utmaning :)

Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

Och i detta fallet utmanade Sarah mig :)


1. Vad heter du?: Helena
2. Ett ord på fyra bokstäver: Häst
3. Flicknamn: Hanna
4. Pojknamn: Henrik
5. Yrke: Hantverkare
6. Färg: Havs grön
7. Klädesplagg: Hotpants
8. Mat: Havregrynsgröt
9. Sak i badrummet: Hårfön
10. Plats/stad: Hemma / Helsingborg
11. En orsak att vara sen: Hemorojder
12. Något man skriker: HEEEEEERRRRREEEEGGGGUUUUDDDD!!!
13. Film: Hajen
14. Något man dricker: Hjortronsaft
15. Band: Hanson
16. Djur: Hamster
17. Gatunamn: Hägervägen
18. Bil: Honda
19. Sång: Hej tomtegubbar


En rolig dag till :)

Stack hem till sarah och Hans igår, första man fick göra va och torka en massa kiss efter hundarna haha :P och sen slog man självklart huvudet i deras badrums skåp och jag hade väl varit där i tio minuter så va det full kaos :) hahha men va lite skoj ändån :P
satt och kolla på lipstick jungel sista avsnittet , sjukt bra fortfarande .
sen stack vi och solade och det va riktigt skönt faktiskt :) sen hem till dom igen och spela lite rock band igår med :) gick mkt bättre denna gången ocg sjukt kul är det. sen blev det film Get rich or die tryin ! med 50 cent riktigt bra film faktiskt, fastnade helt totalt i den så den va slut vid halv 3 typ och jag va hemma lagom till kl 3 :)

och nu har man precis vaknat, ska väl ta på mig och lite sånt sen in till stan och träffa sara och köpa lite cider till ikväll :)
blit tjejmidda hemma hos Hanna , ska bli kul faktiskt :) och efter det får man se vad som händer om man drar ut eller på fest eller både och :)

Ha en bra lördag pusss hej :)

Äntligen Fredag =)

riktigt skönt med frdag vet jag att jag kan sova länge i morgon haha :) det ända jag har längtat nått enormt efter :)
händer väl inte så mkt idag, ska träffa min lilla Saris ikväll ta det lugnt bara för i morron blir det lite fest, tjejmiddag och sådär :)
blev inga extra timmar på jobb heller, skulle haft 1 timme extra tre gånger i veckan, inte mkt men det är mer iallafall men så blev det inte, eftersom allt va inräknat på de 4 timmarna jag redan har, skit tråkigt men det är sånt man får ta helt enkelt, hoppas ju på att jag hittar något annat eller att man iallafall får ett ställe till och ta .

Blir lite tacos och sånt gott idag :) men kom just på att det är vad vi ska äta i morgon också haha , så blir en helg full av tacos men det är gott så det gör inte så mkt :) wii :)

ska gå och städa lite nu så man slipper vakna i värsta röran, skriver väl mer i morgon om jag hinner :)

ha en bra fredag, för det tänker jag ha :)

Ciao !


Wiii :)

Va en riktigt bra dag igår, kom hem från jobb och la mig i min säng och somna :)
sen va det dags att åka till sjukgymnasten med Mamma, skratta rätt mkt åt henne såg rätt kul ut haha :) kunde tränat om jag ville men eftersom jag skulle iväg efteråt så hade jag varit tvungen o duscha och det hann jag inte, trätta Sarah ute på väla gick en sväng där  tevligt trevligt :) och när vi väl bestämde oss för att vi va klara så skulle sarah ha presentkortet som hon köpte , som hon trodde låg i min väska men nej jag stoppade bara ner hennes plånbok så vi fick gå tillbaka hela vägen till spelbutiken och tur nog så låg det kvar :) haha.
sen efter det åkte vi hem till henne och Hans och spela Rock Band , haha skit kul va det verkligen, jag på trummor och sarah spela gitarr och sen skulle vi sjunga men gick dock inte så bra för min del verken på gitarr eller sjunga hahha :P trummorna gick väl lite bättre men ingen taktkänlsa alls fanns :P fan skit svårt hahha ...
ajja det va en kul kväll iallafall :) kändes som jag kunde sitta där hela natten och prata på :)

Torsdag idag också en dag närmre helg :) wii längtar bara tills jag får sova lite längre på morgonen och slippa gå upp kl 5 :S
sjukgymnasten snart med Mammsen, sen hem till mormor en runda och sen får man väl se vad som händer, vill egentligen sola så får se om jag tar och gör det :)

Have a nice day :) Ciao!


