Ny vagn och massa förberedelser

Denna dagen hade vi ingenting planerat, jag och Wille mös här hemma i morse i lugn och ro tills jag fick syn på en vagn till honom för 800 spänn. Tyckte den var jätte fin och jätte billig så efter lite snack med tjejen och Andre så gjorde jag och lilleman oss redo och körde till Kävlinge och vagnen följde med hem såklart :) åkte inom Andres jobb och visade upp den och sen åkte vi vidare till maxi och handlade lite. Vidare hem och laga lunch och när Wille somna gjorde jag detsamma en liten stund iaf. Känner hur det sticks i näsan och huvudet är lite tungt men strunt i det, lite alvedon så blir det bra :)

Andre kom hem från jobb ovh efter middagen åkte vi ut till väla för att växla pengar osv. 
Jag passade på att gå in på Indus för att dem skulle ta rn titt på min piercing i naveln. Den har flyttat sig och skinnet är så tunt så dem tyckte jag skulle ta ut den och sen göra om den, jaaaa visst, skit nervös redan där haha men jag ska göra om den men när är en annan femma, får se efter semestern :)

Har fått packat nu iallafall, fan vilket skit. Aldrig får det plats riktigt och alltid känns det som man har för mkt men man kan inte ta bort något heller.
Det reder sig väl :) tur vi åker på förmiddagen så man hinner lite innan man ska iväg.

Ska hoppa in i duschen nu iaf och sen slänga mig på soffan en liten stund innan det är dags att sova !




Sol

Då är ledigheten igång, fick sova ut i morse när lilleman var på dagis, hämtade honom och åkte till mamma & Jonny. Hade det riktigt gott i solen :)

Det har varit en lugn dag och jag har plockat ihop en massa som ska packas ner men det får vi ta i morgon.

Jag har ju gått här och bokat över att Wille skulle bli sjuk innan vi åker, han är snorig men än så länge inte mer än så (peppar,peppar!), men nu sitter jag själv här med ont i halsen och huvudvärk, alltså jag orkar inte ! Jag hoppas det inte är något, tog lite Kang Jang och har bäddat ner mig i sängen så nu ska jag sova och hoppas på att det inte är något i morgon! 

Undra om det bara är jag som är så hår nervös inför första semester resan med sitt barn?! Måste säga att det kommer kännas rätt skönt när det väl år gjort så man vet hur det är. 

Godnatt gott folk !




Resfeber

Sista kvällen på jobb innan semestern, känns lite trist på så sätt för att jag missar dom sista dagarna med människorna som ska sluta men det känns otroligt bra att veta att man för en gångs skull kommer tillbaka själv, och att det inte bara är ett sommarjobb jag varit på några månader. Det känns otroligt bra att kunna ha semester precis som alla andra som har ett fast jobb liksom. Så ja, trist att vissa slutar och det kommer verkligen bli tomt men vi får hoppas att dem kommer tillbaka igen :)

Har suttit och tittat på både PH och hart of dixie, latat mig i soffan och fått i mig lite lunch.
Ska till jobb tidigare idag för att göra ett prov för insulin. Just nu hade jag kunnat sova ett tag men det hinner jag minsann inte.
Wille är på dagis, bara i morgon förmiddag kvar för honom och jag hoppas han håller sig frisk. En snorig näsa nu på morgonen så ja, jag hoppas inte det blir värre men sen måste jag nog sluta noja också över det där men inte så lätt när man vet att man ska iväg.

Jag börjar få resfeber, har plockat fram lite av det som ska med men börja packa kan vi inte göra än, kanske i morgon så man sätter fart lite iaf. Så mkt att tänka på men vi får nog med oss det vi behöver :)
Flygresan får bli vad den blir helt enkelt :)

Nä får nog ta och resa på mig så jag håller mig vaken:) 

Ha en bra dag !




