lite ledig med min älskade, vi har ju ändå lite saker som vi vill ha gjort :)
 
Något jag måste göra är att hitta mig en bil men det är inte så lätt som jag trodde det skulle vara och snacka om att jag blev ledsen när min gamla röda bil körde förbi oss innan idag för visst saknar jag bettan ändån ;)
 
Nu ska jag hålla fredag med lite kladdkaka och vanilj glass och njuta utav denna kvällen !
 
 
 
 

Bröllop

Då vart det dags att skriva lite här, var ju ett tag sedan nu och detta inlägg lär bli långt och fullt med bilder :)
 
 
I fredags förmiddag åkte vi, jag & Andre till Stockholm och det var nog den snabbaste resan jag varit med om upp där även om vi stannade två gånger på vägen så var vi ändå framme efter fem timmar ungefär och en klapp på axeln till oss som hitta ända fram utan gps :)
När vi kom fram var där redan lite folk och det tog inte lång tid innan det ramlade in fler och grillen startades, en perfekt kväll efter en dag i bilen.
 
Lördagen var kommen och det var dags för bröllop, kom upp i tid och hann både gunga och sparka boll med barnen innan det var dags att göra oss klara, jag känner lite som så här att bilder säger lite mer än ord och därför så tänker jag inte bara skriva en massa text här och nu utan vi tar bilderna plus text så kanske det är lättare för er att hänga med också :)
 
 
När vi väl kom fram till kyrkan så var det lite väntan på brudparet och eftersom vår uppgift var att ta hand om barnen så blev det lite spring och lek innan mamma & pappa kom.
 
Brudparet kom till kyrkan med häst och vagn och som ni ser så hade dem verkligen tur med vädret. När de kom så var det lite bilder som togs och sen gick vi in och satte oss i kyrkan, en jätte fin vigsel och Fredrik som satt med oss skötte sig super bra, passade även på att ha lite roligt med kameran i telefonen när vi satt där och här får ni se några goa bilder både på han och på vigslen.
 
 
När vigslen var över så var det dags att ta sig ölsta folkpark för lite mat och fest och under tiden vi väntade på att brudparet skulle komma så blev det lite champange drickande och mingel utanför, det serverades jätte god mat och tårtan var ju fantastiskt fin och likaså all dekoration, en mycket mycket trevlig dag/kväll även om den slutade rätt tidigt för vår del, lagom till dansen började då barn och mormor var trötta och ville hem :)
 

Packa för fullt

Då va mina kvällar över och det känns bra även om jag faktiskt hade kunnat kört på lite till men nu ska jag njuta av min lediget iaf. Håller på att packa för fullt inför Sthlm i morgon och jag är så trött i min rygg o vill bara gå o lägga mig vilket jag faktiskt ska göra för resten av packningen tar jag fan i morgon! Godnatt på et :)


Då var dagen här

Dagen är kommen och jag har varit uppe med tuppen för att hinna ut på väla en sväng, mat har jag också fått i magen så nu är jag redo för några timmar på jobb. Himla konstigt väder är varmt och klibbigt samtidigt som det blåser lite mkt vet inte riktigt vad man ska ta på sig :/ Ajja hoppas denna kvällen blir som igår nu ska vi köra vidare hej på er :)


En kvar

Nu är det bara en kväll kvar wihoo och jag är extra glad över det då det antagligen blir som idag att jag får gå över till miatorp och hjälpa till alltså stress stress stress men vi hann iallafall tur jag jobbade med en kollega där det är fart i, underlättar väldigt mkt! Ser fram emot i morgon, har en del som ska fixas innan jag börjar jobb och jag hoppas vi hinner med det vi ska och när jag väl kommer hem från jobb ska jag ta och packa ner allt som ska med till huvudstan men jag tar en sak i taget så får dey bli vad det blir iallafall. En dusch nu sen säger jag Godnatt :)


RSS 2.0