Kost och diet

Eftersom man nu förtiden ska skriva om vad man äter och helst lägga upp en bild på en flott tallrik där upplägget av mat ska vara felfritt, helst ska du också gå på någon form av diet och du ska helst träna på gym 8 gånger i veckan.. Typ.. 
Och eftersom jag inte har något bättre att skriva om så ska ni få höra vad jag ätit de senSte dagarna.

Lördag: en matlåda med vanilj youghourt med hallon och mango och skivad banan ovanpå samt lite valnötter. Detta blev min lunch på jobb. 
Sen var det falukorv o makaroner nät jag kom hem och till kvällsmat blev det egen gjord hamburgare tallrik utan bröd och med fett mkt beasås till min pommes.
Efterrätt blev bounty glass som jag hittade på maxi, två stycken till och med ! 

Söndag: räksallad som även den serverades i en matlåda med lite keso och nötter till.
Sen blev det en macka när jag kom hem, kanelbulle hemma hos svärföräldrarna och till middag blev det spagetti och köttfärssås utan en ända grönsak! 

Idag har jag hitintills fått i mig en och en halv macka och en tallrik med frukt. Kiwin var sur som tusan och apelsinen var torr men mango o päron gick iallafall hem.
Valnötter är något jag fastnat för och faktiskt tar det bort mitt sötsug litegrann också.

Till middag idag blir det köttbullar i tomatsås, får väl se om det är nått!

Annars har jag inte rört på fläsket ett ända dugg dessa dagar förutom att jag har gått på jobb, från hus till hus och just det hissen var upptagen på ett ställe så jag fick gå upp till sjunde våningen, det är väl ändå träning ? 
Jaja iallafall jag har legat här på knä och lekt katt med min lilla kille, (tänkte först skriva prinskorv men hur hade det låtit i detta sammanhanget?!) 
För tillfället så ligger han i sin säng och försöker sova och jag ska hänga tvätt !

Hoppas ni blev glada av att läsa om alla mina måltider och min fina diet! :)

Sorry jag inte kommit med detta två dagar innan förlossningen bara för det är ju helst då man ska börja hetsbanta så man ser ut som alla andra !!

Hej då!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0