nej tack , jag är allergisk mot elj :)

Blev Center syd i onsdags med Sara, skulle handla kläder till sensation ju, men hitta ju fsn ingenting =/ så får se hur jag löser det, får väl kolla lite i Saras gaderob som vanligt hehe ;P
handlade iallafall lite annat som jag behövde men absolut inte hade råd med :P men men skit i det, sen blev det Väla en sväng, och sen till Josefins jobb, statoil då alltså :) snacka lite skit där och köpte kakor, två kak burkar för 25 kr skit billigt, så det handlade jag & Sara :) folk bara skratta åt oss men va faaan :P gott va det iaf, sen blev det hem till Lousie en runda, röka en cigg snacka lite skit där me, och sara prova kläder, bad till budda gjorde hon också haha du e fan sjuk :P haha !
Sen blev det ner och Sola alla tre, hände ingenting ju =/ så vi håller nog oss till det vanliga stället :)
Blev Mcdonalds sen med som vanligt, beställde 2 sexnuggets :P hahha :) men inga pommes för jag är ju allergisk mot Elj :)
 Torsdagen däremot skulle jag göra en massa, kom inte hemifrån förrän klockan va typ 2 nått, sen till jobb och fixa lite papper som jag va tvungen och skicka men som jag glömde mitt i allt eftersom jag va tvungen o hinna med allt annat :P åkte hem till mormor hjälpte henne lite grann och prata lite, sen kom Sarah och Rocky dit en runda, och sen va de bara tanka snacka lite med Sarisen och sen bar det av till Landskrona, ut till Hgs jobb och fixa min bil , gick inte som det skulle så får bli på Lördag istället :) sen så jävlar i det ska den säljas :)

Blev lite mat och så hemma hos han, sen va det dags för mig och sticka hade ju segat mig tillräckligt så alla bara vänta på mig, skulle ju sola med Sara, hämtade henne i laröd och sen ner till solariet så jävla skönt va det :) men får nog vänta några dagar nu :P annars lär jag ju bränna mig ordentligt =/

sen körde vi hem till Jonas, satt och snacka och kolla tv, sen blev vi ordentligt sugna på baguett så klämde in oss i hans bil och körde till statoil, blev en baguett , en cola och en fransk hottdog :) baguetten va skit äcklig så tur jag köpte korven :P

Och nu är det fredag, sista dagen på semestern, tråkigt men sant, blir väl bara lugnt ikväll med lite film och så, fest i morn jajamen :)

Ha en bra dag!

Nej tack, jag är allergisk mot Elj !!


GRATTIS SNÄCKAN !!

GRATTIS SARAH TILL KÖRKORTET :)

 Det gjorde du bra ! som du kämpat , nu får du se till att ha de kvar haha :)
stolt är jag över dig !



Benvärmare klara till Sensation :)

Ja rubriken blev typ som Sarahs men men ;P haha :)

Hämtade upp Sarah vid halv 5 tiden igår, stack in på sy söder och handlade det sista, sen hämtade vi Rocky och hennes tyg och åkte hem till hennes Mamma :)
Vi sydde och sydde och hår var de precis över allt :P men gick bättre än väntat iallafall och tur är väl det :P för vad hade man gjort annars ..
dom kanske inte blev helt jämna längst ner men skit i det lär ju trampa på dom ändå :)



fattar inte detta när man är ledig och kan sova hur länge som helst, och man vill verkligen sova ut , så vaknar man såna sjuka tider, som halv 7 igår och idag va klockan halv 4 i natt.. sucks=/
Vaknade dock klockan tio utav ett sms från Hanna , fy på dig ! :P haha.
Blir Center Syd idag :) skit nice ! får väl se vad man hittar behöver iallafall en trööja till Sensation White .
inte handla en massa annat det har jag inte råd med =/

Ska gå och försöka få i mig lite frukost nu hade jag tänkt :)

Ha en bra dag!

