Stor sten från mitt hjärta!

Det känns som en stor sten från mitt hjärta har lossnat, allting känns på ett helt annat sätt.

Jag har fått svar på vissa frågor som jag har undrat över, jag har fått veta saker som har hjälpt mig lite på vägen och att ord som "du finns i mina tankar" och " jag finns här för dig" kan göra så jag känner mig glad är helt fantastiskt och just för att jag har fått höra det av "M".

Mina känslor är fortfarande blandade men jag kan se allting på ett annat sätt men jag önskar bara att det kunde skett lite tidigare då saker och ting kanske hade sett anorlunda ut just nu men jag känner mig otroligt lättad och det är jag glad över!

Annars då?! Jo jag klev upp i morse vid sex efter få timmars sömn, trodde verkligen att jag skulle sova gott men icke, kanske denna natten då. Jobbade i fyra timmar och kom hem igen och det blev en tur både här och där. Vårt lilla hjärta har även kommit hit och ska stanna till i morgon så det bli extra mys med honom och det är alltid lika roligt och mysigt att ha han här.

Ikväll bäddar jag ner mig under filten med en film och lite gottis, perfekt!


Stanna upp i någon sekund

När man går igenom någonting sånt här som jag har skrivit om tidigare så är det även väldigt lätt att man känner sig ensam i världen, att det känns som man måste gå igenom allting och hantera allting själv.

För någon sekund så måste man försöka stanna upp och titta sig omkring för man är aldrig ensam där finns människor runt omkring en som finns där för dig.
För någon sekund så måste man nästan glömma sina egna sorger, bekymmer och besvär för att faktiskt kunna finnas till hands för andra människor runt omkring som kanske också har det jobbigt även hur svårt det än är!

Mina fina vänner, min familj, arbetskamrater & bekanta och även min bästa älskling dom jag faktiskt räknar som familj har verkligen varit otrolig fantastiska och jag är så glad och tacksam för att ni finns och för er omtanke, tusen tack!


Just Breathe!

Man tror sig må bra, man tror sig vara stark men när man minst anar det så blir man påmind och bilderna rusar igenom ens huvud och tårarna rinner för fullt.
Varför ska det behöva vara så jobbigt för?
Kunde inte allting bara kommit på en och samma gång och sen varit över?!
Jag antar att man får ha sådana här stunder lite då och då men jag måste även kämpa vidare, blicka framåt och ta dagen som den kommer!

Just breathe
Oh
Breathe
Just breathe

Jag vill inte vara arg!

Idag är jag ledig, vilket är riktigt skönt då natten inte har varit den bästa, haft svårt för att sova och en massa konstiga tankar och bilder har kommit upp i huvudet, drömmarna har varit hel knas så jag måste säga att jag inte känner mig så pigg men dagen får rulla på iallafall.

Tvätt tid har jag nu också och jag brukar alltid krypa ner i sängen när jag slängt in första maskinen men inte idag, kände jag lika gärna kan vara uppe så jag förhoppningsvis får lite fler timmar denna natten då jag ska upp och jobba klockan 7 i morgon!

Andre slutar redan klockan tolv idag så ska bli skönt att ha lite tid för varandra för en gångs skull så vi får väl allt se vad vi hittar på i eftermiddag.

Tänkte även jag ville dela med mig om hur det går för mig och alla mina känslor, det där arga inom mig börjar försvinna, det känns som jag står på kanten och vinglar för ibland känner jag mig arg och ibland går det bara över så jag bara känner sorg dels för min egen skull och dels för "M" skull ( jag väljer att inte nämna namn därför får det bli lite förkortningar på mitt eget sätt).

Jag känner att jag egentligen inte hade velat ha det så här samtidigt som jag inte vill eller orkar träffa någon som har med hela denna saken att göra men förr eller senare lär jag göra det och jag tror att ju längre tid det tar desto svårare blir det men jag håller nog lite till på det där tills allt känns bra.

Jag vill inte vara arg på någon eller något så jag hoppas jag kommer över den där kanten helt och hållet snart!

Mer uppdatering får ni ikväll då jag antagligen har mer tid än just nu !


Flickan & kråkan


Gör det till en fungerande dag!!

Igår så bestämde jag mig redan när jag klev upp ur sängen att det skulle bli en bra dag och så länge man håller igång så kommer man på andra tankar för en stund så när jag reste mig ur sängen så satte jag fart hela dagen tills det var dags för mig att gå till jobb, för det hade jag bestämt mig för att jag skulle!
Jag hinner inte komma innanför dörren för än jag möter mina kollegor som ställer den där frågan och man är tvungen att dra upp allting som man har försökt att lägga bakom sig hela dagen men vilket stöd, vilka förstående människor jag har runt omkring mig fast att jag inte känner dem så väl änn, det är helt otroligt och jag är så glad över att dessa människor finns, att jag valde detta stället som min arbetsplats.

Idag är den en annan dag och sista jobb kvällen innan jag är ledig i två dagar, egentligen vill jag inte vara ledig för jag vill ha någonting att göra men jag tror samtidigt att det bästa är att bearbeta sina känslor ordentligt och inte bara försöka hålla dem borta för det tar på en mer än vad man själv tror.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är en ända röra i mitt huvud just nu men som jag har sagt förr det får ta den tiden det tar och jag måste få göra det på mitt eget sätt även om jag inte alltid vet hur det är.

Jag ska ta tag i denna dagen, göra även denna till en fungerande dag så därför hörs vi när vi hörs och förhoppningsvis så har det lugnat ner sig i mitt huvud då också :)



Someone like you!

Nevermind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me
I'll beg
I'll remember you say
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead



En dag som visade sig bli lättare

Jag vaknade och gjorde mig redo för denna dagen, en dag som visade sig bli lättare än jag trodde kanske beror det på att jag har haft en fin vän vid min sida som har fått mig på andra tankar kanske är det för att jag inte har tänkt så mycket idag.

Det är skönt att få ha en bra dag mitt i allt det här även om man påminner sig själv att hålla humöret uppe och tankarna på annat håll.

Denna dag har spenderats med Sarah, kimbo och Rocky med en promenad ute i det härliga vädret och en massa prat och dagen slutar inte här utan avslutas med en grill kväll hemma hos dem.

Det är skönt att få komma iväg lite samtidigt som jag tycker det är skönt att vara hemma och bearbeta saker och ting men jag måste gå vidare och då behövs det att man kommer iväg då och då!

Hoppas ni njuter av solen och får en bra kväll!


När känslorna svämmar över!

Egentligen vill jag bara skriva allting rakt ut, precis som jag tycker och känner men jag vet inte om det är rätt.
Jag har skrivit i den här bloggen sen länge tillbaka och delat med mig utav både det ena och det andra så egentligen så hade jag kunnat göra det nu med men eftersom jag vet att text kan tolkas olika så tror jag att jag håller vissa saker för mig själv änn så länge iallafall.

När jag vaknade i morse så kände jag mig stark, jag kämpade för att jag skulle kunna gå till jobb utan problem, jag tror att jag kände mig stark för att jag var själv, jag hade ingen att prata med och jag fick hantera mina tankar och känslor för mig själv.

Det kom ett telefon samtal som jag först kände mig skeptiskt till eftersom jag inte visste om det kom för att visa omtanke eller för att bli arg på mig men som tur var så vart det för det först nämnda och jag måste säga att det var otroligt skönt att få höra hur saker och ting och varit, är och kommer bli. Det där samtalet väckte mina känslor igen och den där bubblan jag hade byggt upp sprack ganska så fort vilket faktiskt kändes skönt för oavsett så måste allting ut förr eller senare för att man själv ska kunna gå vidare och må bra igen.

Jag begav mig bort till sjukhuset och kom hem igen, allting sprack, tårarna bara forsa och den ända frågan jag hade i huvudet var " hur kan man inte vilja".
Smsa till Mamma som ringde upp mig och hade ett långt samtal om både det ena och det andra och för en stund så kändes allting okej igen men återgick till att tårarna bara rann. Det blev inget jobb!

Ända sedan den där dagen jag fick uppslängt i huvudet om hur saker och ting låg till så har där funnit så många frågor, varför?! jo för att jag inte hade en chans i världen att få ställa dem eftersom du vände på klacken och gick. Jag satt där chockad över vad som precis hade sagts och sättet det sas på och många gånger där efter har jag haft en mängd tankar som har cirkulerat inom mig men jag har inte kunnat lyfta luren, jag har verkligen inte vågat, det kanske hade varit annorlunda om jag hade fått veta saker och ting på ett annat sätt det vet jag inte och det är för sent att ta reda på nu.

Jag är också en människa, en person som förtjänar respekt, en person som också har känslor och det känns som det bara har glömts bort. Jag är ung men bara för det så kan jag resonera som om jag vore mycket äldre och under min uppväxt och mina egna erfarenheter av livet så har jag lärt mig att man måste kunna vända på det, man måste kunna se saker och ting från ett annat perspektiv, hur man själv hade velat ha det.

Det finns vissa saker som jag tvivlar på, vissa saker som jag hade velat sagt och en mängd frågor som jag hade velat ha svar på men dessa saker kommer jag aldrig få svar på då det är för sent!

