Genom eld och vatten !

Tack min fina Sarah för att du finns, för att du står vid min sida i vått och torrt, för att du värmer mitt hjärta lite extra, för att du är en ängel och för att du är du!

Tänka sig vad vi har gått igenom, delat både glädje och tårar och tänka sig så mycket roligt vi har haft tillsammans.

Livet idag ser inte alls ut som det en gång har gjort, vi alla växer upp och vi har alla våra saker i våra liv som vi prioriterar men även om man har hur mycket som helst och även om vi båda har våra familjer som vi prioriterar först så vet vi båda att vad det än är och vilken tid på dygnet det än rör sig om så finns vi där för varandra.

Sarah, jag älskar dig min fina fina vän !


Förbereder till lillfisen :)

Hemma igen efter en tur på väla, snacka om att man har brist på fantasi numera och när man väl ska göra något hamnar man där dock var det inte så farligt med folk idag.

Blev något till oss alla tre, en keps till andre, en antenn kabel till oss båda, lite mössor och en dress till bebben och ett par jogging byxor till mig :)

Tvätten är igång och bebis kläderna ska också få sig en tvätt så allt damm från affärerna försvinner plus att de blir lite mjukare, tanken var att även ta allt till vagnen också men torktummlaren funka inte så allt lär ta lite längre tid så får se om det hinns med :)

Dock har jag ett problem, vill inte ta av tyget på suffletten till vagnen för då måste vi alltså skruva av en massa för att få av det så nu undrar jag ifall någon har ett tips på hur man kan tvätta rent tyget som sitter på, finns det någon spray typ som man sen kan skrubba bort bara utan. Att man behöver blöta ner allt ???

Annars får jag kanske luska ut hur jag ska göra :/

Blir en tidig kväll så jag är pigg till jobb i morgon men får nog ta mig en tupplur när jag kommer hem så jag orkar hålla mig vaken till tolvslaget.
Nyår firas i Bjuv detta året med Sara, Rickard och Julia så blir lite mat och en lugn kväll för min del :) längtar till nästa nyår då vi har vår lillfis hos oss också :)

En fråga till, när bäddade ni klart sängen innan era pluttisar kom till världen?
Vill inte göra det riktigt än, hinner ju bli dammigt innan han/hon är här. ;)

Ska öppna mig en kall dricka och bara vara innan det är tid att ta tvätten! Hej på er :)


Stor eller liten?!

Slut som artist!
Jobbade till klockan två idag och ja det är lite kämpigt nu, förändras rätt snabbt tycker jag men har nyår också sen får vi se hur det blir.

Var ute hos föräldrarna en sväng innan och mamma fota magen, bild får ni se här nere:)
Vet inte om jag är stor eller liten, jag själv tycker inte att jag är mega stor iallafall inte som vissa tycket, dom tror ju både att där är två och att den lär komma tidigare än mars men samtidigt man är ju inte liten i vecka 31 direkt.

Har fixat och donat här hemma även idag, kökslampan är uppe och vi försökte ändra om i sovrummet men blev inget bra, jäkla jobb haha..

Blir lite köttbulle mackor, en dusch sen ska jag allt krypa ner och sova ska bli underbart. Ni andra får à en trevlig lördag!


Ett helt projekt

Jösses ett helt projekt för att hitta barn gardiner för normala priser men nu äntligen har vi beställt hem tyg så man kan sy dem själv så nu väntar jag bara på att paketet ska komma någon gång i nästa veck skulle jag tro!

Hade tänkt jag skulle åka hem till mamma och kolla igenom alla mina lådor med saker som jag hade när jag var liten och se ifall där är något som vi kan ha nu i början, gissar på att Andre också har en massa så lär väl bli en sväng till hans föräldrar också någon dag, känns som vi är på god väg att bli klara nu så skönt :) bara blöjor kvar sen är det nog klart för stunden iallafall :)

Happy feat på tvn sen godnatt !


Babybox

En sväng på bauhouse för att titta efter lampor och vi hittade faktiskt där ute men dock inte till oss bara till mini men det var på tiden för det är inte lätt att hitta inredning till barnrum måste jag säga.

Åkte ut på ikea och köpte ny lampa till köket till oss istället, mycket fin så kommer bli kanon när den kommer upp :) en massa lampor blev det men det behövs det också såklart.

Åkte även inom barnens hus och hämta vår baby box som jag beställt, var lite smått och gott där i men bästa var ju blöjhinken såklart :) bara införskaffa refill till den, dumt vi inte köpte i Ullared men kanske kan skicka bud med någon som ska upp snart :)

Tycker vi har ett himla flyt med att hitta saker dessa dagar vilket känns skönt :) i morgon är det dags för jobb igen för min del ska bli kul faktiskt.
Hade hoppats på att beslutet från fk angående havandeskapspenning skulle komma dessa dagar men icke så får snällt vänta ett tag till.

Nepp ska gå och hjälpa min älskade nu, ha det !


Nu kan plutten åka bil också :)

Tusen tack för era fina ord till mig :)

Idag åkte vi iväg för att handla bilbarnstol till vårt hjärta, blev inte den vi hade tänkt oss från början men jag tror att denna kommer bli precis likadan :) jätte fin och eftersom den var på kampanj så spara vi även några tusen lappar. Känna som ett mycket bra val så nu kan plutten åka bil också :)

Ska packa in oss i bilen och åka till Bjuv, hälsa på sara och rickard en sväng.


Funderingar

Känna inte alls bra att jag klämde nästan hel första lagret i choklad asken under tiden Andre stod i duschen men gott som tusan var det iallafall!

I morgon går vi in i en ny vecka och jag tycker magen den växer på som bara den börjar bli lite svårt att se på andra sidan magen om man säger så, eller ja börjar och börjar har väl varit så ett tag, raka benen är ett helt projekt och att klippa tå naglarna ska vi inte ens prata om, hur gör folk som normalt har en stor mage ?