Ridning =)

igår kväll blev det solning med sara och sen massa snack med Jasse =) sen va det hem och sova , men gick inte allt för bra haha :p
va mega mega trött i morse, trodde de skulle va tvärt om men nejdå . åkte iallafall till jobb och jobbade på som vanligt, sen litet möte med min chef och sen hem till sara , byta om till ridkläder sen va det dags för oss att rida :) nervösa som fan va vi båda två och rädda blev vi när vi gick in i stallet, men väl uppe på hästryggen så gick det jäklar i det bra iallafall för min del haha =)
va bara jag och sara på hela stället där så vi fick ju lite special hjälp , men det är ju till oss som inte är så duktiga 'än hehe.. så får se vad som händer med ridningen men helt klart fler gånger ska jag dit, ont i baken har jag så kan bara tänka mig hur dt känns i morron :)

blir lite mat nu snart, höna ris och currysås så gott =)
hade kunnat äta det alltid :) ..

sen ut på Familia med Sara ikväll :) se om man hittar något kul :)

föresten va inne på en blogg förra veckan där hon skrev om en tandkräm som skulle göra tänderna vitare.
och jag behövde ny tandkräm så jag gick och köpte den, pepsodent white now, och ja den funkade faktiskt tycker jag iallafall till och med Mamma gick och köpte en och hon gilla den också :)
blått härligt skum , finns på vanliga butiker som ica för ungefär 30 kr :) hur bra som helst , testa den =)



så här ser den ut =)

tillslut så kan jag bara säga att den här dagen har varit riktigt skön :) ha en fortsatt trevlig dag/kväll

Puss hej :)


23 februari

Har inte så mkt och skriva har inte hänt speciellt mycket idag, jobbat som vanligt och fy fasiken va trött jag va i morse . men bestämde mig redan då för att inte sova på dagen för då blir det ännu värre i morgon.
så jobbade lite längre idag och sen körde jag hem och tog mammas bil och körde iväg till City gross för att handla lite mat, sara fick bli mitt sällskap i telefonen =)
sitter här hemma nu och bara tar det lugnt, ska till sjukgymnatsen klockan 16 . sen får man se vad som händer ikväll, kan ju hoppas på att det händer något iallafall =)

åhh blöö... hej då !


Och här har vi den lille =)



snodde bilderna av hans mor :)

Helgen :)

Vaknade i fredags utav att det va en massa folk hemma hos oss , efter många om och men så orkade jag resa mig ur sängen gick upp och där satt min morbror, hans sambo theres, hennes son micke och min lilla kusin fredriki på 3 månader :) som va så söt .
satt och snacka en massa med dom, och sen va de meningen att jag och sara skulle iväg och rida men så blev det inte det skulle liksom va ridskola den tiden vi ville ha hästar. så det får bli en annan dag istället helt enkelt.
så stannade hemma bara och satt och prata med dom, sen körde de vidare hem till mormor och sådär så jag och Mamma börja storstäda huset, sen va kl 6 och de kom dom tillbaka och det va dags för Pizza, va riktigt gott faktiskt :) fast man blev nerkräkt av den lille hela tiden hehe :P
 körde in till stan sen, hämtade sara och körde en sväng i stan, hem till Huset, där dom satt o festa men jag höll mig nykter va hemma rätt tidigt vilket va väldigt skönt :)

För på lördagen skulle jag upp klockan 7, skulle va på scandic hotell kl 9.00 . vi skulle ha utvecklingsdag med jobbet.
8.40 kom mamma in och väckte mig, jag hade alltså somnat om och lyckades även göra det efter hon varit inne hos mig, så halv 12 dök jag upp på hotellet, lagom till Lunch :) så det blev middag och efterätt och allt käkade som aldrig förr, sen fortsatte vi med mötet till halv 5 .

efter det så körde jag hem till mormor, hon hade ju kalas för hon fyllde 80 :) GRATTIS :) så blev ännu mer mat där och tårta och gott va det :) satt där till 9 typ sen körde jag hem till Jonas kollade på film, Patrik 1,5 blev det , va het okej faktiskt . käkade lite chips och sånt gott där med, så kändes som jag gjorde ingenting annat än åt hela lördagen , men det är ju gott så va fan :) hehe.

