Lilleman

Blev en promenad till Råå hamn och hem igen, vilka underbara vägar att gå och underbart när det är vind stilla och man bara kan njuta av solen, längtar tills det blir lite varmare nu.
På onsdag ska vi till BVC funderar på om vi skulle tagit vagnen och gått dit om vädret tillåter det men det får jag nog fundera på lite till.

Får se ifall vi gör något mer idag, blev helt slut nu när jag slängde mig rak lång på soffan, denna dagen har gått sjukt snabbt men det är nog för att vi ställt om klockan för helgen i sig har gått långsamt och det är jag glad för så man faktiskt hinner med i svängarna.
Måndag i morgon och lilleman blir tre veckor, redan ! Förstår varför folk säger att man ska njuta av denna tiden när han är så liten för rätt som det är så går han ju rundor här hemma helt själv men vi får ta en sak i taget.

Lilleman skriker för fullt här så ska ägna min tid till honom, hej på er!


Trötta föräldrar

Trötta föräldrar till en bebis som inte alls vill komma till ro är ingen bra kombination, ögonen höll på att gå i kors igår kväll men efter många om och men så somna vi alla och sov till klockan var 6 eller ja 7 var den ju somna om och upp igen vid 11 då var vi glada allihopa :)

Mina kusiner och föräldrar kom hit och hälsa på innan dem åkte vidare hem till Stockholm och nu sitter vi här och ska strax ta på oss och gå ut i det fina vädret får allt bli en lång runda tror jag :) gäller att passa på när solen är framme.


Dessa mössor

Dessa mössor alltså, alla är ju förstora för lillemans huvud och kasar ner över ögonen stup i kvarten och varje gång den åker ner så hör man ett skrik precis som "hallå, hjälp mig jag ser inget " och jag kan inte låta bli att skratta för det ser för roligt ut :)

Känns inte lönt att köpa nya mössor då hans huvud växer och förhoppningsvis så är det snart vår och sommar så då kanske man använder något annat som tex en solhatt eller keps så han får nog allt stå ut med att den åker ner för ögonen och nu när vi är två och en sitter i baksätet med plutten så är det lite lättare att hjälpa honom :)


Påsk firande

Helt slut efter dagens påsk firande men super kul att träffa släkten från Stockholm, har sagt det innan att det är synd det inte är närmre. Är så glad för att dom även kommer så bra överens med André det känns riktigt bra :)

Hemma nu och lilleman har fått pyjamas på sig och jag ska bädda ner mig i soffan tänkte jag.
I morgon ska vi ut till Ängelholm och välja bilder från fotograferingen av lilleman och efter det blir det ut till Bjuv och hämta det vi glömde idag och sen blir det påsk middag hos svärföräldrarna .

Nepp nu skriker en liten efter mig, ha det !


Babybjörn

Lilleman fick sig en babysitter från babybjörn och han verkar uppskatta den än så länge iaf :) känns som det var ett bra köp.

Sinnes mycket folk ute över allt så att gå i affärer var inte det bästa men vi tog oss fram ändå och det är så härligt att lilleman faktiskt sover för det mesta när vi är iväg såhär :)

Ska strax ta på oss igen och köra och äta påsk middag hos mina föräldrar, jag hade mer än gärna gått och lagt mig någon timme men ikväll ska jag allt gå och lägga mig när lilleman somnar så jag inte är så sjukt trött som i morse.

Ha en bra dag allesammans!


1 dag gammal

Så härligt att komma ut till mamma och Jonny och se sin lilla kise precis som vanligt, halt är hon och gillar inte alls den där tratten på huvudet och ännu mindre pencilin, tvätt av sår och allt vad det innebär men det värmer i hjärtat att se att hon mår mkt bättre min gamla lilla katt :)

Blev några timmar där ute innan vi åkte hem igen, lilleman fick mat och sen åkte vi ut till barnens hus för att kolla babysitter men hitta inget som föll mig i smaken så vi fortsätter att titta vidare.
Blev en sväng på sova med, en ny kamera för mannen blev det eller ja en video kamera som man kan fästa på tex, motorcykeln eller bilen.
Han och hans leksaker :)

Strax få i oss lite mat innan det är dusch och bad för oss alla. Hoppas på en tidig kväll även idag så vi är pigga i morgon när det är påsk middag som står på schemat samt träff av kusinerna från Stockholm som kommer ner, lär bli en helg med fullt schema så lär nog va slut i rutan efter varje dag men det får man ta.

