En lugn dag

Det blev en dag då jag inte gjort ett skit mer än lagat middag, en riktigt skön dag och ännu bättre blev den när Andre slutade två timmar tidigare så jag fick lite sällskap, samma sekund som han ringde och sa det så tänkte jag yes då kan vi hitta på något men sekunden efter så kom jag fram till att det ska vi inte alls, jag ska vila denna dagen och han var trött så det blev bara slappe framför tvn tillsammans istället hur skönt som helst.

I morgon däremot har jag lite att stå i men dock inte för än på eftermiddagen, ska möta mamma i stan och sen möta upp Therese på hotellet där hon ska bo över helgen, för er som inte vet så är det min morbrors fru. Ska bli kul att se henne och ska bli skoj o se vad hon har med sig till oss och bebben :)

Efter besöket i stan så ska jag bara hem och hämta min gubbe sen ska vi ut till Bjuv, till sara, Richard & Julia :)

Så även om där är en del att göra så är det ändå inget som är speciellt ansträngande så förhoppningsvis så lär jag må bra även i morgon :)

Blir att titta klart på filmen på tvn sen ska jag tigga massage av min man sen godnatt, hoppas jag sover lika bra denna natten som förra !


Det blev för mycket!

Det blev nog lite mycket för min kropp igår, först var jag iväg och sen all spring i trapporna när jag tvätta och sen promenaden bort till Coop, jösses vad jag fick ont i baken och ryggen när vi väl kom fram så när vi väl skulle gå hem igen så gick det inte speciellt snabbt men det var skönt att komma ut lite.
Mensvärk som hette duga igår kväll när vi skulle sova men det sluta nog i samma veva som jag somnade och har sovit som en stock hela natten.

Idag blir det inte många knop gjorda, idag är det bara vila som står framför mig. Jag kom fram till igår att jag gör inget annat än o äter numera, visst att bebis växer en massa men jag undrar om detta är normalt, frukost vid 10-11, lunch vid 13-14, kanske något där imellan sen middag vid 17, brukar bli propp mätt men efter en timme så sätter det igång, igår klämde jag en mini biskvi, en chokladboll, en pirog, en tallrik jordgubbskräm och en apelsin och när vi gick o la oss så kändes det som jag fortfarande var hungrig, ska det vara såhär nu de sista veckorna så lär jag se ut som en köttbulle och säkert gå upp tio kilo till men samtidigt vad ska jag göra är jag hungrig så är jag ;)

Idag får man verkligen hålla i hatten, som det blåser eller ja det brukar det nästan alltid göra eftersom det är så nära vattnet men idag är det minsann storm, trist men tur jag ska va inne då!

Ja men nä om man skulle ta och ringa sin mamma och sen äta något :p haha!


När orken finns där

Det blev rostbiffsmackor hemma hos mormor som var så suveränt gott så hade jag inte varit mätt så hade jag kunnat klämma några till.
Kom på att jag hade bokat tvättid också så var ju bara hem o ändra tid men det behövdes inte eftersom där inte var någon efter oss så skönt att det också är gjort.
Ska ta på mig och gå till Coop och handla lite, japp jag ska gå tänkte det kunde vara skönt med en promenad i friska luften och jag får ju passa på nät orken finns där.

Vad som ska göras i morgon har jag ingen aning om kanske ingenting eller så hittar jag på något vi får väl se men just nu finns där inget planerat och även det kan vara bra ibland!

Ha en bra kväll!


Redan onsdag

Härligt att vakna och höra regnet smattra på rutan speciellt när man vet att man inte behöver gå upp.
Känner mig rätt pigg idag faktiskt men vi får väl se hur länge det håller i sig, vaknade och var så sugen på en smoothie så funderar nästan på om man skulle åkt in om affären och handla lite när jag kör ifrån mormor.
Dit ska jag idag och äta lunch med henne och mamma :)

Redan onsdag, dessa dagar har gått snabbt hoppas även denna gör det, ser fram emot helgen!

Dags att göra sig klar så jag kommer iväg i tid!


Att en sån liten person kan få en så lycklig!

Låg i badet och började tänka på när bebis bestämmer sig för att komma ut till oss, hur det skulle börja, när det skulle börja och hur jag kommer känna mig när värkarna väl sätter fart.
Samtidigt började jag tänka på vem jag skulle ringa till om jag ens hade hunnit det, mamma har jag alltid gått till om det har varit någon & när jag har varit riktigt sjuk vilket har hänt en gång i vuxen ålder så gick jag och la mig vid hennes fotända av sängen för att jag hade så ont, känna tryggheten av mamma är nog det bästa som finns men nu är inte hon här men jag vet att jag kommer ringa henne när allt är igång oavsett om det är mitt i natten och det vet hon & även om Andre är här och ger mig trygghet så är mammas ord ändå mammas ord.

Jag låg och tänkte att en liten person som växer i min mage har fått mig över lycklig, en person som jag aldrig träffat redan har så mycket kärlek och betydelse för mig är helt fantastiskt. Att en sån liten person kan göra så många andra lyckliga och att det är så många som går och längtar efter mitt barn, vilken känsla, den bästa känslan man kan känna.
Tänk att snart har vi vårt barn här, en del av mig och en del av Andre i en liten person som gör att vi blir en egen liten familj, jag längtar efter denna lilla personen varje dag & längtar efter att få lära känna denna lilla och lära den allt jag kan och jag hoppas att jag som mamma kommer betyda lika mycket för mitt barn som min egen mamma betyder för mig!


Pysslar här hemma

Hade tänkt jag skulle visa er hur det blev med de nya gardinerna i vardagsrummet men det får vi nog skippa då de var alldeles för korta så ser inte riktigt klokt ut, får försöka hitta några andra istället.
Det hade heller inte varit fel med några tavlor här inne då det ekar som tusan men det är så himla svårt att hitta något som man verkligen vill ha och därför är här inte en enda tavla i vardagsrum eller sovrum.


Min plan var att åka o hämta biljetter och även ta en tur till biltema men det får vänta till ikväll när Andre är hemma, känns skönt med lite sällskap helt enkelt :) istället så röjer jag lite här hemma, får ta lite i taget o det är rätt skönt att ha lite o pyssla med när man går här hemma, funderar på om jag skulle baka något (nu igen, jag vet ) men vet inte vad jag skulle slänga ihop, tänkte att nästa gång vi handlar så ska jag köpa hem lite så kan jag försöka baka eget bröd, så mycket godare än det skitet i affären.

Vi får väl se vad det blir för något idag nu ska jag plocka fram dammsugaren!


Trycker på både här och där :)

Jo men visst blev det en tur till rusta efter middagen, blev lite smått och gott faktiskt så får se hur det blir i morgon när det kommer upp.
Ska bänka mig framför tvn och se om där är något vettigt att titta på.

