Sömntuta

Jag tror hela familjen var rätt slut idag då vi alla tre har sovit hela natten. Andre stack till jobb i morse för att fixa lite saker där och strax där efter så gick vi andra upp. Gjorde oss klara inför dagen, willebus promenerade runt här med sin vagn och sen var det tid för frukost och där efter så satt han här och gäspa. Gick in och la han i sin säng och han sover fortfarande men snart så får jag väl väcka han så han kan få lite middag innan vi åker iväg.
Vi har ju ett kalas nästa helg så lite att handla till det ska vi göra och även prova ny vagn. Varför finns bara babyproffsen för??!! 

Det står mellan Emmaljunga scootern och brio race, fasta hjul ska det iallafall vara tror jag eftersom vi ändå kommer behålla den vagnen vi har idag med svängbara hjul så kan man ju faktiskt ta den som är bäst just dit man ska. Tänker mer att ska man gå i skogen så är fasta hjul bättre.. Får se hur det känns när vi testat lite :)

Ha en bra dag ! 

Kommentarer
Postat av: Tess

Du vet att du kan låsa hjulen va ?

Ja helt riktigt :-) imorgon är första dagen.. Bara vara där en timme iofs.. Men blir mest information osv.. :-) lugn första vecka. Håller ju tummarna att hon kommer gilla det :-)

2014-03-02 @ 20:04:36
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Läste precis inlägget om turen till Sthlm. Härligt det måste ha varit :-)

Det känns faktiskt bra. Hon behöver det, de märks. När ci är iväg är de leka med andra och mamma finns inte. Hon är uttråkad på sin mamma nu de märks så detta kommer helt perfekt :-)

2014-03-02 @ 20:31:56
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Ska ringa och höra med försäkringskassan imorgon. Det är ju bra ynka timmar nu i början. Sedan får jag anmäla de till a-kassan tror jag..

2014-03-02 @ 21:12:25
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Man får ringa tidig morgon eller sen kväll :-)

2014-03-02 @ 21:15:45
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0