Fördel

Fördelen med att gå upp tidigt är att man hinner njuta av det fina vädret. Redan vid halv elva var vi ute i hyllinge och handla lite och när vi väl kom hem så blev det en promenad.
Den minste strejkade sista biten hem så han fick åka på min axel istället för i vagnen fast det gillades inte heller efter ett tag, alla grannar hörde när vi kom hem iaf :) haha

Var riktigt skönt att komma hem och få slänga av sig alla kläder, jisses så varm jag blev och lagom till att vi kom hem så kom även regnet och åskan så där hade vi tur :)

Nyss fått i oss vår middag, svärföräldrarna har varit på besök och en över trött bebis sover sidan om mig.
En dusch, lite tv och sen godnatt!


Bus :)

Eftersom lilleman är så fäst vid tvn så tänkte jag att det kanske är roligare att titta på barnprogram istället för mitt skit så satte igång Barnkanalen och han verka gilla det speciellt när det var en massa musik, sprattla hej vilt i sin sitter med ett leende på läpparna :)

Busat en massa i babygymmet som verkar bli roligare för var gång har vi också roat oss med idag och nu sover han gott och jag ska ta och röja här hemma !

Lik sin pappa när han sover haha ;)


Tänkt om

Jag tackar för svaret jag fick på andra inlägget. Det är just till dopet jag ska noterna och till den låten vi ville ha finns inga noter alls så vi har helt enkelt tänkt om och hittat en annan som vi gillar jätte mycket där det även finns noter så det lär nog bli den. Möte med prästen snart så får ta upp allt då .

Hade en trevlig eftermiddag med min mormor, åkte direkt hem och börja på middagen och ja, nu är klockan snart halv tio. Kvällarna går i ett och säkert därför dagarna också går så snabbt skulle jag tro.

Lilleman har de senaste dagarna somnat i min famn inför natten men de två sista kvällarna har inte alls funkat så ikväll la jag honom i hans säng och det fungerade minsann så nu sitter vi i sovrummet och kollar Greys anatomy, alltid lika spännande när det är sista avsnittet och jag längtar redan till hösten så jag kan få se resten :)

Godnatt på er !


Noter till en låt

Här sitter vi o myser hemma hos mormor under tiden hon är hos tandläkaren. Detta är också en dag då jag är skit trött så längtar redan tills jag får lägga huvudet på kudden o säga godnatt :)

En fråga till er, hur hittar man noter till en låt ?
Är det någon som vet detta så snälla hjälp mig, har letat så jag blir tokig !


Sova på rygg eller sidan??

Halv sju vaknade jag av att lilleman låg och snacka en massa sidan om mig, ingen sovmorgon till åtta idag inte utan det var bara till att gå upp.
Jag har läst så mycket om att bebisar ska sova på rygg men det har varit några nätter nu som jag vaknat av att han har försökt vända sig på sidan och natten till igår så hjälpte jag faktiskt honom så han fick sova så. Denna natten hade han själv lagt sig på sidan lite halvt men frågan är ju nu om detta gör någonting eller om han tvunget måste sova på rygg, någon som vet ?? Eller hur har era barn gjort ??

Idag ska vi iväg med min mormor på diverse saker men innan dess så tar vi oss en tupplur, lilleman har somnat om för längesen så jag ska också vila mina trötta ögon en liten stund!


Varsin ände

Här ligger vi i varsin ände av soffan och har det bra. Idag är jag trött, varit en orolig natt för lillemans del så han fick sova hos mig nästan halva natten vilket kändes när vi gick upp, nacksparr delux !

Blir en dag i soffan faktiskt men ibland får man ha sådana dagar med !


Varm i hjärtat

Sara kom och hälsa på oss en stund idag, alltid lika skönt att få prata av sig en massa och lilleman fick till och med fram ett och annat smile mot henne så himla kul att se blir helt varm i hjärtat :)

Idag började jag även med att lägga om min mat så till middag blev det torsk i ugnen med rivna morötter och ärtor till. Jag var lite tveksam om jag verkligen skulle bli mätt men jo då det blev jag till och med lite för mkt och super gott var det också så jag längtar redan till i morgon då jag ska få testa även en ny rätt :)

Lilleman gosa ner sig i sin stol och somna under tiden jag laga mat men set var ingen lång stund även om jag visste att han var trött så fixa vi lite mat och sen somnade han igen, skönt för hans del :)

Mannen i huset kom precis hem så ska ägna min tid till honom !


