Sista dagen

Äntligen fredag och även sista jobb kvällen för denna veckan. Igår var jag verkligen slut när det var dags att gå hem och jag brukar va så jädrans trött på morgonen men dessa dagar så har det varit tvärt om, skönt.

Funderade på om jag skulle lagt mig någon timme i förmiddags när jag hade lämnat Wille men istället åkte jag till toys r us och sen hem och börja stor städa. Har två rum kvar men det får bli en annan dag för nu ska jag bara sitta ocj ta det lugnt ett tag innan det är dags att köra.

Trevlig helg ! 

Jobb

Strålande solsken och jag ska jobba, vilken tur. Jag hade hellre legat i en solstol och fått lite färg men när jag väl är ledig är det inget vidare väder till det. Får hoppas det vänder nu och att sommaren kommer igång ordentligt. 

Lilleman är lämnad på förskolan, jag har nyss fått i mig lite lunch. Ska läggs mig på kudden en stund, helt galet trött är jag idag. Håller tummarna att dessa tre kvällar kommer gå snabbt och att det är hyfsat lugnt på jobb. 
I morgon är det utbildning igen, innan jag ska jobba så då hinns det inte med speciellt mkt innan. 

Helgens planer är igång, kul :) blir en sväng till Åstorp på lördag med Sara, Richard och Julia :) 
Funderar även på djurparken i Påarp, någon som varit där ?
Helst av allt hade jag velat åka till Ullared men det får jag nog fortsätta o längta till ;)

Nej, godnatt !!


Lilleman pass

Igår efter vi hade ätit kvällsmat så åkte vi upp till polisen för att fixa pass till Wille, vi och halva stan! 
Polisen i informationen sa att det var kö iallafall minst två timmar. Puh!
Fyllde i en lapp som underlättade det hela så bara en utav oss behövde följa med.
I morse öppnade dem klockan nio och då var vi där, fick vänta en stund men gick rätt snabbt ändå. In och fixa passet till lilleman, snabbt och lätt. Stolt jag blir över honom, han satt där på stolen och tittade på nallen jag höll upp och sen var det klart :)
Gulligt litet pass hihi :) ser fram emot att hämta det om några dagar.
Sen är det lite annat jag måste kolla upp också, tex det här med barnvagn, välling pulver, barnmatsburkar (som måste följa med ifall han inte vill äta nått av den maten som finns), vätskeersättning. Bagage för Wille osv.

Det är två månader kvar innan vi åker på semester men det går så snabbt så det är rätt skönt att börja lite smått redan nu, måste även få provat uv Dräckten så den passar.

Längtar gör jag men jag måste säga stt lite nervös är jag allt, stackaren. Vad gör man om han får lock för öronen? Ger vatten eller vällingen? 

Lilleman sover, jag ligger rak lång i soffan och funderar på om jag ska stänga mina ögon jag också en stund. Får nog bli så! 



Måndag

Då var jobb helgen över, gick ju faktiskt ganska så snabbt.
Lilleman är på förskolan just nu, var lite i valet o kvalet om jag skulle ha han hemma hela dagen idag men natten till idag var inte så kul, han saknade mamma redan igår kväll och det höll i sig men som tur är så är jag iallafall hemma idag så vi hoppas på en bättre natt såklart.

Just nu vill jag bara tiden ska gå så jag kan åka och hämta honom.
Som vi ska mysa :) jag och min lille vilding. Får vi väl se ifall jag blir inringd från jobb i morgon eller om jag kan få ha en ledig dag till!



Midsommarafton

Midsommarafton är över för detta året, hade en mysig dag/kväll hemma hos Sara och Richard och såklart lilla Julia.  

Idag fick jag sovmorgon eftersom jag ska jobba ikväll, var behövligt men kanske jag sov lite länge för det är fan vad jag är seg. Hade kunnat bädda ner mig i soffan resten av dagen så som det känns nu.

Hoppas att kvällen går snabbt och även morgondagen så jag kan va ledig igen ;) jag trivs som tusan på jobb det är inte det men vem tycker inte om ledighet egentligen ?

Ha en bra helg !