Det känns som om allting är mitt fel, att det är mitt fel att saker och ting blev som det blev, det känns som om att det är meningen att jag ska känna så. Jag vet att jag inte borde känna det så eftersom det var faktiskt inte som så att jag kom med storken till jorden utan jag blev till på samma sätt som alla andra blir till, jag hade båda mina föräldrar i ett par år och att man sen tycker olika om saker och ting så det har blivit såhär det är inte bara mitt fel.
Jag kan sitta och grubbla på det här fram och tillbaka och det måste jag tills det känns okej för som sagt det är ingenting jag kan göra någonting åt idag.

Sedan vill jag bara säga som så att jag inte förstår hur man kan sitta och anta saker om andra människor, man ser ett beteende en gång och utågr ifrån att det är så man är, man antar att man inte bryr sig, antar att man inte vill vara nära, hur kan man bara anta det utan att ens frågat??!!

Jag orkar verkligen inte fler samtal och grejer denna dagen, min huvudvärk har följt med hela dagen och mina ögon är svullna och min kropp säger nej, sova är det jag ska göra och i morgon är det en annan dag!

Det känns verkligen skönt att det finns någon med hjärtat på rätt plats, att det finns människor omkring mig som verkligen ställer upp och finns till, ni är guld värda allihopa !






Komma på andra tankar för en stund!

Då vart det måndag igen och solen skiner vilket är himla skönt.

Ny dag och nya tag men hade jag fått bestämma hade jag bäddat ner mig i sängen igen för i natt blev det inte många timmars sömn.
Tyvärr kan jag inte det då jag snart ska bort till sjukhuset och ta foto till mitt legitimation på jobb och efter det ska jag jobba till klockan elva fast jag inte alls känner för det så är det nog bättre att få komma på andra tankar för en stund!

Angående går dagen, även om det var en märklig dag med en massa konstiga känslor så tog jag mig ändå igenom den och fick lite gjort. Vi började dagen med att åka till malmö och u sport för att hitta skor men där var inte så mkt som föll mig i smaken men andre fick med sig ett par skot hem iaf så han blev glad, vidare till mamma och Jonny och sen till svärföräldrarna där det bjöds på våfflor, så inte nog med att vi åt det till frukost här hemma så blev det även vår lunch :) hann med en liten sväng på väla också och sen spendera vi kvällen här hemma i lugn och ro vilket var skönt :)

Nu ska jag ta och göra mig klar så jag kommer iväg i tid, hej på er!!


Att inte få säga hejdå!!

Jag vet inte hur jag ska börja, jag vet inte hur jag ska hantera mina känslor, jag vet inte om jag ska gråta, jag vet inte varför, jag vet inte någonting.

Förtillfället känns det som jag vandrar i min egen bubbla, försöker hålla humöret uppe samtidigt som tankarna bara far iväg och ögonen blir fyllda av tårar.
Jag har försökt att ta denna dagen på ett bra sätt men samtidigt så är det svårt när jag inte har en aning om hur jag mår.

Jag vet inte hur jag ska hantera mina känslor, det ända jag känner är besvikelse, ilska och samtidigt ledsamhet.
Jag är besviken på situationen, på sättet jag fick reda på detta, besviken på den respekt som jag inte fått.
Arg för att jag hamnar utanför allting när jag egentligen har all rätt i världen att stå så nära. Ledsen är jag för att trots allting som har hänt, trots att saker och ting blev som det blev så var du ändå min pappa.

Att känna att man inte är värd mer än så här gör förbannat ont i hjärtat, att man får stå utanför allt det här, att man inte ens fick en chans att säga hejdå för trots allt så hade vi vår kontakt i några år, jag tycker verkligen att det är förjävligt.
Förjävligt att man får veta en sådan här sak på detta sätt, förjävligt att man inte kan lyfta luren och säga någonting, förjävligt att man väljer att behandla en människa såhär.

Just nu i denna stund hoppas jag innerligt att jag inte stöter på "henne" för jag hade nog fått ett vansinnes utbrott, tårarna hade sprutat och ord som inte skulle komma ut hade kommit ut, inte för att jag hade velat det utan för att jag tycker inte att man behandla någon såhär oavsett vem det handlar om eller oavsett hur ens situation ser ut!!

Jag vet min mormor har rätt, låt det där arga innom mig försvinna så kommer det säkert komma andra känslor på vägen och det är nog så det börjar bli nu, eftersom jag har tänkt på detta hela dagen fram och tillbaka så börjar jag känna det där trycket i hjärtat, klumpen i halsen och tårarna rinner omedvetet vilket är helt normalt i ett sånt här tillfälle, det vet jag men någonting inom mig säger samtidigt att jag inte vill, jag vill inte vara ledsen, jag vill inte känna sorg.
konstigt det dära..

Jag har många gånger undrat hur jag skulle reagera och varje gång jag tänkt så så har jag även sagt att nej det är nog inte så farligt eftersom jag inte kände honom längre men en gång har jag gjort och det är väl därför som jag känner som jag gör nu.

Allt det här med känslor är bara jobbigt förtillfället, mitt huvud orkar inte mer och min kropp säger åt mig att vila så det är precis det jag ska göra, lyssna på min kropp och ta in allt det här i min egen takt mer än så kan jag inte göra!

Jag är oehört tacksam för mina fina vänner, min familj och självklart min fina André som visar omtanke och finns här för mig, det betyder verkligen allt!





Idol Anna ;)

Har ju helt glömt bort att berätta om denna låten, detta är min största Idol ;) wiihhhooo Goooo snygga Anna ;)

Lite smått och gott

Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss idag men dagen blev bra ändå och tur är väl det.
Efter att vi kört runt halva stan med bilen full med däck så gav vi upp och körde hem till svärföräldrarna och hälsade på och sen en sväng till Ikea där vi fick handlat lite smått och gott.

Ikväll blir det egen gjord hamburgar tallrik och en film & bara chilla här hemma ska bli underbart skönt :)


Redo för denna dagen

Fasen vad skönt att få sova ut det behövdes verkligen och nu är jag pigg som en lärka och redo för denna lördagen :)

Lite frulle ska ner i magen, lite kladd i huvudet, frillan ska fixas och kläder ska väljas sen beger vi oss iväg.

Ha en underbar dag allesammans !!


Hest

Här ligger jag på vår sköna soffa under filten och har det bra :)
Det tråkiga är att jag är hemma själv samtidigt som det är rätt skönt också.

Törstig som ett djur är jag men för lat för att orka hämta något, tror jag ska hoppa i säng och stänga dem blå snart det hade varit super skönt :)

Tråkigaste är att jag lär inte somna för än andre kommer hem så jag hoppas att inte är allt för sen :)

Godnatt på er ialllafall!

P.s fan vad jag är glad för att jag har min fina fleskhest vid min sida 
Puss till dig från snelhest hihi ;)


Oavsett vad så blir det bra

Äntligen har jag landat i soffan, känns verkligen att man varit igång hela dagen.

Körde till och från mamma innan och det var riktigt äckligt att köra i denna dimman även om jag är van vid det sedan tidigare när jag gjorde det varje dag till jobb för några år sedan men det var landsväg mitt i skogen och ännu värre än detta då man bara såg precis nedanför bilen så egentligen ska jag inte klaga men det känns inte säkert för fem öre direkt!

Hem kom vi iallafall hungriga som tusan båda två så har precis fetat i oss lita mat :)

Får se om det blir att man stannar här ikväll eller om vi beger oss ut en runda med bilen med alex oavsett vad så blir det säkert bra :)


Paus i solen :)

Blev en lång promenad med Sarah efter att vi fikat lite och det var riktigt härligt att komma ut och solen tittade fram lagom tills vi gick ut :)

Sitter för tillfället på Sarahs uteplats med solen stekande i huvudet och har det riktigt skönt :) paus i busandet med barn och hund.

Ska snart bege mig hem och hämta den lilla tvn och sen körs ut till mamma eftersom dem ska ha den :)

Vad som mer händer idag det vetifan men det hade varit riktigt skönt att tagit en 20 minutare under solstrålarna ;) vi får se helt enkelt :)


Trött morgon

Godmorgon!!!

Jisses vad trött jag var när klockan ringde halv sju trodde först det var andre som inte stängde av klockan men det var visst min egen som höll ett farligt liv :p gick bara ner och slängde i tvätten och sen hoppa jag i säng igen, är fortfarande trött men nu går det räcka får sova i morgon :)

När jag ät klar med tvätten så ska jag hem till Sarah och hälsa på tanken var en promenad men inte så fint väder direkt så vi får väl se vad det blir med den saken haha :)

Ska ordna lite frulle nu ha det bra !!!


Shopping shopping :)

Vi åkte som sagt ut till media markt idag som öppnade här i stan i morse, bland all röra på parkeringen så lyckades vi iallafall träffa på sarah&martin och kimbo och hans mormor så blev lite snack med dem och sen begav vi oss in, tittade knappt på något annat än tv apparater precis som typ alla andra och vi bestämde oss för att kolla in dem andra butikerna runt om som också hade sänkt priserna men det slutade med en 55" tv från media markt iallafall och vi som hade kommit fram till att det räckte med 46" men men denna blev bra iallafall :) ska man bara vänja sig vid den och få rätt på inställningarna för det är ju inte som förr, en knapp att trycka på utan hur många som helst och man fattar typ ingenting !
Gissar på att några kanske funderar på varför vi inte läser instruktionsboken och tror mig det har vi gjort men den va inte mkt till hjälp så går väl testa oss fram i helgen helt enkelt.