Mammas famn är bäst

I natt sov min lille pojke i sin säng ända fram till klockan åtta då jag lyfte över han till mig så vi kunde snacka lite :) Även om jag vet att han sover hela natten så vaknar jag ändå till i mellanåt för att kolla till honom och normalt brukar han börja bli orolig vid fem tiden på morgonen så då brukar han få flytta över till mig o då somnar han minsann om innan han knappt hamnat i sängen :)

Denna dagen har varit som de senaste dagarna med rätt mkt gnäll o mammas famn är bäst så här sitter jag i soffan med en sovandes kille på mitt bröst. Strax får vi även besök, får se ifall vi kommer ut en sväng idag hade varit skönt nu när det är fint väder !

Ska se ifall jag kan få över honom i sin säng så jag kan få fria händer en liten stund iaf :)


Hur tänker man där ??!!

Det är så underbart när man vaknar och tittar över i lillemans säng och möts av det största leendet, hur trött man än är så piggnar man till så otroligt fort när man ser detta :) han fick allt komma över och mysa med mig och han somnade om bara han kom nära mig min sötaste lilla påg :)

Idag är det lite smått och gott som ska göras alltså inget speciellt. Morsdag är det också och jag fick båda blommor och frukost fast jag sa igår att jag inte behöver få någonting så viktigt är det inte även om det är kul såklart :)

På tal om något helt annat, jag blir så less på dessa personer som bara kan höra av sig när de vill ha hjälp med någonting, hur kan man tro att man ska fixa och ha sig till en person som aldrig annars kan höra av sig och när det är tvärtom att det är en själv som behöver hjälp med något eller när det är dags att betala så kan det minsann ta hur lång tid som helst utan problem... Förstår inte roligt hur man tänker där!


Tillväxtperiod

Jag tror vår lille grabb är inne i en tillväxtperiod just nu, inte mycket som passar den lille mer än att bli buren av oss så efter en väldigt massa skrik och gråt så somnade han tillslut inför natten och vi kunde ha vår första kväll tillsammans jag och André, framför en bra film :)
Alla andra kvällar har vi faktiskt gått och lagt oss samtidigt som lilleman har somnat och även om man är trött nu så var det helt klart värt att stanna uppe lite extra länge plus att det inte är ofta där går en bra film på tvn när det är helg!

Nu ska jag allt sluta mina ögon och hoppas på att morgon dagen inte består av lika mkt skrik och gråt :) godnatt !


Suveränt bra köp

Var i väg och köpte en amningskudde inte för att jag ammar men när jag testade den Sara & Richard har till Julia tyckte jag den var suveränt bra att ha som stöd när han vill somna ens famn men också när han får mat. Fynda en billigt på blocket :)

Vet innan lilleman kom att jag sa att det var en onödig sak att köpa för man kunde ju använda vanliga kuddar & ja såklart man kan det men inte alls samma sak och denna är tio gånger bättre !

Blev en runda på center syd när vi var i närheten. Första stället jag är på där de inte har ett amningsrum så vi fick helt enkelt sätta oss inne på skötrums toaletten för att ge mat, helt värdelöst egentligen men det fungerade. Andra ställen man har varit på brukar där finnas en stol eller soffa man kan sitta i för att minstingen ska ha mat.. Men men ..

Blev lite smått och gott till lill grabben iaf, tanken var att vi skulle till maxi men orkar man det en sån här dag, löning och lördag liksom, njae vi får se!


Inte så liten längre

Vår lille kille är minsann inte så liten längre, 6006 gram och 61 lång han växer ju så det knakar och nästa besök är det dags för vaccination och jag hoppas han slipper få någon feber utav det. Månaden efter ska vi prata mat och jag längtar redan, ska bli så kul att få prova lite smakportioner och se om han uppskattar det men det tror jag nog :)

Blev en tripp ut till Bjuv efter det men där stannade vi inte länge för mitt i allt ringde André och sa han va på väg hem så vi satte oss i bilen och åkte hem vi med :)

Blev en god middag, sista helgen som jag kan stoppa i mig en massa onyttigheter för från och med måndag lägger jag om min kost och ser om det hjälper mig på traven att gå ner de sista kilona, jag hoppas på det iaf!