Ha en bra torsdag & en glad påsk till er :)

En bild på Wille, 1 dag gammal och får mat av pappa :)


Dubbelt så lång tid

Allting tar dubbelt så lång tid när lilleman bara skriker så fort nappen åker ut ur munnen men nu äntligen sover han synd bara att vi ska ut och åka bil strax, jag lär iaf hinna det sista nu under tiden han sover och förhoppningsvis är han lite mer samarbetsvillig när overallen ska på ;)

Skönt att det är helg i morgon och en lång sån så mannen är hemma och jag kan få lite avlastning.

Nä dags att sätta fart annars hinner väl lill plutten vakna igen.


Morgon mys

En glad mamma, lilleman somna innan 00 igår till och med innan klockan var 23 så vi alla slockna strax där efter och har sovit fram till halv fyra då det var dags för mat. Slumra till efter det och nu är vi vakna igen, om jag har tur blir det några timmar till på kudden!

Ser ut som det blir en fin dag idag med :)


I ens famn

Helt slut i huvudet efter denna dagen fast jag inte gjort annat än suttit i ett väntrum vilket skulle ta en timme men blev snarare 3 timmar en himla tur att mamma var med så man hade någon att prata med.

Kisen klarade iaf sin operation och nu ska hon bara friskna till med pencilin och grejer så i morgon åker jag och Wille ut till mamma igen och hjälper till och tvätta dränet och ta hand om den lilla.

Lilleman ska ha mat och sen blir det godnatt för vår del eller jag hoppas på det iaf man vet ju aldrig hur det blir nu mera :)

Finns inget bättre än när ens barn somnar gott i ens famn!


Veterinären

Bil färden ut till mamma gick ju super bra, märks att jag inte kört bil på jätte länge för det var riktigt roligt för en gångs skull.

Sitter fortfarande hos veterinären och väntar på att min lilla kise ska bli klar, hon är inne på operation för sin tass och både jag och mamma håller tummarna för att allt ska gå som det ska. Hade hon varit några år yngre så hade det nog sett annorlunda ut, förhoppningsvis så är hon väl klar snart.

Lilleman har varit så duktig, han har sovit i princip hela tiden och knappt sagt ett knyst :)

Börjar dock bli riktigt segt att sitta här och vänta, både mat och dryck hade suttit riktigt bra till just nu men det får vänta.

Ska va social med mamma nu, hörs ! :)


En gammal liten dam

Idag är vi minsann och dar uppe i tid och klara för dagen är vi båda två, kors i taket :)
Strax ska vi åka ut till mamma, min lilla kise ska till veterinären med sin tass så vi ska följa med hoppas bara de ar något bra att säga, tycker inte alls om att gå dit med henne då man aldrig vet om dom kommer med positiva eller negativa besked, hon är ju trotts allt en gammal liten dam.

Hoppas på att lilleman är lika duktig som han brukar när han åker bil så jag faktiskt kan köra i lugn och ro utan att stissa upp mig där fram, fattar inte varför jag oroar mig egentligen men det är svårt att låta bli.

Ska packa in den lilla gossen i hans overall nu så vi kommer i tid, ha en bra dag :)


Babysitter eller babygym

Har inte fått gjort någonting idag mer än suttit och haft det mysigt i soffan, testa även att sätta lilleman i babysittern och han somnade där. Kanske är han för liten för att sitta där, jag vet inte men en stund kan väl inte skada?!
Hade dock velat ha en annan men frågan är om det är lönt att skaffa, hellre ett babygym om jag får välja.

Har en trött gosse i famnen som har somnat gott och jag njuter av att ha han hos mig, svårt att sluta titta på honom och ännu svårare att sluta röra han stup i kvarten ;)

Bara en timme kvar tills pappa André slutar jobb, hoppas det går snabbt så jag får hem min stora älskling också. Ikväll får det bli en promenad igen, gjorde gott för oss alla.

Nä ska allt passa på att njuta av tvn och en kall cola innan skrutten vaknar igen.


Jippie :)

Vilken bra natt detta blev , sovit sten hårt men ändå är jag inte riktigt pigg men det ändras kanske under dagen. Lilleman har låtit mig sova någon timme till nu på morgonen och här ligger han sidan om mig och är fullt igång.
Dags att resa sig och få i sig lite mat sen får vi se vad vi hittar på :)


BVC besök & invigning av vagnen

Puh vilken dag det har varit, verkligen gått i ett och en himla tur André kom hem vid halv ett och hjälpte mig.
Besöket hos BVC gick jätte bra, lilleman har gått upp i vikt och växt två centimeter på längden vilket märks då hans pyjamas börjar redan bli för liten. Han lyckades också kissa ner både mig och sköterskan när han skulle vägas men det är tur man är van ;)

Jag måste ju säga att vår sköterska är så himla bra inte bara mot lilleman utan även mot oss, detta besöket idag behövdes för att få hjälp och rådgivning på bästa sätt så vi är verkligen nöjda.

