Snö

Klockan halv två i natt var jag uppe hos min plutt och jag passade på att titta ut och oj vad mycket snö det var och så fint när det låg där helt orört. 

I morse när jag pratade med mamma sa de att det var riktigt halt ute, fick även sms av Andre som hade fastnat i en buske på väg till jobb eftersom det var så halt så kom han knappt därifrån så jag och mamma bestämde oss för att jag ovh lilleman stannar hemma men när vi väl gick upp och jag tittade ut så tyckte jag att det var väl inte hela världen, var uppkört o skottat så jag gjorde oss klara så vi mötte upp mamma på sjukhuset. 
Vägarna var jätte fina hela vägen till Bjuv, iallafall motorvägen så är så glad för stt vi faktiskt tog oss ut istället för att stanna hemma.

Blev både lunch och fika hos mamma och Andre slutade tidigare så det blev lite fler timmar tillsammans än vad det brukar :)

Lilleman sover som en stock, jag ligger rak lång på soffan och Andre fixar räkningarna. 
Nu börjar mitt program igen, hejsvejs!

Ajaj

Jaha det blev ingen sömn för lilleman under eftermiddagen, trodde ett tag att han hade somnat för det blev tyst och när jag väl stängde dörren så stod han där lika snabbt. 
Duktigt trött i skallen är jag efter denna dagen, känt mig mer som en tjatkärring som bara kan säga "nej" och "ajaja" men så är det väl ibland. Vet när lilleman var mindre och folk sa att vi var tvungna att plocka bort alla ljus och ljusstakar osv. Men allting står faktiskt kvar och han har lärt sig att det får han inte leka med efter en miljon "ajaj" av oss. Det är så vi har valt att ha det iallafall och det trivs vi bra med men självklart är han ju busig och kör lite med oss haha :) 
Dock undrar jag om det inte finns något lås till toalettlocket, snabb som tusan är den lille. Hinner knappt öppna dörren så är han där inne o leker med locket, stoppar handen i dasset och klämmer fingrarna..

Knapra lite chips och sen gå och Nanna. Mysigt med snö men förstör våra planer lite, är inte så jätte glad precis att vara ute och köra bil i detta och speciellt inte nät min älskade unge är med men vi får se hur det ser ut i morgon, kanske hunnit skotta på vägarna. Vi får se!




Kost och diet

Eftersom man nu förtiden ska skriva om vad man äter och helst lägga upp en bild på en flott tallrik där upplägget av mat ska vara felfritt, helst ska du också gå på någon form av diet och du ska helst träna på gym 8 gånger i veckan.. Typ.. 
Och eftersom jag inte har något bättre att skriva om så ska ni få höra vad jag ätit de senSte dagarna.

Lördag: en matlåda med vanilj youghourt med hallon och mango och skivad banan ovanpå samt lite valnötter. Detta blev min lunch på jobb. 
Sen var det falukorv o makaroner nät jag kom hem och till kvällsmat blev det egen gjord hamburgare tallrik utan bröd och med fett mkt beasås till min pommes.
Efterrätt blev bounty glass som jag hittade på maxi, två stycken till och med ! 

Söndag: räksallad som även den serverades i en matlåda med lite keso och nötter till.
Sen blev det en macka när jag kom hem, kanelbulle hemma hos svärföräldrarna och till middag blev det spagetti och köttfärssås utan en ända grönsak! 

Idag har jag hitintills fått i mig en och en halv macka och en tallrik med frukt. Kiwin var sur som tusan och apelsinen var torr men mango o päron gick iallafall hem.
Valnötter är något jag fastnat för och faktiskt tar det bort mitt sötsug litegrann också.

Till middag idag blir det köttbullar i tomatsås, får väl se om det är nått!

Annars har jag inte rört på fläsket ett ända dugg dessa dagar förutom att jag har gått på jobb, från hus till hus och just det hissen var upptagen på ett ställe så jag fick gå upp till sjunde våningen, det är väl ändå träning ? 
Jaja iallafall jag har legat här på knä och lekt katt med min lilla kille, (tänkte först skriva prinskorv men hur hade det låtit i detta sammanhanget?!) 
För tillfället så ligger han i sin säng och försöker sova och jag ska hänga tvätt !

