Paartyy :)

Började dagen med att åka och handla, åkte hem till mamma och började göra klart smörgåstårtorna och det gick fortare än vad jag trodde :) så nu är det bara översta lagret som ska dekoreras i morgon innan folket kommer :)

Idag är det ju partaj som gäller, ska fira mig idag med lite fest här hemma sen ska vi bowla och sen ner i stan :) Hoppas på en kanon bra kväll :)

ska gå och rota igenom min garderob och se om jag hittar något att ha på mig :)

I morgon är det bara min dag :9 då blir man lite äldre haha ;P Kommer bli skit najs då med nu måste jag iallafall gå hej och hå :)


katastrofmedicin

Har varit en händelserik dag i skolan, hade någonting som kallas katastrofmedicin eller L-ABCDE och gjorde en massa övningar tex. hur man ska göra med en person som har varit med om en mc olycka, skador på nacken och även dra rätt ett ben som har blvit brutet, inte det lättaste men kul :) fick även göra övningar om en olycksplats där vi själv fick var skadade med sår och medvetslös så det var faktiskst en bra dag idag i skolan :)

nu är man hemkommen iallafall, ska snart åka och handla en massa till lördag och fixa och ha oss, måste städa orkade aldrig igår haha :P I morgon har jag absolut inte tid, ska iväg och fixa det sista och sen ut till mamma och fixa med smörgåstårtorna till på lördag så i morgon blir ingen skola för min del men har ju redan gjort halva uppgiften och resten får jag väl göra ikväll ? .

ska även grilla korv idag, varit sjukt sugen på korv med bröd nu i hur många dagar som helst och ikväll blir det så , wiho :)

har inte tid att sitta här mer så vi hörs väl i morgon antar jag , tjohej :)













dock är detta bilder från förra gången men så här kan det se ut med en massa sår :)


Blommor :)

har nyss kommit hem från min kära mormor, hämtade mina kläder som blev mega bra fast ska bara se först hur dem sitter på men det ska nog vara bra då med :) fick en massa blommor och en blomsterlåda så nu har jag plnaterat om blommor haha :) Vuxen poäng här eller vadå ;P haha..
aja skit i det :) ska börja städa också strax så det är gjort, i morgon har jag skol hela dagen och efter det måste vi och handla och sen är väl den kvällen slut och sen på fredag är hela dagen full, skolan först sen hem till Mamma och fixa smörgåstårta till på lördag och sen hem och röja undan lite och sen är det ju Partyy :) Wiho! ska dock håla mig i skinnet måste vara pigg på lördag när man fyller år och ska ha gäster haha :) det löser sig som alltid :) Nu ska jag ta och resa på mig iallafall, sätta igång musik och börja städa. suck!


bara för jag..

Började dagen med att tvätta, skönt när där inte är så värst mycket folk  och skönt att det är gjort nu iallafall. har även suttit med mitt arbete hela dagen så nu är det inskickat bara ett kvar, suck! har två prov i morgon också så har suttit lite med det med, men snart är André hemma så då ska vi ut i det fina vädret. känns uselt att man bara suttit inne hela dagen men jag var tvungen!

den här veckan kommer nog gå fort och jag längtar redan till helg :) vet ni varför ? JO för JAG fyller år på Lördag :D wiho!
hoppas att helgen kommer bli skit bra faktiskt :) en massa fix i veckan också, smörgåstårta ska köpas till på lördag och en massa annat gott ska också inhandlas. PUH :) men kul är det !

nu ska jag läsa lite till i min bok innan han kommer hem :) ha en underbar kväll tjohej :)

Slut i kroppen efter..


Idag har varit en hel dag också, skönt!
gick faktiskt och la oss ganska tidigt igår efter vi kört ner Josefin till stan :)
Åkte ut till höganäs för att kolla lite, åkte sedan ut på kullaberg och gick en runda käkade först vofflor, tror inte min var så färdig för fick ju skit ont i magen efteråt men vi gick iallafall en sväng , sjukt varmt var där också :) körde vidare ut på väla, andré köpte inlines :) haha, så vi åkte en runda när vi kom hem och nu är jag helt slut i hela kroppen så en dusch satt verkligen bra !

blir en tidig kväll idag med för jag ska upp hyfsat tidigt i morgon och plugga lite måste ju bli klar med allt!
Hoppas på fint väder även i morgon när man är ledig o allt :D

ha en bra kväll!

