Kapat konto på Facebook och blogg !!

Åter igen är soffan min bästa vän, är så sjukt trött..
Tittade nyss på TV3 dokumentär som handlade om människor som fått sina konton och identitet kapade på bland annat facebook, riktigt hemsk egentligen och jag kan inte fatta hur en annan person kan tycka att det är kul att gå ut som någon annan, sitta och skriva massa skit och bete sig så jävligt det bara går, blir riktigt förbannad över sånt här samma sak med en massa dumma kommentarer på bloggar jag menar snälla alla tycket inte likadant, alla resonerat vi på sitt sätt och man har rätt till sin åsikt oavsett vad den nu är.

Det är verkligen tråkigt att man ska behöva sätta lösenord på en blogg bara för att slippa massa trams, väx upp istället och ägna den tiden du har på dig själv än att sitta och hitta fel på alla andra! Trams!!

Ligger nerbäddad under filten med de tjockaste kläderna jag har, någon mer än jag som tycker det är svin kallt idag??

Ska strax förflytta mig här ifrån in i sängen och äntligen ska jag få lite sovmorgon dock inte så länge för har fullt upp i morgon med ;) men lite längre än vanligt är aldrig fel.

Säger natti till er här så hörs vi en annan dag !


Bara massa snack

Nyss hem kommen från jobb eller ja det var en timme sen men iallafall, idag har telefonen verkligen gått varm tycker jag, mellan mina vårdtagare har man pratat med både den ena och den andra, härligt :) & jag längtar redan till tisdag då jag ska träffa den bästa, räcket med ett hej från hennes sida så har det gjort hela min dag ännu bättre :)

Har som sagt varit hemma i en timme och det ända jag hunnit me är att prata i telefon men nu får den allt ligga och vila ett tag under tiden jag slänger mig på soffan :)


Trött och massa skit ;)

Snart snart snart ska jag få göra min kudde sällskap och den eller dom kanske jag ska säga har jag längtat efter sen i middags då saknaden var störst haha :p fan vad jag hatar att vara trött..

Såg på tv att när man äter chips så tränar man armen eftersom man håller den i 60 grader tror jag det var, perfekt då får jag lite extra träning då också haha jag menar allt de visar på tvn är ju sant, eller hur ? ;)

Nä tror jag får lägga ner bloggandet för denna kvällen annars lär det bara bli en massa konstigt skit som bara jag själv tycker är kul :p

Något ännu roligare är att Andres hand avtryck sitter som en smäck på rumpan efter en dask jag fick innan och tro mig jag gav igen, kasts kall vatten på han när han duscha och skohornet kom också väl till pass där ett tag Hahaha ajja det gäller väl att man kan ha roligt tillsammans och tro mig det har vi och det är verkligen då när man står och as garvar ihop som man känner sig riktigt lycklig hihi :)

Lite information som man kanske inte ska dela med sig av men vafan ;)

Ha en bra kväll söta ni 


Utan dina andetag!



Som jag hade dig förut!



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

♥♥♥


Vad gör man inte..

Äntligen har jag fått komma hem och satt mig i soffan för att bara ta det lite lugnt, är helt slut i rutan & skulle kunna gå in och lägga mig men först ska det lagas pannkakor och sen ska det göras lite annat så det får allt vänta !

Blev en timme extra på jobb, vad gör man inte liksom klart man ställer upp när man ändå är där, jag hoppas morgon dagen blir bättre och inte fullt så stressig men det återstår att se 

En halvtimme på soffan sen ska jag allt sätta igång med pannkakorna för det tar ju sin lilla tid det där :)


Skit natt

Vilken skit natt det ar varit, hade så jäkla svårt för att somna och kom nog inte till ro för än klockan två i natt också upp klockan sex på det, puh! Kan säga att jag va inte det minsta pigg i morse men nu börjat det ordna upp sig iallafall.
Stressig morgon som bara den på jobb och när man inte mår helt hundra är det extra jobbigt men det värsta har lagt sig och snart ska vi tillbaka för att äta lite lunch!

Ser fram emot tills det är dags att gå hem kan jag säga iaf :) nä nu ska jag fortsätta ha de bra alla ni :)


Min bästa vän

Usch och fy vilken seg dag, soffan har varit min bästa vän idag och där efter kommer tvn, skönt egentligen så jag får vila så mycket det går så jag orkar mig igenom två arbetsdagar!

Blev ingen date med sara heller för hon var lika seg som jag, tur det finns en massa dagar kvar :)

Fick iallafall kyl och frys fyllda och jordgubbar fick vi med oss hem också, svin gott med lite grädde på :)

Äntligen är jag ledig på en tisdag kväll så jag kan få se mina hemma fruar är ju bara två avsnitt kvar så gäller att passa på haha :)

Så därför avslutar jag detta inlägg här!


Det är inte värre iallafall

Det här lilla ont i halsen jag hade i går morse blev ju bara värre under kvällen på jobb kände mig så tung i huvudet men jag tog mig igenom kvällen iaf :)

Somnade gott och vakna upp till regn, rätt skönt egentligen för jag sover så mycket bättre då och det behövs så jag slipper bli sjuk och det är iallafall inte värre idag så jag hoppas det håller sig så också.

En dusch, lite frukost och sen träffa bästaste sara :)


Inte nu !!

Idag får jag verkligen njuta av det fina vädret så mycket jag kan innan jag ska till jobb för om man ska gå efter SMHI på min telefon så ser det inte så lovande ut för resten av veckan, hoppas de har jätte fel ;)

Vakna upp med ont i halsen och mår allmänt skumt men det går väl över det med hoppas jag, vill inte alls bli sjuk nu det har jag inte tid med heller :/

Ska bänka mig på balkongen nu !


Utflykt

Idag blev det en liten utflykt för vår del eller ja liten och liten, började med att åka till stidsvig med lite fika och en filt, dock hitta vi inget bra ställe att sätta oss på så vi körde bara förbi alla stugor inklusive mormor och morfars gamla.

