Lyckad shopping

I förmiddags åkte jag och hämta mormor som fick följa med ut till mamma och jag och Jonny åkte ut på väla för att handla julklappar till mamma. Kan ha varit den snabbaste julklappshandlingen jag varit med om haha, in & ut från massa butiker och på 1 & en halv timme var vi klara och fick med det mesta som vi skulle ha.

När vi var klara så körde jag hem och här satt mina svärföräldrar som var och hälsa på, alltid lika kul med besök :)
När de gick så åkte vi & köpte en bilstol till lilleman. Det blev en britax. Bättre plats i bilen & säkerhetsmässigt kändes denna så mycket bättre så känns som vi gjort ett bra val ändå.
Lilleman tyckte nog det var rätt kul för helt plötsligt såg han ut på ett helt annat sätt än vad han gjort från babyskyddet.
Vi var på väg hem igen då Andre också ville till väla så vi vände och körde dit igen. Blev en lång runda där faktiskt och vi fick nya vinterskor båda två. Jag skulle ha ett par korta var tanken men det blev en lång stövel istället men det är så snyggt och dessa var så otroligt sköna så ångrar mig inte alls :)
Lilleman han fick en ny overall så nu kan han få plats med en tjockare tröja under när minusgraderna väl kommer fram.
En mycket lyckad shopping dag :)

Och förresten våra nya grannar har ju äntligen flyttat in. Ett yngre par med barn, perfekt :) & det bästa av allt var ju att Andre faktiskt känner dem, kul :)

Så mycket bättre och slappa i soffan står på tur, ska fjäska för min gubbe om lite fotmassage, såå trötta fötter :) en himla tur att jag faktiskt inte brukar få fjäska så jätte mycket haha :)

Ha en trevlig kväll!!






Julpynt

Dessa två dagar har vi spenderat med mamma, vad ska vi göra när hon väl börjar jobba igen ?! Ja ja det får vi väl reda ut då haha.
Och i morgon ska vi dit igen, jag ska till sjukgymnasten och lilleman ska få vara hos henne sålänge.
Ser fram emot mitt besök hos sjukgymnasten i morgon, min rygg gör riktigt ont eller rättaresagt så är jag extremt trött i den. När jag väl börjar jobba och lilleman börjat på dagis så ska jag ta tag i det här med gym, då vet jag iallafall att min rygg kommer må bra och resten av kroppen också såklart :)

Lilleman han somna i min famn, mysigt är det minsann :) 
Andre plocka ner lådan med julsaker så nu har här kommit upp några få tomtar som vi äger och även stjärnor i fönsterna, min första julgardin åkte också upp haha.. Tur den inte är röd :) nä men mysigt blev det ovh jag hade nog velat ha lite till. Ser ju lite annorlunda på det här med jul och julpynt nu när lilleman finns hos oss, vill ha det fint och mysigt och pynta för hans skull. Mamma har alltid julpyntar en massa och det är det jag kommer ihåg och det vill jag att lilleman också ska kunna minnas tillbaka till.

Får ge mig ut en dag och se om jag hittar något skoj :) 




Upp och stå

Idag har vi faktiskt bara varit hemma, otroligt skönt och mysigt att få spendera dagen hemma med min lille plutt.
Har sovit en hel del idag också, lillen har visst varit trött efter att ha lekt med mormor hela dagen igår. Lekt och busat i massor när vi väl varit vakna och han är så duktig på att resa sig upp från sittandes. Lite vingligt på benen så jag får va beredd på att hålla i honom men tror inte det dröjer länge tills han står ordentligt med stöd. Kryper gör han ju inte än, har inte alls velat vara på mage men nu är han jätte duktig när han väl sitter så helt plötsligt står han på knä & om han inte åker ner på mage så står han där och böjer på kroppen. Duktig liten plutt :)
Han var iväg en natt & efter den natten känns det som han har utväxlats enormt mycket. Kul är det iaf :)

I morgon ska vi iallafall göra annat än att va hemma, hade behövt ta mig till väla eller Åhléns iallafall. Får se ifall jag tar det i morgon eller en annan dag :)

Nä nu ska jag minsann hoppa in i en dusch innan jag också ska sova, den lille hade svårt att komma till ro. Gäspar stort som bara den, gnuggar sig i ögonen men ändå vill han hellre vara uppe haha, en annan hade inte alls tackat nej till att sova :) 

Natti!






