ett tag sen..

man skrev här ja, har hänt ganska mkt faktiskt eller ja egentligen inget speciellt ..
allt med bilen fixade sig som det skulle, henke hjälpte ju mig :) tacktack :) har dock inte fått sålt den men telefonen ringer ju lite då och då :P

Helgen har varit bra den också faktiskt :) fredes va vi bara hos Jonas och tog det lugnt spela lite fifa som vanligt och dom andra drack öl det var jag, Sara,Jonas,Henke och Leeman :D
lördagen blev det ju fest :D hemma hos Jonas, satt där och drack lite grann hade skit kul sen blev det ner till stan :) stinsen skulle vi ju till men dom hade stängt för vi va ju inte i stan förrän vid 1 typ , så vi gick vidare till Harrys och sen utposten och sen steak :) träffa massa roligt folk :) Tack för en bra dag :D

och idag vaknade man klockan 3 sen stack man hem till Jonas bilen stod ju där sen kom Sara och henke med pizza så jäkla gott :) julskyltning blev det efter det, inte så värst roligt egentligen men för en gångs skull så frös jag inte halvt ihjäl :P och nu sitter man bara hemma :) skönt som fan snart sova också så man kommer upp i morron :P
så nu har man en ny vecka framför sig, hoppas den går lika fort som förra..

mög dag!!

Japp denna dagen suger, började med att jag va på sjukhuset hos mamma, blev arg på sköterskan för hon klanta till det, smäll gärna en kudde rakt på ett ben som precis är opererat .. ajja skit i henne.. lär väl inte träffa hon mer.. sen skulle jag köra där ifrån ja då startar inte bilen för jag glömde släcka lamporna, :S så Sarah fick komma och hjälpa mig så gott hon kunde :) Tack så mkt , som jag sa du är en ängel :)

och nu skulle jag fixa den andra bilen, startar ite den heller men som tur e så finns det folk som hjälper mig :) måste få allt gjort tills i morron, då någon ska kolla på den ...

stressigt värre, och tvätta och städa samtidigt och ingenting går som jag vill.. hur fan sak jag hinna med allt =/

saknar dig Sarisen :) tack för att du ställde upp :)



helt sjukt !

denna helgen va något extra ..
fredagen började med att man va med Hagman på rättegång satt där tills klockan 4, sen va det bara att skrapa bilen när det va klart för det va ju snö, hur mkt som helst, lämna henne hemma, körde hem till mormor hämtade henne och körde henne hem till mig, sen blev det att man hämta sara igen och sen körde vi hem till Jonas, kolla på sunes jul och festival :) sen kom ju henke och Viktor också dit, dom drack några öl och jag en halv , somna i jonas säng klockan 1 och sov som en stock sen :P vad som hände , ja det vet dom som va där haha .

På lördagen skulle vi till Landskrona badet och bada, men blev inte så mkt med det, massa missförstånd mellan alla ?!
så åkte hem igen, duscha och sov några timmar och sen va det hem till Jonas igen, spela fifa och drack öl, blev bara två för min del inte ens det för jag skulle ju köra hem på kvällen/natten. men dom andra hällde i sig för glatta livet :P va jag sara, Henke, christer , viktor och självklart Jonas :) sen bjöd grannen upp oss till han istället och där vände det för mig efter nån timme, då va det öl efter öl :) plus lite vodka blandat med oboy för jävla räligt :P haha men igelkutten kom ju fram :)

Men när klockan va typ 9 på söndag morgon så hade dom flesta gått ner till jonas och sov, va bara jag och viktor som stanna kvar till slut, sen åkte jag hem med HAN :) somnade väl vid 11 halv 12 kanske och sen upp igen klockan 3, skulle ju käka midda med mormor :P
hämtade upp sara körde henne hem, mat blev det och sen göra ve sig för då va det dags för julskylltning, gick där i 5 minuter sen frös vi röven av oss så vi åkte hem till saras "kusin" kolla film, fast inte jag och HAN , vi åkte till ekeby och hälsa på hans mamma och lite sånt :)

igår va det ju meningen att mina föräldrar skulle komma hem från semestern, det gjorde dom, iallafall Jonny (min styvpappa), mamma hamna på sjukhuset, brötit foten =/ så haar varit en lång dag idag med, sovit typ 6 timmar sen lördes då på dagen och nu ska man bara komma in till stan igen så jag kan hämta min bil .

