Tillbaka på sjukan!

Vilken känsla det var att få komma hem igår, satte mig i soffan och bara kände hur jag kunde andas ut och tror lilleman kände det samma för han blev så lugn så.
Svärföräldrarna eller numera farmor o farfar var förbi igår kväll med lite mat som hon hade lagat, jösses vad gott det var med hemma gjord mat inte skräpmat som det blivit då sjukhus maten verkligen är under all kritik. Gick igenom alla kläder vi fått av alla dessa dagar, vi behöver ju inte handla något på länge haha :)

Natten sov hela familjen på soffan, det lättaste för min del och André ville ju såklart inte ligga i sovrummet själv så vi mös ner oss där och tog oss igenom natten.

Var återbesök uppe på BB i förmiddags, mina prover va inga bra och lillemans var toppen, var hemma en sväng efter det och nu är jag tillbaka på sjukhuset, lite blod i denna kropp så ska jag nog allt må bra igen. Det suger att vara tillbaka men nu när det är jag som är patient och inte lilleman så är det andra bullar här och bara efter att varit hemma en dag har gjort mig lite starkare också och vet hur jag ska ta hand om min son på bästa sätt och inte följa 150 råd som kommer av de som jobbar här. En natt ska jag allt klara av här :)

André åkte nyss hem känns märkligt att det bara är vi två nu och jag vet att han lär känna det ännu mer konstigt att komma hem när vi två är här, hoppas natten går lila fort som dagarna går för jag måste säga att jag förstår inte vart tiden tar vägen, jag hinner inte med !

Ska göra som killen på min mage gör, stänga mina ögon och sova lite, godnatt på er !


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fina ni är!!

2013-03-15 @ 06:11:12
URL: http://sarahnorring.blogg.se
Postat av: Tess

Hoppas att du snart får komma hem helt. Ja du, de där dagarna bara flyger fram. 4mån snart här och känns som ett par veckor bara. Så mysigt ni ser ut att ha det på bilden :-)

2013-03-15 @ 07:34:59
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

En känsla man inte kan beskriva med ord ;-)
Ja, jag gillar dem, köpte en från färg och form den har varit bäst hittills. Köpte på jollyroom. Sedan hade jag pyjamas med dragkedja, de med tryckknappar är mer rörliga så benen åker inte ur lika lätt. :-)

2013-03-15 @ 12:57:01
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0