Snart är det bara två månader kvar och jag vill bara få klart inne på bebbens rum även om det är små saker som man alltid kan fixa med sen så känns det ändå rätt skönt att det står klart när det är dax.
Även om det bara är två månader kvar så vet jag att tiden bara kommer rusa iväg och det börjar bli mer och mer jobbigt att gå längre stunder så frågan är vad man orkar sen, jag som trodde någonstans att detta skulle vara hur lätt som helst för så kändes det i mitten utav graviditeten iallafall men jag hade visst lite fel även om jag ändå inte har stora problem så är dem små tillräckliga för att man kropp ska bli slut. Eftersom tiden lär rusa iväg så vill jag ändå ha fixat lite till där inne, så som att tvätta alla kläder och allt till vagnen ska också göras men det är minsta bekymret, kanske jag är lite för tidig med allt det där eller vad tycker ni??
Kanske börjar jag bara bli lite nervös inför allt att det faktiskt är ganska så nära nu, jag vet inte men samtidigt som allt känns super bra så självklart finns tankarna där om hur ska man klara av allt men jag får helt enkelt tro på att kunskapen bara finns där :)

Jag undrar vad det är som döljer sig där inne i magen, spännande som tusan :) jag förstår vilken lycka och glädje det är att få se sitt barn för första gången som ligger där på ens bröst och andas och lyckan, glädjen och nyfikenheten kommer vara mycket större på grund av att vi inte vet om det är en flicka eller pojke, jag längtar som bara den nu.

Idag är även en sådan dag då jag faktiskt hade velat ha mitt barn i min famn istället för i magen, jag hade velat handla snygga kläder och inte bara en massa mamma kläder som är så tråkiga, jag skulle vilja ha min vanliga jacka på mig och vilja känna mig smal istället för en klumpeduns som knappt kommer förbi någonstans, jag hade velat kunna klä upp mig, göra mig fin och bara få vara jag.
Jag gissar att jag inte är ensam om att ha sådana här dagar, tror att de flesta gravida faktiskt vet va jag pratar om för även om man trivs med sin mage och tycker det är hel mysigt så vill man, iallafall jag även kunna gå omkring som alla icke gravida kan!

I morgon är en annan dag och då hoppas jag att jag inte får en sådan här dag då jag känner på detta viset.

Nu ska jag minsann sova, så godnatt på er och hoppas ni orkat läsa allt ;)


Lite lyx på en onsdag

Det blev en sväng på väla, fifan vad mycket folk precis över allt nästan så det var lite jobbigt, gick i några butiker bara sen åkte vi ut till Nova Lund istället där var också mycket folk men inte alls samma stress och massa människor som beter sig som gamar bland allt, blev ett par jeans till mannen och en tröja till mig .

Helt slut i benen efter att ha gått så mycket så var skönt att få komma hem, blev fläskfilé på toast med champinjoner, bea sås och potatis gratäng det satt som en smäck kan jag säga :) super gott!

Ska njuta av vår julklapp framför tvn sen intar vi vår efterrätt också, får ju ha det lite lyxigt såhär en onsdag :)


Saknar det !

Jag måste säga att när man sitter på Facebook och tittar på vad folk gjorde igår, att de flesta var ute på stan gör faktiskt att jag saknar det, hade varit super kul att få gå ut och festa en dag men det brukar väl vara som så att man saknar alltid det man inte kan.
Även om jag kan sakna det sådana dagar som just juldagen så tycker jag att detta som ska komma är så mycket bättre :) ett helt nytt liv kommer börja och det kommer bli helt underbart :)

Andre är iväg och fixar sin bil och jag ska göra mig klar och åka dit tänkte jag om jag hinner innan han är klar vill säga. Hade en tanke på väla idag får se om vi orkar det, lär va ap mycket folk som alltid när det är rea och alla ska slösa pengarna de fick i julklapp och även jag haha :)

Får väl se vad denna dagen slutar!


Då är det över för denna gång

Julafton är över och efter en mkt bra kväll igår med massa paket och mat så är jag ganska glad att det är klart för detta året.
Fick en massa fina paket även igår, super nöjd över allting och det var nog alla de andra med :)

Var helt slut igår när vi kom hem, först jobb och sen julfirande så idag blev det allt sovmorgon och när jag väl var på benen så åkte vi ut till city gross och handla hem lite käk, det behövdes!
Ikväll medan alla andra är ute och festar så stannar vi hemma och har en myskväll samtidigt som vi ska tvätta, funkar lika bra det :)

Hade tänkt att vi skulle bli klara inne i barnrummet också nu när vi är lediga båda två, har ju lite smått kvar som ska fixas så vi får väl se om det blir klart innan andre börjar jobba igen hade ju varit skönt som tusan.

Hoppas ni alla fått en bra jul :)


Första julfirandet

Då har vi firat jul för första gången detta året hemma hos svärföräldrarna med god mat och paket såklart :)

Snö har vi också fått så frågan är om den nu kommer hålla sig till i morgon så vi faktiskt får en vit julafton, jag hoppas det.
Lite besvärligt att köra bil i men det är mysig ändå tycker jag.

Vi fick fina paket och även bebben fick julklapp, först av Sarah Martin & kimbo en snuttefilt och sen av farmor & farfar blev det en nalle och av farbror Fredrik en stor elefant nalle och tänk vad man själv kan tycka om en nalle antagligen för att man inte har använt en nalle på så många år så dem man får nu är så mjuka och goa så man kan nästan mysa med dem själv haha :)

Tusen tack iallafall för alla paket till oss och vår nykomling :)
I morgon firar vi jul ute hoa mamma & Jonny och även då blir det en massa paket och mat vilket hör till julen :) först och främst sk jag ta mig till jobb och göra några timmar där så därför ska denna förkylda dam krypa ner under täcket strax .