Hoppas ni blev glada av att läsa om alla mina måltider och min fina diet! :)

Sorry jag inte kommit med detta två dagar innan förlossningen bara för det är ju helst då man ska börja hetsbanta så man ser ut som alla andra !!

Hej då!






Över

Jobbhelgen är över och en ny vecka har vi framför oss.
I morgon blir det bara hemma mys med min lille plutt, tvätta lite o bara ha kul tillsammans.

Är helt slut efter denna dagen så har faktiskt redan krypt ner under täcken, hoppas på en bra natt så jag kan sova lika skönt som natten till idag!

Godnatt!


Tropikariet

Idag har vi myst på tropikariet hela familjen, lilleman han tittade och tittade på allt runt om sig men mest spännande var fiskarna och hajarna :)




Efter att vi var klara där så åkte vi ut till familia för att prova skor på den lille, hittade ju ett par kavat skor som jag gärna vill ha till honom men 600 spänn.. Bara jag som tycker det är dyrt ?? 
Gissar ju stt han kommer växa ur dessa ganska så snabbt, vi får se hur vi gör !

Blev en storhandling ikväll också, kom faktiskt hem bara för en liten stund sen. Skönt när kyl och frys är fulla. Blev en massa frukt och grönt också, kanske piggnar man till lite om man äter mer av det annars är det väl d vitaminer i tablettform och en massa sol som behövs! 

Lillen han somnade nyss, jag ska strax slänga ihop något att äta till mig och Andre sen ska jag sova, i morgon är det jobb för min del och som vanligt känner jag inte alls för det.

Beställde ju en personligalmenacka och den lär komma på måndag, ser fram emot att få se hur den ser ut :)
Sen börjar jag bli lite nojig över det här med dagisplats, hade ju gärna velat ha svar så fort som möjligt om vad som händer så man kan planera lite men ja, bara att vänta !

Har iallafall haft en trevlig dag och jag hoppas vi får lite gjort i helgen med trots att jag ska jobba ! 





Is kall

Varit hos mamma även idag, blev en promenad som var is kall trots att vi klätt på oss ordentligt men skönt att komma ut lite.
Blev pannkakor till lunch, finna det något bättre ?!
Sitter i skrivande stund i bilen, lilleman sover så tyckte att han kunde få göra det ett tag till. 

I morgon är vi lediga tillsammans hela familjen så då ska vi till tropikariet tänkte vi, titta på djuren och ha mysigt. Synd bara att vagnen inte kan följa med in, hade ju varit bra att ha med men det går nog ändå :)
Ska bli riktigt trevligt faktiskt sen är det ju jobb för min del hela helgen. 

Nä fy vad kallt det börjar bli, får nog ta och gå upp nu ! 

Vad har ni gjort idag?


Från bra till dåligt !

Spenderat dagen med mamma, busat en massa med lilleman och till och med katten har varit med på ett hörn. En bra och rolig dag men som snabbt ändrades när vi skulle besöka babyproffsen här i Helsingborg.
Behövde någon som kunde titta på vår bilstol då det ena bältet som sitter fast i sätet framför var jätte löst, jag drog o hade mig men fick inte rätt på det och eftersom vi köpt stolen på babyproffsen så åkte vi dit såklart för att få hjälp. Fick jag någon hjälp? Nej!!
"Ta in bältet så får jag se om det är sönder" fick jag till svar. Jaha, ungen sov som en stock och jag hade ingen aning om hur man får loss det där eftersom jag inte ens har monterat det. Besviken blev jag och duktigt irriterad eftersom butiksbiträdets attityd mot mig var allt annat än trevligt. Om jag hade kunnat och om det inte hade varit något fel så hade jag ju aldrig åkt dit och eftersom det var dem i butiken som monterade den i bilen tyckte jag att då kan dem väl också hjälpa mig och se om allt sitter som det ska. Fick inte loss bältet så strunta i det och åkte därifrån.. Tur Andre fixade det när han kom hem iaf !

Jag har alltid varit super nöjd alla gånger vi har varit där, alltid fått hjälp och personalen har alltid varit trevlig men nu.. Jag vet inte ens om jag har så stor lust att åka dit igen.. Kanske bara jag som blir upprörd i onödan men jag tyckte det var dåligt att dem inte ens kunde gå ut och titta, jag vet ju att dem gör det annars men denna tanten tyckte väl det var kallt och jobbigt eller något..
Nä nu måste jag släppa det här även om det stör mig duktigt mkt! 