Lill bäbis håller låda som bara den och ont gör det i mellanåt men det är bara att stå ut nät hela magen lyfter :) hihi
Veckorna bara flyger iväg snart går vi in i vecka 36 shit pommes :p nu är det nära, inte konstigt det trycker på både här o där :)

Ska stoppa i mig en kvälls macka och slänga mig på soffan, hej hopp !

Tänk att jag tyckte min mage va jätte stor när denna bilden togs, haha då kan man ju jämföra med hur magen ser ut idag :p


Plats för nytt

Ja, snacka om att det behövdes rensas bland alla papper och vad tomt det blev i mina pärmar men skönt att det är gjort så kan jag fylla på med nya hehe:)

Förberett inför middagen också så det är klart så nu ska jag bara ligga på soffan och inte göra ett skit tills klockan slår 4.

Kanske blir en sväng om med bilen ikväll ifall jag orkar annars får jag ta mina ärenden i morgon istället, återstår att se :)


Gyllene tider

Idag steg jag upp redan klockan 8 för att få i mig frukost och sådär innan jag bänkade mig framför datan.
Biljetterna till gyllene tider släpptes i morse kl 9.00, blev lite nervös för att dom skulle ta slut då jag fick stå i kö för att komma in på sidan men nu är 6 biljetter bokade :) två av dom är till mina föräldrar och dom ska vi inte gå med haha :p utan det blir vi två och sara och Richard, längtar redan till juli nu :) & barnvakt har vi också fixat vilket kändes lite märkligt när barnet inte ens är fött än men man får ju vara ute i god tid :)

Äntligen ska jag få se dom, sist dom spelade så strunta jag i att gå dit fast mamma frågade och som jag ångrade mig efter det så detta kommer bli perfekt, hoppas på sol den dagen bara :)

Ska ta denna dagen o sortera en massa papper, slänga allt som legat hur länge som helst när jag sålde min bil och satt o leta efter papper så hittade jag en massa lappar från körskolan och det var ett antal år sedan så ni kan ju tänka hur mkt papper där är, mamma sa spara allt och det gjorde jag kanske lite längre o mer än vad hon menade haha :)

Ha en bra dag !


Tråk dag !!

Varit mer vaken än vad jag har sovit denna natten, verkligen underbart!
Lär somna gott ikväll om inget annat.
Började städa kök och badrum men jag orka verkligen inte fortsätta, fy tusan vad jobbigt det börjar bli eller så är det bara för att jag inte fått sova som orken bara försvann, ingen anin men jag hoppas att det är bättre i morgon iallafall!

Lite mat och sen godnatt så ser denna söndagen ut !


Bästa lördag!

Det blev en super god middag hos mamma & Jonny ikväll, räkor, sallad, vitlöks bröd och hummer :):) mätt och belåten åkte jag hem till Sarah igen och mös ner mig i deras soffa, har varit en lugn o skön kväll med det bästa sällskapet och jag måste säga att kimbo är för go när han sitter och klappar mig på magen haha :) hade varit skoj ifall han hade fått en spark tillbaka men så blev det inte denna gången.

Börjat snöa har det också gjort, så trött på skiten o halt som tusan är det ute också så tog sin tid innan jag väl kom hem och nu ligger jag här på soffan och hade tänkt jag skulle gå och lägga mig, ögonen känns en aning tunga, jag hoppas jag kan sova ordentligt brukar nämligen inte göra det när Andre inte är hemma men så fort jag märker han landar på kudden så snarkar vi ikapp.
Första gången i denna lägenhet som jag ska gå o lägga mig när jag är helt själv och det känns inte märkligt än så länge men vi får väl se sen när jag släcker lampor och tv.

Hoppas ni alla haft en bra lördag, natti!


Lördagen planerad!

Då var lördagen kommen och jag har bestämt mig för vad jag ska göra ikväll, känns bra.
Blir middag hemma hos mamma och Jonny och sen spenderar jag kvällen med Sarah och kimbo och hundarna såklart.
Hoppas att Andre vaknar snart så vi kan göra någonting denna helgen för i morgon lär han inte va människa, bara bakfull och tråkig ;)

Känns skönt att jag inte bara ska sitta hemma ikväll iallafall för även om det är skönt så är det ganska tråkigt också.

Nä ska in o hoppa på gubben så han vaknar!


Blev så mycket mer :)

Jag gick och la mig igen och sov några timmar till vilket behövdes för kände mig mycket piggare när jag väl vaknade igen även om det känns surt att man sovit bort halva dagen men men.

Vi skulle bara till maxi och systemet och lämna tillbaka filmer men blev lite annat också, mannen hade ju glömt telefonen på jobb så blev en sväng till Landskrona igen för att hämta den plus lite färg och sen ut till Sarah och Martin för att lämna det och som alltid så blir det längre än vi tänkt, svårt att slita sig från dom haha :) nä men efter en trevlig prat stund där ute så åkte vi mot maxi ganska skönt att va där senare då de flesta är hemma så var inte så mkt folk dok var det mkt som var slut men det är inte hela världen :) hann in om systemet också plus få i oss lite mat innan vi styrde bilen hemåt.

Ska lägga mig i ett varmt bad som vanligt och sen bara mysa framför tvn tills det är godnatt igen :)


Sova

Det känns som att detta kommer bli en seg dag, steg upp strax innan elva men är trött fortfarande hade varit super skönt att sova någon timme till men samtidigt så vill jag inte det jag vill ha energi så jag kan komma iväg lite idag men vi får väl se vad som händer sen helt enkelt.

Andre skrämde mig rejält i morse när jag var uppe på min kisse runda för när jag kom ut från toaletten stod han där, jag var så trött så jag först inte såg han, klockan var visst mer än vad jag trodde att den var.

Usch nej ska nog bädda ner mig en stund till vi hörs senare!


En till mig och en till bebis

En kanelbulle till mig och en mini semla till bebis som för övrigt var svin god :) ibland har man det för bra eller nästan alltid :)


Stort sug

Varför är suget efter något extra stort på kvällen då jag inte orkar ta mig någonstans för att skaffa det jag vill ha?!
Så sugen på apelsiner eller ja frukt i alla dess slag, fruktsallad hade varit super gott just nu och till apelsinerna hade det varit super gott med chokladsås till, herrejösses!

Får snällt vänta till i morgon då vi ska iväg och handla och så länge får jag ta vad här finns här hemma och hoppas att det hjälper mot mitt sug.

Ikväll är jag hemma själv, Andre jobbar över så har nyss tagit mig ett varmt, långt vad vilket är så himla skönt, hela kroppen får slappna av. Det är skönt att vara själv ibland faktiskt men nu kan jag säga att det inte hade varit fel ifall han kom hem snart :)

Ska ta mig ett varv i köket och se ifall jag hittar något intressant :) trevlig kväll!