Tre års kalas och massa annat skoj

Söndag kväll och helgen börjar närma sig ett slut, bars tre dagars jobb denna veckan sen blir det sol och bad för denna familjen :)
Ska bli underbart men jag är lite nervös inför flygresan faktiskt, det är några timmar som vi ska sitta still och Wille är inte den bästa på det.
Vi får väl se hur det går.

Igår var vi på kimbos tre års kalas, jätte trevligt :) och Wille tyckte det var jätte roligt att vara på kalas, tårta, ballonger och paketöppning. Varje gång kimbo öppnade ett så sa Wille "ååhhhh" och önskade nog att det var till honom :) härliga barn :)

Idag åkte vi till Ikea, handlade lite smått och gott till hemmet :) alltid roligt :) 

Jag har tagit mig en dusch, mina killar badar och snart är det sängen för den minste och vi andra slänger väl oss på soffan :)

I morgon hade jag tänkt ta itu med lite samtal och pappet och annat som ska fixas. Inte det roligaste men det måste ju göras det med såklart.

Nä dags att ta upp Wille ur badet :)






Dagarna går

Denna veckan har jag haft fullt upp, har knappt tid eller lust att skriva här längre men det får bli ett inlägg lite då och då helt enkelt :)

Det har varit jobb tisdag, onsdag och torsdag. Har varit så sjukligt trött om morgonen men det kan bero på att PH har börjat. Jag tänkte inte alls följa det har inte gjort det direkt innan heller men eftersom alla snacka om det så tänkte jag att va fan första avsnittet kan jag ju se men sen var jag fast, fast i ett skit program som bara handlar om att ligga och supa och vem som är snyggast osv osv. Men ändå så sitter man fast klistrad  bara efter tre avsnitt haha :) och när jag jobbar kväll så får jag titta på det dagen efter genom appen :) kanon att det funkar så numera.

Måste säga att jag älskar mitt jobb, har så jäkla roligt med mina kolleger och numera vänner faktiskt :) helt underbart att känna sådär!

Idag hade jag och Wille en ledig dag, spenderade den ute hos mamma :) 
Lilleman är lagd för natten, jag ska sätta på gårdagens avsnitt av ph och sen blir det lite tv mys med min stora kille.





Vaccination

Helgen blev inte riktigt som vi hade planerat. Wille vaknade med feber i lördags morse och sov sig igenom nästan hela dagen. Jag åkte och jobbade och Andre fick stanna hemma med Wille. Alltså blev det inga bilar för oss men det gjorde inte så mycket. Kallt och regnigt.

Vaknade i söndags av en frisk unge, tack och lov. Vilken jäkla energi han hade från tjugo över fem till åtta på kvällen och sova middag skulle han inte heller. Strunt samma bara han är frisk men jag tyckte lite synd om Andre som fick ta eftermiddagen och kvällen själv.
Men som tur är så gick det bra iaf :)

Idag var jag och Wille lediga och vid middagstid hade vi en tid hos Bvc för 1 1/2 års vaccinet. Stackars liten, ledsen blev han och det var lite gnälligt ett tag här hemma men tillslut så somnade vi båda två en stund :)

Nu är det idol på tv och vi har dukat fram lite gott gott. I morgon är det en tidig morgon för oss alls, jobb för oss och förskolan för Wille!




Galet

Jaha då satt man på jobb igen och väntar på att få gå hem. Blir tröttare o tröttare ju längre man väntar och det ska bli så skönt att få krypa ner under täcket.
Denna dagen har varit hel konstig, det har hänt så mycket så jag vet knappt var jag ska börja. Suttit i telefon hela eftermiddagen och bara efter det så blev jag helt slut. Känns som jag snart blir knäpp, är det inte det ena så är det de andra men som tur är så har vissa saker ordnat upp sig och vissa förblir ett mysterium helt enkelt !

Nä pi på denna dagen. I morgon tar vi nya tag och hoppas att det inte blir nått konstigt. 
I morgon är det jobb som gäller igen, efter jag är klar här så ska jag ut och köra lite med resten av gänget :) lilleman ska till farmor denna helgen och mitt hjärta gör lite ont för att lämna honom ytterligare en helg dock är det bara över en natt men iallafall. Hans pappa behöver roa sig också så ibland får det bli så helt enkelt. 