Vi invigde även vagnen idag, är ju himla fint väder fortfarande även om det är lite kallt men denna promenaden behövdes så det får vi allt fortsätta med även när det bara är jag och lill plutten hemma :)

Helt slut i rutan ska jag nu faktiskt gå och göra våfflor till oss, det blir vår kvällsmat :)



Vår fina kille

Vår fina kille :) ❤
Fotograflottajohansson.se


Önskar dygnet hade fler timmar

Vi kom inte långt ikväll, önskar dygnet hade fler timmar.
Farbror Fredde och Linda kom förbi istället en liten sväng & efter dom gick så har det bara gått i ett dusch, mat & pyjamas så får vi se hur denna natten blir.

I morgon är det besök hos BVC och jag ska köra bil första gången på två veckor, ska bli kul och se hur det går speciellt med lilleman där bak men han sitter så fint så det behöver jag inte oroa mig för iaf :)
Resten ska nog allt gå bra det med!

Nu ska vi flytta in oss i sovrummet och se klart vår film där, natti!


Nyfödd fotografering

Idag har hela familjen varit i Ängelholm och tagit lite foto på lilleman, när vi gjorde gravidfotograferingen så ingick där en nyfödd fotografering. Det var inte det lättaste då lilleman inte riktigt var på humör men där blev några fina bilder iaf :)

Efter några timmar där så åkte vi rakt hem, la oss i sängen alla tre och skulle vila lite, André kolla film och jag och lilleman somn sten hårt och har precis vakna, den minsta ska jag få liv i nu även om han ser ut att ha det väldigt skönt men mat står på schemat o sen blir det ett besök hos hans farbror.

Så ser vår söndag kväll ut!


En bra lördag :)

Idag har lilleman varit och hälsat på sin gammelfarmor, där bjöds det på lite fika innan vi körde vidare igen, passade på att köra inom lager 157 när vi ändå var i Höganäs men hitta inget kul till lilleman så vi skippa det och åkte hem istället. Jag längtar efter att gå i affärer och handla lite nya kläder speciellt jeans men det får vänta lite så hinner kanske min mage försvinna lite mer först :) har dock inte många kilo kvar till min start vikt i början av graviditeten vilket känns skönt men ska va ärlig och säga att just nu är inte min kropp prio ett så det får komma när det kommer!

Mini ligger och sover i mitt knä och vi sitter och tittar på fångarna på fortet, en perfekt lördag alltså :) håller tummarna att lilleman vill sova i sin egen säng även i natt fast det är mysigt att ha han hos mig på natten men vet inte vad jag gör när jag sover så känns inte allt för tryggt direkt så därför är det bättre för oss alla att han sover för sig. Spjälsängen är en aning för stor så han får sova i liggdelen till vagnen men frågan är när man kan byta till spjälsängen, hur har ni gjort ??

En dusch och sen en film :) godnatt!


Närhet

Denna morsa är duktigt sliten nu kan jag tala om för er, sängen har inte varit så efterlängtad som den är i detta tillfälle.
För bara någon timme sen kände jag mig rätt så pigg men det ändrades snabbare än jag trodde så får bli en dusch och sen rakt ner i bingen.

Lilleman somna gott efter att han fått mat så nu är frågan hur länge det varar, jag hoppas iaf att jag kan lägga över honom i sängen först och främst, tror denna lilla killen är lite mamma sjuk eller iallafall i behov utav väldigt mycket närhet vilket jag kan förstå, han har legat i magen i nio månader och sen kommer han ut och allt är stort och mamma är inte tätt in till dygnet runt längre men jag älskar dessa stunder, att bara få gosa in sig och andas in bebis doften mmm det kan jag leva länge på :)

Älskar min lilla prins och såklart min stora prins också :)


Så mycket kärlek

Idag har vi en lugn dag, mest sömn som har stått på schemat för lill killen vilket faktiskt är ganska så skönt efter gårdagen och när han väl är vaken så är det en glad liten prins :)
Även om det är kämpigt ibland så är detta det bästa jag gjort i mitt liv, helt underbart att få se sitt barn varje dag och helt fantastiskt hur mkt kärlek man kan ha till honom.
När jag sitter och tittar på bilderna från förlossningen och tittar på han här sidan om mig så ser jag redan nu att han har växt jätte mycket, insåg igår att detta kommer att gå så sjukt snabbt och även om jag njuter av denna tid när han är liten så vill jag gärna att det saktar ner lite så jag kan njuta lite till :)

Jag skrev ju här innan han var född att jag inte visste hur jag skulle göra med bilderna på honom, ja det var ju skit svårt att inte lägga upp någonting som ni nog märkt. Instagram har blivit privat iallafall och Facebook ligger där bara en bild så resten får alltså dyka upp här och för att ha lite anonymt så behöver jag inte nämna hans namn iaf, om det är bättre eller sämre vet jag inte men så får det bli.

