Prick

Jobbade igår kväll, gick super bra. Lilleman hade fått lite prickar på sin lilla kropp och när jag kom hem vid halv tolv så hade det blivit ännu mer. Vaknade vid 4 i morse, fy fasiken. Andre gick upp med honom och kom in och väckte mig när han skulle till jobb. Tog mitt täcke och la mig på soffan sidan om Wille som hade somnat där.

Prickarna har ökat och det tyder på vattkoppor men vi skulle ändå avvakta och se hur det ser ut i morgon eftersom det kan vara svårt att avgöra såhär tidigt.
Jaja, vi väntar.. Ingen feber har han iaf längre så det är bra.. Aptiten är inget bra alls och komma till ro och sova, funkar inte alls!
Känner mig duktigt slut och funderar på att gå o lägga mig så fort det bara går.. Eftersom lilleman verkar vilja att vi ska va inne hos honom så har jag en känsla av att han kommer sova inne hos oss större delen av natten!

Vi får väl se hur detta går..




Lägg av!

Dag tre med utbildning var idag, gissa vad som hände?! Det var inställt IGEN, tack för bra kommunikation !!!

Fick åka till jobb istället, förmiddagen gjorde det inte allt för mycket men under eftermiddagen så var det dags att jobba & för att aldrig jobbat dag innan och ja, knappt kvällen heller, så gick det faktiskt väldigt bra och jag hittade nästan rätt till alla vårdtagare. Känns bra inför i morgon får bara hoppas jag inte blir placerad i ett helt annat område.

Hämtade en glad kille på dagis men oj så trött han blev snabbt. Helt slut och satt mest i soffan med napp och snutte. Somnade till och med i min famn när vi satt ute på balkongen. Han fick hoppa i säng tidigare helt enkelt och jag känner på mig att det kommer bli en orolig natt då han redan har vaknat några gånger. Tur Andre är ledig i morgon så jag kan få sova lite innan jobb & att lilleman får vara ledig lite längre än bara undr helgen.

Nu ska jag hoppa i säng, underbart ska det bli! 

Godnatt!




Utbildning

Idag var det minsann utbildning för hela slanten, så himla lång tråkigt när man gjorde samma utbildning för inte alls så längesedan men man måste ju göra om det nu när det är nytt företag. Blev lunch på Linnéaträdgården, gott och så mysigt ställe så det gäller att passa på när man väl är på Maria park !

Ikväll ska vi faktiskt bara va hemma, det blev en aning mkt igår eftersom saker och ting strulade så det känns skönt att bara få koppla av. Blir ett bad för min del snart :)

Trevlig kväll! 

Ändrade planer !

Idag var det utbildning för min del, trodde jag iallafall. Stressade iväg i morse och lämnade Wille på dagis. Körde och hämtade Anna som skulle på samma utbildning och efter lite letande efter var vi skulle så hittade vi en personal som berättade att det var inställt. Jaha tänkte vi, tack för någon berättade det! 
Efter många om och men så fick vi bekräftat att det var inställt så det var bara att tacka tjejen som hjälpte oss och sätta oss i bilen och åka igen. Jag åkte och handlade och sen stor städade jag köket här hemma, mkt mer än så hann jag inte för då var det dags att hämta min lille gosse. Skönt för hans del att slippa va på dagis hela dagen och skönt för min del att få spendera mer tid med honom :) 

Just nu sover han och jag ligger utslängd på soffan, funderar på om jag skulle städa lite till, känner att myrorna i brallan börjar komma!

Ikväll blir det lite midsommar mat, prinskorv, köttbullar, gräddfil och sill och NYPOTATIS, så sjukt gott :) efter det blir det raka vägen och fixa bromsbeläggen på bilen, jisses det går knappt att köra. Skrapar i något så sjukt mkt så det nästan är pinsamt ! Känns inte säkert heller för den delen. 

Jag önskat att solen kom till vår balkong lite tidigare för då hade jag minsann satt mig där o solat, pinsamt så blek man är! Kanske skulle besökt ett solarium igen och bygga upp lite bränna haha ;) men när ska man ha tid? Har tusen saker jag måste fixa men jag vet inte när sjutton jag ska hinna med det.. Fler timmar på dygnet eller färre timmar man ska sitta på utbildning hade varit bra, helst det sistnämnda haha ;) 

Tur det inte regnade idag iallafall, hade ju varit lite synd men nu ska jag ta och lufta på ändan få något gjort!
Trevlig måndag till er !