Skulle jag sätta min fot i den butiken igen så vill jag inte ha hennes "hjälp" iallafall!!

Upprörd och nära till att börja böla, kalla mig gärna löjlig men vafan det är mitt barn det handlar om som ska sitta säkert i bilen. Vi åkte iallafsll o handlade, hem till mamma igen och fika lite och sen åkte vi hem.

Lilleman var helt slut efter denna dagen och det är jag med speciellt efter denna natten, känns som vi alla tre bara har bökat runt halva natten så har varit en aning seg idag men men tidigt i säng så tar man igen det :)
Så ska faktiskt ta o fixa mig inför natten redan nu, plocka undan lite här hemma och sen natti natti ! :)


Mysdag

Idag har det varit en bra dag!

Började med att vi gick upp halv 9 i morse, vad händer egentligen? Såhär brukar han aldrig sova men jag ska absolut inte klaga, är så glad så :)

Åt lite frukost och fixa oss färdiga inför dagen, hann till och med ta fram dammsugaren idag också. Känns som jag dammsugat varje dag numera men det behövs när liten kryper runt här hemma och man har en man som kommer hem i arbetskläder vilket då resulterar i en massa sand över allt men det får man ta ;)
Män i arbetskläder är typ det bästa man kan vila ögonen på :) haha !

Fröken Hagman kom hit vid halv tolv, en timme efter kom här folk och hämta vårt vitrinskåp så nu är dem borta vilket är riktigt skönt. Har en massa annat som jag hade velat sälja men det får bli längre fram. 

Vi tog på oss och gick ut och gick i en och en halv timme, lilleman han somna snabbt som attans och jag och Sara fick pratat om allt mellan himmel och jord!
Fast det var kallt så var det riktigt skönt att få komma ut på en promenad, piggnade till gjorde jag också. Blev en fika innan hon åkte hem och strax där efter kom Andre hem. Jag var inte sen på att slänga mig i ett bad! 

Lillen sover och jag ska sätta mig framför tvn ett tag, bösta sätter att varva ner på kvällen :)



Resa

Vår lille buse sover allt längre om morgnarna och eftersom jag själv är så extremt morgontrött så gör det mig ingenting. Idag klev vi upp klockan 8, ny blöja och lite välling. Kröp ner i sängen igen, trodde faktiskt inte att han skulle somna om men jodå det gjorde han till 10.30!! Jisses, nästan så jag blev lite stressad för att klockan var så mycket även om vi bara skulle va hemma idag. 

Det är rätt kul att man tycker det är sent att gå upp 10.30 numera, förr så var det ju rätt tidigt att gå upp. Idag har man så mycket mer att göra under dagarna, man har så mycket annat att se framme emot så man vill inte sova bort dagarna men ibland måste man ju tillåta det, eller hur ??!!

Längtar lite extra mycket till slutet av augusti då vi åker till Mallorca en vecka. Det ska verkligen bli skönt att få komma ivög lite och dessutom med hela min familj och släkt, ska bli skoj. Lillemans första semester och lååångt ifrån sista. Är glad för att Andre tycker om att resa precis som jag :)

Ska ta och umgås med min gubbe nu, ha det ! :)




Mot sitt slut

Söndagen börjar gå mot sitt slut, trist stt helgen är slut men samtidigt ska det bli rätt skönt med vardag igen. 
Blev inte många knop gjorda igår och idag var det väl inte så mycket bättre, blev iallafall en runda till farbror Fredde och Linda och sen åkte vi till hemmakväll och köpte lite gotte så så fort lilleman har somnat så ska vi sätta oss framför tvn och koppla av lite innan vi också ska sova. 
Lille Herren här hemma är trött men har absolut ingen lust att ligga ner och sova, vill bara upp så vi får väl se hur lång tid detta tar.

I veckan som kommer har vi lite inbokat men annars blir den nog hyfsad lugn, får se hur vädret ät i morgon eller om man kan bege sig ut till Bjuv utan att va rädd för att åka av vägen.
När det blåser upp så mycket snö på vägarna så tycker jag det är viktigt att hålla avstånd ifall man skulle behöva bromsa men tyvärr är det ju inte alla som förstår detta och måste ligga en i röven! Jag blir stressad och ännu mer nervös eftersom jag har mitt barn i bilen. Önskar att fler hade fattat och kört försiktigt !!