Fixa och dona :)

Lyckades somna på soffan men tur jag hann vakna till liv innan hon kom, nu är allt fixat iaf och det är dags för lunch för min del, har knappt något att välja mellan känner jag så får ta vad där finns och som går hyfsat snabbt.
Ska bli härligt med lön i morgon så man kan fylla på med lite nytt i kyl och frys.
Fan vad det är härligt väder ute, så fort solen kommer fram så får man lite ny energi tycker jag, längtar till våren och sommaren då man slipper klä på sig som en eskimå för att inte frysa då blir det även en massa promenader med vagnen :)

Har börjat packa ner lite saker i väskan som ska med till BB men det är så svårt att packa ner kläder och sånt till oss eftersom vi använder det så tror det får vänta ett tag till i värsta fall får man ju slänga ner det innan man åker.

Men som jag sagt innan det här för mysigt att gå här hemma och fixa och dona till vårt lilla hjärtegryn :)

Nepp nu ska maten ner i magen hejsvejs.


Då var vi vakna båda två :)

Godmorgon :)

För att vara uppe så här tidigt för en gångs skull så måste jag säga att jag är piggare än vad jag trodde men det lär nog inte dröja länge tills jag blir sömnig eftersom jag ändå bara ligger på soffan och väntar.
Det går iallafall bra program på morgonen som jag kan roa mig med så hoppas jag att dom dyker upp snart från Hbghem, trist när de säger mellan 8-12 men det får man ta.

Fick mig en god frukost iallafall med mammas bröd och ett glas oboy :) nu är bebis också vaken så ska mysa ner mig under filten och njuta av livligheterna i magen!


Mamma hon kan :)

Det där brödet var suveränt gott, mamma är duktig hon så nästa gång jag är där ska jag minsann ta en limpa till om där finns :)

Nyss kollat på snabba cash två, klart bättre än ettan enligt mig men jag är verkligen inte mkt för film, blir så rastlös så snabbt och springer o gör allting annat istället men vissa filmer då fastnar jag verkligen men det är inte ofta.
Efterlyst nu sen ska jag krypa ner under täcket ska bli super skönt, får besök i morgon av Hbghem igen för just det här med värmen så hoppas att de gör något åt det nu för det är inte meningen att folk ska behöva sitta med filt runt sig för att kunna va här! Ja vi hoppas på det bästa helt enkelt.

Reklamen är slut så nu ska jag återgå till mitt, godnatt !


Nybakat bröd

Härlig dag ute hos mamma, har absolut inte gjort mycket men jag har följt mamma där hemma med allt hon pysslat med och bakat bröd har hon gjort så det fick jag med mig hem, att sitta i bilen med doften av nybakat bröd fick mig att bli så jäkla hungrig så ska strax på börja middagen här hemma sen måste jag ju testa en macka också :)

Skönt att komma hemifrån lite även om man inte gjort så mycket ändån, snart är det helg igen ska bli skönt, lite sällskap här hemma :)

Nej middag var det ja, hej hopp :)


Den bästa :)

Har nog världens bästa man vid min sida, jag slapp döda en get (vilken tur:p) för han gick och handla filmjölk till mig och ja det satt som en smäck i magen.
Det är rätt roligt när man ligger här i soffan och helt plötsligt tittar på sin mage och ser att den är helt sne och att det putar ut på ena sidan utan att jag ens har märkt av det, mysigt som bara den :)

I morgon ska jag ut till min kära mamma och umgås med henne, älskar hennes lediga dagar mitt i veckan och som jag ska kela med min katt, som jag saknat henne känns som en evighets sen jag var där hemma.

Hoppas att hon bjuder på något gott hihi :)
Nu är det läggdags för oss tre, natti!


Sjukt sug

Hur underbart är det inte att ta ett bad, min kropp trivs verkligen i det varma vattnet och bebben likaså då det blir sjövilt i magen :) hoppas han/hon gillar det även när den är på utsidan :)

Sjukt sugen på filmjölk och kanel, hade kunnat döda en get för att få det. Det var ett tag sen jag va så sugen på något förutom tårta häromdagen ;) åh !


I natt var jag med om både det ena och andra

Jätte skoj att jag skrev ett helt inlägg och allt försvann bara för att telefonen ringde!!

I natt har jag lyckats sova en hel natt dock var det sömnproblem delux för oss båda igår kväll så passa på att ta min kisse runda halv tolv så säkert därför jag slapp gå upp i natt.
När jag väl vakna så kom jag på att jag skulle iväg med Sarah klockan 9 men det hade jag helt glömt och hon också som tur var :)

Ja det snurrade verkligen i huvudet efter all info igår så i natt har vi flyttat till hus och jag ar fött barn ( en liten tjej, undra om det är som så att drömmen stämmer ) och ammat non stop.

Märkliga drömmar men jag sover iaf skönt och Andre ade visst också fått sömn denna natt utan att jag legat och slåtter han i huvudet :p haha!

Vissa dagar är verkligen långa och tråkiga då jag inte riktigt vet vad jag ska göra, alla andra jobbar så det är inte så lätt att göra något med någon annan mitt på dagen. Vissa dagar lyckas jag roa mig här hemma med både det ena o andra men det bli lite trist efter ett tag, jag tar det lugnt och gör vad jag orkar med men jag måste erkänna att jag blir lite avundsjuk när man tillexempel läser på fb om allt vad folk gör, hade inte varit fel med deras energi men snart så får jag fullt upp och då lär jag säkert sakna dessa dagar då man inte har så mkt att göra.
Kanske bara är brist på fantasi egentligen men så får det va ibland.

Passar på att tvätta idag med, trapporna är lite jobbiga men jag kommer utanför dörren och lite motion skadar inte :)

Det är bara tisdag men jag sitter redan här och vet inte vad jag ska bestämma mig för på lördag, Andre ska iväg och partaja och det är himla skönt att bara va hemma för sig själv men jag vet hur jag funkar efter någon timme sitter jag här och skruvar på mig och blir rastlös, vet inte om jag skulle bjuda in mig på middag hos mamma och Jonny, kanske tur det är några dagar kvar så jag har tid att bestämma mig.

Tänk att man ska komma på något att äta varje dag i kanske 60 år till, då lär jag verkligen vara trött på falukorv o köttfärs haha.. Fyfan vad det är svårt att komma på middag ibland!
Hjälp tack ;)


Föräldrar kurs

Vår första föräldrar kurs var ikväll.
Först hade vi vanligt besök och det gick jätte bra och mitt järn värde hade gått upp vilket även känns så det var positivt och bebben verkade ha det bra iaf och det är huvudsaken :)

Åkte iväg och käka och sen tillbaka igen för kursen, när jag gjorde glukosprov så hade jag även möjlighet att se på filmer om förlossning och sådär men det hann jag inte med då vi som satt där mest pratade en massa men dessa filmer var även bra att se innan kursen, hittade en app "fub online" som är super bra, information om förlossning, smärtlindring osv. Och denna app funka lika bra tyckte jag för nästan allt hon pratade om på kursen hade vi hört på denna app och därför kunde känna igen oss lite mer och ha lite koll.
Var lärorikt iallafall och att få sitta och lyssna och se och fråga var suveränt :) men ni kan tro jag var trött i rumpa och rygg efter två timmar där så det var minskäl skönt att komma hem.