Ny design och massa annat skoj :)

Ny design har man skaffat sig här också, tackar min kusin för det :) hade dock varit lite lättare om man satt sidan om varandra, men det funka ju ganska bra ändån :)

efter att inte ha gjort ett skit igår blev det ju solning med Sara :) skönt som fan, och en massa snack som vanligt :) blev en runda till mcdonalds efteråt med :) as gott va de för en gångs skull :P

Sen skulle det ju egentligen bli Bowling men av någon konstig anledning stänger dom där klockan 8 på måndagar och där satt jag och sara på mcdonads helt ofräsha och allt va de nu va, och skulle hinna till kl 7 ? =/
hm nä, vi sket i det och bestämmde oss för att vi tar det på Onsdag istället, så den som vill med kan ju bara höra av sig :D
Iallafall blev det Biljard igår istället, vi va ju tvungna och göra någonting, hel kass är man ju på det men övning ger färdighet eller heter det inte så ? ;P

Sen va det bara hem, kolla lite på tv och sen sova. skiit tråkigt !!

Vakna halv 7 i morse och va jätte pigg, men kände att klockan va lite för lite för att gå upp när man är ledig, så kämpa för att somna om men vakna typ varannan timme =/
Gav upp klockan halv 12 och gick upp :) haha !

Och idag ska jag träffa min lilla Saris :P vi ska sy ! haha... får ju hoppas att det blir som man vill :)

sen får man väl se vad som händer, hade verkligen behövt städa min bil men kul och stå där ute när de e sånt här skit väder =/ nej tack !

våra bästa år nu och sen göra sig klar :)

Ha de !

en ny dag .

Solning blev det ju igår, fick ju vänta i en evigehet på Josefin skulle komma haha ;P men man är ju inte den som är den. Musik fanns där ju, en soffa o sitta i och min mobiltelefon pep i ett :) så klara mig ganska bra.
Sen bar det hem till Hagman, med ostbågar, cola oxh gifflar :) de va det närmsta kanelbulle jag fick haha :)
blev en massa snack om allting :) sen va de hem och sova .
och ja nu sitter man här, skulle egentligen till Af men palla inte, vill inte sticka dit dät själv :S kanske träffar på han dära :S ush och fy !
Bowling ikväll? aa blir de nog :)  snacka om att jag Äger på det :) haha !

aja uppdaterar senare :)
pussss!

Välkommen till världen :)

Fredagen blev bara en hemma kväll, skönt men ganska tråkigt.. Lördagen Började iallafall bra, åka skridskor med Sara, Jonas och jocke, va bara jag Sara och Jonas som åkte Jocke balla ju ur :P va inte så himla kul ändå fsktiskt, ont i fötterna men men nu är det gjort :) nu är det bara allt annat som ska göras hehe, rida tillexempel :P haha :)
Sen blev det mat på ättekulla, pizza blev de ja :) gott som faaaan ;P Sen blev det ner till solariet :) fast bara jag och sara dom andra åkte hem.

Kolla lite kläder hemma hos hagman, sen va de full fart hemåt och göra ve sig sen hämta upp henne och Josefin sen blev det fest :)
Lokalfest på Dalhem, va inte så värst roligt så vi stack hem till Micke istället satt där ett tag och sen gick vi tillbaka till lokalen , och då jävla i det va de kul :) dansa och hade sig hehe ;P sen blev det stan, Stinsen och Crom och Stekhouse som vanligt :)  Så jäkla roligt hade jag :) och för en gångs skull så åkte inte jag hem först :D Josefin och Sara stack väl vid halv 3 typ , själv va man inte hemma förrän kvart över 4 typ :P tog en evighet på Mcdonalds för att få två Hamburgare bara för det hade varit slagsmål. Glömde mitt vatten gjorde dom också ! fast kom på de när vi nästan va hemma ändå haha :) Aja en kanon kväll va det :) Helena svamp va de igår med :) haha ..

Och idag vaknade man utav att Mamma ringde mig och berätta att jag fått en Kusin :D en liten pojke va de som kom ut klockan 10 i morse :) Välkommen till världen! så nu ser man framemot och få träffa han snart. Synd de är så långt till Stockholm bara :)

Ikväll blir det bara slappe, Träffa Josefin sen och sola :) hur skönt som helst och det bästa av allt är att man inte behöver tänka på att man ska upp tidigt i morron för man är ju ledig :)



Tack för en underbar kväll !