Aja vi får se hur det ser ut i morgon.. 
Vad ska ni göra i veckan???


Åhhh

Vilken otrolig seg dag, mörkt och tråkigt ute och ingen av oss har något energi till att göra något speciellt alls. 
Skönt att bara va hemma ibland men jag blir så rastlös. I morgon får det allt bli andra bullar!

Har iallafall bestämt oss för stt göra fruktsallad som lite lördags gott, så en liten sväng blir det iallafall :)

Hoppas ni andra haft en roligare lördag !




25 år

Idag mina vänner fyller den bästa personen jag känner 25 år, mina Goa underbara Sarah. 
Jag kämpade för att få ihop hennes present, pratade med halva släkten för att få ihop detta och lyckat blev det, vilken lättnad. Alltid lite orolig när man ger så personliga presenter så ja lättnad nu.
Precis kommit hem från hennes kalas, alltid lika trevligt att träffa hennes familj men Gud vilket väder att köra bil i.. Fyy.. Blåser ju mkt mer när det är så öppet kring åkrarna och snön den lägger sig så kompakt så det knappt går att köra ordentligt, tre bilar som hade åkt av vägen och jag är såå glad för att vi klara oss både halv vägs dit sen hem igen sen ut till Tågarp igen och nu hem.. För turer än väntat men så är det när man inte har huvudet med sig :)

Tusen tack för en mycket trevlig kväll :)

Jag måste även säga att jag är så otroligt stolt över min son, normalt fall när det är så mycket folk brukar han bli väldigt blyg och vill bara va hos oss men vi hann knappt innanför dörren innan han bekantade sig med de alla, känns så skönt att man faktiskt kan vara iväg så här och få lite fria händer själv, han kröp runt och ville leka både med barn och hundar, nyfiken på allt :) dock skulle han sovit för längesedan men fortfarande vaken, får se hur lång tid det tar innan han sluter sina ögon. Kan man kanske hoppas på sovmorgon? Njae vågar inte hoppas för mycket, brukar gå upp samma tis oavsett när han somnar.

Jag ska sitta här i soffan och varva ner lite varit full rulle hela dagen, först spenderat dagen på jobb , jätte kul väder att jobba i snö och slask usch nej.. Hoppas på bättre väder nästa helg :)

I morgon har vi verkligen inga planer, kanske ut o åka pulka om snön stannar denna gången, vi får väl se! 

Trevlig kväll på er !!


Lilleman har varit och känt och klämt, skrattat och varit nyfiken på Sarah som är över allt.





Seg dag

Usch vilken seg dag, är inte pigg för fem öre idag. Lilleman väckte mig ur min dröm i morse, snacka om att jag bara ville vända på mig och somna om så jag kunde få veta vad som hände men det var bara att kliva upp.

Andre kom hem redan klockan två idag och ni kan tro jag blev glad :) skönt att ha lite fler timmar tillsammans på dygnet. 

Önskar jag vore lite piggare, kanske skulle slänga sig i ett bad. Hade ju varit underbart skönt om ingenting annat men det får jag nog vänta med någon timme till. 

I morgon är det jobb igen för min del, ska säkert gå bra som alltid och på kvällen ät det kalas som gäller för min fina Sarah som fyller 25 :)

Ska gå på matjakt nu, hungrig som en gris!







Bättre och bättre

Nätterna här hemma går bättre och bättre och även läggningen, känns enormt skönt och jag känner i hela kroppen hur mkt bättre jag sover nu sen lillen flytta in på sitt rum. Tiderna vi går upp varierar, idag fick vi sova till kvart i 8. Inte illa minsann :) Dock hämta jag honom vid halv sex och sen somna vi om i vår säng.

Dagen har vi spenderat med mamma, vart en runda till Åstorp och en runda på maxi. Ätit pannkakor och myst :)
Får se ifall vi åker till familia i morgon efter hon har klippt sig, känns bäst att bestämma det i morgon :)

Min diet måste verkligen fungerar för vågen visar minus och det är ju kul men den här dieten rekommenderar jag ingen haha.. Jag skulle sluta äta en massa gottigheter men sen jag sa det så har det blivit något varje kväll, jag kan verkligen inte motstå det när jag är i affären. Alltid något som åker ner i vagne. Så det där med att sluta äta massa skit får bli en annan dag längre fram :) hur vågen kan visa minus det vettitusan..