Bokade även in mina sista tider hos bm, ena tiden var den 1 mars och när jag skrev det på min lapp så såg jag bara Andres blick och tanken slog mig att shit då är det bara sex dagar kvar till bf, nu går det minsann undan när man verkligen får se det såhär :) spännande och super kul :) vi undrar så vem det är som gömmer sig där inne men snart får vi allt träffa vår bebis :)

Mycket tankar som snurrar rundor men bara bra tankar och jag måste nog säga att jag känner mig lite lugnare inför förlossningen även om det såklart är nervöst ändån.
Tur jag har Andre vid min sida iallafall och vad som än händer på sjukhuset så ska jag se till att ha han vid min sida hela tiden, då känner jag mig trygg !

En givande kväll med andra ord :)


Nytt besök igen :)

Det är inte konstigt att jag sover halva dagen när natt sömnen inte är den bästa, för någon vecka sen vakna jag alltid vid ett tiden på natten och kunde ligga och vända och vrida på mig i en timme innan jag väl somna om och nu några dagar i rad har jag vaknat vid två tiden för att jag måste upp och kissa, trött som ett jäkla skåp har jag traskat upp och in på toa och ner i sängen igen och idag måste jag varit extra trött för jag brukar alltid vakna av att Andres klocka ringer vid sex men har inte hört någonting och vakna av mig själv halv elva, extremt skönt och när jag kan sova så länge ostört så gör det inget att jag måste kliva upp mitt i natten.

Fint väder och svin kallt, hade varit skönt att ta sig ut på en liten promenad men det lutar åt att jag stannar hemma och bara tar det lugnt, kan va skönt det med :)

Ikväll är det dags för bm besök igen, mäta magen och lyssna på hjärtat, Andre ska med denna gången också skönt att inte behöva gå dit själv varje gång :)
Efter vårt besök så får vi åka iväg och äta något för sen ska vi tillbaka dit igen för att gå på föräldrar kurs, ska bli intressant och jag ser verkligen fram emot det, nu känns det verkligen att det inte är lång tid kvar hihi :)
Får berätta mer om det sen när vi är hemma igen, något säger mig att vi lär va hemma sent ikväll så kanske ni får höra om det i morgon vi får helt enkelt se.

Ska diska upp lite och röja upp det lilla som ligger här, ha en bra dag :)


Söndag

Det har väl hänt lite mer idag än vad det gjorde igår, inget ansträngande direkt bara besök hos svärföräldrarna och sen Coop idag med för att handla glass :)
Tanken var att vi skulle spela Bingolotto men struntar i det, får bli nästa söndag istället.
Blir istället att se ett par filmer senare ikväll först ska middagen lagas och lite sånt där.
Får väl hoppas det händer lite mer i veckan istället då!


Tårt sugen och barnfilmsmys :)

Sjukt sugen på tårta, en tårta med vaniljkräm och en massa frukt på mums mums :)
Men här blir det minsann ingen tårta så får nöja mig med morot o gurk stavar och dipp plus lite kexchoklad, tur det snart är lite folk som fyller år så jag kan kränga tårta då :)

Har tänt upp med en massa ljus här hemma dela för värmens skull och dela för att få det lite mysigt iaf, bilar är precis slut och nu börjar ice age, barnfilmer är nog det bästa, jag ville se aristocats innan men det ville visst inte min andra hälft så det blev inget med det, när bebben är född så blir det massa barnfilmsmys med han eller hon :) hihi

Nepp ska blanda min dipp och fokusera på tvn, godkväll!


Seg lördag

Seg jäkla lördag, tog mig en rejäl sovmorgon vilket var skönt men sen sätta sig framför tvn och inte veta vad man ska göra är inte så kul, fast jag inte orkar göra allt för mycket så måste jag göra nått för annars lär jag klättra på väggarna här hemma.

Efter lite fix här hemma så åkte vi till Ikea, den snabbaste visiten där någonsin, in och tog vårt bord och ut igen och vidare till coop för att ha hem det vanliga som bröd och mjölk, bebis levde rövare där inne så tur att vi bara skulle hem därefter så nu sitter jag i soffan och gör ingenting och tittar på när Andre skruvar ihop bordet, ikväll blir det hämtmat och om inget händer så får det väl bli en film :)

Hoppas att morgondagen har mer att komma med !

Visst är det sexigt med män i långkalsonger haha ;)


Fredag kväll

Härligt med fredag kväll, tacon är uppäten och nu blir det bara mys i soffan resten av kvällen, ville verkligen sova lite innan idag men det gick inte alls så är verkligen super seg nu och jag gissar på en tidig kväll för min del som det nästan alltid blir :)

Skönt med helg nu iallafall och vi har ingenting planerat så det får bli att ta dagen som den kommer helt enkelt, inte helt fel det heller.

Ska tigga lite massage av min gubbe nu, ha en trevig kväll!


Tack alla fina

Mamma och mormor kom på fika idag, semla blev det super gott men alltid för mycket grädde, hade en trevlig stund här hemma och efter de gick så slängde jag i mig några pannkakor som blev över igår och ni kan tro jag är mätt nu, usch och fy men förhoppningsvis så lyckas jag väl smälta maten lite nu när det är sofftajm som gäller :)

Tack alla fina för att ni peppar och ger mig stöd inför förlossningen och allt, underbart med människor som vill dela med sig av sina egna erfarenheter :)

Det är svinigt kallt i vår lägenhet eller ja halva i vardagsrum och sovrum, man vill knappt vistas här inne så tände lite ljus som faktiskt hjälpte lite på traven men det får nog bli ett samtal till kära Hbghem så dem får fixa det här, 17 grader är ingen höjdare direkt :/

Börjar även tycka att den här turkföreningen som ligger sidan om oss går lite över gränsen, ska man inte kunna ha besök hemma mellan 12 och 13 på fredagar bara för att de har sitt möte eller vad det är och tar upp varenda parkering här finns, till och med hela parkeringen till ålderdomshemmet är fullt, om man ska in där o hälsa på någon vad Sören gör man då?!
Kanske bara är jag som börjar tycka det är lite tråkigt, ingen aning.
Bryr mig inte om de annars då dem håller sig för sig själva så inget som stör men stället ligger nog på fel ställe för alla dom.

Skit samma det får väl va som det är helt enkelt men lite måste man få gnälla av sig :)

Ska nog allt blunda lite på soffan innan Andre kommer hem så man är pigg då!


Vecka 34

Vecka 34 idag och det går inte en enda dag utan att jag tänker på förlossningen, är så glad för att jag har folk i närheten som jag kan ställa alla mina frågor till, även om man har lite koll så samtidigt känns det som jag inte vet någonting, har ju liksom inte gjort detta tidigare men det ska nog gå bra alltihop ändå.

Nervös är jag iallafall men det är nog mest för att jag inte vet när eller hur det kommer starta, jag hoppas på natten så Andre fortfarande är hemma skulle han va på jobb så hoppas jag att han hör när jag ringer annars lär jag bli lite små stressad, vet ju inte alls hur snabbt allting går.

