Valborg med min plutt

Åh vad det är skönt att få komma hem och slänga sig på soffan. Egentligen skulle vi ner och kolla majbål men lilleman var rätt trött så efter middag hos svärföräldrarna så beslutade vi att åka hem. Den lille brukar somna 7 men har precis lagt sig, får se ifall han sover längre i morgon eller inte.
Trodde nästan han skulle somna i bilen på väg hem men icke. 

I förmiddags när Wille var på dagis så satte jag igång att baka lite inför i morgon, sagt och gjort och jag hann slänga mig i soffan en halv timme inna det var dags att hämta hem den lille busen :) nu är vi lång ledigs igen, ingen förskola förän på måndag, härligt :)
Älskar att ha min lille plutt hemma men samtidigt så tycker jag det är bra om han kan va på förskolan så mycket som möjligt just för att han inte ska vara ifrån det allt för mycket. Blir ju lite annorlunda så fort jag startat ordentligt på mitt jobb så vi får passa på att mysa en massa nu  :)

Ska ta och hoppa in i en dusch strax sen ska jag också gå och lägga mig. I morgon är det kalas för mig, ska vara ärlig o säga att jag inte tycker det är allt för roligt med kalas men ändå kul att få träffa familjen. Ett litet kalas räcker för min del :) 

Hoppas ni har en trevlig Valborg vad ni nu än gör :)


Köpte en ny filt till Wille innan idag, när han väl upptäckte den så stod han och kela med spjälorna på sängen, han hade då tragit ut en bit av filten och när jag väl tog ner den på golvet så mös han in sig ordentligt :)







Vi har även lekt gubben i lådan, haha så jäkla kul. Satte den ena lådan på huvudet på Wille och sjöng för honom, varje gång jag sa kom fram, kom fram så lyfte han på den och sken upp som en sol. Nät jag satte den på huvudet så var det bara kul att banka på den, såklart :) är det inte hans lilla stekjärn man får i huvudet så är set något annat haha :)




Min lille kille

Ni som följer mig på instagram har ju sett att vår söndag slutade med ett besök på akuten, som tur är så var det inte så illa som det såg ut för min lille buse.
Han har en enorm bula i pannan och är ordentligt blå men annars är han precis som vanligt, full fart fram :)

Det blev ju en sen kväll i söndags för den lille vilket resulterade i att vi sov till 8 dagen där på, det var väldigt längesedan det hände men det var riktigt behövligt.
Måndagen spenderade vi hos mamma, ute i trädgården :)

Idag var det tid för förskolan igen för lilleman, jag skulle iväg och prova ut arbetskläder och när jag var klar där åkte jag ner till liljas och skrev lite papper. 
Lill plutten var glad över att va på dagis :) han satt i sandlådan när jag kom och då vill han inte hem så vi stanna på lekplatsen här nedanför oss innan vi gick upp och gjorde iordning middagen.

Lite tv för min del nu innan det är sovdags, i morgon kan vi inte sova till 8a iallafall vilket vi även gjorde idag och jag hade helt glömt att elektrikern skulle komma idag mellan 8-16, prick klockan 8 ringde det på dörren, panik för min del. Helt nyvaken så vart bara att slänga på sig något o öppna dörren :) 
Jag som tänkte att han säkert skulle komma typ halv 4 bara för att men men :)






Den bästa söndagen ! :)

Vilken underbar söndag det har varit.

I förmiddags åkte hela familjen till hembyggdsparken i Ängelholm, gick en lång runda i parken och när lilleman vaknade var det middag, lek på lekplatsen och titta på djur som gällde.

Han träffa Sarah, hennes mamma och kimbo också och såklart Rocky :) 

Var rätt skönt att komma hem, var slut alla tre så det blev lite slappe på balkongen i solen med en glass i handen.

Nyss har vi ätit middag, fläskfilégryta, super gott :) fått städat hela lägenheten också och strax ska den minste få sätta sig i ett bad !

