Första gången själv

Deilgeringen för medicin och insulin är gjord och nu är det bara att följa med sjuksköterskan på måndag och visa att jag kan det här med insulin.

Det hela gick skit bra men det är rätt mycket man ska hålla koll på speciellt när det kommer till narkotika preparat men det ska nog inte vara några problem det heller :)

Träffs även på tjejen som jag har gått med (vill inte skriva hennes namn här) så vi boka in fredag till mig, min första dag då jag ska gå själv blev genast mega nervös men så är det väl alltid som tur är finns det många som kan hjälpa mig :) och det kommer bli en skön dag bara jobb mellan 7-11 så har ju hela dagen på mig att hitta på annat om det nu inte behövs mer hjälp på jobb såklart just nu kommer det i första hand!

Är i full gång med middagen hör hemma blir firre idag mums ska bli svin gott :) sen ska jag köra min träning och gå bort och besöka solstrålarna i 20 minuter :) efter det, ja då håller vi minsann kväll här hemma :)


Hur ska man görs egentligen ???

Då gick det inte som vi ville denna gången heller, var ju på visning igår och hon skulle höra av sig idag men gick in och titta på Hbg hems hemsida och då var den uthyrd till någon annan som vanligt!

Varför ska det va så jäkla svårt? Dagar har vi ju men tydligen inte tillräckligt och jag kan tycka det är lite fel när man är i behov utav en ny bostad så har man då inte samlat ihop en hel drös med dagar så får man inte den skit tråkigt och vem har tid att springa på visning hela tiden jo jag så länge jag är Tim anställd men inte sen och man vill ju gärna se hur det ser ut innan man säger ja.

Nu har vi stått både trea, fyra och sjua på en men vafan när är det vår tur? Måste man känna någon som jobbar där för att få en lägenhet lättare eller va d e de ?! Tröttsamt iallafall.

Nu ska jag iväg iallafall ska bli skönt att få annat att tänka på en stund!

Saknar denna lilla lurv också!


Kunde ju varit något roligare

Att behöva gå upp klockan halv 7 på morgonen för att tvätta är verkligen inte roligt det kunde ju varit något roligare man vakna till om man säger så men upp kom jag och gick bara ner och slängde in kläderna och hoppa i säng en timme till.

Har redan fått röjt undan här vilket jag inte palla igår så känns skönt att det är klart, ska läsa igenom mina papper till deligeringen i eftermiddag också så man har lite mer koll på det hela, hade även hoppats på lite sol så man kan gotta sig på balkongen men änn så länge ser det rätt mörkt ut, trist!

Idag ska jag även ringa och beställa en klipptid för jag behöver verkligen det nu mitt hår är inte snyggt så jag hoppas verkligen att hon har tid innan det är helg, får hoppas på det bästa. Det är mycket jag hoppas på för tillfället men det måste man ju göra för att komma någonstans, hoppas man inte så är det svårt att blicka framåt.

Som jag skrev för ett tag sedan så är det några pusselbitar kvar som ska matcha så allt kan bli så mycket bättre så jag håller verkligen tummar, tår och har hoppet framme så det blir så som vi vill :)

Nepp nepp tvättstugan igen då, woop woop :)



Vad som har hänt!

Vilken härlig dag det har varit, underbart väder fast att det har blåst en aning bara synd att jag sov bort halva dagen men det är sånt som händer och trött var jag också så det var bara skönt.
I morgon blir det upp med tuppen igen för att tvätta, kunde ju varit något roligare faktiskt men det är sånna saker man också måste göra.

Var iväg på en visning till innan idag så nu hoppas jag fan på tur där också men tror inte riktigt att det blir så då det är några före oss men man vet ju aldrig!

Träningen med min boll har jag också avklarat så nu blir det lite tv och slappe i soffan en stund och sen ska vi ner och sola idag också wooppp woopp :) Måste även til sjukhuset och boka tid för fotografering till mitt idkort i jobbet samt hämta mina saker men det får nog bli en annan dag då jag nog inte pallar det idag men vi får se.

Annars har det väl inte hänt mer idag mer än att jag fick städat lite har bara dammsuga och torka golv kvar och det tänkte jag göra under tiden andré sitter och spelar!

det var nog allt för idag så får vi väl se om det dyker upp något inlägg i morgon känner att det börjar bli lite torka på denna fronten men så blir det väl ibland, tur man inte har detta som jobb och måste sno inlägg från andra för att ha något att skriva om för att man ska få betalt, nej usch det är jag glad för att jag slipper.

Ha det :)





Den sista idioten är inte född!!!

Måndagen börjar gå mot sitt slut och det ska bli riktigt skönt att få krypa ner under täcket trots att jag ändå är rätt pigg för att det just är måndag!
Denna dagen slutade inte alls som jag hade tänkt mig, kom hem och hann bara börja på maten och sen ringer telefonen och det var mamma, som gråter & är helt frustrerad och pratar om att någon har krockat hennes bil, först när jag hörde hon var ledsen så stanna mitt hjärta en stund trodde nästan det hade hänt något jätte allvarligt men när jag väl fick henne till att lugna ner sig så berättade hon att någon idiot har kört på hennes bil på parkeringen vid tåg stationen och där stod jag med maten på spisen, mamma ledsen i telefonen och jag visste inte om jag skulle släppa allt och åka dit eller om jag skulle laga klart, äta och sen köra ut till henne men efter hennes beskrivning så bad jag henne plocka upp allt som fanns runt omkring och tagit några bilder på bilen hade hon redan gjort så jag bad henne att köra hem.
Ringer henne en kvart senare ingen hemma, ringer mobilen och då står hon med vittnena som hade sett alltiopa och polisen så reg nummer och en anmälan är gjord, vilken tur att det finns människor som har hjärtat på rätt plats. Allt detta hade ju hänt bara en kvart innan hon kom med tåget så personerna som hade kört in i henne hade ju sprungit runt på platsen efteråt och när vittnena hade sett detta hade dom meddelat polisen på en gång så allt sådant blev fixat.
Kom ut till henne och André fixade ihop bilen så mycket det gick och sen är det bara att vänta på försäkringsbolaget och när André förklara för henne att dem antagligen lär behålla bilen ett antal veckor så var hennes kommentar bara - men hur ska jag då kunna köra och handla ?! haha söt hon är men jag vet ju precis hur det känns, så jäkla ledsen, besviken och frustrerad man blir, där står man själv och ser sin bil halvt sönderdemolerad och vet knappt vem man ska ringa till eller vad man ska göra och det är extremt påfrestande!
Faktiskt så är det som sååhär att när mamma är ledsen så blir jag också ledsen, man vill aldrig att någon man älskar ska vara ledsen eller må dåligt!
Den sista idioten är inte född så är det bara, sådana här saker kan självklart hända inte mer med det men det är skillnad på en liten putt och en stor knuff och att man sedan kan vara så jäkla feg och inte stå för vad man har gjort är bara så fruktansvärt irriterande, fan va ärlig det kommer man så mycket längre jag menar hur glad hade den här personen varit om det hade varit hans bil som såg ut sådär..
Det löser sig sa kärringen som sket i byxan ;) det gör det alltid och han ska ju självklar få betala!
Annars då?? Jo denna jobbe dagen har gått skit fort, har frysit typ hela dagen och det var INTE bekvämt att få all snö i huvudet men annars har den allt varit bra :) Onsdag är det dags för medicin och insulin deligering så har fått hem lite papper som jag ska gå igenom plus en insulinpenna som jag kan öva med dock bara med vatten i så kan till och med sticka den i magen på mig själv men det gör jag gärna inte :p så roligt behöver jag ju inte ha det haha :) I morgon är jag ledig och då ska här städas här hemma inför helgens bravader fast jag lär nog få gå över med dammsugaren en gång till innan dess.
Träningsvärk har jag även fått i mage och lår och det gör så sjukt ont så fort jag ska sätta mig, gå i trappor eller skratta , inget kul alls men då vet man att träningen igår var positiv iallafall :) Köpte mig en pilatesboll och fick lite övningar på köpet tänkte att det kunde hjälpa min rygg lite på traven så igår testa jag dom här övningarna för första gången och som sagt resultat gav det :)
Ska fortsätta kolla klart på Sofias änglar och sen blir det bingen och Bb där inne så trots att dagen sluta på ett helt annat sätt än jag trodde så har det ändå varit en väldigt bra dag :)

En mycket bra helg

Helgen är snart över och jag tycker den har gått sjukt snabbt men har varit en riktigt bra helg iaf :)

Igår kväll gick vi hem till sara och Rickard och spela lite kort och snacka en massa och grabbarna drack lite, var en riktigt mysig kväll :)

Idag vaknar man av strålande sol och vindstilla så härligt så vi gjorde oss klara och körde iväg och skulle titta på ny tv och vi har nog varit i alla elektronikbutiker där finns men kom hem med ingenting tänkte att vi får fundera lite och hålla oss ett tag till är ju ingen panik direkt.
Måste säga att det är inte lätt det där med att hitta rätt och vi vill ha stort men. Tror inte det blir över 50" iallafall för det blir bara jobbigt eftersom man ändå sitter rätt nära, en funderare så får det komma lite senare tror jag :)

Håller på med middag nu och efter det ska vi ner och sola tror jag brukar bli så seg efter maten så orkar ju knappt göra något så därför får vi väl se hur det blir med det dära :p

Fick även med mig lite saker hem från sara igår som jag allt ska testa mig på haha :p ska bli roligt det här :) vill inte sägs mer än så då jag inte har koll på vem som läser hör inne !!

Ska återgå till spisen nu och i morgon är det jobb igen jippie ska bli skoj faktiskt :):) puss på er alla där ute och hoppas ni haft en bra helg :)

Föresten har ni testat appen " draw something"? Fick tipset av Sarah faktiskt och det var riktigt kul fast man ritAr som en kråka ibland haha :p vill ni hitta mig så heter jag heeleena där :)


Jag saknar dig mindre & mindre!

Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av


När jag träffat gamla vänner har jag ingenting att säga dem
Dem ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån
Och jag kan ångra det lilla jag säger
Eller dra ett allvarligt skämt
Jag tycker mig höra vad dem tänker
Är hon sådär jämt


Jag kan sitta själv i parken
Tills solen har ändrat färgen i mitt hår
Jag kan offra allt jag har för ingenting
Jag sträcker mig så långt det går
Men jag behöver dig kom hit och rör om
Jag behöver nått att skriva om

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag
Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag


Sovmorgon

Idag blev det verkligen sovmorgon till och med lite för länge då jag var extremt seg en bra stund efter jag gått upp men var extremt skönt att få sova :)

Åkte ut en sväng och handlade lite mat rätt behövligt faktiskt och nu sitter vi här hemma igen och vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något får det allt bli synd det blåser så mkt ute annars hade det varit riktigt skönt ute.

Kanske blir en rulle på bio senare men först blir det tacos här hemma , svin gott :) nä usch vad tråkigt nu får vi allt ta och röra på oss !!


Inte ett steg till tack !

Jösses vad trött jag är i mina fötter och ben, har äntligen landat i soffan och jag pallar inte gå ett steg mer idag!

Sitter bänkad framför the Voice nu och jäklar vilket öppnings nummer, Petter är ju bara så bra och Carolas insats var ju toppen varför sjunger hon inte sån hör music oftar ?! :)

Här ska jag sitta tills det är slut och sen blir det bb också såklart det får vi inte missa, har fastnat totalt och varje gång det är slut vill jag bara se ännu mer :p

Nä nu ska jag återgå till tvn och ikväll håller jag på helsingborgaren Dennis :):)

Godis skålen ska även fram wiiiee :)


Njuta av helgen

Dag två är nu avklarad och idag gick det mycket bättre än igår, lite mindre rörigt idag då jag redan visste vart vi skulle osv så det känns ju skit bra :) dag tre på Måndag och sen ska jag klara mig själv, huue hur ska det gå?! nä men jag tror faktiskt att man lär sig ännu mer när man går själv och arbetet i sig är inga problem utan rutinerna och att hitta rätt, där är rätt många hus och trppuppgångar på plantan om man säger så ;) Tur man har telefon och människor runt omkring sig som kan hjälpa en om det behövs. Jag måste säga att detta verkligen känns skit bra :)

Äntligen är det Fredag, så underbart skönt och jag ska verkligen njuta utav denna helgen så mycket jag bara kan, har känt mig trött hela dagen och inte riktigt piggnat till så i morgon blir det nog några timmar extra sömn.

Idag ska jag köpa mig en stor påse godis och gotta ner mig i soffan senare, jag har även bestämmt att i morgon blir det tacos här hemma, sjukt gott och jag är verkligen skit sugen på det så andré har ingen talan där men det brukar vara han som tjatar om tacos så tror inte han har något nergativt att säga om den saken ändå.

ska njuta av min redbull nu och vila mina fötter innan det är dags att bege sig igen :) tjollahopp!




Munnen går i ett!!

Jippie äntligen har jag lyckats göra av med mitt presentkort på Väla, har varit samma sak nu skit länge, vi har åkt dit och jag har inte hittat någonting alls och sen har vi åkt hem och presentkortet bara ligger här hemma men nu är det väck iallafall :)
Inhandlade ett par nya jeans, ett par ljusa det behövs i min gaderob så jag är faktiskt riktigt nöjd plus att jag fick 50 kronor i presentkort när jag var klar med mitt köp och det är ju aldrig fel, hade kunnat handlat hur mycket mer men man måste ju hålla lite i pengarna nu när man precis fått dem, tror min lycka över detta jobbet har satt igång mitt shopping beroende igen, kul för mig men inte fö rmin plånbok haha ;)
Ligger här på soffan och surfar runt en massa, André sitter med sitt nya spel han köpte idag och där är inte ett skit på tvn så får roa mig här en timme till för då är det dags att hoppa i säng och kolla på BB sen ska jag äntligen soooovaa, jag vet att min säng saknade mig innan idag och jag vet att jag saknade den lite mer ;p I morgon ska jag dock inte gå upp lika tidigt som idag, är lite segt när man gjort sig klar och är färdig långt innan man ens börjar, förstår det inte när jag börjar sådär tidigt på morgonen så är det bara tjoff tjoff färdig men när jag typ går upp vid 9 tiden och ska göra mig klar så tar det all tid i världen, ajja vilka problem haha iallafall i morse när jag väl var klar dök jag ner i sängen igen och det är verkligen farligt för man blir ju tröttare än vad man va när man klev upp men en sak lärde jag mig iallafall och det var att jag skippar frukosten sådär tidigt, fyför vad äckligt det var får gå hungrig istället tills det är dags för middag helt enkelt.
Jag kan även tala om att det märks att jag har jobbat idag, jag älskar att komma hem och få berätta om min dag och allt som jag varit med om och därför har även min munn gått i ett sedan André kom innanför dörren, härligt är det :) Im back ;) hihi !
Fredag i morgon också och det är bara för härligt det med, ska bli så skönt med helg och fy vad jag ska sova på lördag , jobbat en dag och längtar till sovmorgon redan, kasst :p
Nä ska sluta tjata om mitt jobb nu en det är svårt att låta bli när det är någonting som gör en glad det hoppas jag ni förstår ?!
Så ska faktiskt avsluta här och göra någonting annat , hej på er!


Perfekt slut på en perfekt dag

Första dagen avklarad och det har gått super bra känns verkligen bra det här och alla är så snälla och trevliga :) kan säga att jag är rätt trött i huvudet efter allt man ska komma ihåg så tur jag ska dit i morgon igen så kan jag ju se hur mkt som fastnade :p

Toppen är det också att jobba ute i hemvården och speciellt när det är sånt här väder ute , slippa sitta inne en hel dag , nej detta är perfekt än så länge iaf :)

Underbart sköt var det att komma hem också, ska snart laga middag vilket behövs för jag är hungrig och sen blir det en runda till väla och se om de nya affärerna har något bra att erbjuda :)

Ett perfekt slut på en perfekt dag, tjoho :)

Saknar även min katt såå sjukt mycket !!


Godmorgon

Godmorgon :)

Några timmars sömn till hade inte varit fel och inte heller om det hade varit bättre väder men oavsett så är jag ändå hyffsat pigg.

Sitter här och försöker trycka i mig en macka går sådär, kan verkligen inte äta. Så här tidigt och det duger då jag ska klara mig utan mat ett antal timmar men går det inte så går det inte vad ska man göra ?!
Har inte tid att skriva mer så hörs ikväll :)


Är det någon som vet vad det kan vara för fel???

Skippa middagen i detta huset idag, jag palla verkligen inte laga mat och ingen av oss var speciellt hungriga kanske kan bero på att vi käka när vi var iväg innan eftersom vi var skit hungriga då men det blir ju lite fel när det sen blir kväll men strunt samma, smörgåstårta får följa med mig till jobbet i morgon istället :)
Mannen kom med förslag att vi skulle åka till mcdonalds för att handla något att äta iallafall och så blev det min beställning fick bli: en hamburgare som jag inte ens åt upp, pommes, jordgubbs milkshake, en hallon/vanilj paj och en chokladmuffins, blev ju mätt hur fort som helst och nu sitter jag här återigen med magknip, börjar fundera på om det är något jag är allergisk mot eftersom jag har fått sån här magknip nu rätt ofta, är där någon som har haft samma och då varit allergisk mot något??
Sjukt jobbigt är det, kör runt i hela magen samtidigt som det gör piss ont, ska faktiskt bädda ner mig i sängen och kolla tv där istället :)
I morgon gäller det usch börjar bli lite nervös och tänk då hur det kommer va i morgonbitti =/ hörs i morgon kära vänner !!

Många måsten men lite ork.

Jösses vad trött jag blev, helt slut och hade lätt kunnat gå och lägga mig nu men det hade ju inte varit så bra då jag antagligen hade vaknat mitt i natten och varit pigg och då alltså varit önnu tröttare när det väl är dags att gå upp.
Jag måste ställa mig och laga middag, jag måste ha något i magen plus att jag måste ha någonting med mig i morgon för att palla hela dagen, jag borde gå in i duschen men jag orkar inte det heller, en massa borde men ingen ork, såå tråkigt!
Ska ligga på soffan, kolla lite BB och sen får jag allt sparka mig själv där bak så jag kommer upp !!
Hur kunde jag bli såhär trött och slut i kroppen? brukar känna mig såhär när det är dags att bli sjuk men det hoppas jag att jag slipper för det har jag absolut inte tid med just nu! All sjukdom kan h¨ålla sig väck, tack !!

Vilken bra start på dagen :)

Vilken bra start på morgonen jag fick idag då, papperna är nu skrivna och i morgon börjar jag jobba igen :) wiho fy fan vad skönt detta ska bli, tror jag kommer trivas som bara den och det bästa är ju att jag fick den lönen jag var ute efter så tror verkligen detta ska bli bra, känns så iallafall.
Så i morgon klockan 7 ska jag befinna mig på jobb för bredvid gång så jag hittar vart jag ska så jag tror jag kommer vara mer död än levande när den dagen är över ;) haha men det är väl alltid så i början tror jag :)

Allting gick väldigt fort här nu men det är jag bara glad för, hade tänkt jag skulle på en massa utbildningar osv först men det kommer tydligen senare , inte mig emot trodde även jag typ skulle börja nästa vecka eller något sånt där men dem fråga när jag kunde börja och jag svara i morgon och så blev det ska bli underbart härligt att få komma igång igen och inte bara sitta här hemma och vänta på att telefonen ska plinga ;) sen hoppas jag ju bara på att jag får en massa timmar men om jag uppfattade det rätt så ska det inte vara några problem ;)

så nu måste jag bara ta mig till sjukhuset och hämta hem mina saker en dag också eftersom jag inte lär vara där så mycket längre, trist men så blir det ibland när man inte får några bra erbjudanden helt enkelt, håller man inte hårt i sitt folk så försvinner dom så är det ju över allt faktiskt men men någon gång lär jag nog vara där med tror jag :)

Blev lunch på Ikea idag med gubben min som är ledig och höll på för fullt med sin bil, där var dock för mkt folk i resturangen så fick bli korv istället lika gott det och billigare om ingenting annat ;) haha, blev en tur till Honda och sen tillbaka till hans föräldrar där han fortsatte med sitt meckande och nu har vi precis kommit hem, ska precis bara byta om och sen ska vi iväg igen på lite äventyr :) Så lite får vi allt umgås med varandra nu när han är ledig :)

Åhh vad jag är glad idag men det kan ni kanske förstår hihi :) Ha en underbar dag så hörs vi ikväll tjohoo :)



Trött, tröttare, tröttast

När man väl har något planerat tidigt på morgonen är jag hur trött som helst, hade lätt kunnat krypa ner under täcket igen men så bra har jag inte det.