Goa unge

I morse när klockan ringde var jag såå trött, ville bara ligga kvar i min varma Goa säng och ännu mer frös jag när jag skulle ner till bilen, brr minusgrader.
Dagen på jobb har gått riktigt bra, var inte så illa som jag kände igår och det brukar ju vara så eller hur ?! :)
Timmarna gick minsann snabbt & jag fick ju gå med underbar kollega så dagen har varit toppen.
Avslutade med att förnya min medicindelegering & fick nya arbetskläder sen blev det räser hem till mamma, haha nä tog det faktiskt väldigt lugnt & jag möttes av en glad pojk som vägrade släppa min famn, Goa unge. Nu känner man sig hel när alla tre är hemma, lilleman han sover & jag ska slänga mig på soffan. Känner mig en aning trött i huvudet men ändå inte så farligt som jag trodde! 

Ser fram emot morgondagen då jag ska få spendera hela dagen med min lille pluttis :) 




Första gången på 11 månader

Ger vi det ett nytt försök då förra inte gick att ladda upp..

Vår lilla älskling är lämnad hos sina morföräldrar och i morgon ska jag jobba för första gången på 11 månader, blandade känslor. Just nu vill jag inte alls men det kommer nog bli kul men jag hoppas att dagen kommer gå snabbt så jag kan komma och hämta min lille plutt. Den mesta ångesten beror nog på att jag verkligen insett att det faktiskt inte är så lång tid kvar tills lilleman ska börja på dagis.

Usch så tomt det är här hemma, helt sjukt. Inte ens kul att va hemma men det får ju gå.

Fick städat här hemma riktigt ordentligt vilket var skönt, bäst är att göra det när man är själv för då går det undan.

Snart dags att Nanna så man kommer upp i tid i morgon, kommer känns mega konstigt att inte göra det man brukar så lika bra att rota fram kläder och förbereda inför i morgon så jag slipper stå här som en yr höna.

Natti!






Bilstol

Idag har vi spenderat halva förmiddagen på babyproffsen, testat, klämt och diskuterat en massa om en ny bilstol.
Vi funder och fundera, står mellan maxi cosi och britax Max-way (tror jag den hette), britax är mycket bättre säkerhetsmässigt då nackstödet är fast och då skyddar mot eventuell krock och bältet som man då fäster med kläms fast & därför är det också säkrare.
Säkerheten är ju den som kommer först, såklart och själv klart är maxi cosin också en bra stol, den har ju klarat testet som krävs och är ju säker på sitt sätt. 
Sen är de ju nästan lika stora och tar ungefär samma plats, britax kan man dessutom reglera nackstöd & bälte bak på vilket även gör att vi kan använda den kanske lite längre men sen har ju maxi cosi så man kan reglera stolen i olika lägen..
Ja, svårt det här. Någonting säger att vi har bestämt oss men ändå så undrar jag ifall det finns mer att välja mellan!

Försöker komma ihåg att fråga de vi känner vad de har och vad de tycket men är det någon utav er som vill dela med sig av vad ni har för stol och vad ni tycker så gör gärna det! :)

Lilleman blev iallafall trött efter allt tittande och somna ganska snabbt på vägen hem & efter vi ätit lunch så åkte vi ut till familia för att kolla skor, blev en runda på härliga hem också, träffade en massa kända ansikten där inne, kul :)
Hem till mamma & Jonny för att ge lilleman mat innan vi körde hem igen.
Har varit en del idag, i morgon blir det lugnare. Kanske en promenad under tiden Andre byter däck på bilarna. Vi får se :)


Dax att förändra !!