Denna söndagen har varit så himla bra, det göt verkligen allt när solen den skiner. Helt underbart :)

Måndag i morgon igen, jag och Wille är lediga. Blir en tur till mamma o hälsa på där :) 
Resten av veckan finns det inte så mycket mer planer än förskola, jag ska fixa lite med mitt nya jobb, kalas för mig på torsdag eftersom jag blir gammal då och sen är det minsann helg igen haha, det går undan :)

Nepp, hoppas ni njutit av det fina vädret precis som vi ! 









Lördag

Började dagen med att besikta den ena bilen så nu ska den säljas. Fortsatte till väla och hittade lite fynd till både mig och lilleman :) lite lunch på Ikea, premiär för Wille med köttbullar därifrån. Det gick ner men han verka inte tycka det var allt för gott. 
Hemma igen och laddar batterierna, lillen sover och vi gör typ ingenting. Så fort den lille har vaknat så beger vi oss ut igen :) 

Bra dag med bra väder :) uppskattas alltid :)

Härliga fredag

Äntligen fredag och äntligen helg. Tre dagars ledighet för min och Willes del. Riktigt härligt och jag hoppas vädret förblir vad det är, alltså sol :)

Lämnade lilleman i morse på förskolan och körde för att jobba ett par timmar, jag hatar verkligen att köra i stan vid 8 på morgonen men det var faktist inte alls så farligt idag, skönt det iaf!

Blev klar på jobb och körde hem för att hämta lite papper, upp mot tågaborg och lämna dessa på mitt nya jobb. Bokat in alla utbildningar och på tisdag ska jag och prova ut kläder, kul ska det bli. :)

Rally tillbaka genom stan och mot förskolan för att hämta hem min lille gosse, hem så han fick sova. Fick besök av Helsingborgshem som fixa vad dem skulle och jag hann även sitta i solen en stund innan lilleman vaknade.

Blev mellis och sen gick vi ner på gården så han fick leka lite.
Fått stor handlat också, skönt när kyl och frys är fyllda.

Vad ska vi göra i helgen då?!
Ingen aning, vara ute så mycket som möjligt, kanske en glass på Sofiero. Vi får se helt enkelt vad som finns att göra :)

Vad ska ni hitta på? 



En ledig dag med min lilla älskling

En ledig dag med min lilla älskling, helt underbart.
Man uppskattar det såå mycket nu när man jobbar och lilleman är i förskolan och man faktiskt inte ses lika mycket som innan.

Har hunnit tvätta en runda, varit på lekplatsen vilket Wille älskar. Sandlådan är bäst. Där var en massa andra barn också, några år äldre än Wille men han var ju så nyfiken på dem och ville vara med och leka. Så kul att se när han får syn på något, traskar iväg med pekfingret i vädret och jag får springa efter hej vilt haha :)

Precis fått i oss lite lunch och lilleman han somnade samma sekund som jag la honom i sängen. Jag ska bara sitta här och ta det lugnt, borde städa av badrummet men det kan jag lika gärna göra ikväll. 

Får nog bli en sväng på lekplatsen här på gården i eftermiddag :)

Vad gör ni idag?

En bra onsdag

Vilken bra onsdag detta har varit. Började i morse då det var dags för jobb och idag med Sarah. Då är det alltid lite extra kul. Som vanligt rulla dagen på som bara den och efter jag hämta min lille buse så styrde vi bilen mot Bjuv för att hälsa på Sara och Julia. Blev en promenad till lekplatsen bland annat. Andre kom ut när han slutat jobb och då blev det lite grillad korv innan det var dags för oss alla att åka hem!

Lilleman är lagd, fast om han hade orkat så hade han nog velat leka en massa till. Märks att han saknat sitt hem. 

Jag ska strax hoppa in i duschen för att va klar till greys, då blir det fram med ostbågarna och mysa i soffan :)

I morgon är jag och min plutt lediga, det ska tvättas och det ska lekas och mysas lite extra mycket :)
Hoppas på fint väder så vi kan gå ut också.
Ser verkligen fram emot att få vara ledig :)

Nix, en dusch var det! Hejsvejs :)

Slutkörd

Idag har jag minsann fått jobba, hade planerat tre timmar men blev det dubbla. Morgontrafiken i stan är ju fan hemsk! Så har jag det sagt iaf.
Hunnit med en fika med Sarah innan det var dags för mig att ta de två sista ställena. Fick skynda mig en aning för jag skulle hinna i tid o hämta min lille plutt. Som jag saknat honom, min fina son :)

Kom hem och satt och njöt på balkongen, en trött kille som knappt orka leka. Satt mest med sin snutte i handen. Jag kan säga att han somnade riktigt gott.
Strax ska jag också slänga mig på kudden, jobb i morgon igen!



