De första små stegen

Åkte ut till mamma och Jonny igår och skulle passa hus och katt en natt. Vilket otroligt väder det har varit, helt underbart och jag är så glad över att vara här :) även om jag saknar mitt eget hem så är det ändå hemma.
Lilleman har blivit förkyld, näsan började rinna redan igår. Jag bara vänta på det då alla på förskolan är snoriga. Febern kom idag och han har varit pigg men man ser ju att han inte mår bra. Min lille kille. Jag hoppas detta försvinner snabbt, iallafall febern. Han har redan lagt sig för natten och det blir ingen förskola för hans del i morgon.
Vi besluta oss för att stanna ute i Bjuv. Får vi se vad vi gör i morgon. 

Hoppas på fint väder så kan jag och lilleman kanske gå en sväng i morgon, frisk luft skadar inte.

Och jag måste ju berätta, igår tog Wille sina första steg. Snacka om att vi blev förvånade. Så stolt man blir :) 






Mr och mrs grey

Mina tre böcker om mr grey är nu slut, vad ska jag nu göra om kvällarna ? Jag vill ha nummer 4,5,6 och gärna fler än så. Jag vill veta mer om mr och mrs grey. Nä fyfan vad sorgligt ! :(

Nu ska jag sova iallafall! Godnatt :)

Glad :)

Denna fredagen började med att jag lämnade Wille på förskolan för att sen bege mig på utbildning med jobb. Maria park och jag är ingen bra kombo men jag hittade till slut rätt och dagen den rulla på riktigt snabbt.
Blev lunch på Linnéaträdgården, super mysigt ställe :) 
Var tvungen att ringa dagis bara för att se så allt gick bra och visst gjorde det de, när jag ringde så höll han på att somna och han hade sovit i två timmar när Andre kom för att hämta honom. Ätit ordentligt och hade varit glad hela dagen :) 
Är så glad för att det går så bra :)

Eftersom jag var klar med utbildningen snabbare än jag trodde så hade vi en eftermiddag tillsammans hela familjen så det blev en tur till väla. Handlade ingenting förutom en sak till min mamma men det var kul att va där ändå. 

Nyss kommit hem och snart är det middag för lillemans del.
Vilket underbart väder det har varit idag och är fortfarande, känns som denna kvällen kommer vara länge :)

Jag stället min klocka pp 02.45 då ska jag upp och köra mina föräldrar till flygplatsen :) buhuuuu vad trött jag kommer va !!

Nix ska gå in från balkongen hur mkt det än tar emot :)




Stolt mamma

När vi kom till förskolan i morse var jag beredd på att gå hem igen men jag fick vara med på samlingen, kul :)
Lilleman traskade in på förskolan som ingenting och när jag helt plötsligt sa kom Wille och tog han i handen för att gå så tittade han på mig precis som, var du här ?! Haha :)
Känns skönt att han knappt märker mig och det gjorde han inte under samlingen heller, han kröp runt och utforska o hade sig :) när jag väl gick kom där en liten tår men den försvann nog snabbt igen :)
När jag kom tillbaka vid lunch satt han fortfarande och åt, två portioner och lite frukt :) stolt man blir att det går så bra ! :)

I morgon är det första gången han ska va där från morgon till eftermiddag, kommer säkert gå lika bra men visst känns det i hjärtat på mig men jag trodde faktiskt det skulle vara jobbigare än vad det är. Återstår att se ifall han somnar där i morgon men det tror jag säkert. 

Andre är nere och fixar med bilstolen i den andra bilen så han kan hämta honom i morgon, jag ska på utbildning vilket jag inte alls är speciellt sugen på. En hel dag, suck !

Jag ska fortsätta med min tredje bok med mr grey, vill inte det ska vara slut där :( får nog hitta mig någon annan bok att läsa då, några tips ?
Torka aldrig tårar utan handskar har jag hört ska vara bra iaf :)




Påkörd

Vilken natt, jisses säger jag bara!! Det känns som jag varit mer vaken än vad jag sovit i natt, Wille som har hållt låda för fulla hus dock är det mesta som han drömmer men man är ändå där inne lika snabbt. Svårt att bestämma genom en monitor. Helt slut när han väl vaknade vid halv sex, upp och gjorde iordning välling och bytte blöja sen somna vi om igen, är verkligen glad för att han ville det :)

Nu är vi på förskolan, en glad kille som vinkade så glatt till sina fröknar. Direkt när vi kom så var det en lite flicka som ville leka med honom och han traskade på, titta lite på mig när jag sa hejdå men inget gråt, ingenting :) så skönt :)