Det är verkligen på tiden att ta tag i vissa saker, inte hänga upp sig på små bagateller utan göra det bästa av varje situation hur jobbigt det än är för man vet fan aldrig när det kan vända och ta slut!
Jag kan inte gå och tänka att jag ska leva min dag som om den vore min sista men jag kan absolut ändra på vissa saker, försöka se det positiva i det negativa istället.
Att jag får en tankeställare är efter kvällens besked solklart då jag verkligen har fått bevis på att vissa saker kan hända vem som helst, när som helst oavsett ålder och även om jag & denna person inte haft någon kontakt på hur många år som helst så finns där ändå minnen från den tiden vi hängde & självklart kommer det alltid finnas med i bagaget oavsett vad någon annan tycker!

Dax att förändra & göra saker bättre, det är allt jag kan säga! 

Vila i frid kära du ! :( 

Fifan!

Fredagen är snart över vilket känns väldigt skönt faktiskt. Är helt slut i huvudet.. Hade en jätte bra dag, var ute och gick med mamma och lilleman han vägrade sova i sin vagn vilket resulterade i att han verkligen satte mitt tålamod på prov.. Sluta med att allt åkte in i bilen så körde vi hem. Lilleman somna och jag satt där och var arg för mig själv, tur det tar en liten stund innan man är hemma så man kan varva ner..

Puh ja, fifan !!

Tur att allt vände när vi kom hem, en glad bebis & en glad mamma! Andre kom hem & det blev ett snäpp bättre.
Nu sitter jag här, hungrig som ett aphuvud & med en bebis som bara vill busa & inte alls sova. Jag gav upp mina försök och lämna över till pappa, låter som han lyckades iaf vilket då innebär att jag snart ska få mat i magen ;)


Hej hej !




Det gick snabbt

Den här dagen har minsann gått snabbt, började med att hämta lillemans nya åkpåse till vagnen. Jag är verkligen super nöjd, där kommer han sitta och ha det varmt och skönt. 
Åkte därefter hem till mamma, spenderat dagen med henne. Världens bästa mamma, vad hade jag gjort utan henne ?! 

Jag tyckte denna veckan gick jätte segt men bam så är det fredag i morgon igen... Jisses.. Vad ska vi göra i morgon då ?! Ja det är en bra fråga.. Tar dagen lite som den kommer helt enkelt! 

Vad ska ni göra ? :)




Hemma !

Dessa två dagar har varit betydligt mycket bättre än vad vår måndag var. Natten till igår var extremt bra, sov till och med till halv 8 vilket aldrig händer och natten till idag var väl lite sådär men inget att klaga över :)
Försökte titta under överläppen på lilleman vilket inte är det lättaste och jo visst är där en lite tand även där som är på gång så kan tänka mig att det gör ont som tusan i hans mun. Kletat på lite alvedon och det verka iallafall bli bättre.

Förutom en liten sväng till mamma igår  och en liten sväng till affären idag så har vi bara varit hemma vilket är otroligt skönt. 
Skulle egentligen till sjukgymnasten i morgon men ingen barnvakt så får skjuta på det helt enkelt. Gör inte så mkt faktiskt då jag faktiskt bara känner för att va hemma.

Lilleman han tog tag i tvbänken och ställde sig upp idag, mitt lilla hjärta han är såå duktig :) 

Ja nä mycket mer än så händer inte här just nu, snart krypa ner och sova några timmar ! 



Vilken dag !

Vilken dag, är verkligen helt slut i rutan & inte nog med att man knappt sovit något i natt så har jag kämpat mig igenom dagen.
Vår lille herre här hemma vakna säkert 75 gånger (som det kändes som) i natt och var jätte orolig och efter många om ovh men så fick jag han att somna om en sista gång vid fem och halv 7 gick vi upp.. Helt okej tyckte jag men sen har det inte varit mycket som varit bra idag.. Mammas famn är bäst helt enkelt & bara jag har närmat mig soffan för att sätta mig ner så har den lille blivit arg & ledsen..
Så ja, när klockan närma sig 4 kunde jag inte låta bli att jubla då Andre snart skulle komma och kunna hjälpa mig. Tack och lov!