Tack allesammans för en helt jävla bra helg alltså :D

Listan..

börjar bli mindre nu, har fått gjort en hel del idag faktiskt och det är riktigt skönt :)

Först vänta man på Hagman när hon va hos tandläkaren tog en evig tid haha :P
sen blev det Arbetsförmedlingen, prata lite om utbildningar och sådär så ska försöka fixa o ha mig med det i morron lite sent att ringa dit nu ju .

efter det åkte vi ut på Ikea och käka frukost/lunch blev köttbullar skit gott va det :)
hem till Hagman och kolla våra bästa år , fixa hennes telefon och liter sånt , sen blev det banken och sen tillbaka till Siba för att lämna in hennes mobil, haha gjorde nog bort oss lite grann :P eller ja, iallafall Hagman :P vi och vår fårskalle ..

Ja vad gjorde vi sen...
hm ..
Jo det blev ju kakor och en finfin mössa på rusta :) döskallar på den :P vi köpte likadana såklart :P
ut på familia också, inte varit där på hundra år kändes det som men köpte iallafall ett par skor :D riktigt nice och billigt va de också så dom får duga :P

Hämtade upp Viktor och körde till Mcdonalds och käka, fan måste sluta att ätq ute börjar kosta lite mkt =/
sen hem till Hagman kolla sunes jul :P körde Viktor hem och nu sitter jag också hemma.

riktigt trött är jag =/
sova snart kanske ??
Hm ja vi får väl se :)

Godnatt iallafall :P

Ensamheten..

är verkligen förjävlig, tänk så hade jag haft det så här alltid bara sitta hemma i ett hus helt ensam framför min data dag in och dag ut nej fy.. måste börja ta tag i mitt liv, försökte det för inte så länge sen och det funka skit bra men sen tappa man bara orken varför ??

men i morgon är en ny dag och då är det nya tag som gäller, måste få ordning på allt nu så jag kommer igång med mitt liv, har en hel del att fixa i morgon måste försöka hinna med allt... iallafall innan denna veckan är slut..

Kan ingen bara komma och hålla mig sällskap ... ?!


Onsdag.

 Tråkigt jävla mög väder ute, är verkligen skit tråkigt. plus att det finns ínte ett skit att göra =/
Måste verkligen skaffa mig ett heltids jobb så man får ut lite av sitt liv och inte bara sitta hemma varje dag och glo..
Ringa till skolan måste jag också göra.. kanske tar tag i det senare idag :P

Vetrinären med Mormor i morse, dock inte mormor dom skulle undersöka utan Lady hennes hund :) som tur va hade det blivit bättre :) och ja nu sitter man hemma igen håller på att tvätta för fullt, städa lite och så nu innan mamma och Jonny kommer hem :)
sen blir det mat lagning, spagetti och köttfärssås :D gott gott :P

Nää va fan .. skriver väl senare eller nått :P

Shoho !

BO-KO :)

Japp Japp denna dagen har varit extrem seg, har inte gjort ett skit mer än sovit, suttit vid datan och kollat tv, våra bästa år då så klart :)
Men sen när klockan väl blev 4 ja då stack man till Landskrona för att man skulle kolla skor, men dom hade inte dom där heller =/ illa illa, lär väl få kolla efter ett par andra ,,
efter det blev det mat på BK med Sara och Jonas, sen hem till han och spela lite Wii och snacka skit :) 

BO-KO  min och Hagmans nya kompis :)

Har inte så mkt att skriva om egentligen, ska väl gå och sova snart  ush ush sova själv =/ me dont like :(
som tur e har jag min katt :)

ajja Godnatt allesammans :)






Dag 2


Nu sitter man här dag nummer 2, och börjar må lite bättre, somna som en stock igår kväll vakna klockan 3 i natt o va skit pigg, men mådde dock skit. :P så blev att man stanna hemma.