en hel dag :)

Tjena hallå :)
idag har vi haft en hel dag, vaknade sjukt tidigt faktiskt fast jag var hemma vid 02.00 igår. hade en sjukt trevlig kväll hemma hos Josefin med Sara, käkade gott, drack lite vin men blev dock bara två glas och sen satt jag med vatten, var så jäkla törstig och på något sätt så har jag fastnat för vatten, is kallt så klart !
Iallafall åkte ut på Center Syd först och handlade en tröja och lite underkläder efter det ville André ut till Nova i Lund så vi körde dit, gick runt lite och kollade och hittade värdens finaste jacka, FAN att jag inte jobbar , jag blev så ledsen :( fast det var en vinter jacka så hade jag köpt den om jag hade haft pengarna men men jag får hålla ut till det är vinter för nu ska man ju faktiskt köpa sommar kläder haha ;P


åkte hem igen iallafall hann bara sätta oss i soffan sen såg jag att det var höganäs marknad så vi åkte dit, var ju kanon väder ute :) dock var det inte så speciellt kul så vi gick en snabb runda och sen körde vi hem till Andrés föräldrar han hade ju köpte en fantomen mugg till sin pappa, sött :) haha, jag fick iallafall en rosa med döskallar :) skit fint :)
satt där ett tag och flabba och sen körde vi och handla eftersom vi hade bestämmt oss för att vi skulle grilla efter många om och men :) så körde till City Gross och handlade allt vi behövde så ikväll blir det flintastek med potatissallad och vanlig sallad , MUMS :)

vad vi ska göra sen det vet jag faktiskt inte, kanske ta någon öl eller två vi får se :) får ju spara sig till nästa helg då det blir fest :) ska försöka bjuda lite folk också nu dem närmsta dagarna :) Kommer bli skoj :) För er som inte vet så ska jag ha fest för att jag fyller år den 1 maj :) Wiho hoppas på en massa fina paketer och underbara folk :)

Nu ska jag gå ut och hjälpa gubben med grillen och ställa mig och göra lite sallad :) Ha en bra kväll :) Ciao!

ingen ork!

Var hemma i Bjuv och hämtade mitt paket och denna gången ska det nog vara rätt! så nu är det bara dags att beställa tid till ett annat ställe så är allt fixat :) kommer dock kosta en del men har ju inget val längre :( Buhu!

Började städa lite här hemma men blev skit hungrig så jag laga lite mat och nu sitter jag här i soffan igen, orkar inte resa mig igen haha :P ska iallafall in i duschen snart så jag är färdig i tid till ikväll :)

får väl sätta eld i rumpan på mig så jag blir klar! :)

Helt perfekt!

helt underbart, fick precis ett samtal om att vi inte har några lektioner i morgon så skönt :) jag som precis hade öppnat boken och skulle börja plugga till provet, kan inte bli mer tajmat :) så en ledig dag till, ska ut till Bjuv och hämta ett paket hoppas det är rätt denna gången sen efter det ska jag hem och städa tänkte jag för det behövs på kvällen ska jag hem till Josefin och dricka lite vin, käka och bara snacka en massa skit :) kommer bli en skit bra dag i morgon !

håller just nu på att laga lite mat sen ska vi ut och gå (tror jag), och hämta choklad och lite öl hos andrés föräldrar :)



Ha en bra kväll och en underbar helg :)



Mitt huvud !

Godmorgon!

har precis fått i mig lite frukost och ska strax göra mig klar och köra hem till mormor en runda och prova kläder :) efter det ska jag träffa Josefin :)

Av någon konstig anledning har jag fått skit ont i mitt huvud, går upp och ner hela tiden och igår kväll mådde jag verkligen inte bra =/ hoppas inte att jag blir sjuk för det orkar jag inte! snart helg så man kan vila upp sig, André ska ju jobba över så frågan är vad jag ska hitta på, men det löser sig alltid!

btw ska ta och ändra texten i överskriften så man ser vad där står ska bara ha ork till det också haha !



