Håller jag på att gå tillbaka?!

Att ett glas CocaCola kan vara så jäkla gott speciellt när man inte borde dricka det vilket jag inte gör om vardagarna längre enbart på helger för att unna mig lite gott men idag synda jag ordentligt och det var såå underbart gott :)
Ostbågar har också trillat ner i magen och lite chips, vafan är detta ???!!!
Håller jag på att gå tillbaka i mina gamla vanor alltså en massa gotte mitt i veckan, usch usch usch så ska det inte vara men ett återfall kan man väl ta men sen jävlar i det är det bara att säga nej, det måste jag för man mår så mycket bättre utan allt det här skitet alltid.
Jag märker det redan nu , huvudvärken börjar komma lite smygandes men jag hoppas att den går tillbaka och gärna håller sig väck!!
Något positivt är iallafall min middag, det är riktigt skönt när man står och lagar mat och testar på någonting nytt och att det uppskattas här hemma :) Blev ju som sagt spätta, potatis,morötter, böner och en dillsås som jag gjorde.
Normalt fall så brukar vi bara ha remuladsås och det brukar bli lite torrt men detta var verkligen super duper :)
Något annat positivt är att till och med Andrés arbetskamrater tycker om min mat hahaha :P
Härligt när det är så :)
Sitter framför efterlyst just nu, varje gång jag ser att det ska gå på tv säger jag att det ska jag se på men programmet rullar och jag lyckas alltid göra någonting annat, kanske tycker jag inte att det är så kul egentligen mest intressant att lyssna på lite då och då ifall det kommer upp något spännande.
Livet blir bättre är ju efteråt och det ska jag verkligen se precis som jag brukar för de senaste gångerna har det varit riktigt bra.
Har jag blivit ett tv freak? Mja kanske det men lätt hänt när man sitter hemma på rumpegumpen hela dagarna, tråkigt men sant men som jag sagt tidigare att snart kommer allt igång igen!!
ska lägga datan åt sidan nu och roa mig med det jag skrivit här ovanför !!
En gammal sommar bild från en båt nere i norra hamnen, åhh vad jag längtar till varmare tider :):)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0