Sen kanske man ska skaffa sig 3D glasögon också haha sitta här som värsta nördarna haha :p

Ajja nu blir det sängen snart är så svinigt trött så ögonen kan knappt hålla sig öppna så det ska bli riktigt härligt att få sova och tyvärr ska jag upp halv sju i morgon för att tvätta ett stort suck på det men dagen lär bli bra ändå :)

Så ser det ut allesammans Godnatt på er !!

P.s fan vad göööööötttttt att dem skicka hem sipan vilken idiot rent ut sagt!!!


Passa på

Om en timme så är det helg för min del wihoo ska bli så skönt att vara lite lång ledig faktiskt.
Just nu sitter jag på jobb, i min bbil och är klar med mina besök så jag ska strax köra tillbaka till kontoret.

I morse när jag körde hit så var det sol och jätte skönt väder, trodde nästan att det skulle bli en jätte fin dag men lurad blev jag för istället blev det grått och kallt och lite regnigt men men i morgon kan vi hoppas på sol istället :)

Idag öppna även media mark här i Helsingborg och jag brukar inte vara så intresserad av sånt men för en gångs skull så är jag det och jag tror att andre har smittat av sig till mig haha men inte helt och hållet eftersom dom öppna klockan 06 i morse föreslog jag att vi skulle åka dit innan jobb men det ville han absolut inte så får bli efter istället ochh kan hoppas vi hittar något skoj också, där lär vi iaf gå och trängas med alla andra som vill passa på när det är billigt haha mindre kul men det får man ta helt enkelt :)

Nä ska starta bilen och köra nu ha en fortsatt trevlig dag hej hopp :)

Lägger in en bild jag tog nere i Råå igår kväll :)


En bra dag

Nyss kommit innanför dörren efter en bra dag på jobb och den blev ännu bättre när solen tittade fram :)

Funderar nästan på om man skulle ge sig ut och motionera lite får nog allt höra med min man när han kommer hem :)

Pengarna trillade in på kontot idag också så jag är en lycklig tjej haha :) nästa månad blir dock ännu bättre och det kommer bli toppen när det är dags för mig att börja gå på schema så man kan planera sitt liv lite lättare :)

En dag kvar och sen är jag lång ledig i tre dagar ska verkligen bli skönt och speciellt om det ska bli sånt här kanon väder :)

Ska faktiskt ta och röja undan lite här nu :)


Modifast

Kvällen börjar gå mot sitt slut men innan det är säng dags så är det hemmafruarna och BB som jag ska se, får allt passa på nu när jag jobbar dag :) hopplöst egentligen att följa någonting när man för det mesta jobbar kväll, missar för mkt och sen hänger man knappt med men men det får bli lite halvdant.
För första gången på länge så sitter jag vid datan och skriver, pallar aldrig sätta igång den även om den ligger sidan om mig men jag har ju telefonen och där finns ju allt liksom men ibland är det rätt skönt att kunna skriva lite ordentligt och se på lite större skärm. Jag skulle verkligen behöva en ny data faktiskt för denna här låter som motorn på ett flygplan typ :p tror inte den kommer hålla så jätte länge till och därför måste jag verkligen sätta mig ner och lägga över alla bilder till min hårddisk för dem vill jag ju gärna ha kvar.
Blev en kebabtallrik till middag idag, gott men shit vad mätt jag blev så snabbt orkade knappt äta och var knappt hungrig från första början kanske beror på den där choklad baren jag åt hemma hos Sarah som faktiskt var skit god så jag beställde hem ett lass med sådana, perfekt att slänga i sig när man inte är så hungrgi men känner att man måste ha något i magen och dem smaka faktiskt skit gott så det är ett extra plus :)
nu ska jag faktiskt avsluta här för att ägna mig lite tid till min älskling och fruarna på tvn ;) ha en skön tisdags kväll så hörs vi när vi hörs :)

Äcklig känsla !!!

Nu är det snart dags för mig att bege mig bort mot sjukhuset och möta upp min fina mamma och efter det blir det som sagt en sväng hem till henne och kisen :)

Har precis varit ute och gått i en timme och det är verkligen skönt önskar jag kunde ha den motivationen annars också när den lilla inte är här men det kommer kanske senare dock känns det bra att jag är ute så mkt i mitt jobb och tar till och med trappor istället för hissen på vissa ställen så lite motion får man iaf :)

Någonting jag måste bli bättre på är att dricka mycket, känner mig helt yr i bollen och nästan lite svim färdig, äcklig känsla det dära !

Så en vattenflaska får nog allt ta och följa med mig lite oftare helt enkelt.

Ska faktiskt ta och bege mig redan nu, kan gott va där lite tidigare så man har chans att sätta sig och pusta ut innan man ska hem igen :)


Ta vara på stunderna

Äntligen en ledig dag eller ja äntligen kanske är fel ord eftersom jag trivs som fisken i vattnet på jobb men det är skönt att få en ledig dag också och just nu ångrar jag mig att jag byta mina kvällar i morgon och torsdag men så känner jag nog inte när det är dags att gå hem i morgon.

Idag har jag lite saker för mig faktiskt som alltid känns det som men det är gött så jag klagar inte :)
Den lilla snuffen ska åka hem idag också men först ska vi en runda till mamma och kisen och hälsa på :)

Ikväll blir det bara mys delux här hemma eftersom vi båda är hemma på kvällen och då får man ta vara på de stunderna faktiskt :)

Nää mitt ägg är visst klart vi hörs senare !!


En timme kvar

En timme kvar och den ska jag spendera i soffan och bara ta det lugnt, man vet aldrig hur kvällen blir så gäller att passa på när man kan.

Har hunnit med att både laga middag så andre får mat i magen när han kommer hem plus att jag får i mig något vettigt under dagen, duschat och en timmes promenad har jag också avklarat var riktigt skönt att vara ute fast det blåste som fan kan hoppas det är borta till i morgon så man kan njuta av solen istället.

Härligt nu när det börjar bli vår, känner sig mycket piggare och gladare och på söndag ska vi ställa om klockan också så då blir det ännu ljusare ut, skönt ! Väntar på värmen gör jag allt :)

Nepp nepp vila lite som sagt och sen iväg :)


Sista kvällen

Vakna upp pigg och vaken fast man har haft svårt för att somna på kvällen är jäkligt härligt.

Solen är framme och det är nog den som gör mig pigg, vi säger iaf det idag :) sista kvällen på jobb idag och sen är man ledig en dag och det ska bli riktigt skönt :) hoppas att kvällen går lika smidigt och bra som förra !!

Har en massa att greja med innan jag ska iväg, känns som det är något hela tiden och det är skönt till en viss del men inte skönt när man känner att man knappt har tid att sätta sig ner men så är det ibland och jag älskar att ha att göra så gör mig inte så mycket :)

Hörs när vi hörs :)


Längre helg

Gårdagen blev riktigt bra, planet landade som det skulle och därför kom vi inte allt för sent hem till Sarah och Martin där det serverades tacos i massor super gott :) blev en film och en massa snack!

Idag skulle jag upp tidigt men ögonen åkte bara igen och eftersom jag ska jobba ikväll så behövde jag mer sömn så jag sov och andre gick upp :) har varit i full gång sen jag klev upp har lagat mat och tagit en dusch och nu har jag äntligen satt mig ner och här ska jag sitta en stund till innan jag ska göra mig klar för jobb!

Känner inte alls för det idag jag vill ha längre helg men man kan ju inte få allt :)

Ni andra får ha ett bra avslut på er helg iallafall :)


Hejdå Sverige :)

Idag har vi en del som står på schemat och vilken tur att jag gick upp för en timme sedan så jag är pigg :)

Först blir det en runda till Sarah och Martin för att lämna av lite käk sen ut till Bjuv för att säga hej till mormor plus ta mammas bil och köra till Sturup och där efter säger vi hej då Sverige :):)

Haha nej jag skoja ska hämta upp mamma och Jonny som varit på cran canaria i en vecka sen blir det full fart hem med dem ta vår egen bil och köra tillbaka till Sarah och Martin där vi ska spendera resten av kvällen med tacos och lite gott att dricka ska bli riktigt skoj faktiskt :) jag hoppas bara att deras plan landar som det ska så allt kan klaffa :)

Så jag håller tummarna på det och ska gå och göra mig klar nu ha en nice lördag :)


Slut i knoppen

Då vart man äntligen hemma efter en kväll på jobb som började rätt lugnt men blev allt mer stressig under kvällen men självklart så fixa vi det och var klara i tid :)

Hämta upp andre och körde till McDonalds som vi bestämde vi skulle äta för att kunna äts tillsammans. Har nästan precis kommit innanför dörren och hej helg säger jag även om det bars är i morgon jag är ledig så är det guld värt, nästa helg då blir jag lång ledig så får längta lite extra till det helt enkelt :)

Ska strax hoppa i säng är helt slut i knoppen idag med men först ska jag njuta av min härliga fot massage som min älskling ger mig precis just nu :) så Godnatt på er där ute !!


Stora steg :)

Har hunnit med allt jag ska och nu kan jag bara sitta här och ta det lugnt till klockan 3, härligt väder har vi också fått så därför spenderar jag eftermiddagen på balkongen :)

Det hade inte varit fel att få sluta jobb om tre timmar istället för att börja just för det fina vädrets skull men samtidigt är det gött att man kan ha lite tid här ute när det är som finast, våren är på väg med stora steg känns det som och jag bara älskar det :)

Har en känsla av att denna våren/sommaren kommer bli toppen bra och en massa saker som kommer hända och jag längtar som bara den, härligt att ha något att se fram emot :)

Ska fortsätta njuta av solen nu ha en toppen bra fredag allesammans :)


Underbara människor

Det är många som säger äntligen fredag och det gör jag också när klockan slår 23 och jag har slutat jobb :)

Innan jag ska bege mig dit så ska jag hoppa in i duschen, äta osv. Och idag hoppas jag att tiden inte bara springer iväg innan jag ska gå så jag hinner med lite.