Dem vann :)

HIF vann självklart igår och fy fan vad folk där var, 16200 för att vara exakt och vad går där in? 17000 typ. När mantchen väl började så blev det nog lugnt i hela stan för kändes som alla kollade på den här matchen :) regnade gjorde det också men bara lite smått och det hade kvittat om det hade spö regnat för det hade inte gjort något ändå :P
tog en evighet att komma ifrån också eftersom då skulle ju ALLA hem och kändes som alla hade kört bil haha :)

Pluggade ju en hel del till provet vi skulle ha idag, kom till skolan som vanligt vid 9 tiden och självklart så hade vi ingen läarare, båda två var borta av olika anledningar så vi fick svara på frågorna som hörde till provet och sen fick vi gå hem igen, så klockan 11 slutade vi! Fick lite ångest först och tänkte vad ska jag nu göra. plus att jag hade lagt på parkering för hela dagen , suck! men men åkte och handla lite frukost och körde hem och käka och nu sitter jag här lite halv sömnig , funderar på att sova en stund men man blir ännu segare då plus att det blir lite svårare att somna ikväll. ska skriva lite på mitt arbete iallafall och sen får vi se .

ska ta och rensa min kamera också så jag kan få upp lite bilder :)


HIF-MFF

idag är det HIF-MFF och vem vinner ?? Självklart HIF vad jag hoppas på iallafall. Kommer bli fullsmockat med folk på Olympia och det gillar vi :) Hela stan kommer vara upp och ner, skit kul!


Innan matchen blir det en Öl med tjejerna :) och såklart ska dem festa vidare efteråt men inte jag, jag ska hem. skola i morgon med prov och allt så gäller att vara i form då haha :) Men det tar vi igen en annan dag hela sommaren framför oss :)

Var lite orolig ett tag, tänkte bara att jag kommer aldrig hinna. men vi sluta halv 12 istället idag så skönt så nu sitter jag och pluggar och ska göra det ett tag till sen göra ve mig lite så ha en bra dag och håll på HIF :)

 

Puss och kram

 

 






Skulle önska himmlen hade en telefon...

Nu är man tillbaka i stan igen efter några dagar ute hos mamma och jonny, tiden går så fruktansvärt snabbt så det är sjukt, har varit ett par lugna dagar vilket har varit skönt, bara kopplat av och haft det bra :) nu får man sova trångt igen haha men det ska nog gå bra, dock utan min lilla kisse :( men man vänjer sig nog vid det också :)

I morgon är jag ledig då ska jag ut till Mamma igen och sen ska jag även plugga lite :) detta var allt från mig idag iallafall Godnatt allesammans :)


Skulle önska himmlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen.Jag tänkte på dig i dag, men det är ju inte något nytt.Jag tänkte på dig i går,och dagarna före det också.Jag tänker på dig i tystnad.Allt som är kvar är minnen och en bild i en ram. Ditt minne är hos mig för alltid. Gud har dig i sina armar... Jag har dig i mitt hjärta ♥

saknaden är stor, Jag älskar er Moster Eva, morfar och lilla Lady ♥

Äntligen :)

då var det helg, skit skönt !
skolan har gått mega bra idag, började dagen med venprovtagning ( när man tar blod från armen) men dock bara på plastarmar men det var inte det lättaste, gäller att ha koll på allting. men några försök till så kommer det gå skit bra :) sen var det dags för lunch, träffade sara och josefin utanför skolan och gick och käkade och snacka en massa om allt möjligt, första gången jag träffa Josefin på nästan två månader så det var riktigt kul fast det inte blev så länge. eftermiddagen var det prov och lite annat som behövdes höras på :) fick min praktik på sjukhuset så nu är jag nöjd :9 var vet jag inte än :) känns skönt då har man både erfarenhet från vårdboende, hemvården och nu sjukhuset, vilket cv jag kommer ha och det bästa av allt där komer stå undersköterska :) Känns som framtiden kommer se ljus ut iallafall nu när man har en ordentlig utbildning, måste nog säga detta är nog något av det bästa jag gjort i mitt liv helt klart!

iallfall körde till posten och fick iväg ett paket så nu ska jag bara vänta tills jag får tillbaka ett annat, drygt! kom hem och hittade katten min under överkastet i sängen, leta som en dåre och tänkte så trött var inte jag i morse så jag glömt om hon var inne eller ute ;P hehe.. såg sedan en liten knöl sticka upp under täcket och där låg hon min lilla sötnos :)

har städat upp lite och håller på att tvätta, får se lite vad jag ska hitta på, André ska ju jobba över idag med så vi får se helt enkelt :)

ska lägga mig på soffan ett tag, kolla tv och käka mitt godis så ni får ha en bra fredag :)

Härlig dag!

