Utbildning

Då börjar denna dagen också närma sitt slut och snart är det Fredag igen, sjukt att veckorna går så snabbt men det gör ingenting för denna helgen har vi lite roligt inplanerat iallafal :)
Skönt att klockan inte ens är 6 och jag har både ätit middag och duschat så nu är jag i princip klar för kvällen, ska bara slänga på mig en ansiktsmask och rensa huvudet lite sen är jag redo för greys ;p haha
Idag har jag varit på utbildning hela dagen. började med lyft teknik och avslutade med HLR, hjärt och lung räddning för er som inte vet vad det står för en riktigt bra sak att kunna faktiskt och så mycket nytta det gör så det har varit en bra dag på jubbet idag också fast jag inte har jobbat.
Det ska jag dock göra i morgon kväll, ångrar mig lite just nu att det kväll jag ska jobba och inte morgon, tackar för sovmorgonen men det är rätt skönt att få komma hem på eftermiddagen och ha kvällen hemma men men man kan inte få allt här i livet.
Fredag är jag ledig iallafall och då blir det mys hemma hos mamma eller om vi hittar på någonting roligt det vet jag ju inte nu men bra blir det säkert vilket som.
André kom hem med lussebullar, han vet exakt vad han ska göra för att jag ska må bra haha så ska avnjuta en sån nu :)
ha det gött!!

Its time

Dags att göra sig klar för att åka o stor handla ska bli skönt att ha lite att välja mellan i frys och kyl ;)
Denna dagen blev det inte mkt gjort på, tråkigt men skönt samtidigt och i morgon är det en lång dag på jobb med först lyftutbildning och sen hlr på eftermiddagen men det ska nog gå det också :)

Som sagt dags att byta om och bege sig hej hej !!


Greys anatomy

Hade en väldigt bra dag på jobb igår men det var väldans skönt att få komma hem också.
Idag var det sov morgon för min del, ledig idag ju och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ingenting för det är rätt skönt att ta det lite lugnt och gå här hemma och fixa och dona, vi får väl se vad som sker.
Sitter just nu och kollar på grey`s anatomy , repriserna går ju på eftermiddagarna och reprsien av det går nu på förmiddagen och jag har fastnat totalt, nästan varje avsnitt jag ser på sitter jag här med ett fånigt smile på läpparna och tårarna rinner, tänk så känslig man kan vara genom ett tv program :p haha
Har egentligen inte följt det här programet så här innan men det är ju lättare att följa med på torsdagarna när man ser repriserna på eftermiddagarna ;) haha..
Hörligt väder ute idag med men lite kallt, kanske skulle klätt på sig och gått ut och gått en sväng, tanken finns ju där men känner jag mig själv rätt blir det inget med deet haha :p Ska iallafall gå och göra mig klar så får vi se vad dagaen har att erbjuda !

Ny vecka

Vilket härligt väder det är ute, dock skulle jag lätt kunna sova några timmar till men det går ju inte eftersom jag strax ska bege mig till jobb.
Tror jag har en förkylning på G också, ont i halsen och ont i huvudet, men jag hoppas att det försvinner igen för jag orkar verkligen inte vara sjuk igen, så himla tradit.
Blir lite tv nu och bara ta det lugnt innan jag ska gå, i morn har jag sovmorgon igen wiho älskar sovmorgon då jag inte är någon morgon människa alls.
Skriver mer ikväll när jag är himma igen. bye bye!

Förändringar är bara bra

Vi åkte som sagt ut på Väla innan idag och handlade lite fler julklappar, skönt att det är gjort är ju snart klar :)
Skulle egentligen in på Ikea men det hoppade vi över idag och liksaså citygross och stor handling, blåser lite mkt för att åka ända till Hyllinge så det får vi ta på Tisdag istället!
Åkte bara bort till Maxi för att handla det vi behövde för idag och i morgon och kom ju knappt in eller ut ur bilen så mycket det blåste och man flög jju nästan iväg när man gick, möblerna på balkongen har vi packat ihop så gott vi kunde får väl se om dem är kvar i morn när vi vaknar :p
Ska tända lite ljus och mysa ner i soffan och kolla en film, perfekt avslut på denna helgen :)
och i veckan har jag fullt upp nästan varje dag, måndag jobbar jag kväll, tisdag är jag ledig än så länge, onsdag har jag utbildning hela dagen , torsdag jobbar jag kväll och fredag ska jag upp klockan 7 för att tvätta :p
Kommer säkert bli ändringar för det blir det alltid vilket är rätt skönt faktiskt, att inte varje dag ser ut som planerat gör inte mig någonting.
Ska hoppa in i duschen nu så man har det gjort !

Klass 3 varning!!

Söndag och första advent , julskyltning i stan är det också men tror inte vi ska ner dit direkt, tycker inte att det är så skoj och detta vädret gör det inte bättre i heller.
Storm och regn, klass 3 varning har de även gått ut med och uppmanat alla att stanna inne, men nej det kan inte jag då har jag myror i brallan direkt.
Håller på med tvätten nu, tradit men så fort nästa maskin är klar så blir det väla, ikea och city gross för att handla hem lite käk.

Så det händer lite här trots att det är söndag vilket är skönt då man kan somna bättre på kvällen och speciellt bra när det är jobb dagen efter ;)

Uppdaterar mer ikväll hejhej.




Ullared!!

Klev upp vid 6 i morse och gjorde oss i ordning för att köra till Ullared och snacka om att jag var trött.
Åkte först till Åstorp och hem till Alex och åkte med han dit, vi slapp stå i kö vilket var as skönt eftersom det va kallt som bara den.
Hittade lite saker bland röran av alla kundvagnar och folk men inte alls så många julklappar vilket jag hade hoppats på, fanns mest julsaker och det är ju inte så konstigt men det är ju julklappar folk är ute efter.

Åkte hem och packa upp och slängde oss på soffan och mina ögon var nära att åka igen men åkte och köpte mat och blev piggare men det får ändå bli soffan,film och mys ikväll,perfekt väder för det!

Hoppas ni alla får en trevlig lördag:)


You raise me up!


Media mark reklam.