Är hög tid att göra ve mig och sen är det tid för mig att dra :) sen är det full rulle hela dagen om allt blir som planerat vill säga :)

Ha en bra dag :)


Det första jag gör

Har precis kommit hem från mormor där vi fick såå god mat, smörgåstårtorna var skit goda och mycket beröm fick jag allt för min dekoration, kul :) tårtan till efterätten var ännu godare och jag är så mätt så det känns som jag skulle spricka, en mycket bra kväll alltså :)

Det bästa med att komma hem är när man kan slänga av sig jeansen och på med mjukiskläderna, det är nog det första jag gör så fort jag kommer innanför dörren och det är lika underbart varje gång :)
Nu ska vi bara hålla kväll här hemma och även Big Brother ska vi ju såklart se, ska bli kul och se vad den där Hanna gör för korkat denna gång haha ;) kanske skulle skaffa sig 24/7 ändå fast då hade jag inte fått mer gjort än suttit framför BB hela tiden så det håller vi nog på lite till ;)

I morgon klockan 10 ska jag skriva anställningspapper osv ska bli riktigt skoj faktiskt, wiho :)

duschen nu så man är redo sen hej hopp !



Fixat och donat!

Då har man anlänt till soffan här hemma igen efter en tur till mormor, hjälpte henne att bli klar med smörgåstårtorna och dukade, var i affären och lite sånt där smått och gott som behövdes fixas tills i kväll när vi ska dir på kalas :)

Fick tag i den där chefen som jag skulle och det som sas på min telefonsvarare stämmde bra så nu väntar jag bara på att någon annan skulle ringa upp mig för att prata mer med mig, går här med telefonen vid min sida hela tiden, nästan lite jobbigt att gå och passa den för oftast då brukar det inte ringa utan det slår aldrig fel att det ringer typ när man sitter och kissar, borsta tänderna eller gör någonting annat som gör att det kan va lite svårt att prata eller nå telefonen, kanske skulle bosätta mig på toaletten så kanske det ringer haha :p

I morgon är André ledig och eftersom vi då skulle varit på visning så passade det perfekt, tyvärr var hon sjuk så blev framskötit en vecka så då får jag nog gå själv iallafall men det gör inte mig så mycket, såklart det är tråkigt och därför hade det passat såå mycket bättre i morgon men jag hoppas dem andra som ska komma inte kan komma så vi får den, så jag lovar jag ska tro på gud ända fram tills då så vi kan få lite tur :)

Känns som saker och ting börjar klaffa nu men man är ju s¨å ivrig och vill att allt helst ska vara klart så snabbt som möjligt men får väl hålla sig i skinnet och ta en dag i taget ;)

En ägg macka ska jag allt slänga i mig nu så ha en bra eftermiddag gott folk !





Ett bra besked :)

Vakna innan klockan ringde idag och när jag låg där och drog mig så ringde telefonen utan att jag ens märkte det, lyssnade av telefon svararen och jippie vilket bra besked jag fick där :):) super glad och hoppa ur sängen för att ringa tillbaka men ingen svarar, varför ska det va så svårt att få tag på chefer?! Kvittar var det är men det är bara till att försöka en massa tills man kommer fram :):)

Ska in och borsta bissingarna och sen köra till mormor :)

En sak jag måste säga är att den där Hanna w i big brother hade jag bara velat slå något hårt i huvudet på vilken korkad människa som jag faktiskt tror är så jäkla osäker så det finns inte eftersom hon inte kan ta kritik som är negativt typ som Marcel sa " där finns nog ingen som betalar henne för att strippa snarare betala för att hon skulle gå" så jävla rätt han diggar jag :)
Men ska programmet vara intressant och vill man bli känd och få uppmärksamhet så gör hon helt rätt och det blir spännande att följa det där programmet haha trodde verkligen inte jag skulle fastna såhär men det har jag gjort iaf :) haha :p

Ska göra mig klar nu hej hej :)


För mycket fett och socker!!

När andre kom hem från jobb åkte vi ut till väla en sväng, har ju fortfarande presentkort kvar där ute som vi fick i jul klapp, konstigt man inte har gjort av med dem tidigare men hittar verkligen inget som intresserar mig när jag är där ute riktigt tråkigt är det !

Skippa middagen här hemma och käka på bk istället så denna dagen har jag bara öst i mig fett och socker förutom två mackor till frukost så blev det fyra bitar rulltårta, en chokladbit och lite chips till lunch haha nog bra , i morgon får det allt bli ändring på det hela men jag måste säga att det är skit tråkigt att laga mat till sig själv sådär mitt på dagen och jag har ingen fantasi om vad jag ska laga heller så det är ju därför det blir vad det blir :/

Ligger utslagen på soffan och är faktiskt riktigt trött, blir ett avsnitt av big brother och sen dags att krypa till kojjs :)

I morgon fyller min älskade mormor år så ska dit på dagen och hjälpa henne lite och sen hem och fixa mig och sen dit igen på kvällen för kalas och lite god mat :) hoppas på en super dag :)

Godnatt alla !!


Några pusselbitar kvar

Vilket härligt vår väder vi fick idag, är riktigt skönt varje gång man kommer ut och får andas frisk luft :)
Dock är det tråkigt att jag håller på att tvätta när jag hellre hade varit ute men det är smällar man får ta.

Visst är det bara för härligt när man har den där känslan av ren lycka, jag hade kunnat springa till månen och tillbaka med världens leende på läpparn.
Jag har ingen direkt anledning till varför jag känner så här och det gör inte så mycket för jag verkligen älskar känslan av att vara gladast i stan och lyckoruset går igenom kroppen :) kanske beror det på att jag har världens finaste sambo som jag vill leva med resten av mitt liv, kanske är det för att jag har världens bästa familj som alltid finns där och bryr sig om en, kanske är det för att jag har så fina vänner som ställer upp i vått och torrt, detta är vad som får mig att må bra, att kunna nå toppen. Nu är det bara några pusselbitar kvar och sen faller allt på plats och livet kan inte bli bättre :)

Jag älskar att kunna blicka framåt, ha någonting att se fram emot och med min sambo, vänner och familj så går det lite enklare att nå sina mål:)

Älskar er alla till stjärnorna och tillbaka :)


Hoppas på tur

Måndag och ny vecka och just denna veckan hoppas jag på väldigt väldigt mycket tur, någon gång ska man väl få lov att ha det också och nu tycker jag bannemig att det är våran tur :)
Idag står det inte så mycket på schemat bara tvätt i eftermiddag så tror allt att det blir en lugn Måndag idag vilket är väldigt skönt :)
Jag behöver verkligen ta tag i att ringa till min frissa, måste verkligen klippa mig eftersom mitt hår är så jäkla slitet och funderar även på om jag skulle lagt i lite slingor, mörk bruna tror jag, blir lite mer liv i håret samtidigt som jag tvekar lite då det snart är sommar och då vill jag inte vara mörkhårig ajja vilka problem man kan ha hahah ;) vi får nog helt enkelt se vad det blir av det hela ;p

Vi gör som alla andra

Ikväll gör vi som många andra gör, tittar på Tv 11 och Big Brother och loggar man in på Facebook så är man absolut inte ensam om att sitta och titta på detta.
Skåningar är där också med och Tenny från ekeby är nog min favorit än så länge, Jessica från Helsingborg verkar lite sådär.. hmm vad ska man säga.. tråkig, lite efter och  ja någonting i den stilen haha :p
men det är väl så det är haha ;)
Ska bli kul och se vilka fler det är som ska gå in i huset, sen ska det bli intressant och se hur ofta jag kommer se detta programmet i framtiden :p haha

Välbehövlig sovmorgon

Godmorgon söndag :)

Har nyss gått upp och fy vad denna sovmorgon var behövlig, hade lätt kunnat sova någon timme till men man har ju saker att göra idag så vill ju gärna få ut någonting utav denna dagen :)

Igår blev det bara film mys här hemma, sara och Hansson var här en sväng och kolla på en film och efter dem hade gått blev det ytterligare en film och sen sa vi Godnatt redan klockan 12, skönt för sliten var jag som bara den !

Idag är det bilen som ska bli fixad, iväg och köpa nytt batteri och sen hoppas jag den startar när den väl ska starta, kanske borde köra bil lite oftare men är inte alltid så lätt o veta var man ska :p

Jag ska hoppa in i duschen och sen ska jag försöka få liv i min älskling :) ha en bra söndag alla ni där ute :)


Gör inte så mycket

Har haft en riktigt bra eftermiddag och nu är kalaset över och allt blev riktigt bra :)

Kakorna gick åt men är fortfarande en del kvar som vi får fortsätta att gotta oss med i dagarna helt enkelt.

Tanken var att det skulle bli lite fest ikväll men många är sjuka och jag själv är dö trött så det gör inte så mkt att vi skjuter upp det hela.
Någonting kanske vi gör ändå, vi får se helt enkelt.