Ännu en underbar dag :)

I morse klev jag och Wille upp ur sängen halv 9, kan ni förstå?! Det kan inte jag, har inte hänt på väldigt länge att han sovit så länge. Helt underbart :)

Tog oss ut på en promenad, fy vad varmt det var. Svettades värre än jag vet inte, snabbt inom affären och sen hem.
Slängde i oss lite lunch och strax därefter kom Andre hem. Vi åkte upp till kolonin där Sarah och kimbo var och även Sussie :) spenderade dagen där med lite sol och lek :) underbart :)

Blev en promenad bort och rösta efter middagen och vi avslutade med ett bad. Nu sover lilleman och vi ska koppla av lite innan det är dags att sova. 
I morgon är det förskolan, jobb och utbildning för min del. Hoppas det regnar haha, inte kul att sitta inne en hel dag med strålande sol. Vi får väl se, det blir säkert bra :)





Världens bästa dag ! :)

I natt när jag kom hem var hemmet tomt, Andre är iväg med grabbarna och Wille sov hos farmor och farfar. Kändes lite märkligt att va helt ensam men jag sov rätt gott måste jag säga, behövdes efter en dag på jobb då man fastna i en hiss bland annat, tur vi var två haha :) ut kom vi iallafall.. 

Hämtade lilleman i förmiddags och sen åkte vi och mötte upp kimbo och Sarah. Blev en runda runt mölledammarna, ja tjena.. Det var den sämsta idéen jag kommit med haha.. Fyy det var inte barnvagnsvänligt alls, fick kämpa oss fram men det gick :) 

Blev en runda på McDonalds efter där, lilleman var helt galen haha :) åkte till lekplatsen på plantan så barnen fick bli av med lite energi. Han skrattade sig nig igenom större delen som vi var där. Somnade gott på vägen hem till Sarah gjorde han med och där har vi spenderat kvällen. Helt underbara är dem alla tre, fasiken vad jag är glad att jag har dem och fasiken vad jag älskar dem!

Lilleman sover som en stock och jag ska sitta här o inte göra allt för mkt innan det är dags att krypa ner under täcket för min del!












Bra

Första kvällen på jobb var igår. Jag trodde att jag skulle vara sjukt trött vid halv tolv när jag slutade men snarare tvärtom, skönt att det var så iaf. Gick ju sidan om igår, jisses säger jag. Hur ska jag lära mig alla gator på två dagar. Ja, det får ju såklart gå som det går.
Han jag gick sidan om var iallafall väldigt bra, härligt med människor som är lätta att prata med. 

Detta känns faktiskt väldigt bra och jag hoppas det fortsätter så :)

Ledig dag idag, kan säga som så att jag var trött i morse men när jag väl kom upp så var det inte så farligt så vi kickade igång dagen :) härligt väder men nästan lite för varmt, 33 grader står tempen på fortfarande, hoppas det håller i sig :) 

Trevlig kväll !

Första dagen

Idag startade allt som har med mitt jobb att göra. I morse åkte jag ut till Maria park för att göra min medicindelegering, mycket repetion för min del då jag kan min sak sen innan men samtidigt var det vissa saker som faktiskt var bra att få en genomgång av igen. 
Den första timmen var det intressant och man satt beredd för att anteckna men ju mer tiden gick desto mer rastlös blev jag. Har nog aldrig skruvar på mig så mycket på en stol förut! 
Jag var rätt glad när jag väl fick provet framför mig och ännu mer glad när jag blev klar så snabbt och insåg att jag skulle få hämta hem min plutt tidigare.

Han blev jätte glad av att se mig, han slängde sig runt halsen men sen ville han leka vidare och det förstod jag eftersom vädret var på sin bästa sida så det var ju jätte skönt att vara ute.
Vi åkte iaf hem, började med middagen sen kom pappa hem och sen har det bara varit bus och lek som avslutades med ett bad innan det var sängdags.
Trodde han skulle vara helt slut eftersom han inte brukar vara på förskolan såhär länge men han var pigg som en lärka.

I morgon jobbar jag min första kväll, eller jag ska gå sidan om. Det känns bra men samtidigt så känns det lite nervöst såklart men mest kommer jag längta hem. Kommer kännas konstigt att helt plötsligt inte vara med när det är pyjamas och välling, en sån mysig stund. Tur jag är ledig någon gång iallafall ;)

Nu blir det lite tv tittande för min del innan jag ska lägga mig. Jag hoppas vädret håller i sig till torsdag då jag är ledig!