En dag med Hagiiis :)

Va tillbaka på jobb igår, funkade skit bra faktiskt, fick ju hjälp och allt så nu har man lite bättre koll på vad man ska göra, flyttar folket inte på sig blir de ner körda av min skurmaskin haha :)

Åkte hem och ringde en massa samtal, Semester har man man ju nästa vecka, så skönt måste se till och få gjort nått då ju :P sen blev de en massa samtal till banken, hm inget kort alls på 4 dagar :S också är det helg !

Så åkte hem till Sara kolla våra bästa år, men blev mest snack istället :)
sen körde vi ner till banken, va ju tvungen  att ha pengar ute skit jobbigt annars, sen blev det sola, skit gött va ju det, båda två i samma rum ! dock inte ovanpå varandra i samma solarie, fick den frågan igår "bytar ni plats sen när det är din tur och sola magen ?" hahhaha :) aja inte lätt !

Blev kina mat sen också, dock va man inte så hungrig som man trodde=/ synd för det va gott, men jäävligt billigt för att inte orka käka upp allt !
Blev en sväng till väla också, kolla väl i två affärer, resten utav tiden blev prat i en soffa :)
Mycket snick i snack :P hehe.

Träffa min lilla snuttegurka sen ;) ( hoppas du kollat din lunar INNNAN du läser detta) skulle ju köpa vårt fluff tyg, så det blir att sy på Söndag får väl se hur det går..
Tanten i syaffären sa ju att det är modernt nu att ha sånt fuff tyg, alla tre försökte hålla sig för skratt, självklart lyckades jag inte !

Körde henne hem, blev Maxi en runda handlade väldigt lite. sen bar det hemåt, släppte Sara i Laröd , tog en cigg och sen blev de bara slappe :) skönt som fan ! as trött .

kunde dock inte sova denna natten heller , sista gången va klockan 1, skulle upp 5 :S ush trött va man ju.. men fick ju sova klart nu på dagen :) så nu blir det in i duschen sen in till stan möta sara och sen sola :)

Ha det för jävla gött :)

Pussspussspusss!



21 oktober !

Fortfarande sjuk är man och det suger jääääävlar i det.
Morgon dagen också sen får det bli jobb på Torsdag, bläää :S
försöker hitta mig ett annat jobb, som är heltid så man kan klara sig lite bättre.
men det är ju inte det lättast precis.
Blir ner till Af på torsdag med Hagiiis, sola måste jag också görs, drar nog med henne på de också får ju bara hoppas hon är villig =)

Jordgubbsplockare är min och hagiis sysselsättning till vintern, hum?? haha rökpaus mitt i jordgubbs landet :)

Fredag blir det bara lugnt, och Lördag ja då är det fanimej skridskoåkning som gäller , får väl se hur det går med det, Bambi på hal is kanske ?
Kvällen, ja då blir det paaartaj får hoppas att det blir kul :)

Slänga sig framför tvn med min choklad pudding nu, ha de bäst !


Helgen !

Jaa, lugnt blev det ju i helgen precis som det sas, iallafall för min del funka ju inte lika bra för alla andra haha :P
Fredes åkte jag hem till Sarah och Hans, dom skulle sitta där o dricka lite öl hahha :) och det va fanimej kul asså :P även om jag bara fick ner knappt tre öl haha :P vakna på Lördan mådde skit, förkylningen blivit ännu värre, så jag placera mig på deras soffa hela lördan typ :)

Så nu vill jag fan bara bli frisk så man kan åka skridksor på lördag :) hahah !

ha de !


Det här med blogg..

det här med att ha blogg, förstår inte att man har kunnat bli så insatt i det som jag är nu.

först när alla börja skaffa blogg kände jag varför ska jag också göra det ?

men sen ändrade jag uppfattning och tänkte äh va fan jsg kan ju testa, kan ju alltid ta bort den ifall jag inte skulle tycka det va så speciellt kul.

och jag va skeptisk till det från början, tänkte inte att jag skulle uppdatera den så ofta som jag gör, och tänkte att det är väl inte så många som går in och läser den iallafall.

men jag hade fel.