Ska passa på att hänga upp tvätten nu innan lilleman vaknar :)


Sol :)

Härligt att vakna och se att det är fint väder, när jag var uppe vid fem trodde jag inte att det skulle bli sol.
Det hade inte varit fel med en promenad nu men eftersom vagnen är här uppe så vet jag inte om jag hade rett ut att bära ner allt, det är nu man önska att man bodde i hus.

Frukosten är nere och jag ska ta och fixa till mig lite, ha en bra dag :)


Aldrig utan er

Denna dagen har gått väldigt bra för att va första dagen hemma själv, har både fått mat och tvättat och fått städat halva lägenheten så jag är rätt nöjd :)

Det har varit rätt mkt gnäll från lillemans sida idag, passar bara att va i mammas famn och bara sova korta stunder men så får det vara ibland.

Är tacksam för alla svar jag fått av er om allt jag skriver om, hjälper lite på traven att veta att man inte är själv även om det känns som det när tårarna bara rinner.
Känns skönt att veta att man får lite hjälp utav er också, jag hade kunnat skippat allt det här och bara skrivit om att allting är guld och gröna skogar men vi alla vet att det inte är så alltid och jag vill inte skriva en blogg om att allt är på topp när det inte är det, ibland behöver man läsa även det dåliga.

Är glad för att jag har André iaf, beundrar verkligen er som står som ensamstående, en stor eloge till er.
Jag vet inte om jag hade fixat detta utan André, inte när man har de här svackorna då man bara är ledsen.

Vi får ta en dag i taget helt enkelt och jag vet att alla dagar ser inte likadana ut och när jag själv har kommit in i det hela lite mer så lär det nog gå hur bra som helst :) det har ju bara gått tio dagar & enligt min mamma tog jag tre månader på mig innan jag fick rätt på mina rutiner!

En ensam dag i morgon igen, då tar vi nya tag och ser om lilleman är på bättre humör :)


Pigga och glada

Godmorgon :)

Här är vi pigga och glada sen någon timme tillbaka, André har gått till jobb för länge sedan och jag gissar på att han är ganska så trött idag men som tur är det snart helg och ledighet igen.

Tror nog allt att denna dagen ska gå bra här hemma för oss två, en liten som skriker på mig och jag ska ha frukost så vi hörs !


Berg och dalbana

Idag är sista dagen André är hemma, i morgon ska vi klara oss själva, jag och lilleman.
Hur allt kommer att gå ska bli intressant att se, jag tror det kommer gå bra och förhoppningsvis så sitter jag inte här med oborstat hår och tänder :)
Tur iallafall att han har några dagar kvar att ta ut av dessa tio så vi får någon dag till tillsammans längre fram.

Detta har verkligen varit en dag då mina hormoner har åkt berg och dalbana extra mycket, jisses man sitter här och gråter men vet inte varför, en jobbig känsla iaf!

Längtar till den dagen jag kan ut och gå med vagnen, min kropp är inte läkt för några längre promenader och vädret suger så det gör inget att det dröjer ett tag till.
Middagen är klar, så får avsluta här !


En mindre bra kväll/natt

Vilken kväll/natt, försökte med allt men det var ingen liten som hade lust att sova, han hade inte lust med någonting så tog sin lilla tid innan han kom till ro och vi också kunde gå och lägga oss, var så slut i huvudet så jag somna nog på två sekunder.

Alla kvällar kan inte gå lika bra och man får väl lära sig med tiden hur och vad man ska göra i dessa situationer.
Som tur är så sover han gott på morgonen så man kan få några timmar till där men det ända tråkiga är att dagen bara försvinner men när man väl fått in lite rutiner så lär det kanske inte bli så varje dag.

Ska ta och passa på o laga middag nu faktiskt så vi faktiskt slipper äta middag klockan nio på kvällen men lilleman kommer först i alla lägen :)



1 vecka gammal

Idag blir lilleman 1 vecka gammal, 1 vecka.. Helt otroligt detta har varit den snabbaste veckan i mitt liv och jag hoppas att det saktar ner lite så man hinner njuta av denna första tiden lite längre.

BVC var här i morse, jätte bra tjej som var här. Lilleman har gått upp i vikt vilket kändes skönt att veta men han äter som en häst så hade varit konstigt annars.
Fick lite tips och hjälp med amningen, ja jag vet inte vad jag ska säga om den..tar väl lite tid innan man lärt sig.

