Lev livet så länge det vara !

Det finns vissa saker som jag har gått och grubblat på jätte länge och jag skulle så gärna bara vilja skriva av mig ordentligt om allting här, kanske skulle det hjälpt , kanske inte men vi kör en lite del av det hela iallafall, som sagt detta är väl ändå ett ställe där man ska få kunna lätta sitt hjärta ?! :)


Jag är glad för att jag har André som verkligen förstår, att jag inte ens behöver säga någonting om allt utan det är han som börjar fråga mig för att han tycker det verkar lite märkligt och det känns enormt skönt samtidigt som jag då kan få tanken, varför lägger han märke till det när inte personen ifråga gör det?!

-Ingen aning!

Just nu ägnar jag min tid till de personer som gör det samma för mig egentligen varför skulle det inte vara såhär?
Varför ägna en massa tid och energi på en massa människor som aldrig gör det samma ?? 
- Ja det kan man fråga sig!

Man kommer till en punkt där man känner att man inte orkar ta intiativ hela tiden och speciellt inte när man inte får så mycket tillbaka.

Är super glad för att jag har fått upp kontakten med mina fina tjejer igen, det känns så in i nordens jäkla bra och jag är super glad för alla nya fina människor som har kommit in i mitt liv också och självklart ni andra som varit med länge  så därför tar jag en dag i taget och lever livet så länge det vara så får saker och ting lösa sig med tiden helt enkelt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0