Ännu en natt där man inte har lyckats sova ordentligt, fast i natt vet jag inte ifall det var för att jag är ovan att sova hemma, låg mest och lyssna på alla ljud och ifall min katt ville gå ut eller något sådant, men nej det ända jag verkligen fick höra var en snarkande man sidan om mig haha :) sov iallafall skönt dem timmarna jag fick sova. kan också bero på att jag inte gör tillräckligt mycket om dagarna, har mest tagit det lugnt nu men har ändå fått saker gjort, aja får väl sätta fart igen :)

Idag mötte jag Johanna och Alice i stan , gick en runda bort till gröningen men där blåste det för mycket så vi vände och gick och satte oss på mezzo(?), käkade tzatziki med bröd till, skit gott var det :) så det har varit en mycket trevlig dag idag :)

satte mig ner för att jag skulle passa på att plugga lite men jag fastnade här, dock inte för så länge för ska bara skriva klart detta och sen sätta mig bekvämt i soffan :)

snart är det helg igen, tiden går så snabbt så jag hinner knappt med, härligt väder är det ute och det hoppas jag att det är hela helgen så man kan vara ute :) grilla ska vi också passa på att göra i så fall :) Åhh Sommar kom nu :)

Ha en bra dag i solen :) Tjohej :)




två sömnlösa nätter.

vad är det som händer egentligen, dem här två senaste nätterna har jag bara vaknat, somnat, vaknat och så vidare sen när det börjar bli morgon kan jag sova hur bra som helst iallafall i två timmar. kanske för mycket sömn eller vad tror ni ?
gick aldrig till skolan, hatar mig själv för det men måste hem till mamma en runda nu på dagen iallafall så jag får läsa det jag kan i min bok helt enkelt.
liter smått hungrig är man också så funderar på vad jag ska ta och laga för något gott :)
ska även packa ner det sista som ska följa med så man har det gjort. så idag blir det mest en massa fix och trix .

ha en bra dag!

Gratis är alltid bäst !

Hittade en bra sida innan idag där det handlar om att du ska samla poäng för att sedan få gratis saker. detta kan ju inte vara speciellt svårt och hur många tycker nu inte om att få saker gratis ? INGEN !
testa detta du också och se vad du får hem för någon pryl :)

bara att gå in på Supergratis.se och fyll i dina uppgifter :) Super enkelt !

 

Äntligen har jag fattat mitt mod!

Det var väldigt många som blev nyfikna på vad det var jag skulle göra i veckan och jag kan nu säga att det är gjort. jag har äntligen vågat trycka på skicka knappen och nu hoppas jag bara på att det ska gå bra. för ni som vet vad det gäller ni vet nog också att jag har varit ledsen för att det sluta så här.

även om det nu inte skulle bli bra så har jag iallafall fått säga det jag ville ha sagt, men som alla andra gånger när man tryckt på skicka så kommer han på en massa annat man borde skrivit men nu är det iallafall gjort och det känns jätte skönt oavsett vad som händer.

som jag har skrivit innan så växer man upp och ser allting från ett annat perspektiv och jag är inte 14 år gammal längre och skiter i vilket speciellt inte om en sån här sak!

Det finns minnen som aldrig kan suddas ut och det är nog det bästa man kan ha !

Nu till något helt annat, det är mega fint väder ute idag också och jag mår super bra när det är sol, hade ställt klockan på halv 11 men vakna nog en gång i timmen sen klockan 7 i morse och ville bara gå upp, men vad skulle jag göra uppe så tidigt? jag lyckades somna om iallafall och låg och drog mig i sängen till halv 12 och nu sitter jag här och försöker plugga till ett prov i morgon men det går verkligen inget bra haha ;P I morgon åker vi hem till Mamma och jag har sjukt mycket att göra hade varit mycket bättre om vi hade varit lediga i morgon istället för idag men jag får se hur jag löser det!

ska försöka fortsätta nu iallafall och sen blir det middag hos mamma ikväll :) Ha en bra dag allesammans :)



perfekt!

Två timmar i skolan är aldrig fel och speciellt inte med detta underbara väder :) snart ut på lite smått och gått och sen ska jag baskemej göra våfflor, vilken middag ;) haha !

Puss och Kram !


Full vecka framför mig !