Hur gjorde du med ditt barn? Ammade du och om inte när började du med ersättning till ditt barn ???

Tacksam för lite tips och hjälp av er :)

Snart ska denna familj krypa ner under täcket och äntligen sova även om jag somna med lilleman i famnen i två timmar så behövs det mer sömn.

Godnatt på er !


Bebis mys

Ännu en natt som gått jätte bra, känns så skönt nu när man börjar få rätt på allting, så mycket man ska lära sig framför allt lära känna lilleman och vad han vill när han blir ledsen men tycker allt vi börjar få rätt bra kläm på det hela.

Jag ska inte säga fler gånger att jag inte har något att göra, det är något hela tiden och jag kan inte annat än o älska det även om det inkluderar att plocka undan här hemma 10 gånger per dag :)

Lillemans navel har trillat av i natt, såg inte den i blöjan så frågan är var den har tagit vägen, hoppas inte den ligger i min säng bara ;)
Något jag måste lära mig när jag bytar blöja på honom är att lägga något för snoppen, tredje gången nu som han kissar rakt på mig och han ser lika nöjd ut varje gång :)

Nu ska jag ha bebis mys denna stund då vi är hemma själva!


Lillemans första gång

Lillemans första tur på Coop är nu gjord och han satt där och myste i sin bilbarnstol, den där stolen alltså.. Räcker man sätter han i den så slocknar han och när vi åker bil så sitter jag bak med honom, undra hur länge jag kommer göra det ;)

Mys kväll här hemma bara vi tre framför tvn, mys kväll med familjen.. Hur bra låter nu inte det :)

Lilleman har somnat på sin kudde i mitt knä och ligger här och hoppar till lite då och då, kan undra vad han drömmer om, hans sovställningar är för underbara iaf!


Lyckorus

Igår fick jag komma hem igen efter natten på sjukhuset, mår så mycket bättre nu och orken finns där igen.

Igår kväll kom Sara och Richard hit och hälsa på och såklart lilla Julia också som helt plötsligt inte var så liten längre men så lär jag nog känna om lilleman också den dagen där är en nyfödd sidan om honom.
Dom hade med sig pizza som satt som en smäck och vi hade hur mycket som helst att prata om och det är så skönt att man verkligen kan prata om precis vad som helst med dessa personer :)

Lilleman fick mat efter att dom gått och somnade gott och det gjorde jag också och efter att bara varit uppe en gång i natt så sov vi alla till klockan sju i morse, den sömnen behövde jag verkligen och efter lite mat igen så somna vi alla om.

Mormor och morfar och gammelmormor har varit här och hälsat på och hade med sig lite mat och kläder till lille killen, jag har inte lagat mat en enda gång sen vi kom hem, lite skönt faktiskt då jag knappt hinner med något tycker jag så om jag inte svarar er som ringer och smsar så vet ni att där kommer ett svar så fort jag har tid :)

Hela familjen ska klä på sig och åka o handla lite sen blir det bara mys för oss själva ikväll.

Jag kan inget annat än att älska detta, jag lever i ett lyckorus och jag älskar vår son, vår fina Wille så obeskrivligt mycket!


Tillbaka på sjukan!

Vilken känsla det var att få komma hem igår, satte mig i soffan och bara kände hur jag kunde andas ut och tror lilleman kände det samma för han blev så lugn så.
Svärföräldrarna eller numera farmor o farfar var förbi igår kväll med lite mat som hon hade lagat, jösses vad gott det var med hemma gjord mat inte skräpmat som det blivit då sjukhus maten verkligen är under all kritik. Gick igenom alla kläder vi fått av alla dessa dagar, vi behöver ju inte handla något på länge haha :)

Natten sov hela familjen på soffan, det lättaste för min del och André ville ju såklart inte ligga i sovrummet själv så vi mös ner oss där och tog oss igenom natten.

Var återbesök uppe på BB i förmiddags, mina prover va inga bra och lillemans var toppen, var hemma en sväng efter det och nu är jag tillbaka på sjukhuset, lite blod i denna kropp så ska jag nog allt må bra igen. Det suger att vara tillbaka men nu när det är jag som är patient och inte lilleman så är det andra bullar här och bara efter att varit hemma en dag har gjort mig lite starkare också och vet hur jag ska ta hand om min son på bästa sätt och inte följa 150 råd som kommer av de som jobbar här. En natt ska jag allt klara av här :)

André åkte nyss hem känns märkligt att det bara är vi två nu och jag vet att han lär känna det ännu mer konstigt att komma hem när vi två är här, hoppas natten går lila fort som dagarna går för jag måste säga att jag förstår inte vart tiden tar vägen, jag hinner inte med !