Godnatt på er allesammans & god jul !


Sämre än sämst

Mår sämre än sämst, jag hatar att vara förkyld!
Ska iallafall få på mig lite ordentliga kläder och göra mig färdig och sen köra och lämna Rocky och sen vidare till svärföräldrarna för att fira lite jul, önskar jag hade mått bättre men får helt enkelt va där så länge jag orkar :) det värsta är nog att jag ska upp och jobba i morgon, fyfan :( får tänka på pengarna och kanske kanske jag mår bättre!
Varför ska man alltid bli sjuk när det minst passar ?! Dock hellre nu än när det närmar sig förlossningen fyför att ligga där och få ut en unge samtidigt som man hostar och ska snyta sig stup i kvarten blörk !

Ha en fin lillejul så ska jag mysa med den lilla vovven lite extra mkt nu :)


Pigg och vaken

Yes, jag kom iväg till jobb i morse vilket kändes skönt faktiskt.
Även om jag va vaken största delen utav natten så var jag konstigt nog pigg i morse men det kom ju såklart när jag väl kom hem istället.
Somna gott i två timmar med Rocky sidan om mig :)
Vakna av kramp i vaden, mindre bekvämt och har fortfarande ont i mitt ben men det går väl över.
Ska lägga mig i ett varmt bad och ha det skönt sen blir det bara film och gotte här hemma :)

I morgon börjar vi vårt julfirande :)


Han är för söt :)

Så var denna fredag slut för min del och det är dags att krypa ner under täcket.
En sprallig liten bebis härjar runt i magen, en mysig känsla fast det gör ont ibland.

I morgonbitti är det tid för jobb för min del så jag hoppas att jag inte känner mig sämre då!

Får se hur många gånger jag blir väckt i natt av en liten som vill upp i sängen, han är för söt :) vår säng är rätt hög så på något sätt har han fått för sig att han inte kan hoppa upp så han ställer sig på kanten o krafsar me tassarna så får man lyfta upp honom :) i morse vid fem kom han upp och kela med mig sen ser jag att han tar ett jätte hopp rakt på Andre, tror han blev lite rädd där haha :) myspys vove :)

Nä godnatt på er alla!


Mina två favoriter

Åkte hem till mamma och skulle hjälpa henne lite med att julpynta men jag somnade på soffan en timme istället, mådde som en kratta när jag kom dit i morse, halsen gör fortfarande ont och jag känner mig inte på topp direkt.

Hjälpte henne med julgranen iallafall och nu har jag precis kommit hem :) kallt som tusan ute också så lika skönt varje gång jag kommet in.

En lugn kväll här hemma med mina två favoriter :)


Se lyckan hos andra

Ligger nerbäddad under filten framför tvn och känner mig mer och mer krasslig, jag vill verkligen inte bli sjuk :( men så många andra är det så kanske inte så konstigt att man blivit smittat.

Vissa människor kan visst inte alls se lyckan hos andra människor det måste ju vara för att man har någonting som just denna människa inte har och även om personen nekar till det så tror jag innerligt att människan egentligen hade velat vara på exakt samma plats i livet som någon annan är.
Att man inte kan glädjas för någon annans skull det fattar jag inte riktigt, att man istället får ur sig saker som inte låter speciellt bra i andras öron verkar visst va väldigt enkelt , vad hände med att behandla andra som man själv vill bli behandlad?!

Nog om det, den lilla lurviga kommer redan idag wihoo :):) så blir myspys för hela slanten med honom ikväll.
Svärföräldrarna ska även komma förbi en runda :)

I morgon packar jag in mig i bilen med Rocky och åker ut till mamma, spenderar dagen där ute så får han även springa av sig en massa :) håller tummarna för att jag inte är mer sjuk i morgon!


Välkommen vecka 30 :)

Började denna dagen med att åka ut till Höganäs för att handla en julklapp till Andre men dem hade ju såklart inte det jag var ute efter så den rundan var bara onödig så åkte vidare till väla och herre min Gud med folk, jisses jag trodde faktiskt inte det såhär mitt på dagen men efter att ha hittat en parkering gav jag mig in, hittade vad jag skulle och sen ut igen så det gick snabbt och smidigt :) nu ska de bara packas in innan han kommer hem ikväll.

Ont i min hals och hostar lite då och då jag vill inte bli sjuk speciellt inte nu vid jul och nyår :/ hoppas det inte blir så farligt om det nu blir mer med det hela.
Märker även hur jag stressar upp mig inför saker som jag egentligen inte behöver vet dock inte vad jag ska göra åt det försöker ju tänka på annat men inte så lätt.

Idag välkomnar vi vecka 30, inte många veckor kvar nu inte och det går lite för fort för min del jag kommer sakna min mage och att ha någonting inom mig som sparkar och har sig och när jag sa detta till min barnmorska så svara hon - passa på att njut nu extra mkt under den sista tiden som är kvar.

När hon sa detta så gick det mer upp för mig att det faktiskt inte är så lång tid kvar och självklart längtar jag efter vår bebis, få se om det är en pojke eller flicka, vilken hår och ögon färg den har och bara få känna lyckan över vad man har skapat :)


Det borde lösa sig :)

Blev en sväng på väla men hittade inte vad jag skulle så i morgon blir det en tripp för mig själv lite här och där så jag blir klar har en del att välja mellan nu så borde lösa sig :)

Fick tag i tabletter för min halsbränna så hoppas det hjälper mig när jag väl ska sova så det inte blir som igår.

Käkade som en gris till middag, svin gott med kyckling ris och curry sås men ändå är jag lite små hungrig nu, havregrynsgröt hade suttit fint men vettifan om jag orkar äta så mkt :) någonting ska jag allt få ner iallafall :)

Greys anatomy och sen är det sov dax!


