Bilstol

Idag har vi spenderat halva förmiddagen på babyproffsen, testat, klämt och diskuterat en massa om en ny bilstol.
Vi funder och fundera, står mellan maxi cosi och britax Max-way (tror jag den hette), britax är mycket bättre säkerhetsmässigt då nackstödet är fast och då skyddar mot eventuell krock och bältet som man då fäster med kläms fast & därför är det också säkrare.
Säkerheten är ju den som kommer först, såklart och själv klart är maxi cosin också en bra stol, den har ju klarat testet som krävs och är ju säker på sitt sätt. 
Sen är de ju nästan lika stora och tar ungefär samma plats, britax kan man dessutom reglera nackstöd & bälte bak på vilket även gör att vi kan använda den kanske lite längre men sen har ju maxi cosi så man kan reglera stolen i olika lägen..
Ja, svårt det här. Någonting säger att vi har bestämt oss men ändå så undrar jag ifall det finns mer att välja mellan!

Försöker komma ihåg att fråga de vi känner vad de har och vad de tycket men är det någon utav er som vill dela med sig av vad ni har för stol och vad ni tycker så gör gärna det! :)

Lilleman blev iallafall trött efter allt tittande och somna ganska snabbt på vägen hem & efter vi ätit lunch så åkte vi ut till familia för att kolla skor, blev en runda på härliga hem också, träffade en massa kända ansikten där inne, kul :)
Hem till mamma & Jonny för att ge lilleman mat innan vi körde hem igen.
Har varit en del idag, i morgon blir det lugnare. Kanske en promenad under tiden Andre byter däck på bilarna. Vi får se :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0