 

statistiken för bloggen går upp och ner hela tiden, ibland är den på topp och ibland i botten, så där är ju alltid någon som går in och läser den.

kommentarer är det inte så många utav men det ploppar upp en lite då och då och det är ju alltid trevligt och läsa.

och vad ska man skriva i en blogg?


vissa dagar har man inte så mkt att berätta om och vissa dagar har det hänt en väldans massa.

När man skrev sin blogg på Lunarstorm, där jag fortfarande är medlem :P så skrev man när man hade något och berätta om annars så sket man i det, för de mesta iallafall. Men nu är det helt andra bullar..

Nu sitter man och funderar hela dagarna på vad man ska skriva i sin blogg och hör man något av någon eller sig själv som man tycker är kul kan man lätt klämma ur sig - åh detta ska jag skriva i min blogg !

Som jag sa för någon vecka sedan, där jag började berätta vad jag hade gjort så svara personen, -ja men det vet jag redan, jag har läst din blogg. Jaha där va det slut på de samtalet haha :P

eller som senast igår när en person sa till mig - nu ska jag skriva blogg, så sa jag det har jag precis gjort och fick tillbaka - det vet jag redan !


det är tur att man har några trogna läsare iallfall , för det är ju det som är meningen annars kan jag ju bara trycka upp word eller nått annat och sitta och skriva för mig själv.

och hur roligt är nu det då?



 

och hur svårt kan det egentligen va och designa sin blogg?

ja här satt jag igår i säkert hur många timmar som helst och försökte förstå mig på det här med bilder och skit, förstod ju en del men sen när man väl skulle prova så funka det inte,sen försvann tålamodet. får väl försöka mig på det idag igen eller så finns det kanske en snäll människa där ute som kan hjälpa en :) ?

Fick iallafall ordning på lite här på min sida, som ni ser nu när ni är inne och läser , för det ser ju inte likadant ut idag som det gjorde igår :p


 

Sen det här med att tjäna pengar på sin blogg, ja det hade ju inte varit helt fel, absolut inte ! men det låter ju lite kul, att man kan tjäna pengar på att skriva avd man gör om dagarna. det är ju egentligen väldigt lätt . ska det va så lätt? menar går man in på typ blondinbella där man ser att hon skriver att hon ska köpa en klänning för 12000 kr för att ha på sig när hon fyller 18. och hoppsan där tjäna hon precis in dom pengarna för att bara skriva det där inlägget eller vadå?

Ajja, det hade iallafall inte varit helt fel ! :)


 



Nog om det här, det blev lite långt så jag hoppas det är någon som pallar läsa allt :)

Kan ju dock avsluta med att detta absolut inte är det sista inlägget för min del, det kommer komma väldigt många fler !


 

Ha det bäst!

Mina dojjs ;)

Igår kom ju mina dojjs, åkte självklart direkt hem till Josefin och hämtade dom :)
Blev ett par uggs, svarta faktiskt very very nice :D



Mega förkyld är jag också, och det suger verkligen, skit tråkigt och bara sitta här hemma och glo :S
Och när man väl är hemma för att sova så man kan bli frisk går ju telefonen i ett på morgonen :(
men som tur va lyckdes man ju somna om :)

Hoppas på att jag är frisk i morgon !
För då är det ju helg, då kan man ju inte va sjuk !

ha de nice!

Åhh :(

Ville ju inte bli sjuk på detta settet . ville bara vara sjuk så jag slapp jobba , inte ha ont någonstans :( tråkigt som faan e det.

Blidde Väla idag med Hagis, handlade bara ett par joggingbyxor det va allt :P hitta inte så mkt och palla inte leta heller hehe :P får väl åka till center cyd istället en dag :) eller New York :D hahaha :P

Ah nej nu blir det soffan, tvn och ostbågar :D lär väl slokna direkt.
hemma från jobb i morogon? Hm ja blir nog så :(

Skridskor på lördag fan va nice :D hahha :P

ha de got, gotti got gott :D

This Day !

 

Aldrig utan dig Sarah

Hämtade upp Sarah och Rocky hemma hos dom, körde hem till hennes Mossa och käka frukost efter jobb :) så jäkla nice slapp man tänka på de när man kom hem ..
Rocky följde med mig hem och Sarah och Ewa stack och jobba .