Ska gå in och lägga min lille gosse i sin säng då han somnade i min famn så får vi se om han är redo att sova för natten om inget annat kan jag hoppas på att få sova till åtta i morgon med :)


Speciellt

Äntligen fredag även om jag har fredag hela veckan så är det ändå speciellt när det verkligen är fredag, helgen är här och André är hemma :)
Jag firar också min första morsdag :):)

Lilleman sover precis som vanligt på förmiddagen och jag har passar på att ringa och mejla en massa inför dopet, en massa som ska planeras och det är så kul att fixa och ha sig :)

Lilleman ska ha mat innan vi beger oss till BVC så ska ta och fixa Ihop det så vi kommer i tid :)

Trevlig helg !


Utanför dörren

Det är super fint väder och vi har inte ens varit utanför dörren idag, känns skit tråkigt så får bli en kvälls promenad så lilleman får komma ut lite.
Han hade jätte svårt att komma till ro så sluta med att jag gick in och la oss i vår säng och somnade båda två så otroligt skönt även om jag nu känner mig helt off men man piggnar väl till snart igen.

Fredag i morgon :) jippie, då ska vi till BVC igen för vägning och mätning :)

Ska passa på att få lite gjort nu när minstingen sover !


Nästa år

Vilken seg dag men det beror nog på det dåliga vädret men samtidigt är det rätt skönt att bara va hemma och inte göra någonting.
Vaknade i morse av att de klippte häcken här utanför eller möjligtvis gick runt med en lövblåsare, ett himla oväsen iallafall men som tur va kunde jag iaf somna om en halv timme till.

Ikväll åker vi ut till mamma & Jonny och äter lite middag och umgås med de, snart ska de ju åka på semester och jag är inte lite avundsjuk. Jag vill också ha sol, god mat och bara få koppla av en stund :) det får vara vår tur kanske nästa år när lilleman är större.

Ska ta o fortsätta med det jag gör, sitta i soffan framför tvn och inte göra ett skit till det att lillen vakna :)


Finns det något knep?

Usch det är en seg morgon idag också men denna morgonen gick jag iallafall inte och la mig igen. Klockan är inte så mycket än och jag har redan hunnit skurat hela köket. I eftermiddag så får det bli en runda med vagnen oavsett om det regnar eller ej frisk luft behövs för oss båda.

Vakna i natt av att lilleman pep till i sin säng och täcket låg ju i en ända röra eftersom de där små benen sprattlar så högt nu att täcket åker med men vad ska man göra ? Finns det något knep så att täcket inte hamnar över hela honom ? Använder bara ett litet täcke som egentligen ska va till vagnen, det som tillhör sängen är ju så himla stort men kanske man skulle använt det istället?!

Får nog allt ta och resa på mig innan jag somnar på soffan !


Guldklimp

Det är nästan så att jag vill skaffa en plutt till nu när jag varit och hälsat på hos barnmorskan bara för att få träffa henne igen,jag kommer sakna henne jätte mycket hon har ju ändå varit med i mitt liv i nästan nio månader. Jag gick dit med ett leende på läpparna och ett ännu större smile när jag gick därifrån och lilleman han var på sitt bästa humör. Det har han faktiskt varit hela dagen och jisses med nya ljud där kommer från honom så himla kul och lyssna på och varje kväll jag går och lägger mig längtar jag till nästa dag så vi kan snacka, mysa och ha kul tillsammans, min lilla guldklimp den kärleken till honom är obeskrivlig !

En mycket bra dag !


Barnmorskan

Ny vecka och en del saker planerade vilket känns skönt faktiskt men jag hoppas inte denna veckan går lila snabbt som förra.
Idag ska jag och lilleman och träffa barnmorskan som jag gick till när han låg i magen, ska bli kul att han får träffa den personen som har klämt och känner på honom när han låg på insidan :)

Hade tänkt att jag skulle försöka hitta mig en klänning denna veckan att ha på mig på dopet. Hittade en lång klänning igår men den var svart, kan man ha det på ett dop eller är det för mkt begravningskänsla då? ?

