Dagpass

Idag var det dags för mig att jobba ett dag pass, gick riktigt bra faktiskt fast jag var en aning trött. Har varit lugnt och skönt iallafall. Känns rätt gött att komma hem på kvällen och va hemma med familjen, har ätit god middag och just nu är Wille i badet. Liten tröttis är han idag men så får det va ibland, kanske hans förkylning som spökar. Jag själv börjar också bli krasslig, hostar och snorar. Hoppas inte det blir mer än så.

Hör den lille kalla efter mamma så ska gå in och hålla de sällskap :)





Ledig dag

I lördags så var jag ute med jobb, först bowling och sen mat på telegrafen. Vi fortsatte till helsing och avslutade på sirocco :) hade verkligen super roligt och jag längtar redan till nästa gång. 
Igår sov jag i princip hela dagen innan jag skulle till jobb, mådde som en kratta men när jag väl fick middag i mig blev det en aning bättre. Kan säga att det var underbart att få komma hem och lägga sig i sängen. 

Idag var förskolan stängd så Wille är hemma med mig, en snorig liten kille men febern har ibte kommit än och jag håller tummarna att den håller sig borta. Jag själv har lite ont i halsen men inte mer än så. 

Vi låg på soffan och myste i morse, har hunnit tvätta och hunnit vara ute på promenad. Gick i den lilla skogen här vid oss och sen hittade jag en perfekt lekplats till den lille :) 

Han har nyss fått i sig middag, somnade nästan vid matbordet när han var klar så det var rakt in i sängen men han är precis som jag, jätte teött och sen hamnar jag i sängen och då blir jag pigg & Wille likaså. Får se om han kommer till ro och somnar!

Stor handla ska vi passa på att göra ikväll också & sen händer det nog inte så mkt :)








Stress, shopping & sömn!

Idag hade jag ställt klockan på tjugo i 7, skulle vara på jobb halv 8 så tyckte det blev bra. Andre böka runt med Wille mitt i natten så tillslut så fick han sova inne hos oss. Han låg och snarkade så gott sidan om mig i morse och vakna inte när jag försökte väcka han. Stängde av mitt alarm för tänkte väl att jag skulle vara vaken. Somnade om när de hade åkt till dagis och vaknar klockan 7. Shit.. Efter tio minuter satt jag i bilen på väg till jobb och klampa in precis i tid! Tack och lov! Hade knappt hunnit vakna till liv men fixade min insulin delegering perfekt så efter en timme så körde jag hem igen. Åt och bytade om och körde till väla. Hittade en jacka, två linnen och en tröja till Wille plus lite leksaker till han. Sen var det bara att styra bilen mot förskolan för att hämta min lille prins. Han somnade när vi kom hem och jag också, i tre timmar :) så skönt, hoppad bara jag somnar ikväll.

I morgon är vi lediga eftersom det är begravning, Wille ska inte med så han får va på förskolan under tiden & ha kul med sina kompisar. 

Längtar till lördag gör jag också, då är det mat och bowling som gäller med jobb :) 




En massa

Dagarna springer iväg och det känns som det har varit mycket nu den siste tiden, utbildning till höger och vänster och jobb, jobb och jobb. När jag sen är ledig så är det en massa annat som ska göras, gillar att ha fullt upp men jag har kommit in i någon trötthetsperiod så just nu så har jag verken lust eller ork att göra så mkt. Fick ett tips om någo n vitamin ska från Apoteket men har glömt namnet men kanske får ta mig dit o se vad som finns :)

Idag är det brandutbildning innan jag börjar jobba, känns inte sådär jätte skoj direkt men det måste göras. Jobbar bara denna kvällen sen är jag ledig men ändå ska jag till jobb i morgonbitti för att få min insulin delegering. Fredag är det begravning och lördag ska jag ut med jobb, både bowla och äta så det ser jag fram emot men jag måste hitta något att ha på mig.. Det stora problemet :) haha.

