Första gången jag såg havet

Måndag och dagen bjuder på kanon väder såklart när jag ska jobba ;) men det är inte hela världen jag jobbar hellre i sol än regn.

Var på Bvc i morse, tanken var att lilleman skulle fått sitt vaccin eftersom vi åker på semester i augusti då han egentligen skulle haft det. Sköterskan valde att inte ge honom det med tanke på hans prickar så vi fick ändå en tid i augusti, får bara hoppas han inte blir sjuk eller nått när vi ska åka.

Det är rätt roligt ibland med den här sjukvården, läkaren i lördags sa att dessa virus prickar smittar o att han skulle va hemma från förskolan så länge de var kvar men Bvc menade på att prickarna kommer ju för att han har HAFT ett virus och är helt normalt och det smittar inte eftersom att han är frisk i övrigt. Hade varit en annan sak ifall han hade haft feber eller var förkyld eller inte åt och drack.

Vi valde ändå att ha honom hemma idag, dels för vår planering skulle hålla och dels för att ge det en extra dag att försvinna, eller ja två extra dagar blir det eftersom förskolan har stängt i morgon så är han hemma då med !

Lite lurigt det här med att dem säger olika men jag väljer nog att lyssna på Bvc denna gången faktiskt!

Nej nu måste jag vila lite, lilleman sover redan och Andre är på väg hem!

Idag visade jag även Wille havet, han älskade det. Plaska, plocka sten och lekte i sanden. Tänk att få ha det bästa som finns sidan om varandra. Vatten och sandlåda ;)
Nästa gång får det vara lite planerat så han kan ha badbyxor på sig så slipper rumpan bli blöt när han sätter sig på huk haha :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0