När jag ser att folk har fått sina små bebisar så längtar jag ännu mer efter vår och just då blir jag lite mer nervös och det pirrar i hela magen på mig, det är inte alls lång tid kvar och jag är så nyfiken på vår ängel som ligger och möblerar om i min mage för det är så det känns, rörelserna är tydligare och större och jag tycker det är helt fantastiskt att se hur det putar ut lite här och där på magen och jag kan inte låta bli att sitta och titta och känna när det hoppar runt.

På måndag är det besök hos barnmorskan igen, besöken börjar bli tätare nu i slutet vilket känns bra men hade jag fått bestämma så hade jag nog velat ha tätare besök redan i början av graviditeten det är då det känns som en evighet mellan varje besök men samtidigt så förstår jag att det kanske ses som onödigt om det inte är något speciellt då man oftast inte kan höra hjärtljud i så tidigt skede och mäta magen osv behövs ju inte då heller men ni förstår nog hur jag tänker.

Är iallafall hel nöjd med vår barnmorska och hela Mammakulan för jag har verkligen fått hjälp och svar så fort det har behövts :)

Jag längtar efter min lilla guldklimp :)


Födelsedags lunch :)

Härligt det är med sovmorgon lite då och då , att bara få ligga kvar i sängen och dra sig är underbart skönt :)

Snart ska jag börja med pannkakorna så de är klara när Sarah kommer på lunch, födelsedags lunch för att det ska vara helt rätt :)

Ett stort grattis till dig världens bästa Sarah 


Stor städning

Lägenheten är nu städad ordentligt, så nu återstår det att se hur länge det håller brukar bara vara ett par dagar knappt det :p men man bor ju faktiskt här så då kan det inte vara så kliniskt rent alltid.
Bra man kan göra sådana här saker när det är svin kallt ute, har inte alls lust att gå utanför dörren men så småningom så får jag allt ta på mig och ge mig ut o handla lite inför i morgon då jag får middagsgäst mitt på dagen :)

Är så sugen på att baka något men jag vet inte vad och sen är det så trist att det bara är jag som äter det så får nog fundera lite till på det där med att baka, en rulltårta hade varit fint iaf :)

Nu blir det lite vila innan nästa projekt!


Tur jag är hemma

En riktigt slappe dag är det idag och det är så skönt, gick och la mig direkt efter kyl o frys kommit och hade lätt kunnat sova några timmar till men är hellre trött och sover hela natten än hela dagen så får allt hålla mig vaken.
Är himla glad över att jag är hemma idag iaf, slippa vara ute i snön även om det är mysigt så hade jag hellre velat ha vår och sol nu slippa traska runt i detta och alla olyckor som händer, en stor en utanför Åstorp med 50 bilar och bilderna som ligger på Aftonbladet är inte speciellt roliga att titta på :/

Ska allt ta och röja upp här så jag inte somnar på soffan känner allt att ögonen börjar bli tunga :)


En extra dag :)

Idag var Andre ledig, en extra dag tillsammans är aldrig fel speciellt inte när man får mkt gjort.
Men anledningen till att han var hemma var för att vi skulle iväg och titta på vår bebis, som växer precis som den ska hel häftigt att kunna se så tydligt nu när man väl såg haha :p väldigt stor skillnad på när vi var där på rul. Skönt att allt var som det skulle iaf.
Åkte ut på väla och hitta vad vi skulle på en halvtimme sen hann vi precis hem och sen ut till Martin och Sarah igen, andre skulle med Martin i verkstan och jag passa på och följa med när Sarah ändå var hemma :) blev middag där ute också och nu har jag landat i soffan för en lite stund, passa på att slänga in lite tvätt också gött att ha det borta sen.
I morgon kommer vår kyl och frys klockan 8 på morgonen så får allt kliva upp i tid så jag hinner äta och vakna till liv innan samt packa ner allt och ställa på balkongen på så sätt är det bra att det är minus, tar ju en stund för kyl o frys att bli kall sen med.

Så fort dem gått så ska jag nog krypa ner under täcket igen :)
Gäller att passa på o vila så mkt som jag kan nu dessa veckor.

Vi hörs väl i morgon igen!


Nu står det klart och väntar :)

Nu är äntligen gardinerna klara, bästa svärmor var fortfarande hemma när vi kom så hon hjälpte mig med det sista och då gick det minsann undan :)
Blev en tur till city gross i hyllinge och handla hem lite mat så nu är middagen nere i magen och jag är mätt som en gris, blir att ligga på soffan en stund och sen en dusch och godnatt.

Sen vi kom hem har jag fixat och haft mig inne på lillfisens rum, gardinerna är uppe och sängen är bäddad även sängmobilen är uppe och vagnen fick sig också en bädd dock vet jag inte om jag ska ta bort det igen då jag vet att den bör luftas när den inte används alltså får jag lyfta bort det som är i men vi får se :)

Himla mysigt att gå där inne och fixa och även om det inte är helt klart så som jag vill ha det så låter jag det va tills vi vet om det är en gosse eller tös som tittar fram lite lättare då.

Ikväll ska jag minsann njuta av min gottepåse som jag köpte i fredags, har ju knappt varit hemma så har inte haft tillfälle att få gotta mig med det men ikväll ska det ske :)

Slänger upp lite bilder på säng, vagn och gardiner :)


En bra lördag :)

En lördag då vi har hunnit med mycket vilket är väldigt skönt och det känns nu att man faktiskt har varit igång hela dagen.
Började med att åka hem till Andres föräldrar för att sy gardiner, en är helt klar och den andra får bli klar i morgon :) första gången i mitt liv jag syr gardiner och med lite hjälp så går det riktigt bra :) följde med Andres pappa ut till sara och richard ute i Bjuv, sen åkte vi inom biltema på vägen tillbaka för att köpa glykol så nu funkar värmen perfekt igen :) blev en sväng ut till Sarah och Martin också och sen tillbaka till svärföräldrarna för lite middag och nu har vi landat i soffan här hemma vilket är enormt skönt, blir att sitta uppe en stund sen krypa ner under täcket.
I morgon är det som sagt gardinerna som ska bli klara sen får vi se vad vi hittar på :) en helg då jag inte trodde vi hade något direkt planerat och sen har man hunnit med hur mkt som helst, underbart :)

Godnatt på er folket !


Det skulle bli ett kort besök men..

Vi skulle ut på ett snabbt besök hos Sarah och Martin, snabbt vetifasiken för vi är hemma nu men ett besök blev det iaf :) skönt att gjort något ikväll iaf.
Är trött som bara den nu så min macka ska ner sen ska jag allt gå och lägga mig, får hoppas på en sovmorgon i morgon.

Och fy Sören vad kallt det är ute, dumma snö är det också lite bara men det har kommit, ge mig sommar och sol tack är trött på att frysa!