va inte hemma så sent inatt heller faktiskt, skulle ju iväg och äta i Ljungbyhed kl 14.00
gick upp klockan tolv, körde och hämta mormor vid halv 1 och sen va det full rulle helt enkelt. god mat va det också =)
sen blev det bara hem och lämna mormor, snodde med mig lite tårta :) sen körde vi hem så har inte hänt så mkt annat idag :)

Har varit en väldigt skön helg ändån, nyktert och allt hehe :) fast har ju haft något att göra hela tiden :)

I morron är det tillbaka till jobb, mindre kul vill inte gå upp så tidigt :( men det får man ta.
Sen åker ju min morbror  de hem i morron också , mindre kul :(

Ajja nä blir film nu och sen sova :)

Godnatt på er :)


19 februari

Nä blev inget kaffe hos J1 igår, ingen orkade och sen skulle jag jobba ju, gick faktiskt rätt bra snabba oss så man fick komma hem lite tidigare :) va en massa snö då ju =/ 
sen blev det hem och sova för min del, va dock inte trött så tog ett tag :P

upp tidjgt idag, körde mamma till sjukgymnasten va där 1 timme :)
sen hem börja städa lite och tvätta och allt sen blev det Landskrona, mamma skulle till jobb och jag fick köra henne :P
satt där och läste en bok, drack kaffe och snodde en kaka :) Ingen såg hahha =)
åkte hem igen, duscha byta om och hämtade upp sara, körde till Öb och lite andra ställen, blev en ridhjälm hahha :P ridning i morn ju haha kommer bli roligt som fan och se, längesen man satt på en sån :P

annars blir det nog lugnt i morgon kanske, vem vet.
får väl se vad som dyker upp, ska ju upp tidigt på lördag med men vad gör de :P hehe.
ush ush..

ikväll händer väl inte speciellt mkt heller =/ tråkigt som fan , men sitter hemma hos sara nu så har iallafall något att göra . resten utav kvällen får man ta som den kommer.

have a nice night :)


18 februari

yes blev en runda med dans bil igår så gott :) upp till statoil ch drack kaffe och snacka med Josefin :) skit ont i magen fick man haha :P men men.. sen träffa vi kim en runda och sen hade dan jobbat klart stack upp till han igen en snabb runda :) sen stack jag lika fort vidare till nästa ställe :) så nu sitter man här och ska snart köra hemåt, jobb kl 6 ju :( dock bara till halv 11 ungefär sen hem och sova , köra mamma och sånt i morron ju .
usch upp tidigt =/ blöö..

Ajja blir en runda till J1 sen och dricka lite kaffe innan jobb :)

Hade nice =)

17 februari

Haha börjar med att be er att gå in och läsa de fina kommentarerna som jag fick på de andra inlägget :P haha .. helt sjuk :P

Va hemma vi kvart i 4 i natt , va helt pigg hehe bara skrattade och skrattade :) hehe och min solstråle satt hemma hos sig och skratta lika mkt :) kul kul :)

åkte ut på väla idag med sara, kolla runder lite  hitta inte det jag skulle men men kommer fler dagar man åker dit väl :)
träffa Dan och Tommy där ute också, käka KORV på ikea , gott !
sen körde vi hem till min mormor hämta en sak till mamma körde ut till Bjuv allesammans och lämnade den och jag byta jacka va ju liter kalt.
tillbaka till stan och tvätta bilen , behövdes verkligen :)
Tommy tvätta nog mer mig än vad han tvätta Dans bil hahhaa :)

Och nu ja då sitter man hemma hos dan och kollar tv och lite sånt, precis lagat mat och diskat :) och sen blir det ut med hans bil en sväng när han jobbar :) Mmm längtar redan :)

annars får man väl se vad som händer ikväll, fest sugen e man också lite smått :)

Mjaaa :)


hej igen =)