Hoppas innerligt att morgon dagen ser bättre ut.
Ska bara sitta här och andas lite innan jag faktiskt går och lägger mig ifall det är samma visa denna natten.




Gå igenom mycket

Det har varit en lång dag och mycket har vi hunnit med.
I förmiddags var vi på maxi en runda och handla lite och efter vi hade ätit lunch så var det tid för mig att åka hem till Sara på inredningsparty. Mycket trevligt, handlade men bara en liten sak :)

Efter där så var det bara hem, pussa på mina killar och sen åkte vi till Sarah, Martin & kimbo. Åt lite middag där och lekte en massa.
Kimbo var det full fart i och lilleman han hängde på så gott han kunde haha :) 
Tog inte lång tid innan han somna i bilen på väg hem. Nyss kommit innanför dörren och ska sätta mig o varva ner lite innan jag lägger mig annars hade det väl tagit en evighet innan jag somnat då man har så mycket att gå igenom efter denna dag :)

Måndag i morgon igen vilket innebär en vecka kvar tills jag ska jobba, jag vill inte !!! Eller jo, lite kanske men åhh.. Tur det bara är en dag haha..
Har inga direkta planera för någon av dagarna i veckan faktiskt så vi tar det som det kommer helt enkelt, skönt det med !

Natti!!


Vad rekommendera ni?

Lördag morgon redan klockan 6, varför ska vi gå upp så tidigt när det är helg kan man ju undra men vi bädda såklart ner oss igen. Ställde klockan på 8 ifall vi skulle sova så länge. En kvart innan vakna lilleman igen så då gick vi upp.
Gjorde oss klara och åkte hem till mamma & Jonny vid 9 tiden, kändes som klockan var typ 11 då jag kände att vi hade hunnit med jätte mkt på morgonen.
Andre och Jonny åkte och besikta deras bil & jag och mamma och lilleman gick bort och handlade lite bröd, köttbullar, prinskorv och annat gott så det blev en brunch hemma hos dem innan vi åkte vidare.

Tittade lite på en ny bilstol till lillen, har nog bestämt oss för en maxi cosi mobi faktiskt. Inte mycket som skiljer på den och maxi cosi xp som då är den nyaste stolen. Det ända är att det ingår nackskydd och att där är annat tyg plus lite bredare på den senaste och dessutom är den bara satt till 18 kilo och den äldre varianten till 25. Känns som att vi kan skaffa den äldre då det är svårt att veta vad han väger när han är två. 
Men en liten funderare på det hela igen så får vi se vad det blir. Vad har ni för stol och vad kan ni rekommendera ?? Inte babyskydd då alltså utan steget efter!

Vi han med en sväng till Fredde och Linda också och när vi skulle hem så han jag knappt börja köra innan lilleman sov. Fick väcka honom när vi kom hem så han fick bytt om och lite mat.

I morgon ska jag på inredningsparty hemma hos Sara, alltså ska jag till Bjuv även då haha :) 
aldrig varit på det innan, Jag brukar inte alls gå på en massa partyn såhär men jag måste erkänna att det är riktigt kul :) 
Har dock lovat min gubbe att inte handla för mycket så vi får se om det blir nått.

Så mycket bättre på tvn,  godis skålen är framme ! 

Och jag måste bara säga att vår lille kille är så duktig på att komma över från sittandes till mage. Ibland fastnar det ena benet men oftast går det riktigt bra. När vi var på babyproffsen så klättra han upp mot den ena bilstolen och stod där på knä & jag bara vänta på att han skulle resa sig men nej inte än. Guud så snabbt allting går nu helt plötsligt, sjukt ! :)




Kom & gick

Fredagen kom och fredagen gick.
Vafan hände med denna veckan egentligen ?! I måndags kom vi hem från en helg i Bjuv men det känns som det var för flera veckor sedan. Dagarna har bara rusat förbi men det är skönt att det är helg iallafall.