Söndagar brukar vara dagar då man bara ska ta det lugnt, dels för inga ställen har öppet särskilt länge och dels för det är jobb/skola i morgon igen. jag kan verkligen säga att jag är skit seg idag, känns som jga var ute och festa igår men icke, har iallafall varit ute och gått en lång runda idag riktigt skönt väder var det men som vanligt hade jag tagit på mig för mycket. Har alldeles nyss städat av alla ute möbler men det är nog dags att köpa ett nytt bord för det blev inte särskilt rent =/ städat och fixat här är också gjort så det känns skönt att ha det gjort. Måndag i morgon igen som sakt och skola igen mellan 13-16 då vi börjar med våra valbara kurser och i mitt fall ska jag läsa sjukvård så ni lär se mmig på sjukhuset senare haha :)

har en hel del att fixa i veckan också eftersom vi åker till mamma och jonny på onsdag direkt när André kommer hem från jobb, ska bo där ute tills söndag så måste packa och allt på tisdag så det är tur jag är ledig :) ska även ut till mamma en runda då med. denna veckan kommer bli ganska full men det är skönt ibland iallafall !

ska försöka laga kyckling i ugn med currysås och ris så hoppas på att det blir bra hahah ;) hittar dock inget recept så får göra det på mitt eget lilla vis :)

ska ta mig upp till affären nu iallafall ha en bra dag :)


En bra dag :)

Idag har det varit en kanon bra dag , vaknade upp med strålande sol och duschade och gjorde ve oss och stack sedan upp till söderåsen och gick en runda i skogen, herregud vilken dålig kondition jag har haha detta måste jag göra något åt! efteråt så körde vi en lång runda, kågeröd, ring knutstorp där de hade porche träff många fina bilar :) sen blev det en runda till röstånga och hela vägen ut mot ljungbyhed där vi tog av mot klippan och sedan körde vi tillbaka till helsingborg, hem till Andrés föräldrar och snacka lite och sen till hans morbror och snacka lite med dom och kela med bella (deras hund) :) kom hem från ett tag sedan och har precis käkat middag, kotlett, klyftisar och bea sås med vitlök i skit gott var det verkligen så nu är man mätt och belåten :) ska väl snart iväg och sola och sen får vi se vad man hittar på :)

I morgon kommer det också bli en bra dag hoppas jag på iallafall :)

Satt och fundera för ett tag sedan hur mycket mitt liv har förändrats på senaste tiden självklart till det bättre. Jag bor i stort sätt inte hemma längre, har en underbar pojkvän och vänner som alltid ställer upp och finns där. dagarna har förändrats, man börjar växa upp och se allting från ett annat perspektiv, funderar över framtiden och bara lever framåt vilket är väldigt skönt! Någon gång är det dags att växa upp men även om man gör det så ska man ju inte glömma att ha kul för det är trots allt det viktigaste :)

Veckan som kommer ska jag göra en sak som jag har funderat över väldigt länge nu och kanske skulle jag gjort detta tidgare men kanske inte ? Jag vet inte men denna gången hoppas jag att jag får någon respons...
har nog fattat mitt mod, äntligen! Vi får se hur det hela går iallafall..

nu ska jag ta på mig jackan dra med min man och köra och sola ha en skit bra lördag puss och kram!


då är det sommar.

dålig uppdatering men så kan det va ibland :)

Fredag idag hur skönt som helst har varit ledig hela dagen också :) men har ju dock suttit med mitt arbete, nu ska vi snart och sola sen blir det tvätta ikväll och tacos till middag sen får vi väl se vad som händer :)

veckan har varit full som vanligt, i tisdags var det skolan hela dagen och sen åkte jag hem till mormor och fika och sen blev det hem till mamma för middag haha :) sen var den kvällen slut :P onsdags var också skola hela dagen och sen åkte jag och sara hem till henne men innan det blev det årets första glass på sofiero kisoken då är det sommar :) igår var en kort dag i skolan, käkade lunch med mamma och sen åkte hem till henne och Jonny och städa och putsa fönster :) snart åker dem på semester (IGEN) och då ska vi bo där ute i 5 dagar :) nu får det vara färdigt skrivit för idag för nu har jag inte tid.


det brister i hjärtat, det gör ont, så jävla ont!