Har även funderar på en vit men då vill jag inte ha den lång så folket tror vi ska gifta oss, usch det är så svårt som alltid när man letar efter något så hittar man aldrig det som man verkligen vill ha :/

Mini sover igen efter sitt bad och jag är himla seg idag så ska allt vila lite jag också :)

Han fick en ny filt igår som han verka tycka va jätte mysig :)


Fantastisk dag :)

Vilken fantastisk dag det var igår, så suveränt bra. Det började med att vi åkte hem till Andres föräldrar och grillade lite korv till lunch och eftersom det var så jäkla varmt så höll vi oss i skuggan allihopa. Under tiden vi satt där så blev det även bestämt att vi skulle ut till Sara, Richard och Julia och grilla lite på kvällen så vi åkte bara hem och byta om och sen begav vi oss ut till Bjuv där det blev grillat och melodifestivalen. Helt underbart att va ute hela dagen och det är så skönt att allting funkar med lilleman även när det är varmt och när vi inte är hemma :)

För första gången så har vi varit borta så här länge på kvällen , strax efter ett i natt var vi hemma och det var en trött liten kille som åkte hem. Han somnade gott i soffan hemma hos dom och jag trodde verkligen att han skulle vakna när vi satte han i bilbarnstolen eller la ner han i sin säng men han sov som en stock så det var inga problem och idag fick vi minsann sovmorgon till klockan 9 :) wiho :)

Även om det regnar idag så är det ändå rätt skönt, en lugn dag blir det helt enkelt !

Lill killen ligger här sidan om mig och har en massa ljud för sig fast att han sover, kan undra vad han drömmer om. Jag ska göra mig klar och sen ska vi bege oss till affären!


Härligt

Att vakna och se att det är 24 grader i sovrummet är inget som är roligt, dessutom låg jag och trängdes med lilleman i vår säng, han ligger i mitten och jag längst ut på kanten vet inte hur många gånger jag har vait på väg att trilla av men det är mysigt så jag ligger gärna och trängs även om det blir ännu varmare :)

Härlig att det är så här fint väder vid denna tiden på dygnet, gissar på att det kommer bli en hel dag utomhus :)

Ska leta fram något att ha på mig, gissar på att jag kommer va svett innan jag ens har kommit ner från trapporna :p


Slut för idag

Tillslut kom vi äntligen iväg till mamma, blev en massa prat och fix och en go fika ute i solen eller skuggan för vår del faktiskt även om denna kropp hade behövt all färg den kan få.När jag gick hem ifrån tyckte jag inte det va så varmt och det blåste ju hej vilt så jag tog på mig alldeles för mkt, tror jag skulle packat med mig extra kläder när vi väl ska någonstans så kanske man slipper löka halvt ihjäl. Nåja eftersom vi kom iväg senare än planerat så försvann hela eftermiddagen och det blev inte mkt mer gjort än såhär.

Har äntligen landat på min kudde, varmt som tusan är det här inne så i natt få balkong dörren vara lite öppen så vi får lite luft in här, i morgon skulle det bli ännu varmare :) hej sommaren :) :)

Ögonen börjar bli tunga så slut för idag tack för idag vi ses i morgon ha det så bra ;)


Hallå lilleman

Här sitter jag fix och färdig för att bege oss iväg det ända som ska göras innan är att ge lilleman mat men han sover gott fortfarande och jag börjar bli duktigt rastlös, jag vill bara peta på honom så han vaknar men han behöver sin sömn så jag får väl snällt sitta här och vänta :)


Tycker inte alls om detta

Då var det fredag, IGEN. Denna veckan har bara försvunnit känns som det va igår jag sa till André att jag ville han skulle vara hemma en dag till och hela dagen igår trodde jag det var onsdag men nu är det minsann helg igen. Tycker inte alls om att det går såhär snabbt, denna veckan hade jag ingenting planerat men ändå rusa den iväg, undra då hur nästa vecka kommer bli .