I morgon blir det en rejäl sovmorgon iallafall men jag saknar ju min lilla plutt som nu har åkt hem :(

Ska ta och byta om och slå mig ner i soffan :)

Tack till alla er som kom idag iaf :)


Jag vill tacka den personen som..

Igår blev det middag hemma hos Andres föräldrar, super gott och skit mätt blev jag men det är ju de som är tanken :p kom hem och gick och la oss direkt lika slut båda två och jag vill verkligen tacka den personen som ringde på vår port telefon klockan tre i natt och jag blev ännu lyckligare när det hände vid fem i morse också !

Har varit i full gång i dag med, med att sätta upp bord och stolar och förbereda till kalaset vi ska ha i eftermiddag så är hög tid att göra sig klar nu och duka fram alla kakor :)

Ikväll blir det även lite fest så ser vår dag ut :)


Grattis till dig min fina

Då får man väl ta och skriva lite här också, har haft fullt uppe sen jag klev upp ur sängen, bakat som en dåre till i morgon och det är ju alltid lika roligt när någonting tar slut mitt i allt som tur är så ligger ju inte affären så långt så var bara ner dit och handla hem lite till.
Blev nästan precis klar och har även varit ute och gått en sväng, blir att slänga i sig lite mat nu och sen börja städa och när jag är klar med det så får det bli en dusch eftersom ikväll ska vi hem till Andrés föräldrar och äta lite mat eftersom han fyller år idag, så grattis till dig min fina älskling :):)
Nu ska jag sätta fart så jag får allt som jag ska göra gjort, i morgon är det dags för kalas så då blir det full rulle igen, härligt :)

Slut i rutan

Då är denna dagen snart slut och det ska bli såå underbart skönt att få krypa ner under täcket!

Morgonen gjorde så jag blev helt slut vet inte om det var stressen eller promenaden men kan säga att det var skönt att få komma hem.
Sarah kom hit vid ett tiden och vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord, fikade lite och hade en mysig eftermiddag trots min huvudvärk och trötthet.

Har varit iväg och handlat lite dricka och så till helgen och även tittat på ett nytt bil batteri som jag måste ha för såhär kan jag inte ha det !

En dusch lite tv och sen Godnatt !
Tack Sarah för allt idag, du är guld värd :)


Vilken morgon

Vilken morgon och vilken mög bil jag har!
Gick upp i tid gör att hinna ut med hunden, äta och göra mig klar eftersom jag skulle på arbetsintervju halv 10. Gick ut vid 9 för jag tänkte det va bättre att komma lite tidigare plus att bilen skulle bli varm osv tror ni den startar?? Neeej, panik direkt ringde andre som fick ringa hans pappa men ingen svarade, fick tag i Sarah i sista sekund och vilken tur jag har som har en sån fin vän och tur jag har att hon inte hann åka till Bjuv.

Blev lämnad vid Landskrona vägen och in och hade mitt möte, som tur va var jag inte så jätte sen, slår aldrig fel när man ska iväg såhär och slår aldrig fel att hon jag hade mötet med inte svarade men som tur var så va allt lugnt och mötet gick suveränt bra och åter igen så hoppas jag referenserna ser bra ut även denna gång :)

Fick bli en promenad från miatorp till söder, skoskav och genom svettig skit bra haha nu blir det ett möte till här på af och sen ska jag hem till den lilla och sen träffa min underbara Sarah :) en miljon tack till dig :)

Här har vi dem två bästa i mitt liv :)


Hatar att frysa!

Ja en promenad hem till svärföräldrarna blev det och kallt var det, tanken var ju att vi skulle åka bil hem med André men han blev ju aldrig klar med sin bil och jag var hungrig så blev att vi gick hem istället och fyför sören säger jag bara vad jag frös och det gör jag fortfarande fast jag tog mig en varm dusch :/ ush hatar och frysa.
Rocky var visst hungrig då vi kom innanför dörren så gick han direkt till matskålen med koppel och allt på och högg in på hans hundmat haha :p så blev att jag ställde mig och laga middag direkt när vi kom hem och nu är vi alla mätta och belåtna men det får nog allt bli en liten kaka till efterätt tror jag :)
Sängen tidigt idag hade jag tänkt mig, ska ju upp ur tidigt i morgon så måste vara pigg, fast det är jag aldrgi när det är morgon oavsett tid haha :p
Just nu sitter jag här med världens magknip så ska lägga mig och vila lite och titta på Livet blir bättre !

Cupcakes

Då fick jag bakat idag ändå, gött! Blev cupcakes idag som jag försökte mig på för första gången , såg inte ut som på bilden när jag var klar men helt klart godkänt.

Tycker man om socker så är denna perfekt jag själv tyckte det blev alldeles för sött men muffinsen var skit god så kanske ska baka om dem men skippa frostingen :p

Rocky kom hit vid ett tiden och jag va över lycklig som alltid när jag får träffa han :) bilen har fått rastas, inte kört sen i fredags så måste ju ta en tur med den så saker och ting fungerar!

Nu ska jag snart klä på mig och ta en promenad hem till svärföräldrarna och hälsa på dit även andre ska för att fixa sin bil igen och jag får motion och frisk luft :):)

Vi hörs kanske sen :)


Positivt

Jag som skulle upp tidigt så jag hann baka klart innan klockan slog 2, var uppe vid 7 och yra runder men bestämde mig för att lägga mig igen vilket jag gjorde, gick upp för en timme sen typ och just nu har jag verkligen ingen lust eller ork till något.
Fick iallafall ett positivt mejl och mer om det får jag veta i morgon på mitt lilla möte :) ska bli riktigt skoj faktiskt så i morgon är det upp tidigt och sen har jag och göra hela dagen, kanonis :)
Om man skulle resa på sig, slänga i sig två alvedon och fixa till sig lite så kanske man får fart på denna dagen med :)

Så bra har vi det inte

Nu säger vi Godnatt i detta huset ! Dagen har gått hyfsat fort och kvällen bara sprang iväg och i morgon är det äntligen onsdag, den har jag längtat efter då min lilla pluttis kommer och hälsar på :):) ska bli riktigt mysigt :)

Hoppas på att vädret vänder, snö, regn och sen fryser det väl på under natten så det blir glas halt i morgon resulterar i att man går som om man hade haft en tolle i byxan och ännu värre blir det att köra bil , ska det va snö och skit kan det väl vara det ordentligt och sen försvinna när det blir plus grader hade underlättat rätt mkt, men så bra har vi inte det nere i Skåne och det får man väl ta !

Nä sova var det, Godnatt !

Fick en fin hälsning på alla hjärtans dag av dem bästa :)


En rolig syn!

Gav upp mitt letande och köpte ny karamell färg så bara för det lär jag säkert hitta den andra eller så är det bara som så att jag glömt den på bandet i affären, strunt samma.
En sprits har jag även fixat, snälla svärmor som låna ut till mig så i morgon ska det minsann bakas igen :)
duktiga jag haha :p
Får nog allt ta och bjuda Sarisen på lite fika på torsdag tror jag, bra med lite omdömme från andra människor än André och mig själv ;)
Tog en promenad hem till svärföräldrarna vilket var riktigt skönt, dock började det snöa när vi skulle gå hem så det var inte jätte kul att gå hem då man går och kniper igen ögonen för att slippa få snö i dem men man måste ändå titta för att se var man går haha måste va en rolig syn ;) hihi
Lite tv tittande innan det är dags för att sova är vad denna kvällen består av plus lite rulltårta :) här syndar vi varje dag numera, inget bra alls men skit i det man lever ju fan bara en gång så varför ska man då inte kunna unna sig lite ? Visst blir man lite rundare men det kan man kämpa med en annan dag än just denna :)
Idag bjuder jag på lite bilder på en liten grabb, första gången jag träffade honom :)
Och här fick även hans farmor och mormor vara med på bild ;)
Första bilden jag fick på honom, tänka sig så stor han har blivit den lilla grabben, växer så det knakar & det dröjer nog inte länge förrän han börjar snacka och då ska jag allt lära han några ord men speciellt ett haha ;)

You are my world

Det här ständiga letande efter saker gör man knäpp, exakt hela dagen har jag sprungir omkring och letat efter en penna, en liten sketen penna men dock den ända vi tydligen har som fungerar bra och när jag väl satte mig ner och tänkte var jag var sist med den där och tillslut hittade jag den i soffan av alla ställen.
Jag började leta efter karamell färgen vi köpte igår, hittar inte den någonstans, har vänt upp och ner på skafferiet ett antal gånger men den finns inte där, jag gillar inte alls det här alltså man känner ju sig duktigt trög när man springer runt som en dåre och inte hittar någonting, har man för mycket saker då eller vad är felet?
Middagen är intagen och André kom hem med fina blommor till mig :):) även han fick blommor och även choklad men hans blommor var ju helt klart bättre än mina som jag köpte på konsum hahha ;) tanken som räknas iallafall :)
Där finns en sång eller ringsignal tror jag det är från sällskapsresan där dem säger - Ahh va fan man var ju nykter i morse, från ingenstans så fick jag detta ur mig igår kväll och har fortfarnade det på hjärnan och jag kan inte sluta säga det haha snacka om att här e någon som e trött på det :p men förhoppningsvis så försvinner det väl snart , hoppas jag :)
nu ska jag fortsätta mitt letande eller så köper jag bara en ny och ska även få tag på en sprits så är det med det ;)

Bakdags!

Då har man haft fullt upp i köket med att baka, eftersom vi ska ha kalas på Lördag så tänkte jag att jag kunde testa idag och se om det blev något bra utav det hela och för att vara första gången jag någonsin har bakat rulltårta så blev det faktiskt riktigt bra, den vanliga med hallonsylt blev lite tjock och den med choklad och smörkräm blev lite kladdig, det blev lite för mkt socker ovan på men det är ju sådana saker man får räkna med när det är första gången liksom men goda blev dem båda två.
På fredag kör jag en ny omgång så ska försöka få med lite bilder då också så jag kan lägga upp här.

bakade även chokladkakor med pärlsocker på, sist jag gjorde dessa så kommer jag ihåg att jag ringde i panik till mormor eftersom där stod rör ihop till en jämn smet, inte fan blev det någon smet bara torrt och hennes svar blev häll i mer smör och kanske ett ägg till, idag blev det samma sak men nu visste jag iallafall vad jag skulle göra och efter att jag kladdat ner halva köket plus mig med kakao så blev det tillslut bra.