I morse åkte vi ut op familia en snabb sväng med mamma, jag skulle träffa Sara men hon skulle ha sovmorgon så jag passade på att göra detta innan. Mamma handlade julklappar och lite annat och jag ett par byxor. Något jag verkligen behöver är en jacka som lite tjockare men ändå ingen vinterjacka för det är för varmt. Tror jag får ge mig ut och titta efter en sådan någon dag. 
Iallafall, när vi va klara så körde jag till stan direkt, så jäkla bekvämt att man kan packa ner en sovandes kille i vagnen och köra in i hissen och upp till lägenheten och låta han sova där tills han vaknar.
Det var dock en ledsen kille som slog upp ögonen hemma hos Sara men efter lite mat så blev det iallafall en aning bättre.
Gick en liten sväng innan vi skulle köra hem.

Lilleman sover & vi sitter framför tvn som vanligt men ska snart ta och resa mig och packa ihop lite saker som vi ska ha med oss i morgonbitti.
Ut till mamma & Jonny för att hjälpa de med lite saker, vi kan ju snart flytta ut till Bjuv med tanke på att vi är där var varannan dag ;) 
Men tanken är väl inte att stanna där hela dagen utan något annat ska också göras men vad vettitusan.löser sig då :)

Vad ska ni göra i helgen ? 

Vår dag

Vi har spenderat vår dag med mamma, åkte till maxi och handlade i en evighet kändes det som men skönt att slippa stressa och bara gå och titta på allt.
Vi tog oss en promenad också, kallt som fasiken var det. Skulle helt klart haft mer på mig men ibland är det inte så lätt att veta hur man ska klä sig efter vädret.
En trött liten gosse somnade på vägen hem & nu sitter vi bara och myser efter ett bad.
Snart läggdags för mini & lite tv bara för oss andra. 

Fredag redan i morgon, var har denna vecka tagit vägen ?! 

Sjukgymnast

Äntligen har jag fått gå igenom min rygg ordentligt och fått den hjälp jag behöver.
Tjejen som hjälpte mig var jätte duktig fast att hon bara hade lite kvar på sin utbildning. Nu ska ryggen tränas upp, mina extremt spända muskler ska bli bra. Jag ska sköta mig och göra mina övningar så ofta jag kan så får vi se vad hon säger nästa vecka.
När jag väl har fått bort min smärta så ska jag sätta mig på ett gym, har inget val om jag inte vill ha samma problem igen och det vill jag inte och dessutom behöver denna kropp få tillbaka sina muskler för jag kan inte skryta om att det är mycket muskler som funkar. 
Känns riktigt bra det här men frågan är var ska man träna ? Vill ju egentligen ha någon att träna med för att hålla igång motivationen. Inte bara gym utan även pass just för att det är skit kul.

Jag är riktigt motiverad faktiskt och jag ska verkligen försöka hålla detta. Jag är nog sämst när det gäller träning och äta bra mat. Det håller en stund sen är det inte kul längre.. 
Men nu jäklar :)

Nu börjar mitt tv program, hejsvejs! 

Mamma & pappa

Den här dagen blev helt annorlunda än vad jag tänkt mig. 
Var och hälsa på jobb i förmiddags & skrev även anställningsavtal eftersom det numer är Attendo som driver det hela. Kul att träffa dem alla och kul att träffa nytt folk också. Två veckor kvar sen ska jag jobba mil första dag. Lär va helt slut därefter men det ska bli kul även om jag kommer sakna min lilla prins mer än något annat. Intressant att prova på att vara utan honom på detta sätt. Buhu, kan inte hjälpa att det svider lite i hjärtat.

Åkte till sjukhuset och mötte upp mamma som hade suttit där sen klockan tio. Halv tre var vi klara & tur var det för lilleman ville inte alls sova i sin vagn just då så han somna rätt snabbt i bilen. 
Han har varit så duktig, charmat alla i väntrummet. Pratat en massa & det bästa av allt, jag skulle ge han mellanmål så han satt på en stol & jag skulle gå bort till papperskorgen och tillbaka så hör man ett jätte tydligt "mamma", guud vilken känsla & jag vet inte hur många gånger jag sa till min mamma "hörde du vad han sa" haha :) 
Tänk vad det kan förändras på en dag, igår snacka han lite med stavelser och idag en massa. När jag gav han middag så var det bara "pappa" & "dada" som gällde. Fick knappt i han något att äta. Åh jag bara längtar till i morgon för att få höra han "prata " :) 
Den dagen han säger "mamma" ordentligt så lär jag få mig en tår i ögat :)

Ah nä nu ska jag ta och göra mig klar och gå och lägga mig. I morgon är det ju tis för sjukgymnasten ! 




