Gör det till en fungerande dag!!

Igår så bestämde jag mig redan när jag klev upp ur sängen att det skulle bli en bra dag och så länge man håller igång så kommer man på andra tankar för en stund så när jag reste mig ur sängen så satte jag fart hela dagen tills det var dags för mig att gå till jobb, för det hade jag bestämt mig för att jag skulle!
Jag hinner inte komma innanför dörren för än jag möter mina kollegor som ställer den där frågan och man är tvungen att dra upp allting som man har försökt att lägga bakom sig hela dagen men vilket stöd, vilka förstående människor jag har runt omkring mig fast att jag inte känner dem så väl änn, det är helt otroligt och jag är så glad över att dessa människor finns, att jag valde detta stället som min arbetsplats.

Idag är den en annan dag och sista jobb kvällen innan jag är ledig i två dagar, egentligen vill jag inte vara ledig för jag vill ha någonting att göra men jag tror samtidigt att det bästa är att bearbeta sina känslor ordentligt och inte bara försöka hålla dem borta för det tar på en mer än vad man själv tror.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är en ända röra i mitt huvud just nu men som jag har sagt förr det får ta den tiden det tar och jag måste få göra det på mitt eget sätt även om jag inte alltid vet hur det är.

Jag ska ta tag i denna dagen, göra även denna till en fungerande dag så därför hörs vi när vi hörs och förhoppningsvis så har det lugnat ner sig i mitt huvud då också :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0