Babysitter eller babygym

Har inte fått gjort någonting idag mer än suttit och haft det mysigt i soffan, testa även att sätta lilleman i babysittern och han somnade där. Kanske är han för liten för att sitta där, jag vet inte men en stund kan väl inte skada?!
Hade dock velat ha en annan men frågan är om det är lönt att skaffa, hellre ett babygym om jag får välja.

Har en trött gosse i famnen som har somnat gott och jag njuter av att ha han hos mig, svårt att sluta titta på honom och ännu svårare att sluta röra han stup i kvarten ;)

Bara en timme kvar tills pappa André slutar jobb, hoppas det går snabbt så jag får hem min stora älskling också. Ikväll får det bli en promenad igen, gjorde gott för oss alla.

Nä ska allt passa på att njuta av tvn och en kall cola innan skrutten vaknar igen.


Kommentarer
Postat av: Tess

Vad är det för babysitter du har ? Jag hade en jag köpt i Ullared först men hon hamnade typ på Sidan så hon satt helt snett i ryggen. Köpte en från babybjörn istället. Tänk bara på att de ska ha en mer liggande position nu när de är så små för ryggarna.
Babygym är också kul men blir mer kul för dem vid typ 2-3mån typ, då de blir mer uppmärksamma osv.. Men klart, innan går också kul att ligga och titta.. :-)

2013-03-26 @ 21:11:58
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Jag tyckte det var stor skillnad. babybjörnen rör sig liksom utav minsta rörelse så den gungar de små så fint. Jag beställde min baby björn air på jollyroom.se beställde även med lekbågen som hon älskar nu, spännande med färgerna och att grejerna snurrar. den går även att ställa in i tre lägen, höjden på ryggen till sova, vila, leka. har mest haft min på sova och vila, nu har jag först börjat ha den på leka då de sitter mer upp. Man får vara rädd m de små ryggarna. babybjörnen är det bästa köpet jag gjort hittills. :)

2013-03-27 @ 09:50:03
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0