Ett nytt äventyr varje dag

Jag hade gärna velat att helgen skulle fortsatt, det är skönt att ha alla hemma . I morgon är det dags för förskola och jobb igen, även om jag vill att helgen ska fortsätta så är det ändå skönt att komma igång igen för att sen kunna va ledig igen :)

Idag spenderade vi förmiddagen hos lillemans farmor o farfar, Andre fixa klart bilen och jag fick roa den lille under tiden.
Blev hem och få i sig lunch och sen körde jag och hämta min kära mormor och sen under eftermiddagen blev det en sväng på familia.
Vill ha nya kläder till Wille men hittar inget direkt, får ta mig en tur på väla en dag när han är på dagis. Kan jag gå där i lugn o ro :)

Trevlig kväll !


Lilleman somna, egentligen skulle han äta lunch och jag försökte få han att vakna men icke iatället somna han riktigt gott på mitt bröst. Jag njöt så mycket det bara gick och jag bara tänkte tillbaka på den tiden när han var nyfödd och alltid sov på mitt bröst. Min lille plutte !

Gick igenom kalendern från förra året till deklarationen, herregud. Alltså det jag hade skrivit upp kändes som vi hade gjort förra veckan. Jag har verkligen inte hängt med någonstans, tiden har bara gått sååå snabbt. Varje dag är ett nytt äventyr helt enkelt :)

Påskhelg

Det har spenderats väldigt mycket tid i sängen dessa lediga dagar, inte alls vad jag hade tänkt mig men jag har trotsat skiten och kommit iväg på det vi har haft planerat iallafall.
Fast att jag inte har mått bra så har jag kunnat åkt på påskmiddag och fått i mig lite mat och sen åkt hem igen. Jag är väldigt glad för att jag gjort det så man inte bara hade legat här hemma hela helgen.

Idag var vi på kalas, i morse mådde jag som jag gjort de andra dagarna men det har bara blivit bättre. Så nu hoppas jag att det håller sig såhär också !
Var ett riktigt trevlig kalas med god mat och strålande väder :) lilleman han älskade trädgården och studsmattan men grannens sandlåda var lite för intressant och tosig blev han för att han inte fick gå in där o leka :) 
Karin gjorde iordning en snabb middag till honom också ocj sen var han så trött så vi bestämde oss för att åka hem. 

Skönt, jag blir helt slut men kan bero på att matintaget inte är speciellt stort för mig just nu och då åker blodtrycket lite upp och ner ocj orken finns inte riktigt. 
Kanske tur jag har Sarah på tisdag som kan putta mig fram haha ;)
Nä men så ska det nog va bra :)

Andre är och handlar, lilleman sover och jag sitter här med Barnkanalen på i bakgrunden (fortfarande), balkong dörren öppen och bara njuter!
Hoppas det är så här fint väder i morgon också då ska vi hitta på något kul :)

Vad har ni gjort i påsk?





Tröttsamt

Det går framåt för mig, fortfarande inte helt stabil men mycket piggare. Nackdelen är att jag vill orkar mycket mer än vad jag egentligen gör ocj det slutar ju med att jag blir helt slut.
Har krypt ner i sängen igen, mina killar har åkt till farmor o farfar. Jag ska passa på att vila så mkt jag bara kan och hoppas den här skiten försvinner snart. 

Inte direkt såhär jag tänkt mig denna påsk men sånt är livet..

Ser ut att bli riktigt fint väder iallafall och då vill jag inte ligga här. Så ska stänga mina ögon o försöka sova lite till precis som jag inte gjort något annat de senaste dagarna, suck!