Idol är över och här har man suttit och bölat hej vilt haha :p
Alexander bard kan ju bara dra någonstans för han hör ju inte hemma där för fem öre,  varför skaffa sig någon som man ALLTID hackar på, jaja Robin och Moa var ju helt klart bäst, fick rysningar i hela kroppen , härlig känsla :)
Hoppas ni där hemma tittade på det annars kan ni ju gå in på tv4.se och kolla klippen där :)
Nu till en annan rolig sak har ni sett media marks senaste reklam ?? haha jag skrattar ihjäl mig varje gång eftersom André tycker att den rosa gubben som sitter i trucken är jag hahaha ;)
I morn bär det av till ullared, wiho inte den bästa helgen jag vet men skit i det vi får trängas med kärringarna och kundvagnarna ;) tio poäng för en tant 20 för två på en gång ;) hahha skoja :p

Vilken dag

Ja jäklar vilken dag har verkligen varit full rulle ända sen jag klev upp ur sängen, men jag gillar det.
När jag väl kom av tåget i Helsingborg så gick jag in på subwat och köpte mig en macka och gick vidare in på Lagerhouse och köpte en lite sak till Mamma och sen vidare hem och när jag väl kom innanför dörren så var jag helt slut, hungrig och kissnödig så magen höll på att sprängas då jag varit kissnödig sen jag satt på tåget till Malmö så snacka om att det var skönt att komma hem.

Fick i mig min macka och hann vara hemma en halvtimme ungefär och sen var det vidare hem till sarah& Kimbo och mös lite med dem och vovarna såklart :)
Körde vidare till Mamma och lämna hennes paket och sen hem igen och börja på maten och nu har jag äntligen satt mig i soffan och här ska jag sitta resten av kvällen!


Mammas present


super gott från subway :)

Malmö

Tro det eller ej men jag tog tåget till Malmö och snacka om smidigt bara sätta sig och slippa tänka på något och sen slippa leta parkering är det bästa och dyrt är det också.

Kommer inte ens ihåg när jag åkte tåg sist, sjukt länge sen men jag hitta rätt även i Malmö :)

Intervjun gick super bra, känns verkligen bra det här så hoppas på det bästa även om det inte är inom vården !!

Nu ska jag njuta av min tåg resa haha :p ha det !!


Super bra

HA, mina pannkakor blev super bra så slår vad om att nästa gång blir det ännu bättre :)
Innan jag mötte upp mamma på sjukhuset sprang jag runt som en dåre för att fixa fram boken till HLR utbildningen som är på Onsdag, fick tag på den och när jag väl åkte upp en våning till henne va jag helt genom svett, blörk!
Vet ju knappt om man ska använda sin vinter jacka sådär mitt på dagen då den oftast blir för varm men hade jag tagit en tunnare eller min väst hade jag säkert frusit, stort dilemma det där :p
Lyckades inte få med mig någon till Malmö i morgon men fixar det säkert bra själv även om det känns tryggast o ha någon sidan om sig, så jag hoppas att trafiken flyter på och att jag hittar dit och framför allt en parkeringsplats eller ska man kanske ta tåget istället?
Får nog tänka på det ett tag till iallafall, bilen är rätt bekväm men tåget är smidigt, hmm svårt..
Fredag i morgon iallafall, vilket är skönt eftersom det då är närmre till Lördag :) tror att helgerna fram till julafton kommer va fulla med en massa roligheter :)

Då var det dags igen :)

Jahapp då var det dags igen, arbetsintervju i morgon förmiddag i Malmö av alla ställen, lite långt men det är ju där de utgår ifrån så det är bara att sätta sig i bilen och åka dit, iiiihh blev lite nervös faktiskt men det ska säkert gå bra.
Får försöka hitta någon som kan hålla mig sällskap också :p
För en gångs skull så vaknar jag av tidigt av mig själv och känner mig utvilad och just när det är så ska tiden gå så himla snabbt, är snart dags att göra mig klar och gå upp till sjukhuset och hämta mamma som jag ska köra hem idag.
Ikväll blir det pannkanor här hemma , får väl se hur det går haha sist jag gjorde det var för väldigt VÄLDIGT många år sedan och då fastnade skiten i stekpannan och en massa annat trams så det sluta med att jag fick en haha :p hoppas inte det blir så denna gången.
Sitter även och funderar på vad jag önskar mig i julklapp det är inte så himla lätt allt jag kommer på är sånt som kostar rätt mycket , förstår inte att det ska vara så svårt och tänk då nästa år när jag fyller 25 då bör man ju önska sig något speciellt men jag vet ännu inte vad, skit svårt!
Ska göra lite nytta här nu så vi hörs !

Cupcakes och fina tårtor!

Här sitter man och kollar runt på en massa bloggar och trillar in på en del som handlar om matlagning/bakning och snacka om att man blir sugen på en massa goda kakor och tårtor när man ser sånt här och vissa är verkligen sjukt duktiga.
Bara kolla dessa bilder






Hade jag bara haft tid och ork så hade jag också försökt baka en massa fina saker, kanske inte direkt en massa tårtor men en massa annat kanske, typ cupcakes det är ju super enkelt och sen är det bara fantasin man ska ha för dekorationen, här är några stycken jag hitta




Jag önskar jag hade haft ett stort och fint kök där man kunde få plats att göra sånna här saker, självklart räcker den ytan jag har idag men samtidigt så underlättar det när man har stor plats.
Egentligen förstår jag faktiskt inte varför jag inte har ork, roligt är det men samtidigt så ska man åka till affären, hitta allt man ska ha, följa recept, baka, fixa och ja en massa annat då är det enklare med matlagning där man kan slänga i lite vad man själv tycker vilket är roligt när man kan mixa och ha sig.

Men någon dag ska jag banne mig försöka mig på det här, iallafall försöka baka någonting som jag inte brukar, någon dag!

Här sitter jag nu iallafall och är så fruktansvärt sugen på en massa och här finns verkligen ingenting hemma, just för att jag inte ska trycka i mig en massa sånt dära mitt i veckan men det är jäkligt svårt att hålla emot!
Kanske ska slänga i mig en yogurt det är iallafall något.

Hata sötsug!



