OYES !!

OYES ;D Härligt väder eller vadå? termometern står på 42 grader mitt i solen :) HÄRLIGT!
Har varit hos mamma hela dagen, legat och stegt på altanen hela dagen och fy fan vad svettigt det har varit, jag vill ha en POOL :)

Helgen har varit underbar, midsommar i fredes och det blev kanon, lördes va vi hos mamma och käkade super gott och sen var det skräckfilms maraton här haha ;P och i söndes så hämta vi Rocky, gick en lång runda nere vid örbyängar och sen åkte vi hem och stekte på gräsmattan :) Voven åkte hem och vi fick även hämta sarahs bil på vägen ;P sen blev det grilla korv och bara ta det lugnt. så efter all ledighet så är man tillbaka till verkligheten i morgon igen, skolan först och sen jobb :)

Nu ska jag sätta mig i skuggan ett tag där ute för jag orkar inte mer sol idag ;) Ciao !


P.S . Jag önskade mig en Pool och det fick jag en miniliten som stod här på gräset med en palm sidan om :) hihi kanske kan doppa min hand i den sen får det inte plats mer :) Pussss

Skaka som ett asplöv

Begravningen gick faktiskt väldigt bra, jag var dock skit nervös när vi kom dit, skaka som ett asplöv och hjärtat gick i 100 . Antagligen för att jag inte kände personen, har endast träffat honom en eller två gånger men eftersom att det var Andrés kompis så var det han som fick välja om jag skulle följa med eller inte. Och som alltid så kommer en massa tankar upp om dem personerna man har förlorat och när musiken spelas i kyrkan , det är då allting blir som jobbigast =/
Begravningen var iallafall väldigt fin!

Efter det åkte vi till Sofiero och tog en glass dock inte jag :)
Åkte hem och bytade om och åkte ner till telenor och nu har vi precis kommit hem från en tur till Ikea eftersom vi båda var hungriga så fick det bli Ikea köttbulllar och det var super gott :D

Eftersom jag har skola i morgon så ska jag ta och läsa igenom allting vi ska gå igenom i morgon så att man kan det hyfsat. vet inte om det blir att vi går ut och går en sväng också, det hade iallafall varit skönt!


Jag ska vara stark.

Idag kommer va en jobbig dag för många och speciellt för min snutt. Kommer finnas här så mycket det går och jag måste försöka vara stark !
Jag börjar bli duktigt nervös men jag hoppas att det kommer bli bra ändå. Det är begravning som gäller 14.30 !
ska snart göra mig färdig sen ska vi åka och fixa blomma och så vidare!



På tal om något annat är det snart midsommar, vilket kommer bli skit bra får jag hoppas. Eftersom Jag och Josefin ville ha midsommar mat alltså sill, nypotatis, gräddfil, gräslök, köttbullar och prinskorv så har det varit lite svårt att veta vad vi ska göra. Kommer iallafall vara med dem jag vill vara med och det är huvudsaken ! Ikväll ska vi väl bestämma lite mer om allting!

Nej nu ska jag leta fram kläder, fixa hår och smink och sen ska vi bege oss.

Hoppas ni får en bra dag!

borde egentligen..

Söndag kväll och här sitter jag, borde egentligen plugga lite till eftersom jag har prov i morgon men har ingen motivation just nu men får väl läsa det en gång till iallafall.
Denna veckan kommer det vara mkt att göra men ändå inte kanske, i morgon är det skolan, kanske till mormor och sen tvätta , suck, hatar att tvätta vill ju ha min egen tvättmaskin så man slipper springa :/ tisdag då är jag ledig så då ska jag plugga lite faktiskt eftersom jag har prov på torsdagen igen och sen ska jag jobba några timmar, sen Onsdagen är det begravning som gäller, är dock lite nervös men det kommer nog bli så bra som det kan bli på en begravning helt enkelt! Torsdag är det skola och sen efter det blir det väl att handla en massa till midsommar och så iallafall vad som är planerat hittintills sen fredag , ja då är det ju midsommar! Hoppas bara den dagen kommer bli bra men vi får väl se .. nu ska jag öppna min bok och sen blir det sängen för min del så Godnatt på er allesammans!