Fan vad jag längtar tillbaka, fortfarande ..

http://sensation.com/photoplayer/?country=dk

Där finns lite bilder :) annars kommer resten på oss allihopa när jag fått dom utav Hagiiis :)



Trance Energy den 7 mars ?? kan ju undra om det är någon som vill följa med mig haha :)


Ush nej ska väl ta och städa upp lite, tvätta mina skor en gång till och sen laga liter mat :)

Hade verkligen behövt åka ut på väla och köpa nya skor, plus ett lakan till Mamma hahha :P

Ha det så bra allesammans ♥

Sensation white =)


Dagen började med att jag vaknade klockan 8 utav att sarah redan va vaken och låg och prata med sin vove :P somnade dock om igen, och vaknade klockan 10 va bara på med kläderna och ner till bilen för där satt sarah och vänta på mig, skulle ju lämna Roky till hennes Mamma. sen blev det Maxi och lite sånt sen va det räser fart hem och göra ve sig, folket kom ju halv 12 .

Så klockan halv 12 satt jag och käka frukost och drack cider :)  sen kom folket, satt och förfesta hemma hos Sarah&Hans och sen tog vi bussen kvart i 2 ner till stan :)
Och då va man på väg, käka lite i dk och så innan det skulle börja, och sen skulle vi gå från mcdonalds till parken, och vi gick och gick sen orka vi inte mer så jag såg någon som släppte av en massa folk , och sa vi tar denna taxin och efter många om och men så tryckte vi in oss i bilen alla 7 , efter halva vägen så säger jag detta är nog ingen taxi, där e ingen skylllt och ingen sån som visar hur mkt man e uppe i, i pengar. Så där hade vi satt oss i en privat persons bil istället, haha men vi kom ju dit vi skulle ändå :)
Yra runt där ett tag och lera ner oss totalt, haha ..
men gjorde inte så mkt eftersom man blev mer skitig när man väl kom in, dansa så svetten rann, ont i fötterna hade jag och trapporna upp till VIP gjorde inte det mkt lättare :P Men så jävla roligt jag hade, vill bara tillbaka dit. Så jävla fett :)
Så nästa gång blir det Trance energi :P Hahha ! eller hur sarah ? :)

Helt klart ett minne för livet !
Nu ska jag gå och sova för fy satan vad trött jag är, helt slut va ju hemma klockan 7 i morse :P

 Bilder kommer senare :)

Idag smäller det :)

Jaaaa det gör det för nu bär det av till sensation white och fy fan vad kul vi ska ha det :D


en dag kvar :)

Ja det är bara idag sen är det dags :) då är det lördag och Sensation :) fan vad man har längtat till detta, och nu händer det vet inte om jag känner samma sak nu som jag gjorde i somras när jag köpte biljett :P men men kul ska det bli iallafall :)

Precis ätit lite middag/frukost , snart till jobb, jobbar eftermiddag idag rätt skönt att få sova ut men hade varit bättre o jobba förmidda :P

Lille Rocky plutten är också här hos mig, varit det sen igår :) snuttekorv :P Hoppas din mamma glömmer att du är här :) :P

Nej fan, ta och göra sig klar och sen gå en sväng med han :) fast det spöregnar =/

Ha en bra dag!