Jag har inte jobbat på detta stället så länge men jag kan verkligen säga vilka underbara kollegor man har, det känns riktigt skönt. Igår när jag kom hem vart jag trött i rygg, ben och fötter så var bara rakt ner i sängen och skönt var det men jag antar det blir bättre idag när man vet var man ska och allt det där.

Jag fick även bytat mina kvällar på onsdag och torsdag känns super bra :) där efter blir det lång ledigt i tre dagar, härligt när man kan bestämma lite själv faktiskt :)

Ska ta och gå in i duschen men jag hinner kanske med ett inlägg till innan jag lämnar hemmet :)


Tajt med tid

Tiden går verkligen för snabbt när man väl är igång klockan är snart halv 2 och det är inte alls lång tid kvar tills jag ska gå och innan dess ska jag laga klart middagen som jag håller på med, smidigt att göra det under tiden jag är hemma så får jag tidig middag plus andre får mat ikväll och i morgon så tyckte faktiskt detta var en bra ide ;)

Jag ska även hinna smälta maten, göra mig klar och fixa lite annat innan jag ska jobba men tar man det lugnt så hinner man mkt mer men i morgon får jag nog allt gå upp lite tidigare så man slipper känna att det är tajt med tid!

Börjar nog också känna mig lite pirrig i magen inför jobb, är ju första gången jag ska jobba kväll men eftersom jag bara jobbade kväll sist jag jobba i hemtjänsten så ska det nog inte vara några problem tror jag och idag är det bara mjuk start eftersom jag bara går sidan om men i morgon är ansvaret mitt måste säga att det är skönt dem har ändrat så man är två och inte bara en för då vet jag att jag alltid har någon som kan hjälpa mig. Detta ska nog kunna bli bra och nu ska jag fortsätta med min mat så ni går ha en bra dag :)


Snart igen

Torsdag idag igen, dagarna bara flyger iväg och snart är det helg igen även om jag bara är ledig på lördag så ska det ändå bli skönt med helg.

Sovs ut har jag verkligen gjort idag men jag ställde ändå min klocka men låg och drog mig en timme extra :p kommer inte ens ihåg då jag inte har ställt min klocka gör det alltid vare sig jag är ledig eller ej och jag tror jag ska sluta göra det när jag väl är ledig och inte har något bestämt tror jag skulle tjäna på det själv och förhoppningsvis vara lite piggare när man väl ska upp tidigt. Jag har ingen aning om det funkar men det får testas helt enkelt.

Hade hoppats på lite sol idag men ser inte ut som det blir så i vilket fall så blir det bara en slappe dag innan det ska jobbas, hoppas på att kvällen går bra och smidigt och även morgondagen hoppas jag ska gå fort så jag kan komma hem till min plutt :)

Har inte tid att sitta här mer så vi hörs när vi hörs :)


För och nackdelar

Big brother rullar på tvn och här sitter vi så det där med att ändra sina rutiner gick inte så bra idag men det är svårt att slita sig när man är nyfiken på vad som händer i programmet ;)

Just nu är jag glad över att jag ska jobba kväll i morgon just för att jag kan sova ut och det ska verkligen bli skönt men det är svin tråkigt att vi går om varandra här hemma och när jag väl kommer hem så sover andre så det suger för den sakens skull men annars är det rätt gött och går man upp i tid så hinner man med en massa under dagen :) för och nackdelar men så är det med mycket man får helt enkelt ge och ta lite där antar jag!

Längtar till lördag gör jag också, hämta hem mamma och Jonny från flygplatsen, träffa mormor & min katt och sen taco kväll hos världens bästa vänner och ett extra plus i kanten är för den lilla lurviga med svans som jag ska få träffa hos dem :) hihi

Nu ska jag fortsätta glo på detta sov gott alla !


Inte bara en massa tomt prat

Blev en härlig eftermiddag på balkongen mitt i solen, varmt och gott och hade inte grannen under till suttit på sin balkong så hade jag städat vår måste säga att det är rätt kul att sitta där och lyssna på vad dem andra grannarna gnäller över :p usch nej jag vill bara här ifrån faktiskt, trivs det gör jag absolut men det finns vissa saker som kunde ha varit bättre men så är det kanske alltid men men tills vi hittar något annat duger detta rätt bra ändå :)

Sitter just nu och funderar på lite saker som man borde handla hem, lite nyttiga saker som frukt och grönsaker så man kan bli lite extra piggare och må lite bättre men det är så tråkigt egentligen men det beror nog mest på ork och fantasi så vi får väl se hur det går haha :) är väldigt bra på att börja med sånt här men väldigt dålig på att hålla det.

Träningen med min pilates boll för min rygg måste jag också sätta igång med på riktigt måste bara ge järnet och tänka som så att jag gör min kropp en tjänst för så är det ju faktiskt..

En massa måste och saker som man vill och bör göra men varför har man sån energi till det ena dagen och nästa bara rinner det ut i sanden??
Skit tråkigt och jag får väl helt enkelt ta mig i kragen och inte bara ha en massa tomt prat så nu jäklar måste jag lägga upp en taktik för att få detta att fungera, hur gör alla andra egentligen???


Underbart

Jag bara älskar det här vädret :) önskar bara jag hade haft en uteplats men balkongen duger fint ändå :)


Det finns bara ett sätt att stoppa den

Nu har jag allt fått fart på denna dagen och piggnat till en aning, tvätten är klar vilket är super skönt och jag lovar vi har nog den äcklgaste tvättstugan som finns, vi är tre trappuppgångar som delar på en tvättstuga och INGEN städar iallafall inte vad jag har märkt iallafall kansek kan det bero på att hyresvärden inte bytar ut de gamla sopkvastarna osv. men det är fan nasty varje gång man kommer ner, det är liksom kläder som ska bli rena och då vill man inte att halva golvet är täckt med damm, hår, tvättmedel och annat skit och torkrummet ska vi inte ens prata om där lever dammråttorna sitt eget liv och stora är de också, blörk!

Nästa lägenhet så ska där vara plats för tvättmaskin så man slipper sånt här fast jag tror nog att hbghem brukar ha det okej i sina tvättstugor.

Har även fått ett ryck och städat lite bara dammsugningen kvar och det är såå tråkigt men måste göras men jag har ju hela dagen på mig så varför stressa??!!

Så just därför tar jag lite pause i mitt städande och avnjuter en smoothie till och äter lite alhgrens bilar - det finns bara ett sätt att stoppa den, i munnen ;) haha

och nu när vi ändå är så roliga kan vi köra en till ;)

-meen vad gör du??
- va vadå? jag gillar inte svamp så jag tar bort den
- jaha men då ska ju inte vi ligga med varandra iallafall!!!!!

hahahhah ;) jag dog lite när jag hörde denna på en reklam till ett tv program :)



Rutiner

Våra rutiner på kvällarna måste nog ändras det funkar inte att gå och lägga sig halv tolv och gå upp klockan 6 man är ju mer död än levande!

Min klocka ringde tjugo i sju eftersom jag hade tvätt tid klockan sju, andre låg fortfarande och sov så han fick brått till jobb och jag kunde knappt hålla mina ögon öppna gick ner och slängde i tvätten och tur jag inte har så mkt för jag kröp allt ner i sängen igen lite längre än vad jag egentligen skulle och jag hade lätt kunnat gå och lägga mig igen är helt slut i huvudet och kroppen och just därför är det skönt jag ska jobba kväll i morgon !

Testa min mixer och gjorde en härlig smoothie med banan, vanilj yoghurt och hallon, blåbär och björnbär super gott så en sån här kan jag lätt göra fler gånger men jag ska även testa lite annat :)

Tvättstugan kallar så får skriva mer sen !!


Bra & dåligt

Det var verkligen skönt att få komma hem är helt slut i kroppen och hade gärna gått och lagt mig nu men pallar inte vakna mitt i natten och va pigg så får allt hålla dom blå öppna ett tag till.

Innan jag skulle gå hem idag så fick jag en hel drös med dagar då jag ska jobba och jag ska även börja gå på schema vilket är skönt då man kan planera lite bättre plus att jag vet att jag ar jobb så det känns super skönt det ända negativa är att det är kväll jag jobbar typ hela tiden, bättre betalt men tråkigt att vi går om varandra här hemma så jag är väl egentligen inte super glad över det hade hellre velat jobba lite blandat men så är det ibland och jag kan ju inte tacka nej direkt eftersom jag precis börjat där, det är aldrig bra att göra så jag får stå ut ett tag iaf :)

Måste ner på Konsum och handla lite saker men jag ska bara orka resa min rumpa från soffan och det kan ta tid men jag får ge mig fan på att jag ska så går det kanske bättre.

Hemmafruar och lite gotte innan det är dags för sömn så ser kvällen ut!


Härliga dag

Idag har det varit en riktigt bra dag på jobb och det är så härligt att kunna vara ute när det är fint väder :)

Dagen börjar gå mot sitt slut och just nu sitter jag på en bänk i solen och väntar på min kollega och jag måste säga att jag har det riktigt gött.