8 månader

Borta bra men hemma bäst !
Ja det är ju faktiskt så det är, nu är vi hemma efter några dagar ute på landet under tiden mamma & Jonny har varit i huvudstaden. Vi har haft jätte mysigt, så skönt att få komma bort från stan och allt liv ett tag och att få bo i hus ett par dagar är ett stort plus i kanten. Det var såklart skönt att komma hem, känns ju lite halv konstigt eftersom man har vant sig vid att va borta men man kommer snabbt in i det igen som tur är :) ska bli så skönt att krypa ner i sin egen säng iallafall men usch vad jag saknar min lille kise som brer ut sig allt vad hon kan i hela sängen :)

Alltid haft djur i min närhet & det är faktiskt väldigt tomt utan någonting så kanske ska ta mig ett snack med min gubbe så vi kan ända på det. En fisk hade gått bra men helst något man kan klappa hade varit kul :)

8 månader blir min prins idag, fattar inte var tiden har tagit vägen. Var på Bvc idag och han växer på som han ska. Lång är han också, 71 cm :) Bvc trodde att om han bara ligger på mage mycket mer så lät han krypa framåt snart, kanske om ett par dagar. Han vill inte ligga på magen, han vill sitta eller stå så vi får väl se hur det går. Han är iallafall riktigt duktig på att ta några steg när man håller han i händerna & jäklar vad han har börjat prata. I morse lät det som han sa hej hur många gånger som helst men bäst av allt var i bilen och det lät som han sa "pappa", snacka om att jag höll på att tappa hakan. 
Så kul att få se han utvecklas mer och mer för varje dag som går. Min fina lilla plutt :)

I morgon ska jag & lilleman till mitt jobb och hälsa på, ska bli kul. Hem till mamma igen då vi glömde lite saker där ute. Men mer än så har vi inte planerat för i morgon.
 
När vi var på Bvc så tog jag tag i att boka en tid hos en sjukgymnast, hoppas verkligen hon kan hjälpa mig med min rygg så den blir lite bättre iallafall, just nu är det katastrof kan ju knappt böja mig ner.. Blir ju inte bättre direkt så ska bli kul att se vad hon säger.

Nä hörni detta blev visst långt, ska mysa med min gubbe och vattna mina blommor som ser ut som kom och hjälp mig att dö! 




Panik !!!!

Min lördag började jätte bra och sen var det bara stress, kom inte in på min mejl då det stod att någon annan var inloggad. Panik!! Allt är ju där..
Var nere och hämta ut min nya lur, en iPhone 5s och jag är super nöjd :) väl inne i butiken kom där in en kille hög som ett hus och började stoppa på sig saker, välte halva butiken och jag kände mig riktigt obekväm och kunde inte alls koncentrera mig på det jag skulle & det kunde ingen annan heller då alla stod och tittade på honom. Tillslut gick han efter en tillsägelse och jag hade min telefon så vi lämnade också. Fick bytt simkort och eftersom jag inte hade datan så skulle jag hålla koll på min gamla telefon när kortet sluta funka så jag kunde få i det nya, funka inte !! 
Åkte på tupperware party hos Sara, jätte trevligt fast jag var helt uppjagad av allt. Handlade lite saker därifrån faktiskt.
Andre och lilleman kom och hämta mig, snäll som han är hade han hämtat min data där hemma så när vi väl kom tillbaka hem till mamma så var det bara till att sätta sig och få igång denna telefon som nu fungerar plus att  jag fick tillbaka min mejl tjoho :) vetitusan vad som hände med den..