Död kropp i papperskorgen.

ush fy fan jobbade i morse, va verkligen as trött och gjorde det inte mkt bättre utav att det regna och blåste som värsta jag vet inte vad, vattenplaning hundra 50 gånger på vägen dit och hem också.
Sen kom man äntligen hem, käka lite kolla lite tv och sen gick och la mig, som vanligt så skulle jag bara sova en timme men blev lite mer, drömmde så sjuka saker gjorde jag också, drömde att jag va på skolan som vanligt och jobbade, tömmde papperskorgarna som jag brukar och plocka upp pantburkarna från varje soppåse för att tjäna lite pengar, och det gjorde jag, körde ner handen i en utav påsarna och tog upp burken och tänkte inte mer på det, förr'äns en sjuksköterska kom och skulle visa sin praktikant hur man använder en spruta, så hon tog ju sprutan stack in i påsen och tryckte av, sen va det praktikantens tur och dom öppnade påsen för att det skulle gå lite lättare och i samma ögonblick skiker någon han är död, praktikanten tittar ner i påsen och får se ett byx ben, och i själva påsen ligger liket, praktikanten blev helt chockad, jag böla som en hysterisk tupp och alla andra sprang, bara tanken på att jag kört ner min hand i samma påse där det låg ett lik , nej fy fan det går inte o beskriva..ambulsnen kom och tog hand om kroppen. jag gick ut och tog en cigg för att lugna nerverna med några jag aldrig träffat förut, vi satte oss i bilen och körde ner till Råå för där hade jag ställt min bil, och när jag väl kom dit så stod Hagman och dansa runder med en handuk på huvudet , även hon skulle hämta sin bil, vi gick tillsammans men stannade lika fort för att jag hittade 8 kronor på marken , sara skulle plocka upp dom till mig men fick tag i en mega mega stor nyckelpiga istället som hon tog med sig, sen gick vi och bada, sen vaknade jag.. helt förvirrad och äcklad till max. kändes verkligen som jag skulle spy rakt ut bara jag tänkte på liket =/

kan ju bero på att när jag jobbade i morse så tömde jag en papperskorg, där hela botten bara va röd, såg verkligen ut som en massa massa blod :S
men vem vet det kanske va ett lik ? :P

Fräsha till sig lite nu, sen blir det solning med Sarah sen får vi väl se vad som händer :)

Ha det så bra !

Vilken helg :)

Hämtade min bil i fredes jag,sara och Jocke :) sen blev det lite mat på Bk och sen hem till Jonas och spela wii :) josefin kom ju också dit :) hade skit kul och fan vilken träningsvärk jag hade dagen efter, och då va det ju bowling, satt först hemma hos Jonas och för festa lite, jag,sara,josefin,philip, veronika och henke :) spela lite kort och sådär va riktigt trevligt :) beställde en Taxi som körde oss till Bowlingen där vi mötte andy. Blev en väldans röra haha, hänga in jackor och allt och hälften försvann och ja :P sen kom ju även  Hanna,musen,lannemar,max och mikaela och robin också dit :) så helt plötsligt va vi hur mkt folk som helst och alla kasta när de själva ville och ja :P opch poff sa det så va den timmen slut haha :) sen blev det ner i stan en runda också, dock inte så länge hände inte så mkt kul :P så köpte mig en kebab som jag inte fick mkt utav eftersom allt ramla ut, sen träffa man Roy och tog taxi hem :)

Och nu är det fan mindre än en vecka kvar till Sensation, stod med mina kläder på precis , fy vad naken man kände sig brr vad kallt det kommer va men skit i det :D kul ska jag ha iallafall :)

Städning nu lite grann, sen solning :)

Och i morron ska jag träffa min lilla Saris :)

pusspusspuss !

I Miss .



♥Saknar er så jäävla mycket, om allt ändå va som förr. Min morfar där uppe och min moster där nere ♥




Och min lilla kusin, som inte är så liten längre har ju inte sett dig på en evighet, i miss you ♥

en massa..

Blev frukost på statoil igår hos Josefin gottgott :) sen va det bara hem och byta om sätta sig vid datan ett tag, körde hem till mini elj (Hagman :P) hämtade upp henne och stack och käka kebab :) mög gott :P fast godare på fyllan haha :)
sen solade vi , sen stack vi till Jonas, musen och bea va ju också där :) trevligt :) lekte med katten och kolla en film, skit bra va den :) sen blev det bara hem kolla lite tv och sen va de läggdags =/ tråkigt.