Strax hoppa på cykeln och cykla tillbaka till kontoret och sen är denna dagen nästan slut och det ska bli skönt att få komma hem faktiskt :)

Hörs sen hej hopp :)


Några timmar till

Gääääässspp!!!!

Några timmar till i sängen hade inte varit fel men istället så är det dags för jobb ända till klockan 4, just i dag hade det varit skönt att få sluta lite tidigare typ 2 hade varit gött men men :)

Hoppas ni alla får en bra dag nu ska jag bege mig :)


Hel nöjd

Dagen börjar gå mot sitt slut vilket är skönt för jag är skit trött och mår hel skumt fortfarande men i morgon är det jobb så då får man allt lägga det bakom sig.

Åkte ju ut till netonet och köpte en ny mixer eller blender som det faktiskt heter och jag är hel nöjd nu ska den bara testas också :)

Precis tagit mig en varm skön dusch det är fan det bästa som finns att bara få ställa sig där och koppla av i varm vattnet, Sofias änglar rullar på tvn och sen blir det bb också, roddan fick ju stanna kvar så ska bli kul och se hur deras fest blev och även vad dem andra tycker om det.
Det lär ju även bli en massa snack om blogg Hanna , själv tycker jag att det är super tråkigt att hon lämna men samtidigt hade jag nog gjort det samma för helt ärligt är det ren mobbning i det där huset och det gillas verkligen inte så jag hoppas verkligen sipan ryker på söndag!

Ska återgå till tv nu faktiskt ha en bra kväll!!


Härligt

Idag åkte jag hem och hälsa på mormor och min lilla kise som låg och gotta sig i solen, fick städat min bil och det blev en runda på familia för mormor skulle handla lite så har varit en perfekt dag idag :)

I morse skulle jag göra en smoothie med bär banan och yougourt, slängde i bären som var frusna i en skål och igång med mixern poff sa det och alla bären flög iväg och det rök från mixerna så när andre kommer hem ska vi ut och köpa en ny så jag kan få i mig lite frukt på ett bra sätt :)

Härligt väder har det varit idag med och det sägs det ska fortsätta så här hel veckan så det hoppas jag på speciellt i morgon när jag ska jobba :)

Just nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn med min redbull :)


All denna reklam

Helt seriöst vad fan är det dom händer, här sitter man och tittar på tv och visst att det brukar vara reklam väldigt ofta ochförlänge men idag tog nog priset. Det var reklam och sen visar dem en snutt av bb i ca 4 minuter och sen är det reklam igen, detta gör verkligen att tv suger något enormt mkt och det känns verkligen som det bara blir mer och mer och mer så snart lär väl ett program vara i 4 timmar istället för 2 för all reklam ska vara med, tröttsamt!!!

Är det någon som håller med mig eller är jag kanske ensam om att känns såhär??!!


Söndags mys!!

Idag fick vi verkligen gjort en massa, dock hade jag velat gått en sväng också men solen försvann så det hoppade vi över plus att jag mår helt skumt, fryser, ont i huvudet, ont i halsen osv. inget kul alls och jag hoppas att sömn ska hjälpa mig så jag mår bättre i morgon.

Jag var på jakt efter en jacka idag och vi åkte till center syd men hittade inte ett skit där och jackan jag tänkt mig satt inte alls som jag ville så jag får helt enkelt gå omkring med min tjocka vinter jacka ett tag till och helt enkelt få värme slag när det är finare väder.

Åkte vidare till Höganäs och hälsade på Andrés farmor, hon bjöd på redbull och glassbåt, ett trevligt besök eftersom vi inte har sett henne på länge.
Åkte vidare till hans föräldrar och hälsa på plus hämta fälgar till bilen som ska bli målade och fina inför Elmia som faktiskt är snart, detta året har vi sagt att vi ska åka upp där var ju ändå ett antal år sedan man var där sist så ska bli kul.

Igår blev vi hem bjudna för att äta tacos på två ställen och när kvällen väl var slut så var vi såå sjukt sugna på detta och även om vi ska iväg på just tacokväll på fredag så beslöt vi oss ändå för att det fick bli vår söndags middag så det har vi precis fetat i oss, svin gott :) mätt och belåten ligger jag på soffan just nu, André sitter och spelar och jag roar mig här.

Ikväll blir det även lite chips och dippa till tvn, alltså en väldigt bra söndags kväll !

I morgon är jag ledig och ska åka och hälsa på min mormor plus att jag tänkte passa på att städa bilen när jag ändå är där ute vilket verkligen behövs för fan vad den är skitig så jag hoppas bara på sol också så det kan vara behagligt att vara ute.

Ska fortsätta och surfa runt lite här så vi hörs när vi hörs!





Drömmar

Godmorgon!

Så skönt det är att vakna upp utan att vara bakis och speciellt när det är sånt här underbart väder!

Huvudvärk och ont i halsen har jag men en tablett och det är borta och sen kan man va ute hela dagen för det är just det jag vill!

Ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite och förhoppningsvis så har andre vaknat och gått upp så denna dagen kan ta fart :)

Och på tal om något annat mina drömmar när jag sover är helt sjuka, drömmer om sådana människor som inte ens finns i mitt liv längre, personer som man har umgåtts med förr, att någonting hemskt händer osv. Varje morgon jag vaknar är jag helt förvirrad och drömmarna sitter kvar så fattar knappt om det är sant eller ej riktigt jobbigt är det iallafall och jag hoppas det försvinner så man kan drömma om fina saker och gärna med dem personerna som jag har runt omkring mig också det hade varit trevligt haha ;)

Frulle nu och en dusch ha en bra dag!


Vad beror det på ???

Party skorna åkte på och vi stressade iväg i all hast och anlände hos Marie som hade födelsedags fest.

Vi fick super god mat och tårta och jag hade det riktigt trevligt faktiskt förutom att min mage svullnar upp som bara den så fort jag häller i mig en massa cider vilket faktiskt är riktigt jobbigt då man bara vill slänga på dig mjukis byxor, slänga sig på soffan och lätta på trycket vilket är rätt så svårt när man är på fest haha ;)

Blev en tidig kväll men så är det ibland och förhoppningsvis så är jag pigg i morgon så man kan hitta på något även då.

Dem senaste veckorna har jag varit så fruktansvärt trött, spelar ingen roll om jag jobbat eller varit ledig för jag har varit extremt seg ändå, kanske beror det på årstiden, vädret eller annat med klimatet, kanske beror det på brist på vitaminer , kanske beror det på att jag är ute för lite jag vet faktiskt inte men jag vet att alla dessa saker kan ha en stor betydelse så man kanske skulle ta och ändra på det iaf dagsljus, friskluft och vitaminer det andra är lite svårt :p så detta får bli mitt mål som jag ska försöka ändra på så mkt jag kan och i detta läget är jag skit glad för att jag har ett jobb då man är ute typ hela tiden, även om det bara är att man går mellan husen så får man ändå frisk luft!

Lättare sagt än gjort brukar det heta och jag vill inte tro på det än, jag ger det ett försök så får vi väl se vad det leder till.

Ska borsta mina bissingar och gå och lägga mig snart, natti!


Party skorna

Spenderade min dag hemma hos Sarah och lille kimbo och självklart hundarna också, blev en massa prat som alltid och sen kom Sussie och bjöd på go fika :)

Hämtade upp andre och körde till väla igen för han skulle ha en tröja men blev inte inget med det så vi åkte hem!

Duschat och sminkat mig och nu är det bara kläder som ska på vi ska ju iväg om en halv timme så gäller att sätta fart så får räcka med en liten uppdatering helt enkelt!

Partyskorna ska på ikväll yeeeaahh :)


Bästaste bästa

Äntligen har vi fått fixat det vi skulle och som vanligt när vi ska till något nytt ställe så ska vi yra runt med bilen på alla tänkbara vägar men tillslut hitta vi rätt (tror jag) men butiken var stängd så körde till Ikea en sväng och systemet och handla lite mat på Coop så har nästan precis intagit lite middag här hemma och lite kvälls gott köpte vi med morötter och dippa svin gott !

Ligger just nu och kollar på the Voice och lär stanna här hela kvällen för jag har ingen ork till att göra något speciellt. I morgon ska jag äntligen får träffa min fina vän som jag saknat mega mycket faktiskt, min bästaste bästa Sarah 

På kvällen ska vi på 25-års fest så mitt stora problem är som vanligt, vad ska jag ha på mig ?????
Får rota igenom min garderob ordentligt och se om jag hittar något kul som inte blivit använt på länge men det problemet tar jag tag i imorgon helt enkelt :)

Nepp reklamen är slut så nu ska jag släppa luren ha en bra fredagkväll 


Semester

Fredag idag, äntligen är det helg och man kan få sova i morgon, underbart skönt ska det bli men även om det är lördag i morgon så har jag ändå saker att göra hela dagen så kan ju inte sova bort hela dagen direkt.

I morse när jag vakna gjorde jag bara mig klar och åkte hem till mamma & jonny och hälsa på eftersom dem åker på semester i natt, sköööönt det vill jag också haha följde med henne och handlade iaf och sen hämta vi mormor och jäklar vad jag har kelat och lekt med min kise som jag saknat så mkt ;)

Hemma igen och har lagt mig på soffan framför O.C med en redbull i handen, dåligt val eftersom jag inte behöver bli segare men det är rätt skönt ändå måste jag säga men så fort André kommer hem så är det upp på benen igen och iväg och fixa allt som ska fixas inför i morgon osv så ser vår eftermiddag/kväll ut :)

lite kort uppdatering såhär men det får räcka för tillfället :)



Inte många knop ska göras denna dag!