Nä, ska be min käre sambo att klia mig på ryggen, finns det något bättre ??

Bvc

Den här natten har varit den bästa på länge, klockan fem i morse vaknade jag av att lilleman kallade. Helt okej för min del om man slipper springa upp mitt i natten. Blev välling efter en timme o sen somna vi om igen innan det var dags att gå upp och göra oss klara för Bvc.
Gick ju super bra, lilleman han växer som han ska, var inte mkt han hade gått upp sen sist vi var där men inte konstigt så mkt han rör på sig numera. 
Dock gillade han inte alls att sitta där utan kläder och främmande människor som tittade, han ville bara upp till mig men vi fixade det ganska bra ändå.

När vi kom hem så blev det middag och jag bakade kladdkakemuffins, var så sugen och snabbt går det ju. Tror inte jag har bakat sen lilleman kom. Andre gillade det extremt mkt och hade inte jag varit hemma så hade han nog klämt hela påsen.

Snön den kom och oj så mkt ljusare det blev, skönt faktiskt och även om jag kanske inte gillar det jätte mkt så tycker jag ändå det är lite mysigt, är det snö kvar i helgen ska pappa o lilleman åka pulka ;)

Ska in och titta till min plutt som inte verkar komma till ro alls!
Hejsvejs!






Äntligen klart

Jag fick fixat det sista till mitt projekt idag och efter att ha suttit i nästan tre timmar är jag äntligen klar. Det var svårare än vad jag trodde att f å ihop men det gick och jag är så nöjd. Resultatet kommer ni att få se på fredag :)

Lilleman han sover som rn stock, i eget rum i natt också såklart. Det gick till och med att få honom att sova där inne under dagtid. Nöjda och stolta föräldrar.

Måndag i morgon igen, jag hoppas dagen går snabbt, jag hoppas att hela veckan går snabbt för en gångs skull så det blir helg och jag får ha min gubbe hemma :)

Enligt min väder app på telefonen ska det bli snö hela vrckan, vi får väl se vad vi vaknar upp till. Någon gång ska väl vintern dyka upp tycker man så varför inte nu liksom ?! 

Blev inte mkt till söndags mys här inte, nu ska jag krypa ner under täcket och sova!

Natti!

Eget rum

Godmorgon på er.
Jag ligger fortfarande kvar i sängen, mina killar gick precis upp, hade hoppats på lite längre sovmorgon men när lilleman sover till 8 så brukar det inte gå att få honom att somna om igen, vi har busat en massa i sängen och ja nu gick de upp ovh jag ska snart göra detsamma.

Första natten lilleman sov på eget rum, gick ju jätte bra. Inget gråt och skrik och vakna gjorde han vid två första gången och efter ett tag somna han om till 6 och fick komma in till oss. Och ja det var en aning tomt inne hos oss men ändå tyckte jag inte att jag tog det så hårt som jag faktiskt tänkte mig. 
Får hoppas det går lika bra denna natten :)

Igår blev vår lille (store) plutt 10 månader & i morgon är det dags för Bvc igen, ska bli kul eftersom det var längesen nu vi var där :) 
Tänk bara två månader kvar sen är det dags för 1 års kalas, jisses vad tiden rusar iväg. 

Nä ska ta och gå upp och få i mig lite frukost, ha en bra dag !

Lördag

Vaknade vid nio i morse och satte igång o ta ner alla ljusstakar och jul gardin i köket som jag dessutom hade glömt jag hade där.. Skönt allt är borta nu iaf men nästa inköp är lampor till fönsterna så vi kan få det lite mysigt på kvällarna fortfarande.

Efter lunch åkte vi iväg en sväng, hade lite att fixa med mitt lilla projekt som jag håller på med, kan tyvärr inte skriva vad men ni ska få se när det är klart :) kommer bli så bra ! :)

Åkte till Ikea själv, herregud med folk. Tog vad jag skulle och ut lika snabbt. Var nog tur jag inte va där tidigare för när jag närma mig kassan så sa de i högtalarna "nu går det bra att betala med kort igen". Duktigt irriterad på alla människor redan så det hade ju bara fattats det men det blev ju bra :)

Nyss ätit lite middag, lilleman ska snart få pyjamas och sen ska jag slänga mig i soffan rak lång.