Glömde säga att vi ska rida på fredag och phille ska va med :) Puss Hej

16 februari

Har inte hänt så värst mycket idag egentligen, sovit typ hela dagen till klockan 5 sen käka jag middag med mamma, spagetti och köttfärsås :) sen stack jag och jobba, slutade klockan halv 11 :) körde upp till mcdonalds och käka sen kom sara dit :) snacka lite skit och sen träffa vi dan och hans kompis ,de körde runder och lekte lite :p
sen skulle dan jobba så jag och sara lånade hans bil och körde runder lite i stan och hem till Jonas och tog en cigg med han och Christer :) gick nästan på att det va min bil hahha :P
SYND att det inte va de =(  hade lätt kunnat sno den bilen haha :) bara ljudet MMMMmmm :) men snart låter min så också :D fan gött när folk ställer upp och hälper en :)

sitter hemma hos dan nu med och nu kom där folk så får fortsätta och skriva i morron :) Ledig då och torsdag och fredag :) så nice :P

Ha de nice :)

Får passa på och säga GRATTIS till Hg med haha :P

15 februari

Alla hjärtans dag blev inte riktigt som planerat, blev ingen middag eftersom det va folk som va bakfulla eller rättaresagt fulla fortfarande .
käkade iallafall hemma med mamma och Jonny, gott va det sen tjata man med sig christer och sara på fest hem till Dan, skit länge sen man träffade han och trevligt att träffa nytt folk också, josefin kom ju också hit sen :)
tryckte in oss i tommys bil, 9 stycken haha och åkte ner till stan, jag sara och josefin gick till Crom och de andra hamnade nog på Harrys .
dansade och hade oss, sjukt kul va det förutom vissa nötter som inte har så mkt i huvet men men sånt man får skita i :)
Va dock bara uter i ungefär en timme men den timmen va rolig så de gjorde ju inte så mkt :P
sen åkte man hem till Hg , vi skulle kolla film några stycken men så bloev inte fallet haha :P trött som satan va man ju :)

vaknade i morse och mådde inte allt för bra, bakfull och trött som fan men blev ialafall köttbullar och potatismos och det va riktigt gott :)
sen hem till mormor och snacka lite med henne och hämta mina nyklar och bil sen bar det hemåt, duscha o allt sen stack man tillbaka till stan igen, kolla film hemma hos Dan .
blev Beck...
och nu sitter man bara här och slappar riktigt gott att man inte ska upp tidigt i morn :)

säger bara så här hela världen är full av dårar, dumma dårar , dårar som sårar hjälp mig nu och torka alla tårar.

Är nog bara en person som vet vad jag menar med den texten, riktigt jobbigt när man känner så här eller ja egentligen vet jag inte vad jag känner... åhh ja fortsätter inte mer på det för vet knappt hur jag ska uttrycka mig utan att säga för mkt.. ajja min elj-skling förstår..

Nej nej nu ska jag ta och va lite social med dan och sara :) ha det fint allesammans.

Dagens ord : jag kör på en SNOWSCOTER !!  hahaha...


14 februari

gårdagen blev vldigt lugnt, laserdome med tommy josefin jonas plus föräldrar , sjukt roligt fast jag kom sist två gånger haha men är inget ovanligt :)
efter det blev det hem till musen en sväng, dom satt ju där och drack men inte vi för vi va nyktra :) skönt va det, va där en stund sen körde vi hem till Jonas och kolla Bolt, va inte lika bra som jag trodde den skulle va .
sen blev det hem och sova, eller ja hem och hem haha :P

alla hjärtans bög dag idag haha, blir middag på båten med sara martin jonas och några andrfa, tre rtters middag :) skit gott, efter det får vi väl se vad som händer , blir nog lite drickande om ja inte tror helt fel :P

ajja nä nu ska jag ta och köra hem ska ju iväg snart :)

Ha det :)

13 februari

Fredagen den 13e idag, tycker inter jag haft något otur alls idag fast man ska ju intr säga för mkt för dagen är ju inte slut än :)
brr skit kallt idag också fast nu är det sol :D skönt som fan :P
snart och sola med Hanna och Josefin , skönt ska det bli och sen ikväll blir det nog laserdome med några stycken , men ja va fan tar dagen som den kommer ska iväg nu men skriver nog mer senare idag :)

CIAO :D


12 februari nummer 2

Åkte ner till stan och mötte sara utanför vägledningshuset, gick upp och träffa danska läraren, skit trevlig :) fick ett papper och en skiva som vi skulle lyssna på lite olika ord och sådär , dock inget man fick ta hem =/
ajja satt där ett tag vid varsin data och hörlurar måste hört ganska så roligt haha :) gick vidare till sunrise design kolla lite solglasögon o så, sen skulle vi sola stod inne på ett nytt ställe och fundera länge på om vi skulle chansa eller inte, sen kom där en kille som inte alls va så brun så vi sket i det och körde dit där vi brukar sola :) skönt va det, och somna gjorde jag 24 minuter kändes som 5 :p sen satt vi ute i bilen och uggla ett tag, körde till mcdonalds åt en hamburgare sjukt gott va de :) sen skulle vi till Martin, stod där 0och ringde men ingen öppna och ingen svara :( så det blev hemåt istället, körde mormor hem och nu sitter man bara här :) snart sova och skönt ska det bli :)

