En bra lördag :)

Idag har lilleman varit och hälsat på sin gammelfarmor, där bjöds det på lite fika innan vi körde vidare igen, passade på att köra inom lager 157 när vi ändå var i Höganäs men hitta inget kul till lilleman så vi skippa det och åkte hem istället. Jag längtar efter att gå i affärer och handla lite nya kläder speciellt jeans men det får vänta lite så hinner kanske min mage försvinna lite mer först :) har dock inte många kilo kvar till min start vikt i början av graviditeten vilket känns skönt men ska va ärlig och säga att just nu är inte min kropp prio ett så det får komma när det kommer!

Mini ligger och sover i mitt knä och vi sitter och tittar på fångarna på fortet, en perfekt lördag alltså :) håller tummarna att lilleman vill sova i sin egen säng även i natt fast det är mysigt att ha han hos mig på natten men vet inte vad jag gör när jag sover så känns inte allt för tryggt direkt så därför är det bättre för oss alla att han sover för sig. Spjälsängen är en aning för stor så han får sova i liggdelen till vagnen men frågan är när man kan byta till spjälsängen, hur har ni gjort ??

En dusch och sen en film :) godnatt!


Kommentarer
Postat av: Tess

Hade insats till min vagn också som jag ställde i spjälsängen. Sedan när jag började lägga henne i sägen så tog jag en filt som vi ofta hade runt henne och nära mig. Rullade ihop den som en korv och delade av spjälsängen, så blev den inte så stor och läskig plus att den doftade trygghet :-)

2013-03-24 @ 05:55:40
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Anonym

Köp ett babynest så kan han ligga i den i sängen. Så känner han sig trygg :)

2013-03-24 @ 09:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0