Satte oss i en backe längre bort men solen höll sig undan så det var inget skönt alls, körde vidare och hamna vid rya kyrka där min kusin är döpt, fick ingen bättre bild än denna då där va en massa folk!

Körde vidare mot örkelljunga och mot Laholm och sen vände vi tillbaka till Skåne län :) sluta med stranden i domsten, hitta en perfekt plats och synd att vi inte kom dit lite tidigare men så är det. Dagen har varit riktigt mysig :)

Ligger just nu nerbäddad under en filt i sängen och kollar på min man som fogar en massa :p precis så här det ska va hahah ;) eller inte..

Nä ha en bra söndag allesammans hej hopp :)


En sista vår med obotlig cancer!

Jag har tipsat er om denna fantastiskt blogg innan som handlar om en mamma som har spridd bröst cancer & är döede, en son som är handikappad och en familj som har hockey som ett stort intresse. Denna familjen har även varit med på Sofias Änglar på kanal 5 och det är därifrån jag har hittat denna blogg, då det visades på tv och hon berätta att hon skrev så tänkte jag, jag måste hitta den där bloggen och ända sedan den där dagen har jag följt hennes resa igenom sin sista tid i livet.


Vissa saker som hon skriver går rakt in i hjärtat, vissa saker har gjort att jag sitter här med tårarna i ögonen, vissa saker har fått mig att må bra och leendet på läpparna kommer fram. En del saker som skrivs, känns ibland som om det vore mina egna ord, vissa saker träffar hjärtat direkt då jag själv har gått igenom någonting sånt här med personer som har stått mig nära.


Den här personen älskar verkligen sin familj och sina vänner, tar vara på dagarna hon har kvar och lever livet så mycket som hon kan, att vara så stark trotts att man är så sjuk det är stongt och jag beundrar det verkligen och att sedan sitta och vilja dela med sig utav allting till oss tusentals bloggläsare är fantastiskt!


Det är många kloka ord på denna sida och jag kommer fortsätta att läsa den ända tills den dagen då det tar slut & när den dagen kommer lär jag säkert själv sitta här med tårar i ögonen, jag har sagt det innan och jag säger det igen, det är konstigt att man kan känna att man bryr sig så mycket om en person så det till och med känns som att man känner denna genom att bara läsa en blogg.
Denna bloggen och denna personen, Elisabeth som hon heter är någonting utav det bästa och det är till och med dagar då jag kan gå in och titta flera gånger bara för att se ifall det har kommit upp något nytt.


Jag råder er verkligen att gå in och läsa, det kan ni göra på denna länk !


Ett par ord som hon skrev i sitt senaste inlägg får även pryda denna sida då jag håller med om varenda ord !


En vän är någon du kan dela glädje, oro, framtid och minnen med.

Vänner är sVAR RÄDD OM ERA VÄNNER!
ällsynta personer som frågar hur vi mår och sedan orkar lyssna på svaret.
En sann vän finns där, även om man är på väg utför.
Ingen är så rik att hon har råd att förlora en vän.


Ju längre tid det går desto mindre bryr man sig

Jag får väl börja med att skriva lite om gårdagen eftersom min text bara försvann.

När jag pratade med mamma i förgår så snackade vi om vilken tid vi skulle vara där ute igår, jag uppfattade klockan sju och hon klockan sex så när klockan var tio över sex så skickade hon och fråga var vi blev av, shit det var eld i rumpan här hemma och gasen i botten hela vägen till Bjuv, allt tog en kvart att göra oss klara och tills vi var där ute. Fick super god mat och nypotatisar är ju bara för gott :)

Satt där ute ett bra tag sen körde vi in mot stan igen, förbi väla och där var det mycket folk, förbi nere i stan där varje uteservering var propp fulla, underbart att se :)

Åkte hem och tog det lugnt en stund och sen begav vi oss ut och körde lite och det var en massa folk ute så det var riktigt roligt faktiskt :)

Somnade gott när vi väl kom hem, var så sjukt trött så det var roligt skönt, är uppe med tuppen idag, har en del att göra faktiskt men mer om det sen !

Har tänkt på en sak att hade jag inte skrivit något här så hade vissa personer inte haft en susning om vad som händer i mitt liv eller hur jag mår eftersom det verkar krångligt att iblan lyfta luren.. Trist men ju längre tid det går desto mindre bryr man ju sig..


Vafan

Va fan här skriver man ett helt inlägg och sen dyker inte texten upp , trötta mig !!


Stressigt värre


Blev inte som jag tänkt men bra ändå :)

Den här fredagen blev inte alls som jag hade tänkt mig men ändå så har den varit bra, körde ut till östra Ljungby och hjälpte sara en massa och har precis placerat denna rumpa i soffan här hemma, otroligt skönt !

Ska snart börja göra ve mig lite för att sen åka ut till mamma och Jonny och få lite grillat i magen ska bli gott är vrål hungrig nu och på tal om mat ska jag verkligen rekomendera kesella rabarber super duper gott :) passar perfekt till en sommar dag som denna :)

Lite tv och bara koppla av en stund nu innan det är dags !

Ha en underbar fredag !


Världens bästa jobb

Det var längesedan man kunde gå i uppvikta jeans och linne halv 9 på morgonen, helt underbart !

Idag kände jag verkligen att jag har världens bästa jobb när jag satt ute och sola när jag hade min aktivitet och när jag gick och åt glass på min andra aktivitet. Det kändes inte alls som om att jag vart på jobb :)

Så med andra ord har det varit en bra dag och det var så skönt att få komma hem och byta kläder, tyvärr har vi ju tvätten nu på kvällen men som tur var kunde jag börja tidigare och förhoppningsvis bli klar tidigare också!