I morgon får vi besök av svärföräldrarna och sen får vi väl se vad vi mer hittar på.

Vi hörs!



Lilleman han röjer i grytskåpet, reser sig mot spisen o sen öppnar han dörren och sen är han igång, vet precis hur han ska göra ;)

Alltid roligt

Det är alltid lika roligt att gå utanför dörren på morgonen i spö regn och halv storm, skit kul! Det hade jag kunnat göra varje dag resten av mitt liv.. Eller inte!
Stod här i morse och visste inte vad jag skulle ha på fötterna, gummistövlar var väl det rätta alternativet men så klumpigt att köra bil i och sen varmt om fötter o ben när man springer runt så mkt som jag gör på jobb. Blev gympaskor och tur var väl det för det sluta regna. Duktig trött på detta skit väder kan jag säga!

Nog om vädret, kom hem och lekte med min lille plutt innan vi åkte ut till väla faktiskt, handlade lite nya tröjor till lillen. Några på rea dessutom, svin bra :) behövs lite nya kläder till honom då jag knappt kan matcha ihop det han har och sen är det alltid kul att se något nytt på honom :) 
Dock tyckte jag faktiskt inte att det fanns speciellt mycket till honom i någon butik kanske så är det sånt här mellan läge innan vår/sommar kläder kommer ut i butik ordentligt.
Iallafall så blev det något och det är jag glad för :)

Lilleman la sig en timme senare idag, han somna ju på vägen hem från väla så den lille tuppluren hjälpte honom nog lite pp traven. Gick till och med bra att låta han somna själv, sjöng lite för honom så blev han lugn och sen gick jag ut. Blev tyst efter en stunds bankande i väggen, hopp i sängen och massa annat stoj. Där satt han i sin säng med huvudet ner i sin snutte och sov! 
La han pp kudden så hoppas på att han får sova hela natten nu :) haha! 

Ska duka fram lite fredags gott fast jag ska erkänna att det är även måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndags gott. Fy vi har verkligen kommit in i någon gotte period, inte alls bra men så får det va helt enkelt. Så fort lilleman har börjat pp dagis så ska jag ställa mig på ett gym, det behöver min rygg om inget annat! 

Ha en bra fredag allesammans ! 



Mamma

Jösses Amalia vad lilleman är mammig, hela dagen har jag hört "mammaaa", underbart är det såklart att höra men ja, så fort jag lämnat rummet så har han blivit grinig.
Till och med Andre undra varför han inte ville va hos honom helt plötsligt. Men sådana här dagar får vi också ha såklart.

Var iväg med mamma innan idag, fick handlat lite och sen blev det lite fika innan vi åkte hem igen. Känns skönt att fått lite gjort idag istället för att vara suttit hemma eftersom det har varit skit väder hela dagen!

Hoppas inte att det regnar i morgon, det är nackdelen med det jobb jag har. Hoppas även att morgondagen går hysat snabbt så jag kan komma hem o hålla helg med min familj. 

Ikväll har lilleman fått 1 års välling istället och dessutom lite mer så hoppas på att han inte vaknar mitt i natten o vägrar somna om i sin egen säng. Från tolv till halv sex i morse så sov lilleman sidan om mig, snacka om att jag kände mig mör i kroppen.. Och när vi väl klev upp så var där en liten som satt o hoppa i köket efter mat så japp jag hoppas det blir bättre nu annars vet jag inte vad vi ska göra.. Kanske bara någon fas han ska igenom igen ?! Ingen aning men vi får ju lösa det på något sätt på vägen om inget annat :)

Godkväll! 


Barnvagn

Natten blev orolig precis som jag trodde och inte mkt sömn har det blivit under dagen heller för den lille så vi får väl se hur det blir i natt. Det är ju bara att ta det som det är.

Idag har vi haft fröken Hagman på besök, blev en tur med bilen också. Kan sakna det ibland, när vi bara var ute och körde runder och snacka en massa. 