Kläderna åkte i tvätten och köket ser nu normalt ut igen så nu väntar jag bara på att kakorna ska svalna så ska jag ta mig en smakbit utav dem också.

I morgon fortsätter bakandet här hemma om jag då får tag i en sprits idag vill säga, det tar sin lila tid det här men roligt är det och få se resultatet :)

Någonting jag skulle vilja ha är ett större kök med större abetsyta så man slipper tränga ihop sig på den där lilla arbetsbänken där är men det får man väl drömma om ett tag till :p någonting annat jag hade velat ha är en spis med fler plattor än fyra och en ugn till, hopplöst ibland när man lagar mat och man inser att plattorna inte räcker till då är det verkligen planering som gäller så inget blir kallt, man vill ju helst ha allt klart samtidigt. En ugn till hade underlättat då man ibland vill göra något i ugnen samt kanske en potatisgratäng eller liknande men det är också någonting man får drömma om ett tag till.

Nu blir det bara slappe i soffan framför tvn någon timme innan det är dags att påbörja middagen :)



Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag idag, en dag då man ska visa sin kärlek lite extra mycket och köpa en massa dyra blommor, choklad, nallar och helst ska man väl gå på bio ikväll eller äta någonting extra gott.
Jag kan tycka att man kan visa sin kärlek alla andra dagar på året lika mycket som man gör idag och att få blommor är nästan lite extra kul när man inte vet att man ska få det, tycker jag.
Över allt ser man att det är alla hjärtans dag, går ju inte att missa direkt men jag tänker inte sitta här och vara bitter över denna dagen, för även om jag tycker som jag gör så är det ändå en mysig dag och något litet extra ska vi nog ta och fixa till :)
Baka står på mitt schema idag och jag borde börja på det snart vilket jag även ska men första ska jag lyfta på rumpan ur denna goa soffan och köra iväg och fixa lite saker :)
Så ser min dag ut änn så länge iaf!

Det blev inte mycket utav det!

Ja den där middagen blev det inte mycket utav, smakade helt okej men det var inget som lockade över huvudtaget så fick ner någon bit sen gav vi båda upp :p
Körde till Willys och stor handla en massa baksaker så nu ska här bakas för fuylla muggar så jag hoppas att det blir bättre än vad middagen blir haha :p
Dock kom jag på att jag skulle behöva en sprits, var köper man en sådan tro eller så kanske man ska lyfta luren till min kära mormor som har allt så man kan låna den av henne istället :p vi får väl se helt enkelt :)
Alltså blir det upp tidigt i morgon och sätta igång och baka :) Är ju även alla hjärtans dag så man får väl göra det lite mysigare här hemma till kvällen men annars blir det väl som vanligt, förstår inte varför man måste göra en jätte stor sak av den där dagen egentligen men som sakt lite mysigt får vi ju allt ha det :)
Strax börjar sofias änglar och det är vad jag ska roa mig med ikväll samt att jag ska synda lite och öppna mina pringles chips som står i skafferiet :)
Snart en dag närmre Onsdag, ja jäklar vad det ska mysas, pussas, kramas och lekas då :) wiho :)
Ha en fin kväll !
En liten go tjockis som står och drar i min strumpa, tror till och med det var första besöket hemma hos mig :)

Håller tummarna

Då börjar även denna dagen gå mot sitt slut och mina telefon samtal har resulterat i noll. Varför?! Jo för ingen svarar, här sitter man och ringer och ringer och inte en skäl kan plocka upp luren, ska man skicka mejl istället kanske, jag vet inte men kan tycka att vissa saker är lättare att säga än skriva. Ett nytt försök i morgon får det ju bli då!

Idag ska vi äta någon som jag aldrig har gjort förr, kokt torsk, potatis och senapssås så jag hoppas att det blir bra faktiskt och om inget annat så är det iallafall bra för magen kan säga att jag är glad jag inte har en pojkvän som är kräsen då det hade varit svårt att laga någonting nytt!

Har fått ett bra besked idag iallafall så nu håller jag tummarna på att det är vår tur nu :) mer om detta får ni veta senare.

Ska titta till firren nu ha det :)


Blev inte som jag hade tänkt mig!

Den här morgonen blev inte alls som jag hade tänkt mig men det är sånt som händer ibland!
Har en massa samtal jag ska ta itu med efter klockan ett då förhoppningsvis folk är tillbaka från sin lunch så då hoppas jag på bra resultat.
Ska även plocka fram dammsugaren och dra över golven, ska hitta lite kakor som jag kan baka till på lördag då det är dags för kalas och skulle jag inte hitta något finns ju alltid Godbiten :) haha ja vi får väl se hur det blir!
På något vänster så känns det som att jag har rätt mycket att stå i denna veckan fast jag egentligen inte har det men känslan är väl så bara för att det är en massa som ska fixas inför helgen.
ska ta och sätta fart här så jag hinner med dammsugningen innan det är dags att springa ner i tvättstugan!

Tredje dagen det har hänt

Puh! Är helt slut efter denna dagen, inte för att vi gjort allt för mycket utan för att jag har frusit hela dagen!

Började med att jag satt i ett is kallt garage för att hjälpa andre med sin bil och sen har jag inte fått upp värmen direkt ordentligt. Blev fika hos hans mormor och morfar samt ett besök på Coop för att handla lite mat så nu äntligen är vi hemma och chili con carnen står och puttrar på spisen.

Ska bli riktigt underbart att få lägga sig i ett solarie sen inte minst för värmen uran för att denna kroppen behöver färg.

Snön ligger kvar lite här och där men för det mesta så har den tinat bort, trist samtidigt som det är skönt då man kan köra bil normalt tråkigt för att när den väl kommer kan den ju komma för att stanna ett tag också tycker man men men..

Tredje morgonen i rad jag har vaknat och undrat vad klockan är, tar fram mobilen och den står på 07.00 i morse blev jag fan lite rädd alltså, vad är detta liksom?!

I morgon hoppas jag inte att jag vaknar vi den tiden iaf!

Ska kolla till maten nu så hörs väl sen hej hopp!


Vad är nu detta ???

Igår kväll när vi gick och la oss så hade det börjat snöa men som alltid annars brukar det inte läggs sig men vad fel jag hade, vitt ute och snöar gör det fortfarande! :(

Dem sa ju att våren skulle komma inte sånt här skit, klart att det är mysigt men det hade varit ännu bättre om det kom i december istället!

Nu ska jag inta lite frukost , köttbulle macka med rödbetssallad :) sen startar denna dagen också :)


Lättat mitt hjärta !

Det är nu det märks vem som gick upp först i det här huset, jag ligger ner bäddad under filten och kämpar för att hålla ögonen öppna och hade mer än gärna gått och lagt mig medan mannen i huset är pigg som en lärka!!

I morgon hoppas jag på sovmorgon för min egen del samtidigt som jag tycker det e skönt att komma upp i tid men det lär jag ju märk i morgon helt enkelt ;)

Känns som helgen bara rullar på alldeles för fort men samtidigt så vill jag det ska bli måndag så jag kan komma igång med alla mina idéer jag har för nu är jag så trött på att bara sitta här hemmA, jag behöver komma ut, träffa människor, jobba och tjäna pengar för det är då jag mår som bäst inte av att sitta här hemma och oroa mig för en massa hela tiden så denna veckan hoppas jag att ett och annat löser sig, hoppet måste man alltid ha annars kommer man inte så långt !

Satt även och tittade igenom mina senaste inlägg och dem flesta bilderna jag har lagt upp är på djur, dessa underbara varelser som gör mig så lycklig och får mig att må bra :) jag kommer aldrig sluta lägga upp bilder på dem då dem betyder allt för mig.
Jag bläddrade ner och kom till inlägget om lady som jag skrev igår och saknaden hoppade på mig som en spark i magen och tårarna bara kom min tanke var hela tiden "tänk på något annat, sluta gråt" men det gick verkligen inte, att en saknad kan göra så förbannat ont när man minst Anar det är sjukt jobbigt!
Saknade min andra lurviga lilla plutt mitt i allt det här då han betyder så mkt för mig och då han kan få mig att skratta och va glad så var jag tvungen att slänga iväg ett sms till hans mamma . Jag tror helt ärligt att han den lilla saken har hjälpt mig lite på vägen igenom allt detta och det är jag så tacksam.

Det finns säkert någon där ute som sitter och tänker att det är bara en hund. Vadå bara säger jag ??!! Det kanske är det för dig men inte för någon annan. Tänk dig själv att du har någon vid din sida varje dag, någon som alltid blir glad när du kommer innanför dörren även om det bara var tre sekunder som du var borta, någon som står vid don sida när du är glad eller ledsen, någon som hade gjort allt i sin makt för att du ska ha det bra, någon som hade gjort allt för att du inte skulle råka illa ut, någon som alltid bryr sig om just dig, tänk dig att din älskade familje medlem som har funnits vid dig i så många år helt plötsligt inte finns där, säg inte att du inte hade haft minnen, tankar och sorg kvar även om det gått några år, säg inte att du inte hade saknat för det gör vi alla mer eller mindre !!!

Sådär nu har jag fått skriva av mig, lättat mitt hjärta, för visst är det skönt att få göra det ibland? Det tycker iaf jag!

Nu ser jag fram emot söndag och hoppas på något bra i veckan :) även i dem mörka stunderna måste man försöka blicka framåt och det är precis det jag ska försöka göra :)

Det handlar inte om hur länge man lever, det handlar om HUR man lever!!


Vissa gör stan osäker & vissa myser till det hemma !