Har varit en väldigt trevlig helg måste jag säga, åkte ju hem till mamma i fredags och käka middag och sånt mys sedan körde vi runder lite i stan men hände inte så mycket så vi körde hem igen. På lördagen var det dax för middag hemma hos Andrés mormor och morfar så vi körde ut där och hade det jätte trevligt faktiskt, åkte hem och byta om och sen var vi ute och körde lite då också med Dansk och någon annan. dock inte lika mycket folk ute men vi hade roligt ändå. åkte sen hem och kolla på new moon, den var ju inte speciellt bra, förstår inte dem som har sagt att den var skiit bra och så vidare men nej jag tyckte inte det! Den första var hundra gånger bättre :)

Idag sov man halva dagen, seg som attans men åkte ut till andrés föräldrar och fick middag :) fixade även min bil lite så nu funkar min a/c igen lagom till att det ska bli sommar :) kanon!
fick för oss att vi skulle spela bingolotto och vinna lite, men ALLA var slut över allt så vi sket i det och körde till Kävlinge istället :) sen blev det en runda in om Pia och peter ( Andrés morbro) fick kladdkaka och satt och snacka lite skit :) precis kommit hem så vettifan om man ska sova eller vad man ska hitta på, vi får se.

måste också berätta att i Lördags så åkte vi ut till Stidsvig för att jag ville se hur stugan som mormor och morfar hade såg ut nu förtiden, det var inte alls som jag minns det, inte alls. körde först förbi allt så tänkte att vi var fel men ett samtal till mormor som berätta att den numera var röd och där stod ett dubbelgarage så hittade vi det, sjukt vad man kan bli besviken, jag hade mina minnen från hur det såg ut förr och hur allting såg ut runt omkring men nu, helt annorlunda, men mormor har nog rätt att det är jag som har vuxit. sorgligt när man tänker på det men vad ska man göra det är bara att hålla kvar dem minnena man har helt enkelt.



I lördags var det också ett år sedan vi var tvungna att avliva min lilla älskling, kommer fortfarande ihåg hela den dagen som det var i igår, kommer ihåg vad jag hade på mig, ljusa jeans, gult linne och en svart tröja över, det var varmt så det var uppvikta jeans jag hade, kommer ihåg att mormor var sjuk med lunginflammation utan att veta om det, kommer ihåg sköterskans ord, hur rummet såg ut, hur mycket jag grät, hur alla kollade på mig i väntrummet, hur mycket jag inte brydde mig om dem, hur glad lilla Lady verkade vara trots att hon var sjuk, kommer ihåg doften i rummet, dem sista andetagen och hur svårt det var att gå ut från rummet med bara ett koppel utan hund, kommer ihåg när mamma ringde och fråga om det var slut och hur mycket vi grät. klumpen i halsen börjar komma,det brister i hjärtat, det gör ont, så jävla ont!

...går inte en enda dag utan att jag tänker på henne, dem senaste dagarna har bara tårarna kommit från ingenstans, urnan står kvar hemma i bokhyllan, minnena kommer alltid att finnas kvar och det är inget någon kan ta ifrån mig!




Nya skor :)

snart är denna dagen också slut, eller ja klockan är snart tio över tolv så i pricip är det fredag nu. hela degn har jag suttit med mitt arbete som äntligen blev klart så nu är det inskickat, har bara tre kvar PUH!
Älsklingen kom hem från jobb och vi åkte ut till Familia och jag fick mitt påskägg eller påskpresent ;) ett par nya sommar skor , ballerina skor ett par vita riktigt snygga var dem faktiskt . första gången jag har såna skor men jag är riktigt nöjd faktiskt :) nu ska väl bara jag hitta något till han, hmm inte det lättaste haha men får se får väl bli en middag ute annars :)

åkte hem till mamma och jonny där mormor var hämtade bara lite saker och där stod två påskägg till oss plus en hel korg med godis :) MUMS! så nu är här hur mycket godis som helst men det är trots allt påsk ;)

har precis spelat lite Guitar hero och jag är helt slut i mina händer , så ska faktiskt ta och krypa ner i sängen strax hade jag tänkt . I morgon blir det middag hemma hos Mamma och Jonny med Mormor och André och på Lördag blir det middag hemma hos Andrés mormor , skönt att slippa tänka på middag nu i två dagar :)

Ha en trevlig helg allesammans vi hörs när vi hörs och glad påsk :) Puss!

RSS 2.0