Ska göra som killen på min mage gör, stänga mina ögon och sova lite, godnatt på er !


48 timmar

Sjukhus är verkligen ingenting för mig, har träffat så mycket folk sen vi kom in på BB och konstigt nog är det inte många utav de som jag gillat speciellt mycket och de som jag verkligen tyckt om har varit några guldklimpar, fler av dom så hade jag gärna stannat kvar.

Idag ska vi hem iallafall, ska bli underbart och samtidigt lite spännande, vi åkte hem ifrån två stycken och kommer tillbaka som tre :) underbart!

Hoppas bara att allting kommer gå bra när vi väl kommer hem & jag hoppas att min kropp snart är lite bättre, jösses det har kommit fram muskler som jag inte ens visste fanns.
Uppdateringen här lär inte bli den bästa på ett tag fram över som ni säkert förstår och när jag väl har tid ska jag berätta lite mer om allt, en förlossningsberättelse blir det iaf inte, det väljer vi att hålla för oss själva och våra närmsta.

Ni får hålla utkik iaf :)


130311

En liten pojke kom till världen idag kl 12.29, en helt otroligt söt liten grabb som bara är vår :)
Denna känsla är obeskrivbar, helt underbart och helt klart värt att kämpa för under alla dessa timmar!
Välkommen till världen mamma och pappas lilla sötnos :)


En timme

Tack för en timmes sömn denna natten, fy tusan vad jag bara vill sova men det vill minsann inte bebis göra, lär bli en låååång dag :(

Hörs när vi hörs helt enkelt !


Du glömde mig

Halllåååååå John blund, du glömde nog mig !!!

Ligger här och ugglar för mig själv, hade varit skönt o sova men får bli en macka istället tror jag, snart dags o gå upp igen ju.. Ja ja..


Melodifestivalen

Då vart man hemma igen, fick en super god middag hos familjen min ryggbiff och bakadpotatis , det är aldrig fel :) fruktsallad till efterrätt, ibland undrar jag ifall mamma kan läsa mina tankar :)

Mormor släppte vi av på vägen hem och nu sitter jag nerbäddad i en filt framför melodifestivalen, hade ju inte skadat ifall det gick något bättre än detta men tycker allt annat är så ut tjatat så detta får duga dock verkar inte mannen riktigt hålla med haha..

Ha en bra lördag kväll!


Precis som det brukar :)

Jo men visst blev det som det brukar ute hos Sara och Rickard, sammandragningar till max men det gick över någon gång under natten för när jag var uppe i natt var det väck :(
Konstigt att det alltid sätter fart ute hos dom, kanske är som Rickard sa att det är ett tecken på att vi skulle bo i Bjuv haha ;)

Hade iallafall en trevlig kväll med mycket prat om allt mellan himmel och jord, tack för igår :)

Ikväll blir det ut till Bjuv igen men denna gång för middag hos mamma & jonny, härligt när man slipper laga mat själv :)
Innan vi ska ut där ska det hittas på någonting, vad är en annan fråga men det löser sig alltid :)


Av någon anledning

Jag kan inte påstå att det där hallonbladsteet var någon höjdare, helt okej att dricka men eftersmaken var ju bara blä men ner går det iallafall, vet dock inte hur många koppar man ska dricka men jag kör på 3 om dagen så får vi väl se om det har någon effekt.

Ikväll efter maten är tanken att vi ska ut till Bjuv och hälsa på Sara, Rickard och lilla Julia och av någon konstig anledning så varje gång vi varit där så har jag fått en massa förvärkar och grejer så kan bara hoppas att det blir så idag med men att det går hela vägen haha :)
Jag vet att jag tjatar om att få ut bebben men just nu längtar jag så fruktansvärt mycket och vill bara få träffs mitt barn.

Känns att jag var uppe tidigt nu, ögonen börjar bli lite tunga så ska faktiskt bädda ner mig i soffan och vila en sväng så man är pigg o vaken till ikväll :)


Hallonbladste

Besöket hos barnmorskan gick bra även denna gången och precis som jag trodde så var det en liten som hade det väldigt bra i magen :)
Hon trodde dock inte att vi skulle ses idag och det trodde ju inte jag heller men ibland har man fel. Hoppas iallafall att det inte blir något besök på torsdag och att liten faktiskt har tittar ut då.

Tog mig en sväng till väla också, in på life och Apoteket och ut igen, inget folk där ute vilket var himla skönt och vilken hjälp jag fick :)

Blev en sväng till mormor också innan jag styrde bilen hem, har minsann fått lite gjort och klockan är inte ens tolv det känns bra :)

Nu väntar jag bara på att min mat ska bli klar och efter det så ska jag testa hallonbladste som jag fick med mig från life och hoppas på att det hjälper lite på traven :)

Ha en bra fredag !