Jag fick låna en ängel!




hade en underbar eftermiddag med en bakfull Sarah, trots att vi bara satt i bilen och prata en massa, kommer hem och skulle bara ta det lugnt och skönt var tanken men så blev det ej, ska ut och köra en sväng och rensa tankarna och sen får vi se vad jag gör. är iallafall så otroligt tacksam att jag har vissa personer i mitt liv, dem gör verkligen livet värt att leva. I morgon ska jag hem till min mamma, saknar henne otroligt mycket men det gör jag alltid speciellt när jag är ledsen! jaja nog om detta, mer behövs nog inte skrivas. Ciao!!

Godmorgon

Godmorgon :)

Har varit uppe ett bra tag nu faktiskt, vaknade av att man fick sms och skickade några sådana och sen somna jag om en halv timme till, skönt är det men man blir riktigt seg.

snart dags att gå in och göra ve mig ska ju träffa Sarah om en timme :) Om hon har nyktrat till vill säga ;P haha!


och var fan är sommaren ???
Är så trött på detta skit vädret nu, igår ska vi inte snacka om det först mulet, sen ser det ut o klaarna upp och sen åska, blixtrar och spöregn, detta är för jävligt !!
Skulle kanske handlat på willys och köpt en cykel för pengarna som blir över och sen flyttat sverige lite längre ner så vi får fint väder , hahhaha önsketänkande ;P

nu ska jag inte sitta här occh svamla mer ha en bra dag !

fullt hus

Just nu är här full rulle, dem har kommit för att byta kyl/frys och spis, ÄNTLIGEN! det var fan på tiden, kanske elräkningen blir lägre också, inte för att jag betalar den men iallafall ;P haha kan ju vara bra sen när jag väl ska betala när jag får ihop lite pengar , för er som inte vet så får man dock inte så mycket när man går i skolan =/ men nu ska jag snart jobba, om en tre kvart för att vara exakt ! kommer gå fin fint efter det ska jag hem till Josefin och snacka lite skit ;P haha ! Vi gör det vi är bäst på, neej skojja ju såklart bara ;P

Hoppas bara dem här nissarna är klara i tid så jag kommer iväg och hinner byta om och allting utan att stressa :)


ikväll ska jag f*n ut och gå igen, har varit ute nu 5 dagar i rad och rört på mig och det är riktigt skönt och man mår toppen :) igårkväll var det Sara som fick göra mig sällskap :) behövs att snacka av sig ibland om precis allting :) Så ikväll får jag ta mig en promenad igen om det inte händer något riktigt skojjigt .

Ah, känns som jag bara ´skriver en massa blabalblabla just nu så jag lämnar detta, ha en fin dag allesammans ciao :)


vem har tagit min..

Vaknade vid halv elva idag och hoppades att det var strålande sol när jag rulla upp gardinerna men nej det var det inte bara mulet =/ så jäkla tråkigt, var blir denna sommaren av egentligen??

hade en kanon bra dag igår, va i stan med sara och fikade och lite sånt ;) va faktiskt duktig och handlade bara ett linne på 4 timmar i stan , wiho :) Kom ut från h&M och jag börja undra va alla mina påsar var någonstans haha ;P
idag skulle jag ju träffat Josefin men så blev det inte! Tog denna dagen till att plugga lite eftersom jag vetifan om jag pallar sitta med det i helgen, men hittar dock inte så mkt fakta till mitt arbete och jag har ingen motivation så det går inte så bra men får ta tag i det nu helt enkelt så det blir klart!

I morgon är jag ledig från skolan också, ska dock jobba 3 timmar i morgon eftermiddag så det blir härligt med lite mer pengar i plånkan när det är dags för lön ;) dock ej denna månaden men i juli och det är då dem behövs som mest när det är helsingborgsfestivalen och allting :)

Nej nu får detta räcka för idag så nu ska jag sätta lite fart. längtar till lördag gör jag också :D:D

ha en fin dag allesammans Puss och kram


 

Älskar dig :)


Ännu en bra låt :)





Visst är den underbar, här kommer ett bildregn :)



Så fin :)


Student !

