Välkommen till världen :)

Fredagen blev bara en hemma kväll, skönt men ganska tråkigt.. Lördagen Började iallafall bra, åka skridskor med Sara, Jonas och jocke, va bara jag Sara och Jonas som åkte Jocke balla ju ur :P va inte så himla kul ändå fsktiskt, ont i fötterna men men nu är det gjort :) nu är det bara allt annat som ska göras hehe, rida tillexempel :P haha :)
Sen blev det mat på ättekulla, pizza blev de ja :) gott som faaaan ;P Sen blev det ner till solariet :) fast bara jag och sara dom andra åkte hem.

Kolla lite kläder hemma hos hagman, sen va de full fart hemåt och göra ve sig sen hämta upp henne och Josefin sen blev det fest :)
Lokalfest på Dalhem, va inte så värst roligt så vi stack hem till Micke istället satt där ett tag och sen gick vi tillbaka till lokalen , och då jävla i det va de kul :) dansa och hade sig hehe ;P sen blev det stan, Stinsen och Crom och Stekhouse som vanligt :)  Så jäkla roligt hade jag :) och för en gångs skull så åkte inte jag hem först :D Josefin och Sara stack väl vid halv 3 typ , själv va man inte hemma förrän kvart över 4 typ :P tog en evighet på Mcdonalds för att få två Hamburgare bara för det hade varit slagsmål. Glömde mitt vatten gjorde dom också ! fast kom på de när vi nästan va hemma ändå haha :) Aja en kanon kväll va det :) Helena svamp va de igår med :) haha ..

Och idag vaknade man utav att Mamma ringde mig och berätta att jag fått en Kusin :D en liten pojke va de som kom ut klockan 10 i morse :) Välkommen till världen! så nu ser man framemot och få träffa han snart. Synd de är så långt till Stockholm bara :)

Ikväll blir det bara slappe, Träffa Josefin sen och sola :) hur skönt som helst och det bästa av allt är att man inte behöver tänka på att man ska upp tidigt i morron för man är ju ledig :)



Tack för en underbar kväll !

Kommentarer
Postat av: lillesara ;D

Tack sjäälv snäckan ;P

2008-10-26 @ 19:37:08
Postat av: sarah,

grattis till kusinen !

2008-10-27 @ 08:40:39
Postat av: Daniel Petersson

Är inte det Josefin? ;o

2008-10-31 @ 14:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0