Glad påsk

Sjukstuga igen! Men som tur är det bara jag som är dålig.
Började i onsdags eftermiddag, feber och frös så in i fasiken. Somnade klockan 8 och hade hoppats det skulle vara borta igår morse. Mådde verkligen skit när jag vaknade.
Stod här i valet o kvalet om jag skulle lämna Wille på förskolan eller ha honom hemma. Men han har roligt där, det var påsk fest och jag hade en chans att vila lite så jag lämnade min lille påsk gubbe och åkte hem o sov en timme.

Andre fick sluta tidigare så han kunde ta hand om Wille, jag sov mig igenom hela eftermiddag/kvällen igår. 
Så jäkla trist, jag känner mig verkligen så kass när jag inte kan ta hand om min egen son! Som jag saknade honom i natt när jag väl mådde bättre.

Idag är det bättre men fortfarande illamående och rätt sliten. Vi har tusen saker denna helgen.. Får se vad jag orkar helt enkelt.. Ta rn dag i taget! 

Glad påsk!




Totalt slut

Jag har haft ännu en bra dag fast att jag varit så himla trött, lilleman har hållt låda halva natten. Kom in till honom vid halv ett och då satt han där och prata med sina nallar. Somna som tur var om igen!

Dagen har rullat på och när jag skulle hämta plutten så ville han inte ens gå hem, han gick runt där precis som han ville visa mig hur allt var. Gulleplutt.

Kom innanför dörren här hemma och kände mig totalt slut, orkade knappt stå upp och någon middag blev det inte mycket av som slank ner.

La mig i ett bad, somnade. Kommer ut och tar tempen, feber! Jaha.. Var kom den ifrån?!
Jag känner mig inte sjuk, bara väldigt sleten. Kanske sömn jag behöver, ingen aning men den ska va borta i morgon.
Har inte tid till detta.. 
Ska bädda ner mig i sängen iatället, slå på tvn och se om jag slumrar till lite.

Trist detta är !!!


Aldrig, aldrig ska man ge upp!

Idag har varit en helt underbar och rolig dag.
Jag lämnade Wille strax innan 8 i morse på förskolan. Jag körde hem o ställde min bil och sen var det tid för mig att jobba :) äntligen! 
Och det bästa av allt är att jag har fått jobba med min fina Sarah idag, alltså har jag inte varit på mitt jobb utan jag har hjälpt till att städa istället. Dagen gick så otroligt snabbt men det gör den ju när man dels gör något man inte brukar och dels för att dagen är rolig. Så stort stort tack till dig Sarah för att du fixa detta till mig :)

Åkte och handlade och sen hem igen och efter kvällsmaten så fick jag det där samtalet som jag väntat på.

För två veckor sedan var jag på anställningsintervju för en tillsvidareanställning i Helsingborgs kommun. Jag kände att det gick jätte bra och jag var nöjd efteråt men ändå så går man med en känsla av ovisshet och den gör ju att man tvivlar lite ändå. Jag har gått här och väntat och väntat men så idag, äntligen fick jag ett väldigt glatt besked. Jag fick jobbet :)
Äntligen slipper jag gå på timmar, slipper jaga för att få jobb och jag slipper sitta här och bara glo de dagar som jag inte får något.
Detta är verkligen det bästa, som jag har längtat efter detta. Aldrig, aldrig ska man ge upp ! :)
Jag är så glad och så lättad att jag skulle kunna springa till månen o hem igen. Helt fantastiskt :)

Denna dagen har varit så himla bra och morgon dagen kommer säkert bli lika bra för även då ska jag få träffa min bästa vän ! :)



Påskgubbe och påskägg

Måndag igen, skönt med en kort vecka fast jag ska jobba till helgen men det är lååångt tills dess :)


Lilleman är i förskolan och jag körde och ställde mig i solariet i 5 minuter, härligt! Hoppas på mer brun än röd denna gång :)

Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag hämta min lille plutt och efter det blir det en tur ut till mamma. Får väl se ifall hon bjuder på middag ikväll :)

Jag måste fixa påskägg till min lille prins men vad lägget man i det ??

Och på torsdag ska han på påskfastan på förskolan och jag tänkte han skulle va påskgubbe men frågan är vad ska jag måla med i ansiktet ? 
En kajal penna? Är det verkligen bra för hans hud? 
Någon som vet kanske ?