Stämmer bra :)

Hittade denna bilden i en gravid app som jag har och tyckte den stämde in så bra på mig haha :)


En bättre dag

Skönt att veta att illamåendet är normalt men igår kväll var det inget roligt när jag skulle gå och lägga mig.

Kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst, svettades som en gris och varje gång jag la mig på kudden satte halsbrännan igång något så jävulskt mycket men efter många om och men så lyckades jag somna och har sovit som en gud.

Idag mår jag bra iaf :) hade tänkt jag skulle sova lite längre men det gick ju inte så lite frukost nu vilket består av min älskade ägg macka och havregrynsgröt vilket jag inte brukar vara sugen på alls men idag ska det visst gå ner :)

Blir en lugn dag för ikväll ska vi ut på väla och härja, de sista julklapparna ska handlas och det lät säkert vara propp fullt med folk men det får vi ta så vi blir klara!


Är illamåendet tillbaka ?!

Äntligen klar med tvätten, herregud vad trapporna börjar bli jobbiga när man ska upp och ner så många gånger och att bara böja sig ner för att lägga in tvätten i maskinen börjar bli rätt jobbigt det med, svårt att komma ner och bättre blir det väl inte kanske skulle be om tvätt hjälp sen haha :)

Illamående är jag också, både igår och idag har det gått upp och ner igenom hela dagarna, svin jobbigt nästan så man blir påmind om hur det var i början :( är det någon som har haft samma erfarenhet att illamåendet kommer tillbaka i slutet av graviditeten?


Mera järn

Ingen diabetes och alltså slipper jag den där drinken fler gånger wihoo :) känns super bra, dock var mitt järn värde inte alls det bästa även om jag tar en tablett varje kväll nu ville hon jag skulle ta en tablett även på morgonen men eftersom man inte ska äta direkt efter så kan det bli lite svårt dock var det bara någon gång i veckan jag skulle göra så, så kanske kan få ner en iallafall bara hoppas att magen min tåler det också annars får jag testa blutsaft istället.

Blev en runda till maxi och handla hem en massa frukt och grönt, järn i det också så får göra mitt bästa. Inte konstigt jag är så satans trött nu igen och jag hade ju en liten aning om detta även innan de tog ett hb, känns som man känner sin kropp ganska så bra :)

Ikväll ska vi roa oss med tvätt men det går snabbt förhoppningsvis bara hoppas på att föregående lämnar nyckeln i tid så vi kommer in.
Annars händer det inte mkt alls idag och det är så skönt :)

Längtar till fredag också då Lill plutten kommer och hälsar på :) hoppas att dagarna går snabbt, fast det brukar de göra iof :)


Godmorgon

Godmorgon!
Varit vaken nu ett bra tag och börjar känna att det kurrar i magen, har inte fått äta något eftersom jag skulle göra det där testet så jag får hålla mig ett tag till.
Alla andra prover såg bra ut iaf vilket var skönt och jag följer min kurva precis som jag ska :)

Skönt att här är mer folk som jag kan prata med under tiden jag väntar, annars hade det blivit ganska så lång tråkigt.

Hör senare hej hopp!


Bm besök

Besök hos bm i morgon, hon gav mig rådet att inte stoppa i mig en massa godis och andra sötsaker då det kan gr utslag på det här diabetes testet men samtidigt så skulle jag ju äta som jag brukar göra.
Förra gången kommer jag inte ihåg hur jag gjorde men kakorna i köket ser väldigt frestande ut och det borde väl ha föravunnit till klockan tio i morgon, jag tar allt en chansning :)

Jag hoppas de timmarna i morgon går undan, funderar på om jag skulle åkt ut till väla efteråt men usch för att gå där själv har ungarna börjat sina jullov ?? I så fall åker jag ju verkligen inte dit !

Jag tar nog dagen som den kommer brukar bli bäst så :)


Det bästa någonsin

Det bästa avsnittet av Greys anatomy visas på kanal 5 just i denna sekund, så jäkla bra och är så glad för jag får se det igen så får vi väl se om jag gråter som ett litet barn denna gång med ;)


En ledig dag

Så underbart med sovmorgon, känner mig riktigt utvilad och har fart i ändan ;) har städat hela lägenheten, all små sten som man drar med sig in uteifrån var ju över allt så skönt att det är väck.
En paus nu innan jag börjar med nästa projekt :)

Skönt med en ledig dag utan en massa måsten !


Trött tjej, hej hej !

Äntligen kommit hem och landat på soffan vilket jag längtat efter hela dagen. Jösses vad trött jag var i morse men timmarna på jobb gick igenom ändån som alltid. Kom bara hem och åt lite frukost tillsammans med Andre sen åkte vi ut till mamma och Jonny, fick skriva ut mina papper om havandeskapspenning så får väl se om det går igenom eller inte, bryr mig faktiskt inte sådär jätte mkt antagligen för att jag egentligen inte vill gå hemma även om det hade varit bra.
När vi ändå var i Bjuv så hälsade vi på Rickard och Julia, jag lekte med henne under tiden dem fixa med tv kablar och grejer :) blev en sväng på Jula också med dem sen körde vi hemåt och ja som sagt här ligger jag nu :)

Klockan är inte alls mkt men ändå hade jag kunnat gå och lägga mig redan nu men jag får allt vänta ett tag till, får bli ett bad och sen lite mys framför tvn i morgon blir det sovmorgon delux för denna dam !

Tisdag är det dags för bm och sockerprov igen, usch och fy men det ska nog gå bra hoppas jag, denna gång ska jag dit ensam men jag hoppas tiden går snabbt ändån, två timmar är lite drygt att sitta o vänta i helt själv men det ska nog gå vägen :) ska även bli inbokade på föräldrarutbildning, kan bli skoj.