Även idag sitter jag i personalrummet, känns skönt att göra det så får jag koppla av lite också utan att behöva göra något. I morgon däremot så är han ju här längre så då ska jag hem och städa hade jag tänkt :) 
Kommer kännas märkligt att åka hem utan honom, tur det inte är så länge :) 

Jag måste även berätta, igår körde jag och handla lite mat till oss, upp för backen i 90, regnar till tusen och mörkt var det med och ett tu tre kom där en kanin precis framför mig samtidigt som jag kom såklart. Pang, och jag körde på den! FAN!!!  En stor klump i magen, var tvungen att ringa till Andre och berätta och det första han säger "min spoiler"!! Hmm.. Ja killar !!
Stackars kaninen, så dåligt samvete jag hade och har, våga inte ens titta efter om det hade blivit nått på bilen så när jag väl kom hem igen så fick Andre sköta den biten.
Tre sprickor i spoilern och den hade hoppat ur clippsen på ens sidan, tur att han kan fixa det själv iaf :)

Körde samma väg idag och där låg den stackaren på trottoaren!! Rysningar i hela kroppen.

Nä detta vill jag gärna inte vara med om igen !





Lämnad

Lämnade min lille kille i dörren här på förskolan så han fick gå in och leka med de andra barnen.
Jag valde att sätta mig i personalrummet istället för att åka iväg. Passar på att bara ta det lugnt plus fixa lite inför jobb osv.

Fick nyss veta att allt går så bra och att han är ute och leker i sandlådan.

Jag ska snart resa på mig och sen kör vi hem så vi får middag i oss, känns som jag lär ha en trött kille efter middagen iaf !



Glad kille

Där satt en väldigt glad kille i sandlådan på förskolan när jag väl kom ut, känns riktigt kul att se och han var nog extra glad för att han fick vara med alla andra barn :)
Somnade som en stock i vagnen på väg hem, vaknade inte ens när jag satte han i mitt knä för att ta av overallen. Efter många om och men slog han upp ögonen och fick middag i sig ocj sen var ju ungen pigg. Efter lite kämpande så somnade han iallafall en timme till :)

Ser fram emot morgondagen och förskolan iallafall :) 

Nu soffhäng tills sängen kallar :)

Utomhus

Sovit som en stock hela natten, otroligt skönt och idag mår jag bra :)

Klädde på oss och tig vagnen till förskolan idag, jag sitter i ett litet rum och bara tar det lugnt och under tiden så är min lille kille utomhus med de andra barnen :)
Nu är det snabba ryck, i morgon när vi kommer ska jag lämna han i dörren. På torsdag är han här själv för första gången. Pirr i magen för min del :)

Ska passa på att ringa några samtal innan jag ska resa mig! 
Ha en bra dag :)



Bästa lördagen !

Tåg till Tågarp för första gången, en massa drinkar, cider, shottar och en väldigt trevlig kväll med underbara människor! Igår var det verkligen toppen allting och jag hade så kul, jag och Sarah beslutade oss för att åka hem och innan dess fick det bli en kebab såklart :) halva vägen hem till mig ville jag åka ner cabbat och så blev det, fifan vad kallt och Sarah såg för rolig ut men det var ändå härligt :) bra avslut på en bra kväll !

Mår inte så farligt idag som jag trodde faktiskt, en aning seg men det hör väl till :) tur det dröjer ett bra tag tills nästa gång :)

Lilleman han har precis somnat ocjh jag bädda ner mig i soffan.
Ny vecka i morgon igen, denna helgen gick snabbt minsann.. 
Laddar för dagis och allt annat som veckan har att erbjuda :)








Fixat och klart

Det gick ju jätte bra på förskolan även idag trots lite tårar när jag gick men när jag kom tillbaka så lekte han på, lyssna på musik och dansa lite :)

Åkte ut till mamma ovh åt lunch sen gick jag in för att få Wille att sova middag vilket han gjorde och efter jag legat där o pillat på mobilen så slocknade jag med fast jag inte var trött men hur lätt är det att vara vaken när man ligger i en mjuk säng i ett mörkt rum och hör sin lilla älskling snarka :p

Kom iväg till maxi, mamma fick fixat det hon skulle och vi åkte hem! 
Lagade middag och sen åkte jag iväg för att fixa lite inför i morgon så nu är allt klart och jag är nästan säker på att jag tar tåget till Tågarp i morgon tro det eller ej haha :) om det inte spöregnar såklart då får gubben min allt köra mig :)

I morgon förmiddag ska jag och Sarah och kimbo på loppis i bårslöv, ska bli kul faktiskt :) får se ifall jag tar med min lille kille eller hur jag gör, ingen vagn får man ha där inne och frågan är hur stort det är och hur långt jag ska bära honom men det löser sig :)

Ska hoppa i säng nu så man kan va lite pigg i morgon! Natti!

