Äntligen har jag fattat mitt mod!

Det var väldigt många som blev nyfikna på vad det var jag skulle göra i veckan och jag kan nu säga att det är gjort. jag har äntligen vågat trycka på skicka knappen och nu hoppas jag bara på att det ska gå bra. för ni som vet vad det gäller ni vet nog också att jag har varit ledsen för att det sluta så här.

även om det nu inte skulle bli bra så har jag iallafall fått säga det jag ville ha sagt, men som alla andra gånger när man tryckt på skicka så kommer han på en massa annat man borde skrivit men nu är det iallafall gjort och det känns jätte skönt oavsett vad som händer.

som jag har skrivit innan så växer man upp och ser allting från ett annat perspektiv och jag är inte 14 år gammal längre och skiter i vilket speciellt inte om en sån här sak!

Det finns minnen som aldrig kan suddas ut och det är nog det bästa man kan ha !

Nu till något helt annat, det är mega fint väder ute idag också och jag mår super bra när det är sol, hade ställt klockan på halv 11 men vakna nog en gång i timmen sen klockan 7 i morse och ville bara gå upp, men vad skulle jag göra uppe så tidigt? jag lyckades somna om iallafall och låg och drog mig i sängen till halv 12 och nu sitter jag här och försöker plugga till ett prov i morgon men det går verkligen inget bra haha ;P I morgon åker vi hem till Mamma och jag har sjukt mycket att göra hade varit mycket bättre om vi hade varit lediga i morgon istället för idag men jag får se hur jag löser det!

ska försöka fortsätta nu iallafall och sen blir det middag hos mamma ikväll :) Ha en bra dag allesammans :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0