Nej nu ska jag återgå till tvn och bara ligga o mysa med bebis i magen som vänder och vrider på sig :)


Det räcker nu, tack!

Vaknade vid fem i morse och tänkte yes inga konstiga drömmar i denna natten, somnar om och vaknar av ett ryck när klockan ringde Och visste inte var jag va eller vad som hade hänt..

Andre hade lämnat mig, igen ! Jag bodde hemma hos mamma och han vägrade svara i sin telefon och när jag väl fick tag i honom så var det inget roligt samtal, han tog lägenheten och jag fick inte ens komma hit så där satt jag hemma hos mamma med en bebis med en pappa som inte längre ville vara med, panik över hela situationen och fruktansvärt ledsen.

Är glad att det bara var en dröm och vilken tur att han låg och sov sidan om mig :)
Men dessa drömmar gör mig knäpp, när jag väl vaknar vet jag inte om det hänt eller inte och det tar ett tag innan jag har hunnit sortera tankarna och att jag kommer ihåg dem så tydligt är lite skrämmande.
I natt hoppas jag att jag slipper de där hemsk drömmarna, vet inte hur många gånger jag drömt att andre är otrogen sen jag blev gravid men jag vet att det är vanligt att man drömmer en massa skumma saker när man väntar barn.
Men snälla det räcker nu, tack :)


Julfest

Julfesten med jobb igår var riktigt trevligt trotts att det blev en tidig kväll men det gjorde inget eftersom jag skulle jobba idag.
Var på gamla kassan i Landskrona, Joakim som bodde där är även känd från antikrundan, har dock ingen aning om vem han är ändå haha men han bodde där med tio rum som var inredda efter olika stilar, kinesiskt, porträtt rum, sov och klädkammare och en massa annat det mysigare rummet var helt klart tält rummet där han hade hängt upp en massa tyg i hela taket och längst med väggarna skit häftigt att se faktiskt :) nere i källaren där var vi och åt julmat, kanske inte den godaste men det gick ner iaf och kvällen var trevlig :)

Jobbade som sagt i förmiddags och efter det kom jag hem och sov en timme, åkte sen ut till Bjuv för att se sara och rickards hus, så fint så :) blev en tripp till center syd men får nog bli väla i veckan så jag kan köpa klart julklapparna, julafton om en vecka herregud jag hinner fan inte med nu!

Tråkigt skit väder, plus grader och snön smälter alltså blött över allt inte alls kul :/
Blir lite middag och en lugn kväll för i morgon är det jobb igen !


Drömmar

De här drömmarna alltså, i natt var de hemska drömde om folk som dog och vakna av att tårarna spruta inte alls roligt :/
Bebis har verkligen hållt låda i natt, jösses vilka sparkar jag har fått mig nästan så man har hoppat upp ur sängen för det gjort ont och värre lär det väl bli ju längre fram vi kommer.

Har varit en sväng på väla med mormor, hon hitta de julklappar hon skulle :) blev en sväng till blomster affären också innan jag lämnade henne.
Körde inom city gross o handla hem lite mat, har landat här hemma nu och ska snart in iduschen sen vila lite innan jag ska göra mig klar inför ikväll :)

Att komma hem på en fredag mellan tolv och ett är ingen hitt, finns inte en enda parkering någonstans pga turkföreningen sidan om här då de har möte eller något o tar upp varenda plats, riktigt irriterande de borde hålla till någon annan stans där de får plats!

Ha en bra fredag allesammans :)


Vecka 29 :)

Ännu en dag som varit fruktansvärt kall men dagen har flutit på ändå.
I morgon är jag ledig och då blir det lite julklapps shopping me mormor en snabb sväng för sen ska jag hem och vila lite, dusch och göra ve mig för att sen befinna mig på jobb klockan fyra, julfest med jobb i Landskrona :) ska bli himla skoj att få träffa alla utanför jobb också så det ser jag fram emot dock blir det en tidig kväll då jag ska upp och jobba på lördag.

Är slut i hela kroppen idag så lär krypa ner under täcket tidigt idag med och i natt ska jag försöka vara snäll mot Andre och inte sno hans täcke så han får frysa haha :)

Idag går vi även in i vecka 29 och jag längtar till mars samtidigt som jag tycker det kan sakta ner lite för jag hinner knappt med :)


Hjälper varandra

Idag är det Banne mig kallt som attan och det har aldrig varit skönare än att komma hem som idag.
Haft en stressig förmiddag på jobb och ett tag trodde jag inte ens att jag skulle få mat men det löste sig och mina söta kolleger underlättar för mig hela tiden och det är jag tacksam för :)

Jobb i morgon med, när dem hjälper mig får jag hjälpa dem så väla besöket och tvätten får tas en annan dag helt enkelt.

Blir en timme på soffan nu innan andre kommer hem för då får middagen allt va klar :)

Har någon missat att det är 121212 idag så är det nog för att ni inte har Facebook :)


Det är inte alltid så bekvämt!

Detta året hade vi tänkt att vi skulle ha plastgran istället för riktig då jag inte orkar med alla granbarr samtidigt tycker jag det är lite tråkigt för en riktig gran tillhör julen men som sagt detta året blir det en plast.
Var ute och titta lite idag men vi väntar nog någon dag då vi inte kunde bestämma oss om vi skulle ha en grön eller vit, en liten eller stor.

Har precis tagit mig ett varmt bad, ja i denna familj så badar vi numera varje dag haha men det är så skönt :) får passa på medans man kan och har tid till det och bebis verkar gilla det då den håller låda varje gång jag plaskar lite :)

Börjar få ont i revbenet under bröstet på vänster sida, riktigt obehagligt och hur mkt jag än sträcker på mig eller masserar så försvinner det inte, kan det va bebben som sparkar eller trycker?!