Hoppas ni njutit av solen och haft en bra dag ! 

Söndag

Söndag och vi har faktiskt inget planerat inför denna dagen. Vädret är lite sådär, varmt eller mest kvavt men ingen sol, tråkigt. Såg dock det skulle bli fint i veckan, såklart när jag ska börja med utbildningar och lite jobb men men man får väl njuta när man är ledig så gott man kan.

Har hunnit med en sväng på maxi redan, har hunnit sortera bland Willes kläder, vad som ska sparas och vad som ska göras av med. Har hunnit sortera om bland handdukar och lakan. Längtar lite tills skötbordet försvinner från badrummet och vi kan skaffa någon annan förvaring därinne. Hur länge använder man skötbord egentligen? 

Lilleman har nästan precis blivit lagd för att sova middag & om en liten stund ska jag resa mig ur soffan och börja städa lite. Kan va skönt att ha det gjort när man ändå är ledig. 

Händer väl inte allt för mkt mer än så, kanske beger oss ut i eftermiddag men vi får se.



Det blev bra tillslut ;)

Vi hade så många idéer om vad vi skulle göra denna dagen men ingenting blev som vi hade tänkt oss. Så är det när man har svårt att bestämma sig och nästa gång så får vi nog planera lite mer helt enkelt.

Men vi åkte en sväng till Landskrona, självklart somnade Wille så efter många om och men så åkte vi hem till mamma och Jonny, jag höll på med mitt lilla projekt, Andre sågade ner träd, Jonny starta grillen och mamma passade Wille.

En underbart skön dag blev det, fått vara ute i solen, se min lilla grabb springa runt på gräset och leka och framför allt se hur bra alla mår med varandra :)
Blev lite grillat innan vi åkte hem igen, sjukt gott men som vanligt är jag aldrig hungrig när jag väl ska äta middag hemma. Får se om det bli nått eller om vi struntar i det.

I morgon skulle det bli spöregn, hoppas innerligt att de har väldigt fel!!

Nej nu ska jag bli klar och gå o göra lite middag till min lille grabb :)




Hillesgården

Klockan nio i morse parkerade vi bilen hemma hos mamma, det är rätt skönt att vara uppe tidigt så man faktiskt kommer iväg i tid även om jag var svin trött när Andre väckte mig innan han skulle till jobb.

Det blev utflykt med mamma idag till hillesgården. Jag hade nog lite mer förväntningar på det hela och det tror jag mamma också hade. En butik var där. Det var jag och mamma och Wille såklart på hela stället. Jätte fint uppbyggt med vatten & en jätte stor och fin lekplats, lite apor och fåglar att titta på. Vi både tittade på djur och lekte på lekplatsen men det kändes lite dött där, vet inte om det var för att det var mulet eller om det var för att det var fredag eller helt enkelt inte riktigt säsong än. Jag vet inte om jag hade tänkt åka dit igen, finns ju faktiskt bättre ställe men det var ändå kul att komma iväg och göra något. Har haft en väldigt trevlig dag iallafall!

Lilleman han var ju rätt trött ikväll så han gick i säng för inte så längesedan. Dock piggnade han nog till för han har legat och pratat ett tag nu. Får se ifall han somnar snart :)

Det fina vädret som dem lovade kom ju nu iatället, kul men snart ska man ju sova så det kan ju kvitta känns det som. Får hoppas det blir såhär i morgon iaf!

Trevlig helg på er !






 

Gunga gungbräda var visst super kul, killade nog i magen eftersom han skrattade så mycket. Min fina kille :)

Förskolansdag

Äntligen vaknar man upp och ser att det är sol ute. Måste säga att det ger en lite extra energi.

I förmiddags var vi hos mamma och höll henne sällskap, lekte på lekplatsen nedanför och mös i trädgården sen var det tid för oss att åka hem, tyvärr.
Min kära mormor skulle komma på besök till mamma så hade mer än gärna stannat.

När Wille vaknade efter sin eftermiddags vila så tog vi på oss och åkte till förskolan för att fira förskolansdag. Eftersom han var ledig idag så kom vi dit för lite fika bara. 