Ensam

Just nu sitter jag på dagis, i ett helt annat rum än var min lille plutt är och det känns bra, trots att man blev ledsen när jag gick. Det känns i hjärtat det gör det men jag vet att han har det bra och jag vet att det bara är för en liten stund. Är ju rätt skönt att han reagerar nät man går iallafall! 

Igår eftermiddag var vi ute hos mamma, fikade ute i solen och Wille kröp runt på gräsmattan och altanen och han orkade till och med gå runt hela huset med hjälp av mina händer såklart men han är riktigt duktig och blir stadigaste och stadigare när han står själv så om han bara hade vågat så hade han kunnat traska på själv.
Helt slut var han och jag med ovh vi båda somnade som två stockar igår kväll. Ett byta av en våt pyjamas i morse och sen sov vi till åtta innan vi klev upp, skönt !

Nä nu ska jag avsluta här och gå tillbaka till min plutt efter vi varit här åker vi till mamma för att fixa lite saker :)






Lång dag

Det känns som det har varit en lång dag, jag är verkligen trött. Jag längtar till helgen så jag kan få sova lite och jag längtar till lördag då det är tjejkväll som står på mitt schema.

Idag på förskolan så lämnade jag min lille plutt i typ 5-10 minuter bara för att se om han sökte tröst hos hans fröken. Han blev lite ledsen när jag gick och han såg jag stängde dörren men jag hörde ju att det blev tyst ganska så snabbt vilket var en lättnad. Han lekte på när jag kom tillbaka :) skönt att det fungerade, hoppas det gör det även nästa gång nät jag går ifrån lite längre stund. 

Fick veta att jag har en liftutbildning genom jobb att gå på nästa vecka, dagen innan är första gången han kommer vara själv några timmar. Ska jag verkligen lämna honom dag två från halv åtta till fyra ?! Känns inte så lockande om jag får säga mitt :/ hur hade ni gjort ??

Var ute hos mamma efter förskolan, blev både lunch och fika och då gjorde hon krubbelurer ( hette det så?) det var första gången jag åt det och jisses så gott det var. Åt och åt ovh det gjorde även lilleman med :) mätt som tusan blev jag så blev inte mkt till middag nät vi väl kom hem och min lille kille grät sig igenom hela måltiden nästintill :( så trött så trött ibland önskar jag stt han förstod att han var tvungen att sova! Hoppas att han är piggare i morgon iallafall :)

Nä nu ska jag se var denna kvällen leder till hej hej !




Nummer två

Dag tre på förskolan och det gick bra även idag och nu hade han två kompisar som var inne och lekte med honom. Så nyfiken på allt :) det märks att han inte är van vid att någon tar den leksaken som han har i handen men det lär han sig nog med tiden och sen är det väl han som sitter och rycker i leksakerna från dem andra.

Jag tror att det här med dagis och alla intryck gör min lille kille en aning trött. Han sover typ två timmars middag vilket han inte gjort tidigare. Max en timme om man haft tur och sen har han bara velat sova med någon av oss. Så det känns ju skönt att det är såhär och på kvällen, han deckar direkt. 
Hoppas dock inte han vill upp 05,20 i morgon också, puh!

Tur vi fick nån timmes sömn till iallafall.
Pappan i huset är hemma och är sjuk, hoppas innerligt att det inte smittar till oss andra. Lilleman tycker ju det är skit kul att pappa är hemma iallafall :)

Talang går på tv och för engångsskull sitter jag framför tvn, den första boken av mr grey är färdig läst och jag är glad jag har de andra två, hade blivit galen om jag inte fått veta vad som händer haha så bok nummer två är jag igång med sen igår :)
Till och med mamma är chockad att det går såhär snabbt eftersom jag aldrig läser :)

Ha en bra kväll :)


Flitig söndag

Igår förmiddag åkte jag ut med mamma till familia. Hon behövde smakråd och jag nya jeans och det var vad det blev också :)

Fick ett städ ryck här hemma nät jag kom hem, skönt att h det gjort men fy vad trött jag ät på den här tvätten, man tvättar och ändå är det lika mkt kvar. 