Nix räkna ner minuterna innan jag tar mitt och går hem!

Ha det !


Trött

Sitter just nu på jobb och väntar på att få gå hem, känner mig faktiskt en aning trött även om jag fick vilat en och en halv timme innan jag började. Känner mig faktiskt inte riktigt på topp, ingen aning om vad det är men jag hoppad att det ändrar sig för det är minsann inte roligt ! 

En dag till sen ledig, ska bli otroligt skönt, ska mysa extra mkt med Wille. Saknar honom något otroligt mkt varje dag, märks att han har varit hemma och haft semester i fyra veckor och nu är tillbaka till vardagen igen. Usch men man vänjer väl sig igen :)

Nej jag får väl va social med mina arbetskamrater ;)

Duktig kille som får på mössan skälv haha ;)

Bakken

Fasiken vilken bra dag det blev igår, jag var inte speciellt taggad för bakken alls men igår var det helt annorlunda som tur var. 
Vi körde och lämnade Wille på förmiddagen så han fick busa ut hos mormor & morfar.

Vi hämtade upp dansk på vägen hem och åkte hem så vi kunde duscha och göra oss klara. Det var så längesedan jag drack så när jag öppnade min första cider (klockan 13?!?!?!) så tänkte jag att den kommer smaka skit men mmm det var såå gott :) 

Åkte ner till stan lagom till regnet kom, mötte upp Sara och Richard och Alex och Jeanette. 
Sen bar det av mot bakken.

Så jäkla kul, jag hade nästan glömt hur det kändes att åka karusell så efter första turen i berg och dalbanan så hade jag skrikit mig hes hahah ;) tack som fan för igår allihopa :)

Idag har det varit segt, vi har hämtat hem vår älskade prins och hunnit med att handla lite sen har vi minsann bara myst här hemma. 
Det blir en tidig kväll ikväll, måste ladda upp inför min 6 dagars jobb vecka, pitusan!! 

Hörs när vi hörs !












Semester :)

Körde och lämnade Wille på förskolan i förmiddags och sen åkte jag hem och duscha och åt innan jag körde till jobb. Kommer dit och där ligger inget arbetskort till mig, nähe?! Pratade lite med gruppledaren och det slutade med att jag tog en semester dag och åkte hem igen :) tjoho, ibland är det bra att det blir fel :) körde och hämta min plutt på förskolan och sen hem.

Har varit och firat svärmor som fylle rår idag, ätit lite Kina mat och haft mysigt.
Nu är vi hemma, jag är trött som tusan så jag ska nog gå och lägga mig i tid, kan ju vara skönt o va pigg i morgon när vi åker till bakken :) ser verkligen fram emot det, ska bli super roligt :)




Fullspäckat

Det blev verkligen en fullspäckad dag igår, från morgon till natt.

Passade på att städa lite här hemma igår morse innan Wille skulle till förskolan. Sagt och gjort. 
Åkte och lämnade honom och fortsatte ner i stan där jag mötte mamma. Blev en runda i stan, tanken var att vi skulle äta lunch men ingen av oss var hungriga så vi delade på oss och åkte hem.
Jag tog tag i att skura toaletten efters jag inte hann det på morgonen. På med musik så gick det smidigt som en dans :)

Sorterade lite av Wille kläder som vi ska göra oss av med, shit så mkt det är så jag lär ha att göra i ett par dagar.

Blev klar och åkte till jobb, jobba till halv tolv sen hem och dyka ner i sängen, underbart härligt :) sov som en stock och i morse hade jag ingen lust alls att gå upp.