Mycket på gång

Känns som vi har hunnit med riktigt mycket den här förmiddagen. Vi gick upp strax innan 7 och efter våra vanliga morgonrutiner så satte jag igång en maskin tvätt, plocka undan, lekte med lillen och sen fick vi i oss lite frukost innan vi begav oss ut på en promenad. Det var jag och Wille och alla hundägare ute :) kallt som tusan var det så blev inte så lång stund.
Var tillbaka runt tio tiden och strax där efter kom Andre hem. Han hade sett en skylt med barnloppis rakt över vägen så vi klädde på oss och tog oss dit.
Inte alls som förra jag var på, tyckte det var ganska dyrt med vissa saker för att va en loppis då jag betalade betydligt mindre sist i bårslöv. Sen var det faktiskt mest skit men ett par byxor tog vi iallafall.

Lilleman han sover middag just nu, har lite planer i eftermiddag men jag vet inte riktigt än hur och vad vi ska göra, vi får se :)

Jag ska ta och springa över på Lidl och handla lite till middagen ikväll. Hoppas ni har en bra helg :)




Hjärtat dunkade fortare och fortare

Jag vaknade i natt med hjärtat i halsgropen, tog tag i Andre för att han skulle vakna. Jag kände riktigt hur hjärtat dunkade fortare ocj fortare och jag blev räddare och räddare. Vågade inte öppna ögonen men jag sa till Andre att jag drömde en mardröm, spökena kom när jag var själv hos mamma. Resten skulle ja berätta när vi skulle gå upp. Jag var så trött så jag somnade om igen.
Tog lite sovmorgon och slapp gå upp halv sex med lilleman men när jag väl vaknade så kom jag inte ihåg min dröm. Jag kände bara mig väldigt sliten men min dröm som jag skulle berätta om var som bortblåst.. Kanske tur det.

Vi starta dagen med frukost, klädde på oss och gick bort till lekplatsen, får passa på när det är fint väder. Fortsatte med en promenad längs vattnet och fortsatte hem för att laga lunch.
Lille busen sover och vi sitter i varsin ände av soffan. 
I eftermiddag ska vi ut till Andrea jobb, hälsa på hans föräldrar och ikväll står smala revbenen och potatisgratäng på vår meny. Jag längtar redan :)



Igår när jag hämtade min lille prins på förskolan så låg hans första påsk pyssel på hans plats. Som förälder känner man sig så otroligt stolt och varm i hjärtat.


Igår när vi var ute och kolla tvättmaskin till mamma hittade jag den här, hur häftig är den inte ? Jag trodde det var en kyl först :)





Mitt hjärta ❤️

Varje kväll när min lille kille har somnat så saknar jag honom så extremt mycket fast att han ligger i rummet sidan om mig.
När jag går och lägger mig så vill jag egentligen bara gå in och hämta honom, lägga han vid min sida och snusa i hans hår. 

Jag har så svårt för att få upp ögonen på morgonen men när jag väl får en hand på kinden eller en kind mot min så är det som om jag aldrig har sovit.

När lilleman är i förskolan så saknar jag honom, jag saknar att höra honom, att se honom och när jag väl ska hämta honom så hoppar mitt hjärta några extra slag. När jag kommer för att hämta honom och när jag ser han så kan jag inte sluta le. När jag ser de andra barnen pussa på honom, leka med honom och tar han i handen för att visa han vägen så fylls jag av en sån otroligt obeskrivlig lycka!

Min lilla lilla bebis har blivit så stor, jag älskar att se honom utvecklas för var dag som går. 
Att tiden går så snabbt skrämmer mig lite, att tiden med honom blivit mindre gör lite ont i hjärtat och det är nog därför jag sitter här varje kväll och bara längtar till nästa dag så jag får krama och pussa på min lille älskling.

Denna lille kille gör mig till världens lyckligaste människa. Denna lille kille har verkligen förgyllt mitt hjärta, mitt liv! 

Jag älskar dig min underbart fina son, till månen och tillbaka och om igen!