Wille somna efter lite frukost, bus och bad och hade det inte varit för att vi ska ut till mamma så hade jag lätt kunnat sova någon timme till jag med men istället ska jag passa på att göra mig klar så det bara är till att sätta lillen i sin stol och bege sig iväg :)

Ha en trevlig fredag :)


Passar på

Promenerat en lång runda med lilleman, svettigt som tusan och usch vad det är jobbigt när det blåser och håret som inte går att sätta upp bara blåser runt och hamnar i hela ansiktet, nästa gång ska jag allt ha i hårnålar så jag slipper det där!

Lillen har somnat och jag passar på att få lite sol på mig på balkongen, så himla härligt :)

Andre kommer snart hem och det ser jag fram emot, vissa dagar saknar man verkligen någon att prata med även om jag kan prata med lilleman så är det ju inte samma sak det behövs vuxen prat också !

Killen skriker efter nappen så ha en bra dag !


Några minuter

Vilket skönt väder det hade varit om det inte varit halv storm ute, kom över vägen och var redan trött i armarna för att hålla vagnen still men när det väl var lä så var det så himla varmt och skönt så en sväng blev det iallafall.
kycklingen är i ugnen, mannen besiktar sin bil och den minste sover gott i sin babysitter så jag ska passa på att ha några minuter för mig själv rak lång på soffan ! 

Ovanlighetens skull

En mycket bättre natt, inget håll igång inne hos grannen och en liten kille som sov sig igenom natten.
Har varit uppe en timme nu, frukost för oss båda och ett bad för lilleman och som alltid så blir han trött därefter så han ligger nu i sin säng och sover för ovanlighetens skull, han brukar ju ligga i soffan på dagarna så vi får se hur länge han sover och om han accepterar att ligga där även på dagen.

Hade så gärna velat gå ut och gå en sväng men vädret är inte på det bästa, kanske man skulle skaffa sig regnkläder om inget annat så lär det behövas när han är större och man ska vara ute och leka för det anser jag att man kan göra i vilket väder som bara man har rätt kläder.

Nepp ska ta och städa undan efter frukosten och sen stänga mina ögon en timme !


Irriterande

Vaknade halv två i natt och trodde tvn stod igång och jag låg länge och fundera på om jag inte stängde av den för jag ville minnas att det hade jag gjort. När jag sen hade lyssnat lite längre och det bara blev högre så förstod jag att det var grannen i den andra trappan som alltså bor vägg i vägg med vårt vardagsrum som spelade musik så in i bombens högt.
Lilleman sov iallafall men det dröjde inte länge för än André också var vaken och strax där efter så var det en orolig liten kille i sin säng, första gången på länge som vi är uppe mitt i natten med honom.

Detta är så långt ifrån okej, en söndag natt liksom när folk ska upp och jobba på morgonen. Hade det varit en fredag eller lördag hade jag inte brytt mig men en söndag !!!
Ska också tillägga att det är en äldre tant som bor där, inte en 20 åring.

Så va gör man ?? Ska man ringa hyresvärden och fråga om det är okej att spela musik mitt i natten och om det är tillåtet för os andra att också hålla låda eller ska man strunta i det för denna gång och se om det händer igen ? Va hade ni gjort ??


Förslag!

Förmiddagen gick åt till att stor städa hela toaletten, från tak till golv och ja riktigt fräscht blev det där inne, tanken var att jag skulle ta köket också men det får bli en annan dag för jag ville bara ut och hitta på något.
Blev en sväng både här och där för att försöka hitta en klänning som jag kan ha på dopet och kanske jag har hittat en, dock ingen maxiklännin som jag skulle vilja ha men hittar ingen fin men jag ska ta och fundera lite till på den jag har hittat.
Har gått igenom hela väla tycker jag samt en massa andra butiker efter en långklänning men är det någon som har tips på var man kan köpa dessa så kom gärna med förslag :) och likaså vad man annars kan ha på sig, gärna i någon ljus färg :)

Ska ta på oss och gå ut en sväng me vagnen nu hade vi tänkt, hoppas på att lilleman vill sova tidig idag då jag är svin trött men vi får väl se hur kvällen blir!


Himla tur

Förmiddagen gick åt till att sova vilket var enormt skönt och när vi väl hade vaknat så åkte jag och lilleman ut till mamma & Jonny och spenderade eftermiddagen där.
En himla tur att dom fråga när jag ska besikta min bil, hade ingen koll alls på att det redan var den 11:e i morgon så hade dom inte sagt något hade jag nog missat den tiden.
Hoppas på att den går igenom felfritt, alla lampor är släkts och än så länge funkar allt som det ska.