Igår kväll åkte vi hem till svärföräldrarna på middag, lilleman hade sovit lite senare på eftermiddagen så han var pigg som en lärka vilket var väldigt skönt. Han åt både fläskfilé gryta och fruktsallad till efterrätt. Trodde nästan han skulle somna i bilen hem men icke och han var pigg ändå tills han hamnade i säng och sovit gott har han gjort ! 

Uppe strax innan sju idag, har hunnit duscha, bakat scones och Andre var och handlade. Skönt om tusan när man får saker gjort innan klockan ens är tolv.

Får se vad vi annars gör idag, gubben min sticker ju kring middagstid men jag och lilleman ska nog komma på något :)



Femtio nyanser av honom

Eftersom vår lille kille sov rätt länge under eftermiddagen så är han ju ganska så pigg nu. Dock ligger han i säng efter bad och välling men han sitter där och pratat med sina vänner längst ner på sängen. Det låter så härligt :) 
 
Jag ska strax lägga mig på sängen och läsa vidare i "femtio nyanser av honom", varför har jag inte läst den tidigare för??!!

Jag brukar inte gilla att läsa böcker men eftersom jag hört så mkt bra om dessa så tänkte jag att jag ger det en chans plus att dem var billiga på rea haha :)

Och herregud, igår kväll läste jag i två timmar, blev helt fast och ville knappt lägga boken ifrån mig. Jag satt där och fnittra för mig själv, skapade mig en bild av hur mr grey såg ut och blev lite små kär haha..
I natt hängde boken med mig i mina drömmar och under dagen så har jag bara gått och tänkt på det jag läste, kommer resterande av första, andra och tredje boken vara så här fängslande så lär jag ju leva i en helt annan värld haha :)

Andre tyckte ju dock inte att jag var allt för rolig men det får han ta & min mamma försöker jag övertala om att läsa dessa efter mig :) alla som inte läst, LÄS!! :)



Dag två

Dag två av inskolningen och idag var vi också bara där en liten stund men det gick bra även idag. Verkade som han kände igen sig när vi kom och han är ju jätte nyfiken på alla barnen. Han var själv inne idag också och de andra barnen var ute, han ville också gå ut och ville gärna stå i fönstret och titta. Till och med klättra upp i frökens knä :) det kändes skönt men på något sätt gjorde det lite ont i mitt hjärta. 

Det är ju en fröken som skolar in honom och hon ska ju ta hand om honom i början så det känns ju tryggt att han verkar trivas med henne redan dag två. En av de andra i personalen kom också in och han skrattade med henne och lekte tittut. 
Detta kommer nog gå bra eller inte nog, det kommer gå bra :)

Just nu sover den lille och jag sitter här beredd på att han snart vaknar.

I helgen blir det en träff med mamma, middag hos svärföräldrarna och bara mys med min fina familj :)

Vad ska ni göra ??



Förskolestart och Bvc

Tog vagnen och promenerade till förskolan i förmiddags, första dagarna är det bara en timme som vi är där så han får lära känna stället och personalen. I första hand har en person som tar hand om just honom och det känns väldigt skönt. Nervöst var det men det gick ju bra och det kändes lättare än vad jag trodde, än så länge :)

Tog en liten stund innan lilleman började leka där och han verkade trivas iaf :) så lycklig man kan bli av att se hans namn vara med över allt hihi :)

Precis kommit hem från Bvc också, 1 års kontroll och vår lille (store) är nu 57 lång och väger 11 kg och vaccination var det ju också idag. 
Han satt så fint i pappas knä, sa inte ett knyst och jag blir så stolt över honom :) han somnade i bilen och eftersom det inte är så långt hem så ligger han nu i sin säng.

Jag ska sätta mig vid datan och fixa lite saker sen får vi se ifall vi tar oss iväg och handlar lite.



Tålamod !

Denna dagen har vi spenderat mestadels utomhus, så otroligt härligt och jag mår så mycket bättre i hela kroppen när vi är ute så här mycket och solen gör sitt också. D vitaminer är aldrig fel!

Innan vi gick ut i förmiddags så var det full lek med grytor och spis, kul att se att den lille gilla det vi köpt. 
Fick inte ens byta blöja för då blev han skit sur och på tal om sur, vilket jäkla vilja ungen har. Herregud. Så fort han inte får som han vill så kan han sätta sig rakt upp och ner och bara "gråta" och lyfter man upp honom så sprattlar han så man knappt kan hålla i honom. Tålamodet sätta på prov kan jag ju säga!

