Igång med vardagen igen

Då var vi igång med vardagen igen, första dagen på jobb för Andre och första dagen på förskolan för Wille. Morgonen började med att jag vaknade av åskan och en jäkla knall tio över 6 då låg Andre fortfarande och sov och dem skulle vara på dagis halv 7. Upp hela familjen, göra iordning Wille och sen åkte dem iväg i tid också minsann, snacka om att det gick undan men lite synd om Wille som knappt hade öppnat ögonen och sen vart det iväg.

Jag var lite orolig för denna dagen eftersom det var en månad sen sist han var på förskolan. Det hade gått super bra, han vinkade hejdå till pappa och hade ätit och lekt och haft sig med de andra barnen.
Känns skönt. Nu ligger han här hemma i sin säng och sover. 

Jag hann med en del innan jag hämtade honom, fixat potatismos till fiskgratängen, varit o handlat lite och fått vikt in lite tvätt plus satt igång en maskin. 
På något sätt så är det rätt skönt att vi är tillbaka till vardagen igen men såklart känns det trist också men jag måste säga att den kunde inte prickat in semestern bättre än vad dem gjorde, fint väder varje dag.

Natten till igår så åskade det och regnade som bara den, strax efter jag hade kommit hem från jobb men jag har inte hört någonting, sov som rn stock. Igår däremot, jäklar vad det höll på, blixtrarna lös upp hela sovrummet och det tog ett bra tag innan jag lyckades somna och idag sitter vi med värsta skit vädret. Jag klagar dock inte så värst mkt då det är rätt skönt med lite regn.

Jag ska mysa ner mig i soffan en stund nu innan Wille vaknar igen. Han har ju börjat sova mindre och mindre på eftermiddagen så man hinner minsann inte så mkt längre :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0