Blir en tidig kväll eftersom vi ska upp tidigt i morgon, hoppas på fint väder så vi kan ut och gå en massa :)


Full fart i gymmet

Babygymmet var väldigt uppskattat idag, han sprattla på som bara den och leendet kom fram lite då och då och det är så härligt att se :) efter nästan en och en halv timme i gymmet blev den lille gossen trött & har nu somnat sidan om mig. Han kan va lite gnällig innan han kommer till ro och somnar o har lagt hans snutte sidan om han och det verkar ha fungerat så nu åkte de andra också fram (han har ju ett par stycken ) och åter igen så somnade han gott :)

Detta väder gör mig så trött så ska lägga mig på soffan jag med och fortsätta vara sugen på kakor ;)


Jippie :)

Efter en skit jobbig kväll med en massa gråt och skrik så fick vi sova till halv nio idag, underbart :)

Tråkigt väder har det varit hela förmiddagen så det har blivit lite tvätt, bad och mys men något ska vi väl göra idag och eftersom bilen blir hel idag så får vi använda benen och vagnen och gå dit vi ska :) håller tummarna att allt kommer funka sen med min bil !

Ska ta och fixa lite här hemma nu !!


Uppskattat

Idag var det dags för andra träffen med mamma gruppen och massage stod på schemat idag. Lilleman var vaken vilket jag inte trodde då han brukar sova när det är folk runt omkring han, massagen var väldigt uppskattad då han såg ut att njuta riktigt ordentligt och trött blev han också och somna i min famn efter lite mat i magen sen sov han till ungefär nu :)

Åkte ut på väla efter träffen i hopp om att hitta något till dopet att ha på mig men det blev en massa annat, ett par sandaler, en kjol, underkläder, tröjor, linnen och solglasögon och jag är sjukt nöjd :) lyckades bränna mina presentkort vilket jag brukar ha svårt för annars då jag inte brukar hitta något när jag blir låst på ett ställe men nu så.

Kom nyss innan för dörren, jag är helt slut i kroppen och huvudet så det blir inte mycke gjort denna kväll och det ska bli så skönt att få slänga si på soffan en stund :)

En mycket bra dag och låtandet efter något att ha på mig på dopet fortsätter !


Kvällsrutiner

Blev en tripp hem till mamma & Jonny, satt och njöt på altanen och visa lilleman runt huset :)
Kvällsmat fick det bli där ute och sen åkte vi hemåt igen för att hinna med alla kvällsrutiner som vi faktiskt har redan, försöker göra samma sak varje kväll och än så länge funkar det.

Den lille har nu blivit flyttad till sin säng och snart ska jag också krypa ner, trött som sören är jag idag så vila krafterna inför en ny dag i morgon med en del som står på schemat!


Jo men tjena

Jo men tjena, jag tyckte inte det kändes så varmt när jag ställde mig på balkongen så därför klädde jag på mig en tjockare tröja och jackan fick följa med ut, den hängde på vagnen hela tiden och tröjan åkte för jag var så varm så jag koka. Svettig som en gnu idag med, ingen lång runda här inte 40 minuter sen hem igen!

Har suttit här och pustat ut och strax ska vi klä på oss igen och åka en sväng, vi får roa oss på andra håll när pappan jobbar över :)


Jag gillar detta

Vi börjar kunna gå och lägga oss tidigare på kvällen och gå upp senare på morgonen, jag gillar detta men jag är även beredd på att det när som kan vända och inte alls gå så här bra.

Super fint väder idag med, ska snart få i mig lite mat i magen både till mig och lilleman sen går vi allt ut en runda. Idag blir det en vattenflaska med till mig för gissar på att det är varmare idag än igår :)

Telefonen ska på laddning och jag ska göra mig klar :) hej hopp !


Läkarbesök

Vårt lilla charmtroll växer på precis som han ska och denna gången på BVC var det även första läkarbesöket och allt var precis som det skulle känns så skönt att veta :)
Vi tog oss en promenad när vi kom hem bort till Råå hamn och hem igen, svettig som en jäkla gris var jag så det var kämpigt de sista stegen, puh!!