Inteessant

Ja det har verkligen varit en lång och tråkig dag men snart är den äntligen över.
Fick bli en promenad nu på kvällen iallafall så man har ju kommit ut lite idag, kallt som tusan men skönt att röra på benen.

En dusch och lite tv innan det är dags att sova, i morgon har jag ett besök hos barnmorskan på förmiddagen och efter det tänkte jag att jag allt skulle iväg på lite ärenden så får man dagen att gå lite snabbare.
Ska bli intressant och se vad barnmorskan har att säga i morgon iaf, gissar ju på att vi lär boka in fler besök.

Härligt med fredag iallafall och att helgen är så nära.


Rastlös

Efter två fullspäckade dagar så är det rätt skönt att bara vara hemma idag och ta hand om tvätt och städ men jag måste säga att jag känner mig ganska rastlös, tvn är skit tråkig och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Känns som denna dagen kommer bli lång..


Helt underbart

Helt underbart väder fortfarande, luktar vår och jag hade kunnat vara ute hur länge som helst men istället vädrar vi i lägenheten så sover man ännu godare i natt :)

Snart Greys anatomy och lite fruktsallad och glass till det, hoppas det är så gott som jag föreställt mig :)

I morgon blir bara en lugn dag för min del, André ska jobba och jag ska inte göra allt för mkt och det ska minsann bli skönt efter dessa dagar.
Hoppas iallafall på fint väder så man kan sitta ute o njuta lite.


Full rulle

Åkte ut till mamma i förmiddags och sen satt vi och njöt på bänken framför garaget mitt i solen, så otroligt skönt och till och med katten höll oss sällskap :)

Åkte hem och mötte upp André och åkte ner till stranden en runda och gick en sväng sen blev det en sväng på rusta också och nu har vi landat här hemma.

Slappa lite i soffan nu innan maten ska bli lagad sen får det allt bli en promenad till, kan ju lika gärna göra allt man kan den här dagen för att försöka få igång något :)


Den stora dagen är här :)

Då var dagen här då bebis är beräknad att titta ut och även om jag inte tror det blir idag kan jag inte låta bli att vara lite nervös :)

Har sagt så många gånger förr till andra som fått barn att jag hade varit så himla nervös den dagen som det var bestämt och bara väntat och väntat och ja, det lär nog bli så hela denna dagen :)

Både André och Sarah gissar på mellan fredag och lördag, vi får väl se om de har rätt :)


Reaktioner

Den här dagen har varit så lång vilket bara är positivt för att för en gångs skull inte bara sätta sig i soffan o glo hela dagen så har vi gjort en massa från det att vi gick upp.

I morgon ska jag ut till mamma och hålla henne sällskap eller det är nog mer hon som håller mig sällskap :) André fick vara ledig även i morgon men han ska skruva bil och jag hade redan mitt planerat men det är rätt skönt att ha han på hemma plan ändå speciellt i morgon då det är den stora dagen.
Både på familjerätten och på maxi fråga de när det var dags och deras reaktion var ungefär detsamma när jag sa att det är tänkt i morgon, rätt så förvånade av att där stod vi hel lugna men varför ska man stressa upp sig ?! :)

Lär sova som en gud i natt känns det som då jag var lite för pigg förra natten så det knappt blev någon sömn. Längtar redan nu tills jag kan krypa ner under täcket.

Tack för era kommentarer om hur ni gjorde för att er förlossning skulle komma igång, det uppskattas :)


Tack

Tack för att vi fick fint väder när vi båda är hemma, så jäkla härligt o bara njuta av solen trotts att det är kallt.
Papperna är skrivna för faderskap nu dröjer det bara några månader innan allt är klart och först ska där dit ett person nummer på bebben också.
Skönt att ha det gjort iallafall.

Nyss landat i soffan så blir att sitta här en stund innan vi beger oss ut och går :)


En chansning

Nepp, ingen promenix idag inte, har inte orkat ta mig ut något idag känner mig mest trött och sliten men i morgon är André ledig så då kanske det kan bli av under dagen :)

Vi ska även skriva faderskapspapper i morgon, skönt att ha det klart innan bebis kommer. När jag boka tiden så tog vi en ren chansning på att vi skulle kunna komma i morgon & än så länge ser det ljust ut även om jag inte trodde det när jag ringde men det blir inte alltid så som man trodde:)

Känns som det blir en tidig kväll för min del, sängen har lockat mer än någonsin denna dag så ska bli underbart :)

Hörs i morgon !