Drömmar

En ledig dag vilket är riktigt skönt faktiskt, fick sova ut vilket behövdes så idag blir bara en städ dag här hemma ska verkligen försöka storstäda allting, tar sin lilla tid men det blir ju snyggt efteråt som tur är.
I natt har jag drömt hel sjuka saker i och för sig så brukar jag göra det men det värsta är när man drömmer att man blir jagad och att man ska försöka gömma sig, jag kommer inte ihåg vad det handlade om eller vem som var med det ända jag kommer ihåg är att vi gömde oss i en pool där det inte fanns något vatten och som vi drog över ett stort nät bara för att han inte skulle komma åt oss, där hitta vi en nyckel under dörrmattan som ledde till en lite dörr precis ovanför poolen och sen sviker minnet mig. Jag kommer ihåg att vi tillslut var på en lekplats och människorna runt omkring oss försökte hjälpa oss och sen vakna jag så där tar det slut, helt sjukt att man kan sova, drömma och känna sig vaken samtidigt, skumt som tusan.

Ska ringa lite samtal och sen sätta igång och städa, två dagar kvar till helg åhh vad jag längtar till Lördag :):)



Nuså

Kunde inte hålla mig, lite är uppe iaf och mysigt blev det 


Tro det eller ej

Tro det eller ej så gick jag faktiskt och la mig tjugo över 9 igår och senast det hände det minns jag faktiskt inte men sova behövde jag iallafall och det gjorde jag verkligen ända fram till klockan ringde.
Skönt att känna att man inte är lika trött idag iallafall så man orkar lite mer typ laga mat :p
Var sista dagen idag jag gick sidan om på hjärtenheten sen får vi väl se om jag ska fortsätta med det några dagar till eller vad som händer men det lär jag få reda på i morgon , kommer säkert bli bra detta !
Idag blir det pannbiff till middag, kommer nog bli gott, hoppas jag iallafall :) Man kanske till och med skulle ta sig en promenad elller kanske åka till väla, föresten är det någon som vet när dem öppnar nya butiker där?
jäjä ska ta och plocka undan lite här hemma nu!

Saknar

Har bara gått en dag och jag saknar honom redan, att bara sitta och titta på bilder gör att mitt hjärta smälter och jag blir så otroligt glad. Tänk, tänk vad en sån här liten varelse kan ge mycket lycka och kärlek. Finns inget bättre än han och jag skulle kunna göra allt för honom. De sägs att hunden är människans bäst vän och ja det stämmer , han är världens bästa och han kommer alltid att göra mig glad! Du min lilla snuttekorv , fan vad jag älskar dig :)


Dag två

Herrejisses vad jag är trött, har varit mycket nytt att lära och många nya människor man träffat och som tur är så är alla super trevliga vilket gör allting mycket roligare.
Dag två på hjärta idag och den tredje imorgon sen ska jag kunna det dära själv men det är inte så svårt när man har blivit visad hur allt funkar.
Idag kan jag säga att det inte är mycket som händer, soffläge är vad som gäller för fan vad sleten jag är.. usch usch..
Har inte mkt vettigt att skriva så jag avslutar här!
Vi hörs!

Vår dag

Idag åkte vi hem till Andres mormor och morfar och hälsa på och fika fick vi också :) Rocky skutta in där som ingenting vilket han ibland inte brukar men kul att se :)
Efter det åkte vi till bruces skog där vi alla tre fick springa av oss riktigt skönt att komma ut och det gör oss gott att ha Rocky, som han sprang dock tyckte han inte alls om de människor vi stötte på där och jag vet inte varför heller men så är det väl ibland.

Fick lite käk i magen och åkte och lämna Lill killen hos hans mamma och nu är det Beck på tv, blir att se denna och sen sova klockan ringer ju trots allt halv 6 usch usch :s

Så ser vår kväll ut skriver mer i morgon hejsvejs :)


Då var det söndag igen

Då var det söndag igen och jag måste faktiskt säga att det är rätt skönt att gå upp i tid vilket jag inte hade gjort om det inte hade varit för rocky, man får ju verkligen ut mer utav både dagen och helgen faktiskt!
Tråkgt bara att det är så trist väder ute, lite sol hade inte skadat men tänkte ändå bege mig till skogen om en stund så den lilla får sig en lång runda, han ska ju åka hem igen ikväll eftersom det är jobb i morgon och en sak är säkert att så fort vi har lämnat honom så ska jag dammsuga, herregud vad han fäller och ändå så borstar jag han typ hela tiden men det hjälper ju inte så mycket.
Just nu sitter jag och glor på André som sitter och spelar vilket suger riktigt mycket, kanske borde köpt ny tv i sovrummet så man kunde suttit där inne och kollat på tv när han spelar, dock har vi en tv , en liten men hade den varit större kanske man hade tittat mer där inne, ähh jag vet inte.. tv är inte så viktigt egentligen..
Kanske skulle slänga på sig lite kläder och göra sig redo för att sticka, japp så får det bli !

Längtat hem!

Då var vi hemma igen efter en lång runda, först till Malmö för att hämta hem min väst sen vidare till media markt där André fick med sig ett ps3 hem så nu lär jag inte få kolla på tv något mer här inne ;) haha..
Rocky har ju varit med hela dagen så han har fått åka bil mycket idag men det gillar han som tur är och när vi väl kom hem så kändes det som vi alla 3 hade längtat efter att få komma innanför dörren och ja, skönt är det som bara den.
Händer inte alls mycket ikväll heller, blir bara lite god mat och en film och massa mys :) Köpte även lite små godis och en påse twister som är såå gott :)
På måndag får det helt enkelt bli andra bullar, alltså inget smått och gott då längre!!
Börjar även läsa lite här och var att dem börjar julpynta, ska man göra det redan? är det inte lite tidigt?
Jag tycker nog det så lär nog vänta litet tag till iallafall sen lär här bli mysigt här hemma med en massa ljustakar och annat , dock har vi ett problem här är inte alls många eluttag som här borde vara så lär ju ligga sladdar lite över allt som det iof redan gör men ännu mer, skit fullt och jag hatar sladdar men vi kommer säkert på en lösning, inte så att man har tummen mitt i handen precis :p
sen behövs det nog köpas lite nya ljusstakar och sånt dära, kanske ska pynta balkongen också haha :p kommer bli en dyr elräkning ..
Nej håller mig nog någon vecka till eller vad tror ni??

Har ni sett så små

Har ni sett så små och söta skor :)
Dessa tillhör lilla kimbo, de minsta skor jag sett på en skohylla ;)
Fredags mys är vad vi har här hemma, tacos har vi ätit, tyvärr tvättar vi men den är snart klar och Idol är på tv, dock inte så jätte intressant men bättre än ingenting.
Känns som det blir en tidig kväll, är trött som tusan och ska ju ändå upp hyffsat tidigt i morn..
Vi får väl helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda ;)
Just nu har jag två dagar jag längtar efter, den dagen vi ska till ullared och den dagen vi ska till danmark, låt tiden gå fort fast inte för fort så jag hinner med mina julklappar haha :p
Ha en bra fredag gott folk !

