I natt var jag med om både det ena och andra

Jätte skoj att jag skrev ett helt inlägg och allt försvann bara för att telefonen ringde!!

I natt har jag lyckats sova en hel natt dock var det sömnproblem delux för oss båda igår kväll så passa på att ta min kisse runda halv tolv så säkert därför jag slapp gå upp i natt.
När jag väl vakna så kom jag på att jag skulle iväg med Sarah klockan 9 men det hade jag helt glömt och hon också som tur var :)

Ja det snurrade verkligen i huvudet efter all info igår så i natt har vi flyttat till hus och jag ar fött barn ( en liten tjej, undra om det är som så att drömmen stämmer ) och ammat non stop.

Märkliga drömmar men jag sover iaf skönt och Andre ade visst också fått sömn denna natt utan att jag legat och slåtter han i huvudet :p haha!

Vissa dagar är verkligen långa och tråkiga då jag inte riktigt vet vad jag ska göra, alla andra jobbar så det är inte så lätt att göra något med någon annan mitt på dagen. Vissa dagar lyckas jag roa mig här hemma med både det ena o andra men det bli lite trist efter ett tag, jag tar det lugnt och gör vad jag orkar med men jag måste erkänna att jag blir lite avundsjuk när man tillexempel läser på fb om allt vad folk gör, hade inte varit fel med deras energi men snart så får jag fullt upp och då lär jag säkert sakna dessa dagar då man inte har så mkt att göra.
Kanske bara är brist på fantasi egentligen men så får det va ibland.

Passar på att tvätta idag med, trapporna är lite jobbiga men jag kommer utanför dörren och lite motion skadar inte :)

Det är bara tisdag men jag sitter redan här och vet inte vad jag ska bestämma mig för på lördag, Andre ska iväg och partaja och det är himla skönt att bara va hemma för sig själv men jag vet hur jag funkar efter någon timme sitter jag här och skruvar på mig och blir rastlös, vet inte om jag skulle bjuda in mig på middag hos mamma och Jonny, kanske tur det är några dagar kvar så jag har tid att bestämma mig.

Tänk att man ska komma på något att äta varje dag i kanske 60 år till, då lär jag verkligen vara trött på falukorv o köttfärs haha.. Fyfan vad det är svårt att komma på middag ibland!
Hjälp tack ;)


Kommentarer
Postat av: Sarah

baccon inlindad fläskfile och urgröpta potatis eller hasselbakspotatis :D

2013-01-22 @ 16:11:25
URL: http://saarahnielsen.blogg.se
Postat av: Saraah

Hmm, vad kan man mer göra för gott. Igår åt vi köttsoppa, super gott! Pepparbiff med sallad & hemmagjord dressing, färdiga revben man köper på maxi (inte dom i den färskdisken utan där köttet ligger) & färdig potatis gratäng i påse, JÖSSES, har du inte testat den så gör de! Super god. Kasslergratäng.

Nä, nu måste jag sluta! Jösses vad hungrig jag blev! Haha..

2013-01-22 @ 18:26:23
URL: http://saarahnielsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0