Just nu längtar jag bara efter att få gå och lägga mig, är så fruktansvärt trött så det finns inte på kartan.

Har inte gjort mer än legat på soffan sen jag kom hem, otroligt skönt för det är för tråkigt när man inte gör annat än gäspar när man är någonstans men är man trött så är man och det är ingenting som kan hjälpas så är det bara!

Ikväll ska jag i säng i tid, bb får kollas i sovrummet helt enkelt för i morgon ska jag banne mig vara pigg för då ska jag upp hyffsat tidigt igen, ut till mamma för att träffa henne innan dem åker på semester (igen!!!) vissa har det bra haha men det förtjänar dem :)
Mormor ska jag också träffa eller ja vi ska ju hämta henne då hon får passa katten, min lilla nisse plutt som jag saknar så sjukt mkt så det är inte sant så ska bli en trevlig dag i morgon faktiskt sen är det ju även en massa som ska fixas på kvällen så lär vara mer död än levande på kvällen men det är skönt :)

Vår middag idag blir kyckling, ris och currysås min favorit rätt älskar currysås mums :) tänkte bara informera er om detta roliga haha... :p

Denna kvällen ska jag inte göra många knop ligga på soffan och pela navel ludd och hoppas jag får en bakelse ;) och nej det där med att äta nyttigt sket sig ännu en gång men några försök till så kanske det går :)

Ha det bra alla !!


Home is whenever I´m with you !!







Alabama, Arkansas I do love my Ma and Pa
Not the way that I do love you
Holy moly, me oh my, you're the apple of my eye
Girl I never loved one like you
Man o man your my best friend, I scream it to the nothingness
There ain't nothin that I need
Hot and heavy, pumpkin pie
Chocolate candy Jesus Christ
Ain't nothin please me more than you


Ah, home, let me come home
Home is whenever I'm with you
Ah, home, let me come home
Home is wherever I'm with you

La la la la, take me home
Daddy I'm coming home


••••

Hörde denna låten igår när vi var på Väla, gick där länge och funderade på var jag kände igen denna ifrån & jag kom just på att det är ju den där pappan som sjunger med sin dotter på Youtube. Människorna i affären vi var inne i måste tyckt jag var lite knäpp när jag gick där och nynna och tog några dans steg i butiken & under tiden jag skutta runt där så kände jag bara hur glad jag blev av låten och därför får det bli dagen låt helt enkelt!
Här kommer även klippet som jag precis pratat om så gör som jag lyssna, njut och va glad ;)

Väljer ju själv

Då vart man hemma från jobb igen, ingen lång dag idag heller men det gör inte så mkt eftersom jag bara ska lära mig området osv och jag klagar inte på att få komma hem såhär tidigt och speciellt inte en sån här dag när jag inte alls har lust att vara ute!

Började komma snö blandat regn igår kväll och när jag vakna så vart det vitt över allt och just då så vill man bara krypa ner under täcket igen men icke det var bara att kliva upp och ge sig iväg!

Väntar bara på att min luch/frukost ska bli klar för jag är vrål hungrig, la det med frukost innan jobb på hyllan lika fort som jag börja med det pallar inte känna mig illamående bara för jag måste äta liksom då är jag hellre utan och får vara vrål hungrig vid denna tid, man väljer ju själv :)

Mat och sen lite tv sen får vi se vart denna dagen blir av hej på er !!


Dålig shopping tur

Jaha den här shopping rundan blev inget bra alls, det ända som fick följa med mig hem var en redbull haha men får helt enkelt åka ut en dag till denna veckan.

Provade ett antal byxor men inga satt som jag ville, antingen för tajt i benen och för löst i midjan eller tvärt om fattar inte att det ska behöva va så svårt det var mycket lättare förr då dem till och med hade mer att välja på enligt mig men idag är det mest leggings över allt, kanske det man skulle haft istället det ser ju ändå ut som riktigt jeans och dem sitter ju antagligen rätt från topp till tå om man säger så, mjaa värt att tänka på haha ;)

Skulle även köpt en present idag men hittade inte riktigt det vi sökte, så får ta det också en annan dag helt enkelt, dock innan lördag eftersom det är då den ska med så kanske skulle åkt ut i morgon efter jobb eftersom jag ändå slutar klockan 11 kanske, kanske inte. I sådana här tillfällen är det rätt bra att ha någon med sig som omdömme liksom men vi får se vad jag gör.

Som sagt jobb i morgon bitti och egentligen behöver jag nog lägga mig i tid ikväll men eftersom jag har fastnat för BB så är det inte så lätt så därför kommer man inte i säng för än halv 12 typ och det är lite sent om man ska upp klockan 06 men som tur är slutar jag tidigt så man kan vila sig lite när man kommer hem ;)

Greys anatomy börjar även idag och det ska såklart ses, sitter redan här och väntar och under tiden skriver jag här men nu börjar det strax så detta får allt räcka för idag!



Vem vet

När man väl är i farten så är man det riktigt ordentligt, härligt :)

Börja stryka lite tröjor och en skjorta och sluta med att jag strök alla t-shirt som andre äger så nu har han raka kläder igen får se hur länge det varar han är nämligen speciallist på att röra runt bland hans lådor och garderob men det får ma. Leva med :) haha

Har nyss lagat köttbullar och satan vad gott det var käka som aldrig förr och jag känner mig inte så propp mätt som jag brukar så kanske får ner en mjuk glass på väla också hihi dit ska vi snart för att hitta en present till Marie som vi ska till på lördag, inte det lättaste men något ska vi nog hitta på :) kanske kommer hem med dom där jeansen jag snacka om vem vet :)

Nä nu ska jag byta om och sen ska vi iväg !!


Tro det eller ej :)

Har varit full rulle sen jag gick upp, mellan varven till tvättstugan så har jag faktiskt tagit tag i att rensa min garderob och jag fick ihop lite mer än en halv sop säck men ändå får jag knappt plats med mina saker fortfarande men den här säcken ska iväg så fort som möjligt innan jag börjar ångra mig och drar upp sakerna igen haha :p sist gick det inget bra alls men kan bero på att det då var mina jeans som jag slängde ut och mina älskade jeans gör jag gärna inte av med även om fettet inte får plats längre så kanske kanske dem gör det sen man vet aldrig ;)

Ska faktiskt ställa mig och stryka lite saker som behövs tro det eller ej, har nog använt mitt strykjärn och bräda typ två gånger Max!! Det blir ju slätt i torktumlaren och det som hängs upp i Torkrummet kan man oftast inte stryka så är väl därför jag aldrig använder det men nu ska det bli ändring eller iallafall idag haha ;)

Ville ju gått en runda med men det hoppar jag över idag blåser alldeles för mkt och kallt är det också så nej då kan jag lika gärna vara flitig här inne.

Hörs sen hej hej :)


Piggelin

Det bästa med att gå upp så här tidigt för att tvätta är att man kan dyka ner i sängen igen men jag var ju rätt pigg ändå så tog sin lilla tid innan jag somnade till igen och då självklart ringde klockan igen så nu stannar jag uppe lika bra :)

När jag är klar med min tvätt ska jag nog allt ta på mig och gå en runda även om det suger att göra det själv men det är fint väder så här inne tänker jag inte sitta :)

Vakna med the Voice och lite frulle innan det är dags för tvättstugan igen hej hopp!

P.s varför funkar det inte att gå in på fb???? Kanske bara vårt internet som kluddar som vanligt ingen aning..


Ny iphone ??

Kanske skulle slå till direkt, den verkar ju vara super bra enligt beskrivningen iaf haha :)


Grymt

Mitt besök hos frissan var riktigt lyckat som alltid när jag går till Jenna blir jag super nöjd och stylingen efteråt var grym kände knappt igen mig själv, kul :)

När andre kom hem åkte vi till Höganäs och jag fick med mig en tröja hem jippie :) jag som tycker att jag aldrig hittar något snyggt längre men det har vänt igen kunde handlat så mkt mer men får väl hålla lite i pengarna :)

Dock vill jag till väla och handla lite jeans och annat kul jag har spanat på men det får väl vänta det också iallafall ett litet tag ;)

Ikväll börjar även desperata hemmafruar, äntligen ! Det är något jag har längtat efter och efter det är det bb och sen natti upp tidigt i morgon för att tvätta alltid lika kul men skönt att ha det gjort på förmiddagen iaf.

Ska gosa ner mig i soffan nu ha en bra kväll!!!


Hoppsan

Lite ångest man får när man har sovit bort halva dagen och det är perfekt väder ute men jag tror jag behövde det här.
Det är inte ofta jag brukar vara så trött så jag knappt kan ha ögonen öppna men igår var det hemskt och det resulterade ju i denna enorma sovmorgon, ajja skit i det :)

Idag ska jag även klippa mig jippie :):) ska nog gå ner i stan lite tidigare och se om jag hittar något roligt.

Vet ni vad det bästa är?? Att min mage har rättat till sig wiihooo :)

Nä nu ska jag nog slänga på mig lite vettiga kläder så jag är klar i tid :) ha en underbar dag !!


Man ska leva med den hela sitt liv!!!