Kullerbyttorna är inte heller så där jätte bekvämt men man vänjer sig jag är bara glad att den rör sig som den ska även om det inte alla gånger är så bekvämt ;)

I morgon laddar jag för en hel dag på jobb, puh! Jag hoppas det går smidigt och jag hoppas någon annan kör då det börjar bli lite bökigt bakom ratten :) dagen brukar rusa fram så det gör den säkert i morgon också skulle jag tro.

Alltså blir det en tidig kväll för min del men det kan va skönt ibland :)


Skriv kramp



Skriv kramp efter att ha skrivit klart mina papper till fk om havandeskapspenning jösses så långt det blev om min arbetsdag men man ska ju få med allt och lite till helst och jag tror jag fått rätt på det nu :)

Snart kommer andre hem med lite mat skönt man slapp laga något idag :) städat hela lägenheten har jag också hunnit me idag så nu luktar det härligt här hemma :)

Ska duka fram lite så vi hörs sen tjohej :)


Fantastiska människor :)

Jag bara älskar att få paket och idag kom där ett på posten från min morbror och hans fru, en låda full med bebis kläder :) är så roligt med de små kläderna och alla andra saker till de små :)

Mitt jobb är helt fantastiskt eller ja, personerna som arbetar där som lyssnar, förstår och löser problem så himla bra :) kunde inte hittat ett bättre ställe än det. Mina kvällar är numera borta och endast dagtid kommer jag jobba framöver så får vi se hur det går. Är så tacksam för all hjälp som jag får där :)

Fick till och med julklapp av en dam i fredags, en choklad ask och ett julkort så söt så :) och jag kan ju gotta mig med att hon bara gav till de som var speciella :)
Kommer sakna allt där när jag väl ska vara mammaledig.

Lite mys i soffan me lite choklad innan det är dag att krypa ner under täcket :)


Havandeskapspenning

Sitter här och skriver om min arbetsdag på jobb inte det lättaste att få ner på ett papper och speciellt inte när man ska beskriva varenda liten sak så de på fk förstår och kan sätta sig in i mitt arbete på bästa sätt.
Dags att söka havandeskapspenning, jag hade hellre jobbat om jag hade fått bestämma! Vad ska jag göra hemma i två månader ? Vila min kropp, jo ja men jag lär klättra på väggarna tillslut. Får först se ifall jag blir godkänd, är iaf glad att de på mitt jobb förstår och gör det bästa för att lösa problemen :)


Snö, snö, snö :)

Snö, snö och mer snö det är rätt mysigt ändå och kanske så stannar det så vi för en gångs skull får en vit jul :) mindre kul att köra bil i men i morse var det skottat där jag körde så var rätt lätt att komma fram :)

Var i stan redan halv 9 i morse och hemma igen vid 9 så det gick snabbt, la mig i sängen och tänkte vila lite vilket jag gjorde till halv ett men är man trött så är man.

Lite lunch nu och sen borde jag ta tag i att städa får se hur det blir med den saken :)


Allt går bara man vill

Som alla andra så tycker jag okså det är sjukt irriterande att appen inte fungerar, tycker det händer oftare nu faktiskt, inte alls okej.
 
Helgen har rusat iväg men vi har haft att gära hela tiden, fredags jobbade jag kväll kämpade mig igenom de sista timmarna, jösses vad jobbigt det var men envis är jag så det ska ju gå, får se hur jag gör på tisdag helt enkelt..
 
Lördag spenderade vi nästan hela dagen hemma hos fredde och hjälpte han i lägenheten, innan vi åkte till han så fixade vi till lite i barnrummet här hemma så nu ser det ut som ett rum och inte förvarings ställe :) lätt att det blir så när rummet inte används.
Idag ¨åkte vi ut till mamma och jonny och hälsa på, snöat som bara den har det gjort hela dagen men det gick att komma dit, värre var det när vi skulle vidare men kom till familia och jag hitta mig en jacka som faktiskt kan funka ett tag framöver hoppas jag iaf är ju svårt att veta hur stor man kommer bli men den sitter ju iallafall inte åt nu :) åkte vidare hem till Andrés mormor och morfar där det var kalas, blev goda bullar med lite julskinka, ost, senapt och massa gott åt så det kändes som jag skulle spricka och även om jag var propp mätt så satt jag ändå och tugga speciellt ananas såå sjukt gott :)
 
Var inte det lättaste att ta sig hem sen, snö över allt så man kasa mest runt och att de inte har plogat innan idag kan jag förstå för det hade inte lönat sig men nu på kvällen när det har lugnat sig kunde de ju gjort lite men men jag hoppas att det är bättre i morgonbitti då jag ska ut och köra, hatar att köra bil själv när det är sånt här skit annars gör det mig inte så mkt om man har sällskap men det säger kanske sig själv ;)
 
Blir att hålla lite kväll här hemma och bara ta det lugnt, har ont i min rygg så jag har lite problem med att sitta, vet inte hur jag ska sitta och byta ställning i soffan är inte så lätt då det är lite kompilcerat att resa sig haha men allt går om man bara vill :)
 
Hoppas ni alla haft en bra helg :) I morgon hoppas jag att de fixat appen så jag kan blogga ordentligt med lite bilder :)

Slut i rutan

Snart hem från jobb snacka om att det ska bli skönt är helt slut.
Himla tur att jag börja lite senare för vetti katten om jag hade orkat fler timmar eller jo orka får man ju göra men känns att man gått och stått och böjt sig mkt nu.

Hem och vila och hålla helg :)


Envis

Energin börjar ta slut för idag, trött som bara den och det ända jag gör är att gäspa dö tråkigt.

