Tatuering

Igår var det verkligen en lugn dag, vi var hemma och myste hela eftermiddagen. Passa på och stor handla också nu när jag ändå var ledig , skönt med full kyl och frys :)

Igår bestämde jag mig även för att tatuera mig, lite spontant sådär så var där nere för en stund sen och satte lite färg på kroppen :) nästa gång ska jag fylla i den jag har på foten, ser inte alls fram emot det för fy fan vad ont det gjorde förra gången men jag har inget annat val för den är så blek nu. Får se när jag vågar boka in en tid för det. Sjukt, har man väl börjat så kan man knappt sluta och jag har lite fler projekt på gång också men vi får se hur det blir så jag har så svårt för att bestämma mig ;)

Har hunnit hem o fått i mig lite mat strax ska jag till jobb, puh! Känns som denna veckan få sakta men det är väl för jag längtar till lördag då jag äntligen är ledig igen :)

Vi hörs!





Maj månad

Är det bara jag som tycker denna månaden har gått i raket fart?
Känns som jag knappt har hunnit med men det är väl för att dagarna har varit fulla med saker att göra.

Idag är jag ledig, ska inte göra någonting. Hämta hem min lille älskling vid 12. Fundera på att åka ut till Ikea bland annat men tror jag väntar med det till i morgon så får vi en lugn dag hemma idag.

Planerna för midsommar är i full gång, ska bli så kul.
När jag var liten så var jag alltid med mina föräldrar på någon midsommar fest, med god mat och midsommarstång och barn man kunde leka med och såklart vill man göra detsamma för sitt eget barn. Skaffa egna traditioner och detta året firar vi i Ekeby med just god mat, bra sällskap, lekar och dans runt midsommarstången och barn som Wille kan leka med. Jag längtar som bara den :)

Innan dess så ska vi hinna med att fira mamma, jag ska till bakken med jobb, studenten och lite annat så det är skönt att det händer lite roligheter mitt i det jobbiga :)

Ha en bra dag!




Förskolansdag & känslor som svämmar över

Finns så mycket jag hade kunnat skriva, så många känslor jag har i mig nu så jag vet knappt var jag ska börja.
Det känns som man går med axlarna fulla just nu, min klippa, min älskade lilla Wille, jag är så otroligt glad jag har honom, han får allt att kännas lite lättare och på något sätt så lägger jag allt det jobbiga bakom mig när han är i närheten. 
Dagarna rullar på, jag fokuserar på de saker som ska göras så jag håller mig sysselsatt. Jag försöker att inte tänka så mycket men omedvetet gör jag nog det ändå.

Jag intalar mig att allt kommer bli bra, att det kommer va en tid i ovisshet. Att bestämma över en vuxen människa som alltid klarat sig själv är inte det lättaste. Speciellt inte när man ser hur ledsen hon blir. 
Detta är inte lätt men något som måste göras så får vi bara hoppas på allt blir bra tillslut.

Min trygghet på Willes dagis ska gå i pension, tidigare än jag eller någon annan kunde ana. När hon berättade det kändes det som att allt rasa inom mig. Kanske för jag vet att Wille älskar henne, för att hon har varit där sen vi börja, kanske för att hon har känt mig sen jag var liten, kanske för att jag vet att när Wille är på dagis så är han i trygga händer. Kanske för att jag har kunnat prata med henne om saker som händer runt omkring. 

Jag vet inte om det kändes som allt rasa pga hur situationen ser ut just nu, att det är väldigt mycket just nu men det är ju så livet ser ut. Det kommer säkert att bli jätte bra iallafall och jag och mina känslor får kanske bita ihop o skärpa till sig ;)

Idag har jag iallafall myst med min lille brandmanskille. Förskolansdag idag och besök av brandbil och ambulans och Wille hade varit överlycklig och tyckt det var jätte spännande. En väldigt trött kille idag. Han slockna snabbt ikväll fast han sov så länge i eftermiddag.
Hoppas iallafall att han bara är trött så det inte är någon sjukdom bakom..

Vi hörs när vi hörs !




Från inget till massor

Denna veckan har jag varit hemma och varit sjuk, förkylning från helvetet så har verkligen behövt vila. Wille har varit hemma lite och på dagis lite. Han är också snorig och hostig.. Längtar till det fina vädret sätter fart så vi kan va friska, för visste borde det komma snart?! Ärligt så tvivlar jag, sol ena dagen och regn i tre.. Trist!

Igår var jag och Wille hos mamma och hälsade på, busa i trädgården. En skön fredag alltså.

Idag hade vi först planer på att åka till Danmark men eftersom det inte var fint väder så lockade inte det, vi satt här hemma och visste inte vad vi skulle göra. Åkte och handlade godis en bit här ifrån, körde fel såklart också och jag höll på o bli galen, -sväng här, -sväng här, -sväng här var det ända jag fick höra från baksätet men ändå hamna vi fel.. Aja det löste ju sig tillslut haha :) 

Wille blev överlycklig när vi kom in i butiken av allt gottis och hans små händer skulle ner i varenda låda, tur vi var två så en fick plocka och en fick hålla Wille i styr ;)

Åkte vidare mot stan, stanna på tropikariet en spontanare. Sjukt mycket folk men roligt var det och Wille han sprang ut och in mellan alla rum och hade roligt. 

Hälsar på mormor har vi också hunnit med så från att gå från att vi inte visste vad vi skulle göra till att hela eftermiddagen gick var ganska skönt. Avslutade med lite mat från thaien i Ramlösa.

Jag ska in o borsta tänderna och göra mig klar för sängen, i morgon ska jag jobba.. Usch.. Aja ledig på måndag iatället och skönt är ju det :) ännu en hel dag med mitt älskade lilla hjärta ❤️






En vecka

En vecka har snart gått sen sist jag skrev, har hänt en del sen dess.
Hade kalas då på lördagen, var riktigt trevlig och maten var svin god. Beställde från maxi Råå så skönt man slapp stå med det.
Söndagen började i kaos, alla känslor kom på en och samma gång och det var bara upp ut sängen och slänga sig i bilen och åka till sjukhuset. Min älskade mormor som är så otroligt stark ! 

Dagarna har gått snabbt, har bestått utav jobb och den tiden jag varit ledig mitt på dagen har jag spenderat på lasarettet. Nu är det snart helg igen och då jobbar jag, hoppas de dagarna går lika fort som denna veckan har gjort.

I morgon ringer klockan halv 6, längesedan jag behövde ställa någon klocka. Kommer bli segt att gå upp men kommer kännas så skönt att gå hem på eftermiddagen när dem andra börjar :)
Sen är det fredag kväll för varje slant.

Strax göra mig klar för sängen, undrar om det kommer gå bra att lägga sig tidigt, tror inte det ;)





28

Igår blev denna tjej 28 år, ett steg närmre tant ;)
Vaknade av att jag fick paket i ansiktet av Wille och dagen fortsatte med en massa gratulationer och dagen fortsatte på jobb.
Helt underbara kolleger jag har, verkligen världens bästa. Richard hade köpt blommor med sig till mig, en riktig gentleman haha :) 

Idag är det kalas som står på schemat, fyra timmar kvar tills alla dyker upp och denna gången beställde vi mat från maxi. Skönt att slippa stå i en massa faktiskt. 

Ett helt år till nästa gång, rätt skönt faktiskt :) 

Ska lata mig lite på soffan nu en stund under tiden Wille sover middag.





RSS 2.0