Blev en promenad till Brunnsparken, gillar verkligen det stället. Lugnt och skönt, skog och ändå folk i rörelse. Barn och hundar som springer runt.
Tittade på ankorna och sen gick vi hemåt.

Blev lunch och lite sömn för lillemans del, han sover ungefär 1 1/2 timme men på något sätt så känns det som att han hade behövt mer sömn på eftermiddagen då han snabbt blir trött igen och sitter och gnuggar sig i ögonen men skulle jag lagt han igen efter en timme hade han nog inte somnat på kvällen. Lite svårt det där..

När vi satt här och lekte under eftermiddagen så hörde Wille en hund skälla och klättrade upp mot fönstret och ville se ut & såklart fick han det bara det att det var en massa barn ute oc lekte så det var bara att klä på honom och gå ut en runda till fast vi gick bort på den lite större lekplatsen. Lekte i sanden, gungade och träffade en liten kompis som också var ute och lekte.

En härlig dag har det varit och jag lär sova gott i natt :)

Måste även tipsa om ett väldigt bra shampoo och balsam samt en hårvitaminspray från so cap. Detta är egentligen för löshår men det är nog något av det bästa jag har använt. Tvätta håret två gånger med shampoo, sen hårvitaminen, balsam och när du är klar och torkat håret så i med serumet. Håret blir inte vettigt efter en kvart och det kan till och med gå tre dagar innan jag känner att jag måste tvätta håret. Dock används det ju torrschampo från Maria nila där i mellan som jag för övrigt älskar. Så om ni vill ha ett bra shampoo så rekommenderar jag verkligen detta. Ja det kan användas även om man inte har löshår såklart :)

Googla so cap och beställ på deras hemsida :) en aning dyrare än det i affären men även tio gånger bättre och inte bara en massa vatten :)

Nu: välling till min skrutt !
I morgon: dagis dags, puh ! 







Ont i hjärtat

Snart går denna dagen mot sitt slut och det är dags att ha en date med kudden och det ska bli app jäkla skönt.
Har haft en liten små gnällig pojk här hemma idag men som tur är så finns det många bra stunder däremellan också.

I förmiddags var vi hos min mormor, Wille fick sina paket av henne. En potta bland annat så det är väl bara att sätta honom där när jag själv ska gå på toa. När brukar man pottträna dem små?

Var ute en sväng innan, jag bara älskar detta vädret och lilleman var överlycklig för att komma ut. Satt och vinkade till allt och alla och tjoa och hade sig, "tiiiitttaaa tiiidddaaa" är det ända man hör :) 

Hans farmor och farfar var här en sväng efter kvällsmaten och gav lilleman en liten present till och han fick då även öppna paketen från oss, en spis och grytor och en ryggsäck var vad han fick och han var jätte glad, lekte och lekte och lekte så nu kanske jag får ha mina kastruller i fred haha :)
Igår skruvade Andre ihop spisen och vi ställde den bakom gardinen i vårt sovrum. Innan idag lekte vi tittut och sen gick jag ut i köket och efter en stund tänkte jag att det blev lite för tyst och då hade han ju såklart hittar spisen och börjat inspektera den ordentligt :) gullunge. 
Så ja, lite små gnäll men ändå så har det varit en väldigt bra dag :)

I morgon är det onsdag och innebär sista hela dagen hemma med min plutt innan inskolning och fy fasiken vilken ångest jag har, det gör ont i hjärtat och jag känner bara för att slänga huvudet i kudde och böla lite :( 
Jag vet ju att detta kommer bli så bra och det tar väl ett tag innan man har vant sig men ändå kan jag inte hjälpa att känns såhär, fan en klump i magen. Mitt älskade lilla hjärta :( 
I morgon ska vi mysa allt vi kan, hoppas lilleman går med på det :)

Nä nu ska jag sova ! Godnatt !






20130311 <3

Idag för ett år sedan befann vi oss på förlossningen. Jag traskade runt i rummet till tio minuter innan värkarna satte igång på riktigt. Pang så var allt igång och efter mycket kämpande så fick jag den finaste lille killen på mitt bröst. Denna känslan av att få se sitt barn för första gången, den går inte att beskriva.. Fantastiskt ! 
Tänka sig att han har legat i min mage i nio månader och nu ligger han på mitt bröst, tittar på mig, rör på sig och är helt underbar! 
Att man kan älska någon såhär mycket det visste jag inte. Redan denna dagen sa jag att jag kommer göra allt för honom, alltid! Jag kommer skydda han med allt jag har. 