Det är nog många som är i full gång att öppna sina öl/cider och annan alkohol, människor som ska ut och dansa och göra stan osäker.

Vi intar en myskväll här hemma med lite gotte och tända ljus och njuter av värmen här inne.
Super skönt då det är isande kallt ute.






Bättre än vad jag tyckte :)

Den här lördagen blev bättre än vad jag trodde den skulle bli !

Började med att fixa lite små ärenden och sen skulle vi hälsa på hemma hos Andres mormor och morfar men där va ingen hemma så det får vi ta i morgon istället, åkte vidare hem till hans föräldrar istället och satt och snacka ett tag och sen blev det att vi följde med hans bror hem, har hjälpt han att städa lite haha snäll man är :p varför är det roligare att städa hos någon annan, har jag alltid tyckt av någon konstig anledning ;)

Är kvar här fortfarande och ska väl snart köra hem och fixa lite mat och sådär sen får vi allt se vad vi hittar på :)

Och just nu längtar jag till onsdag hihi :)


Godmorgon Lördag

Godmorgon Lördag :)
Jösses vad jag har sovit gott i natt och det märks verkligen att jag börjar gå upp tidigt på morgonen, vakna klockan sju av ett sms och sen låg jag bara och vända och vred på mig, somna om lite titt som tätt och klev  upp vid tio, då gav jag upp.Skit tråkigt att ha det så faktiskt men samtidigt är det skönt att komma upp i tid.
Mannen sover fortfarande men det behöver han efter en hård arbetsvecka och jag tycker det är super skönt att ha morgonen för mig själv,, kunna vakna till liv i lugn och ro så det gör mig inget att han sover på.
Hade hoppats på sol idag men istället är det svin kallt och lite halv mulet, enligt vädret på min mobil så ska det bli snö också, hoppas den har fel!
Har ingen aning om vad denna dagen har att erbjuda, tar det lite som det kommer helt enkelt :)

Jag fick låna en ängel för en stund!

Du log mot mig, En sista gång, Du var så lugn
Som om du redan gett dig av.
Du såg på mig, Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel, Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag, Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid !!






Min älskade lilla Lady,dig saknar jag varenda dag, minut och sekund.
Den dagen du var tvungen att lämna oss kommer jag ALDRIG någonsin glömma, det värsta jag varit med om i hela mitt liv.
Att bara kunna ta det steget ut från rummet, när du låg kvar och jag visste att du inte kunde följa med gör så jävla ont, att du tittade på mig med dina glada ögon och viftade på svansen och inte hade en aning om vad vi skulle göra det gör ännu ondare.
Samtalet från mamma var det värsta när hon ringde mig och fråga om det var över, där brast allt IGEN !
Det brister under tiden jag skriver detta, att förlora en familje medlem gör ont men att sitta sidan om när det händer är nog det värsta jag någonsin har upplevt i mitt liv!

Jag tänker på dig alltid, alltid, alltid & jag saknar dig så in i helvete !!

Efter en super god middag!

Äntligen hemma från en tur till Ikea och lite käk på Ättekulla pizzeria, blev en super god kebab tallrik men sjukt mycket mat får man där och jag är verkligen propp mätt så det var riktigt härligt att få komma hem och slänga sig på soffan!

Blir lite tv tittande och sådär bara, alltså en lugn kväll vilket är super skönt då jag är as trött men samtidigt så är jag rastlös, som vanligt haha men får väl ta tag i det i morgon då jag faktiskt hade tänkt jag skulle ut och röra på mig lite grann, får ju passa på när det är helg och man har sällskap mitt på dagen så nu hoppas jag bara på sol också :)

Have a nice kväll allihopa :)



sunshine

Är otroligt glad för att jag inte varit hemma på hela dagen då jag säkert hade blivit trött i både öron och huvud efter allt borrande hos grannen eftersom dem har hållt på sedan jag vakna vid 8 tiden!
Åkte ut till Mamma och sedan intog vi Väla för att hon skulle handla present till en kompis till sig, härligt att vara där ute när dem öppnar så man slipper allt folk tyvärr hitta vi ingenting och åkte vidare till citygross för hon skulle handla mat och jag också tydligen :p hade inga planer på det men de följde med lite saker hem ändå som alltid.
Härligt väder med strålande sol är det också, underbart att sitta i bilen och känna hur det steker i huvudet ahh så skönt :) så här många dagars sol har vi knappt när det är sommar ju :p haha
När André kommer hem blir det en tripp till Ikea för att handla lite nya lampor, wii ska allt se om jag hittar något skojjigt :) efter det ska vi iväg och äta någonstans men var har vi väl inte riktigt bestämmt men skönt att inte äta hemma för en gångs skull :)
Ska gotta mig i soffan en stund med solen i ansiktet och bara ta det lugnt innan det är dags att bege sig igen :)

Tack för den huvudvärken!!

Värsta huvudvärken och halsen gör lite ont jag hoppas det är borta till i morgon då det blir äventyr med mamma :)

Orkar verkligen inte bli sjuk men än så länge känner jag mig pigg och så ska det förbli om jag får välja :)

En massa bloggande idag och så kan det va ibland :p
Nu är det alltså dags att hoppa i bingen Så man är relativt utvilad i morn !!

Godnatt gott folk :)


Wedding dance


Electa spa :)

Det var ett par behövliga och underbart sköna 50 minuter jag varit med om på väldigt länge, detta behövde min kropp!
En helkroppsmassage var det inbokat fast jag valde att fokusera mer på ryggen än resterande av kroppen då det är där jag har som ondast och så blev det också och även lite på benen & skalpen & när det väl var klart så kände jag mig helt yrvaken, lyckades verkligen slappna av till tusen, härligt!
Alla dem gångerna jag varit på Electa för massage så har det varit olika varje gång vilket är bra eftersom det blir lättare att trivas med många olika om den man hade från början inte har tid just den dagen du kommer dit.
Tjejen jag hade idag var kanon bra men jag måste nog säga att hon som jag och andré hade när vi var där nere var nog den bästa av dem alla :) synd jag inte minns hennes namn bara !
Nästa gång jag ska ner där ska jag nog allt ta en ansiktsbehandling också för det är så otroligt skönt och uppfriskande och man känner verkligen sig som en ny människa när man är klar.
För några år sedan hade dem ansiktsbehandling på Catflash nere i stan, fick det i födelsedags present av sarah och hennes föredetta, det lär jag minnas länge för det var verkligen en underbart bra present och faktiskt inte så himla dyrt där nere helle, synd bara att tjejen fick barn och sluta :(
Någonting annat jag även är sugen på att testa är det är med varma stenar som man då använder sig av när man masserar, ser riktigt häftigt ut & hade varit kul att testa på någonting nytt :)
En spa weekend hade inte varit fel heller haha, perfekt att önska sig nu när man snart fyller år :) haha
Lite lyx i vardagen bör man unna sig någon gång :)

Super glad

Perfekt, rutan är på plats och hantverkaren har åkt nu är det bara för mig att dammsuga upp allt små glas som ligger innanför dörren men det fixar jag senare eftersom det snart är dags för mig att göra mig klar och bege mig ner till stan för att möta upp mamma.
Idag ska jag banne mig gå i tid så jag slipper halv springa ner i stan i kyla och blåst :p
När posten kom så låg där två brev som jag inte hade en aning om var dem kom ifrån, jag öppnade det som var adresserat till oss båda och tar upp en inbjudan till vigsel mellan min morbror och hans sambo, super glad blev jag för deras skull :)
Så då blir det en tripp till Stockholm i Augusti wiho :) hade i och för sig redan tänkt att åka dit till sommaren fast vi visste inte när, kanske ska ta och stanna där lite längre så man kan gå på skansen och gröna lund och shoppa lite :) haha vi får väl se :)
såhär fin var inbjudan iallafall :)

Vänta, vänta!

Precis som jag tänkte så vart det ingen som kom klockan 9 så några timmar till i bingen hade man kunnat haft men strunt samma är rätt skönt att komma upp tidigt också men hade varit ännu bättre om man slapp sitta och vänta, jag hatar att vänta speciellt när jag inte vet om dem ringer innan, ringer på porttelefonen eller om dem bara kommer så springer runt med mobilen i handen vart jag än ska så jag inte missar nått och jag börjar bli hungrig igen, är det lönt att göra lite mat tänk så kommer dem mitt i allt, ahh vilka problem man har.. sålänge dem kommer innan 14 så är jag nöjd iallafall, tråkigt dock eftersom man har väntat hela dagen men bättre än att dem inte dyker upp!

Vakna med

Godmorgon i ottan :)
Upp kom jag utan problem men det hade inte alls varit fel att få sova några timmar till, var mycket piggare när jag vakna halv 5 i morse men då är det så dax liksom.
Är redan vegjord och undan plockat är här och hantverkaren skulle komma någon gång mellan 9-11, jag lovar han kommer 11 bara för det haha :p
Vakna med the voice är på tv, var ju inte igår man kollade på det dock tycker jag inte det är speciellt kul att sitta och titta på kanske för jag inte riktigt gillar Josefin Crafoord och verkligen inte Daniel Paris, shit kan ju verkligen säga att det både hörs och syns att han är gay, det är aboslut inget fel med det men när det blir för mycket Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejj biiiiiiiiiittches så vill jag bara dra täcket över huvudet hahah :p men han är säkert jätte snäll :)
Får väl nöja mig med detta program om jag inte vill sitta och titta på en massa repriser och lite musik är ju rätt gött på morgonen så ska fortsätta med detta, ååååååååhhhmyyyyggoooooodddd hörrni :p
haha nä nu ska jag sluta ha det så bra allihopa :)

Håller jag på att gå tillbaka?!