Godnatt på er :)


Positivt besked

En super god kebab tallrik har landat på sin plats, en gotte påse är inhandlad men får vänta en stund, ska gosa ner mig i soffan och inte göra mer denna kväll mätt och trött är mitt för och efternamn just nu.

Positivt besked från försäkringskassan, beviljad hp så känns skönt att man faktiskt går hemma och får betalt för det, ska göra som bm sa och njuta av denna sista tiden som gravid, inte för att jag kan göra mkt annat men ska verkligen ta hand om mig o bebis och bara göra det jag tycker om denna sista tid, får skämma bort Andre lite extra med goda middagar och annat gott när han har slitit en hel dag på jobb :)

I morgon ska gardinerna till vår plutt bli klara iaf !


Äntligen klar med ett :)

Jippie ett lakan är nu färdigt, vilken tid det tog ändå nu har jag bara tre kvar puh! Frågan är om man egentligen behöver så många men jag vill ju ha det rent och fint i vagnen också så lika bra kanske.
Tur att man viker under så man inte ser sömmarna för de är inte så snygga när man syr för hand men bra blev det iaf.

Tisdag kommer även vår nya kyl och frys var på tiden, de vi fick var visst skavda enligt Hbghem så därför vi skulle få nya och det tackar man inte nej till :)

Får nog byta sysselsättning en stund så min rygg får vila lite, trodde inte att det gick att ha så ont bara av att sitta i soffan :/ inte lång tid kvar nu ska bli så skönt när man kan röra sig normalt igen :)

Sa att jag skulle lägga upp en bild på vagnen tror jag gör det när jag sytt klart allt så får ni se allt istället.


Till vår guldklimp

Skam den som ger sig, två täcken till vagnen är klara som jag faktiskt sytt förhand denna dam kan om hon vill och jag kan faktiskt säga att jag är inte så kass på det :)
Tanken var att bara ha ett täcke först men man vet aldrig vad det får vara med om så lika bra att ha ett extra och ja jag kunde köpt ett nytt i butik men tyckte detta gick lika bra och lika så med underlakan till vagnen som jag är på gång med men min nacke och resten av kroppen tar stryk så snabbt så nu låter jag det ligga till i morgon, kul att ha någon sysselsättning iallafall :) och kul att jag faktiskt gör det till min guldklimp :)

Äntligen fredag i morgon ska bli skönt med helg och ha Andre hemma, även om jag numera har helg varje dag för tror inte det blir mer jobb för min del innan bebis kommer sen vad som händer och sker med fk eller sjukskrivning får jag svar på nästa vecka :)

Helt slut i mina fingrar märker jag när jag skriver så får bli mer i morgon, hej hopp :)


J*kla symaskin

Det gick inte alls som planerat med att sy allt som skulle sys, maskinen la av mitt i allt så fick sy ihop täcket för hand så länge och gardinerna blev inte heller klara, så trist :/
Är det någon som har en symaskin att låna ut ??? :)

Hade varit så skönt att bli klar med det men det är ju inte mycket man kan göra åt saken, syr iallafall inte allt för hand tar ju en himla tid och håller så mycket bättre med maskin!

Får bli en eftermiddag framför tvn istället, jippie !


Två ballonger

Hittade en påse med ballonger hemma hos mamma och blåste upp två när jag var där, när hon gick ut i förrådet så stoppade jag dom under överkastet i deras säng, en på var sida.
Nu när jag prata med mamma så berättade hon att hon hade gått in i sovrummet och lagt sin tvätt på sängen och klappat katten och gått ut i köket och där mötte hon katten och började undra vad det var för bula hon klappade på i sängen så när hon väl gick tillbaka såg hon min ballong.
När Jonny kom hem bad hon honom att gå in o klappa "katten" på hans sida, när han gjorde det så flög ballongen upp och han blev liv rädd hahahah fick mig ett gott skratt synd jag inte såg det bara :)


Första gången på sjukhus

Idag åkte jag hem till mamma och vidare till Ikea för att handla lite smått och gott, blev lite förvaring till skötbordet, en matstol och en dörrmatta så tackar mamma för det :)

Blev lite handlin på city gross och sen åt vi lunch på mcdonalds, inte varje dag mamma är där haha :)

I morgon ska jag hem till mormor och få hjälper att sy gardiner, ska även sy ett täcke och lite lakan så blir en massa ;) hoppas bara det blir bra också.

Har känt mig riktigt bra i både rygg och resten av kroppen men nu börjar detta komma, vet knappt hur jag ska sitta, ligga eller stå pga ryggen och sova ska vi inte prata om vaknar varje gång jag ska vända mig och i natt drömde jag att jag var på sjukhuset helt ensam och Andre kunde inte komma för han var långt långt borta så vakna helt svett, första gången i mitt liv som jag kommer ligga på sjukhus är den dagen bebben kommer och jag vill inte va där själv :(

Ska ligga här på soffan ett tag iallafall och bara ta det lugnt och fortsätta läsa vi föräldrar tidningen som jag fick utav Sarah igår :)


Min lilla kompis :)

Ligga på soffan är otroligt skönt men väldigt tråkigt i längden men kände jag behövde denna dagen till att bara ta det lugnt.
Blev en sväng Till Martin, andre skulle lämna färg till honom och jag passa på att mysa med min lille kompis :)

I morgon blir det ut på en shopping runda med mamma, hoppas bara jag kommer framåt utan att få ont hela tiden ;) ja det får ju lösa sig för jag kan inte sitta här varje dag då lär jag gå i taket :)

Blir en tidig kväll då jag ska upp tidigt i morgon med !


Telefonförsäljare

Telefonförsäljarna från tidningen vi föräldrar borde nog säga till den som bestämt deras lilla manual som dom läser upp för varje person de ringer till att den bör ändas så där är lite mellanrum mellan allt dom snackar om.
Jäklar vad killen malde på, jag fundera till och med på om jag skulle lägga på men tänkte att det är ju inte så snällt kanske så satt där o vifta med telefonen och små skratta för mig själv, inte en syl i världen fick man och han hade kunnat sparat tiden på mig om jag bara kunde fått en halv sekund och säga nej tack redan från början.
Kanske var han ny på jobbet för när jag väl sa att jag hade en tidning hemma och nöjer mig med den innan jag bestämmer mig så trodde han att jag redan prenumererade och då började han ändå samtalet med att säga att jag får en tidning när jag hämta min babybox snacka om att inte veta vad man egentligen säger justdärför kanske det hade varit bättre att ändra lite på deras lapp som dom läser efter!
Hur jag vet det?! För jag har själv suttit bakom en telefon och försökt sälja saker, inte alls min sak och inte alls min grej att sitta och lura folk på det där sättet!

Nu ska jag laga pannkakor !


Tre minuter över åtta

Godmorgon!
Fy vad jag inte är pigg någonstans, hade gärna sovit ett antal timmar till så jag hoppas hbg hem kommer snart så kan jag krypa ner en stund till.
Fruktansvärt trött på morgonen kanske för att jag faktiskt inte sover så bra, känns som jag vaknar varje gång jag ska vända mig och i natt har jag till och med haft en kudde under magen när jag legat på sidan, var rätt skönt måste jag säga fast det gör ont lite här och där ändå.