Äntligen fredag

Äntligen fredag och nu är det helg för oss alla tre :)
Under tiden lilleman var på förskolan så åkte jag och mamma ut så hon fick köpa ny tvätymaskin sen fick det bli en tur på maxi också.
Mamma följde med och hämta Wille, jätte roligt tyckte hon :) och extra kul att hon vet vem personalen är också :)
Nu i efterhand kan jag känna en enorm saknad av min moster, där stod vi på henne jobb med hennes vänner och kolleger och hon fattas så jäkla mycket!

Ikväll åt vi som sagt tacos, jag la upp lite av allt på Willes tallrik så fick han plocka i sig det han ville ha. Han åt på jätte bra ocj verka tycka det var riktigt gott, till och med sallad :) haha! Kul att se att han gillar det. 
Jag tror att förskolan har hjälpt till lite på traven för där får han ju allt möjligt som han inte har ätit innan också och han äter på. Skönt som tusan :) burkmat är bra i vissa sammanhang men jag har en känsla av att han inte kommer vilja äta det mkt längre till.

Ja nu är det fredags kväll här och jag ska ta och fixa ihop välling till min lille kille :)

Hjälp

Nu måste jag ha er hjälp, kan man ge tacos till en liten kille på 13 månader ???

Bara positivt

Alltså min förkylning får gärna sätta sig på någon annan nu, jag är så fruktansvärt trött på detta eviga snytandet och hostandet. Känns som det inte alls vill ge med sig och bara bli värre för var dag som går..
Tröttsamt är vad det är!

Nyss kommit hem, lilleman han har somnat och det tog inte många sekunder. Idag hade han ingen lust att gå hem från förskolan, han peka och ville tillbaka in. Känns skönt för min del att det är på det sättet.

I morgon ska vi ha inskolningssamtal, prata lite om hur vi tucker att denna första period har varit osv. Har bara positivt att säga om förskolan och att jag fick höra igår av en förälder som valt detta dagiset även om dem bor mitt i stan, att de har varit utsedda till den bästa förskolan i Skåne och Sverige. Och att fröknarna har stannat kvar visar ju att det faktiskt är bra. Dessa fröknar som Wille har idag var ju där när jag var liten och fick följa med min moster till sitt jobb. Känns tryggt ! 

Nu kommer snart Sara hit, snacka lite dynga och umgås. Alltid lika trevligt och jag är så glad för att vi har fått tillbaka den kontakten som vi en gång hade men med henne så känns ingenting konstigt. Det kan gå flera månader, vilket det gjorde ett tag innan vi verken träffades eller pratade men jag tror vi båda vet var vi har varandra. Skulle det vara något så är det inga bekymmer att lufta luren och få prata av sig. Det är verkligen underbart med sådana vänner! 

Ska röja lite snabbt innan hon kommer, hejsvejs :)




Från krypa till gå

Det är lika roligt varje gång jag ska hämta min prins på förskolan, när han ser mig skiner han upp som en sol och jag blir så varm i hjärtat.
Idag satt jag ute i hallen och väntade och ut kommer kanske 5 barn och ska tvätta händerna efter maten och Wille går och håller sin fröken i handen ocj följer efter så gott han kan, när han såg mig så drog han åt ena hållet och hon åt andra hållet och sen följde han med de andra barnen, såg rätt roligt ut att se han traska på så gott det gick haha :) han har förresten blivit jätte duktig på att gå, det har ju varit mest kryp och lite gå men både idag o igår så går han mer än vad han kryper :) 
Snabbt det går.

Han sov iallafall middag när vi kom hem, somnade till och med till när jag skulle ha av overallen. När han hade sovit i typ en timme så vaknade han och jag gick in och la mig med honom i vår säng och somnade själv, jisses så skönt det var och vi sov kanske lite längre än vad jag tänkt mig men det verka inte vara några problem med det nu för han somnade snabbt ändå.

Ikväll är det greys på tv igen, älskar onsdagar :) tänk att det redan är onsdag o halva veckan har gått. Jag väntar fortfarande på mitt samtal, ovissheten är den värsta väntan!