Det bästa me ikväll är att Andre hämta min vinter jacka som låg på vinden och den passa, super glad en jacka som är längre & tjockare och faktiskt går att knäppa iallafall så funkar den nog ett tag :):)

Känns precis som jag skulle få mig en förkylning känner mig lite frusen o hängig men kanske beror på tröttheten inte vet jag men det skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk :/
Det är bara att vänta och se vad som händer.

Börjar inte för än halv 4 i morgon vilket är otroligt skönt så hoppas jag att jag klarar de timmar jag är på jobb :) brukar lösa sig men nu har jag verkligen börjat lyssna på min kropp och inte va så envis :)

Tror sängen kallar nu faktiskt, godnatt!


Första hjärtljudet

Eftersom vi har diabetes på både min och Andres sida så fick jag göra ett glukosprov redan i början av graviditeten.
Jag vet hur yr i huvudet jag kan bli när jag inte äter någonting och sitta där i två timmar och sen sätta sig i en bil kändes inte riktigt hundra så jag ville ha någon med mig och jag tyckte att det va lite onödigt för Andre att ta ledigt.

Vi hade fortfarande inte berättat för fler än våra familjer men eftersom jag visste Sarah fortfarande var mamma ledig så tänkte jag att jag frågar henne samtidigt som jag berättar för henne.

Det var en varm dag och jag kommer ihåg vi satt på hennes uteplats när jag berättade för henne, hon blev så glad att tårarna rann och mitt hjärta slog dubbla slag för jag var så lycklig att äntligen få berätta för henne och som tur var så följde hon med mig.

Första gången jag fick höra bebbens hjärtljud var just den dagen jag var där med henne, att få höra sin bebis första gången med min bästa vän vid min sida fick mig att må så himla bra :) spela in det så Andre också fick lyssna när jag kom hem och ska man jämföra hur det lät då och hur det låter nu så hör man verkligen vilken skillnad, nu är mycket starkare än vad det var då i vecka 12.

På tal om veckor så idag går vi in i vecka 28, här går det undan :) vi båda längtar tills veckorna börjar gå mot sitt slut men samtidigt så går det lite för snabbt, jag hinner knappt med :) 90 dagar kvar tills bf, det är ju ingenting alls!

En magbild från idag där även bältet är på som jag haft faktiskt hela dagen och det har hjälpt, jippie :)


Ett måste för mig och bebben

Besöket hos bm gick super bra, hjärtat ticka på som vanligt och sparka hej vilt så det var skönt.
Stöd äkte fick jag av sara igår och ja det hjälper faktiskt men återstår och se hur det går på jobb med det.
Dags att söka havandeskapspenning också, jag gillar verkligen inte massa papper som ska skickas över allt men för min och bebbens skull så måste jag.

Sarah och Rocky kommer om en timme och hälsar på mig :) saknat henne som bara den så ska bli skoj :) innan hon dyker upp ska jag ner i tvättstugan också.

Skriver mer ikväll :)


Ett besök på sjukan

Vilken dag, det blev inte alls som jag hade tänkt mig.

I förmiddags så tog jag kontakt med min barnmorska dels för mitt onda i benen och rumpa och dels för bebben inte höll låda som den brukar göra.

Åkte hem till sara och lilla Julia och under tiden där så ringde bm upp mig och tyckte jag skulle kontakta förlossningen för säkerhets skull, blev genast skit nervös men ett besök uppe på förlossningen och ett ctg gjordes och allting såg jätte bra ut, blev så lättad och sen vi kom där ifrån så har bebben varit sitt vanliga jag. Andre kom farande från jobb och jag är så tacksam för att sara följde med mig dit.

Äntligen kommit hem, är helt slut men det kan väl bero på att nervositeten släppt så ett bad innan Greys anatomy börjar sen blir det soffan resten av kvällen.

Är glad för att jag fick så mycket hjälp iaf och att jag faktiskt fick komma upp så dem kunde undersöka den lilla/lille.
Ett extra besök hos bm i morgon så får vi se vad hon säger om mitt onda.


Tack

Jag borde nog starta min bil idag som inte varit igång sedan i lördags, hoppas verkligen att batteriet är som det ska och den startar på en gång.

Dock gillar jag inte alls att köra bil i detta väder och mer snö är på väg ner men jag ska inte så långt som tur är. Hem till sara och titta på ett stödbälte, underbart att ha vänner som redan har fått barn som kan hjälpa en på traven.
Tack till alla er som har hört av sig efter att detta blev offentligt :)

Vi hörs under dagen nu ska jag allt bli klar !


Svårt med kläder

Det blev en givande tripp på väla ikväll, började med att äta middag på grekiska kolgrillen super gott och där efter började vi vår runda i jakt på julklappar och jag är som gott som klar bara Andre kvar nu, det svåraste.

Var även runt och skulle prova ett stödbälte men där fanns inga någonstans så blir nog att jag chansar och beställer ett på nätet istället, ingen utav er som har några tips på om man ska ha ett smalt eller brett ??

Skulle även hitta mig en jacka för inte så mkt pengar, lättare sagt än gjort och även där lär jag beställa en över nätet ifall jag hittar någon, tröjor skulle jag även behöva fler av men svårt det också, som sagt har ni några tips så bara kom med dem :)

Bebis fick sig också lite kläder idag och det är hur lätt som helst att handla och super kul :)

Nu blir det en dusch och sen säger vi godnatt !


En spark

I natt har jag verkligen fått sova, förra natten var det inte många timmars sömn så är glad för att jag lyckades i natt, ett toa besök klockan 5 sen dök jag ner under täcket igen.

Det är fullt håll igång i magen näst in till hela tiden, vaknar jag på natten så känner jag det då och näst in till hela dagarna, skönt att veta att bebben rör sig iallafall även om det börjar bli hårdare och hårdare sparkar och ibland är det inte alls så bekvämt.

