Sensation white =)


Dagen började med att jag vaknade klockan 8 utav att sarah redan va vaken och låg och prata med sin vove :P somnade dock om igen, och vaknade klockan 10 va bara på med kläderna och ner till bilen för där satt sarah och vänta på mig, skulle ju lämna Roky till hennes Mamma. sen blev det Maxi och lite sånt sen va det räser fart hem och göra ve sig, folket kom ju halv 12 .

Så klockan halv 12 satt jag och käka frukost och drack cider :)  sen kom folket, satt och förfesta hemma hos Sarah&Hans och sen tog vi bussen kvart i 2 ner till stan :)
Och då va man på väg, käka lite i dk och så innan det skulle börja, och sen skulle vi gå från mcdonalds till parken, och vi gick och gick sen orka vi inte mer så jag såg någon som släppte av en massa folk , och sa vi tar denna taxin och efter många om och men så tryckte vi in oss i bilen alla 7 , efter halva vägen så säger jag detta är nog ingen taxi, där e ingen skylllt och ingen sån som visar hur mkt man e uppe i, i pengar. Så där hade vi satt oss i en privat persons bil istället, haha men vi kom ju dit vi skulle ändå :)
Yra runt där ett tag och lera ner oss totalt, haha ..
men gjorde inte så mkt eftersom man blev mer skitig när man väl kom in, dansa så svetten rann, ont i fötterna hade jag och trapporna upp till VIP gjorde inte det mkt lättare :P Men så jävla roligt jag hade, vill bara tillbaka dit. Så jävla fett :)
Så nästa gång blir det Trance energi :P Hahha ! eller hur sarah ? :)

Helt klart ett minne för livet !
Nu ska jag gå och sova för fy satan vad trött jag är, helt slut va ju hemma klockan 7 i morse :P

 Bilder kommer senare :)

Kommentarer
Postat av: Tinisen

jajamensan ;) hihi

2008-11-16 @ 22:04:37
URL: http://tiiniisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0