Inte som jag tänkt.

Dagen har varit bättre än vad jag trodde den skulle vara, hade förväntat mig en massa stress men så blev det inte, verkligen jätte skönt!
Åkte och hämta mormor som var lika trött och yrvaken som jag var, åkte till sarah och hämta rocky och sen vidare till Bjuv och till Mamma.
Fick sålt den där sängen nu också så man blev lite rikare :) och snart kommer det även en tjej och hämtar mina skor som hon vann på tradera så får man lite pengar där också, inte helt fel att tjäna massa pengar när man är ledig :)
Igår var min första dag på hjärtavdelningen och jag trivdes som fisken i vattnet, alla var verkligen jätte trevliga men det är mycket man ska hålla koll på och mycket nytt man ska lära sig men det är bara roligt :) sådär hoppas jag att jag får många tider :)
Nu sitter jag bara framför tvn och har faktiskt lite tråkigt, rocky sover sidan om mig och jag blev super trött :/ aldrig bra att sätta sig ner bara att köra gärnet haha ;p
Ska iallafall städa lite hade jag tänkt , så på med lite musik och köra igång så kanske man vaknar till, ja så får det bli!

Stress

Hatar verkligen att vakna och känna mig stressad direkt när jag kliver upp ur sängen, kan kanske bero på att man har fått tusen sms och samtal när man bara vill sova.
I morgon kommer jag ha sjukt mkt att göra , kommer bli mkt bilkörande om inget annat men det skadar nog inte, min bil behöver bli körd inte bara stå och samla på sig löv och mås skitar.

Ska ut till Mamma redan vid 11 och innan det hade jag tänkt hämta den lilla , kanske till och med får hämta mormor påvägen det får vi väl se, sen ska jag va hemma igen innan klockan 3 då här kommer besök och sen iväg igen, Puh älskar förvisso att ha att göra men det är aldrig bra när man känner sig stressad redan dagen innan men det löser sig som alltid :)


Har nyss intagit min nyttiga frukost, havregrynsgröt med banan och ett kokt ägg till det, får vi väl se hur länge jag håller mig mätt på det, helst till klockan 6 då jag ska äta middag på jobb men vi får väl se..


Ibland blir man verkligen påmind om varför man inte ska sälja saker på tradera, vissa är rent av några jäkla f***er som ska klaga över allt vilket verkligen är tråkigt och när man sen försöker vara trevlig så blir det ännu värre, ibland misstolkas ord som man skriver för att den som läser inte förstår det budskap jag vill ge vilket bara kan bli fel..
sånt här kan trötta mig riktigt mycket..
så min kväll igår bestod av att svara på en miljon mejl till någon som verkar mer blåst än smart men sånt får man väl också stöta på någon gång haha :p

Dags att göra mig klar nu så jag är färdig till jobb!



Aj,aj,aj

Varför ska det göra så jäkla ont när man slår i tex. lilltån eller armbågen precis på en nerv , slog i min arm igår och trodde jag skulle svimma och fick fruktansvärt ont, idag är det inte direkt bättre.
sist jag slog i min lilltå var i soffan hemma hos mamma när jag lekte med rocky, det gjorde så ont att jag bara la mig på golvet o försökte andas medans rocky stod sidan om och titta på mig och fatta ingenting..
den kvällen jobbade jag och efter det passet var min lilltå nästan lika stor som min tumme och halva foten var blå, var bara upp på sjukan eftersom dagen efter skulle vi till sensation och jag kunde knappt gå, kul! dem tejpa och jag tejpa dagen efter och det hjälpte men vad ska jag göra tejpa min armbåge ?? haha :p
det går väl över sakta men säkert skulle jag tro..

Sjukt vad denna veckan har gått fort i morgon är det redan torsdag och då ska jag äntligen jobba, ny avdelning ska bli spännande och lära sig en massa nytt :)

Denna helgen ska vi bara ta det lugnt, vet väl inte direkt vad vi ska hitta på men det löser sig alltid. Lördag blir det iallafall malmö en sväng det är väl typ det ända jag vet änn så länge !

Dags att hoppa in i duschen så jag är klart till greys börjar ha det :)



Värdelösa möte

brr idag tog det verkligen emot att gå upp ur sängen, hade det riktigt förjävligt kallt i sovrummet så det var verkligen skönt under täcket :)
men det va bara att stiga upp och bege sig på det mest värdelösa mötet jag någonsin har varit på , känns så onödigt att bege sig iväg  och va borta i en 40 minuter när jag lika gärna hade kunnat läst om det på internet här hemma..

jaja skit i det jag kom upp i tid iaf :) Får se vad jag hittar på idag, kanske ska ta och storstäda för det behövs verkligen vi får väl se ska iallafall ut i köket och titta till min mat !
Skriver nog lite mer senare :)



Mysdag

Har haft en mysig dag med Sarah och kimbo :) blev massa prat, handling på maxi och en massa gullande med den lilla grabben :)
Självklart med lilla Rocky också , han får jag ju inte glömma ;)

Nu ska vi snart iväg på en liten tripp, lämna in ett paket och lite annat :)

Hejsvejs :)


do a barrel roll

Haha Andrés min när jag visade det här skojar man inte om haha om du har google crome så gå in på google.se och skriv: do a barrel roll

om du lyckats så ska hela skärmen snurra ;)

vilken nörd man e som går in o gör detta men jag var bara tvungen att testa och det funka ju haha ;)



Frukosten serverad!

Godmorgon :)
Uppe med tuppen idag och ska göra mig klar för att åka ut till Bårslöv för frukost med Sarah& Kimbo :)
Hoppas även den lilla pluttisen är hemma som jag saknat meega mycket :)
aja ha en bra dag ;)
image descriptionimage description

Kanske ska skaffa mig en..