Jag skulle behöva middagstips, har ni något gott, enkelt och hyfsat snabbt så kom gärna med förslag :)

Buse

Äntligen landat en stund i soffan, har tagit tag i hemmet idag. Städat ordentligt så nu är här fint för några dagar iallafall :)

Ska bara sitta här och ta det lugnt innan det är tid att hämta hem min lille buse. Lite lunch får det också bli, rester från igår. Kyckling, alltid gott :)

Halv storm ute, längtar till det fina vädret ska komma igen vilket jag hoppas är snart! 





Dela med er :)

När vi kom hem från förskolan så var det tid för lillen att sova middag och det gjorde han i nästan 3 timmar! Jag har nog aldrig kollat Facebook och diverse sidor så många gånger innan. Jag var riktigt uttråkad men helt plötsligt hörde jag att han öppnade dörren och äntligen så fick jag krama min lille prins :)

Tiden den rusar iväg, dessa två dagar har gått så snabbt så jag vet knappt vad jag har gjort men det är skönt för jag längtar till helgen även om vi inte har något speciellt. Alltid skönt att vara lediga tillsammans :)

Jag var ju och sola i morse, när jag kom ut från solariet så tänkte jag att det hände ju inte så värst mkt men inte så konstigt då det var ett bra tag sen sist. Duscha o gjorde mig klar, timmarna började gå och jag kände hur det började svida på låren och sen magen, och sen ryggen och nu, ja jag ser ut som en kräfta på min kropp. Eller nej kanske inte så farligt men röd är jag, jag som aldrig brukar bli röd när jag solar. Hoppas det lägger sig snabbt så jag kan få en fin färg och sen kunna ställa mig i solariet igen. Känner mig så mycket fräschare när jag är brun men vem gör inte det ?!

Jag är med i en grupp på Facebook som heter "återbruka mer", och jag blir så galet sugen på att inreda och göra om här hemma. Jag ringde Andre innan och förklara hur jag ville ha det, har ju turen att han kan måla och betsa och allt :) vilket underlättar en aning. Tur även att han gillar mina idéer men sen ska man bara få tag på material. Någon som vet var man kan få tag på en kabeltunna???

Och en annan sak, lilleman började dricka ur pipmugg på dagis vilket han inte alls ville till en början utan fick dricka ur en liten nappflaska. Nu går det ibland men annars ska det va ur en pipmugg. Ni som har barn som dricker ur en sån, när ni ska iväg hur gör ni då?
Packar med muggen om ni tex ska till väla??

Det smarta med flaska var ju att vi kunde fylla med vatten här hemma och sen ta med oss, lätt att ge direkt när han är törstig än att springa runt o få fylla på med vatten. 
Visst funkar det väl fortfarande med flaska men det borde väl finnas en pipmugg som msn kan ha med sig ? Eller iallafall något liknande.. Dela gärna med er :)



Puss

Lill killen är lämnad på förskolan, härligt att se när dem andra barnen kommer fram och pussar på honom :) 

Eftersom jag inte hade något vettigt för mig idag så stack jag ner och solade, inte stått i ett solarie på jag vet inte hur länge och det var faktiskt riktigt skönt. Kanske man kan få lite färg nu så man kan känna sig lite fräschare :)

Skulle egentligen städat här hemma men har ingen lust till det alls, får se under dagen om det blir gjort då istället :)
Helst av allt hade jag velat jobba men det är sämre med det just nu, trist ! :/

Nä en dusch och sen får jag nog se till att vakna till liv !


Trött

Jag har varit något så sjukligt trött de senaste nätterna när lilleman har kallt så har det varit en riktigt zombi som har traskat in till honom. På morgonen, så svårt att vakna så det ät sjukt. Jag behöver sol och värme så jag förhoppningsvis slipper det här. 
Lill killen är på förskolan och jag har varit och handlat hem lite mat. Hunnit få i mig lite lunch också och om ett tag ska jag hämta hem min lille prins!

Riktigt soveväder ute, kanske bli en eftermiddags lur även för min del idag, vi får se :)
Hoppas att veckan går lika snabbt som förra så vi kan få helg igen :)

Vad ska ni göra idag?