Gick en runda med rocky plutten, sen skulle jag försöka sova, mår som en kratta ont i halsen och huvet :S inte bra alls :S
men ja det gick ju inte så bra eftersom rocky va hur pigg som helst och ville leka, så han kom springandes med nallarna och vifta och hade sig med dom uppe i huvudet på mig :) haha .. men efter många om och men så somnade även han ett tag :)

Sen blev det en lång promenad med honom, och sen körde vi hem till Saris igen :) satt och flabba lite sen körde vi till Mcdonalds och käka lite, och kolla lite saker och sådär . .

Har varit en kanon dag!

Nu är det sängen som kallar, får hoppas man mår bättre i morron då blir det väla med Sara och Philip

 !

   Älskade lilla plutt :) om du ändå vore min ;) !


En hur bra kväll som helst ju :)


Lördagen började ju med att jag va med Hagiis när hon Piercade sig hehe :P snart är det min tur för jag ska fan göra det, men blir ju nervös bara jag tänker på det haha :P aja det ordnar sig.
Åkte hem till henne och kolla lite kläder och sådär ja, sen bar det hemåt och göra sig klar.

Hämta upp Josefin, sen stack vi till Dalhem, förfest hemma hos Micke ju, inte allt för mkt folk och skönt va det haha, Sing star blev det också, riktigt roligt va det.
Sen ner till stan , in på Stinsen och Stek blev det, sen kom dock Jonas så vi käka kebab och sen kom Tommy och körde mig hem, ville egentligen inte, men ville verkligen inte uppleva den fyllan som jag fick förra helgen, och nu är det äntligen någon som förstår hur jävligt det va , eftersom det hände fler personer denna helgen. :S


Söndagen, hämtade upp sara i laröd, träffa Jonas på ättekulla, fn stammisar där nu ju :P haha :) käka lite grann, sen hem till Jonas, kolla lite tv, sen kom Josefin och Tommy, blev Chips och dipp, så jävla gott :P och film "Se upp för dååårarna" ..


sen va de bara hem till sängen, upp kl 5 i morse, suger verkligen K*K !!!!!

Köss!

Det blev bara lugnt !

Och det var väldigt skönt, precis som dom senaste fredagarna har det blivit lugnt, går man upp klockan 5 på morgonen så är man inte så sugen på o göra så mkt på kvällen precis :P

Jag Josefin, Christer och Jonas, satt hemma hos Jonas och spela spel haha :P va faktiskt rätt roligt :P
Spela kvinna möter man, självklart vann ju inte jag och Josefin haha :P
Tvinga dom o kolla på Idol denna fredagen också hehe :)
Blev en sväng till Mcdonalds också sen blev det hem till sängen :)

Och idag blir det Paaaaaarty :) hoppas på att kvällen blir rolig :)

Köss!

Så jävla nice !

Blev ingen af igår vi skippa det hehe så istället hitta vi på annat kul ..

Jobb,sova, datan, duschen, hämta sara i laröd, käka hamburgaretallarik uppe på ättekulla, hem till Philip, Kolla tv, BOWLIIIIIING !!

Jag, sara (Haaaggggiiis då alltså :P ) , Philip, Jonas, Christer och Hanna , knalla in på Olympia Bowling vid halv 8, hela hallen full med folk, även min Far , va inte alls vad jag hade tänkt mig, ville verkligen inte prata med han, har ingenting och säga , så jag fjanta runder och vägra gå in, men efter många om och men, så började dom packa ihopa så jag kom ju ner på banan till slut, men satt och gömde mig bakom alla .. för jävligt när man hamna i en sån situation speciellt när det är en egens pappa liksom.. men men..