Ny vecka

Då var det en ny vecka och denna veckan förväntas det att jag ska föda vårt barn, på onsdag för att vara mer exakt men det tror jag inte ett dugg på, min promenad igår hjälpte visst ingenting alls men Gud så skönt det var även om det var kallt o lite små tråkigt men härligt att röra lite på sig iaf.
Får nog allt bli en promenad ikväll igen när André är hemma även om det inte hjälper på traven så har jag iaf fått lite motion :)

Innan han är hemma blir det inte många knop gjorda för min del :)


Gilla läget

Besöken är avklarade och stolen är nu monterad i baksätet på bilen, tyckte inte alls att den satt fast så ordentligt som jag hade velat men rätt har vi gjort så återstår o se hur den känns när där sitter en liten i den :)
Och det blev inte alls så trångt att sitta i framsätet som jag trodde.
Nu återstår det bara att lära sig att få plats med vagnen när man ska någonstans, en kombi hade ju inte varit helt fel alltså men man får väl lösa det så gott det går, ibland undrar jag varför jag köpte en bil utan att kolla så att man kunde ta bort hatthyllan för då hade det inte varit några problem men men det blir vad det blir.

Den här promenaden jag snackat om ska minsann bli av snart, smälta maten lite sen ger vi oss ut fortfarande skönt väder och det blåser inte så fruktansvärt mkt längre heller, så lurad man kan bli så fort solen tittar fram man tror att det ska va varmt sen kommer man ut o fryser satan i det för det är ju inte många plusgrader än o blåser är det väldigt bra på att göra typ alltid men snart så är nog våren här ordentligt :)

Helgen är snart slut och fortfarande ingen bebis som jag hade hoppats på så lär nog dröja ett tag till skulle jag tro, bara att gilla läget helt enkelt ! :)


Äntligen :)

Äntligen fint väder när det är helg så härligt :)
Som jag skrev igår så blir det lite smått o gott idag, en promenad ska iallafall bli av någon gång under dagen.

Sitter här och väntar på Hansson och lilla Julia ska komma och lämna vetekudden till mig, får vi se ifall den hjälper mig :)
Efter blir det ut till tågarp och hälsa på våra favoriter som vi aldrig ser :p Sarah & Martin :)

Känns härligt att ha lite att göra men först av allt ska bil barnstolen monteras :)
Ha en bra dag, hej hopp :)


Ett och annat :)

Fortfarande ingen bebbe, min städning igår resultera i att jag somna på soffan men skönt var det iaf :)
Blev iallafall en runda till Sarah o Martin på kvällen så lite blev där gjort.

Förstår inte det här att när det är helg och andre sover länge vill jag också det men även om jag är uppe längre på kvällarna så vaknar jag ändå tidigare än på vardagarna, konstigt det där.

Har varit hos mormor och ätit lite tårta och firat henne i efterskott, varit en runda på väla för att uträtta mina ärenden som jag skulle gjort för någon dag sen och även hälsat på hos svärföräldrarna så det har minsann blivit ett och annat gjort :)

Åt en super god middag, fläskfilé på toast med pommes och beasås, snacka om matkoma efter det.
Har även uppdaterat min lur, var inte en dag för tidigt och va roligt det blev nu när det blev lite nytt haha vilken nörd man är ändå, överlycklig för sin telefon haha. Ja ja :)

Blir lite tv och sen sängen, i morgon ska det ut på promenad för min del & även bilbarnstolen ska på plats så det är klart!


Nu ska du ut !! :)

Började dagen med ett besök hos barnmorskan, bebis mår jätte bra och hjärtat tickade på fint. Alltid lika skönt att få höra.
De här pin värkarna jag haft sen natten till igår var ju också helt normalt, men jisses vad ont det gör i nedre delen av magen men någon Alvedon och röra mig lite ska visst hjälpa och det gör det till en viss del men inte så lätt att röra sig när det gör ont men som tur är så försvinner det lite då och då.
När barnmorskan skulle känna hur bebis låg ( fortfarande fixerad) så kan jag bara säga AJ!

Vi båda hoppades att vi inte skulle ses den 8e, på ett bra sätt då alltså. Vi båda tycker att bebis kan komma innan dess och ja, nu ska du minsann ut. Jag vill inte gå över tiden eller bli igångsatt, jag vill att det kommer igång av sig själv såklart.

Har stor städning här hemma, kan ju hoppas det hjälper något iaf.
Helgen har vi också lite saker planerade och om det är fint väder så blir det allt en promenad, en liten iallafall typ runt kvarteret eller något :)

Känner mig riktigt motiverad att lill plutten ska ut nu, hoppas han/hon också är det, underlättar ju lite ;)

Tillbaka till städningen!


RSS 2.0