Lämnade av henne hemma och sen var det bara hem och börja på maten och sen har det gått i ett som alltid när det är kväll.

På tal om något annat, vi är ju hel nöjda med vår vagn till lilleman men vi har ändå börjat fundera på om vi kanske skulle köpa en Emmaljunga scooter lite längre fram men frågan är om den är jätte mycket mindre än vår Emmaljunga nitro city (är det nog den heter haha) någon som har erfarenhet och vet om där är någon skillnad?
Och någon utav er som har en scooter och vad tycker ni om den?
Och till er som har nitro city, hur länge har ni haft den till ert barn? Har ni bytt vagn och i så fall till vilken??



Tomt

Ja då var det slut på ledigheten för denna gång för min gubbe, ska säga att det kändes lite tomt här hemma i morse & till och med lilleman tittade över på Andres sida av sängen och det såg ut som han undrade vart pappa var. 
Det är bara två jobbdagar kvar för hans del sen är det min tur och sen är det helg för oss alla tre :)

Natten till idag blev inte alls lika bra och ikväll när det var dags att sova så somna den lille i min famn under tiden han fick välling. Vaknat upp o varit ledsen, drömmer och "pratar" i sömnen. Känns som det kommer bli en jobbig natt men det får man ju ta.

Ska ta o lägga mig jag också så jag får några timmar på kudden !



Äta själv

Till middag blev det spagetti och köttfärssås och lilleman han fick också äta av vår mat och han gillade det, kul :) 
När han var mätt ställde jag tallriken framför honom, varje gång jag gör det så tittar han på den med ett lurt litet leende precis som "hehe vad ska jag göra med dig", tog inte långt tid innan han vände på tallriken, fiska upp ärtorna som låg utanför och tillslut när tallriken var på rätt håll så åt han lite till. Så roligt att han även tar maten som ligger utanför o lägger tillbaka i tallriken :) rolig liten prick :)

Lilleman hittade sin ninis och blev super trött så det var bara pyjamas o välling för hans del och nu sover han. Gick inte lika bra denna kvällen som igår, han panga huvudet i sängen så fick ju gå in o trösta han men efter det så somna han minsann :) får nog räkna med att det tar några kvällar innan han har vant sig vid att vi gör såhär nu.

Idag kör vi på en ny film fast denna gången på tvn, igår blev det grown ups två, super bra och ger en massa Goa skratt :) 

Ha en bra kväll! 






Så bra

Åh vilken bra natt det blev, för första gången på länge så sa lilleman inte ett ljud innan vi han lägga oss, normalt brukar han pipa till en massa gånger både innan o efter vi har lagt oss. Två gånger har jag vaknat i natt, första så somna han om när jag la han ner och andra så ville han till oss. Så ikväll kör vi på samma sak som igår och hoppas på att det håller i sig såhär :)

Jag gjorde mina timmar i förmiddags på jobb, var slut när klockan slog elva så var rätt glad för att bara jobba rn kort dag, körde ut till mamma o hämta mormor och körde henne hem. 
La mig för att vila lite när lilleman skulle sova middag, men hade inte ro i kroppen till att sova så nu sitter man bara här och glor.. Vad ska man hitta på??!! Känns som en seg söndag!

Jag tänkte vi skulle ut på promenad idag & gå o gunga men vilket skit väder det är, inte så värst kul men man kan väl alltid hoppas på att det blir bättre. Hörde att vintern var på väg också, kan kanske vara skönt att slippa regn och rusk ett tag. 

Nu blev det fart här hemma, slut på soffhänget!

Somna själv

Tjoho för första gången så har lilleman somnat av sig själv i sin säng utan att vi har behövt sitta där med honom.
Lite gnäll och gråt till att börja med men vi höll oss i skinnet o gick inte in till honom, hade vi gjort det så hade han bara börjat skratta istället. Hade det varit att han hade varit ledsen på riktigt, man hör ju skillnad, så hade vi ju självklart gått in där, bara så alla förstår det!! :)
Tog tjugo minuter sen somna han, dock på fel håll i sängen men vad gör det :)

Nu ska vi glo film, i morgon är det jobb igen för min del. Hej hopp !! :)