Vi börjar spela vår första runda, dock bara jag, sara,philip och jonas, dom adnra två va bara publik :P det gick väl lite små kasst för allihopa i början men sen så jävlar i det , Jonas vann första rundan, Jag vann andra rundan , fy fan vad jag e bra .. haha.. och Sara , ja hon kastade både framåt och bakåt med sitt klot ju, haha ..
Några Öl blev det också, dock inte för min del eftersom jag körde :(
men nästa gång då fan ska jag också ha öl :) det gör ju så att hela spelet går så mkt bättre :)

men en sak är då säker, det här får vi göra om, fler folk , öl och helg :D
så jävla nice :)

Går dagenas Citat kom ju från mig själv precis innan vi skulle åka : "Vi kan ju ringa Jonas när vi är påklädda istället "..
Ooopps, det lät visst lite fel det dära :) men det är sånt man får bjuda på haha :D


Äntligen är det Fredag som jag bara har längtat efter helg , känner egentligen för att bara ta det lugnt hela helgen men så blir det inte , iallafall inte i morron. Då blir det ju fest med  Josefin, som jag lovat sen förra helgen, och Sara du får fan gå i kjol asså för du ska med :D haha..
 Idag blir bara soft :) ska snart åka till min mormor och fixa ett par byxor :) sen hem igen väl sen träffa Josse en sväng :) ja får väl se vad som händer, tar det som de kommer :)

Vill du lukta i min skoooo?


Kösss Maddaa faackkaa!




8 oktober.

skyndade mig allt vad jag kunde på jobb idag bara för att få komma hem och sova fy fan va trött jag va i morse ;P
och nu har man precis vaknat ;P Hagisen som väckte mig haha ;P
ska träffa min lilla sarah idag ja :D alltid trevligt :) får väl hoppas vi hittar på något kul :)
snart denna veckan slut också så skönt :D

skriver kanske mer sen !

7 oktober !

En väldigt bra dag faktiskt :D
först va man på jobb i några FÅ timmar men men bättre än inget, sen åkte man hem käka frukost och duscha och lite sådant sen körde jag till stan, skulle ju fixa mitt hår blev skit bra :D alltid lika trevligt och komma dit ;P sen åkte man till Josefin, fixa mina naglar :) hoppas på att dom inte flyger av denna gången ;p haha..

Ja nu märks det att det börjar bli kallt, skit tråkigt :(
fick ju skrapa rutorna i morse innan jag körde till jobb, dock va klockan kvart i 6 ;P och svin kallt va de :S
Vill ha sommar och sol så jag kan ligga på stranden och glassa. :)

Fan vad jag börjar bli trött på såna människor som bara kan höra av sig när deras pojkvän har annat o göra, visst kan förstå att man vill va med varandra va men man måste väl prioritera lite också om man vill ha några vänner kvar, tycker iallafall jag...
Vet jag också har gjort det felet en gång, och man lär sig utav sina misstag för aldrig någonsin jag tänker göra så igen .. bara för en ny person kommer in i sitt liv behöver man ju inte bli av med alla andra..
men men det är ju egentligen upp till var och en ..

en ny dag i morron ja, ska väl ta och hitta på något kul då hade jag tänkt ;P får väl se hur de lyckas haha :P




trad, trad, trad ...

Ska det verkligen vara så svårt att hitta kläder till sensatin white ?
 

aja jag hoppas det löser sig iallafall :D

Fy denna dagen suger väldigt mycket, har inte gjort mkt mer än jobbat, sovit kollat på tv och suttit här hela dagen :S fan färjävligt ;P

Mår lite skummt idag också, känns som jag fortfarande e bakis :( inte bra inte bra ;P

Morron dagen blir ju dock bättre :D ska fixa mitt hår och sen ut till Josefins syster och fixa naglarna, som har flögit av hahha ;P

Åh fan vad jag vill ha helg igen men vem vill inte det :P


ha de nice :D Skiiit nice :P

Ush Ush Ush ;P

Vilken jävla kväll det blev igår.. Börja med att jag hämta upp Hanna hemma hos Jonas, sen åkte vi hem till Hg och för festas haha ;P hade ett jäkla shå med att hitta en för fest men det löste sig rätt fort ;P va faktiskt riktigt trevligt :)
sen stack vi ner i stan, in på stinsen en runda ;P blev 2 tequila där ja ;P träffa Robin där också, han satt ju där helt själv så han fick självklart följa med oss ..
sen stack vi till stek som vanligt, träffa Sara och alla andra där ju :) och fy fasiken va kul jag hade :D och Tack alla ni som ställde upp för mig igår och bjöd mig på dricka ;P händer inte ofta man e så här fattig ;P men det ska väl hända de också någon gång ..
ja skit roligt va det iallafall, och fy satan vad det slog på i slutet ytav kvällen haha :P nog inte varit så full på vääääldigt länge hahaha ;P

och idag mår man självklart inte alls bra, bakfull till max :S ;P men det är smällar man får ta ;P

nej fy slänga sig i soffan och kolla tv igen, jobb i morron också :S tråkigt tråkigt ..