Fick bli lite vila ute på balkongen sär set svalka skönt och lilleman satt i sin babysitter och fick också vara med. Köpte ett paraply till förra vagnen som nu fick följa med ut på balkongen istället och det funkade ju rätt bra där med :)

Lill plutten har somnat och jag ska göra middag, snart kommer pappan i huset hem jippie :)


Längre och längre

Godmorgon :)
Sovmorgonen blir längre och längre, idag fick jag sova till tjugo över sju hur skönt som helst men jag måste sluta lägga över han i vår säng när han börjar gny så vid 4-5 tiden, inget bra alls om han får det som vana direkt men lättare sagt än gjort.

Snar ska vi ta på oss och köra till BVC efter det måste vi verkligen vara ute för det ser ut att bli en super fin dag och i morgon skulle det bli 21 grader :))

Är så sugen på en glass från Sofiero kiosken, tror allt vi får ta ett besök dit i helgen när vi är lediga allihopa :)

Nu somna lilleman om så jag ska göra mig klar i räser fart innan han vakna igen :)


Underbar

En helt underbar dag har det varit, Sarah, Kimbo och Rocky kom på besök i förmiddags och det blev fika och en massa ståhej här hemma :)
Åkte hem till mamma & Jonny där även mormor befann sig och åt lite kvällsmat i uterummet för första gången detta året, underbart att kunna sitta ute och äta :)
Mätta och belåtna packa vi in oss i bilen och åkte hem, lilleman sover som en stock i sin säng & André lagar mat till jobbet i morgon och jag ligger i min säng och bara har det skönt, är slut efter denna dagen.

Det är sköt som attans att gå upp tidigt på morgonen men känner det direkt på eftermiddagen att man varit igång så länge för det är verkligen någonting att göra hela tiden så inte konstigt att man somnar på fem röda när man väl går och lägger sig.
I morgon är även det en dag då vi ska upp tidigt, BVC besök på förmiddagen och är det fint väder ska jag allt ut och gå en sväng.
Kommer kännas konstigt att va själv nu om dagarna när André varit hemma i 5 dagar men man vänjer sig rätt fort igen som tur är :)

Ska ta och borsta bissingarna och krypa ner under täcket, natti !


8

Trodde inte att denna natten skulle bli något bra så vi hade en övertrött liten kille här igår kväll som absolut inte kunde komma till ro men efter en stunds kämpande så somnade han tillslut. Slog upp ögonen vid halv 5 och flytta över honom till mig då han verka orolig igen, pang så sov han igen och jag kunde också få lite mer sömn. Tjugo i sju vakna jag och fick ett underbart leende av min lille plutt så då tyckte jag minsann att det var dags att gå upp :)

Sarah kommer hit om ett par timmar och i eftermidda åker vi ut till mamma & hälsar på.
Tänk vad skönt att klockan bara är 8 och frukosten är redan nere, tvätten är igång och hunnit plocka undan har jag också gjort så skönt :)

Nu är det bara jag själv som ska bli klar oh såklart lilleman så fort han har fått upp ögonen igen !


Flitiga familjen

Uppe sen klockan sju i morse hela familjen och när klockan sr halv elva var vi klara för att gå ut och gå en sväng, det blev inte en liten sväng utan en rejäl runda och jisses vad varmt det var, gick där det var lä så det var himla härligt :)
Hamna uppe vid adolfsberg och slutade på sofieberg hemma hos Andrea föräldrar, blev mat för oss alla tre och lite paus sen var det bara vandra hem igen. Är slut i benen nu så blir bara lite vila på soffan innan vi ska iväg igen och grilla ska bli så gott :)

Härliga lördag och i morgon kommer också bli en bra dag :)


Drömmar

Vilken underbar dag det har varit, efter att vi hade varit uppe halv sex för att ge Wille mat så tog vi sovmorgon allihopa till halv tio och även om förmiddagen försvinner så var det otroligt skönt, ibland behöver man sova också helt enkelt.

Efter lite fix här hemma så åkte vi iväg för att kolla upp felet på min bil, dumma Abs skit men som tur är så har vi hittat en suveränt bra kille som är expert på BMW och tur jag har en gubbe som kan skruva bil så man slipper lämna in den och det springer iväg i pengar så ikväll ska det beställas grejer och sen hoppas jag att det ska fungera.