När vi väl kom hem och satte mig ner så kunde jag inte sluta titta på honom, det tog nog ett antal timmar extra innan jag ens gick in i duschen för jag ville inte släppa honom och när jag väl kom in så skyndade jag mig allt jag kunde. 
Och den där bebis doften, den luktar så himla gott och det kan jag faktiskt sakna idag.

Det var många som sa "ta vara på tiden för den kommer gå så snabbt", ja jag har verkligen njutit så mycket jag har kunnat även under de jobbiga perioderna men att det skulle gå såhär snabbt det hade jag aldrig någonsin kunnat föreställa mig. Tänka sig att ett helt år redan har gått och så mycket som har hänt, och så mycket Wille har utvecklats och lärt sig. 
Och tänkt vad man själv har fått lära sig. Jag bara älskar detta, älskar att vara mamma och älskar min fina son.

12.29 den 11 mars 2013 kom Wille till världen! Den bästa dagen i mitt liv!

Stort grattis min fina älskling på din 1 års dag! 












Stolt mamma

Jag är så otroligt stolt över min fina kille. Han var så duktig hos frisören. Trodde aldrig att han skulle sitta still, normalt tar det en stund innan han vänjer sig vid nya människor men han satt helt still i mitt knä under tiden Petra klippte honom. Han blev så fin, nu ser han ut som en liten pojke och inte en bebis. Min fina lilla prins :)


Och vilket underbart väder det har varit idag, vår termometer stod på 15 grader ett tag. Förra året vid denna tiden så var det snö och is och skit kallt! 

Var ute på en promenad under eftermiddagen. Tjocktröja ocj väst och ändå var jag skit varm, underbart!
Stanna vid lekplatsen innan vi gick hem, bara vi närmade oss gungorna så var det en liten som tjöt i vagnen av lycka.


Strax hoppa i säng så man är någorlunda utvilad i morgon! Två dagar kvar sen är det dags för inskolning, aj mitt hjärta ! :( usch, snart är denna tiden över. Jag vill ju va hemma med honom ännu mer. Hemmafru kanske man skulle blivit ?! Fast då får jag nog se till att vinna på lotto först :) 

Godnatt !


Mitt första kalas

Jag är så nöjd över denna dagen, tack till alla er som kom och firade vår lille prins. Så mycket fint han fick i present och alla nya leksaker var jätte roliga. Det lektes tills det var dags att sova, så härligt att se :)

Och Sarah, du är en ängel !
Tack återigen till dig för all hjälp, tur att vi har dig min stjärna <3

Tårta fick lilleman ju såklart äta för första gången :) det gillades ett tag iallafall :)




Hör kommer lite fler bilder från dagen!









Underbart

Vilken härlig dag, vädret har varit på sin bästa sida och det är ju helt underbart med strålande sol :)

Idag har vi haft rätt mkt för oss faktiskt, i morse körde vi till Åstorp och köpte ny skötväska/skötryggsäck. Rea ut för 300 istället för 1000, himla bra och en ryggsäck är ju toppen att ha även senare när man ska iväg på utflykter osv. Så ja jag är nöjd :) 

Hem igen, bakade lite till i morgon, lilleman fick middag och även sova middag. Vi käkade våfflor till lunch och därefter åkte vi till Höör och köpte en nu vagn. En Emmaljunga scooter blev det :) är super nöjd :) och så lite plats den tar i bilen är bara ett stort plus i kanten :)

Hem igen för att gr den lille middag och sen packade vi på oss och gick bort till lokalen där vi ska ha kalas i morgon.
Fixat och haft oss där tills för en timme sen då det var dags att gå hem. Duschat, fått lilleman i säng och nu lagar jag middag till oss.

Blir att slänga sig pp soffan o glo mello sen, är rätt slut kan jag säga och vad kommer jag då inte va i morgon ?! :)

Tänk, min lille killes första kalas. Så himla roligt :) kommer säkert bli jätte bra och jag hoppas han kommer tycka det är kul att ha alla han tycker om och känner runt omkring sig :)

Åhh är lite spänd ändå måste jag säga, vill ju allt ska bli så bra för hans skull :)

Dags att vända på fläskfilén, hej hej :)

Tiden saktar ner

Helgen är på intåg och det ska bli duktigt skönt att ha helg faktiskt fast vi har en hel del att stå i.
I morgon är det en del som ska fixas till Willes kalas på söndag men vi ska nog hinna med det vi ska utan problem. Det brukar fixa sig ju :)

Åkte ut till mamma i förmiddags, åkte och handla och sen mös vi hemma hos henne tills det var dags för oss att åka hem igen.