Här sitter man och kollar sina pengar och helt plötsligt försvinner det 300 spänn rakt framför näsan på någonting jag inte ens visste jag hade köpt, var bara att lyfta luren och börja ringa runder och det visade sig va en försäkring, tack för att ni meddelar mig detta !!
Man brukar liksom betala sina räkningar innan den siste och nu e de den 14 så snacka om att man blir förvånad tänk så hade där nu varit tomt på konton undra vad som hade hänt då.. well well ..
Denna dagen har jag spenderat hemma, ovanligt vaa?
nej inte direkt börjar bli riktigt lång tråkigt, i morn ska jag iallaflal hem till sarah & kimbo och äta frukost , skönt att få komma här ifrån ett tag !
Man kanske skulle ta och skaffa sig en hobby eller något, typ börja träna det hade jag verkligen behövt men då lär jag nog behöva någon som puttar mig i baken för att ta mig dit för det är ju alltid ett stort problem :p eller så kanske man skulle börjat med någonting annat men jag vet inte riktigt vad..
Kanske skulle skaffa mig den där hästen jag önskat mig sen jag var liten , det tar ju en massa tid och då har man ju alltid något att göra, men vad kostar en sån ? ett antal tusen lappar och var ska den stå, på balkongen ??
haha nej jag får nog allt ta och fundera ut någonting riktigt bra !
Nu ska jag kolla vidare på Greys anatomy hejsvejs!

Sköna söndag !!

Det tråkiga med vintern är att det blir mörkt så himla snabbt, klockan e inte ens fem men tittar man ut så känns det som klockan närmar sig åtta, nio på kvällen!

Snart kommer det väl snö också så det blir lite ljusare, himla mysigt så länge jag slipper köra bil och gå i nedförsbacke haha ;)

Kvällen igår var toppen dock var det nog sömn medel i mina cider för himla trött blev jag så det var bara en runda till McDonalds för lite Natta mat med andre, Danne och Camilla sen var det hem och sova , tradit men sant !

Idag har vi inte gjort ett skit mer än legat på soffan och kollat tv . Snart blir det hem till svärföräldrarna och äta lite och fira fars dag sen blir det en film , chips och dipp och soffan resten av kvällen , härligt med en slappe söndag eller vad säger ni ?? :)


Måste vara ett skämt!!

Idag tog vi sovmorgon, en rejäl sådan och himla skönt var det :)
Tog på oss och åkte ut till systemet och handlade lite till ikväll och sen åkte vi till lund en sväng :)
Har nyss ätit, pizza blev det och det var nog ett jäkla skämt eller något, beställde från cleopatra pizzeria och jag åt två bitar sen kunde jag fan inte mer, var bara deg och smaka skit så nej mätt blev man inte och kommer aldrig någonsin beställa därifrån igen!!
Ska göra mig klar för ikväll då vi ska hem till Danne på fest, kommer säkert bli naajs ;)
Ha en bra lördag!

Det var bättre förr!!

Jag älskar att sitta och kolla igenom en massa gamla bilder från förr, alla minnena från galna kvällar kommer upp och samtidigt så kan man sakna hur det var förr, så jäkla roligt man hade det och såna sjuka saker man hittade på och samtidigt som man saknar det så hade jag aldrig i livet velat byta ut det jag har idag.



Ta bara denna bilden som ett exempel: Där drog vi ihop en massa folk, stack ner på gröningen, grillade och bara hade skit roligt, efteråt blev det fest hemma hos philip , en kväll jag sent kommer glömma.

Att göra en sådan här sak idag kan vara jäkligt svårt, människor idag verkar inte riktigt vara på samma nivå som man var då kanske för att man har träffat någon att dela livet med och kanske för att det inte alltid blir som det var förr..



Sensation white, en obeskrivligt bra dag/kväll det där var, den bästa i mitt liv, fyfan vad kul jag hade det. Om jag skulle gjort om det idag så hade det aldrig blivit det samma men minnena kan man leva länge på!

Det är mycket såna här saker som jag kan sakna, sakna att han bara kunde dra ihop lite folk, sätta sig någonstans och bara vara , allt kändes så mycket enklare då.
Idag känns det som man får dra ut människor från husen, man får ringa som en dåre för någonsin få ett svar men det gör man inte för när man har frågat ett antal gånger och bara fått en massa nej så slutar man tillslut att bry sig.



Jag har träffat så himla mycket folk genom åren, vissa står kvar och vissa gör inte eller så träffar man bara den någon gång ibland.
Vissa tider var svårare än andra och det var verkligen då ens äkta vänner kom fram och stod där sidan om en och bara fanns, det är sådana saker som betyder oehört mycket och sånna saker som visar var man verkligen står.
När sedan människor man trodde hade nära inte visar sig när man behöver det som mest det gör ingenting för det är bara ett stort bevis på var dem finns någonstans och att man inte bör ställa upp tillbaka för visst är det väl så att använder man uttrycket : Jag finns alltid här för dig, så ska man väl finnas där även när det är svårt och även när det inte gäller sig själv??!!



Ibland kan man sitta och längta tillbaka till hur allt var förr bara för man hade så jäkla roligt men som jag sa innan jag hade aldrig velat byta ut det liv jag har idag.
Någon gång måste man gå vidare i sitt liv, sätta ner foten och dela sitt liv med någon.
Ibland går det fortare för vissa och ibland tar det lite längre tid men någon gång lär det komma för oss alla på ett eller annat sätt.

Jag har lärt känna många nya människor genom André , människor som jag annars antagligen inte ens hade pratat med.
Dessa människor umgås jag ibland mer med än mina "egna" vänner och självklar kan man ibland sitta där och se sig omkring och bara få tanken att här i detta rum är ingen av mina "egna" vänner.
Det finns inga egna vänner direkt när man har sin sambo man har vännerna tillsamans men samtidigt så har man sina egna när man behöver det.
Dessa människor jag har lärt känna genom honom är helt fantastiska människor som jag  har skit kul med vilket gör att jag har det bra idag.

Samtidigt som man har träffat nya människor så ska man aldrig glömma dem , dem som stod där vid din sida i vått och torrt, dem som du har delat allt med, dem som har stått vid din sida när livet har varit fantastiskt och dem som har stått vid din sida när livet har varit skit!
Det är trots allt dem som alltid har gått med dig genom livet, så hur mycket människor man träffar, eller hur mycket man än har att göra så måste man ta sin tid för att få lov att ha dessa kvar.