Igår var det sista dagen för mig på min praktik, hade lunch med sara och fick gå hem klockan 14 :) det var en super bra dag för att vara den sista men även lite tråkigt att inte komma dit igen. nu är det tillbaka till skolan och käömpa på några veckor till :)

Igår var det även student här i helsingborg och det regnade ju, väldigt väldigt tråkigt men alla människor verkade inte bry sig så mycket och det hade nog inte jag heller gjort om det hade varit jag som tog studenten. hade problem med att komma hem eftersom det var skit mycket folk och bilar precis över allt, fick bli en omväg och efter många om och men var jag hemma!
Då var det bara att göra ve sig och sen skulle vi på student fest hemma hos Linnea. God mat och trevligt folk :) åkte där ifrån vid 10 tiden sen somnade jag gott i soffan haha, var svin trött hade ju varit uppe sen klockan 6 på morgonen. Kvart över elva gick jag och la mig och skönt var det :)

idag har bara blivit en slappe dag, vatt på familia och hämtat en telefon och bytat min tröja och nu ska jag börja med maten och klockan 9 ska vi på bia :) Spräck blir det ikvällm verkar rolig så får hoppas på det med :)

Ha en fin kväl ciao!

Helt fantastiskt så glad man kan bli när en ny människa föds :)

Idag har jag varit med om något helt underbart fantastiskt, ska börja från början iallafall så ni hänger med :)

Har ju som sagt min praktik på sjukhuset på infektionsavdelningen men eftersom vi har en vän till familjen som jobbar på OP (Operation) så fixa hon så att jag kunde vara med där en dag och den dagen var idag.

För det första när jag kommer på morgonen sitter all personal inne i fika rummet och jag lovar det var inte lite folk och helt plötsligt så säger chefen (tror jag det var iaf) : där har vi ett nytt ansikte och alla vänder sig och tittar, lite pinsamt haha men iallafall sen var det dags att vara med under en operation men inte vilket som helst utan ett par som skulle ha tvillingar  och dem skulle födas genom ett kejsarsnitt. Jag blev super nervös först för jag tänkte hur ska jag klara detta med massa blod och när dem skär upp magen osv. men det gick faktiskt skit bra, det är nog något av det mest fantastiska jag har varit med om i hela mitt liv!! Kan bara tänka mig hur det kommer vara den dagen jag själv ska ha barn. Jag var så nära på att börja gråta när barnen kom ut och det var ju för att man blir så glad, en underbar känsla som verkligen inte går att beskriva på något annat sätt !

sen fick jag ju även vara med på två andra operationer en i ett knä och en i en handled, det var också intressant men jag var så full i tankar från första så jag kunde knappt koncentrera mig haha :) har varit en super bra dag och jag vill bara tillbaka, kanske ska börja läsa till barnsmorska eller iallafall försöka få jobb på BB, ja vi får se :)

Sista dagen i morgon på prektiken iallafall och samtidigt som det ska bli tråkigt så ska det ändå bli skönt så att man kan få klart skolan och bara börja jobba :)
Ska in i duschen nu, slänga mig på soffan kolla tv och äta mitt godis sen ska jag sova :) så godnatt på er allesammans och bara så ni vet den här dagen kommer jag aldrig att glömma :)




Min lilla kusin :)


sista veckan.

Regn, regn och åter regn! I morse när jag vaknade trodde jag faktiskt att det kunde bli lite sol men när jag väl hade parkerat bilen och var på väg mot jobb så började små regna och sen har det bara öst ner hela dagen, skit tråkigt är det och man blir riktig seg speciellt när man redan är skit trött!!

Helgen var iallafall skit bra, fredags hände ju inte så mycket eftersom både jag och André skulle jobba på lördag, efter jobb var det bara hem och byta om, duscha och göra ve sig och sen hämtade vi upp Hansson och Sara och körde hem till Fredde eftersrom han hade födelsedagsfest :) Skit skönt att kunna sitta ute halva natten. iallafall vid tolv tiden så tog jag och André taxi ner till stan och mötte upp Alex, Dansk och Co. på hampan, blev vatten för min del där för kände hur det snurra i skallen haha, gick iallafall vidare till cardan och festa vidare dock var man trött eftersom man hade varit uppe sen klockan 6 så vi åkte hem vid 3 tiden tror jag, dagen efter var det ju Mamma som fyllde år så var bara att vakna, göra ve sig och åka ut till dem :) hade ju köpt en träningscykel till henne haha så hon blev iallafall glad :) blev riktigt midsommar mat, sill, ägg, prinskorv, köttbullar, ny potatis och sen jordgubbar och tårta till efterrätt :) Mumsigt !