Willebus är snorig, igen! Suck.. Två dagar på förskolan och sen är det igång igen.. Stackaren. Hoppas inte han bli dålig bara. Än så länge har dem inte ringt från förskolan så jag gissar ju på att allt är som det ska.
En dag till sen är det helg, det ska han nog klara :)

Hans tänder ploppar ju upp för fullt och det ser ut som att det inte är många kvar nu. Såg att där var en på gång i överkäken, kanske därför han är snorig ? 
Ah jag vet inte..
Tycker synd om honom iaf.

Jaha nähe jag ska slänga på mig jobb kläderna, köra o tanka och sen till jobb!




Full fart

En ledig dag med full fart eller ja, jag och Wille åkte till mamma i morse och hälsade på. Åt lunch och sen åkte hon med oss till stan då hon skulle till jobbet. Jag och Wille åkte hem och strax därefter kom Sara och hälsade på oss :) alltid lika roligt med besök :)

Fick i oss middag när Andre kom hem och sen åkte vi till väla, köpte present till svärmor och nya byxor till Wille. Skulle köpa solkräm också men fy så dyrt det är, kanske skulle se ifall man hittade billigare på någon sida istället.. Köpte iaf inget på väla så får googla runt lite :)

Var inne på bodyshop och hittade en parfym som luktade så otroligt gott så i morgon ska jag minsann tillbaka och köpa den.
Jag ska i stan med mamma efter Wille blivit lämnad på dagis, får ta en liten runda där innan jag börjar jobba och hinna med lunch hade jag också planerat :) 

Nu ska jag fortsätta med att titta klart på hart of dixie !

Igång med vardagen igen

Då var vi igång med vardagen igen, första dagen på jobb för Andre och första dagen på förskolan för Wille. Morgonen började med att jag vaknade av åskan och en jäkla knall tio över 6 då låg Andre fortfarande och sov och dem skulle vara på dagis halv 7. Upp hela familjen, göra iordning Wille och sen åkte dem iväg i tid också minsann, snacka om att det gick undan men lite synd om Wille som knappt hade öppnat ögonen och sen vart det iväg.

Jag var lite orolig för denna dagen eftersom det var en månad sen sist han var på förskolan. Det hade gått super bra, han vinkade hejdå till pappa och hade ätit och lekt och haft sig med de andra barnen.
Känns skönt. Nu ligger han här hemma i sin säng och sover. 

Jag hann med en del innan jag hämtade honom, fixat potatismos till fiskgratängen, varit o handlat lite och fått vikt in lite tvätt plus satt igång en maskin. 
På något sätt så är det rätt skönt att vi är tillbaka till vardagen igen men såklart känns det trist också men jag måste säga att den kunde inte prickat in semestern bättre än vad dem gjorde, fint väder varje dag.

Natten till igår så åskade det och regnade som bara den, strax efter jag hade kommit hem från jobb men jag har inte hört någonting, sov som rn stock. Igår däremot, jäklar vad det höll på, blixtrarna lös upp hela sovrummet och det tog ett bra tag innan jag lyckades somna och idag sitter vi med värsta skit vädret. Jag klagar dock inte så värst mkt då det är rätt skönt med lite regn.

Jag ska mysa ner mig i soffan en stund nu innan Wille vaknar igen. Han har ju börjat sova mindre och mindre på eftermiddagen så man hinner minsann inte så mkt längre :)



Fredag

Det gick ju faktiskt väldigt bra att jobba dag och tiden bara rusade iväg och när det väl var dags för kvällspersonalen att börja kändes det rätt skönt att få åka hem till min familj. 
Visst var det kul att få jobba dag också och lära känna dessa människor lite mer men kvällen är bättre helt klart ! :) 

Kom hem och möttes av en jätte glad kille som kramades och pussades hej vilt med mamma.
Helt ny energi för mig att komma hem, riktigt härligt.

Blev tacos till middag och jäklar vad det åts på av den minste och efter det åkte vi och handlade gottis :) mums mums :)

Vi har busat och vi har badat, hela familjen samtidigt haha, roligt :)

Lilleman sover och vi sitter här med varsin telefon i handen och är väldigt sociala men det får bli ändring på det nu minsann. 

Natti !




RSS 2.0