Lilleman han skutta runt i sandlådan, tog för sig som aldrig förr. Åt kanelbulle och skratta sig igenom hela besöket. Helt underbart att se honom så glad och att se att han trivs gör mig verkligen trygg.
Vi stannade dock inte så länge men den lilla stunden vi var där va trevlig.

I morgon ska vi på utflykt med mamma, till hilleshög, tror jag det hette. Butiker, resturang och en lite djurpark. Ska bli kul faktiskt :) 
Känns skönt att hitta pp så mkt som det bara går nu, sista veckan som ledig för min del. Känns tungt på ett sätt men samtidigt ska det bli skönt att få börja jobba ordentligt igen.

Snart helg också,  underbart att ha hela familjen hemma. Och fint väder skulle det också bli så det kommer nog bli bra!

Lilleman har inte alls tyckt om solglasögon, verken när jag har använt mina eller när någon annan har på sig sina och verkligen inte att ha på sig själv men idag, ja de skulle vara med över allt :)

Från morgon till kväll :)



Att få vara mamma

Är på väg till förskolan när jag kommer på mig själv att sitta och tänka att "nu är jag den där mamman som hämtar & lämnar på dagis" & det kommer inte dröja länge tills man ska hämta & lämna hos kompisar, till någon fritidsaktivitet eller något annat.

Jag hade aldrig kunnat föreställa mig för fem år sedan att mitt liv skulle se ut som det gör idag.
Då, vart det fest nästan varje helg, jobbade om dagarna och sen hängde man med vännerna. Det var också då som det blev seriöst mellan mig och Andre. 
Självklart har jag alltid hoppats på att träffa den där killen och att få bilda familj med honom men jag hade ingen aning om att det skulle vara med just honom. Jag hade ingen aning om hur mycket vi skulle gå igenom tillsammans. Jag hade ingen aning om att vi skulle få dela både glädje och sorg. Att vår resa skulle gå både upp och ner, det fanns i bakhuvudet men samtidigt så visste jag inte då att vi skulle hålla fast vid varandra i såhär många år.

Jag levde verkligen loppan då, nät jag träffade Andre. Vi har också haft vår tid tillsammans och har såklart fortfarande fast att vi nu har en till att dela vår vardag med. Jag ångrar mig inte att vi inte skaffade oss en egen liten familj tidigare för just då behövde vi bara varandra, vi hade tid på oss att få lära känna varandra, vi fick bråka av oss utan att det var två öron till som skulle behöva lyssna, vi fick resa, vi fick uppleva och framför allt vi fick vara tillsammans bara vi två. Men sen en dag, då man har fått dela väldigt mycket med varandra, kommer de där tankarna fram igen om att man faktiskt vill gå ett steg vidare, att få bilda sin egen familj. Att få en liten individ som man kan skratta med, gråta med, trösta, lära och ge all sin kärlek till. 

Visst kom han, den bästa upplevelsen i mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma den dagen Wille föddes. Jag kan fortfarande sitta här och tänka tillbaka på allt från när förlossningen starta tills det var över. Jag känner fortfarande en enorm tacksamhet för allt Andre gjorde för mig. Där i den stunden så kunde jag även känna att, fan vad skönt att vi faktiskt hade fått de där åren tillsammans. Att vi faktiskt hade lärt känna varandra till hundra. Jag skämdes inte för någonting som jag kanske hade gjort om vi hade känt varandra i 6 månader. Jag vet inte men på något sätt så känns det som att vi har kommit varandra så mycket närmre och även om vi har känt varandra så länge så finns det fortfarande saker som man inte vet om varandra. 

Jag hade aldrig någonsin viljat gå tillbaka till det liv jag levde innan, det känns som det är förbi. Det känns som jag har förändrats som människa, jag har förändrat mina tankar och resonemang men det är väl inte så konstigt?! 
Jag har en liten son som jag skyddar med allt jag har, jag måste tänka ett steg längre för att han inte ska skada sig. Jag måste tänka ett steg längre när vi ska iväg, att jag har allt som han behöver. Jag kan inte längre bara slänga mig i bilen och tuta och köra, det tar sin tid. Detta är inget som man bara slutar med och jag tror att även när han är 20 år gammal så kommer jag tänka på det sättet. Jag vill att han ska ha det bra, att han ska må bra och vara med människor som är bra för honom. Jag kommer alltid sätta hans behov före mina egna! 

