Nöjda och glada :)

Julafton har passerat och vi alla är nöjda och glada över våra paket, alldea helst Wille som fick en massa fint. Fick bli en sväng på Ikea i morse för att fixa lite förvaring till hans rum så han får plats med alla sina nya leksaker :)
Han har delat ut julklappar, träffat tomten, öppnat paket och verkligen varit på sitt bästa humör trots att han inte sovit någon middag alls dessa dagarna. Vet inte riktigt varför han inte vill sova, han behöver ju det för trött är han men så fort han hamnar i sängen så tänds och släcks lampan hundra gånger, lakan och allt i sängen drar han upp, kanske vänder när det är daga för förskolan igen?!

Idag är det 30 års fest för Richard, Andre är redan där ute och jag sitter på jobb, får köra dit när jag slutar. Jätte tråkigt att inte kunna va med från början men bättre lite än ingenting alls :) och plus i kanten att jag är nykter och kör så min gubbe kommer hem haha :)

Ledig i helgen igen, riktigt skönt att bara ha jobbat en dag :) synd det inte var såhär nästa vecka också men det är lätt att man blir bekväm kan jag säga, det är rätt gött att bara få vara hemma också :) 

Nej nu ska jag fortsätta jobba lite till innan jag får lov att gå hem, ha det gott :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0