Nu är det helg för min del åhh så skönt undra just vad man ska hitta på i morgon, hmm ja det löser sig i vilket fall som kan jag ju alltid sola lite :)

Ska lägga ifrån mig telefonen nu så ha en bra kväll :)


Mys dag med den bästa :)

Dagen satte fart tidigare än jag trodde, gjorde bara ve mig och körde och hämta upp sara och sen fortsatte vi ut till kullaberg, satte oss på en klippa och bara snacka om allt men mitt i allt så vänder jag på mig och bara ser ett svart litet huvud och en lång ringlande kropp som stack upp strax bakom där jag satt, panik fick jag för den jäkla ormen och sara bara satt där hel lugnt :p vi bytade iallafall plats!

Blev lite käk i domsten innan jag släppte av henne i laröd och begav mig hemåt, satte mig ett tag och sola eftersom det fortfarande var stekande hett ute :)

Kvällen har väl det intr hänt något vettigt på och det är rätt skönt det med eftersom jag ska upp tidigt i morgon så blir ett tag till på soffan innan jag förflyttar mig :)

Har varit en riktigt mysig dag måste jag säga :)
Här får ni lite bilder från idag och även på ormen haha ;)


Super nöjd

Det märks verkligen att det är fint väder ute eftersom jag vaknar hur tidigt som helst och det är förvisso skönt på ett sätt men ändå inte när man jobbat hela kvällen, igår fick jag även mitt schema för sommaren, äntligen!
Är verkligen super nöjd med det och speciellt att jag jobbar till två på midsommar och ledig dagen efter så man kan fira lite även om jag egentligen tycker att det är överskattat men någonting ska man väl kunna hitta på :)

Lite balkonghäng ett tag nu sen får jag allt kicka igång denna dagen :)


Himlen öppnade sig

Yeeeaahh kvällen är över för denna gång och jag är ledig i morgon jippie :) då ska jag allt få saker och ting gjort, kan dock inte skriva riktigt vad eftersom jag vet denna personen läser här lite då och då ;) så får spara på det lite till.

Kvällen har gått bra fast det varit varmt som fan och jag har svettats som en gris idag med, tillslut kom där lite åska och jag tänkte att jag skulle hinna till min sista vårdtagare innan det kom regn men så fel jag hade himlen öppnade sig allt vad det bara gick och jag fick springa och ta skydd där det gick men jag hade inte tiden till att stå och vänta så fick allt sätta fart på benen och när jag väl kom in så såg det ut som jag precis klev ut från duschen haha ;) känslan av blöt katt är inte trevlig men måste säga att det var rätt skönt då jag var så klibbig så jag klaga inte direkt :) haha !

Sängen kallar så Godnatt :)

Tyvärr får ni stå ut med lite gamla bilder eftersom jag inte tagit några nya o alla andra ligger fortfarande på gamla datan :p


Världen är liten

Vädret vände och det blev bättre nästan lite för bra för jäklar vad hett det blev iallafall på vår balkong och jag vill inte gå till jobb längre vill hellre sitta här ute och ha det gott!

Igår svettades jag som en gris undra då hur det blir idag då det inte alls blåser lika mycket, varmt ute och ännu varmare hemma hos de äldre, puh!!

Vatten flaskan ligger ifrysen kan behövas något svalkande under kvällen, kläder ska jag slänga på mig men har ingen aning om vad, kanske skulle skaffat mig lite mer sommar kläder :)

Några minuter till där ute sen får jag sätta fart hoppas ni andra njuter i solen :)

P.s fan vad världen är liten, alltid någon som känner någon på nått konstigt vis, rätt kul egentligen :) fast man kan bli förvånad från första början :)


Vafan

Godmorgon :)

Jisses vad bra jag har sovit i natt, beror nog på att vi haft fönstret öppet så det har varit svalt o skönt hela natten :)

Låg o drog mig ett tag i sängen och logga in på Facebook och ser att många skriver att de är varmt, sol och att de till och med ska till stranden, jahapp tänkte jag dags att gå upp o få lite sol på denna kropp.
Reste på mig och titta ut, helt mulet ju :/ vafan då kunde jag legat kvar i sängen ett tag till ju.

Jag tror inte man ska ha så höga förhoppningar , igår trodde jag verkligen att sommaren va här men tydligen va det bara sol i en dag, trist !

Aja ska slänga i mig lite frukost nu tänkte jag! :)


Är sommaren här för att stanna ??

En kvart kvar sen får jag äntligen gå hem, tänk att jag fortfarande sitter med upp vikta byxor och t shirt när klockan är halv elva på kvällen, är sommaren här för att stanna?? Jag hoppas på det iaf :)

Hoppas att morgon dagen går lika bra som denna så det bli onsdag och jag är ledig :) man måste ju ha något att se fram emot, eller hur ?


Det blev som jag ville :)

Vaknar halv 7 i morse utav solen som strålar in i sovrummet, vänder på mig och somnar om lite sådär halvt om halvt, vaknar någon timme senare o tänkte att det kanske är bäst att gå upp och sätta sig på balkongen och få lite sol på sig nu när den ändå är framme så får man passa på, sagt och gjort :)

Blåser dock ganska så kraftigt i mellan åt men man ska väl inte klaga antar jag , det blev ju allt det vädret jag hade hoppats på och självklart har jag ingen lust att gå till jobb i strålande solväder hade hellre varit hemma såklart :)

Några timmar kvar innan det är dags att bege sig så jag tror jag går ut och sätter mig igen :)


Håller tummarna på det :)

Det Blev inte mycket gjort denna kväll, bara tv och lugnt och det är faktiskt väldigt skönt, känns som det har varit full fläkt hela helgen så jäkla härligt det med :)

I morgon är det dags för en ny vecka som innehåller väldigt mycket jobb så det gäller att ta vara på den tiden man har innan man ska bege sig dit och därför hoppas jag på sol och värme i morgon så jag kan få lite färg :)
Håller tummarna på det !