Som tur är , är jag inte så gammal och har hela livet framför mig att kunna få uppleva både det ena och det andra och jag ser fram emot det för varje sekund.
Jag älskar när dagarna inte är de samma, jag älskar när det är lite spontanitet och jag älskar att få träffa nya människor.
Under mina år kommer bilderna fortsättas ta , minnena kommer fyllas på och man kommer få uppleva så otroligt mycket mer och tack, tack till alla er som finns i mitt liv, som har funnits där när det har varit svårt, när det varit lätt och när vi bara har haft så jäkla roligt och jag hoppas att det kommer fortsätta så här !! :)

Jag var lycklig då & jag är ännu lyckligare idag !










Livet är inte alltid en dans på rosor men man får ta varje dag som den är och försöka göra det bästa utav varje situation !










Det ger en väldigt mycket i slutändan

Idag var man uppe med tuppen för en gångs skull, packa ihopa mina sake roch körde hem till mamma , hon är ju ledig på fredagar så tanken var att vi skulle gjort något men istället så höll hon på att stor städa och jag tvätta vår tvätt så blev inte mkt vi gjorde men det kommer fler fredagar framöver :)
Åkte sen iväg på min intervju som personlig assisitent , där gick det bra tyckte jag iaf och får reda på vilket måndag eller tisdag, vet egentligen inte om det är ett jobb som passar mig, kanske inte just denna sorten efetsom jag älskar när det är fart och fläkt och inte när man sitter still för det mesta men samtidigt så skulle det vara kul att testa på någonting nytt och få nya erfarenheter vilket ger en väldigt mycket i slutändan.
Vi får väl se hur det blir med det hela.
Ikväll ska vi ut till Mamma och Jonny och käka middag vilket vi bestämde igår , skönt slipper man tänka på att man ska stå vid spisen haha ;)
Har lite olika förslag på vad vi ska göra i helgen också så vi får helt enkelt se vad det slutar med :)
Ska göra mig klar nu så vi kan åka ut till de för jag är dööö hungrig :)

blev ju nästan vått i trosan

Idag låg vi på lat sidan, pallade inte göra någon mat så fick bli mcdolands, vilket höjdar middag vaa ??
nej skulle inte tro det men gott var det iaf och mätt blev jag och det är ju huvudsaken :)

Har även bakat en ny kladdkaka som jag tänkte vi skulle kränga lite av idag, man kan väl fira kladdkakans dag mer än en gång denna veckan ? haha ;)

En sak jag har tänkt på, när dem säger att skinkan är luft torkad, har dem då sprungit med den i handen utomhus fram och tillbaka så den torkar  ??

André tyckte inte alls det lät något bra och trodde att dem hängde upp dem i klädnypor och sen satte igång en stor flekt, typ som i ett torkrum.

hahahaha torr humor man har eller vadå men jag skratta så det nästan blev vått i trosan, herrejisses ;)

och eftersom detta kommer upp på facebook med denna bild under texten kan jag ju bara undra vad ni trodde detta inlägget skulle handla om hahaha ;)







Torsdag

Blev lunch på Harrys med mammsen, super god mat och jäklar vad mätt jag blev men de där extra kilona försvann nog när jag gick hem haha, kärnan trapporna är inte att leka med fifan jag flåsa ju värre än en flodhäst när jag väl var uppe och sen gjorde det inte saken lättare att det blåste som attans heller men trots det så var det riktigt skönt att vara ute, härligt väder är det idag :)

Det var heller inte så farligt på AF gick ju bättre än jag trodde och jag träffa ju även personer som jag kände genom jobb så det gjorde väl saken liite roligare MEN bara lite :p
Får väl se hur länge jag behöver deras hjälp den här gången, de andra gångerna har jag bara hunnit skriva in mig och sen har jag fått jobb bilket jag har varit glad över, allt för att slippa af liksom men det känns inte som det är lika lätt idag att skaffa sig ett jobb, inte alls lika smidigt kanske kan bero på att det är så många som är arbetslösa och så många som söker ett och samma jobb tex. det jag sökt på lasarettet i landskrona där e ju BARA 98 stycken som har sökt och då måste man ju verkligen sticka ut i mängden om man ska ha en chans där och hade jag sökt i Malmö så hade det varit 138 stycken som sökt , ja ni ser ju själva det är inte så himla lätt!

Nu ligger jag på soffan och ska fortsätta att göra det ett tag till för fy vad trött jag är, var ju uppe mega tidigt idag :p haha..
nej men faktum är att jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på..

skriver mer ikväll!



Så här roligt kan man ha det när man har suttit och väntat på en läkare föööör länge haha ;)

Inte varje dag som ..

Godmorgon :)

Härligt att vakna till solen som strålar in det händer ju inte varje dag;)
Håller på att göra mig klar för att gå ner i stan dock är jag lite snabbare än tiden så får ju fördriva den på något sätt :)

Hoppas verkligen att det går snabbt nere på af, pallar inte sitta där halva dagen...
Finns fan roligare saker att göra!!

Lunch med mamma sen o vi vet fortfarande inte vart vi ska men det brukar bli bra ändå :)

Ska slänga på mig lite ordentliga kläder nu tänkte jag , hoppas ni alla får en bra dag :)


Min dag

Då har man fått lite gjort denna dagen också, åkte och hämta mamma utanför hennes jobb vid halv 3 och jag kan ju säga som så här att det är inte det lättaste att stå med bil nere i stan och vänta på någon, finns ju ingenstans att stå över huvudtaget, rätt kasst kan jag tycka.
Åkte och handlade lite innan jag lämna henne hemma där jag fick kela med min lilla katt , åhh gud vad jag saknar henne, tänk när man bodde hemma hade man alltid någon runt omkring sig även om det bara var min katt så gjorde det rätt mycket, alltid någon att prata med och alltid någon som fanns vid ens sida när man var ledsen och inte ville prata med någon.
Sånna saker får mig bara att längta hem jätte mycket ..
I morgon ska jag först ner till Af på något tradit möte ska även passa på att fråga dem om var man kan läsa upp sina betyg någonstans, kanske lika bra o passa på att göra det nu när man änd¨å inte gör något vettigt.
När jag är klar där nere ska jag och mammsen käka lunch någonstans, myspys :) det ända som e tradit är att hon alltid har så himla brått kommer ihåg bland de första gångerna vi luncha och vi var på Harrys, jag hann knappt få i mig maten innan det var dags att gå, ja en halv timmes middag är ingen höjdare direkt..
Men jag får träffa min älskade mamma så då är det bättre med en halvtimme än ingenting alls :)
Fick denna söta bild på mina kusiner av Therese, kan ju säga att det syns verkligen att dem är syskon :)

Någon gång i mitt liv

Godmorgon världen!