Blev en liten promenad också idag, svettigt värre säger jag så när vi kom hem fick det bli lite mys på balkongen för oss alla tre, underbart :)

Snart ska jag fixa till lite grönsaker till tacosen, sällan vi äter det ! Typ en gång i veckan men det är så jäkla gott fast nästa gång får det nog bli med kyckling istället, äta lite nyttigare skadar aldrig och kanske så försvinner de där sista kilona sen graviditeten också :) har snart gått två månader sen Wille kom till världen så visst borde man kunna börja träna lite nu ? Övningar här hemma som kanske får magen att inte va som en deg :p

Ibland eller faktiskt ganska så ofta så önskar jag att jag hare några hundra tusen på kontot, är så mycket som jag vill göra och köpa så det hade ju underlättar ifall man bara hade kunnat gjort det men istället får man drömma tills den dagen kommer då man kan göra det :)

Hög tid att resa på sig och gå in, hoppas det är lika fint väder i morgon :)


Tid till varandra

Äntligen har vi börjat göra ve på balkongen, golvet är lagt och det blev riktigt mysigt och mina fina blommor jag fick igår gjorde det extra mysigt :) längtar tills allt är klart :)

Det har verkligen gått i ett idag och nu äntligen kan man slappna av lite i soffan innan det är sov dags. Jag och André borde ägna tid till varandra nu när lilleman sover men istället sitter vi här med varsin telefon i handen, tradit men vafan vi pratar iaf med varandra haha ;)

Får vi väl se ifall denna natt ska bli likadan som förra, tur det snart är tid att besöka BVC igen så jag kan ta upp det här, det är ett ställe som jag verkligen tycker om att gå till :) föräldrargrupp snart igen också, kul ska det bli faktiskt :)

Mobilen ska på laddning och jag ska göra mig redo för att säga godnatt, så godnatt ! :)


Rätt eller fel ??!!

Ännu en gång så står vi som två frågetecken och inte har en aning om hur vi ska göra.
Igår kväll fick lilleman mat vid halv sju, strax efter nio så somnade han och sov, sov och sov. Normalt fall brukar han somna till och sen vakna igen för att äta sista målet innan natten vid halv tio-tio.
Vi gick in och la han i sin säng vid elva då han fortfarande sov, trodde han skulle vakna men icke.
Vi båda tyckte ju att det hade varit bra ifall han kunde slå upp sina ögon för att få mat en gång till men vi lät han sova och jag var förbered på att vi skulle få gå upp någon gång i natt men klockan fem vakna jag av att han låg och babbla i sängen, hel paff blev jag att klockan var så mycket.
Har ingen aning om vi gjort rätt eller fel som lät han sova men både BVC och andra säger ju att man inte ska väcka honom för mat när han sover utan han vakna själv när han är hungrig men det kändes så fel.

Nu ska vi iallafall göra oss klara och åka bort till ö&b :)
Den där handen smakar bättre än nappen ;)


Toppen dag

Har haft en toppen bra dag, lugn och stilla med bara familjen här hemma. Kvällen börjar leda mot sitt slut och jag längtar efter att få lägga huvudet på kudden.
Det var en pigg liten kille som fick pyjamas på sig, satte honom i soffan och mös lite extra och jag han ta en bild sen slockna han sittandes i min famn, min söta lilla plutt som gör mig såååå lycklig :) världens finaste son !

Greys anatomi nu i några minuter sen är det minsann godnatt !


Två timmar

Två timmar kvar tills det kommer folk hit, brukar aldrig va att vi är klara med allt så här lång tid innan.
Städat och gjort tårta och haft oss så det är minsann skönt att kunna sitta och ta det lugnt en stund.

Riktigt fint väder är det också, brukar dock vara det när jag fyller år mer eller mindre iaf :) hoppas att det håller i sig till eftermiddagen/kvällen så vi kan ta oss en promenad idag också.

Varje gång jag sätter mig och skriver här så vaknar min lille plutt så därför får jag avsluta här!

Grattis till mig och en trevlig dag till er :)


RSS 2.0