Mitt hjärta ❤️

Varje kväll när min lille kille har somnat så saknar jag honom så extremt mycket fast att han ligger i rummet sidan om mig.
När jag går och lägger mig så vill jag egentligen bara gå in och hämta honom, lägga han vid min sida och snusa i hans hår. 

Jag har så svårt för att få upp ögonen på morgonen men när jag väl får en hand på kinden eller en kind mot min så är det som om jag aldrig har sovit.

När lilleman är i förskolan så saknar jag honom, jag saknar att höra honom, att se honom och när jag väl ska hämta honom så hoppar mitt hjärta några extra slag. När jag kommer för att hämta honom och när jag ser han så kan jag inte sluta le. När jag ser de andra barnen pussa på honom, leka med honom och tar han i handen för att visa han vägen så fylls jag av en sån otroligt obeskrivlig lycka!

Min lilla lilla bebis har blivit så stor, jag älskar att se honom utvecklas för var dag som går. 
Att tiden går så snabbt skrämmer mig lite, att tiden med honom blivit mindre gör lite ont i hjärtat och det är nog därför jag sitter här varje kväll och bara längtar till nästa dag så jag får krama och pussa på min lille älskling.

Denna lille kille gör mig till världens lyckligaste människa. Denna lille kille har verkligen förgyllt mitt hjärta, mitt liv! 

Jag älskar dig min underbart fina son, till månen och tillbaka och om igen!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0