Min snälla mamma började skicka sms till mig klockan 7 i morse och jag hade verkligen stora problem att somna om men jag lyckades med det tillslut.
Det slår heller aldrig fel att de ringer från jobb med en massa dagar till mig just de dagar jag inte kan, typiskt men så är det ibland man kan ju inte sluta planera in saker och ting bara för att man inte vet hur man jobbar.. jaja..

Ska strax iväg på lite ärenden också hade jag tänkt mig så allt är fix och färdig till i moron o fredag !

Det är så många nuförtiden som börjar snacka om Thailand och bokar biljetter till höger och vänster..
innan var jag helt insatt i att jag skulle dit och jag tjata om det dag in och dag ut men nu har jag faktiskt lagt det på hyllan men någon gång i mitt liv ska jag dit så jag också kan få se allt det där som alla vill åka tillbaka till :)



Äventyr!

Maten har landat i magen och min sambo är ÄNTLIGEN hemma!
Snart ska vi ut på äventyr och på fredag blir det ännu mer äventyr för min del då jag ska på arbetsintervju wiho :) Hoppas att det är något bra trots att det bara är varannan helg men det gör mig ingenting bättre än att sitta här och ruttna och få lite extra pengar i fickan är perfekt :)

Jag hade blivit 100 gånger gladare om det var ett heltids jobb så jag kunde haft något att göra under dagarna men som det ser ut nu så får man vara glad för det lilla man får !!

Ikväll är det mina fruar klockan 9 som gäller, förra veckan var det någon annan film och veckan innan det jobbade jag så ska bli spännande ;)


och det här med att gå upp i tid, det hade funkat idag för jag va rätt pigg när klockan ringde klockan 9 men tankenn kom rätt fort, vad ska jag göra uppe så här tidigt vände mig om och sov vidare men i morgon då ska jag banne mig upp om jag så ska rulla av sängen så man vaknar till liv haha..

Vilka problem man har egentligen bör man inte gnälla för det finns ju faktiskt dem som har det värre!

ska ta och göra mig klar så vi kan packa in oss i bilen sen tjoho!


Ibland bör man akta sig för vem man talar om vissa saker för, tanken är inte att det senare ska stå på samtalslistan för några andra!



Ska det behövas kontakter?

Dagarna går verkligen sakta när man inte har ett skit att göra och det har bara gått två dagar sen det var helt, känns som denna veckan kommer bli låååång !!

Samtidigt som jag tycker det är skönt att få sovmorgon och sen kunna göra vad man vill men det börjar klia i fingrarna på mig redan nu, jag är nog inte den människan som kan gå hemma varje dag. Jag vill träffa folk, tjäna pengar och ha någonting att göra om dagarna.

Söker jobb som en idiot när jag väl hittar någonting men det verkar inte vara så jäkla lätt precis.. och faktiskt går man in på arbetsförmedlingens sida så är där mest skit faktiskt.. visst ett jobb är alltid ett jobb men nån gräns finns där ju faktiskt.

Jag har mitt jobb på sjukhuset men det räcker inte så långt och jag börjar tröttna på att aldrig veta hur mkt man ska jobba och att sitta och oroa sig över pengar är inte kul längre.
Det är inte det att jag är fattig, absolut inte men att inte ha en fast inkomst varja månad är faktistk inget kul och det kan ni säkert förstå.

Så är där någon där ute som vet något ställe där det behövs folk så får ni gärna säga till.
För idag känns det som att det är omöjligt att kunna få ett jobb om man inte har kontakter , så har det varit för mig iallafall, alla jobb jag har haft har jag fått genom kontakter vilket egentligen inte är rätt men snälla hojjta till om ni vet något :)

Nu ska jag äta en bit kladdkaka och kolla lite till på tv och på tal om något annat det känns nästan som det snöar ute eller iaf att det är snöblandat eller ngåot åt det hållet ;) hoppas det blir mega mycket snö haha ;)



Kladdkakans dag !

Såg att det var kladdkakans dag och tänkt fan vad gott det hade varit, begav mig ner till konsum och handla lite och sen hem igen och baka så det är vad vi får till efterätt idag, kladdkaka, grädde och lite kiwi till det super mums :)
Man kanske skulle satsat på att bli hemmafru, städa, laga mat, baka, träffa vänner och shoppa hela dagarna långa det hade ju inte varit fel så länge pengarna hade rullat in som dem ska ;) men tror jag hade kunnat klättra på väggarna tillslut men ett tag hade inte varit fel :)
Älsklingen kom hem med blommor till mig idag , världens bästa :)
soffläge delux nu så min huvudvärk försvinner !

Trött,trött,trött..

Då var det måndag idag igen och jag hade ställt klockan på 9 för att komma upp i tid men när klockan visade halv 12 steg jag upp ur sängen, skönt att sova för fasiken va trött jag är HELA TIDEN, ingenting verkar ju hjälpa verken om jag sover lite eller mycket..
skit tråkigt är det och jag börjar verkligen fundera på om det är någonting som inte riktigt stämmer..
Ska strax plocka fram dammsugaren iallafall så här är snyggt och fint när André kommer hem från jobb och det kan jag säga är dagens höjdpunkt faktiskt att han kommer hem och håller mig lite sällskap :)
Så mycket mer än så händer det inte för min del idag! skit tråkigt men så är det ibland!

Säljes, everest väst och converse skor!!

Säljer min vita Everest väst som är använda några enstaka gånger, är i mycket bra skick och är i storlek 34.
400 kr hade jag tänkt mig för den!
Säljer även mina beiga converse skor som aldrig är använda pga fel storlek.
Storlek 40 är dessa och jag har tänkt mig 500 kr för dem.
(Priserna kan disskuteras , är ni intresserade kan ni mejla till : [email protected] )

Tiden går för fort

Då är helgen snart över IGEN , ibland går tiden alldeles för fort, hinner ju knappt med.
Att veckorna går snabbt gör inte så mycket men helgen kan gärna få lov att vara lite längre :)

Ikväll blir det bara söndags mys här hemma, orkar inget annat, är trött som fasiken idag igen så i morgon hade jag tänkt gå upp i tid så får vi väl se om det hjälper att sova mindre timmar, tvivlar på det dock.