Att få vara mamma är det bästa som jag någonsin har varit med om i hela mitt liv och jag är mer än gärna den där mamman som far och flänger för att hämta & lämna sina barn. 






Foto

Lämnade min lille buse på förskolan i morse och sen åkte jag vidare för att ta mitt foto till mitt tjänsteleg. Alltså ja, blir man någon gång bra på sånna foton ? Typ samma med pass och körkort, haha. Sitt så, håll huvudet så, lite lägre, lite högre. Blinka inte.. Fan så mkt man INTE ska göra så man nästan glömmer vad man ska göra.
Aja, det blev väl hyfsat iaf haha :p

Just nu sitter jag hemma på soffan, ska snart hämta min buse igen sen ska väl han sova middag så jag får väl hitta något att sysselsätta mig med under tiden :)



En ny favorit

Jag kan säga så här om vår middag, en massa saker över allt i hela köket, folie lite här o var och skärbrädor över allt men fy satan så gott det blev. Hela familjen åt som hästar. Jag fyllde paketen rätt bra och Andre sluka sitt lika snabbt som han tog första tuggan, Wille han åt och åt och åt :)
En ny favorit här hemma tror jag :)
Och hur gjorde jag då?!

Koka potatis så de blev mjuka och ställde i kylen så de blev kalla.
Skivade dessa i skivor samt morötter, zucchini och purjolök. 

Pensla på flytande margarin på foliearket och la på potatisen, salta, peppra och strödde över dill. 

Skivade torsken i småbitar och la över potatisen. La morötterna ovanpå, krydda lite till, la på purjolök och tunna skivor zucchini och till sist två skivor citron ovanpå. Strödde över lite flytande margarin, knöt ihop till ett paket och in i ugnen.

Jag hade läst att det skulle vara inne i typ 30 minuter men jag hade vårt lite lägre i ugnen och inne i 45 minuter istället. 

Till detta hade vi gräddfil och gräslök. Mums :)

Helt klart värt att testa :)

Något nytt

Måndag igen, sista veckan för mig innan allt med mitt jobb tar fart. Lite smått ångest men det blir säkert bra. Ångest för vad ?! Jo för att jag tycker det är riktigt skönt att kunna lämna lilleman på dagis en stund och sen hämta honom och få spendera så mkt tid med honom. Vill jag att han ska vara ledig så kan han det, just friheten till att själv avgöra hur mkt han ska va på förskolan är rätt så skönt och allt detta försvinner ju när jag väl börjar jobba och det gör lite ont i hjärtat faktiskt. Som allt annat tar det väl sin tid innan man har kommit in i det hela.

Just nu är han på förskolan, jag skulle städa men hamnade i soffan. Vilar lite, tänkte egentligen sova men det gick inte. Kanske kan få en timme när lilleman sover middag.
Känner mig så seg, vet inte om det är vädret som gör det eller om jag bara är slut. Kanske skulle börja stoppa i mig lite vitaminer, sist så hjälpte det hur bra som helst men bäst av allt hade väl varit motion. Hade det varit fint väder hade jag tagit vagnen i gått o hämtat min lille prins men men..

Idag ska jag försöka göra något till middag som jag aldrig gjort, torsk i folie. Med potatis, morötter, zucchini, rödlök, dill, gräslök och persilja och sen gräddfil till det, mums. Låter gott i mina öron, får hoppas det smakar så ovkså :)

Vad gör ni idag ?


Regn och rusk

Denna söndagen har varit så otrolig seg, vädret gör inte saken bättre heller. Vi visste inte vad vi skulle göra idag mer än att vi ville göra något. Tillslut hamna vi på maxi för att handla hem lite mat till veckan. 
När vi kom hem så stod lilleman och hoppa i vattenpölarna så vi gick bara upp och åt lite mellanmål sen tog vi på regnkläderna och gick ut en stund. Behövdes för oss alla att få lite frisk luft. Idag fick han ha överdragsbyxorna på sig som faktiskt höll mot vatten. Konstigt, borde inte regnbyxor vara bättre liksom ..

Aja, ett vad för den lille ocj sen lite middag på det, kan säga att han är färdig för dagen.

Jag ligger o plaskar i ett bad jag med, med en ansiktsmask. Skönt som bara den att koppla av lite.