Midsommarfest

Idag var det midsommar fest på förskolan, Wille skulle egentligen varit ledig men han fick ju såklart vara mes och dansa runt midsommarstången, äta midsommar mat och leka med sina kompisar. Under tiden han var där åkte jag ut på väla, vandrade runt inne på Gina i min egen lilla värld och helt plötsligt stod min älskade vän Sarah framför näsan på mig. Kimbo var också på midsommarfest och hon fördrev tiden på samma sätt som mig. Härligt med lite sällskap, blev en snabb fika sen var det tillbaka till förskolan igen.

Vidare ut till mamma och vidare till maxi, jisses med folk men det gick hyfsat snabbt ändå. När jag väl fick in min unge i bilen så åkte vi hem. Han hade ingen lust att följa med mig utan promenerade iväg till lekplatsen med sin mormor hack i häl :) haha.

Han sover, vi tittar på en film men snart ska jag alt krypa ner under täcket.
Är ledig i morgon med eller ja, jag har något som kallas rörlig dag vilket innebär att dom kan ringa in mig men jag har rätt att tacka nej. Det är ju midsommar så jag vet att det kommer att komma minst ett samtal. Jag har planer för i morgon så denna gång blir det faktiskt ett nej. Känns lite vemodigt då jag vill ställe upp men ja. 

I morgon firar vi midsommar ute hos Sara, Richard och Julia precis som vi brukar göra, riktigt roligt att det blivit lite som en tradition :) 
Resten av helgen består av jobb för min del så jätte mycket ledighet är det inte. Gäller att njuta när man kan :)

Ha en bra kväll och glad midsommar !







Separationsångest

Wille är lämnad på förskolan, jag slängde mig rak lång i soffan med en kall cola såhär tidigt på morgonen ja, men för mig som har varit vaken ett bra tag känns det inte som det är morgon för. 
Ska snart in o lägga mig en stund, hade varit skönt med en trädgård med sol då hade jag lätt somnat i solstolen istället :)

Sista dagen pp jobb nu sen tre dagars ledighet plus en utbildning i morgon förmiddag men det räknas ju knappt. Ska bli skönt och va ledig och ännu bättre att man är ledig på midsommarafton :)

Hoppas kvällen på jobb går lika bra som igår och jag hoppas att jag inte har sån extrem hemlängtan som jag hade igår. Det går knappt att beskriva vilken ångest jag kände igår när jag hade lämnat Wille, jag hade sån lust att bara åka tillbaka och hämta hem honom igen.
Jag vet ju att han har det bra så den enda anledningen till att jag känner såhär är kanske för att det känns tufft att man faktiskt inte är tillsammans lika ofta längre. Mamma har visst separationsångest haha ;) Aja det går väl över någon dag :)

Ha en bra dag, natti !




Snabb helg

Den här helgen gick minsann snabbt. Igår hände det inte allt för mycket, jag har varit så sjukt trött så jag vilade så fort tillfället fanns. Idag var det upp tidigt, iväg och lämna Wille och sen vidare och flyttstäda Andres farmors lägenhet i Höganäs. Vilket jobb men nu är det äntligen klart.
Hämtade lilleman och sen var det bara hem och busa, tvätta, laga mat och allt det där man brukar göra hemma.

Känns som denna natten kommer va lite si sådär, lilleman har vaknat ett antal gånger och är ledsen. Näsan rann lite innan, snälla snälla bli inte sjuk, inte nu !

Kollar en film på tvn och just nu så är det underbart att ha tv i sovrummet så man kan se klart den här :) sen blir det natti natti för att lada inför en nu vecka !

Godnatt !




Jagad

Sista kvällen innan det är helg, känns jäkligt gött faktiskt :)
Lämnade min lille buse en timme tidigare på förskolan idag, jag har sovit vilket verkligen behövdes.
Jag slutar ju halv tolv på kvällen och inte kan jag somna när jag kommer hem så det blir tyvärr inte så många timmar för mig när jag väl sover och det gör inte saken bättre när grannen under oss för ett himla väsen och dessutom på kinesiska!!! Allvarligt lät det som att någon blev misshandlad men tror dom hade fest för halva släkten eller nått.. Konstigt, man hör aldrig ett ljus där ifrån förutom konstiga tider som mitt i natten! 
Det är då man längtar efter hus ännu mer !