gårdagen :D

Blev att man käka på Ättekulla pizzeria :D med josefin, jonas och christer :D trevligt trevligt :)
sen hände det inte speciellt mkt så vi drog hem till Jonas tvinga alla och kolla på Idol haha ;)
sen stack ju Josefin för hon skulle jobba ;P så kolla klart på idol sen körde jag ner och hämta sara och Fredrik :)
sulle köra han hem och henne till han därr ;P som hon själv säger haha ;)

sen körde man hem satte sig och kolla lite tv , käka några räkor och annat gott :D sen va det sängen som kalla :D
vakna dock klockan 5 och va as pigg men kunde ju inte gå upp då hehe ;P

snart iväg till skogen och springa en runda, sen till Jonas väl, och ikväll blir det antagligen fest :D men är lite tveksam fortfarande hehe ;P

skriver väl mer i morron ;P


nu e de fanimej helg :D



Åh fy sören vad skönt det är :D
preics kommit hem från skogen, sprungit som en idiot ;P haha
ska snart in i duschen , ska försöka skynda mig hehe, sen till stan och käka med Jonas och Josefin :) sen träffa Sara en sväng ;P får se vad som händer :)

har bara en sak o säga till, du finns inte i mitt liv längrem jag vet inte vem du är, har aldrig gjort och kommer aldirg att göra, ditt nummer kommer försvinna från min telefon och jag hoppas du aldrig mer hör av dig.
Du har gjort bort dig totalt.

ni som känner mig vet vem jag pratar om ! :D

fick hem levrans utav mat idag också :D haha, hummer och räkor, fläskfile och bacon ;P
gratis är gott :D tack för de, skriver inte ditt namn här då blir det ett jävla liv ;P Mahaha :D

ha de !


Dags o ta tag i mitt liv...



Ja nu har jag bestämt mig jag ska börja plugga till undersköterska, så snart jag bara kan.
har ju velat det så länge men har inte riktigt känt att jag orkat, och det vet jag inte om jag gör nu heller men känner samtidigt att ska jag komma någon stans i mitt liv så är det en bra början.
Vill ju jobba inom det även om det är kass lön som många säger så skiter jag nästan i det, för jag kan ju garantera att det ger mer pengar än vad mitt nu varande jobb gör, och trivs man dessutom med det man sysslar med så blir ju allting så mkt lättare faktiskt.

Och inte nog med det så har jag börjat få fart på mig själv, i måndes stod jag på min tränings maskin här hemma, tisdes va jag och Sarah på stranden och sprang, igår va jag i skogen och sprang och idag har jag o sarah varit o simmat :D hur skönt som helst är det, och det ska hålla i nu iallafall till den 15 november då det är Sensation White längtar så jäkla mycket, fy fan va kul det ska bli :)
måste dock köpa kläder men har ingen aning om vad jag ska ha än, shorts kjol byxor ?
och vad ska man ha för tröja ??

Många frågetecken här ja, men det är bara och kolla vidare och se vad man hittar, det är ju ändå november så det lär ju va as kallt när man väl ska dit men lär bli duktigt lökigt när man väl börja dansa där inne :)  ååhh längtar så :D




Nu är det bara en dag kvar sen är det helg, hur skönt som helst :D har lite besluts ångest om vad jag ska göra, i morron blir det dock lugnt och Lördag.. hmm ja det vet man inte än, har ju inga pengar alls :S skit tradit är det.. :(
men det löser sig väl.

tatuera mig idag gjorde jag också :D eller ja fyllde i min blomma så tassarna inte syns längre ;P



Nej nu ska jag gå och kolla idol ;P

ha de finfint :D Köss.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig ..

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

RSS 2.0