Bb i en halv timme till sen ska jag allt krypa ner i sängen :) ha det gött allihopa vi hörs när vi hörs :)


Underbara söndag :)

Det var verkligen underbart skönt att krypa ner under täcket tidigt igår, innan 11 på en lördag har inte hänt på länge :)

Vakna utvilad och med strålande sol, underbart!
Hämta upp sara och tog en glass på sofierokiosken, körde sen ner till stranden i domsten och bara snacka om precis allt :) tänk att vi inte har haft kontakt på så länge och att vi ändå kan prata på såhär, fin känsla :) och jag kan säga att det värmde i hjärtat att få höra att jag hjälpt henne en bit på vägen genom vissa saker :)

Körde henne till Åstorp och sen körde jag hem, håller igång med middagen som snart ska intas sen får vi allt se vad kvällen har att erbjuda :)


Fullt liv :)

Det blev inget partaj för denna dam ikväll, det blev soffhäng framför kvällen är din och nu rullar någon film på femman som jag inte lär se klart för mina ögonlock trillar igen varannan sekund.
En skön hemma kväll för mig själv, jag måste säga att det är förbannat skönt :)

Jag börjar undra vad det är med mig, tittade först på sista timmen av en film och böla för ingenting, tittar på kvällen är din och böla till det med, hereguuud Helena skärp dig haha ;) äh sådana dagar har man väl också då man är lite extra blödig :)

Jag måste få säga så otroligt skönt och roligt det var att få se min fina Sarah och hennes lilla familj, gör mig alltid lika glad :) och lilla Rocky som blir som ett plåster på mig så fort jag kliver in genom dörren, va ju bara för härligt att få sticka ner näsan i hans päls :) hihi!

När jag nu sitter och tänker på när vi var ute och körde så var det egentligen en ganska rolig färd, jag & Sarah längst fram kacklande, kimbo i baksätet som tralla på & Rocky längst bak i skuffen som stod o pep o yla för att han inte fick va me oss där fram Hahaha fullt liv alltså ;)

Nä någon minut till på soffan sen byter jag allt plats till sängen så Godnatt på er !!


Ska jag eller ska jag inte??!!

Det blev allt en liten sväng till Hanna och snacka lite och sen körde jag vidare till Sarah, åkte ner till gröningen med kimbo och Rocky och gick en enorm runda, blev käk på donken och sen hem till henne, lite snack och massa bus med både hund och barn :)

Har nyss kommit hem och jag har lite besluts ångest för vad jag ska göra ikväll, jag är svin trött egentligen så ligga hemma på soffan hade varit skönt, trist bara att man inte har någon att prata med.
Festa står också som alternativ, hade varit kul för det var ett tag sedan men jag pallar inte må dåligt i morgon och har jag verkligen ork till det idag?!

Jag vet att om jag bara ligger här så lär jag piggna till om ett par timmar och då lär jag ångra att jag inte gjorde något, ahh får bli en dusch och sen får det bli vad det blir helt enkelt :)

Än så länge har denna helgen varit kanon och bara bestått av att träffa en massa vänner och jag hoppas resterande blir lika bra :)


Mer än nöjd

Igår blev det middag på Harrys med sara, en super god fläskfilé på toast och man var mätt i magen resten av kvällen :)

Körde runder lite i stan och visste inte riktigt vad vi skulle göra så tillslut så körde vi hit och jag fick mig en nattgäst så jag vart mer än nöjd över att inte behöva sova själv :)

I morse klev jag upp 06 för att göra mig klar för några få timmar på jobb, sagt och gjort och nu är jag hemma igen fått i mig lite frukost och nu ligger vi här, jag och sara på vars en sida av soffan och bara har det gött, synd att det fina vädret bara försvann :/

Hade ju lite planer för denna dagen men blev ändrade men här kan vi inte sitta så får allt dra på mig lite andra kläder om en stund och försöka göra något vettigt av denna lördagen :)


Lev livet så länge det vara !

Det finns vissa saker som jag har gått och grubblat på jätte länge och jag skulle så gärna bara vilja skriva av mig ordentligt om allting här, kanske skulle det hjälpt , kanske inte men vi kör en lite del av det hela iallafall, som sagt detta är väl ändå ett ställe där man ska få kunna lätta sitt hjärta ?! :)


Jag är glad för att jag har André som verkligen förstår, att jag inte ens behöver säga någonting om allt utan det är han som börjar fråga mig för att han tycker det verkar lite märkligt och det känns enormt skönt samtidigt som jag då kan få tanken, varför lägger han märke till det när inte personen ifråga gör det?!

-Ingen aning!

Just nu ägnar jag min tid till de personer som gör det samma för mig egentligen varför skulle det inte vara såhär?
Varför ägna en massa tid och energi på en massa människor som aldrig gör det samma ?? 
- Ja det kan man fråga sig!

Man kommer till en punkt där man känner att man inte orkar ta intiativ hela tiden och speciellt inte när man inte får så mycket tillbaka.

Är super glad för att jag har fått upp kontakten med mina fina tjejer igen, det känns så in i nordens jäkla bra och jag är super glad för alla nya fina människor som har kommit in i mitt liv också och självklart ni andra som varit med länge  så därför tar jag en dag i taget och lever livet så länge det vara så får saker och ting lösa sig med tiden helt enkelt ;)


Äntligen :)

Härligt att vakna upp och se att solen har tittat fram dock hade jag kunnat sova ett par timmar till men så kul ska vi inte ha det :)

Fredagen är kommen och även om jag får tillbringa nätterna själv så kommer denna helgen nog att bli ganska så bra.

Idag ska jag äntligen få träffa min fina Sara vilket var år och dar sen så vi lär nog ha en massa att prata om, längtar redan till klockan slår 17 så jag kan köra till laröd och hämta upp henne :)

Jag kommer verkligen sakna min älskade när han är borta hela helgen men samtidigt så lär jag ha att göra så tiden lär bara springa iväg och även om jag ser fram emot allt denna helgen så längtar jag såklart redan till söndag när han kommer hem igen :)

Igår kväll kom Josefin hit och klippte Andre, skönt när frissan kommer hem till en haha ;) blev en massa snack där också och när hon gick mös vi ner oss i soffan med lite chips och cola framför BB, perfekt avslut på dagen :)

Ska allt ta och sparka igång denna fredagen också :)


Idag prova jag även någo nytt till frukost och jag gilla det :)


Trelleborg

Det är riktigt härligt när man vaknar innan klockan har ringt, klev upp och kände mig ganska så pigg och utvilad och strax därefter kom även Andre upp, slängde i oss lite frukost och körde ut till Bjuv.