Nä får slänga ihop lite att äta innan jag ska iväg. Ha det !!


Hemmadag

Idag har vi haft en hemma dag och det har varit väldigt skönt faktiskt. Städat lite, tvättat lite, haft besök, lekt, ätit och inte sovit middag vilket resulterade i att Wille somnade i Andres knä för en halv timme sen så det var bara rakt i säng för hans del. Får se vilket tid han vaknar och är pigg.

Själv slänger jag mig på soffan och tittar tv tills det är dags att gå o lägga sig. Skönt när man fått gjort allt och bara kan slappna av ett tag. 
I morgon är det jobb och förskola igen och även dags för fotografering för Wille del :) 





Mycket på gång

Som jag skrev igår så var jag hos Petra och gjorde eyeliner & jag var super nervös men när hon väl satte igång började jag undra varför jag hade varit det. Kände ingenting till en början men efter hand släppte bedövningen och det sved till lite då och då och gjorde ju faktiskt ont. Var inte hellrr speciellt röd efteråt vilket jag trodde men svullen det var jag. Kändes som jag hade gråtit i tre dygn haha :)

Han precis hem och byta om och vidare till jobb. Var så trött men det var nog för att nervositeten släppte så jag sov som en stock i natt kan jag säga.

Ögonen är fortfarande svullna men det är som det är, lägger väl sig lite till i morgon hoppas jag :) 

Var iväg på loppis i både bårslöv och Rydbäck med Sarah, fyndade en massa till Wille och han blev såklart mest nöjd över sina bilar han fick :)

Varit ute hos mamma & Jonny också och ätit lite tårta och haft lite kalas för Jonny. Lämnade mormor på vägen hem och sen åkte vi och handla och sen hem.
Andre åkte iväg och fixa sin bil och jag och Wille lekte och lekte tills den lille blev trött och fick gå och lägga sig.

Lite tv en stund sen ska jag minsann också lägga mig, trött är jag idag också :/ får hoppas man är lite utvilad i morgon iaf!

Härligt med en ledig helg iaf!





Nervös!!!

Sitter just nu på laserkliniken i helaingborg och väntar på Petra, tjejen som även fixar mitt hår :) men denna gång är det inte hår som gäller utan eyeliner som ska tatuerad in och jag är så sjukt jäkla nervös så jag vet knappt var jag ska bli av. Jag är nog inte så nervös för själva jobbet utan hur jag kommer se ut efteråt, jag gissar att jag kommer va svullen men frågan är hur mycket.
Tur jag har förvarnat på jobb iallafall så dom ibte tror annat när jag kommer dit.

Hoppas att jag hinner hem i lugn och ro innan jag ska jobba, annars blir det rally körning igenom stan haha :) 

Håll tummarna för mig ;)




Den vackraste gåvan jag fått ❤️


Jag födde dig raring, du kom från mig. Och hela mitt liv, ska jag älska just dig.din hy är så fjunig, din kropp är så varm. Jag håller dig nära, intill på min arm. Du somnar så trygg och så nöjd vid mitt bröst. Jag nynnar små visor till glädje och tröst.
Gyllene lockar och ögon så blå, knubbiga armar och fingrar så små. Din han i min hand, ditt gurglande skratt, för mig är du lyckan, en värdefull skatt.
Du växer var dag, liten blir stor. Jag gläds av din framgång jag är ju din mor. Jag räddar från spöken som kommer om natten, jag vänder din kudde och hämtar dig vatten.
Snart springer du lätt på smidiga ben och kroppen blir knotig som förr var så len.
Du pratar och skrattar och sjunger och gråter. Jag tröstar, förmanar och lyssnar, förlåter.
Du frågar om livet och allt runt omkring. Jag svarar på allt och ingenting. Du börjar i skolan med ryggsäck och allt, och vantar och mössa ifall det blir kallt.
Jag står där vid fönstret och ser hur du går.
Jag ler fast i ögonen skymtar en tår. Vart tog de vägen de år som försvann. Vad stor du har blivit, vad mycket du kan.
Snart blir du förälskad och kinderna glöder och sen blir du sviken och hjärtat det blöder. Jag tröstar och lyssnar och minns allt för väl, hur sårbar man är i hjärtat och själ.
Snart flyttar du ut, strax lämnar du mig och livet går på fast nu utan dig. Vi träffad ibland, du gör som besök, du sitter som förr vid mitt bord i mitt kök. Får nybakat bullar och dricker choklad, de minnena värmer, de för mig så glad. Och nu har du gift dig, har egen familj. Och jag har små barnbarn som jag tittar till.
Fast pannan den rynkas och håret blir grått så minns jag med glädje  åren som har gått. Jag tackar för lånet för stort och för smått.