Min mage har nog pajjat rejält och jag vet inte riktigt varför men kan gissa på all skräpmat som åts i helgen som möjligen har gjort så min mage har gått åt fel håll, känslig är den sedan tidigare med samma svar från läkaren varje gång - magkatarr, ja möjligt men jag tror inte riktigt på det till hunda procent då dom inte har uträtt mig ordentligt konstigt enligt mig själv då jag har haft problem sedan jag var liten men den här gången vetifan vad som har hänt.

Har mått smått illa till och från nu ett tag, sura uppstötningar och allt vad det innebär och ja jag vet det är tecken på magkatarr men just idag tvivlar jag på det just för att det är en annan känsla.

Hur det käns att ha maginfluensa kommer jag inte ens ihåg, det har jag inte haft sedan jag var liten och jag har under alla dessa år klarat mig undan varje år kanske har jag just den där bakterien i magen som dem säger gör så man inte får det och jag tror det stämmer eftersom jag till och med har varit i samma rum som folk som har haft kräksjukan, jag har hjälp människor som inte kan klara sin hygien själv med just detta och aldrig blivit sjuk och det är jag tacksam för också men just nu idag känns det väldigt skumt, magen lever sitt eget liv med allt vad det innebär och illamåendet står mig upp i halsen och det är verkligen ingen trevlig känsla alls !!

Jag hoppas innerligt att det bara är skräp maten som gjort detta och ingen kräksjuka och jag hoppas att sömn ska hjälpa för jag är gudar trött och det har jag varit sen jag klev upp så i morgon hoppas jag allt detta skit är över och skräp maten ska jag låta bli ett tag fram över hade jag tänkt mig för ibland måste man verkligen lyssna på kroppen och eftersom man ska leva med den hela sitt liv så är det en fördel att man tar hand om den , eller hur??


Mannen med det långa skägget

Äntligen har jag tagit mig i kragen och gått till sjukhuset för att hämta mina saker och tur var väl det annars vet jag inte vart dem hade hamnat eftersom dem skulle tömma skåpen den 15e märks jag inte har varit där på år och dar men nu är det gjort och skönt att ha det fixat plus att jag fick bokat tid till fotografering med.

Det var riktigt härligt med en promenad fast det var lite kallt men skönt att få röra på benen för det händer ju inte allt för ofta tyvärr men det måste det bli ändring på synd bara att det är skönt att va hemma haha men inte då skönt så jag hade kunnat suttit här varje dag usch och fy!!

Ska bli en dusch snart och sen bara tv innan det är dags att sova, ska bli då underbart skönt att få krypa ner och jag hoppas på sol i morgon och vindstilla och lite varmare än idag så hade det varit en perfekt dag, hoppas mannen med det långa skägget hör min önskan :)

Ha en bra kväll !!


Musik finns med oss från den dagen vi föds till den dagen vi dör!

Musiken har varit på max, grannarna har fått lyssna på både det ena och det andra under tiden jag har städat hela lägenheten och fick mig ett ryck och stor städa hela köket vilket behövdes för fyy vad äckligt där var speciellt i skåpet under vasken blörk :s

Under tiden jag har gått här och torkat och haft mig så har jag även blivit riktigt sugen på att köpa lite nya möbler eller något i den stilen men det ända problemet är vad skulle det vara och var ska det få plats, kanske ska byta ut något men vad ? jag är sugen på förändring men eftersom jag inte vet mer än så får jag nog hålla på det ett tag till eftersom det är en fördel att man vet vad man vill ha och göra.

En annan sak som jag även fundera på är det här med musik, så sjukt mycket musik det finns att välja på och sjukt många musik kategorier och turen är väl att alla inte tycker om samma då man får sig en blandning när det väl är fest som tex i lördags någon ville lyssna på rock, någon techno, någon r&b och någon lite blandat och jag själv är nog i kategorin blandat, jag kan lyssna på allt till och med dans band även om det inte är något som jag väljer i första taget men sånt här som jazz och opera tillexempel det går fetbort i min musik smak iaf men när man sitter på en fest tycker jag nästan det är bättre att spela lite blandat så alla som är här får lyssna på något som dom gillar för visst blir man glad när man hör den där favoritlåten även på en fest??

Att jag lyssnar på allt möjligt gör ju även att min spel lista ser väldigt blandad ut och jag älskar att sitta och lyssna på gamla låtar som var populära när jag var mindre, gamla godingar kommer man aldrig ifrån iallafall om man inte vill :)

Musik är verkligen livet, tänk vad tråkigt det hade varit utan musik även om jag inte lyssnar på det lika mycket längre så är det ändå musik man hör någonstans tillexempel på tvn eller i affären, usch vad tråkigt det hade varit om man hade varit ute och shoppat och där inte hade varit någon musik för visst är det som så att man hellre går in i en affär där dom spelar en skit bra låt änn affären sidan om som är knäpp tyst??

Tänk att sitta i bilen utan musik, snacka om att jag hade blivit uttråkad om man skulle åka långt och för det andra så hör man ju verkligen hur bilen låter och låter den konstigt så är det inte bara att skruva upp volymen och låssas som att man inte hör någonting som är fel utan då får man helt enkelt sitta där och fundera över vad det nu kan vara för fel på bilen..

Musik kan verkligen väcka minnen, tankar och känslor och musik finns med oss från den dagen vi föds till den dagen vi dör även om vi inte hör musiken som spelas på ens begravning så vet man iallafall innan att det är fina låtar som spelas, låtar som man älskade eller som reflekterar till just mig, låtar som gör att släkt och vänner kommer minnas just mig när dom hör just den där låten, en underbar känsla att tänka på att en människa kan leva kvar genom musik.







snabb visit

Då vart man hemma igen, en snabb visit på jobb för deligering som nu är avklarad, skönt kan man jobba på som bara den nu då :)
Var även inom Maxi och köpte lite goa frallor och pålägg så man fick en god frukost och just nu ligger jag bara på soffan och har det skönt, hade lätt kunnat somna här någon timme men det vill jag ju inte då lär jag säkert inte somna ikväll och jag lär säkert vara ännu segare när jag väl vaknar så tror nog jag får resa på mig så jag inte slumrar till ;)
Tanken var att jag skulle ringt till sjukgymnasten och bokat en tid eftersom jag har haft något konstigt med mina kotor i bröskorgen som har gjort skit ont men nu när jag tänkte på det så har jag inte ont längre ,kotorna kanske rätta till sig i natt ingen aning men bra har det ju blivit men man kanske skulle ringt iallafall, ahh jag väntar till i morgon iallafall och ser hur det känns lika bra.
Lite slappe i soffan ett tag till och sen ska jag inte sitta här mer för då får jag nog myror i brallan haha ;)

Hundra gånger bättre

Återigen sitter jag här och är färdig för jobb långt innan jag ska köra iväg, lite smått tråkigt men så går det när man är snabb.

Som tur är så mår jag hundra gånger bättre än igår men kudden sitter visst kvar i ansiktet fortfarande är svin trött och hade gärna sovit ett par timmar till, i morgon kanske :)
Det känns lite sådär när man vet man bara ska vara iväg i någon timme känns just nu lite onödigt men det är bara för att jag är trött så jag hoppas att det ändå går hyffsat fort så jag kan komma hem och ringa till en sjukgymnast eller något i den stilen!

Vad som händer mer idag vet jag inte, blev lite ändrade planer men det ska nog lösa sig ändå :) dags att säga hejdå till mannen och hejdå till er för nu ska jag också bege mig snart !


snart är den slut

Just nu vill jag bara att denna dagen ska ta slut så man kan vakna i morgon och vara pigg som en lärka men jag får allt vänta någon timme till!
Segare dag än denna har jag nog inte haft på länge, har inte ens varit utanför dörren på hela dagen , André har varit så snäll och fixat allt, konstigt att inte han mår dåligt :/ :p haha först var det bröd han gick och köpte till oss och sen åkte han iväg och handla pizza för jag palla verkligen inte laga mat idag så det har mest blivit skit mat hela helgen så i morgon och resten av veckan så är det skärpning, ingen skräpmat , inget godis eller chips och försöka att hålla mig borta från Coca colan det gäller verkligen att bestämma sig för det är så jädrans lätt att falla tillbaka.
I morgonbitti är det jobb som gäller eller ja jag ska till jobbet för att vara där i en eller två timmar och göra klart min insulin deligering så den blir klar, en kort dag om man säger som så men man kommer upp tidigt och kanske kan få saker och ting gjort så det är ju positivt iallafall =)
Tisdag är det dags för mig att gå till frissan, ska bli sååå härligt har verkligen behövt detta ett tag så kommer kännas skönt efeteråt när man blivit av med allt det slitna liksom, Onsdag är det tvätt och torsdag är det jobb igen så såghär ser min vecka ut änn så länge iallafall men som jag vet så kommer den inte alls bli som planerat och skönt är väl det :)
Nu ska jag hoppa in i duschen sitter fortfarande här med ruffsigt hår och gammal smink men sånt är det ibland efeter det blir det såklart BB och jag hoppas verkligen att Sipan åker ut, innan hoppades jag på Jessica men hon gör ju ändå lite drama i huset om man säger så därför tycker jag hon kan va kvar en vecka till men Sipan han är bara tråkigt och irriterande. Hanna W därimot tycker jag ska vara kvar för åker hon hem ja då händer där väl inte så mkt mer inom drama området :p haha aahh jag vet inte, jag vet bara att jag har snöat in på detta mer än vad jag trodde jag skulle göra ;) illa !!!
Ha en toppen kväll hej hopp!!!

