Hur kan jag vara så trött?

När jag la mig igår kväll trodde jag aldrig att jag skulle kunna sova ända till klockan 2 idag, förvisso är det bra eftersom jag ska jobba i natt men jag förstår inte hur jag kan vara så trött.
Helt ärligt tror jag det har med årstiden att göra, det brukar vara samma sak varje gång det börjar bli höst/vinter, jag hade kunnat sova hela tiden inte bara för att det är så skönt utan för att jag är trött.
Borde antagligen köpa hem lite frukt eftersom jag vet att C vitaminer är bra vid denna tiden och ännu bättre att äta frukt än att ta en C vitamin varje dag men jag kanske skulle kombinerat det dära, för att bli lite piggare och slippa känna mig som världens lataste.
Så idag när André kommer hem ska jag nog dra med han till Maxi så jag kan köpa hem lite frukt så har jag även något att tugga på i natt :)
Grönsaker är också bra men det äter jag redan rätt mycket av, speciellt böner och morötter, super gott :)
Sådärför ska jag laga älsklingens favorit rätt idag, köttbullar, sås och potatis MUMMS :) det är ju bara så gott och speciellt min egna sås, här kör vi inte på något halvfabrikat inte nej usch riktigt ska det vara ;) haha
Lite friska promenader hade inte heller skadat , verken för kroppen eller skälen haha men först lite vitaminer så man kommer igång och sen får resten komma på vägen.
Har ni några tips till mig KOM MED DE :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du sover kanske för många timmar, så du blir trött av att sova. Tycker de spelar ingen roll vad man gör, endå är man lika trött. Men de finns nog något i de du säger, att det antagligen är pga hösten/vintern. Testa träna, gör några roliga pass i veckan. Få ut din energi på helt annat sätt. :)

2011-11-02 @ 16:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0