Först ett besök hos Camilla för att prova en jacka som tyvärr inte passa så får leta vidare efter en bekväm skin jacka. Vi fortsatte hem till mamma och Jonny där även mormor var och fikade lite.

Strax där efter begav vi oss mot Trelleborg då Andre skulle köpa ny fram spojler till sin bil, Var en mysig stad faktiskt och härligt man kan gå på maxi som ligger precis vid havet ;) haha!

Blev en härlig runda det där och det var skönt att få sträcka på kroppen när vi väl kom hem, maten har landat i kistan så nu blir det bara slappe här hemma ett tag innan vi ska vidare igen :)

Full rulle hela dagen men det gillas!


Mega mys ;)

Är det någonting jag inte kan ha för mycket av så är det skor och idag fick ett par converse följa med mig hem :) ännu bättre va det att jag slapp åka till Malmö , räckte med Löddeköpinge och som tur var så hade de precis fått in en ny leverans så min storlek fanns, super glad :)

Är så van vid mina Kawasaki skot och har haft dessa i hur många år som helst så därför var det rätt skönt att ha någonting annat också även om jag var lite tveksam i butiken.

Hel nöjd blev det även en runda på center syd när vi ändå var där och fick med mig lite annat hem också som jag egentligen inte alls skulle men så blir det ibland :)

Varför tror jag hela tiden att det är fredag i morgon ??!!
Ajja tur det inte är det så jag får lite tid med min älskade!

Fredag blir det mega mys med en underbar vän, som jag längtat efter den dagen :) ska bli kul som fan, lite mat och en massa snack om allt , bara vi två wiiiee :) hihi !

Nä ska återgå till greys nu hej på er :)


Perfekt :)

Helgen är planerad så jag slipper sitta här i min ensamhet när mannen är på fylle i skogen :)

Lördag längtar jag mest till då jag äntligen ska få träffa min finaste Sarah och hela hennes lilla familj :) och lilla Rocky som jag saknat lite sådär extra mycket, kommer bli en mys dag :)

Fredagen blir bara lugn här hemma för min del då jag ska jobba några få timmar på lördag morgon, gott med lite extra pengar i plånboken, funderar på om jag skulle bjuda in mig själv på middag hos mamma & jonny, vi får se.

Yeeh det kommer bli en kanon helg tror jag :)


Rörig morgon

Jösses, jag trodde denna morgonen skulle bli bra, vakna as trött men vandrade ner till tvättstugan och upp igen och kröp ner under täcket, låg och vände och vred mig men tillslut somna jag och det måste ha varit i typ en kvart och under den där kvarten hann jag drömma om hur mycket som helst, om människor som jag inte ens känner längre och när klockan ringde så var jag helt förvirrad men var ju tvungen att gå ner i tvättstugan igen och tur jag inte mötte någon på vägen haha ;)

Ajja börjar iallafall piggna till lite men känner mig rejält seg i hela kroppen så blir lite vila på soffan tills jag är klar nere i källaren.

så lite greys nu så hörs vi senare :)


Söt liten gubbe

Som jag skrev innan så hade jag städat idag och sop påsen stod precis innanför dörren så jag tog ett jätte kliv över den o gick till jobb i hopp om att andre skulle slänga den för jag inte palla ;)

Fick denna söta bild där det även stod titta vilken söt gubbe som ville ut och gå när jag kom hem.
Stört skön bild och jag skratta som bara den och även min kollega som jag visade bilden för :)

Kanske hade varit roligare att gå ut med soporna om de alltid såg ut såhär haha :)


Snart så

3 timmar till ledighet och jag längtar som bara den :)
Dessa timmar lär gå undan precis som vanligt och kvällen har varit toppen :)

Längtar hem till min kära man gör jag också så det ska verkligen bli härligt att inte jobba kväll på ett par dar.

Lite snabb uppdatering så här mitt i allt men nu ska jag återgå till mitt :)


Den dagen kommer nog också någon gång!

Äntligen har solen tittat fram men självklart så ska det blåsa som alltid, vilken underbar dag det hade varit annars men just nu är det inte skönt alls att sitta ute =/ kan hoppas att det blir bättre i morgon och ända fram till söndag då jag är ledig :) får väl se om man har sån tur ;)

Snart dags att bege sig till jobb för att göra sin sista kväll där och jag hoppas att denna kvällen blir lika bra som igår, kanske får man se ett sött ansikte idag med vem vet haha ;) stötte nämligen på min lilla Saris på plantan och även om jag inte hade så mkt tid att prata med dem alla så gjorde det ändå kvällen mycket mycket bättre :)

Har varit riktigt flitig här idag med städat och sorterat tvätten inför i morgon annars brukar jag bara ligga på soffan framför tvn och ta det lugnt inan  det är dags att bege sig, jag hoppas även att jag inte fått parkeringsböter för min fickparkering var inte den snyggaste igår kväll haha men kan de verkligen ge böter för att man inte står speciellt rakt ? :S

Tänk vad skönt det hade varit om man hade sluppit det här med parkering och bara haft en egen uppfart att parkera på, hur skönt hade nu inte det varit ??
Ett hus hade verkligen inte suttit fel just nu men tyvärr kostar det också en hel del speciellt om man vill bo i city liksom men vi håller ändå ögonen öppna så får vi väl se vad det blir, den enda anledningen egentligen att vi kollar lite hus just nu är väl för att det står stilla med lägenheter och vår plan var ju att vi faktiskt skulle haft oss en större lägenhet först i några år så man kan spara ihop till en buffert att ha den dagen man väl köper hus, kan vara bra då man inte vet om man får oväntade utgifte osv.
men just nu så får vi väl helt enkelt bara se vad som händer, en sak är ju säker att man ska ju inte stressa på men det är jäkligt svårt att låta bli när man bara vill flytta :p haha!
Den dagen den kommer nog också någon gång :)

Ska fortsätta med mitt soffhäng och ni andra får ha en bra dag !