Åhh vill på spa, vill ha massage fan :)
men de kommer de kommer :)

natti natii allesammans :) hörs i morron :)


12 februari

ush ush kallt som attans e det idag, sitter hemma hos min mormor nu och väntar på att sara ska bli klar ska ju ner till vägledningshuset och börja på en danska kurs så man an söka jobb i danmark och förstå vad de säger, för det är ju alltid en fördel kan bli lite svårt annars.
sen blir de solning och lite titt i affärer dock inga pengar förrän i morn (eller måndag:( .. )
men titta kan man alltid, försöka dra ut på dagen så mkt som möjligt för att inte sova bort dagen som man brukar. lyckades hålla mig vaken hela dagen igår, då stack man ju til ögonliniken efter jobb , hade fått en remiss dit i måndes när jag va på akuten ju. men dm hitta inget fel på ögonen :) oc tur va väl det.
nu är det bara röntgen kvar , vad jag vet iallafall men dt lär ju dröja några månader.
Och skulle de inte hitta något där heller, så e ju allting väldigt konstigt...

Veckan har ju gått välidgt snabbt annars, fredag i morron igen :) skönt som fan :) blir bara lugnt då faktsikt men vad man ska göra ja dt får man se då, dyker väl alltid upp något :)

Lördag då är det alla hjärtans dag , blir middag med sara, jonas, martin och några andra eller ja rättaresagt dom som vill med :)
har inte bestämt mig än om jag ska dricka någon öl, men just nu lutar det åt att inte göra det men hinner nog ändra mig flera gånger om :P

blupp blupp nu börjar detta bli tråkigt, ska ta nått att äta och sen kör jag ner i stan :)

see yaa :D

Bio/ Joddla / Sjukhuset

Fredag : Börjar här eftersom det har hänt mkt och jag har inte orkat sätta mig vid datan haha :P Jobbade som vanligt, sen hem och sov en timme sen tillbaka till stan, sola med Josefin och en massa snack :)  hem, åstorp , handla kina mat hem och käka o göra ve sig stack till Sarah&Hans, skulle på bio med Sarah, såg I taket lyser stjärnorna, riktigt bra film faktiskt den kan jag verkligen rekomendera :)


Lördag : Vakna relativt tidigt, städa, laga mat hämta Hagman på tåg stationen, sen hem till mig igen, gjorde ve oss och började dricka vid 4 :) alltid trevligt när här kommer folk hehe :P Mamma körde oss till J1 satt där och för festa, skit kul träffa nytt folk :) drog ner till tivoli vid 8 tiden, då va det ju  Joddla med siv sjukt bra va det hade skit kul. blev en runda till Harmony och utposten sen kom  jonas och hämtaded mig inom Mcdonalds och sen hem i en massa snö :( Blö :P

Söndag:  Ett fett BLÖÖÖÖ , ont i hela kroppen, till och med i naglen men nog värst i ryggen eftersom man flög rakt in i räcket dagen innan men sånt får man leva med. blev soffan och tvn hela dagen iallafall.

Måndag: Jobb, hämta mormor , hem , sov en timme, hämta hagman och sen till akuten med mig själv.
väldigt mycket folk och väldigt lång väntan, blev inskickad på medicin vid halv 8 tiden tror jag det va, sen satt vi där och vänta och vänta, läste tidningar, löste korsord, käka knäckebröd som aldirg förr, sen blev vi nog mega rastlösa båda två, fjanta runder som två tre åringar skratta så jag höll på att dö ( va ju dock på rätt ställe om de skulle hänt, HUMOR HUMOR ) , prova munnskydd , lekte med ficklampa , tryckte upp näsan mot fönstret haha ja jag vet inte allt, sjukt roligt blev det ialafall och de som jobbar där lär ju komma ihåg en , efter ungefär 5 timmars väntan kom Martin med kebab tallrik till mig och Sara :) så gott . Guld värd den killen.
 
klockan elva lämnade vi iallafall sjukhuset, så jävla trött körde barfa hem sara och sen va de raka vägen hem till min säng :)
Tack Sara för du släppte allt och följde med mig, hade ju inte varit samma sak utan dig haha :)

Tisdag:
jobb, hem och sov och sen har det inte hänt mer ! får se vad som händer ikväll :)
ska iallafall inte sitta här :) haha.