Du är den vackraste gåvan jag fått!





Älskade Wille

Utbildningen idag gick lika bra som igår så nu är det gjort för denna gången. Hämtade hem en liten kille som blev glad av att se mamma :) mitt hjärta smälter varje gång. Min älskade lille plutt, är så otroligt stolt över honom :)

Har bäddat ner mig i sängen och väntar på pH ska börja, egentligen hade jag behövt sova men nej jag måste se vad som händer haha :)

Natti!




Tufft!

I morse var det dags för utbildning, jisses vad trött jag var. Kändes inte som jag hade sovit någonting när Wille väl slog upp ögonen. Hoppas denna natten blir bättre iaf.
Utbildningen gick bra, skulle lära oss programmet där vi dokumenterar i och det var faktiskt väldigt lätt när man fick det förklarat för sig så dagen gick undan och vi blev klara tidigare.
Åkte och hämta Wille på dagis, hem och myste en massa för ja, han älskar att kramad och vill gärna göra det hela tiden :) dock tog det slut när han satte sig på min rygg och jag kände hur varmt det blev, mmm tack bajs på min tröja och Wille fick ny blöja haha ;) 

Bakat äpplekaka har jag också gjort idag fast det var inte speciellt gott, låt denna jädrans mensen ta slut så jag slutar vara sugen på saker och ting. 

Annars har det inte varit mycket mer idag, utbildningen fortsätter i morgon och sen är det jobb som gäller fram till fredag. 
Här håller vi igång och inte nog med det så sitter jag här och är nervös inför begravningen som komma skall, det är tungt & det är jobbigt även om det inte är min egna anhörig så är det ändå en person som faktiskt funnits i mitt liv sen jag träffade Andre och därför känns det såklart tungt även för min del. Inte trodde vi att det skulle gå så snabbt, vi var där i lördags morse och på kvällen när jag jobbade fick jag ett sms att Andres farmor tyvärr hade somnat in. Tänk att innan jag ens hade tittat på smset, bara jag hörde det plinga så visste jag vad det var och det är inte kul att va på jobb när man får ett sånt besked men återigen så har jag mina kolleger som verkligen förstår. 

Det har varit ett par jobbiga dagar med många tankar och begravningen kommer bli tuff! ❤️

Nej, detta inlägg handlade helt plötsligt om något som jag egentligen inte skulle dela med mig av men ibland är det skönt att lätta hjärtat lite!

Ha en bra kväll ! 😘





Röstat!

Söndag och egentligen sista arbetsdagen denna vecka för min del, skulle varit ledig både i morgon och tisdag men då är det utbildning hela dagarna långa så vi kör på i 5 dagar till det är lika bra. Puh !!!

Igår var en jobbig dag faktiskt, började halv knepig på morgonen och slutade ännu värre. Tur jag har kollegerna på jobb som stöttar en och faktiskt finns där. Otroligt skönt och tacksamt!

Idag har vi röstat, jag tänker inte dela med mig för det blir bara massa liv för att man inte tycker och tänker samma som andra. Så det återstår att se vem och vilka som vinner helt enkelt. Dock ska det bli otroligt skönt när denna dagen är slut så man förmodligen slipper höra på allt med politik och vad alla andra tycker att man ska rösta på osv. 