Det tog sin lilla tid innan jag kände bebben från första början, innan ultraljudet var det många som sa att jag borde känna något men det gjorde jag inte och när det väl var dags för ultraljud så var jag så jäkla nervös, kunde inte sova den där natten till den 2a oktober var uppe en timme innan klockan skulle ringa och precis innan vi skulle gå så vände det sig i magen och det var bara att springa in på toaletten. När vi väl kom dit så märkte jag att jag till och med hade satt på mig min tröja bak och fram :) allting såg bra ut, ingenting var fel och varför jag inte kände något var för att moderkakan låg i fram vägg och därför fånga upp alla sparkat och knuffar, en stor lättnad när vi var klara iaf att veta att allt var som det skulle.

Ibland kan jag bara sitta och titta på min mage, se den hoppa till lite här och där och första gången jag verkligen fick känna en hand eller fot var underbart, Andre har känt en massa han också såklart och det är så kul att se han så glad varje gång han känner något och igår kväll fick han sig en rejäl en och jag tror nästan han blev lite rädd men man vänjer ju sig men det är underbart att man verkligen kan känna sådär mycket och mer lär det bli ju större bebben blir :)

En mag bild från ett antal veckor sedan :)


Bebben

Nu när det är offentligt eller som Sarah sa jätte offentligt så känns det faktiskt rätt skönt just för att det blev på det sättet som vi ville.
Våra nära och kära samt de personer man har stött på har vetat om detta ett bra tag och att det gick så här många veckor innan vi gick ut med det på internet har jag egentligen inget svar på men veckorna bara rusar iväg och när jag fick se den lilla bebben sådär tydligt igår så vart jag bara tvungen att få dela med mig.

Vi ville inte gå ut med detta på Facebook som alla andra gör, på något sätt så känns det som att det är ett måste så fort man väntar barn och eftersom man är vän med folk där som man faktiskt aldrig pratar med så valde vi att bara dela detta med våra vänner som står oss nära och våra familjer såklart. Att jag nu skrev det här ,är just för att det är min blogg och folk kan själv välja om de vill läsa eller inte så detta känns riktigt bra och det känns som vi valde rätt!

Som ni säkert förstår så lär denna blogg numera handla om just bebben, kanske inte alltid men rätt ofta och speciellt nu när det inte är så lång tid kvar.

Vi har hunnit komma ända till vecka 27 och jag mår toppen bra förutom att jag får sån smärta i rumpa och baksida av lår när jag går mycket, vilket jag gör på jobb och jämt och ständigt på min fritid så ett bälte ska införskaffas inom det snaraste så hoppas jag att det hjälper till lite.

I början av graviditeten så mådde jag pyton, illamående, yr och svin trött vilket ni även fått läsa om här och nu vet ni anledningen :)
Som tur var gick allt detta över efter ett par veckor och tröttheten blev bättre när järntabletterna väl kom ner och som sagt nu mår jag toppen.

Anledningen till att jag kallar bebis för bebben är just för att vi inte vet om det blir en flicka eller pojke, när vi var på vårt rutin ultraljud så ville vi få veta men navelsträngen låg iväg och just då i det ögonblicket kändes det lite tråkigt att inte få veta eftersom man ställt in sig på det men nu i efterhand så tycker jag bara att det är kul att inte veta, mer spännande blir det ju helt klart så jag är glad att bebben inte ville visa oss. Vi spekulerar ju väldigt mycket om vad vi tror det kan vara för något, jag har varit inställd på pojke ända sen första början, Andre har trott flicka ända tills igår och vi lär säkert ändra oss några gånger till under dessa tre månader som är kvar :)


Inte lätt att bli tjockis i vinter tider ;)

Sista dagen på helgen börjar gå mot sitt slut i morgon är det jobb som gäller igen iallafall i några få timmar.
Har fått gjort en hel del idag trotts att vi kom upp sent i morse, lite julklappar är in handlade men några återstår och den svåraste är ju till andre som precis som jag inte vet vad han önskar sig, det är inte så lätt det där för ofta när man vill ha något så köper man ju det då.

Måste ha tag i en ny vinter jacka som täcker magen då mina är för små, inte lätt att bli tjockis i vinter tider ;)
Och med det sagt så måste jag berätta om en upplevelse nu i kväll, satt på säng kanten och fick massage och ställde mig upp, precis vid naveln så putade ut någonting och jag blev så paff att jag blev rädd, en märklig men underbar känsla när man ser sin bebbe puta ut :)


Vi styrde bilen mot Ullared

I morse ringde klockan som sagt vid sju och det var bara upp och hoppa och sen styrde vi bilen mott Ullared, minusgraderna blev bara fler ju längre vi kom och Gud vad det sved om kinderna när vi var på väg in.
Efter att ha trängts och haft oss så kom vi ut med precis det vi skulle, riktigt bra att man inte slängde ner mer än det vi skulle ha annars är det lätt hänt och även om det är billigt så springer det ändå snabbt iväg i pengar .

Träffade även på dansk där i röran, av alla ställen så möts man där liksom vad är oddsen?

Har haft en trevlig dag men Gud så trött jag är i mina ben och fötter, ska slänga mig i ett varmt bad och sen blir det bara mys framför "släkten är värst".

En sak är jag rätt bestämd över och det är att det blir inte Ullared igen på ett väldigt bra tag. Blir så trött på det där stället samtidigt som jag tycker det är super kul eller inte trött på stället utan folket som stannar mitt i vägen, kör rakt ut med sina vagnar och de som inte verkar se att man står där precis framför dem, det är detta som gör att det får dröja ett tag till nästa gång.

Vi slapp iallafall snön tills vi kom över Hallands åsen då jäklar vräkte det ner och nu när jag är hemma i värmen så kan den gärna få komma hit också men då ska det va rejält så det håller i sig lite men vem vet det kanske den gör :)


RSS 2.0