För en gångs skull så tycker jag denna vrckan har gått sakta och vi har hunnit med ganska så mycket ändå. Känns bra att tiden saktar ner lite.
Veckan som kommet lär ju gå undan, frisörbesök på måndag för lillemans del (blev aldrig sist eftersom Petra var hemma med sjukt barn) sen är det förskolan på torsdag och Bvc. Lite smått nervös inför förskolan men det ska minsann gå bra :)

Den lille får tänderna borstade så jag ska resa mig och fixa ihop välling till honom ! Hej hopp!

Inga problem !

I förmiddags var det åter igen dags för promenad för min och lillemans del, en runda till Brunnsparken och hem igen. Förvirrade bort mig bland husen på Ramlösa men kom ju rätt tillslut :) himla tur det, inte lätt när man inte känner sig så hemma i områdena. 

Strax efter lunch kom Sara hit och hälsa på, blev en massa snack som vanligt :) 

Nyss ätit middag här hemma också, gick super bra för lilleman att tugga i sig köttet. Inga problem alls och han verka tycka det var super gott med, kul :)

Nu ska vi snart slänga oss i ett bad innan det är sovdags för den lille. 

Trevlig kväll!




Mat för den lille

I förmiddags tog jag och lilleman oss en promenad, gungade lite och fortsatte bort till Apoteket på Råå och sen vidare hem. Blev en ganska bra runda faktiskt. 
Kom hem lagom till lunch och sen var det sovdags för den lille. Efter en timme så vaknade han, jätte ledsen och täppt i näsan. Han är förresten jätte duktig när det gäller nässugen, första gången grät han som en stucken gris men nu går det hur bra som helst, skönt det! 
Efter den där timmen så tog jag med honom in i vår säng och han somnade innan jag själv ens han lägga mig ner ordentligt. Han somnade och även jag , lite längre än vad jag hade tänkt mig så när vi väl vaknade så var det full gång, hänga tvätt, stoppa i lillen mellanmål samt börja på middagen. Eftersom Wille äter samma mat som oss numera när vi äter kvällsmat så gäller det att ha det klart i tid så han slipper gå här och va hungrig. Spagetti och köttfärssås blev det idag, gillas av hela familjen. 
I morgon tänkte jag göra biffstoganoff, frågan är kan han äta kött bitar såhär tidigt ? Det är ju skinkinnanlår och det kräver ju att man tuggar ordentligt. Någon som vet?? Hade ni gett han eller valt något annat?

Något annat som faktiskt är bra nu när han också äter vår mat är ju att saltet är borttaget och det är nog även bra för vår del, visst att vissa saker kräver nästan lite salt men det får man ju ta nät man har maten på tallriken men iallafall det är nog bara bra att man inte har så mkt salt i allt man äter. 

Vi har alltid ätit stark mat och nu när vi inte gör det kan jag säga att min mage mår en aning bättre haha :) såklart att ibland vill man ha det lite mer kryddat och då får man väl ta det då!

Ska göra lite välling till min lille kille nu innan han ska sova!





👊👊👊



Så jäkla sant. Jag tror vi alla varit i en situation där vi har fått höra negativa saker om personens vänner.Jag kan ju fråga mig själv då, vad säger denna om mig när jag inte är med ? 
För kan man sitta och säga en massa negativt om andra människor så kan man ju säkert göra det om alla.Jag kan tycka att så länge man kan stå för det man säger och kan säga det till personen det handlar om så är det en sak men ändå ger det inte rät till att snacka bakom ryggen.
När telefonen slutar ringa och man slutar att ses är det då man ska anta att personen snackar bakom ens rygg och tycker saker om en utan att kunna stå för det?? Något måste det väl va om man från början har umgåtts & pratat jätte mkt till att ses typ en gång var tredje månad, knappt det ?!

Vet inte vad jag vill få ut av detta mer än att det är för jävligt att man faktiskt inte kan säga något till personen det handlar om!

Tur man vet vilka man har närmst om hjärtat iallafall! 

Tack och godnatt! 

En vecka

Om en vecka fyller min lilla prins ett år, ett år kan ni fatta det??!!
Det kan inte jag! Herregud vad tiden har gått snabbt och han växer och utvecklas för varje dag som går och det är så kul att se.
Att det skulle gå så här snabbt hade jag aldrig kunnat tro, de första tre-fyra månaderna försvann så snabbt och det helt plötsligt var det sommar och nu sitter vi här, mars månad. Förra året gick jag här med magen i vädret och bara väntade och väntade på att någonting skulle hända. 