Igår kväll var vi även hemma hos Sara, Richard och Julia. Lite käk, en massa prat och skratt. Tack för en trevlig kväll !
Idag gick vi upp halv sju sen la vi oss igen och när lilleman vakna vid nio så tog Andre honom så jag fick sova, till halv tolv. Lite små ångest för att hela dagen har gått men men det behövdes och det är rätt skönt att bara va hemma också :)

Så efter en stress dag igår så blev den tillslut väldigt bra iallafall :) 

Och eftersom mitt internet och mottagning suger här ute på landet så får detta räcka !





Full fart fram

Vår morgon började med att vi fick åka ut till mamma en aning tidigare än planerat. Gjorde inte oss så mycket egentligen eftersom den jäkla renoveringen av grannlägenheten fortfarande är igång och låter som de sågar o slipar precis sidan om örat pp mig. Tröttsamt ät vad det är just nu!!

Lilleman fick va hos mamma någon timme under tiden jag tog hennes bil och körde till däckia. Egentligen skulle hon ju själv kört men det blev lite problem på vägen men vi löste det riktigt bra & snabbt gick det ju faktiskt också. Under tiden bilen var då så gick jag bort till engelbrecksboden och hittade ett jätte fint sett till lillen, alfons dessutom. Så mycket mer de har fått in, ingen butik jag brukar besöka direkt så var ett positivt besök.

I morgon har jag en hel del att fixa, tur det snart är helg fast då har både jag och vi lite att stå i.
Jag ska iväg på tupperware party hos Sara på lördag eftermiddag & under kvällen blir det en sväng till Sara, Richard & Julia för lite middag & snack :) 
Förresten, är det någon utav er som läser som är intresserad av att ha ett tupperware party så säg till så meddelar jag vidare till fröken Hagman :)

Lillen somna alldeles nyss, André är iväg & jag sitter bara framför tvn och gör inte ett skit och skönt är det. 

Hoppas ni haft en bra dag & ha en trevlig helg ! 



Ångest

Äntligen onsdag kväll och mina favorit program på tvn, älskar greys men synd bara att det inte kunde börja klockan åtta istället så man kom i säng lite tidigare.
Lilleman han sover ju faktiskt mycket bättre nu men han vaknar ändå till minst en gång om natten, det brukar räcka att stoppa i nappen och stoppa om honom så somnar han igen men sista gången han vaknar innan vi går upp då vill han till mig. Så jag sover ju fortfarande som en kratta och då behövs det tidiga kvällar. Dessutom gör det inte saken bättre att ha en gubbe som drömmer hel sjuka saker och klättrar runt i sängen haha ! :)

På tal om något helt annat, på tisdag ska jag & lilleman till jobb och hälsa på. Skulle gjort det mycket tidigare men ja, de första månaderna bara försvann sen hände det ju lite saker och sen blev det sommar och semester och sen har tiden bara gått.. Men nu äntligen :) 
Får lite ångest när jag tänker på jobb, ska såklart bli kul för tanken är att jag ska in och jobba någon gång då och då redan nu men det säger ju också att det snart är dags att lämna lillen på dagis och gå och jobba alltid! Usch, jag vill va hemma med min buse ju, leka med honom och ha kul och mysigt. Gud ja vad man vänjer sig snabbt & jag gissar på att när han väl är ett år och ska börja på dagis så vänjer man sig med de rutinerna också såklart.
Ja, tiden har aldrig gått snabbare än vad den har gjort nu dessa snart 8 månader!

Men nu tänker vi på en dag i taget istället &. Har kul :):)




Tomt

Äntligen har jag fått städa ordentligt här hemma, lagat mat till lilleman har jag också gjort. 
Han ät just nu hos sin farmor, har varit där i eftermiddag.
Riktigt tomt är det här hemma men skönt att fått detta gjort iaf.

Strax ta på mig skorna och köra och hämta min lille prins. Vi är väl hemma lagom till André kommer innanför dörren, så mycket mer än såhär blir det nog inte idag ! :)

Vid min sida

Det är inte det minsta roligt att vara en dag i förväg. Trodde det var onsdag när jag vaknade men så var det ju inte. Är ju nästan bättre att va en dag efter.
Jaja, tiden har sprungit iväg även idag tycker jag. Har fått handlat det vi skulle, så ikväll blir det kyckling i nån ost sås och pasta till det. Helt nytt att laga så får väl se om det smakar! 