Blir en film och lite glass ikväll när Wille somnat. Bra avslut på denna dag iallafall :)

Stcc, värdelösa regnkläder & en massa bus

Började morgonen med att åka och lämna Wille till mina föräldrar och sen åkte vi vidare till knutstorp för att möta upp Sarah, Martin och kimbo. Stcc stod på schemat, vi klarade oss undan regn, det var en aning kallt och ännu kallare när jag blev helt blöt i rumpan av att ha suttit i gräset men det var en riktigt trevlig dag :) kul att göra något man inte brukar göra och dessutom både träffs på kungen och prinsen där haha :p 

Vi valde att inte ha med Wille, tycker han är för liten och hade han blivit rädd, ja då hade vi fått åka hem igen ju. 

Åkte tillbaka till Bjuv för att hämta lilleman, han sov så vi passa på att åka bort till Max med de andra och äta lite och nät vi kom tillbaka hade min plutt äntligen vaknat :)

Åkte vidare ut till Martins verksta, grabbarna höll på med bilen, barnen lekte och jag och Sarah stod och glodde. Wille hitta en vattenpöl som var jätte kul, den ungen o vatten alltså. Han bara älskar det :) tur vi hade både regnbyxor o stövlar med till han men dessvärre så tålde inte de byxorna att man satt i en pöl, helt blöt rakt igenom. Jävla mög, någon som har tips på bra regnbyxor som tåler att man sitter i vatten ? 

Kan säga att vår lille grabb var ganska så slut nät vi kom hem. Han somnade som en stock, rätt kul faktiskt. Jag sa godnatt till honom o sen gick jag ut för att leta efter hans "ninis" och han hade inte alls lust att sova då. Gick tillbaka såklart och sa godnatt och sov gott, vi ses i morgon. Mamma älskar dig, precis som jag alltid säger till honom och då tog det två minuter sen sov han. Kände han att det inte var rätt sätt jag sa godnatt ?  :)

Här sitter jag själv iallafall, Andre är iväg med sin bror. Jag sitter o tittar på Eurovision men funderar starkt på att gå o lägga mig men jag hatar att gå o lägga mig själv och jag tycker inte alls om när det är mörkt. Usch..

En helgdag kvar, vad ska man göra då egentligen? Tips någon ? 









Mamma

Älskar er så otroligt mycket!
Jag är så glad och tacksam för allt min älskade mamma gör för mig och min familj. 
Känns som att ju äldre man blir desto närmre kommer vi varandra även om vi alltid stått varandra nära. Nu är det på ett helt annst sätt.
Min älskade lille mamma !




Tidig morgon

07.30 ringde jag till mamma för att höra om hon var vaken. Jag, pigg som en lärka. Mamma, trött som bara den och precis rest på sig för att jag ringde. Så är det när man varit upp klockan 06 på morgonen, vi var klara så vi köpte med oss lite bullar och åkte till mamma och åt frukost.

Blev en runda på maxi och sen åkte vi ut till strövelstorp för att köpa buskar. 

Febern på den lilla har hållt sig väck, tyckte han kändes varm för en stund sen men eftersom han skulle sova så ville jag inte börja krångla med temp o grejer. Får se nät han är vaken igen.

Jag ligger i mammas säng, känner hur ont jag har i min rygg och att en massage inte hade varit helt fel eller någon som kan knäcka rätt det hela. Varför ska det var så dyrt att gå till en naprapat? Varför kunde inte det gått via högkostnadskortet?!

Nä, ska snarka ikapp med min lille son ! 


Leende på läpparna

I morse när vi gick upp så visade tempen på 38 för lillemans del, blev lite välling och han fick i sig betydligt mer än vad han fått de andra dagarna, skönt. Han sov en timme till och tempen sjönk lite till, äntligen tänkte jag.

Vi åkte och hämtade mamma som hade varit på lasarettet, körde henne hem och sen hade vi en tid hos Bvc för att kolla hans eksem, men de där utslagen jag mest var orolig över har försvunnit så vi gjorde egentligen inte så mkt där.

När vi väl kom hem så hade febern kommit igen och ingen middag idag heller ville han ha så jag la han så han fick sova. I nästan 5 timmar sov den lille, det behövde han nog. Och i samma veva som jag tänkte att jag kanske skulle väcka honom så vaknade han och febern var borta. Lite mat fick jag till och med i honom och jag jubla :) äntligen! Tur han dricker bra iallafall men att leva på det och de här klämpåsarna plus en skvätt välling ger ju inte så mkt.

