Finns det något knep?

Usch det är en seg morgon idag också men denna morgonen gick jag iallafall inte och la mig igen. Klockan är inte så mycket än och jag har redan hunnit skurat hela köket. I eftermiddag så får det bli en runda med vagnen oavsett om det regnar eller ej frisk luft behövs för oss båda.

Vakna i natt av att lilleman pep till i sin säng och täcket låg ju i en ända röra eftersom de där små benen sprattlar så högt nu att täcket åker med men vad ska man göra ? Finns det något knep så att täcket inte hamnar över hela honom ? Använder bara ett litet täcke som egentligen ska va till vagnen, det som tillhör sängen är ju så himla stort men kanske man skulle använt det istället?!

Får nog allt ta och resa på mig innan jag somnar på soffan !


Kommentarer
Postat av: Annika

Vi har bara haft filt till Isabella, först nu när hon nästan är 2 som vi bytt till täcke. Där finns speciella filtar med små hål i som gör att barnet kan andas även om dom drar filten över huvudet. Dom finns att köpa på babyland blandannat.

2013-05-21 @ 13:24:08
Postat av: Annika

Gallerfilt hette det =) Sök på google =) Dom är inte så dyra. Babyland tar 129kr för dom =)

Svar: Tack för tipset :) ska kolla upp det där.Ska även testa med en filt i natt istället för det lilla täcket och se om det är bättre !!
Heeleena ☆

2013-05-21 @ 13:27:48
Postat av: Tess

Vi har så varmt nu så hon sparkar av dig täcket. Hon sover dock i pyjamas ändå. Men när de var kallt och hon vaknade av att hon var frusen så spände jag fast täcket mellan spjälorna och madrassen. Hade armarna ovanför täcket

2013-05-22 @ 12:06:45
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0