Fått i mig lite lunch iaf, ska sitta här o bara göra ingenting ett tag innan det är dags att göra sig klar o köra till jobb.
Märklig dröm hade jag också, jag och en kollega blev in låsta hos en vårdtagare som verkligen var hemsk och dessutom så spökade det så helt plötsligt satt där en tant i köket fast hon vi var hos låg och sov.. Iallafall försökte vi ta oss ut och där var stängsel med grindar, grindarna stängde sig så snabbt så vi fick helt enkelt klättra över detta stängsel med el i, jag blev träffad i magen men min kollega lyckades stänga av allt och ut kom vi men jag hade glömt min jacka, det var därför jag kom dit från början. När vi väl sprang för livet så stod helt plötsligt Andres gamla bil där och jag var tvungen att kolla så avgas systemet satt kvar och när vi äntligen kom in till vår lokal Så hade jag både nycklar och telefon i fickan som den andra personalen skulle ha och dessa människor var borta. Jag letade och letade och försökte komma på hur tusan jag skulle få tag i min jacka.. Personalen kom som tur var och tog mina saker och lämnade tillbaka min jacka för dom hade också varit i det här huset men efter oss och då hade tanten varit super snäll och bjudit på fika. Jag var så jäkla rädd och vägrade sätta min fot där!!

Vilken jäkla berättelse men när jag vakna så kände jag mig enormt stressad och nästan mer trött än vad jag var när jag la mig.
Nej pi katten, hoppas inget sånt händer på riktigt bara :)

Vi hörs !!



Dagarna går

Dagarna går så jäkla snabbt just nu, skönt på ett sätt då jag ser fram emot min ledighet men samtidigt känns det som det går en aning för snabbt när det gäller Wille.
Han växer så det knakar, utvecklas för varje dag som går och han är inte längre en liten bebis utan rn stor kille. Det är precis så det ska vara mrn jag tror jag har lite smått ångest av att va borta så mkt från honom :/ helst av allt hade jag velat va hemma med honom dygnet runt men det är verken bra för honom eller mig, jag behöver jobba ovh han behöver va på dagis! 

Hur som helst så har jag två kvällsr kvar sen ledig i helgen ska bli skönt :) 

Ska slänga i mig lite mat sen sova nån timme innan det är dags att bege sig iväg :)

Igår fick jag en present av Andre, jag klutade och klutade men kunde inte komma på vad det kunde va så det blev minsann en överraskning :)



Äntligen

Hej hopp allihopa!

Känns som jag inte riktigt har tid att skriva här längre eller tid har jag väl men prioriterar annat just nu.

Har jobbat hela helgen och ja veckan också för den delen men nu är jag äntligen ledig och det är ju underbart väder så jag klagar inte.
Idag har jag och lilleman hängt hemma hos mamma, jag har allt fått lite färg dessutom :)
Hoppas på lika fint väder i morgon, då ska jag nog sätta upp poolen så vi kan bada :)

Känns riktigt skönt att få vara hemma kvällstid och spendera den med min familj. Det gäller verkligen att njuta me som tur är så har jag inte en sån här "6 dagars jobb vecka " på ett tag nu. 

Ska stoppa undan telefonen och mysa ner mig i soffan :)




Ledig dag

Äntligen en ledig dag men bara en så ni kan tro jag har myst med min lille kille så mycket jag har kunnat.
I morse lämnade Andre honom på förskolan redan kvart över 6, bara för att jag skulle få en chans att sova lite. Han var första barnet för första gången och det hade gått jätte bra, så skönt. Jag är så nöjd över vårt val av förskola, Wille han trivs som fisken i vattnet och har inte alls lust att gå hem när det väl är dags. Får en kram och ett stort leende sen spatserar han gärna iväg igen :)

Jag var dock tvungen att gå upp i morse för att pussa lite på honom innan dem åkte iväg ;)
Hämtade han efter lunch och åkte till familia med mamma. Handlade en massa nytt till min lille gosse och det hade kunnat bli mer om det bara hade funnits något i affärerna. Får bli en tripp till väla i helgen innan jag börjar jobba, jag behöver nya gympadojor som jag kan ha på jobb så det blir nog bra :)

Så skönt att bara få sitta hemma i soffan framför tvn och inte göra någonting :) gäller att njuta när man kan .