Ikväll ska vi äta smörgåstårta, hemmagjord det är nästan bäst då man kan ha på vad man vill ska bli super gott och sen ska vi väl spendera resten utav tiden i soffan , hur skönt som helst :)



Aldrig mer skräckfilm på bio!

Filmen igår var helt okej men kunde varit bättre om där inte satt ett gäng fjortisar bakom oss som skratta, prata, lös med mobilen och var allmänt jobbiga. Tycker faktiskt man kan visa lite mer respekt än så.

Den var inte så äcklig som ettan men den hade sina scener då jag hoppa till, händerna åkte till och med upp för ögonen en gång haha :) men nej aldrig mer skräckfilm på bio !

Idag är vi ute på jacka jakt till andre och än så länge har det bara kommit med en bilstereo haha vi får väl se vad vi kommer hem med :)

Ha en bra dag :)


HJÄLP MIG !!

Då e vi hemkommna efter en runda i Höganäs fick en tröja och halsduk med mig hem :) nu är det bara att göra ve sig och sen köra till mamma o Jonny och käka middag och efter det blir det bio med Calle och marleen, paranormala activity 3 HJÄLP MIG!!!! Haha , har aldrig sett en skräck film på bio för jag hatar det men vad gör man inte för de andra :p en kateter hade varit bra i en sån här situation :) haha . Ska göra mig klar nu !

Första lussekatten för i år och det va svin gott :)


what´s up


rolling in the deep

Helt underbart att se hur den lilla tjejen lever sig in i musiken :)

Godmorgon världen!

Då är man vaken igen och jag kan lätt säga att jag hade kunnat sovit några timmar till men eftersom jag boka tvätt tid kl tolv så fick jag banne mig gå upp!! Natten på jobb gick riktigt bra fast jag va så jäkla trött redan vid två men som tur va så gick tiden hyffsat fort och nu är det äntligen helg wiho :)

Ikväll blir det Kina mat o de ska bli såå jäkla gott :)
Innan dess ska jag bara ligga på soffan och inte göra ett skit, härligt :)


Mörkt

Det är mörkt när man går och lägger sig och det är mörkt när man vaknar, usch det är riktigt tråkigt och det är nog tur man inte jobbar natt alltid för då hade jag fan blivit deprimerad av allt mörker..
Nu har jag bara denna natten också och sen är det helg vilket ska bli skönt.
I morgon blir det kina mat och på lördag ska vi på middag hemma hos mina föräldrar :) skönt att slippa stå vid spisen.

Har faktiskt inte så mkt vettigt att skriva om så det får vara slut här, hoppas jag överlever natten utan en massa buller och brak !! :)



Vitlögn

Ibland får man dra till med en vit lögn för att inte hjärtat ska stanna!!


Någon som är intresserad ??

Någon som är intresserad utav en säng och ett sängbord ? Madrassen ingår självklart .
Hade kanske passat perfekt i ett flickrum eller var man nu själv tycker ;)
Priser kan självklart diskuteras men hade tänkt mig 2500 för allt!
Allting är i mycket bra skick och sängen är knappt använd.
sängen är 90x200

Hur kan jag vara så trött?

När jag la mig igår kväll trodde jag aldrig att jag skulle kunna sova ända till klockan 2 idag, förvisso är det bra eftersom jag ska jobba i natt men jag förstår inte hur jag kan vara så trött.
Helt ärligt tror jag det har med årstiden att göra, det brukar vara samma sak varje gång det börjar bli höst/vinter, jag hade kunnat sova hela tiden inte bara för att det är så skönt utan för att jag är trött.
Borde antagligen köpa hem lite frukt eftersom jag vet att C vitaminer är bra vid denna tiden och ännu bättre att äta frukt än att ta en C vitamin varje dag men jag kanske skulle kombinerat det dära, för att bli lite piggare och slippa känna mig som världens lataste.
Så idag när André kommer hem ska jag nog dra med han till Maxi så jag kan köpa hem lite frukt så har jag även något att tugga på i natt :)
Grönsaker är också bra men det äter jag redan rätt mycket av, speciellt böner och morötter, super gott :)
Sådärför ska jag laga älsklingens favorit rätt idag, köttbullar, sås och potatis MUMMS :) det är ju bara så gott och speciellt min egna sås, här kör vi inte på något halvfabrikat inte nej usch riktigt ska det vara ;) haha
Lite friska promenader hade inte heller skadat , verken för kroppen eller skälen haha men först lite vitaminer så man kommer igång och sen får resten komma på vägen.
Har ni några tips till mig KOM MED DE :)

Håll tummarna på att jag går vidare

Mmm maten satt som en smäck, blev kotlett, stekt potatis, böner och bea sås mega gott så nu är man mätt och belåten :)
Blir en dusch och sen mina desperata hemmafruar lär somna gott efter det.
Tankarna har varit på helt annat håll idag, min kära mat låda ligger kvar på jobb odiskad och jag vet inte ens om jag la ner den i min påse, usch ajja får väl se om den är kvar tills i morgon kväll.


Idag har jag även varit på intervju vilket gick riktigt bra, tyckte jag iallafall men man vet ju aldrig men jag hoppas på det bästa iaf :) dock får jag inte reda på något förrän i december/januari så tills dess så ska jag inte berätta vart, kanske för någon för det e svårt att hålla sig haha :p
Hoppas att jag går vidare till nästa intervju, det är i och för sig ingenting jag har sysslat med tidigare och inte alls inom vården men jag är ju faktiskt bara 24 och har hela livet framför mig att prova på nya saker och undersköterska kan jag alltid jobba med senare vilket jag vet att jag kommer att göra för jag älskar det!

nej fan det blir duschen nu så jag är fix och färdig till min tv sen :)





Tredje gången gillt

Jobb dagen över för idag och nu ska jag bara ta det lugnt här hemma innan det är dags att sticka igen skulle njutit av min redbull men den har ju någon snott med sig i morse, jaja får bli cola ;) skrev ut mitt cv på jobb första gången kom där inget så antar det hamna någon annan stans , inte så kul om någon sitter o läser det som inte ska göra det jaja så e det, andra gången kom det gick o la det i mitt skåp och bara ser hur det glider ner till skåpet under , jahapp tredje gången gillt och jag hade det i min hand ;) haha.. Nej lite tv innan de e dags att göra sig klar :)


RSS 2.0