Slappedag

Den här söndagen tickar på sakta men säkert och jag har inte rört en fena idag, seg som tusan och pallar typ inget men det hör väl till dagen efter fest!

Igår hade jag riktigt roligt iallafall här hemma men när vi kom till stan så gick vi till utposten och jag gillar inte alls det stället längre, skit tråkigt. Jag vet inte om det är som så att vi har blivit gamla eller om människorna som var där bara va väldigt små?! Ingen aning men vi stanna där kanske en halv timme inte ens det och sen promenerade vi hem med sällskap av sara och Hansson :). Kallt som attans var det ute så det var riktigt skönt att få krypa ner i sängen och få sova!

Det är rätt skönt att ha en slappe dag men också väldigt tråkigt då jag hellre hade velat va pigg och fått något vettigt gjort men så är det ibland man väljer ju själv.

Ska bege mig in på toa och tvätta bort mitt gamla smink som sitter i hela huvudet sen är det soffläge som gäller igen !

Lägger in den enda bild jag har från igår, här var vi på väg hem och på bilden har ni Hansson, sara och andre :)


Då kör vi igång :)

Blev en tripp till Pålsjö skog för en promenad men den blev inte så lång eftersom jag bara gnällde haha :p kallt och inget roligt alls så vi åkte och tvätta bilen och tog en sväng till Andrés föräldrar istället, mycket bättre :)

Dagen bara sprang iväg så det var bara att köra hem och laga middag och nu är vi i full fart att göra oss klara innan folket kommer och jag är nstan klar tro det eller ej haha :p bara kläderna kvar en just därför är det skönt att vara hema då man kan byta om sen :)

Nu ska jag ta och öppna min första cider och lyssna på en väldigt bra låt som verkligen gör så att man får sommar känslor :) wiiiiieee :)



När man väl får så går det inte

När det väl är helg och man kan sova så länge man vill vaknar jag snor tidigt, solen lös i hela lägenheten så antar att det var den som gjorde mig pigg men jag knep ändå ihop mina ögon till tio tiden bara gör att :p

Har röjt undan lite här hemma och nu sitter jag bara och väntar på att mina ägg ska koka klart så jag kan ära frukost :)

Mannen sover som en stock fortfarande och det lär han nog göra i någon timme till så är rätt skönt att kunna lulla runt här själv på morgonen och göra si klar i lugn och ro osv. Får nog bli en promenad idag i det fina vädret och sen är det nog hög tid att fixa sig inför ikväll då det blir party wiho :):) hoppas på en toppen kväll :)

Ha en bra lördAg gott folk :)


Ofräscht i resturanger!!

Hela tiden hör man folk som ligger hemma med någon typ av influensa eller kräksjukan och jag är glad så länge jag slipper skiten men ändå så är man rätt trög som handlar lösgodis, undra hur många som har fingrat på det eller typ hostat eller nyst och bakterierna bara flödar.

Det äckligaste var nog när vi nyss beställde mat från the sandwich och kunden före oss hade en son som lekte med dörren och ägaren gick fram och börja fibbla med haspen som sitter längst ner mot golvet med sina plast handskar på sig och sen går tillbaka och börjar pilla med vår mat alltså bröd, sallad, pommes ja rubbet utan att byta handskar, fy fan vad ofräsht och dumt nog sa vi inget utan gick hem och åt vår mat så nu hoppas jag verkligen inte att jag blir sjuk, tänk så mkt bakterier där finns på ett golv liksom blööö!!!

Samtidigt kan man tänka hur det går till på pizzerier osv. Undra om dem tvättar sina händer alltid ?! Men man kan inte alltid gå runt och tänka så här för då kan man snart inte ta i något eller ens gå ut genom dörren men hade inte detta hänt med vår mat så hade jag aldrig fått tanken att snurra.

Jag hade praktik på en resturang nere i stan den finns dock inte kvar idag men det var något av det äckligaste jag har sätt, personal toaletten ska vi inte ens prata om men kan säga som så att avloppet i duschen nog aldrig blev städat och jag kan bar sägA en massa hår och skit och att personalen sedan sitter och pillar ludd mellan tårna eller klipper naglarna på en resturang vill bara få mig att spy, så även om maten är god och stället ser fint ut kanske det inte alltid är lika fräscht baktill!!

Men som sagt man kan inte hänga upp sig på sånna hör saker jämt för då kommer man ingenstans men nu när det går så mkt skit bör man nog va lite försiktig ändå för vem vill va sjuk?!


Helt slut

Äntligen hemma, vilken rund tur det blev idag först Svedala sen en sväng i Malmö och sen vidare till Lund och tillslut Löddeköpinge och nu har vi nästan precis kommit innanför dörren och jösses vad jag är slut i benen och ja hela kroppen!

Ikväll blir det inget annat än en lugn hemma kväll kan behövas då det blir håll i gång i morgon :) lite god mat och tv perfekt av slut på denna underbara dag :)


Så här gick det

Den här förmiddagen gick snabbare än blixten och idag var även första gången jag skulle jobba själv och det gick faktiskt super bra, känner mig riktigt nöjd såklart rörde jag ihop det hos den första jag skulle till men det hör väl till men för övrigt så gick allt väldigt smidigt.

Jobbade bara till 11 idag, lite mjukstart sådär och det är faktiskt rätt skönt så man kommer in i det, kom där ifrån vid halv 12 iallafall och guud vad skönt det är att få sluta denna tiden på en fredag och allt känns som helgen blir lite längre då och när det är sånt här fint väder som det är idag, strålande sol och vindstilla så är det helt underbart :)

André är på väg hem han också, perfekt att vi båda sluta så här tidigt idag, det första vi ska göra när han kommer är att köra iväg och äta, fick bara i mig lite yogurt i morse så är svin hungrig nu sen blir det nog en tripp til Väla skulle jag tro, se om man kanske hittar sig något fint att ha på sig på lördag :)

Ahh en mycket bra dag änn sålänge och jag hoppas att det fortsätter sådär också.



Skönt att det är fredag

Godmorgon :)

Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå så jag kan köra och jobba, är rätt skönt att vara klar tidigare för man slipper stress men det är samtidigt tråkigt då jag inte vet vad jag ska göra men om 5 minuter så är det dags att bege sig och så länge kan jag passa på att skriva här.

Blir ingen lång dag på jobb idag bara 7-11 gotte tid när det är fredag och det bästa är att andre slutar vid 12 så passar perfekt för att kunna hitta på något skoj idag :)

Och jag måste säga att fyy vad det är skönt att det är fredag och snart helg wiii:)

Nu ska jag slänga på skor och jacka och bege mig hej hopp :)


Jo man tackar!!!

Idag fick det bli pannkakor till middag, så jäkla gott alltid :) när vi var klara med det åkte vi ut till familia och jösses vad där är tråkigt, affärerna har ju knappt något utbud och det tar en kvart sen är man klar skit trist!

Åkte där ifrån och inom expert bara för att titta på en tv och där blev vi kvar i en halvtimme men en bra säljare var det iallafall, är rätt kul att höra vad de säger om samma vara fast på olika ställen men som sagt så avvaktar vi en stund till!

Under tiden vi va där fick jag ett sms från tandläkaren om att jag ska va där i morgon halv 11, hallåååja skulle inte tro det jag va ju där för en månad sedan så vad ska jag då göra där igen och jag har inte ens bokat någon tid och dom har inte meddelat mig om något så det är ju skit snällt att de skickar detta dagen innan så man har chans att ringa till dom, ett stort tack till er !!! Ät skit !!

I morgon får jag väl ringa dit när dom öppnar och jag som har tid att sitta i telefon på jobb så är ju detta jätte bra eller inte men vad ska man göra annars får man ju betala för något och det är ju ännu värre trötta mig på sånt här!

Fick iallafall en jätte söt kaka av andre idag vill ju knappt äta den men jag måste ju se om den är god så jag får väl börja med bakdelen haha :p

Duch, tv och sen Godnatt klockan ringer ju 6 ;( buuu !!


Dagarna går så fort

Då var det torsdag igen, dagarna går så himla fort men det brukar detgöra när man är igång med en massa men just idag är det en väldigt väldigt lugn dag nästan för lugn, har så sjukt tråkigt samtidigt som jag är sjukt seg och palla inte göra så mkt så då får jag väl skylla mig själv lite :p

Någonting jag tycker är väldigt dålig är när människor säger att dom ska ringa eller höra av sig och sen inte gör det som det här med visningen tex där hon säger att hon skulle höra av sig igår och man går där och väntar och ingen ringer, det är verkligen skit tråkigt och jag tycker det är så dålig stil.

I sådana här lägen kan man undra hur folk tänker jag tror inte att dom tänker hur dom själva hade velat ha det och jag tycker inte att det är min uppgift att behöva ringa henne och fråga även om man alltid är två om sådana här saker men men det är ju inte sista gången i mitt liv det blir så här så kan inte lägga hur mkt energi på det varje gång!!

Längtar till lördag gör jag också nu inte för att festa för det hade varit roligare om det va sommar och sol men för att få träffa allt folk :):) men innan man ens har hunnit blinka är detfredags kväll och lördagen är nästan kommen så det går ju fort om inget annat :)

Ska ta och göra något vettigt av denna dagen hade jag tänkt så vi hörs !!


RSS 2.0