Och idag ja då va det jobb igen, precis som vanligt. sen sola man :) själv faktiskt :P köpte med en baguette på vägen och körde hem till sara, kolla våra bästa år och sandor/ida :) somnade inte som tur va :) och nu sitter man bara här snart hem och träffa Mammsen och fixa lite :)

Fredag i morron så jävla gött, helg och min bil kommer hem =)
bowling på lördag med en massa skoj som fan :) och söndag är det fotboll ska till olympia och kolla HIf med sara :) skit nice .

Ajja ha de gött :)


Ett stort TACK !

Först vill jag tacka Josefin för att du fixa mina naglar, skit fina blev dom som vanligt =)
Sen  Vill jag tacka Jocke för att du tog dig tid till att följa med mig igår, hade inte alls gått lika bra utan dig.
Och självklart måste jag tacka Mamma för att du ställer upp med pengar och allt så länge,du är bäst!
och sist men inte minst vill jag tacka Hagman för att du följde med som sällskap =) min lilla dvärg elj .

På fredag kommer min lilla pärla hem till mig , ska ju hämta min nya bil :) så jävla gött :)

Kommer dock va fattig ett bra tag framöver men ja vad ska man göra =/

nä har en massa att fixa kan inte sitta här längre !

Se you later alligator :P


en massa..

Att göra idag ja :) jobbat har man redan gjort :P skönt är det för hade ju inte hunnit mer idag ändån :P
snart träffa Jonas, och hämta hans katt :) dumma mamma som inte vill ha en till :P hehe =)
efter det blir det ut till josefin, fisxa naglarna :) yees yees :) ut till Sara och käka nått, hoppas jag hinner bara :) sen träffa Jocke när han kommer hem från Jobb och fixa en sak :) hahah :P vill inte säga något förräns jag vet om det blir nått :P
aja ska göra mig klar nu :) lägger upp bilder på kisen i morron eller ikväll :)

ha en bra dag allesammans :)

 You&Me Bajjsssaan ♥

Vilken jävla helg !


Fredes gjorde man inte ett skit på hela dagen förräns klockan blev halv 5 då åkte jag och Hagman till center Syd igen, handla lite mycket haha :P men skit i det snart lön igen så ..
Sen blev de mat på stinsen, så jäävla gott och snyggingen jobbade ju =) nice !
Blev bara film tittande hemma hos Hagman , rasmus på luffen :) och självklart glass, skit bra =)
Han inte mer än ut på motorvägen sen fick man vända tillbaka , blev ju taxi för den kvällen =)
 Lördagen börja med att man vakna och mådde så jääävla bra =) ingen bakfylla eller nått, satt och kolla lite tv, va ett reportage av branden i Göteborg för 10 år sedan, klarar verkligen inte o kolla på sånt, tårarna rann...
sen blev det och fixa min bil =) löste det ganska så bra faktiskt, jajamen :P haha =)
Hemåt och käka midda , sen kom ju Hagiis hit, va meningen vi skulle med Jocke på fest hos Hjälte i Hyllinge, men Jocke hade ju inte kommit hem från Stockholm så vi körde in till stan och satte oss hon Jonas så länge =) sen kom ju Jocke dit och henka också :P va rikitgt jävla roligt =)
Satt där ett tag och sen drog vi alla hem till henke istället, Jonas fick ju klagomål hhahaha :P
Började med att vi hade skit kul, sen vände allt, och det blev bara skit.
Det blev tårar, spya och arga miner.
men det är glömt nu =)

tillbaka till jobb idag också va faktiskt inte så farligt men dock as trött :P ska fixa bilen lite grann nu sen får man väl se vad som händer =)
Älskar dig Mamma !


 

When I am down and oh my soul so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then I am still and wait here in the silence
Until you come and sit awhile with me

You raise me up so I can stand on mountains
You raise me up to walk on stormy seas
I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

There is no life no life without it's hunger
Each restless heart beat so imperfectly
But when you come and I am filled with wonder
Sometimes I think I glimpse eternity

You raise me up so I can stand on mountains
You raise me up to walk on stormy seas
I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be


RSS 2.0