Trött tjej, hej hej !

Äntligen kommit hem och landat på soffan vilket jag längtat efter hela dagen. Jösses vad trött jag var i morse men timmarna på jobb gick igenom ändån som alltid. Kom bara hem och åt lite frukost tillsammans med Andre sen åkte vi ut till mamma och Jonny, fick skriva ut mina papper om havandeskapspenning så får väl se om det går igenom eller inte, bryr mig faktiskt inte sådär jätte mkt antagligen för att jag egentligen inte vill gå hemma även om det hade varit bra.
När vi ändå var i Bjuv så hälsade vi på Rickard och Julia, jag lekte med henne under tiden dem fixa med tv kablar och grejer :) blev en sväng på Jula också med dem sen körde vi hemåt och ja som sagt här ligger jag nu :)

Klockan är inte alls mkt men ändå hade jag kunnat gå och lägga mig redan nu men jag får allt vänta ett tag till, får bli ett bad och sen lite mys framför tvn i morgon blir det sovmorgon delux för denna dam !

Tisdag är det dags för bm och sockerprov igen, usch och fy men det ska nog gå bra hoppas jag, denna gång ska jag dit ensam men jag hoppas tiden går snabbt ändån, två timmar är lite drygt att sitta o vänta i helt själv men det ska nog gå vägen :) ska även bli inbokade på föräldrarutbildning, kan bli skoj.

Nej nu ska jag återgå till tvn och bara ligga o mysa med bebis i magen som vänder och vrider på sig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0