Världens finaste pojk har jag fått och om en vecka har han funnits med i våra liv i ett helt år, helt otroligt :) tänk att en sån liten kille kan göra en så full av lycka och kärlek! 




Ny vecka

Måndag och en ny vecka framför oss, fick fixat en hel del igår till klaset på söndag så nu är det inte så mycket kvar vilket är skönt så man kan lägga tankarna på annat. Min tanke var att baka som jag alltid brukar göra men denna gång blir det köpekagor istället. Känner inte att jag har tid och ork att stå och baka hela lördagen och dessutom inte till 28 personer så denna gång får det bli såhär.

Natten till idag var katastrof, vår lille kille sov så himla oroligt och klockan halv fem i morse ville han gå upp, aldrig i livet tänkte jag och tillslut somna han om en timme iallafall.
Tur han gick med på att sova en stund till efter lite välling då mina ögon gick i kors men konstigt nog, även om natten varit dålig så tar det inte lång tid innan man faktiskt piggnar till på morgonen dock känns det under eftermiddagen men det får man ju ta itu med då :)

Varit ute hos mamma en sväng också idag, trevlig besök förutom att jag fick en lampa i huvudet som såklart gjorde svin ont, sådär ont så smärtan liksom försvinner. Lär väl få en härlig bula men tur det inte blev värre än så.

Klockan är inte mycket men jag ska faktiskt ta och görs mig redo för sängen! 



Sömntuta

Jag tror hela familjen var rätt slut idag då vi alla tre har sovit hela natten. Andre stack till jobb i morse för att fixa lite saker där och strax där efter så gick vi andra upp. Gjorde oss klara inför dagen, willebus promenerade runt här med sin vagn och sen var det tid för frukost och där efter så satt han här och gäspa. Gick in och la han i sin säng och han sover fortfarande men snart så får jag väl väcka han så han kan få lite middag innan vi åker iväg.
Vi har ju ett kalas nästa helg så lite att handla till det ska vi göra och även prova ny vagn. Varför finns bara babyproffsen för??!! 

Det står mellan Emmaljunga scootern och brio race, fasta hjul ska det iallafall vara tror jag eftersom vi ändå kommer behålla den vagnen vi har idag med svängbara hjul så kan man ju faktiskt ta den som är bäst just dit man ska. Tänker mer att ska man gå i skogen så är fasta hjul bättre.. Får se hur det känns när vi testat lite :)

Ha en bra dag ! 

Avicii

Igår morse åkte jag och Andre till Stockholm. Jag genom förkyld men det var bara att bita ihop och bilen fylldes av näsdukar rätt snabbt haha.. 
Gick hyfsat snabbt dit och det var super lätt att hitta till hotellet, kanske inte det mysigaste området att bo på men hotellet var det inget fel på iallafall. 
Checkade in och bytade om och efter en timme kom Therese (min morbrors fru) och hämtade oss.
Hon hade även med sig sin son och hans kompis! 
Åkte till Globen området där då även tele2 arena ligger, käkade och tog någon öl och sen var det dags att ställa sig i kö!

Väl inne på arenan så var det några förband och en väldigt lång väntan innan Avicii väl kom upp på scen och när han väl kom vilket jävla drag det blev, fy fasiken vilken gåshud, fy fasiken med mobiler uppe i luften och vilken känsla när alla sjunger med i låtarna. Vi hade sittplats men vi stod upp under hela spelningen, dansa & sjöng och hade så roligt! 

Dock var det lite tråkigt att man inte fick ta in alkohol in på scenområdet utan det fick drickas utanför och det är ju inte där man vill va. 
Det var ju 13 års gräns på sittplatserna så förstår ju varför dem gjorde så och ja, jag kan säga att jag kände mig lite gammal i mellanåt haha.. Speciellt när tjejerna bakom oss skrek så man fick tinnitus men det är väl precis det jag också hade gjort för ett antal år sedan :)

Slänga oss i en taxi och åkte tillbaka till hotellet när det var slut, min röst var nästan helt borta, huvudvärk delux, hörseln var ju urkass och jag var helt slut och det har aldrig varit skönare att gå och lägga sig!

Upp i tid i morse och började färden hem igen och jag sakna min lille kille något så otroligt mycket. Hela mitt hjärta hoppade några extra skutt när han vinkade genom köksfönstret när vi kom. Älskade barn :)

Äntligen är vi hemma allihopa och det är verkligen underbart, borta bra men hemma bäst och allra helst med min familj :)







RSS 2.0