Nöjda och glada :)

Julafton har passerat och vi alla är nöjda och glada över våra paket, alldea helst Wille som fick en massa fint. Fick bli en sväng på Ikea i morse för att fixa lite förvaring till hans rum så han får plats med alla sina nya leksaker :)
Han har delat ut julklappar, träffat tomten, öppnat paket och verkligen varit på sitt bästa humör trots att han inte sovit någon middag alls dessa dagarna. Vet inte riktigt varför han inte vill sova, han behöver ju det för trött är han men så fort han hamnar i sängen så tänds och släcks lampan hundra gånger, lakan och allt i sängen drar han upp, kanske vänder när det är daga för förskolan igen?!

Idag är det 30 års fest för Richard, Andre är redan där ute och jag sitter på jobb, får köra dit när jag slutar. Jätte tråkigt att inte kunna va med från början men bättre lite än ingenting alls :) och plus i kanten att jag är nykter och kör så min gubbe kommer hem haha :)

Ledig i helgen igen, riktigt skönt att bara ha jobbat en dag :) synd det inte var såhär nästa vecka också men det är lätt att man blir bekväm kan jag säga, det är rätt gött att bara få vara hemma också :) 

Nej nu ska jag fortsätta jobba lite till innan jag får lov att gå hem, ha det gott :)







Mamma & Wille

Igår var det mamma & Wille dag, vi var inte utanför dörrarna på hela dagen, var bara hemma och mös allt vi kunde vilket var otroligt skönt. Kände att jag behövde en sån här dag och jag tror lilleman också tyckte det var skönt.

När vi väl gick ut för att åka och handla lite på kvällen när Andre var hemma så lyckades vi gå ut precis när det regnade som mest, otur men tur vi bara skulle till bilen iaf :)

Idag har de julfest på dagis, granen stod redo när jag lämnade Wille så gissar att han kommer ha det roligt idag. 

Jag har bakat bullar & nu håller jag på att fixa ihop lite lunch, blir en ganska onyttig sådan men ibland så får man väl unna sig det med :) tycket jag varit duktig på senaste tiden så fort jag inte haft matlåda med till jobb så har jag köpt sallad istället för en sliskig färdigmiddag och sallad är ju faktiskt väldigt gott speciellt när man kan plocka ihop den hur man vill.

I eftermiddag är det jobb som gäller, ända fram till torsdag kväll. Sen ledig en dag, alltid något ! 

Ha det !





Givande dag

Nu är äntligen alla julklappar klara för detta året, känns himla bra att ha det avklarat. Vi var på väla klockan 10 idag när de öppnade, åt lunch, Wille somnade och vi fortsatte leta julklappar.. Just då när jag började få ont i fötterna och bli allmänt less på det hela så började jag även fundera på om man skulle hoppa över alla julklappar nästa år och bara låta Wille få men det är ju samtidigt rätt roligt att både få och ge paket ;) så vettifan vad jag tycker om den idéen egentligen. 
Nåja vi åkte från väla under eftermiddagen iaf, vidare hem till Andres bror och hans flickvän som flyttade in i sin nya lägenhet för någon dag sedan. De bjöd på fika och vi fick se lägenheten. 
Sen var det bara hem, väldigt skönt att få komma hem när man inte varit där på hela dagen, satte igång med mat, packa in julklappar, badat, lekt och en massa annat.
Denna dagen har verkligen varit givande och för engångsskull känns det mer än skönt att sätta sig i soffan och bara titta tv. 
I morgon får jag ställa klockan tidigt, vet inte om jag ska jobba eller om jag är ledig.. Har resursdag så får va lite beredd iaf. I morgon eftermiddag är det lucia fika på förskolan iaf :) så dit ska vi oavsett om vi är lediga eller ej :)

Ska gotta mig med en kaka nu, ha det bäst ! 




Äntligen helg :)

Äntligen helg, detta har jag längtat efter hela veckan lång, känns som det gått sjukt sakta men så är det väl oftast när man väntar på att vara ledig.
Jobbade igår när det skulle va storm, var inte så farligt faktiskt. 
Idag har det fixats med julklappar, har fått handlat en del och i morgon ska vi ut på väla och fixa det sista. Klockan 10 ska vi var där så vi slipper trängas med 1 miljon människor som ploppar upp under dagen! 

Nyss tagit mig ett bad, otroligt skönt. Wille tog över när jag gick upp och sen ska jag skicka iväg Andre och handla lite gott till ikväll :) tror dock det blir en tidig kväll, känns som jag behöver sova lite :)

Nej nu måste jag avsluta, hör hur Wille duschar ner hela pappa haha ;)





Julfester

December månad är igång och två julfester har redan hunnits med. Min egen med jobb var på bowling hallen, jag vann över alla så lite stolt var jag allt. 300 på trivas på Råå är inte helt fel :) vi fick god mat och sen fortsatte vi på telegrafen. Eftersom jag skulle upp dagen efter med Wille plus att jag skulle jobba så åkte jag hem redan klockan elva, lagom rund under fötterna vilket kändes dagen efter haha. Sätter man det på en måndag så får man allt knalla hem i tid :)

I lördags var vi på julfest med Andres jobb, hela Hedin bil så det var kul att få träffa hans nya jobbarkompisar. Hade det trevligt där och vi fortsatte ner i stan. Var även jobb för mig dagen efter men denna gång var det inte lika farligt trots vi kom he mycket senare. 

Har en fest kvar denna månaden och det är med Sarah :) får ladda upp tills dess haha och varför, varför ska jag jobba dagen efter alltid för ?! ;) 

Aja, lille Wille blev hämtad efter en timme på dagis i fredags, feber på den lilla plutten :( som tur var så var det snabbt över iaf. Hela den dagen blev hel snurrig men så får det väl bli ibland :) jag fick mitt hår fixat av Petra, jag hann jobba några timmar på kvällen mitt i allt det här.

Det känns som det händer mycket denna månaden och jag klagar faktiskt inte , nu väntar jag bara på att få höra om min semester inför jul och nyår. Aldrig varit med om att det ska ta sån tid..

Ska dricka upp min redbull, äta lite och sen får vi se om jag åker ut och fixar julklapp till min käre mor eller om jag lägger mig och sover någon timme ;)









RSS 2.0