Febern fortfarande borta, en pigg kille har vi haft under kvällen och det känns underbart, hellre det än att han ska va dålig iallafall.

Håller tummarna att han är feberfri i morgon iallafall, annars får det nog bli ett samtal till vårdcentralen och se vad de tycker.

Jag hat även under kvällen hunnit med ett besök hos Sarah och kimbo, skulle hämta lite saker och självklart passar man på att snacka av sig en massa, som vanligt när jag träffat henne så lämnar jag med ett leende på läpparna :)

Strax ska jag bädda ner mig, skönt ska det bli. 
Godnatt !

Mitt älskade hjärta

Avslutade förra inlägget för att jag trodde att Wille vakna men det gjorde han inte, jag väckte dock honom tio minuter efter men inte hade han någon lust att äta middag, det ända som går ner är de där klämpåsarna och det är ju tur det så han får något i sig förutom vatten och lite välling.
Hoppas skiten är borta i morgon, jag hatar att se honom såhär. Man märker direkt när febern stiger då är det en trött kille som faktiskt själv sätter sig i soffan och bara tittar. När febern väl är nere då är det samma kille som alltid som springer runt här.

Jag hade velat kolla i hans mun ifall han har blåsor men det är inte det lättaste och att stoppa in ett finger, ja då får man göra det på egen risk ;) 
Har en tid hos Bvc i morgon, frågan är om de vill att vi kommer. Annars får vi avvakta till fredag och i så fall sätta oss på vårdcentralen. Öppenmottagning, jippie!! Det är så himla smart om man kommer med ett litet barn som mår dåligt. Sämsta skiten, varför kan man inte boka en tid som förr ?!

Sist satt vi där halva dagen, då var det jag som var dålig, lite lättare kanske än när det är Wille.
Jag håller iallafall tummarna sten hårt att febern är borta till i morgon!

Jag sitter och fetar i mig chips och choklad, fy fasen vad gott och det är väl extra gott för att "den veckan som musslan är stängd" närmar sig.
Vilket Fall som så äter jag på och det lät va slut innan greys börjar. Saknar dock min kompis coca cola men man får väl va lite duktig ;)




Lillfisen

Sitter och väntar på att Andre ska komma hem så vi kan äta middag, kasslergratäng blir det idag. Lilleman sover, feber fortfarande. Egentligen vill jag väcka honom för han ska kunna somna ikväll också men samtidigt så vet jag att det är bra om han får sova. Det är den bästa medicinen när man är sjuk. Känner mig lite kluven om hur jag ska göra, kanske vänta rn stund till iaf.

Så fort vi ätit klart ska jag iväg och hämta ett paket med ett par jeans. Hittade de när vi var på familia men i för stor storlek så beställde på nätet istället. Hoppas bara att de passar nu :)

Som alltid när jag skriver här så vaknar min prins :) 
Hej hopp! 

Omhändertagen

Här ligger jag i badet o har det skönt, lyssnar på min lille plutt som babblar på för fullt. 

Det har varit en liten jobbig natt, knappt någon sömn för någon av oss. Lilleman har varit ledsen och sen kom febern som ett brev på posten. Tur han var ledig idag så han fick vila upp sig.

Jag fick fixat mitt hår hos bästa Petra, super nöjd som alltid. Känns så härligt att bara få komma dit och bli omhändertagen en stund.

Så även om det varit jobbigt med feber som gått upp och ner så har det varit en bra dag och snabbt har det gått.

Ska fortsätta njuta av mitt bad :)

INTE

En sak är ju klar, vår lille kille ska INTE sova något på förmiddagen, iallafall inte om det är förskolan som gäller.
Såklart somnade han inte efter middagen och när jag kom för att hämta honom så hade han precis somnat i vagnen. Var inte länge han fick sova fast jag satt kvar i bilen en bra stund innan vi gick upp. En jätte trött kille som mest är ledsen är inget roligt. 

Jag var ju på jobbet och fick träffa mina kolleger och fick även mitt schema och lite sånt. Ser fram emot när allt startar men jisses så mycket det är att planera nu och för att få saker att fungera men man lär väl sig efterhand, tar ju lite tid innan man kommit in i det hela både för mig, Andre och Wille.