Har tre jobbdagar kvar denna veckan, bra betalt om inget annat :) men det går så snabbt så snart är det måndag igen och ännu en ledig dag :) 




Jobb

Veckan på jobb började i måndags, helt jäkla slut efter den dagen. Började även få ont i halsen och frös och svettades om vartannat så när jag väl kom hem var det bara rakt ner i sängen och sova!
Vaknade och det kändes en aning bättre, hoppas verkligen inte jag ska bli sjuk för just det här med att frysa och sen svettas är jäkligt jobbigt..
Blev en bättre dag igår iallafall och i natt när jag kom hem så kunde jag inte ens somna så det blev väl fyra timmar kanske sen skulle lilleman upp :)

Han är i förskolan, när jag stannade bilen så hoppade han runt i stolen där bak och var helt över glad :) bytade om till regnkläder på honom och sen var det dags att säga hejdå. Tur jag kan pussa lite på honom när jag kommer hem i natt fast han sover. 

Dags för jobb igen för min del även en timme tidigare eftersom det är möte, jag hade behövt vila men det hinner jag inte. Tur jag ät ledig i morgon så jag kan ta itu med det då ;)

Ha en bra dag! 

Första gången jag såg havet

Måndag och dagen bjuder på kanon väder såklart när jag ska jobba ;) men det är inte hela världen jag jobbar hellre i sol än regn.

Var på Bvc i morse, tanken var att lilleman skulle fått sitt vaccin eftersom vi åker på semester i augusti då han egentligen skulle haft det. Sköterskan valde att inte ge honom det med tanke på hans prickar så vi fick ändå en tid i augusti, får bara hoppas han inte blir sjuk eller nått när vi ska åka.

Det är rätt roligt ibland med den här sjukvården, läkaren i lördags sa att dessa virus prickar smittar o att han skulle va hemma från förskolan så länge de var kvar men Bvc menade på att prickarna kommer ju för att han har HAFT ett virus och är helt normalt och det smittar inte eftersom att han är frisk i övrigt. Hade varit en annan sak ifall han hade haft feber eller var förkyld eller inte åt och drack.

Vi valde ändå att ha honom hemma idag, dels för vår planering skulle hålla och dels för att ge det en extra dag att försvinna, eller ja två extra dagar blir det eftersom förskolan har stängt i morgon så är han hemma då med !

Lite lurigt det här med att dem säger olika men jag väljer nog att lyssna på Bvc denna gången faktiskt!

Nej nu måste jag vila lite, lilleman sover redan och Andre är på väg hem!

Idag visade jag även Wille havet, han älskade det. Plaska, plocka sten och lekte i sanden. Tänk att få ha det bästa som finns sidan om varandra. Vatten och sandlåda ;)
Nästa gång får det vara lite planerat så han kan ha badbyxor på sig så slipper rumpan bli blöt när han sätter sig på huk haha :)




Virus

Efter tre dagars ringande hit och dit för att höra mig för med dessa prickar som lilleman fick så har vi äntligen fått svar!

Trodde det var vattkoppor från början men när vi vaknade i lördags så hade inte dessa röda prickar gått över till blåsor vilket de annars gör ganska så snabbt och därför kände jag att det inte kan vara det.

Ringde kvälls o helg mottagningen men dem tyckte vi skulle avvakta. Jaha, avvakta igen!!! 
Jag ville ha svar på om det var smittsamt eller om det kanske var någon allergi och om det fanns något i halsen eftersom han knappt har velat äta och pillar sig i munnen stup i ett.

Ringde tillbaka på kvällen och fick en tid, jätte bra sköterska jag pratade med. Åkte in och det visade sig vara virusprickar. Bara att vänta ut det hela o hoppas att det försvinner snabbt.
Alltsp inget dagis i morgon och vi har fått lösa det på bösta sätt, Andre jobbar förmiddag och är hemma när jag börjar mitt jobb. Jag lär va skit trött men så får det va.. Ibland får man ha det lite tuffare helt enkelt!

Inte nog med det har 6 dagars jobb framför mig, dock ledig en dag där i mitten men iallafall.. Kommer kännas lite konstigt att inte få va med på kvällen på så länge men det är bara att vänja sig. Jag trivs på jobb så det ska nog inte vara några problem! 

Jag håller tummarna iaf att lilleman blir frisk snart så han kan komma tillbaka o leka med sina kompisar.




RSS 2.0