Är inne på min sista vecka nu på praktiken, känns lite tråkigt speciellt nu när man kommit in i det och börjat lära känna alla mycket bättre. Så på Tisdag nästa vecka är det tillbaks till skolan och då är det fler arbeten och fler prov, suck =/ Hoppas tiden går fort så det kan bli den 27 augusti :) wiho då slutar jag och då blir det fest så är det med den saken haha ;)

Nu ska jag slänga mig på soffan ett tag, mega sugen på något så får väl köra och handla något gott sen ;)

ha en fin kväll :) Ciao!


Att välja bort sitt liv!

Godkväll !

har varit en härlig dag idag också, gick upp redan vid 10 tiden och körde sen ner till sjukan för att möta Sara, blev en massa snack i solen och sen åkte jag vidare hem till Mamma och Jonny, mormor var där också och dem höll på ute i trädgården så jag hjälpte till, varmt som attans blev det. Åkte tillbaka till stan för att sätta mig här ute och sola och det var riktigt skönt men man blir ju dock lite seg men det gör inte s¨å mycket för i morgon när ni ligger och sover ska jag gå upp, 06.00 ringer klockan ,puh! Hoppas faktiskt på en lugn dag så man inte är helt slut sen till kvällen då det är kalas/fest som gäller :) den stora frågan som vanligt är, vad ska man ha på sig ???                  ajja det löser sig i morn ;)

Är absolut inte bra på att gå och lägga mig tidigt när jag vet att det är Fredag, vill bara ut och hitta på något men istället ska jag ta en dusch och sen krypa ner i sängen :)






 Ibland väljer personer att lämna oss allt för tidigt. Att fatta ett sådant mod till att göra det kräver nog allt, verkligen allt. Jag har svårt att förstå hur man kan våga att ta det där steget, steget till att inte leva längre, att veta att min familj och vänner bara undrar varför, det gör riktigt ont.

Att aldrig mer få se en person, aldrig mer prata och aldrig mer veta att han/hon finns där, det gör ännu ondare..

Jag tycker egentligen att det är själviskt och fegt att välja att inte leva mer, själviskt för att alla ens vänner och familj står där sedan och kan inte få svar på någonting, det är så mycket man väljer att inte ta ansvar för och man är medveten om det. Fegt tycker jag för att man inte kan/vill stå emot alla motgångar i livet och försöka hantera dessa på det bästa sättet. MEN när man väljer detta är det nog inte ett lätt beslut, man måste verkligen må dåligt, så dåligt så ingen kan förstå det. Jag tror att har man valt detta så har man verkligen tänkt igenom det, alltså är det egentligen inte fegt, man har kanske fått den hjälp man kan få men ändå inte känner någon livslust.
Det är svårt, väldigt svårt att förstå.

Men väljer man detta så väljer man det och då är det bara till att försöka acceptera det. Jag tycker nog som jag gör på grund av att jag är rädd för hur jag själv hade reagerat om det var någon som stod mig nära, jag hade inte klarat det!
Så all styrka till familj och vänner till den här personen.

Det är riktigt hemskt och det kommer vara jobbigt för väldigt många ett tag framöver, och det har man all rätt till, verkligen!
Dem säger att tiden läker alla sår, kanske det gör men där finns alltid ett ärr kvar!
Minnena är det bästa man kan ha och det är inget som någon kan ta ifrån en.



Härligt!

tjena hallå :)

har varit härligt väder idag också, riktigt nice :) igår var det kanon väder och jag satt ute hela dagen med Josefin och bara snacka om allt mellan himmel och jord, bränt mig på pannan och ont gör det ;P men men skit i det ska sola så fort jag får chancen så är det iallafall :) man får ju passa på..
Jobbat har jag också gjort idag, blev värre med parkering i morse, har ju lyckats hitta parkering varje dag nu så har sluppit att betala men idag var det ju 1:a torsdagen i månaden och därför dags för att sopa gatorna, ÖVER ALLT!! ni som har körkort vet hur störigt det är. fick ställa mig i parkeringshuset och det är ju inte speciellt billigt men men ..
I morgon är jag ledig iallafall och det är skönt och eftersom det är så bra personal på stället jag är på så fick jag byta min söndag och kan nu fira alla som fyller år i helgen , skönt!

Nu blir det lite tvmys och ett bad (om jag orkar) . Ha en trevlig kväll ciao .




RSS 2.0