Att ett glas CocaCola kan vara så jäkla gott speciellt när man inte borde dricka det vilket jag inte gör om vardagarna längre enbart på helger för att unna mig lite gott men idag synda jag ordentligt och det var såå underbart gott :)
Ostbågar har också trillat ner i magen och lite chips, vafan är detta ???!!!
Håller jag på att gå tillbaka i mina gamla vanor alltså en massa gotte mitt i veckan, usch usch usch så ska det inte vara men ett återfall kan man väl ta men sen jävlar i det är det bara att säga nej, det måste jag för man mår så mycket bättre utan allt det här skitet alltid.
Jag märker det redan nu , huvudvärken börjar komma lite smygandes men jag hoppas att den går tillbaka och gärna håller sig väck!!
Något positivt är iallafall min middag, det är riktigt skönt när man står och lagar mat och testar på någonting nytt och att det uppskattas här hemma :) Blev ju som sagt spätta, potatis,morötter, böner och en dillsås som jag gjorde.
Normalt fall så brukar vi bara ha remuladsås och det brukar bli lite torrt men detta var verkligen super duper :)
Något annat positivt är att till och med Andrés arbetskamrater tycker om min mat hahaha :P
Härligt när det är så :)
Sitter framför efterlyst just nu, varje gång jag ser att det ska gå på tv säger jag att det ska jag se på men programmet rullar och jag lyckas alltid göra någonting annat, kanske tycker jag inte att det är så kul egentligen mest intressant att lyssna på lite då och då ifall det kommer upp något spännande.
Livet blir bättre är ju efteråt och det ska jag verkligen se precis som jag brukar för de senaste gångerna har det varit riktigt bra.
Har jag blivit ett tv freak? Mja kanske det men lätt hänt när man sitter hemma på rumpegumpen hela dagarna, tråkigt men sant men som jag sagt tidigare att snart kommer allt igång igen!!
ska lägga datan åt sidan nu och roa mig med det jag skrivit här ovanför !!
En gammal sommar bild från en båt nere i norra hamnen, åhh vad jag längtar till varmare tider :):)

Lättare sagt än gjort.

Min tanke idag var att jag skulle åka iväg för att handla mormors present vilket jag gjorde och det tog bara en halv timme och sen vart jag hemma igen, så mycket mer än så har det inte blivit idag men det är skönt att ha det fixat och hade det varit lite sol så kanske man hade känt sig lite piggare.
Dock måste jag lägga mig i tid idag då jag ska upp i ottan i morgon eftersom här kommer hantverkare som ska fixa vår ruta till balkongen och när dem är klara här så blir det bara att slänga i sig lite föda och sen bege sig ner på stan och Electa för lite massage med Mamma ska bli så underbart härligt så ni anar inte :)
Har inte gjort mycket mer än fixat mina naglar, kollat på tv, checkat lite på datan, tittat lite mer på tv, diskat och nu sitter jag vid datan igen, givande dag va?? skulle inte tro det haha :p men har inte ritkigt vaknat idag så det gör mig inte så mycket faktiskt.
Något jag hade kunnat gjort är att skaffa mig ett gymkort och gått och tränat eller så kunde jag iallafall gått ner och solat i 20 minuter så hade jag gjort något iaf. Det där med träningskort lär ju inte hända så får väl ordna det på bästa sätt ändå :p solningen däremot är ju inget stort problem haha så får vä ta tag i mitt liv och göra något!!
Lättare sagt än gjort !!
haha
ett tag till framför tvn och sen påbörja middagen idag kör vi på spätta din lille gädda :p haha dålig humor I Know :p
hej hopp!

Var tar tiden vägen ?!

Ofta man vaknar klockan 7 och är super pigg, tänkte att jag ligger här och drar mig ett tag och sen vakna jag igen halv 10, vad hände där liksom ?!
Inte ens min klockan har ringt iallafall inte vad jag har något minne av men nu är man uppe iallafall och är segare än segast, kanske beror på att det är mulet och tråkit väder.
Tycker dessa dagar bara har sprungit iväg, onsdag idag igen och snart är det helg, var tar tiden vägen egentligen ??
Tänkte jag skulle ta och köra och fixa lite saker idag bla. en present till mormor som snart fyller år så nu när bilen är hemma igen så hoppas jag att den startar med en gång så inte batteriet är helt slut över en natt för lägger ju hellre mina pengar på annat än ett bilbatteri.

ska asa mig ur soffan och få på mig lite andra kläder och måla mig lite sen så ska jag iväg!
Ha en bra dag !!

Rubrik?

Äntligen är jag klar med tvättandet, vi ska inte ens snacka om hur trött jag är på dessa dumma trappor , fyyy :(

Vid denna tiden brukar min gubbe komma hem men inte idag och jag får nog vänja mig vid det eftersom han lär jobba över sjukt mkt men det är bra för hans del :) bättre o jobba på under vintern och kunna komma hem i tid eller va ledig till sommaren då det förhoppningsvis är varmt och gott ute :)

Önskar jag också kunde haft det så men det dröjer nog ett tag till och sålänge får jag jobba på som mest under sommaren och faktiskt så är det rätt skönt att slippa gå upp ur sängen tidigt på morgonen när det är minus grader ute :)

Håller på med vår middag just nu får bli stekt potatis, snitzel, broccoli , champinjoner och brun sås :) lär ta ett tag till och jag är hungrig men som tur är har vi inget gott hemma som jag kan nalla på under tiden för annars är det lätt hänt det blir så!

Yeeaah så är det, nu ska jag fortsätta hej hopp :)

Sen var det de här med rubrik, inte alltid så lätt att komma på någon bra :p


trebarnsmor med obotlig cancer

Tjoho uppe i tid idag, tvätt står på schemat denna eftermiddag, vilket är fett tråkigt, vill ha en egen tvättstuga så jag kan tvätta när jag själv känner för det men det lär ju inte hända förän den dagen vi bor i hus så får väl stå ut ett tag till ;p
Det är detta jag ska ägna mig åt idag, kommer ju inte så långt då min bil inte är hemma men det gör mig inte så mycket har lite att stå i här hemma ändå så och klockan tickar ju på med värsta farten så innan jag har hunnit blinka är väl klockan 5 ..
satt och kollade på Sofias änglar igår ju, en tre barns mamma som har cancer och inte kommer leva så länge till, detta berörde mig verkligen och när hon grät så grät jag, som vanligt men kan verkligen sätta mig in i hennes situation och då blir det som det blir.
Att gå in i kyrkan och prata om sin egen begravning det måste man vara stark för att göra precis som hon är och resten utav familjen och självklart vart jag tvungen att gå in och läsa hennes blogg för att få följa hennes resa med sjukdom och familj!
Elisabeth heter hon och Här hittar ni hennes blogg :)

Yeeeeaaah :)

Min snälla man kom hem tidigare för att vi skulle få igång min bil och nu funkar den igen men får stå på laddning till i morgon så är det nog bara att tuta och köra igen hoppas jag :) Kanske batteriet som börjar bli kasst vad vet jag funkar det så är jag glad iallafall :)
Kom äntligen iväg till Maxi också och fick handlat det vi behövde plus lite till :p så längtar redan till i morgonbitti så jag kan komma upp och äta min goe frukost, youghurt och jordgubbar :) kan man längta lite mer till våren/sommaren men ett plus i kanten är faktiskt att det börjar bli ljusare på morgonarna och kvällarna nu så himla skönt och bättre blir det ju :)
Nu ska jag hoppa in i duschen innan tv programmen startar så ha en trevlig kväll så hörs vi när vi hörs !!
Får bli en bild på en lite goding :)

Det absolut bästa

Det absolut bästa avsnittet av Greys Anatomy måste hittlis vara detta, för att förstå lite mer så börjar jag med denna videon för att slippa den kassa låten så kolla lite i början och sen i slutet så förstår ni.
Så jäkla bra, Satt fast klistrad framför tvn när André kom hem & till och med han fastnade för detta. Spännande och så in i nordens bra avsnitt !!

När man väl har bestämt sig

Dumma jäkla skit bil som vägrar starta, sten död kan jag nog kalla den!!
Kan ju bero på att jag inte kört sedan i fredags och att det har varit kallt men ändå den brukar ju starta!!
Himla irriterande iallafall när man väl bestämt sig för att bege sig iväg så kommer man ingenstans.
Det ända positiva är att dem kommer och fixar vår ruta på Onsdag, trodde vi skulle få vänta as länge men icke så det är iallafall något bra.
Ska ta och äta mina ägg nu sen får vi väl se vad denna dagen tar vägen..

Jag förstår inte !!

En sak jag inte förstår är hur fan det kan se ut som ett bombnedslag här hemma efter helgen, det är alltid så, en massa disk som ingen orkar ta tag i , dammråttorna som flyger runt här fast denna gången är det mest hund hår men iaf, dammet som kommer fram när solen lyser in, usch det är verkligen snuskigt!!
Så har haft förmiddagen till att städa en massa här hemma och så fort jag har fått tummen ur r*ven så ska jag köra till Maxi och handla lite sen vetifan vad jag ska hitta på, är ju fint väder så kanske skulle gått ut och gått en runda, mmhmm vi får se!
Nu ska jag röra mig iallafall hej på er !!