Tre minuter över åtta gick första samtalet till försäkringskassan och efter en halv minut var jag framme snacka om att ha tur :) fick svar på det jag skulle men frågan är om min bm vill att jag väntar någon vecka till innan jag får svar om godkänt eller ej. Får ta det med henne när hon ringer mig nu under förmiddagen.

Pallar inte skriva mer.. Gäsp!!


Barnmorskan

Besöket hos barnmorskan gick super bra även denna gången, bebis växer som den ska iallafall som hon kunde känna och mäta, den ligger i samma ställning som sist, huvudet ner och benen upp men än har den inte fixerad men inte konstigt jag har så ont under mitt högra bröst eftersom där ligger en fot och trycker, att hon kan känna det är helt fantastiskt en annan trycker men vet inte vad som är vad haha ;)

I morgon förmiddag blir det att ringa försäkringskassan för att se vad som händer med min graviditetspenning om inget annat lär jag få träffa en doktor på torsdag som sjukskriver mig men får jag välja tar jag hellre det först nämnda men känns skönt att ha en barnmorska som verkligen förstår och gör allt för att man ska må bra :)

Blev en sväng till Ikea och köpa ett täcke, så nu ska det sys om så det passar i barnvagnen, mormor hjälper oss med gardinerna så då kan jag allt passa på att sy täcket också :)

Skönt att bara landa i soffan en liten stund och hålla kväll, i morgon ringer klockan vid sju så jag hinner äta och lite sånt innan helsingborgs hem kommer och innan det är dags att ringa försäkringskassan!


Sömn !

Ingen av oss var trötta när vi kröp ner i sängen igår vilket märktes i morse fy för vad jag kände mig sliten men åkte iväg, gjorde vad jag skulle sen hem igen inom en kvart och hoppa ner i sängen och har sovit tills nu, underbart :)

Håller på att koka lite makaroner som får bli min lunch till det serveras ketchup :) vilken lyx middag va ?;)

Tänkte plocka fram dammsugaren också men vi får väl se hur det går med den saken, jobbigt bara jag tänker på det men det måste ju göras :)

Vi hörs ikväll !!


Två månader kvar :):)

Idag är det exakt två månader kvar till bebben är beräknad att komma, undra om det händer innan, efter eller exakt det datumet, spännande :)

Lite nervöst känns det och lite underligt att jag faktiskt är mamma om två månader, HERREGUD!!!!!!
Tänk att tiden bara sprang iväg, känns som det var igår man satt i gamla lägenheten i början på sommaren med ett pluss på Stickan, jag kände på mig att det skulle visa positivt men eftersom jag trodde det några gånger innan så kunde jag inte vara helt säker ändå.
Skickade ett sms till Andre och när han ringde upp så var vi båda lite chockade för det var inte så mycket som kom ut från någon av oss mer än skratt men när han väl kom hem från jobb och vi hade fått smälta det på varsitt håll så var det så mycket som kom ut och ingen av oss fatta riktigt att det faktiskt var dags att bli föräldrar.

Gick och köpte mig två grav. Test till bara för att vara säker och mycket riktigt så visade dom positivt dom också och super glada var vi :) det var vår hemlighet i några veckor innan vi berättade för våra familjer, världens bästa hemlighet men det var så skönt att få ut det och våra familjer blev super glada dem också :) hihi

Sommaren blev inte alls som tänkt eftersom jag mådde skit, dagarna spenderades i soffan eller i sängen och när det väl var jobb så kämpa jag mig dit det var typ så mitt liv såg ut då, hade tänkt göra en massa men drog mig undan lite eftersom jag mådde som jag gjorde plus att vi hade bestämt oss för att inte berätta för våra vänner så kändes det lättast att vara hemma.

De veckorna klarade man sig igenom iallafall och det var i samma veva som jag började må bra som vi berättade för våra vänner också, dem som står oss närmast helt enkelt och det kändes så skönt att få berätta hur saker och ting har sett ut.

Ultraljudet tog vi oss igenom och efter det känns det som om tiden bara satte fart, jösses vad snabbt det har gått egentligen och något säger mig att sista tiden också kommer gå snabbt och jag längtar efter att få träffa min bebis så det gör mig egentligen inte så mycket att tiden rusar iväg men ibland känns det som jag inte riktigt hinner med men som tur är så är detta inte sista gången där ligger en bebis i min mage om jag får bestämma:)

Allt kommer bli bra och det är väl faktiskt ganska normalt att man är lite nervös första gången man ska föda barn och det är nog det ända jag tänker på numera och jag måste säga att FYFAN VAD JAG ÄR LYCKLIG :)

Nu ska minsann denna Donna krypa ner under täcket, godnatt på er !!


Berg och dalbana

Söndag kväll och vi är i full gång med tvätt, så tradit speciellt allt springande men det får gå.
Rocky har åkt hem igen, blir så fruktansvärt tomt här när man har vant sig vid att ha honom runt omkring sig.
Mina hormoner åker berg och dalbana känner jag, ena sekunden känner jag mig precis som vanligt, glad och framåt men sen kan man bli nockad lika snabbt o det känns som jag skulle kunna börja stor böla, varm som en gris om vartannat men man får stå ut helt enkelt.

I morgonbitti ska jag på det nog mest onödigaste möte nere på af, fattar inte ens vad jag ska där o göra två månader innan bebis kommer men jag får allt traska dit !
Längtar till i morgon kväll då vi ska till barnmorskan på besök, hjärtljud och lite snack som vanligt och förhoppningsvis har hon några bra råd till min rygg :)
Andre ska ju också följa med, han har bara varit där en gång och det var när vi skrev in oss sen har jag tyckt att det varit lite onödigt för honom att ta ledigt bara för att följa med men nu är de två närmsta besöken bokade på kvällen så han får vara med lite iaf :)

Snart ner i tvättstugan igen, suck! Ha en bra kväll alla ni :)


Det tar kål på mig

Något som jag många gånger har undrat är varför det inte går några bra filmer när det är helg, på vardagarna när man ska upp tidigt då går det minsann bra, lite trist att det aldrig finna något att titta på även på helgen.

Var hemma hos mormor på middag, gott som tusan och mätt som bara den när vi kom där ifrån, min rygg håller på att ta kål på mig får så ont i höger sida under skulderbladet och fram under bröstet när jag sitter för länge eller när jag står eller ja, så fort jag gör något och det släpper ju inte, tycker synd om Andre som får massera mig varje dag men jag står knappt ut, vet inte vart jag ska ta vägen när det gör ont.
Mamma var snäll och massera mig typ halva kvällen hos mormor samtidigt som hon hade mys med magen haha :) hoppas att bm kan skicka mig till en sjukgymnast eller något iaf även om det inte är så lång tis kvar och jag kanske borde kunna hålla ut men detta är skit jobbigt!