Ajja ha det fint puss o hej.


5 februari

Snö, jag hatar snö fast egentligen inte, kommer den när den ska komma vid jul och nyår och där då är det absolut inget fel men NU nej nej :( BLÖ på det hoppas på att det försvinner snabbt :)

Fixade och hade mig igår, kurser och grejs :) biljetterna är fixade till Joddla på lördag, sjukt roligt vi ska ha :)
snart träffa sara tror jag :) ska iallafall ut och gå idag, vilket intr har blivit på hela veckan men sånt är det :)  Sola måste jag också göra så ska väl passa på senare idag :) och i morgon är det FREDAG :) Skönt !

Sugen på något är jag också men vet inte vad, ååhh måste sluta o handla mat för mina pengar men det är ju så sjukt gott :) haha.

Ajja nä skriver kanske sen eller i morron när jag har mer tid :) Ha de fint allesammans.


2 februari

Va en sjukt seg måndags morgon, precis som det brukar men detta va extremt.
somnade nog vid halv 4 och gick upp kvart över 5 , suck !
Gick iallafall och la mig när jag kom hem och det va riktigt nice, drömt helt konstigt också, värsta upp blåstbara rutchikana (eller hur det stavas) som jag ramla ner från och sen va det lilla rocky som jag sprang runder med under armen och han va klädd i värsta jackan o allt, höll iallafall han under armen för att inte den andra hunden skulle ta han och det va därför jag ramla ner, sen helt plötsligt hade jag barn, snurra runder på 24/7 med barn vagn , men visa sig att det va ett badhus istället som jag skule städa på .. äh ja jag vetifan haha helt rörigt :P


snart kina mat med Sara och Jonas gott gott :) Tänker dock bara på den andra Sarah när jag skriver det här ;)
hehe..

Åh yees ikväll är det Lipstick Jungel , så jävla bra :) så det får man absolut inte missa :)

Ett förlåt har man fått, men det är helt sjukt vad man kan känna sig sårad ändån..
ajja får väl se hur det blir med alt :)

Nä ska dra nu , ciao :)

1 februari

Sammanfattning utav helgen, fredagen började med för fest hemma hos Helena satt där ett tag och drack och snacka lite sen drog vi till bowlingen sjukt roligt haha :) Sarah vann ju :p hehe..
spela en timme där sen bar det av på 25års fest, eller rättaresagt vi kom väl mest dit för att Hanna va där :) men va kul det med, blev värsta seriösa pratet mellan mig och Hagman haha :p kommer ihåg hälften men men får väl avsluta det samtalet när vi är nyktra istället :)
Åkte ner till stan sen, blev Harmony i några minuter sen stack jag, josefin och Helena till utposten istället , träffa massa folk som jag inte träffat på hur länge som helst , va sjukt roligt sen gick vi till Crom, jag och Josefin iallafall dansa låss där inne :) sen blev det nog mindre bra slut på kvällen, men men skit i det säger jag bara precis som alla andra sagt till mig. 
Lördagen blev det bara tv hemma hos Sarah och Hans, skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull :) hehe.

För nu är det så här att jag är så trött på alla er falska idoioter som beter er precis som vanligt när ni träffar mig och sen så fort man inte e där så är det bara massa skit snack, säg det till mig istället för helvete så behöver det inte bli som det har blivit nu !!
Är iallafall glad för de personerna jag kan kalla för riktiga vänner som alltid står där vilket beslut man än fattar och hur man än är, det är dom vännerna som räknas . För jag är den jag är och så är det, duger inte det så FINE !


Ny vecka framför sig, består utav jobb för det mesta väl, ska även få iväg en del ansökningar också så jag kan få en chans till ett annat jobb, blir även en tripp till Danmark för att söka jobb där med , så hoppas att det går som jag vill :)
annars får man väl bara ta dagen som den kommer, brukar bli bäst så :)

Nu blir det film och lite sånt gott .

Ha de finfint :)



RSS 2.0