Aldrig utan er

Denna dagen har gått väldigt bra för att va första dagen hemma själv, har både fått mat och tvättat och fått städat halva lägenheten så jag är rätt nöjd :)

Det har varit rätt mkt gnäll från lillemans sida idag, passar bara att va i mammas famn och bara sova korta stunder men så får det vara ibland.

Är tacksam för alla svar jag fått av er om allt jag skriver om, hjälper lite på traven att veta att man inte är själv även om det känns som det när tårarna bara rinner.
Känns skönt att veta att man får lite hjälp utav er också, jag hade kunnat skippat allt det här och bara skrivit om att allting är guld och gröna skogar men vi alla vet att det inte är så alltid och jag vill inte skriva en blogg om att allt är på topp när det inte är det, ibland behöver man läsa även det dåliga.

Är glad för att jag har André iaf, beundrar verkligen er som står som ensamstående, en stor eloge till er.
Jag vet inte om jag hade fixat detta utan André, inte när man har de här svackorna då man bara är ledsen.

Vi får ta en dag i taget helt enkelt och jag vet att alla dagar ser inte likadana ut och när jag själv har kommit in i det hela lite mer så lär det nog gå hur bra som helst :) det har ju bara gått tio dagar & enligt min mamma tog jag tre månader på mig innan jag fick rätt på mina rutiner!

En ensam dag i morgon igen, då tar vi nya tag och ser om lilleman är på bättre humör :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0