Lillen har nästan precis somnat & jag borde passa på att städa av badrummet men jag pallar inte resa mig, usch! Va rätt sköt att bara sitta och inte göra något men fem minuter till sen tar jag ett ryck! 

Tur jag har min bästa vän sidan om mig, han heter "red bull" om ni undrar ;) 
Vingar ger han inte mig, kraft och energi vettifan men god som tusan är han :) 




Full fart fram

Spenderat vår måndag hemma hos mamma, åkte dit redan vid nio i morse. Köpte med lite frukostbullar till oss också, nom nom :) mamma hon städade en massa och under tiden sov jag och lilleman en timme. En som njöt extra var katten som inte hade gått upp än och tyckte det var mysigt att någon gick och la sig igen haha. Spann bara man låg där, ååhhh jag vill så gärna ha en katt. Lilleman han älskar henne och allt annat som är en katt. 

Jaja, dagen har gått fruktansvärt snabbt, vi var iväg på eftermiddagen med mamma sen körde vi hem och vi han med en del innan det var dags att börja på middagen. Lite tvätt som blivit rent och dammsugaren åkte fram sen var det snabba ryck ner till stan innan de stängde där. Äntligen placerat min ända i soffan. 
I morgon har vi en date med Josefin! 



Helgen

Igår var inte alls en rolig dag, vet egentligen inte varför men det hände inte mycket roligt alls. 
Jag och lilleman var iallafall hos mamma en sväng under tiden André var på annat håll.
Klockan var strax efter åtta igår kväll nät jag gick och la mig, somna som en stock lika snabbt och när jag vaknade till vid halv tre kom jag inte ens ihåg att jag lyft över lilleman till mig. Det är bara mammas säng som gäller numera, mysigt men jag sover som en kratta. Att en sån liten kan ta så stor plats haha.. Halva min ända är utanför sängen och han ligger och snusar mig i halsen. Underbart är det men som sagt det känns att man lever när man vaknar haha.

Idag har vi varit runt på väla, Ikea, mio och Elgiganten. Fixat några julklappar till, skönt att man snart är klar och slipper stå där dagen innan som förra året ;) 
Lilleman har varit på så bra humör hela dagen, han tjoar (skriker) och har sig för fullt, skrattar åt allt och alla. Han hördes på både väla och Ikea kan jag säga haha.. Gullunge :)

Jag har bäddar ner mig och ska alldeles strax lägga mig till ro och hoppas på att få lite massage på min onda rygg ! :)

Sov gott ! 

Julmarknad

Idag var jag och lilleman och mös hemma hos mamma & Jonny. Strax efter vi hade kommit dit så åkte vi till vrams gunnarstorps slott för julmarknad. Det var inte riktigt så mycket som jag hade tänkt mig men ändå en hel del. Jag handlade också dessutom, ett armband och lite gottis. Dem andra handlade på för fulla muggar haha. Tur man har vagnen att lägga sakerna i så slipper man bära på allt.
Kallt som tusan var det iallafall, bättre klädd hade man kunnat va. Pälsar på den lille så han inte ska frysa men tänker inte riktigt på vad jag själv tar på mig men lilleman kommer ju alltid först så är det bara ! :)

Var iallafall skönt att komma hem till värmen efteråt men jag tror jag hade tyckt det hade varit mysigare att gå där på kvällen men snart är det ju jul på fredriksdal som brukar va hel mysigt :) åh vad jag älskar sådana här marknader, mysigt som bara den & riktig jul känsla får jag :)

Tänk vad ens intresse har förändrats, förr hade jag tyckte det var jätte tradit att gå på sånt här haha.. Nu är det en helt annan sak och ännu roligare är det just för att lilleman är med nu också :)

Helgen är här, otroligt skönt. Får se vad vi hittar på, har en del att välja mellan :) 

Vad ska ni göra ? :)



RSS 2.0