Förskolansdag

Äntligen vaknar man upp och ser att det är sol ute. Måste säga att det ger en lite extra energi.

I förmiddags var vi hos mamma och höll henne sällskap, lekte på lekplatsen nedanför och mös i trädgården sen var det tid för oss att åka hem, tyvärr.
Min kära mormor skulle komma på besök till mamma så hade mer än gärna stannat.

När Wille vaknade efter sin eftermiddags vila så tog vi på oss och åkte till förskolan för att fira förskolansdag. Eftersom han var ledig idag så kom vi dit för lite fika bara. 

Lilleman han skutta runt i sandlådan, tog för sig som aldrig förr. Åt kanelbulle och skratta sig igenom hela besöket. Helt underbart att se honom så glad och att se att han trivs gör mig verkligen trygg.
Vi stannade dock inte så länge men den lilla stunden vi var där va trevlig.

I morgon ska vi på utflykt med mamma, till hilleshög, tror jag det hette. Butiker, resturang och en lite djurpark. Ska bli kul faktiskt :) 
Känns skönt att hitta pp så mkt som det bara går nu, sista veckan som ledig för min del. Känns tungt på ett sätt men samtidigt ska det bli skönt att få börja jobba ordentligt igen.

Snart helg också,  underbart att ha hela familjen hemma. Och fint väder skulle det också bli så det kommer nog bli bra!

Lilleman har inte alls tyckt om solglasögon, verken när jag har använt mina eller när någon annan har på sig sina och verkligen inte att ha på sig själv men idag, ja de skulle vara med över allt :)

Från morgon till kväll :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0