Nåja, ligger på soffan nu iaf och ögonen börjar bli tunga, mannen min har bäddat ner sig under filten och Rocky ligger nedanför mig och drömmer om något :) låter för roligt när man hör ett svagt voff och ser benen röra sig :)
Han är för söt den lilla :)

Åh jag får ju inte glömma den fjärde krabaten ju som rullar runt i magen på mig, just nu ganska så lugn men det blir väl andra bullar när jag kryper ner under täcket :)

Nej godnatt på er !


Man har det för bra ibland :)

En mycket bättre natt än förra, endast två gånger har jag behövt lyfta upp den lille i sängen och jag har verkligen sovit som en stock.
Var uppe vid åtta och kissa hunden och sen kröp jag allt ner igen och när jag vakna stod där frallor på bordet :) man har det för bra ibland :)

Riktigt fint väder är det också, får allt bli en lång promenad eller iallafall så långt jag orkar, det är tur Rocky är så liten för här är det inga snabba steg längre haha.

I eftermiddag åker vi hem till mormor för lite middag :)


Gnäll

Många gånger har man hört flera andra klaga på försäkringskassan och varje gång har jag tänkt att folk är bra på att gnälla när det i slut ändan brukar vara att man glömt skicka in något men denna gången ska faktiskt jag också gnälla för första gången på dom faktiskt då jag aldrig haft några problem med dom tidigare.
Här förväntar man sig att man ska få svar på saker och ting med brev hem och när man väl kontaktar dom får man ju för fasiken aldrig något svar, är trött på att vänta!!

När det är tvärt om ska allt gå så himla snabbt och man ska skicka in papper och diverse saker inom en viss tid o gör man inte det så får man inga pengar, om de inte är sitt jobb borde inte dom heller få sina pengar ju, kundservice är för tradiga !!

Nåja nu får det va som det är iaf orkar inte lägga mer energi på det nu får bli efter helgen helt enkelt!


Någon som kallar på mig

Lär bli en lugn och skön fredag, har varit mer vaken än vad jag sovit i natt känns det som, lyft upp Rocky i sängen tusen gånger och när jag ändå var uppe och kissa halv fyra i natt så började jag fundera på om man kanske kunde ställa något sidan om sängen som han kan hoppa upp på så jag kan få sova utan att någon kallar på mig med ett ynkligt voff :)

Skönt att det redan är helg iallafall, har lite på schemat i morgon kväll annars händer det nog inte speciellt mkt vilket är enormt skönt :)

Ska vila en stund sen röja undan här hemma! Hörs!


Kan det vara en liten rumpa ?:)

Ny vecka igen, som jag sagt innan här går det undan :) längtar som tusan, älskar att man kan tyda mer och mer på magen hur bebis ligger som här nedan gissar jag på en liten rumpa på höger sida som sticker fram :) såg jätte roligt ut när jag märkte att det såg lite ojämnt ut :) kullerbyttor och sparkar så det står härliga till men det är bara bra att man känner något ju. Längtar till måndag då det är bm besök igen och denna gången ska pappa andre också följa med :)


BB väskan

Jag tycker att för varje dag som går så är det något nytt som jag förbereder för, igår var det vagnen som fick sin tvätt, idag har jag satt in alla flaskor, tallrikar och skedar i skåpet, inte diskat det än för det kan allt vänta men det har fått sin plats iallafall.

Nu sitter jag och förbereder för vad som ska följa med till BB, ska inte packa någonting ifall ni tycker jag är tidigt ute utan bara skriva ner saker och ting ifall det skulle komma pang bom så vet andre också vad som ska följa med vilket underlättar för oss båda :)

När ska man egentligen packa helt och hållet ? Vecka 36? Eller är det också för tidigt kanske, är tacksam för era svar iallafall :)

Vad som ska följa med har jag rätt bra kläm på och eftersom man både har jobbat på sjukhuset och haft vänner som fött barn så vet jag lite som finns att få där men något säger mig att det lär bli för mkt saker som följer med ändå för så blir det alltid haha :)

Åh vad jag älskar det här att få gå här och fixa och ha mig :)


Känns att man varit igång

Det känns verkligen att jag Var i farten igår men det sägs ju att det är bättre att vara igång och träna sina muskler än att sitta still hela tiden, tydligen så kan förlossningen gå smidigare om man har rört på sig mkt innan men självklart så får man ju veta sin gräns också.
Får väl se ifall det stämmer när det väl är igång, något säger mig att lillfisen kommer tidigare än beräknat men jag hoppas inte på det i så fall bara någon dag.

Idag får det iallafall bli en lugn dag, väntar på att den lilla lurviga ska komma hit sen får det nog bli en promenad med honom innan Andre trillar in genom dörren :)
Typiskt att det ska blåsa så mkt bara men så länge det håller sig till plus och utan snö är jag nöjd :)


Barnvagns tvätt

Vilket projekt, suffletten till barnvagnen är nu tvättad, i med den i badkaret och skrubba med både tvättmedel och vanish så nu hänger den på tork så får vi väl se om fläckarna försvann annars får det bli en omgång till men fy vad jobbigt det var, ligga på knä och få ont i ryggen och kramp i benen :/ så ser inte fram emot nästa gång.

Resten av sakerna åker in i tvättmaskinen iallafall sen ska jag slänga upp en bild på vagnen om jag inte glömmer det :p


Tillbaka till det vanliga

Konstigt nog har jag sovit som en stock i natt fast dagen igår bara bestod utav att sova och äta men idag är jag pigg iallafall och städning står på schemat, badrummet är klart och nu fick det bli en paus känns som det lär ta hela dagen för att städa hela lägenheten men jag har ju tid till det :)

Känna lite märkligt att vara själv nu efter två veckor med Andre hemma men det är rätt skönt att kunna gå här och pilla lite för sig själv :) dock trist att inte ha någon att prata med så längtar redan till han kommer hem.

Nej nu får allt denna paus vara slut !


Nyårsafton

1 januari idag och jag tog mig en enorm sovmorgon, kom inte i säng för än halv tre i natt har inte varit vaken så länge sen jag vet inte när så var verkligen behövligt.

Hade en lugn och mysig nyårs afton, jätte god mat och trevligt sällskap :) tack till Sara och Rickard :)

Idag händer det inte ett skit kan jag lova inte mer än att ligga på soffan, i morgon ska andre tillbaka till jobb igen och de vanliga rutinerna är igång, faktiskt lite skönt att allt bli som vanligt även om jag hellre hade velat ha honom hemma.

Måste säga att fy vad det var skönt att vara nykter på nyårs afton, bara hålla sig till alkoholfritt och att inte vara bakfull idag, underbart :) till och med min jordgubbs champanj var super god så nästa år kör jag nog på detta igen skulle jag tro :)

Är fortfarande mätt sen igår men en macka får nog allt glida ner i magen ändå :)

Ha en bra dag !


RSS 2.0