Bästa

Knallade iväg till jobb i morse, dagen flöt på rätt så bra faktiskt och när det väl var tid att gå hem så ville jag både hem till mina killar och stanna kvar o snacka en massa på jobb.
Känns både skönt o kul att jag faktiskt känner så, måste säga att detta är ett av de bästa ställena jag jobbat på, har de bästa kollegerna man kan ha och bara en sån sak som att jag knappt hade varit där ett år innan jag gick på gravledigt och när lilleman kom så fick han så fina kläder utav dem. Detta gör mig så glad, att de finns där och bryr sig så mycket trots att jag inte arbetat där i 10 år liksom :)

När jag väl kom hem så hade jag först en tanke på att vi skulle göra något men tiden bara försvann och nu ligger lilleman o nannar så det får bli i morgon istället helt enkelt!

Och så skönt att det inte bara va jag som har problem med blogg.se, trodde ett tag det var min lur det var fel på! 

Klockan är inte alls mkt men jag hade lätt kunnat gå o lägga mig, får se om jag är uppe ett tag till eller hur jag gör det är ju trots allt lördag & det märks då vår kära kärring till granne spelar för hela huset ! 



Problem

I morse var jag så extremt trött så ögonen hängde knappt med, märkligt det där. När jag sover en hel natt o ska jobba dagen efter så är jag super trött men när jag vaknar 75 gånger och sen går upp med lilleman på morgonen då minsann piggnar jag till så snabbt.

Möttes iallafall av en jätte glad kille när jag kom hem till svärföräldrarna, en stor kram och en puss fick jag :) mitt älskade gullhjärta.
Nu känner jag mig hel igen när han är hemma! 
Nyss nattat honom och vi ligger i varsin hörna av soffan.
I morgonbiti är det jobb som gäller igen sen ledig en dag och sen på det igen. Goa pengar om inget annat :)

Måste även fråga om det är någon som har samma problem som mig, när jag går inte på bloggar som ligger under blogg.se plus när jag ska gå in på blogg.se appen så kopplas jag bara över på AppStore och får upp en massa skit spel som jag ändå inte vill spela!! Någon mer som har det såhär eller kanske bara jag ???
Kan även tillägga att när jag trycket bort AppStore o går tillbaka på bloggen så händer det inte, alltså är det bara en gång men sjukt irriterande.

Ska ta reda på om där går nått vettigt på tvn ikväll, duka fram lite gotte o bara njuta av kvällen.
Vad ska ni göra i helgen ??



Lilleman

Vaknade kvart i 8 i morse och tyckte att natten hade gått bättre än någonsin, bara en gång som jag var uppe o la han ner eftersom han stod där o hoppa men sen prata jag med min kära sambo som hade varit uppe några gånger , ja ja jag sov som en stock :)

Lilleman är lämnad hos farmor och farfar, tomt som tusan här hemma. Har iallafall hunnit städa hela lägenheten, handlat nya blommor och fått storhandlat. Känns skönt att allt är klart nu inför helgen!

I morgon är det jobb och lika så på lördag, tur det är dagtid så jag får ha kvällarna hemma med mina killar :)

Längtar redan till klockan slår 2 i morgon så jag kan hämta hem min lille fis :)

Ska slänga mig i ett bad och sen i soffan framför en bra film med en bit dajmtårta, så sjukt gott. Jag som sa på nyår att mitt löfte skulle va att inte äta rn massa onyttigheter mitt i veckan, jo visst! Jag börjar med det på måndag :)

Ha en bra kväll !!






1 januari

Hade en väldigt bra nyårsafton igår, lugnt och skönt och lilleman han sov sig igenom alla raketer. Skönt för honom, mindre skönt för oss när vi väl kom hem o han vaknade o verkade pigg, suck! Ny blöja o lite välling så somnade han om igen i 3 timmar. Jag tog sovmorgon och nu ligger båda mina killar o sover, vi får ta det i omgångar idag.

Har packat ner alla julsaker och även julgranen, blev lite tomt och direkt kliar det i mina fingrar , jag vill handla inredning! Älskar inredning snäppet bättre än kläder faktiskt :)

Försöker klura ut någon middag vi ska ha idag, hm.. Pizza är ju det man brukar äta idag, inte alls sugen.. 
Ibland är det bara så svårt att komma fram till något att äta som man inte haft på ett tag, lite variation ! 

Nepp ska ta o fortsätta här under tiden killarna sover!  












RSS 2.0