The Story

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you


Från inget till allt

I morse när jag klev upp hade jag ingen aning om vad vi skulle göra idag bara att något skulle göras för att få dagen att gå så vi började med att åka hem till Andrés föräldrar med lite fika, stann där en stund och sen åkte vi vidare till Åstorp och hem till Alex för att titta på hans nya lägenhet som var riktigt fin, hjälpte honom med lite saker där.
Efter det blev det lite små ärenden till och tillslut köote vi med oss kina mat hem som vi nyss ätit och just nu är jag helt slut, otroligt j*la trött och ont i min mage så ikväll blir det inte mycket mer gjort!
Ska slänga i ricinolja i mitt hår och sen blir det en dusch och bädda ner sig i soffan framför en bra film.
Ny vecka i morgon igen & en massa som ska fixas med telefonsamtal osv. dock tar inte det hela dagen så får väl se vaad jag roar mig med.
Hoppas ni alla har haft en bra helg iaf för det har jag banne mig haft :)

Ricinolja

Det är alltid lika tråkigt när den lilla åker hem & det känns extra mycket i hjärtat när han tittar så ledsamt på mig när han ska åka men jag måste säga att det var otroligt skönt med lite sovmorgon även om jag vakna vid 8 för jag tänkte att han skulle ut och kissa men det var bara att vända på sig och sova vidare.
Idag åkte vi till Malmö då André skulle ha någon mus & tagentbord till sitt Ps3 så det köpte han sig och sen åkte vi vidare till Center Syd, utförsäljning av skor och jag hittade mig ett par nya uggs som jag bara älskar att gå i, det fick bli en modell som var lite kortare än dem jag har samt en annan färg så det var jag mycket nöjd med faktiskt!
Gick in på apoteket för att se om dem hade Ricinolja som används i håret för att det ska växa fortare, tjejen där inne var helt underbar, då jag var tvungen att fråga efter det eftersom dem inte har det framme, kändes lite pinsamt förs eftersom jag vet att det används vid förstoppning eller om man ska göra någon undersökning men jag är glad jag fråga efter det för vilken hjälp jag fick, ett stort tack till henne :):)
Nu får vi väl bara se om det verkligen fungerar, har läst & hört att det ska fungera men att det tar lite tid så vi får väl se.
Det ska användas tre gånger i veckan & kletas in i hårbotten samt dra ut det lite i längderna och topparna när håret är torrt, låta sitta i ca 30 minuter och sen sköljas av, då det är väldigt fett så kan det vara svårt att få bort, så shampo först i torrt hår och sen låta det sitta i en stund & sen sköljas ur, göra detta en gång till och sen balsam.
Det är lite jobb med det hela men det kan det vara värt, jag ska prova iallafall och sen får vi väl se hur det går och hur länge jag pallar hålla på !
Så ser den ut & jag lovar jag ska uppdatera er med hur bra det verkligen fungerar, har ni några erfarenheter av detta får ni gärna komma med dem, alla tips uppskattas alltid :):)

I am not always strong!!

Ibland går tankarna åt helt fel håll, om man tittar tillbaka på sitt liv så finns det en del saker man hade valt att göra annorlunda idag men det var då och det är försent att ändra på, blicka framåt och försöka leva sitt liv precis som det är idag, misstag gör vi alla och kommer även få uppleva fler gånger i sitt liv och förhoppningsvis så lär man sig någonting utav dem!!

När tankarna skenar iväg, låt dem göra det men lär dig även att glömma och gå vidare för att sitta och grubbla på en massa saker som har varit gör det inte lättare att blicka framåt. Styrka är något jag beundrar människor för, stark måste man vara för att orka gå vidare, det är inte alltid så lätt men det är bara att kämpa på & försöka göra sitt bästa för att själv kunna må bra!






Tänk så glad dem gör mig !!

Traskade ner mot stan innan idag och käka en snabb lunch med mamma och sen var det bara att gå hem igen eftersom hon skulle jobba vidare och varför är det bara uppförsbacke hela vägen hem??!!
Backe upp, lite trappor, backe upp, backe upp och lite trappor till, PUH var helt slut när jag kom hem och mina ben var så kalla så det stack i dem men laddade batterierna en stund och sen begav mig ut med den lilla en sväng, härligt väder när solen står på faktiskt då är det riktigt skönt men när man kommer in i skuggan igen så är det svin kallt även om man har klätt på sig!
Har nyss fått i mig lite middag, kyckling, pommes och bea sås var riktigt gott gott det dära :p och som alltid efter maten så blir jag helt slut, hade lätt kunnat vila middag i någon timme men man är ju inte 90 så det kan man ju inte göra haha..
Blir en sväng till med mini och sen är det time för han att åka hem som alltid är lika tråkigt såklart men jag vet ju att han kommer igen men lilla pluttefis :)
Duktig är han också när det kommer till min katt, sitter snällt och tittar på under tiden hon äter sitt katt godis, katten är lika nyfiken på honom som han är på henne så är rätt kul att se faktiskt men kommer dem för nära så är det inte lika skoj :p skönt att det går bra att ha dem tillsammans men sen kan det bero på att rocky har varit hos mig sen han var liten :) Älskade små djur, tänk vad glad man kan va för dem och tänk så glad dem gör mig !
Blir bara lite tv och sånt här hemma som vanligt när det är Fredag men det är inget väder man vill vara ute i plus att man inte alltid är så pigg då man oftast har jobbat hela veckan, inte jag då som bara går här hemma och dräller men för alla andra normala människor :p
Det blir nog ändring på det snart och då ska det jobbas som bara faaan :)
Yeeah yeeaaah , ha en trevlig kväll alla goa människor !!
Fixade till denna bilden innan idag med en suveränt bra app och bra blev den eller vad tycker ni? :)

Ont i hjärtat

Brr denna morgon promenaden var inte roligt, svin kallt ute fast jag hade klätt på mig som bara den men nu kommer solen fram så lär bli skönare under dagen :)

Snart ska jag bege mig ner till stan och äta lunch med mamma ska bli riktigt gott :)
Ibland känns det som jag inte ser henne på skit länge och det gör verkligen ont i hjärtat så det är faktiskt skönt att se lilla mammsen så här ofta :)

Ska ta och göra mig klar nu så jag kommer iväg i tid, mitt j*la hår är nog det som tar längst tid då min hårförlängning åkte av igår så känns mega skumt som det alltid gör när det är borta men man vänjer ju sig igen och om ett par dagar så måste jag boka en klippning också för det behövs!!

Hörs senare !!


Vill du börja dagen med ett pass zumba?

Följ hon i mitten för bästa effekt :)

Blir aldrig som man tänkt sig!

Hola macarona :)
Blev inte alls en massa motion som jag hade hoppats på idag, hamnade hemma hos föräldrarna och fastnade där till klockan var 5 och då var det bara rakt hem och laga middag så får nog ta den där motionen i morgon istället:)
När jag väl är ute och går så försöker jag verkligen att peppa mig själv att jag ska göra det även när jag inte har mini men det är så jäkla tråkigt att vara ute och gå helt själv samtidigt som det ändå är riktigt skönt, men dessa veckor jag har sagt att jag ska ut och promenera så har det inte blivit av just av den anledningen att det inte är kul själv men nu ska jag verkligen försöka ge järnet och traska iväg även när mini inte är här.
Vi får väl se hur det går med den saken, har ju inget bättre för mig ändå & ofra en timme för att må bra skadar ju inte direkt så därför ska denna helgen spenderas väldigt mycket utomhus även hur kallt det än är för kläder har jag & dem kan jag ta på mig (hade varit illa annars :p) så nu jäklar ska jag hålla fast i min motivation haha ;)
yeeeehhh har väl inte mycket mer att skriva om direkt så får fundera ut något bra till i morgon istället!
Natti natti

Nu vänder vi på klacken

Den här dagen började med en väldigt kall men härlig promenad på en timme och frukosten är nere och just nu sitter jag nerbäddad under filten framför tvn och har det väldigt bra :)

Ska snart slänga på mig mina kläder igen och bege mig ut på en lång promenix till men jag börjar tycka det är lite tråkigt att gå samma håll varje gång så denna gång vänder jag nog på klacken och går åt andra hållet istället.

Nästa vecka ska jag & mamma på massage och det ska bli så jäkla underbart, fick välja mellan en ansiktsbehandling i 50 minuter eller en massage i 50 minuter, jag ville ha båda men det gick ju inte och jag behöver en massage bättre så det fick bli det , längtar redan :)

I morgon blir det lunch med mammsen i stan, mums mums !
I morgon är det fredag igen, denna veckan bara sprang iväg och jag tycker inte att jag har fått något vettigt gjort alls förutom igår då men men ska bli härligt med lite sällskap här hemma till helgen iaf.

jaja nu ska jag göra lite nytta hejsvejs!!



Nu rör vi på fläsket

Dagen börjar gå mot sitt slut vilket är skönt efter att haft huvudvärk hela dagen så är jag lagom trött just nu ska bara borsta bissingarna och sen hoppa i säng ska bli underbart skönt !

I morgon satsar jag på mycket motion och då är det himla tur jag har någon att dela det med så man kan få lite motivation :)

Jag måste även sola för fan vad blek jag är, jag som aldrig brukar va blek annars jag vet inte vad som har hänt men det ska bli ändring på det nu minsann och dag :p

Ska nog till och med leta fram min yoga dvd och se till att röra på fläsket ordentligt i morgon för det är enormt bra träning och bra för min rygg.

Jag hoppas jag är lika motiverad i morgon , det lär vi ju märka haha sov gott alla ni där ute nu ska jag tissa,borsta tänderna & sova !!

Natti


Smaken är som baken

Igår kväll mådde jag verkligen piss, kändes precis som jag skulle få maginfluensa eller något åt det hållet men somnade och vaknade och mådde mycket bättre vilket var skönt visst sitter huvudvärken och tröttheten i men det kan man leva med.

Gick upp vid 8 tiden och visste knappt var jag hade rumpan när klockan ringde men upp kom jag och ut med den lilla och sen iväg till mamma och var där lagom till 10, blev en snabb sväng på Väla så hon fick handla det hon skulle sen köpte vi med oss lite mackor och semlor , hämtade upp den lilla och sen vidare till mormor där vi fikade lite och sen gav oss ut på promenad, var riktigt härligt i solen men när man kom in i skuggan var det kallt som bara den så blev väl en promenad på en halv timme iallafall, bättre än ingenting. Åkte med mamma hem så jag kunde ta min bil och sen köra hem och börja på middagen.

Idag fick det allt bli pannkakor, svin gott och nu ligger vi alla tre mätta och belåtna på soffan, ska väl strax slänga på oss en massa kläder och bege oss ut på en promenad det lär behövas efter alla de kalorier man har fått i sig idag haha ;)
och fler lär det bli eftersom jag fick hem en påse med gröna grodor & ferrari bilar som jag varit sugen på hur länge som helst nu, min älskling är bäst :)




RSS 2.0