Mina killar sover middag & jag slänger mig på soffan och vilar lite jag med. 




Mys kille

Har haft två lediga dagar nu, fast jag kan inte påstå att jag var ledig igår eftersom Wille var på förskolan hela dagen då jag skulle på möte på jobb. Jag han iaf få ut lite av dagen då jag han fixa mitt hår så nu är det långa tillbaka och jag är inte riktigt van vid det än haha men det kommer ;)

Men idag har jag myst med min lille älskling, varit på Bvc på 18 månaders kontroll och efter det har vi varit iväg och letat skor till Wille men hitta inga gympaskor som jag tyckte verka bra för rätt pengar.
Åkte till familia med mamma i eftermiddags men hittade inget där heller så får väl söka runt lite på nätet istället efter ett par skor.

Har varit riktigt skönt att få ligga på soffan ikväll och ännu bättre är det när lilleman är så kelsjuk som han är :) känns som han har utvecklats jätte mkt på bara någon vecka, pratar s tusan gör han fast jag fattar ingenting av hans meningar haha :)
Men roligt är det iaf :)

I morgon är det jobb igen, har resursdag och jag tackade faktiskt ja denna gång så det får man stå ut med ibland, inte mkt att göra åt det mer än ta det för vad det är :) fredag är ändå fredag liksom.

Jag har varit duktig och ätit bättre nu denna veckan men eftersom veckan då musslan är stängd närmar sig så blev jag så jädrans gotte sugen så åkte till hemmakväll och köpte en hel burk med godis och lite chips. Svin gott !!

Nä inget roligt på tv och jag är svin trött så ska faktiskt bädda ner mig strax tänkte jag :)

Godnatt !




Ny vändning

Gårdagen på jobb gick ganska så snabbt vilket var skönt, kände mig inte riktigt på topp men det är kanske inte så konstigt. Idag är det dags igen, känns lite lättare idag även om jag saknar Wille något extremt, han vandrade in på förskolan och in till samlingen som de hade när vi kom utan att ens vända sig om. Buhu :( ah fast det är ju rätt skönt att han gör så iaf :) 

Jag sa innan vi åkte på semester att när jag kommer hem ska jag lägga om min kost och jag började igår och det funkade utmärkt, inte någon sväng inom Ica för att handla något gott i heller. 

Återstår att se hur detta går, men mer grönsaker, lättare lunch som igår bestod av ägg, räkor, lite majonnäs och kalkonfilé med paprika på en fincrisp. Idag kör jag typ detsamma till lunch men bytat ut majonnäs till keso :) gott som tusan är det och mättar gör det, mer än vad msn tror.

Så lite lunch för min del, hänga upp tvätten, fixa till mig lite och sen dra till jobb. Så ser det ut för mig idag !





Vår första semester

Borta bra men hemma bäst!

Flygresan ner till Mallorca gick så jäkla bra, Wille tyckte det var jätte roligt med allt som hände och han reagera inte ens när vi lyfte och landade. Han till och med somnade en stund innan vi skulle landa, trodde jag aldrig :)

Hela resan har gått jätte bra och varit så skönt att få koppla av och bada och sola lite. Semester idag är ju inte samma som innan Wille kom, då låg man och pressa i en solstol och åkte på en massa utflykter men nu är det bara lek och lek och det är så mkt roligare :)
När han är lite större så blir det också lättare att åka på utflykter, det ända vi gjorde var att åka till hotellet min morbror bodde på och jag tvekade väldigt mkt på att sätta den lille i en taxi utan bil stol men det gick bra iallafall. 

Några dagar till hade inte skadat men det är skönt att va hemma ovh tillbaka till det vanliga.
Wille är på dagis och jag ska till jobb i eftermiddag. 
Får hoppas allt går som vanligt för mkn lille kille :)









RSS 2.0