I morgon är vi lediga, jag ska iväg och fixa mitt hår hos Petra, äntligen! Skulle jag gjort för längesedan så det ska verkligen bli skönt. Lilleman får umgås med farmor sålänge :)

Känns som denna veckan kommer gå i raket fart, denna dagen tog slut lika snabbt som den börja tycker jag men kan bero på att jag har att göra. Jag ska väl inte klaga för det är ju rätt skönt när det väl är helg :) 

Trevlig kväll! 

Sov du lille

Det är inte ofta det händer när vi är hemma som jag får lilleman att sova på förmiddagen. Han brukar alltid va full med energi fast att han sitter o gnuggar sig i ögonen och gäspar titt som tätt. Åker vi bil eller om han sitter i vagnen brukar han slumra till.
Men idag, då gick det och nu sover den lille. Klockan elva ska han till förskolan så han får inte sova så länge, jag tycker nästan det är viktigare att han får sin sömn på eftermiddagen för att orkar till kvällen. Vi får se hur det går.

Som sagt när lilleman är lämnad så ska jag hem och duscha ocj gör mig klar för att klockan två ska jag befinna mig på jobb för lite introduktion. Ska bli skoj får man väl förhoppningsvis träffa dom man ska jobba med också :)

Jag bara väntar på att det ska ta fart men först är det lite utbildningar och det dröjer någon vecka innan det startar. 

Ikväll ska bli en tidig kväll, jag hade lätt kunnat sova lite jag med. Inte alls kul att känna sig så sliten men men.. Kanske en redbull ska inhandlas så man piggnar till, egentligen vet jag inte om det gör så stor skillnad.

Nepp ha en trevlig dag ! 

Lördag med mycket

Det blev minsann lite shopping för min del idag, tre par byxor, underkläder, tröja och ett par shorts. Jag är super nöjd :) fick även provat en storlek mindre i mina träningsbyxor från better Bodies, som jag älskar :) men nä får allt ha dom jag har :)

Hämtade Wille hos mamma o Jonny, han hade ingen lust alls att följa med oss haha, fullt upp hade han :)

Blev en glass på Sofiero med Fredde och Linda och nyss kom vi hem. Ska bara ta det lite lugnt nu en stund innan vi ska iväg och grilla lite :) mycket att stå i men det är kul :)

Vad har ni gjort idag ?



Väla

Idag är vi vakna hela familjen, ingen sovmorgon för någon. Lilleman ska till mamma och Jonny och jag och Andre ska till väla så jag kan shoppa lite kläder :) tyckte det var bättre att lämna den lille så han kan va ute o springa istället för att åka runt på väla.

Ser ut att bli en fin dag dessutom :)

Bada

Har varit en lång dag, en väldigt bra dag. I morse åkte jag och lilleman till mamma, fixade lite saker med henne och efter middag så åkte vi till Sara, blev en promenad i pålsjö och sen ett besök på lekplatsen och sen åkte vi hem och laga middag.

Just nu ligger jag i ett bad, otroligt skönt :) 
Jag brukar aldrig ha telefonen i handen då eftersom jag är säkert så klantig så jag tappar den i vattnet men än så länge går det bra haha :)

Rätt skönt att ha lite egentid såhär också :)


Coboysar Wille :)

Födelsedag nummer 27

Har haft en toppen dag med familjen här hemma, lite kakor och kaffe och massa fina presenter ;) jag är hel nöjd med min dag.

Wille somna tidigt, super trött efter all lek med kimbo. Kanske tur vi är lediga tre dagar till haha :)

Nyss fått i mig en kebab tallrik, var längesedan nu men såå gott :)
Ska bara ligga på soffan resten av kvällen och skalla kudden ska jag göra tidigt för idag är jag trött.

Natten till idag var inte så kul, först hosta jag som tusan och när jag väl somnade så vaknade Wille och va jätte ledsen och så höll det på tills Andre tog in han till oss. Tror faktiskt att han hade ont i sin mage, blev nog en aning mycket mat för honom dagen innan plus att de där kindtänderna fortfarande är på väg upp. Tar sin lilla tid det där och att borsta tänderna är inte alls roligt just nu.

Har era små blivit lite konstiga i magen när tänderna varit på väg? 
Aldrig märkt något tidigare att bajset varit löst snarare tvärtom men nu, luktar riktigt illa och är rätt så löst också :/

Passar även på att skriva tack till alla grattis hälsningar idag, både sms och Facebook :) tack !



RSS 2.0