I vått och torrt

Sitter just nu på jobb och för tillfället är det rätt lugnt vilket är skönt men man vill ju gärna att klockan tickar på så man kommer hem :)

Innan jag stack hit så satt jag och pratade med en person som jag inte har haft så bra kontakt med på sistånde Men även om vi inte pratar eller träffar varandra på länge så när vi väl gör det så är det precis som det var igår och det är såå skönt att veta att vad som än händer så finns denna personen för mig och jag för henne, i vått och torrt ! 



Då jag inte känner mig trygg

Då är det måndag igen och snart dags att bege sig till jobb för att göra sina timmar där ända till 23 och eftersom jag jobbat hela helgen så känns det inte direkt som det är måndag och det är ju skönt bara två kvällar och sen ledig igen gött :)

Skönt att torsdagen är en röd dag då andre är ledig och jag med så vi kan hitta på lite tillsammans för sen försvinner han hela helgen, usch hatar att sova själv eller egentligen inte att sova själv utan att gå och lägga sig själv när man är på väg in i sovrummet och släcker ner efter sig det är då jag inte känner mig trygg :/

Men det ska nog allt gå bra ändå och vad jag ska göra hela helgen det har jag ingen aning om än !

Ska fixa mi lite mat nu tänkte jag så jag slipper va hungrig direkt när jag börjar jobba!

Ha det gött så hörs vi !!


Dance as though no one is watching you.


Såklart ångrar jag mig

Åh herregud va jag var trött i morse, nästan lite för trött tror jag då jag börja med att ta ett glas saft, drack lite och sen gjorde ve mig och skulle sen ha mitt glas igen men hittar det ingenstans, tänkte är jag helt dum eller men jag öppnar kylen igen för att ta nytt och där står mitt glas med lite saft i haha snacka om att jag kände mig lite smått förvirrad.

Piggna iallafall till under de fyra timmar på jobb så när jag väl kom hem blev det en sväng till Malmö och usport för att se om jag hitta ett par bra skor att ha när man är ute och går men kände att jag inte är villig att lägga de pengarn på det utan kan ha det jag har istället. När vi var där var jag tvungen att prova ett par converse skor vilka jag hela tiden har tyckt va fula men snygga på alla andra liksom men jisses vad sköna de var det var ju sjukt men jag köpte aldrig dem och nu ångrar jag mig, såklart så funderar på om jag skulle kört dit en dag nu i veckan när jag är ledig, vita vill jag ha och där är det ända stället jag sett just vita på i rätt storlek så hoppas innerligt att de finns kvar till typ onsdag :)

Vädret vände igen och blev helt underbart så blev en promenix i bruces skog, skönt men ack va jobbigt märks man knappt rör sig på det viset längre, ändring ändring !! :)

Här sitter vi på våran balkong och njuter av en is kall cola, tröttare än tröttast är jag och det känns som jag lär somna som en stock ikväll, härligt.

En grillad korv med bröd nu hade inte varit fel, någon som bjuder ?;)


Dem är fantastiska

Då vart vi hemma igen efter en riktigt trevlig kväll med god mat, som jag skrev innan så trodde jag inte det skulle bli grillat då vädret inte har varit det bästa men när jag öppna bil dörren så kände jag grill doften och blev super lycklig för att det blev grillat, som jag längtat.

Det har nämligen varit som så att varje gång jag har jobbat kväll så har andre åkt dit o ätit grillat och jag har varit så avundsjuk på honom för jag också har velat äta den goda maten och äntligen blev det så :)

Denna kväll består av någon timme på soffan framför tvn dock är där inget kul att titta på som vanligt när det är helg men man kan inte få allt, snart dags att krypa ner till kudden och täcket och få lite sömn innan jag ska upp igen jobb i morgonbitti igen ju, hade varit skönt med sov morgon men icke så nicke :p

Måste även säga att jag har världens bästa familj och även mina nya familj alltså Andres familj, är bara så fantastiska och det är så skönt när man kan komma överens och ha kul tillsammans det gör mig bara så lycklig 

Åh bara för det så saknar jag min mamma lite sådär extra mycket, får nog bli en tripp dit typ i morgon :) hihi !

Godnatt gott folk :)


Håll i frisyren

Det börjar kännas att man har varit uppe tidigt idag, ligger här på soffan och hade verkligen kunnat slumrat till ett tag men det får jag allt vänta med :)

När jag kom ut till min bil i morse var det värsta stormen ute så man fick ju hålla i frisyren under tiden jag promenerade mellan mina vårdtagare haha ;) skönt att det inte va en sån lån dag idag, bara till 11 så jag köppte med. Mig lite frallor hem och efter det blev det en runda till center syd, är på jakt efter ett par bra skor man kan ha när man går/springer men inte så lätt för jag tycker de flesta är as fula o det är väl meningen man ska känna sig snygg när man rör sig så det går lättare eller ?:) har någon tips på bra o snygga. Sådana skor så säg gärna till :)

Får nog allt ta o resa denna tunga ända från soffan och göra mig klar inför middag hos svärföräldrarna, hade hoppats på grillat men vädret tillåter inte riktigt det tyvärr :(

Ha en toppen kväll alla ni där ute :)


Gamla och nya minnen

Big brother på tvn, gotte skålen på bordet och en cola i handen, perfekt fredags mys!