Helgen

Helgen snart slut, så snabbt det gick. Igår var en väldigt lugn dag, jag och lilleman åkte till Bjuv för att titta till katten, handlade lite och sen åkte vi hem. Hann i princip bara lämna honom sen skulle jag sätta mig i bilen och köra mot Sturup för att hämta mina föräldrar. Kom dit i lagom tid men icke kom där något flyg, sjukt drygt att sitta där själv (tack för att det finns en mobil iaf), i nästan två timmar. Tillslut kom dom och vi åkte hem, hade hunnit både bli mörkt och dimmigt. Jag körde självklart fel men efter många om och men kom vi tillslut rätt. Kan säga det var väldigt skönt att få komma hem !

Idag hat vi inte gjort speciellt mycket i heller bara tagit det väldigt lugnt :) skönt !

I morgon är det dags för förskolan igen för Wille och under tiden han är där ska jag iväg med mamma :)
Jag hoppas dessa dagar går snabbt så jag kan få det där samtalet som jag väntar på, jag hoppas, hoppas verkligen på det bäst ! Mer om det när jag vet mer själv :)

Enormt gotte sugen ät jag också, ska skicka iväg mannen så fort Wille har somnat :) 

Trevlig kväll :)





Vilken dag!

Vilken dag, har haft att göra sen jag klev upp i morse. Min lille räka här hemma har det varit full fräs på, över allt och ingenstans. Riva upp allt, stoppa i allt i toaletten eller badkaret. Ut med alla leksaker, ut med alla grytor osv osv. Puh var helt slut när jag skulle lämna honom på dagis! 
Tydligen hade han varit lite gnällig och trött på förskolan även idag. Ingen aning varför, är det kindtanden som är problemet eller ont i halsen ?! Ibland vill jag så gärna att han kunde talat om vad som är fel. 
Oavsett så var det en glad kille när han kom hem, Andre fick åka hem från jobb då han är sjuk.
Alltså vad är detta !? Familjen som aldrig är sjuka har helt plötsligt åkt på allting under en vecka ! Fy tusan, låt det gå över snabbt !

Jag gjorde mig och Wille klara och åkte på kalas till Andres kusiner. Var riktigt trevligt att va iväg en sväng även om det inte blev så länge :) kul att man kan gå iväg fast Andre inte är med :)

Ska tvätta bort sminket och sen krypa ner under täcket, mina killar dom sover båda två! 



Jag skojar inte

Lilleman är lämnad på förskolan, verkade så glad över att va tillbaka.
Jag ska lägga mig i soffan med filten över mig och bara vila. Jag skojar inte om jag säger att det känns som jag ska hosta upp mitt rumpehål.. Fyfasiken!

Låt mig bli frisk! I morgon har jag inte tid till att må såhär.. Måste kurera mig och det är snabbt !!

Ringa lite samtal måste jag också, suck ! 

Vad ska ni göra idag?

Borta bra men hemma bäst

Idag ligger jag inte rak lång vilket jag är väldigt glad över. Fortfarande förkyld och jäklig men det får ta sin tid så länge jag slipper feber!

Kom hem till oss själva för en stund sen, Wille blev överlycklig bara jag sa att nu är vi hemma i bilen. Kul att se att även han längtat hem :) men också väldigt skönt att han känner sig så hemma hos mamma att han leker på som vanligt och vet precis var han ska ta vägen :)
Borta bra men hemma bäst så är det ju :)

I morgon är det förskolan som gäller för lillemans del, jag har lite planer på vad jag ska göra men får först och främst se hur jag mår. Kanske inte ska köra fullt järn direkt. 

Hungrig som en häst är jag också, mina killar är ute på promenad och jag ska hängs tvätt sen får det nog bli middag :)

Ha det !

Sjukstuga

I söndags började lilleman att bli sjuk, förkyld och feber och under kvällen kräkte han också.
Lite besvärligt med maten och ikväll ville han inte ens ha välling fast att det bara är förkylningen kvar av allt. 
Han har ju även smittat mig så idag har jag legat rak lång hela dagen, fy fasiken. Jag hatar detta ! 
Tur Andre kan va hemma och hjälpa till. Ingen aning om vad jag gjort annars :( 

Lilleman har hoppat i säng, jag ska nog göra detsamma om en stund!




RSS 2.0