Åkte iväg innan idag och träffa Josefin, längesedan vi sågs, typ alldeles förlänge sedan men så blir det ibland tyvärr men var riktigt kul att få snacka av sig lite både om gamla minnen och nya såklart :)

Blev en runda med André när han kom hem å diverse saker som vi skulle ordna med och njöt av en super god middag bestående av fläskfile och pommes, shit bara en massa skit man har stoppat i sig idag men ibland får man ha lite gott ;)

Jobb i morgonbitti som sagt så därför ska jag fortsätta med mitt fredags mys i en timme till, hej på er !!


Även denna fredagen

Fredag idag igen, veckorna går verkligen snabbt, nästan för snabbt men det är både bra och dåligt, dåligt för att jag känner att jag inte hinner med, bra för att det snabbare blir helg även om den består av jobb både lördag och söndag förmiddag.

Känns som jar har varit ledig alldeles för länge, vilket jag har hela veckan faktiskt men det har varit skönt jag har fått två hel dagar med mormor och mamma och det hinns inte alltid med när man bara jobbar och jobbar.

Vädret kunde ha varit på min sida, vilket är sol så man kunde njutit av den några timmar också när man varit ledig men det kommer kanske det med, snart mitten på maj och det är fortfarande inte fint väder, ska det bli någon sommar?!

Har ägnat denna förmiddag åt att städa och sortera bland alla mina tusentals papper, borde gå igenom dem ordentligt och slänga allt som är lite för gammalt, typ mina lappar från körskolan, vad ska jag med dem till liksom ;) haha

Ajja, dagarna flyter iallafall på som vanligt iallafall och även denna fredagen då det blir lite äventyr även idag!


Mys dag!

Denna dagen har varit en bra dag, efter att jag tvättat klart hämta jag upp mormor och sen begav vi oss ut mot Bjuv och hem till mamma för att hälsa på & eftersom hon är sjuk och inte får anstränga sig så städade jag hela huset till henne o Jonny :) blev lite fika och sånt där med innan vi körde hem igen!

I morgon blir det även en dag med mormor och antagligen en sväng till mamma igen så den dagen lär bli lika mysig som denna.

Ikväll blir det en promenad & bara en massa mys framför tvn med min älskade och det ska bli så himla skönt :)
Det är väl så det ser ut just nu så ha det toppen så hörs vi :)


Sov gott pappa!

Dagen var kommen, Fredagen den 4e Maj och ju mer klockan närmade sig 13.00 så slog hjärtat lite fortare, nerverna var på väg att hoppa ur kroppen, tårnarna kom i ögonen och det blev jobbigare och jobbigare för var minut som gick.

När vi anlände till kyrkan, jag & min älskade mormor så kändes det som kaos i huvudet på mig, när jag klev in genom dörren så knöt det sig i magen på mig och ännu jobbigare blev det när jag tittade in och såg kistan & alla blommor och det var svårt att hålla emot tårarna.

När jag fick se min faster så kom tårarna direkt, dels för att jag blev glad för att se henne och dels för hela situationens skull.

Vi slog oss ner, släkt och familj på höger sida, vännerna på vänster, kyrk klockorna började ringa, musiken började spelas och prästen började prata.
Under tiden jag satt där och såg mig omkring så fick jag en märklig känsla, det var bara ett fåtal ansikten som jag kände igen resten hade jag inte en aning om vilka dem var & där sitter jag på begravning för min egen pappa och vet inte vilka det är som sitter runt omkring mig, det kändes tungt!

Jag önskar att saker och ting hade varit på ett annat sätt, att vår relation hade varit bättre men som sagt det är sådana saker man får klart för sig när det är för sent, tyvärr.
Jag fick komma min pappa nära en sista gång och när det var dags att gå upp och säga hejdå så visste jag inte om jag skulle säga någonting men det gjorde mormor, till mig och de där orden "sov gott pappa" hör jag fortfarande i mitt huvud, varje dag!

När jag satt där i kyrkan så var det speciellt ett minne som kom upp i mitt huvud, det var tivoli i stan och pappa köpte lotter som han skulle skrapa & med den turen han hade så vann han alltid någonting men just den där gången så var det högsta vinsten & hans val var en jätte stor Nalle Puh björn, jag var så avundsjuk för att jag ville också vinna men den där björnen fick jag utav honom & jag kan fortfarande komma ihåg den där dagen som den vore igår, Nalle Puh har jag till och med kvar men han bor numera på vinden.

Efter en väldigt jobbigt och tung dag så valde jag att åka hem efteråt, få lov att vara lite själv och tänka på allting. Jag öppnade min födelsedags present som jag fick av "M" och gissa vad som låg där, en Nalle Puh som pappa hade vunnit, en bild på honom samt en brosh från cancerhjälpen, tårnarna bara kom & kom & kom..

På kvällen hade vi bokat middag på Haket med Sara & Rickard vilket kändes väldigt jobbigt att gå på från början då jag kände att jag bara ville dra täcket över huvudet men jag är glad att jag gick ut, även om servicen på Haket inte var det bästa så var det en riktigt bra och rolig kväll och jag fick komma på andra tankar för en stund, vilket var skönt!

Dagarna har rullat på som vanligt men jag tänker ofta på "M", hur orättvist livet kan vara, att man kan förlora en person snabbare än vad man tror, att jag önskar att saker & ting vore annorlunda men livet går vidare, det måste det göra samtidigt som man måste få ha de där dagarna då man bara vill dra täcket över huvudet.

Som en klok person sa:
"tiden läker inte alla sår, den läker inte några sår men tiden får dom att bli mindre tydligare"



Sov gott pappa !







Den här låten kommer att ha en helt annan betydelse för mig än vad den hade innan ♥

Då var det dags

Då var dagen kommen och en timme kvar, usch vad nervös jag börjar bli men det kommer bli en fin stund!

Jag har de bästa man kan ha runt omkring mig som gör denna dagen lite lättare 


Ett sista farväl

Då är snart denna dagen slut och oron i magen växer för var timme som går, i morgon kommer det bli en jobbig dag.


Solen har varit framme idag med och när jag hämtade mormor så kom hon ut i jacka och tjock tröja och jag satt i linne men hon frös inte iallafall :p
blomma som ska ligga vid kistan är klar men jag känner mig osäker på det som står på kortet, dock kan jag inte göra något åt det nu så jag får helt enkelt tycka att det är bra.
Blev jobbigt till och med i blomsteraffären då jag träffade på en gammal arbetskompis som även hon ska på begravningen i morgon och det räckte med en fråga så som "vi ses i morgon väl" så blev jag ledsen.
Jag trodde jag hade kommit över det, jag trodde verkligen att jag hade klarat att lägga det bakom mig men jag hade så fel, redan i måndags så började nerverna bli lite sisådär och tankarna kom tillbaka då jag visste att det snart var dags och dagarna har gått så snabbt och i morgon är det dags.

Det är dags för ett sista farväl och jag tror att det känns extra mycket eftersom det finns så mkt som jag hade velat haft annorlunda från första början men vår relation, min och min pappas var aldrig bra, inte de senaste åren iallafall och därför kan jag inte sitta och grubbla på en massa saker som jag ändå vet inte går att göra någonting åt, som man brukar säga håll hårt i dem som du har nära, besök och prata med dem så mycket du kan och ta inget förgivet för en dag kan det vara för sent och det är då man kommer på de där sakerna man hade velat gjort annorlunda.

Jag undrar ifall jag kommer sova någonting i natt, jag börjar bli mer nervös och jag känner gråten i halsen, jag vill inte att det ska bli fredag, jag vill verkligen inte men hade jag inte gått dit i morgon så hade jag nog ångrat mig väldigt mycket.

Jag är glad för att vi har bokat in oss på middag i morgon kväll så jag kan komma på andra tankar och ha roligt men samtidigt är jag glad över de timmar jag har för mig själv här hemma innan dess så jag kan få tänka och känna så mycket jag kan innan jag lägger allt bakom mig för att gå vidare, för hur jobbigt det än är så är det precis det man måste göra.

Det kommer bli en fin stund i morgon det vet jag och jag är otroligt glad för att min älskade mormor följer med mig för att ta ett sista farväl av min pappa!




Om en timmes tid

Underbart väder idag också så härligt :) mitt röda har lagt sig lite vilket är skönt så jag slipper känna mig som en kräfta men lite färg ska man nog allt få på sig idag med :)

Märks verkligen att jag inte solar längre för detta är första gången på länge som jag blir röd istället för brun, usch!

Iväg med mormor om en timmes tid, fixa blommor till i morgon innan dess ska jag hinna bli klar i lugn och ro!

Ha en underbar dag vi hörs senare!


Tror sig vara starkare än vad man är

Oj oj oj vad solen tog mer än vad jag trodde, här kommer lilla kräftan hohojaja :)
Lite röd här o var när jag gick till jobb efter några timmar kände jag att det blev mer och sen bara fortsatte ajja så kan det gå :) syns jag varit ute iaf!

Fick även bort min dag i morgon då jag egentligen skulle jobbat men man tror sig vara starkare än vad man är och i morgon lär det va många tankar inför fredag då det är begravning. I morgon ska det fixas blommor med mormor o bara det är tufft men det kommer nog gå bra, får ta det lite som det kommer nu tror jag, det blir nog bäst!

Denna lilla kräfta ska hoppa i loppelådan strax så Godnatt på er !!


Borde va förbjudet

Hög tid att göra sig klar för jobb, det borde va förbjudet att jobba en dag som denna hade hellre suttit kvar på balkongen i några timmar till :)

Lite färg har man visst också fått men den e ju inte så jämn direkt haha trodde faktiskt inte det skulle ta så mkt men jag är nöjd med det lilla :)

Jag hoppas även att jag kan komma igenom med mina ändringar inför i morgon, ett samtal från mormor och sen hade man helt plötsligt lite o ordna till på fredag tur hon hjälper mig iaf när man inte tänker på allt. Usch usch usch fredag kommer inte att bli en rolig dag
Och jag börjar bli riktigt nervös :(

Mer om detta i morgon för nu måste jag verkligen göra mig klar :)


Flaxa runt som en galning

Jösses vad jag har sovit gott, känner mig rätt så utvilad faktiskt men även väldigt seg men några timmar ute i solen så kanske man piggnar till lagom tills det är dags att gå till jobb, hoppas verkligen att vädret håller i sig tills ikväll!

Smörgåstårta till frukost och smörgåstårta till lunch och även till middag, jösses jag lär ju tröttna ganska så snabbt haha men lika bra att äta det när man har det hemma :)

Ska ut och sätta mig på balkongen nu, hoppas innerligt att det är grannen som håller på ovanför oss på balkongen och inte en duva för i så fall hoppas jag att den inte kommer ner och besöker mig, det hade nog sätt rolig ut när jag hade flaxat runder som en galning ;) haha !

Ha en br dag allihopa ! tjingeling!


En underbar födelsedag

För första gången skriver jag detta blogg inlägg från min nya data som jag fick idag, skulle det se helt konstigt ut så är det för attt mina fingrar inte är vana vid detta tagentbord.

Denna dagen har varit helt underbart bra, jag är bara så nöjd och glad över precis allting, är glad för att maten var uppskattad, att alla verkade trivas, att alla kom och mina fina presenter, vädret har även varit på min sida idag alltså med sol och värme hela dagen och det gjorde verkligen mycket, Jag är så lycklig för att ha alla fina runt omkring mig :)

Det tar på krafterna att ha kalas och speciellt när man vaknade klockan 7 i morse utav att solen stråla in i lägenheten men jag lyckades somna om i två timmar till sen dess har det varit full fart och det ska bli så skönt att få krypa ner i sängen och bara få sova och vila min rygg, såå ont jag har i den måste nog ta itu med det där.

nu ska jag fortsätta min kväll och njuta av dessa timmar som är kvar på denna dag!

Tack alla fina för alla gratulationer, ni är guld värda allihopa !!


RSS 2.0